Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 31

Olen koko ikäni piirtänyt, eikö se riitä?
Ikuisesti iholla, osa 31

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 79 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +961 (971 ääntä)
   "Öhömn. Tosi kauniita Janina"

   Lainaa

  2. Tulos: -114 (752 ääntä)
   Eh, Ei toi Janinan tatskat nyt niin pahoi oo. Silleen, ei ne nyt kauheen hyviäkään oo enkä itse tuollaisesta laadusta mitään maksaisi, mutta on niitä huonompiakin nähty.

   Lainaa

  3. Tulos: +1036 (1152 ääntä)
   Noh, ainakin nuo Temptation Island-tatuoinnit auttavat helposti erottamaan valkoroskan normiväestöstä!

   Lainaa

  4. Tulos: -209 (307 ääntä)
   Mikä ylemmän tatskakuvan pointti on? Useammalla sama palmu vaikka omaperäisyydestä saa peräti plussaa?

   Lainaa

  5. Tulos: +997 (1019 ääntä)
   Riitta tässä hei! Miten te kerrotte jos joku kysyy arvostelemaan tatuointejaan ja omasta mielestä ne on ihan huonoja ja skorpionikaan ei voi hyvin. Miten voi sanoa jos ei tykkää... Itse en osaa valehdella ympäripyöreitä. Ai moi Janina! Sähän kyllä piirrät tosi hyvin ja sun tatskat on ihania, tarkoitin vaan yleisesti skorppareita, joilla on henkari pistimenä.

   Lainaa

  6. Tulos: +329 (331 ääntä)
   Mistähän tässä pitäs olla Janinalle kateellinen? Piirtämistaidoista? Siitä että on melkein oikee tatuoi_a?

   Lainaa

  7. Kateellinen 26.12.2017 4:13
   Tulos: +580 (590 ääntä)
   Jos on koko elämänsä piirtämiselle uhrannut ja on vieläkin tasolla, jossa ei pysytä viivojen sisällä värittämisessä kannattaisi miettiä uran vaihtoa. Tai vaihtoehtoisesti haukkua arvostelijat kateellisiksi. Yeah, right..

   Lainaa

  8. Tulos: -26 (82 ääntä)
   Omaperäisiä tribaaleja.

   Lainaa

  9. elämäässäkoulu 26.12.2017 5:30
   Tulos: +355 (415 ääntä)
   Let me get straight. Jonkun tositeeveeohjelman takia otettu tatuointi? Asia harvinaisen selvä.

   Lainaa

  10. Tulos: +157 (169 ääntä)
   No alemmasta sentään tietää mitä se esittää.

   Lainaa

  11. Tulos: +436 (464 ääntä)
   Janina, kun jumalauta se ei saatana ole perkele sama asia että helvetti osaa piirtää, kun jumalauta se että vittu osaa tatuoida saatana. Ne on perkele kaksi helvetin eri asiaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +249 (313 ääntä)
   Jotenkin tuntuu, että Janina on saanut aiemminkin palautetta rumista tatuoinneista. Taisi imaista hiekat tuheroon ennen ensimmäistäkään palautetta noista tatuoinneistaan.

   Lainaa

  13. Tulos: -126 (210 ääntä)
   Mun mielestä noi Janinan raapimat kuvat pn hienoja ja kaikki jotka hänet on tatuoijakseen valinnet niin ovat tatuointinsa ansainneet.

   Lainaa

  14. Tulos: +193 (203 ääntä)
   Noi Janinan tatskat on ihan järkyttävän huonoja.

   Lainaa

  15. Tulos: +118 (130 ääntä)
   Tuulimylly: Noi Janinan tatskat on ihan järkyttävän huonoja.
   Ekan tekeleen voisi ehkä ammattilainen pelastaa, mutta skorpioni voi kaiken toivon heittää

   Lainaa

  16. Tulos: +310 (314 ääntä)
   ACAB: Mun mielestä noi Janinan raapimat kuvat pn hienoja ja kaikki jotka hänet on tatuoijakseen valinnet niin ovat tatuointinsa ansainneet.
   Siitä voimme olla samaa mieltä että jotka ovat Janinan tatuoijakseen valinneet ovat tatuointinsa ansainneet.

   Lainaa

  17. Hööpölööpö 26.12.2017 11:01
   Tulos: +144 (174 ääntä)
   elämäässäkoulu: Let me get straight. Jonkun tositeeveeohjelman takia otettu tatuointi? Asia harvinaisen selvä.
   No, löytyikö suoraa?

   Lainaa

  18. Tulos: +295 (297 ääntä)
   Leijona näyttää kännissä tehdyltä, yritetty "tyylitellä" minkä seurauksena vaikea edes tunnistaa leijonaksi. Skorpionin tunnistaa, mutta varsinkaan isona tatuointina ei toimi yhtään. Molemmat näyttää pääasiassa halvalta kasvomaalisapluunalta. Mutta kyllä, mikään ei anna vakuuttavampaa kuvaa "itsevarmuudesta" kuin huutamalla OLETTE SAATANAN KATEELLISIA PASKOJA JA HANKKIKAA VITUN ELÄMÄ!!!!!!

   Lainaa

  19. Tulos: +136 (148 ääntä)
   Örrr: Leijona näyttää kännissä tehdyltä, yritetty “tyylitellä” minkä seurauksena vaikea edes tunnistaa leijonaksi. Skorpionin tunnistaa, mutta varsinkaan isona tatuointina ei toimi yhtään. Molemmat näyttää pääasiassa halvalta kasvomaalisapluunalta. Mutta kyllä, mikään ei anna vakuuttavampaa kuvaa “itsevarmuudesta” kuin huutamalla OLETTE SAATANAN KATEELLISIA PASKOJA JA HANKKIKAA VITUN ELÄMÄ!!!!!!
   Ensimmäisellä vilkaisulla en tajunnut, että tuo ylempi esitti jotain. Toisella vilkaisulla tuli fiilis, että esittääköhän se sittenkin. Pitkän katsomisen jälkeen jopa ymmärsin, mitä se yrittää esittää. Siihen nähden skorpiooni on jopa hyvä. No, Janina on tyytyväinen, toivottavasti sekin, kenen ihossa ne ovat, muilla ei asiaan mitään sanomista. Eniten olisin huolissani Janinan kielen ymmärtämisestä. Jos ei näe eroa "itsevarman" ja "epävarman" välillä, niin jotain vikaa täytyy olla.

   Lainaa

  20. Tulos: +79 (97 ääntä)
   Kattelin noitten mimmien nimiä, jotka ovat julkasseet kuvat palmutatskoistaan. Tuli muutama emäntä mieleen, jotka myös misseiksi itseään tituleeraavat.

   Lainaa

  21. Tulos: +245 (251 ääntä)
   Tarjolla olisi siis luonnevikainen ja aggressiivinen tatuoija, joka ei edes osaa piirtää, mutta ei tiedä sitä itse. Kuulostaa tosi hyvältä!

   Lainaa

  22. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Hööpölööpö: No, löytyikö suoraa?
   Eikun hänhän tässä selvästi "eheytyi", yllättävän helposti kävi. Vai olikohan vaan väliaikaista heteroitumista? ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +110 (116 ääntä)
   Ihminen on piirtäny koko elämänsä, mutta taidot on kutosluokkalaisen tasoa? :I

   Lainaa

  24. Tulos: +174 (176 ääntä)
   Kotkot: Eh, Ei toi Janinan tatskat nyt niin pahoi oo. Silleen, ei ne nyt kauheen hyviäkään oo enkä itse tuollaisesta laadusta mitään maksaisi, mutta on niitä huonompiakin nähty.
   Ei se sitä tarkota, että jos jollain on tippuri niin ei se nyt niin paha oo koska tiiän yhen jolla on HIV.

   Lainaa

  25. Tulos: +178 (180 ääntä)
   Janina, sä et tatuoijana oo kyllä yhtään pätevä. Sen lisäksi, et noi kuvat on valitettavasti aika kämäsiä sinällään, tuossa skorpionissa on iho koholla siihen tyyliin, et ainakin näyttäisi olevan myös huonosti tatuoitu, ihan teknisesti siis. Tietämätön kun tatuoi liian syvälle, tai väriä on liikaa yms, pilaa sillä kuvan joka tapauksessa. Värit leviää, iho koholla etc.. Se tatuoiminen ei oo pelkkästä piirrustustaidosta kiinni (joka tältä tekijältä kyllä puuttuu sekin), vaan myös ihan siitä tietotaidosta ja kokemuksesta, että on tatskakoneen käytön tuntemus hallussa ja tietää vähintäänkin, millä välttää virheet, jotka ajan myötä pilaa kuvan. Tuollainen harhainen usko omiin kykyihin on oikeasti vaarallista, koska joku helppouskoinen, kuten tässäkin tapauksessa, ottaa sit tatuoinnin ko. henkilöltä uskoen, et saa kivan tatskan halvalla, ja saakin ikuisesti ihoonsa töhryisen kuvan, joka on lähtökohtaisesti jo tosi huonosti tehty ja menee pilalle vaan lisää, kun aika kuluu. Pitäis tekijällä olla sen verran vastuuntuntoa, ettei ainakaan pistä vahinkoa kiertämään, itseensä voi tatuoida niitä huonoja kuviaan, mutta että pilaa vielä muiden vartalon... Not cool.

   Lainaa

  26. yli opisto hörhö 26.12.2017 13:42
   Tulos: +79 (85 ääntä)
   Joo, oon kuule hei tosi kateellinen noista ultimaattisista piirtämistaidoistasi. Tuskin kukaan osaisi paremmin!

   Lainaa

  27. Psycotictac 26.12.2017 15:16
   Tulos: -46 (168 ääntä)
   Minkä Escort-servicen palstalla tatskakysely oli? Ei voi muuten olla niin paljon noita maksullisia tatskoineen vastaamassa. Ja kyllä, kutsuin hookkereiksi ohjelmaan osallistuneita naisia.

   Lainaa

  28. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Mites se perinteine kritiikin väistö noissa tatskoissa et ne ei vielä oo valmiita / kuva vääristää / valo on huono?

   Lainaa

  29. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Hööpölööpö: No, löytyikö suoraa?
   Eikun, noh, muutuitko heteroksi? :D Hahmottaako joku muuten missä kohti Säden (Säteen? Ikuisuusongelma) tatuointi on?

   Lainaa

  30. Tulos: +44 (58 ääntä)
   elämäässäkoulu: Let me get straight.
   Tuliko sinusta sitten hetero?

   Lainaa

  31. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Koko elämäsi oot Janina piirtäny, mutta silti oot surkea tatuoimaan. Ihmiset ei ole sulle kateellisia, eikä ne ole paskoja. He vaan kertoo totuuden siitä että luulosi ovat suuremmat kuin taitosi.

   Lainaa

  32. Tulos: +106 (110 ääntä)
   Kyllä mäki oon koko ikäni piirtänyt mut on se neulalla nahalle piirtäminen varmaanki ihan erilaista ku kynällä paperille piirtäminen.

   Lainaa

  33. Tulos: +206 (220 ääntä)
   Ammattitatuoijana voin sanoa, että sulla on niin moni asia suoraansanottuna päin persettä tossa ja kuvat on ihan täyttä paskaa. Teet liian syvälle kuvat, sen takia väri lähtee leviämään. Noi näyttää jopa kivuliaalta! Toivon myöskin, että käytät siirtokuvia, etkä tee vapaalla kädellä (miltä noi kyllä näyttää). Entäs miten hoidat hygieniapuolen? Toivon myös ihan sydämeni pohjasta, että desinfioit koneen yms. ennen käyttöä, suojaat paikan vaikka puhtaalla kelmulla ja huolellisesti olet myös putsannut tilan, jossa teet kuvia. Ja ennenkaikkea käytät joka helvetin kerta uutta neula, grippiä, tippiä yms. eri tatuoitavalla!! Vetenmyrkytykset ja tulehdukset ei ole leikin asia. Mä anelen, että siirryt vielä oikeen ihon sijaan harjoitusnahkaan, koska vaikka olisit piirtänyt paperille jo kohdussa ollessasi, niin sillä ei ole mitään tekemistä tatuoimisen kanssa. Ne ovat aivan eri taiteenlajit. Sori nyt vaan, mutta ihan helvetin perseestä ja vaarallista, että jokainen ihminen voi tilata koneen ja tarvikkeet Kiinasta halvalla, joiden laadusta/hygieniasta ei ole mitään takeita. Jos alotatte tatuoimisen, niin ottakaa siitä oikeesti selvää ja ostakaa laitteet ihan alan liikkeistä. Ja mokan henkilölle vielä: sä et hallitse tota hommaa yhtään nyt, mutta voit sen oppia, jos et ota kaikkea kritiikkiä haukkumisena ja otat juurikin selvää asioista todella paljon. Kysy vaikka ihan suoraan joltain tatuoijalta neuvoja, äläkä raivoa facebookissa, jos ihmiset sanoo rehellisesti, että teet paskaa. Huh, niin henkilökohtainen aihe, että rupes oikeen vituttaa toi asenne.

   Lainaa

  34. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Luulin tota ekaa mestaritatuoijan kuvaa karhuksi, mut ilmeisesti se onkin sit leijona? :D

   Lainaa

  35. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Ei kai ruma tatuointi kenenkään muun ongelma ole, kuin sen omistajan, ja jos Janina itse on tyytyväinen, niin... Eiku hetkinen, eiväthän nämä tainneetkaan olla Janinan tatuointeja. Mitähän mieltä asiakkaat mahtavat olla?

   Lainaa

  36. Tulos: -93 (131 ääntä)
   selmander: Janina, kun jumalauta se ei saatana ole perkele sama asia että helvetti osaa piirtää, kun jumalauta se että vittu osaa tatuoida saatana. Ne on perkele kaksi helvetin eri asiaa.
   Jumalauta saatana perkele Helvetti jumalauta vittu saatana perkele Helvetti. Olipas luovaa kielenkäyttöä. Onneksi olkoon. :)

   Lainaa

  37. Tulos: +155 (159 ääntä)
   Hhgdx: Jumalauta saatana perkele Helvetti jumalauta vittu saatana perkele Helvetti. Olipas luovaa kielenkäyttöä. Onneksi olkoon.
   Tässä luultavasti sarkastisesti kommentoitu Janinan kielenkäyttöä, joka ei todellakaan ole luovaa.

   Lainaa

  38. Ei kiinnosta 27.12.2017 0:01
   Tulos: +101 (103 ääntä)
   Janina on siis yksi noista ihmisistä, joita ei kiinnosta "vihakommentit", vaikka jaksavatkin niistä raivota ja niille vastailla.

   Lainaa

  39. Tulos: +91 (91 ääntä)
   Voi sitä piirtää vaikka viisikymmentä vuotta, osaamatta silti piirtää... saati tatuoida.

   Lainaa

  40. purppurakruunu 27.12.2017 10:00
   Tulos: +78 (80 ääntä)
   Mulla oli lapsena tussipohjainen "tatuointikone", ja oon toi tismalleen sama skorpioni oli siinä sabluunana. Tän pohjalta veikkaan, että molemmat kuvat on jostain kuvakirjastosta kopioitu.

   Lainaa

  41. purppurakruunu 27.12.2017 10:02
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Piti sanoa "oon aika varma, että", mutta eiköhän viesti tullut anyway selväksi.

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (29 ääntä)
   selmander: Janina, kun jumalauta se ei saatana ole perkele sama asia että helvetti osaa piirtää, kun jumalauta se että vittu osaa tatuoida saatana. Ne on perkele kaksi helvetin eri asiaa.
   Jos ei osaa piirtää paperiinkaan, ei kannata ryhtyä tuhertamaan ihoonkaan. Elinikäinen piirustusharrastus ilman havaittavaa taidon kehittymistä on hukattua aikaa.

   Lainaa

  43. Tulos: +138 (142 ääntä)
   Onko nää Temptation Island tatuointien omistajat siis ohjelmaan osallistuneita? Toivon että on koska en suostu uskomaan että on olemassa niin toivottomia ihmisiä että fanittaisi kyseistä ohjelmaa niin paljon että ottaisi tatuoinnin

   Lainaa

  44. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Voi Janina, kyllä ne vaan on täyttä paskaa.

   Lainaa

  45. Tulos: -7 (31 ääntä)
   Ilmeisesti peräreikä -tatskoja tuossa ensimmäisessä?

   Lainaa

  46. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Nyt vittu oikeesti toi Janinan ylempi taideteos (kommenttien perusteella leijona, mitä en itse näe). Selkeästi psykiatrin näyttämä kuva "mitä tämä esittää?" Johon jokaisen vastaus on oikea. Huhhuh, kyllä on erikoinen tyyppi. Kirjoituksestakin huomaa olevan näitä tyyppejä, jotka ovat tehneet huonoa jälkeä ja tietävät sen, silti on pakko inttää vastaan.

   Lainaa

  47. Tulos: +39 (39 ääntä)
   paperilla nuo kuvat olisivatkin saattaneet näyttää hyviltä, mutta tatuointeina ei. osaan minäkin tikku-ukosta seuraavaa tasoa piirtää (siis en pidä itseäni huonona enkä hyvänä piirtäjänä), mutta en väitä että osaisin tatuoida saman kuvan.

   Lainaa

  48. Tulos: +71 (71 ääntä)
   …..: Onko nää Temptation Island tatuointien omistajat siis ohjelmaan osallistuneita? Toivon että on koska en suostu uskomaan että on olemassa niin toivottomia ihmisiä että fanittaisi kyseistä ohjelmaa niin paljon että ottaisi tatuoinnin
   Mietin samaa ja onneksi wikipedia pelasti. Ainakin etunimet näyttäisi täsmäävän 3. (III) kauden naissinkkuihin.

   Lainaa

  49. Sarcasm intended 27.12.2017 15:42
   Tulos: +51 (63 ääntä)
   Juuhtota: Ammattitatuoijana voin sanoa, että sulla on niin moni asia suoraansanottuna päin persettä tossa ja kuvat on ihan täyttä paskaa. Teet liian syvälle kuvat, sen takia väri lähtee leviämään. Noi näyttää jopa kivuliaalta! Toivon myöskin, että käytät siirtokuvia, etkä tee vapaalla kädellä (miltä noi kyllä näyttää). Entäs miten hoidat hygieniapuolen? Toivon myös ihan sydämeni pohjasta, että desinfioit koneen yms. ennen käyttöä, suojaat paikan vaikka puhtaalla kelmulla ja huolellisesti olet myös putsannut tilan, jossa teet kuvia. Ja ennenkaikkea käytät joka helvetin kerta uutta neula, grippiä, tippiä yms. eri tatuoitavalla!! Vetenmyrkytykset ja tulehdukset ei ole leikin asia. Mä anelen, että siirryt vielä oikeen ihon sijaan harjoitusnahkaan, koska vaikka olisit piirtänyt paperille jo kohdussa ollessasi, niin sillä ei ole mitään tekemistä tatuoimisen kanssa. Ne ovat aivan eri taiteenlajit. Sori nyt vaan, mutta ihan helvetin perseestä ja vaarallista, että jokainen ihminen voi tilata koneen ja tarvikkeet Kiinasta halvalla, joiden laadusta/hygieniasta ei ole mitään takeita. Jos alotatte tatuoimisen, niin ottakaa siitä oikeesti selvää ja ostakaa laitteet ihan alan liikkeistä. Ja mokan henkilölle vielä: sä et hallitse tota hommaa yhtään nyt, mutta voit sen oppia, jos et ota kaikkea kritiikkiä haukkumisena ja otat juurikin selvää asioista todella paljon. Kysy vaikka ihan suoraan joltain tatuoijalta neuvoja, äläkä raivoa facebookissa, jos ihmiset sanoo rehellisesti, että teet paskaa. Huh, niin henkilökohtainen aihe, että rupes oikeen vituttaa toi asenne.
   Vittu oot vaan vitun kade jumalauta.

   Lainaa

  50. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Mäkin olen koko elämäni piirtänyt enkä silti halua pilata toisten ihoa.

   Lainaa

  51. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Voiluoja: Noh, ainakin nuo Temptation Island-tatuoinnit auttavat helposti erottamaan valkoroskan normiväestöstä!
   Ja vielä kun vetävät Ed Hardy paidan tai lippiksen päähänsä niin auttaa kummasti tunnistamisessa.

   Lainaa

  52. Juhani Palmu 27.12.2017 15:58
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   …..: Onko nää Temptation Island tatuointien omistajat siis ohjelmaan osallistuneita? Toivon että on koska en suostu uskomaan että on olemassa niin toivottomia ihmisiä että fanittaisi kyseistä ohjelmaa niin paljon että ottaisi tatuoinnin
   Kyllä ovat. Niitä sinkkuja.

   Lainaa

  53. KaksoisVepa 27.12.2017 16:00
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Janina, nuo ovat amatöörimäisiä. Sulla ei ole kädentaitoja.

   Lainaa

  54. Tulos: +14 (16 ääntä)
   ACAB: Mun mielestä noi Janinan raapimat kuvat pn hienoja ja kaikki jotka hänet on tatuoijakseen valinnet niin ovat tatuointinsa ansainneet.
   Huomasin mitä teit tuossa, wink wink.

   Lainaa

  55. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Joo, voi olla, että Janina osaa piirtää mutta tatuoida se ei ainakaan osaa...

   Lainaa

  56. Tulos: -40 (66 ääntä)
   Tuli tuosta skorpionista mieleen, että molemmille sukupuolille on omat tähtimerkit: Horo- ja kundiskooppi.

   Lainaa

  57. Tulos: +20 (28 ääntä)
   En hyvällä tahdollanikaan saa ekasta tatuoinnista leijonaa, mutta jonkinlaisen pitkäkarvaisen Hopeanuoli-hahmon ehkä.

   Lainaa

  58. Paskaalumella 28.12.2017 14:46
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Voiluoja: Noh, ainakin nuo Temptation Island-tatuoinnit auttavat helposti erottamaan valkoroskan normiväestöstä!
   1 Eräänlainen nykyajan daavidin tähti?

   Lainaa

  59. Tulos: -4 (24 ääntä)
   elämäässäkoulu: Let me get straight. Jonkun tositeeveeohjelman takia otettu tatuointi? Asia harvinaisen selvä.
   "Let me get _it_ straight". Ole hyvä. Mikä tuo laatikko tuossa palmun vieressä on? Season III -tatska?

   Lainaa

  60. Tulos: +10 (10 ääntä)
   "-itsevarma"

   Lainaa

  61. death trooper 29.12.2017 13:22
   Tulos: +28 (40 ääntä)
   Gaius: “Let me get _it_ straight”. Ole hyvä. Mikä tuo laatikko tuossa palmun vieressä on? Season III -tatska?
   *this, jos kerta ruvetaan nillittämään.

   Lainaa

  62. Mitävittuanyttaas 29.12.2017 16:46
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Ainakin Janina osaa värittää ääriviivojen sisäpuolelle hienosti. Huomaa kyllä, että on koko ikänsä piirtänyt. Haista vittu, Janina!

   Lainaa

  63. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ellu: Luulin tota ekaa mestaritatuoijan kuvaa karhuksi, mut ilmeisesti se onkin sit leijona?
   Itse luulin haisunäädäksi

   Lainaa

  64. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Gaius Mikä tuo laatikko tuossa palmun vieressä on? Season III -tatska?
   Erikalla lienee jokin eläin, joka "tuheroissa" elää?

   Lainaa

  65. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Hööpölööpö: No, löytyikö suoraa?
   Hänhän sanoi,että antakaamme hänen heteroutua!
   Hööpölööpö: No, löytyikö suoraa?
   Ei, vaan antakaamme hänen suoristua tai heteroutua!

   Lainaa

  66. Tulos: +32 (36 ääntä)
   - Kato, mulla on uus tatska! - Öö... aika kauhee. - Mitä, ei todellakaan ole! Tän tekijä on piirtänyt koko ikänsä. - Okei, no siinä tapauksessa tosi hieno tatska.

   Lainaa

  67. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Janinan tekstissä huokuukin itsevarmuus :D

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Temppisläisten esiinmarssi 5/5! Montaa mieltä voi noista tyypeistä olla, mutta musta toi oli hauska, etenkin kun lopulta koko konkkaronkka oli ketjussa mukana. :D

   Lainaa

  69. Tulos: +6 (8 ääntä)
   : En hyvällä tahdollanikaan saa ekasta tatuoinnista leijonaa, mutta jonkinlaisen pitkäkarvaisen Hopeanuoli-hahmon ehkä.
   Mulle tuli mieleen Hopeanuolen karhut...

   Lainaa

  70. Lastenklinikan pummit 5.1.2018 22:36
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Oliko se Temptation Island jossa oli Hjallis jakamassa pesää? Moista kulttuuritekoa tuleekin kunnioittaa mojovalla tatskalla, joka tulee nakuttaa paraatipaikalle porton matalaa otsaa koristamaan.

   Lainaa

  71. Tulos: -1 (7 ääntä)
   tulin lukee kommentit jos vaikka selvis mikä ton palmun idea on, mut en saanu selville enkä suostu uskoo et se *oikeesti* liittyy temptation islandiin

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Kaikille ihmettelijöille tiedoksi, mun palmutatska ei siis millään tavalla liity Temppareihin, vaan on ihan vaan matkamuisto eräältä reissulta, ei sen kummempaa. Sit tää joku kysy että onks tää joku tempparitatska, ja temppistytöt tuli kommentoimaan omat palmunsa tohon alle. Hekin ottivat kyseiset palmut siis matkamuistona reissusta. Ps. Mun palmu on nilkassa, kuva on vaan väärinpäin.

   Lainaa

  73. pinkki puudeli 15.7.2018 19:31
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Säde: Kaikille ihmettelijöille tiedoksi, mun palmutatska ei siis millään tavalla liity Temppareihin, vaan on ihan vaan matkamuisto eräältä reissulta, ei sen kummempaa. Sit tää joku kysy että onks tää joku tempparitatska, ja temppistytöt tuli kommentoimaan omat palmunsa tohon alle. Hekin ottivat kyseiset palmut siis matkamuistona reissusta. Ps. Mun palmu on nilkassa, kuva on vaan väärinpäin.
   Älä viitsi sössöttää. Ei sinua usko kukaan. Totta kai olet kopsinut idean TV-ohjelmasta. Katso vaikka noita muitakin tatuointeja.

   Lainaa

  74. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Afrikassa varmaan arvostetaan, on nimittäin aivan africa korps osaaton tunnuksen näköisiä noi tatuoinnit

   Lainaa

  75. Tulos: -3 (3 ääntä)
   selmander: Janina, kun jumalauta se ei saatana ole perkele sama asia että helvetti osaa piirtää, kun jumalauta se että vⅰttu osaa tatuoida saatana. Ne on perkele kaksi helvetin eri asiaa.
   Liikaa kirosanoja.

   Lainaa

  76. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Juhani Palmu: Kyllä ovat. Niitä sinkkuja.
   Enkä yhtään ihmettele miks ne on sinkkuja

   Lainaa

  77. Tulos: +1 (1 ääni)
   Jehus: "Öhömn. Tosi kauniita Janina"
   Tussilla tehtyjä.

   Lainaa

  78. Valtaapitävä maksamakkara 15.2.2023 10:54
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kotkot: Eh, Ei toi Janinan tatskat nyt niin pahoi oo. Silleen, ei ne nyt kauheen hyviäkään oo enkä itse tuollaisesta laadusta mitään maksaisi, mutta on niitä huonompiakin nähty.
   Joo, ei oo pahoja. 2/5. mutta jos jotain laitetaan ikuisesti iholle niin sen tulisi olla 6/5. ihan vähintään 5/5.

   Lainaa

  79. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Voiluoja: Noh, ainakin nuo Temptation Island-tatuoinnit auttavat helposti erottamaan valkoroskan normiväestöstä!
   Pitää olla kyllä harvinaisen idiootti yksilö, jos ottaa Temptation Island-tatuoinnin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, tatuointi, tatuoinnit, tatska, tatuointimokat, palmu, pieni