Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tervetuloa Tinderiin, osa 6

Ajattelin heti, että tuleva vaimo on nyt löytynyt.
Tervetuloa Tinderiin, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1028 (1038 ääntä)
   Voinkin rauhassa kirjata yhä uuden syyn olla sopimatta ensitreffejä kämpille...

   Lainaa

  2. Tulos: +1129 (1173 ääntä)
   Onpa törkeää ihmisten hyväksikäyttöä.. mikä lähes kaikkia nykyään vaivaa?

   Lainaa

  3. Tulos: +312 (342 ääntä)
   Toiseksi viimeinen lause pelasti tämän jutun täysin.

   Lainaa

  4. Tulos: -94 (262 ääntä)
   Toivon mukaan Timo elää sellaisella asenteella ettei yksin eläjän tarvitse tähdätä pönttöön kunnolla. Toivottavasti oli myös unohtanut vetää löysät kakat vessasta alas. Eivät nämä asiat ihmisestä hyvää tee, mutta olisi se ollut sopivaa karmaa tinder neidille.

   Lainaa

  5. Tulos: +742 (744 ääntä)
   En tiennytkään, että Tinderistä etsitään myös sopivia vessapaikkoja

   Lainaa

  6. hepomiesten tietotoimisto 21.11.2017 0:58
   Tulos: +821 (849 ääntä)
   Tinderissä on tavallaan jopa hyvääkin se, että välillä pääsee kokemaan näitä todellisia lähes tainomaisia elämyksiä jotka laittavat nipistelemään itseään, että onko tämä totta. Oma viimeisin tinderdeittini otti yhteyttä pari viikkoa treffimme jälkeen. Hänen asiansa pisti hieraisemaan silmiä muutamaankin kertaan. Hän kertoi että olin ollut mielestään todella epäkohtelias kun en ollut tarjoutunut tavatessamme maksamaan puolta hänen bussilipustaan (pääkaupunkiseudun seutulippu n. 5e suunta) tavatessamme. Kysyin vielä uudestaan, että ootko tosissasi että oliko sun asia tämä? Että susta alkoi tuntua epäreilulta näin parin viikon jälkeen se, että tulit mun luo kahville ja mulle ei ollut tullut mieleen antaa sulle lähtiesäsi 5€ kotimatkarahaa? Kun vastaus oli kyllä, estin tämän herran puhelimestani.

   Lainaa

  7. Tulos: +79 (87 ääntä)
   Auts.

   Lainaa

  8. Tulos: +776 (778 ääntä)
   "Kauhea vessahätä" "Voidaan käydä vaikka mäkkärin vessassa" "Hyi eiiiiii!" "No mee sit jollekin kaverille" "Mul ei asu tääl kavereita" "Hanki uus kaveri Tinderistä" "Häh?" "Tykkäät vaan kaikista miehistä niin kyllä joku antaa sun niiden vessaa käyttää" "Vähän ehkä noloo kysyy et saako käyttää vessaa..." "Sanot et ne on pikatreffit"

   Lainaa

  9. Tulos: +190 (206 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tinderissä on tavallaan jopa hyvääkin se, että välillä pääsee kokemaan näitä todellisia lähes tainomaisia elämyksiä jotka laittavat nipistelemään itseään, että onko tämä totta. Oma viimeisin tinderdeittini otti yhteyttä pari viikkoa treffimme jälkeen. Hänen asiansa pisti hieraisemaan silmiä muutamaankin kertaan. Hän kertoi että olin ollut mielestään todella epäkohtelias kun en ollut tarjoutunut tavatessamme maksamaan puolta hänen bussilipustaan (pääkaupunkiseudun seutulippu n. 5e suunta) tavatessamme. Kysyin vielä uudestaan, että ootko tosissasi että oliko sun asia tämä? Että susta alkoi tuntua epäreilulta näin parin viikon jälkeen se, että tulit mun luo kahville ja mulle ei ollut tullut mieleen antaa sulle lähtiesäsi 5€ kotimatkarahaa? Kun vastaus oli kyllä, estin tämän herran puhelimestani.
   Kuulostaa ihan joltain tosielämän trollilta.

   Lainaa

  10. Tulos: +69 (83 ääntä)
   Kyseisen päivityksen kommenteissa pohditaan sopivaa kostoa

   Lainaa

  11. Tulos: +132 (144 ääntä)
   noh kyllähän näitä luonnevammaisia on aina ollut olemassa.

   Lainaa

  12. Tulos: +236 (256 ääntä)
   Miksei voinut vaan kysyä, saako käydä vessassa. :D Monet ihmiset on ihan semimukavia. Suosittelen myös jodelia tällaisiin hätätilanteisiin, oon saanut sieltä jopa kyydin kotiin kerran.

   Lainaa

  13. Ruttotohtori 21.11.2017 7:49
   Tulos: +269 (273 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tinderissä on tavallaan jopa hyvääkin se, että välillä pääsee kokemaan näitä todellisia lähes tainomaisia elämyksiä jotka laittavat nipistelemään itseään, että onko tämä totta. Oma viimeisin tinderdeittini otti yhteyttä pari viikkoa treffimme jälkeen. Hänen asiansa pisti hieraisemaan silmiä muutamaankin kertaan. Hän kertoi että olin ollut mielestään todella epäkohtelias kun en ollut tarjoutunut tavatessamme maksamaan puolta hänen bussilipustaan (pääkaupunkiseudun seutulippu n. 5e suunta) tavatessamme. Kysyin vielä uudestaan, että ootko tosissasi että oliko sun asia tämä? Että susta alkoi tuntua epäreilulta näin parin viikon jälkeen se, että tulit mun luo kahville ja mulle ei ollut tullut mieleen antaa sulle lähtiesäsi 5€ kotimatkarahaa? Kun vastaus oli kyllä, estin tämän herran puhelimestani.
   Olisit laskuttanut puolet kaikesta tarjottavasta.

   Lainaa

  14. Tulos: +197 (203 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tinderissä on tavallaan jopa hyvääkin se, että välillä pääsee kokemaan näitä todellisia lähes tainomaisia elämyksiä jotka laittavat nipistelemään itseään, että onko tämä totta. Oma viimeisin tinderdeittini otti yhteyttä pari viikkoa treffimme jälkeen. Hänen asiansa pisti hieraisemaan silmiä muutamaankin kertaan. Hän kertoi että olin ollut mielestään todella epäkohtelias kun en ollut tarjoutunut tavatessamme maksamaan puolta hänen bussilipustaan (pääkaupunkiseudun seutulippu n. 5e suunta) tavatessamme. Kysyin vielä uudestaan, että ootko tosissasi että oliko sun asia tämä? Että susta alkoi tuntua epäreilulta näin parin viikon jälkeen se, että tulit mun luo kahville ja mulle ei ollut tullut mieleen antaa sulle lähtiesäsi 5€ kotimatkarahaa? Kun vastaus oli kyllä, estin tämän herran puhelimestani.
   Itse ole kuullut tyypistä, joka oli vaatinut puolia kahvista ja leffalipusta, koska treffit eivät olleet onnistuneet.:) Tinderissä voi tehdä todellisia löytöjä.

   Lainaa

  15. Tulos: +175 (191 ääntä)
   Mulle tuli kova surku ja kiinnostus tavata tämä Timo.

   Lainaa

  16. Tulos: -142 (174 ääntä)
   Ja oikeastikko joku uskoo tämän?

   Lainaa

  17. Tulos: +370 (376 ääntä)
   No tulipahan toisaalta siivottua.

   Lainaa

  18. saastasanomat 21.11.2017 8:54
   Tulos: -153 (181 ääntä)
   martsi: Ja oikeastikko joku uskoo tämän?
   Nomutta täähän oli varsin mukahauska postaus. Siis oikeasti vain säälittävä huomionhakuinen kakara. Huoh.

   Lainaa

  19. King Arthur 21.11.2017 9:40
   Tulos: -123 (175 ääntä)
   Nää on näitä kun tarina on ihan hauska ja olis hyvänkin vitsin saanu mutta on niin rasittavan lapsellisesti kirjoitettu että menee vähän terä. Nojoo, päätin silti että tää viihdyttää enkä antanu mukahauskuuksien mennä sieraimiin. Ainakaan paljon.

   Lainaa

  20. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Timo, älä luovuta!

   Lainaa

  21. Tulos: -202 (238 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tinderissä on tavallaan jopa hyvääkin se, että välillä pääsee kokemaan näitä todellisia lähes tainomaisia elämyksiä jotka laittavat nipistelemään itseään, että onko tämä totta. Oma viimeisin tinderdeittini otti yhteyttä pari viikkoa treffimme jälkeen. Hänen asiansa pisti hieraisemaan silmiä muutamaankin kertaan. Hän kertoi että olin ollut mielestään todella epäkohtelias kun en ollut tarjoutunut tavatessamme maksamaan puolta hänen bussilipustaan (pääkaupunkiseudun seutulippu n. 5e suunta) tavatessamme. Kysyin vielä uudestaan, että ootko tosissasi että oliko sun asia tämä? Että susta alkoi tuntua epäreilulta näin parin viikon jälkeen se, että tulit mun luo kahville ja mulle ei ollut tullut mieleen antaa sulle lähtiesäsi 5€ kotimatkarahaa? Kun vastaus oli kyllä, estin tämän herran puhelimestani.
   Pääsit feminatsia karkuun, onnittelut!

   Lainaa

  22. Arkkienkeli 21.11.2017 11:10
   Tulos: +62 (76 ääntä)
   saastasanomat: Nomutta täähän oli varsin mukahauska postaus. Siis oikeasti vain säälittävä huomionhakuinen kakara. Huoh.
   Nyt kannattaisi katsoa peiliin.

   Lainaa

  23. Tulos: +194 (222 ääntä)
   jtyjty: Pääsit feminatsia karkuun, onnittelut!
   Kyseinen tinder tyyppi oli miespuolinen?

   Lainaa

  24. nykyajan lapsi 21.11.2017 11:47
   Tulos: +159 (171 ääntä)
   Flugi: En tiennytkään, että Tinderistä etsitään myös sopivia vessapaikkoja
   Me kavereiden kanssa löydettiin kerran uuni meidän pakastepizzoille, kun oltiin krapulassa vieraalla paikkakunnalla. Ei meinannut tyttö ensin uskoa että mitä tapahtuu. Mukava opiskelijasolu ja mukavat tytöt tarjosivat uunin ja ruokailuvälineet väsyneille taistelijoille. Jos tunnistatte itsenne niin vielä tuhannesti kiitoksia ja terveisiä!

   Lainaa

  25. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Eikös nuo supertykkäykset tinderissa maksa?

   Lainaa

  26. Tulos: +130 (152 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: ...estin tämän herran puhelimestani.
   jtyjty: Pääsit feminatsia karkuun, onnittelut!
   Näyttäiskö edes näin jälkikäteen siltä että jotain meni pieleen?

   Lainaa

  27. King Arthur 21.11.2017 13:21
   Tulos: +149 (171 ääntä)
   jtyjty: Pääsit feminatsia karkuun, onnittelut!
   Tämä "herra" oli mielestäsi feminatsi? On siinä traumalla kokoa jos näitä joka paikassa näkee.

   Lainaa

  28. Tulos: -141 (171 ääntä)
   Koita miehenä samaa. Raiskaussyyte jokasella ja loppuelämän helvetti. Tun naiset.

   Lainaa

  29. Tulos: -79 (97 ääntä)
   Ei ihme ettei niasta löydy tollasella "Ehhehhee"- tyylisellä kirjoitustavalla.

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (56 ääntä)
   Sopivasti oli vessahätä JUST 30 min päästä?

   Lainaa

  31. Tulos: +142 (154 ääntä)
   Sopivasti: Sopivasti oli vessahätä JUST 30 min päästä?
   Ehkä se hätä oli kuitenkin jo valmiiksi. Minä pystyn ainakin pidättelemään tarvittaessa vaikka useamman tunnin. Tuskin sinäkään lasket allesi heti, kun tulee vessahätä?

   Lainaa

  32. Tulos: +162 (174 ääntä)
   Miksi ihmeessä jengi täällä dissaa Timon lyyrisiä taitoja? Minusta teksti oli varsin viihdyttävä. Jopa niin viihdyttävä, että jos Timo luet tän, ota yhteyttä niin sovitaan ihan oikeat treffit!

   Lainaa

  33. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Tämä tarina on oikeasti totta ;D

   Lainaa

  34. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Luu: No tulipahan toisaalta siivottua.
   Jep. Lohdutan itseäni tällä aina, kun joku lupailee kylässä käymisellä mutta jättääkin tulematta.

   Lainaa

  35. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Mika S.: Eikös nuo supertykkäykset tinderissa maksa?
   Niitä saa ilmaiseksi pienen määrän päivässä. Tai ainakin sai muutama kuukausi sitten, kun tuohon sontaläjään viimeksi koskin. Usein niitä tuli tehtyä vahingossa kun yritti skrollata profiilia alaspäin.

   Lainaa

  36. Tulos: -54 (62 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tinderissä on tavallaan jopa hyvääkin se, että välillä pääsee kokemaan näitä todellisia lähes tainomaisia elämyksiä jotka laittavat nipistelemään itseään, että onko tämä totta. Oma viimeisin tinderdeittini otti yhteyttä pari viikkoa treffimme jälkeen. Hänen asiansa pisti hieraisemaan silmiä muutamaankin kertaan. Hän kertoi että olin ollut mielestään todella epäkohtelias kun en ollut tarjoutunut tavatessamme maksamaan puolta hänen bussilipustaan (pääkaupunkiseudun seutulippu n. 5e suunta) tavatessamme. Kysyin vielä uudestaan, että ootko tosissasi että oliko sun asia tämä? Että susta alkoi tuntua epäreilulta näin parin viikon jälkeen se, että tulit mun luo kahville ja mulle ei ollut tullut mieleen antaa sulle lähtiesäsi 5€ kotimatkarahaa? Kun vastaus oli kyllä, estin tämän herran puhelimestani.
   Hienosti muokattu oma versio! Harmi että feissarimokissa et saa kerättyä karmaa. T: Tinder-Toni

   Lainaa

  37. Saastasanomat 22.11.2017 12:59
   Tulos: -27 (31 ääntä)
   Arkkienkeli: Nyt kannattaisi katsoa peiliin.
   Samaa suosittelen sinulle jos jokaisen internet-wannabe-funnyguyn tekaiseman jutun uskot totena

   Lainaa

  38. Tulos: -34 (38 ääntä)
   saastasanomat: Nomutta täähän oli varsin mukahauska postaus. Siis oikeasti vain säälittävä huomionhakuinen kakara. Huoh.
   Tämän kommentin peukuista päätellen enemmistö feissarimokissa ei ymmärrä sarkasmia.

   Lainaa

  39. Ei Tinderille 22.11.2017 17:20
   Tulos: +30 (62 ääntä)
   Itse olen kaksi kertaa antanut Tinderille mahdollisuuden, ja kaksi kertaa se on yhtä vauhdikkaasti kadonnut puhelimestani. Parit treffit sain sovittua, toinen ei halunnut suhdetta vaan päivitteli (ja päivittelee edelleen, yli vuosi ensitapaamisen jälkeen) kuinka naiset on perseestä ja kuinka sillä menee päin persettä naisten suhteen. Kaikki muut yhteydenotot ovat olleet luokkaa panettaa, mennääks jo panee. Onneksi kuitenkin VIHDOINKIN sain sen verran järkeä päähän, että totesin ihmissuhteiden olevan täysin turhia. Nyt vasta, yksin eläessäni, olen oikeasti onnellinen. Suosittelen kokeilemaan, suhteet on vaan turhaa päänvaivaa, aina jostain pitää tapella ja voi vittu se ei tullu klo 21 kotiin niinku sovittiin ja voi helvetti se salee pettää mua ja voi vittu pitäs lapsiaki tehdä. EI KIITOS. Forever alone. :D

   Lainaa

  40. Tulos: +35 (41 ääntä)
   riisikakku: Hienosti muokattu oma versio! Harmi että feissarimokissa et saa kerättyä karmaa. T: Tinder-Toni
   Älä ole enää katkera jonkun muutaman euron tähden. Jestas!

   Lainaa

  41. Tulos: -25 (31 ääntä)
   Jos minulla olisi pakottava tarve päästä vessaan, niin "pikatreffejä" ei sovittaisi 30 minuutin vaan 30 sekunnin aikaikkunaan. Ei jatkoon 1/5.

   Lainaa

  42. Hymyillään. 23.11.2017 20:55
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Tämä on näköjään Hymy-lehden nettiuutissakin. :)

   Lainaa

  43. hepomiesten tietotoimisto 27.11.2017 17:49
   Tulos: +24 (36 ääntä)
   riisikakku: Hienosti muokattu oma versio! Harmi että feissarimokissa et saa kerättyä karmaa. T: Tinder-Toni
   Ai sinä olet myös vaatinut tinderdeitiltä matkakorvausta? Täytyy kyllä todeta, että minä en ole tavannut ketään tindertonia. Tämä bussirahaa odottanut deittini puhui niin tapaamisella, kuin yhteyttä ottaessaan englantia. Miesmakuni on tummapaahtoinen. ;)

   Lainaa

  44. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Olipahan luvatusti pikainen.

   Lainaa

  45. Hiiretön myyrä 17.1.2021 15:51
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Gaius: Tämän kommentin peukuista päätellen enemmistö feissarimokissa ei ymmärrä sarkasmia.
   Sinä et ymmärrä edes mitä sarkasmi tarkoittaa, huomaan.

   Lainaa

  46. Syövyttävä harakka 4.3.2021 3:15
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Jeps: Itse ole kuullut tyypistä, joka oli vaatinut puolia kahvista ja leffalipusta, koska treffit eivät olleet onnistuneet.:) Tinderissä voi tehdä todellisia löytöjä.
   Meitä mahtuu moneen junaan. Minusta olisi mahtavaa viedä miellyttävä naishenkilö treffeille ja herrasmiehenä maksaa kulut tietenkin. Ehkä mä oon liian vanhanaikainen?
   Nimim. viime treffeistä viitisen vuotta

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Tinder, treffit, deitti, vessa

 • Uusimmat

 • Kategoriat