Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pakko päästä sanomaan

Miksei kukaan puhu untuvista?!
Suurenna näkymä
Pakko päästä sanomaan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 92 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +429 (1159 ääntä)
   Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.

   Lainaa

  2. Halalalalal 2.11.2017 1:39
   Tulos: +138 (214 ääntä)
   Eikö kukaan ajattele lintuja!?

   Lainaa

  3. Tulos: -145 (483 ääntä)
   Ja vielä harmittavan usein nämä vegaanit pitää itseään niin paljon parempina ihmisinä ja moralisoi koko ajan turhasta!

   Lainaa

  4. Tulos: -499 (671 ääntä)
   kootti666: Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.
   Asiatonta. Ei ole kivaa kuinka vegaaneja dissataan. Senkin läski kaljamahainen sekasyöjä!

   Lainaa

  5. Tulos: +674 (682 ääntä)
   "Ihmettelen miksi joistakin asioista puhutaan ja toisesta ei" Siinäs kuulitte ihmiset, puhukaa joka ikisestä maailman asiasta samaan aikaan, tai olkaa hiljaa. Mitä te tätä kuvaakin kommentoitte, maailmassa on miljoonia muitakin kuvia.

   Lainaa

  6. Tulos: +423 (437 ääntä)
   Minun ruokavalioni koostuu lähinnä E-koodeista ja lisätystä sokerista.

   Lainaa

  7. Tulos: -97 (199 ääntä)
   Huoh: Asiatonta. Ei ole kivaa kuinka vegaaneja dissataan. Senkin läski kaljamahainen sekasyöjä!
   Trolling is strong on this one. Vakavissaan olin naimisissa vegaanin kanssa vuosikausia ja eron tullen ei mahtunut enää kädet ympäri kun oli mamma niin tuhdissa kunnossa. Ehkä olis kannattanut osallistua grillipihviin ja uunilihaan kuitenkin. Eipä vegaanipelleily ihmisestä kuikeloa tee.

   Lainaa

  8. Tulos: +228 (240 ääntä)
   Sekaani: “Ihmettelen miksi joistakin asioista puhutaan ja toisesta ei” Siinäs kuulitte ihmiset, puhukaa joka ikisestä maailman asiasta samaan aikaan, tai olkaa hiljaa. Mitä te tätä kuvaakin kommentoitte, maailmassa on miljoonia muitakin kuvia.
   Voidaanko hetki puhua lohikäärmeistä? Lähinnä kiinnostaisi tietää mikä on traakin ja lohikäärmeen ero.

   Lainaa

  9. Tulos: -57 (167 ääntä)
   Huoh: Asiatonta. Ei ole kivaa kuinka vegaaneja dissataan. Senkin läski kaljamahainen sekasyöjä!
   Found the vegan! :D

   Lainaa

  10. Tulos: -175 (203 ääntä)
   En ymmärrä ensimmäistä, eikö saa hankkia lihansyöjäkasveja ilman että leimataan vegaaniksi?

   Lainaa

  11. Tulos: +280 (564 ääntä)
   kootti666: Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.
   Mistä tietää, että joku on lihansyöjä? Älä huoli, hän kertoo tämän Internetin vanhimman vitsin vegaaneista.

   Lainaa

  12. Tulos: +132 (240 ääntä)
   Wanhaa on: Mistä tietää, että joku on lihansyöjä? Älä huoli, hän kertoo tämän Internetin vanhimman vitsin vegaaneista.
   Paitsi jos kertoja olikin itseironinen vegaani (tiedän, ovat uhanalaisia)?

   Lainaa

  13. Akchtually 2.11.2017 6:50
   Tulos: +291 (299 ääntä)
   Ffdvgf: Voidaanko hetki puhua lohikäärmeistä? Lähinnä kiinnostaisi tietää mikä on traakin ja lohikäärmeen ero.
   Traakilla on kaksi jalkaa ja eturaajat siivissä kiinni. Lohikäärmeellä on neljä jalkaa ja erilliset siivet.

   Lainaa

  14. Tulos: -60 (152 ääntä)
   Heti kun on vähän lihaa päällä niin joku vegaani tulee vinkumaan

   Lainaa

  15. Tulos: +176 (190 ääntä)
   Akchtually: Traakilla on kaksi jalkaa ja eturaajat siivissä kiinni. Lohikäärmeellä on neljä jalkaa ja erilliset siivet.
   Traakista etten oo koskaan kullutkaan traakista. Kiitos voin lisätä taas tavaraa nippelitieto laatikkoon.

   Lainaa

  16. Tulos: +103 (127 ääntä)
   Kosmetiikan vegaanisuushan tarkoittaa, että se on sekä eläintuotteton että eläintestaamaton. Mitäköhän Nina tarkoittaa takeilla? Jotain todisteita, eikä vain luottamista Lumenen sanaan (millaisia todisteita)? Aiheesta puheen ollen, Euroopassahan on kielletty eläinkokeet kosmetiikalle jo vuosia sitten, ja eläintestattujen kosmetiikkatuotteiden markkinointi. Miten siis yhä on sallittu, että kaupoissa myydään eläintestattuja kosmetiikkatuotteita? Nyt tietäjät ilmoittakaa itsenne

   Lainaa

  17. Tulos: +88 (142 ääntä)
   Viime juhannuksena tapasin tutun kautta uuden ihmisen, menin esittäyttymään samaanaikaa ku hän ottaa kiinni mun kädestä hän sanoo "Olen Vioola, Vegaani ja Lesbo".

   Lainaa

  18. Tulos: +132 (154 ääntä)
   Ai Tarjako tosissaan väittää, ettei käytä mitään kosmetiikkaa? Ei hammastahnaa, shampoota, saippuaa vartalon tai edes käsien pesuun...

   Lainaa

  19. Tulos: +50 (64 ääntä)
   Akchtually: Traakilla on kaksi jalkaa ja eturaajat siivissä kiinni. Lohikäärmeellä on neljä jalkaa ja erilliset siivet.
   Eli Daenerysin lisänimi olisi tarkemmin sanottuna Traakkien äiti

   Lainaa

  20. Tulos: +97 (121 ääntä)
   Akchtually: Traakilla on kaksi jalkaa ja eturaajat siivissä kiinni. Lohikäärmeellä on neljä jalkaa ja erilliset siivet.
   Ja ette usko, miten jyrsii, kun *kukaan* elokuvien tekijä ei vaivaudu tätä eroa selvittämään. Harry Potter, Game of Thrones, Hobitti: kaikissa on traakki eikä lohikäärme! Ei voisi olla näin vaikeaa googlettaa tällaista perusasiaa.

   Lainaa

  21. Tulos: -67 (113 ääntä)
   Kingi: Viime juhannuksena tapasin tutun kautta uuden ihmisen, menin esittäyttymään samaanaikaa ku hän ottaa kiinni mun kädestä hän sanoo “Olen Vioola, Vegaani ja Lesbo”.
   Kunnon lumihiutalepsykoosit. Hyi helvetti...

   Lainaa

  22. totuuden_torvi 2.11.2017 9:13
   Tulos: -30 (108 ääntä)
   Huoh: Asiatonta. Ei ole kivaa kuinka vegaaneja dissataan. Senkin läski kaljamahainen sekasyöjä!
   Erinomainen esimerkki sitten taas vastakkaisesta yleistyksestä. Vielä ois voinu jatkaa: "syöt lihaa ni varmaan haet viinaaki Tallinnasta joka kuukausi". Voihan kirjoittaja olla trolli, mutta uskaltaisin melkeinpä väittää, että maailmassa suurin osa ihmisistä on vielä sekasyöjiä ja heistä moni ihan normaalissa kunnossa. Syököön jokanen täysvaltanen aikunen sitä, mitä itte tahtoo, mutta normaali ihmiskeho tarvii ravintoaineita sekä liha- että kasvispuolelta.

   Lainaa

  23. Tulos: -62 (118 ääntä)
   Vegaanit..en edes viitsi sanoa enää mitään.

   Lainaa

  24. Tulos: -30 (68 ääntä)
   hyi: Kunnon lumihiutalepsykoosit. Hyi helvetti…
   Älä muuta sano, olisin tuossa tilanteessa saanut naurukohtauksen ja tipahtanut :D

   Lainaa

  25. Tulos: -49 (113 ääntä)
   Huoh: Asiatonta. Ei ole kivaa kuinka vegaaneja dissataan. Senkin läski kaljamahainen sekasyöjä!
   Miksi noin katkera? Läski kaljamahainen kun on sekäsyöjä? Te geenimanipuloitua soijaa ja vehnää puputtavat hiilihydraattinorsut, olisin sinuna ihan hiljaa ;)

   Lainaa

  26. Tulos: +34 (96 ääntä)
   Wanhaa on: Mistä tietää, että joku on lihansyöjä? Älä huoli, hän kertoo tämän Internetin vanhimman vitsin vegaaneista.
   Kuka on lihansyöjä? En tunne yhtäkään sellaista, sekasyöjiä kyllä tunne ja niitä on suurin osa suomalaisistakin.

   Lainaa

  27. Tulos: -29 (35 ääntä)
   Kyselijä: Kosmetiikan vegaanisuushan tarkoittaa, että se on sekä eläintuotteton että eläintestaamaton. Mitäköhän Nina tarkoittaa takeilla? Jotain todisteita, eikä vain luottamista Lumenen sanaan (millaisia todisteita)? Aiheesta puheen ollen, Euroopassahan on kielletty eläinkokeet kosmetiikalle jo vuosia sitten, ja eläintestattujen kosmetiikkatuotteiden markkinointi. Miten siis yhä on sallittu, että kaupoissa myydään eläintestattuja kosmetiikkatuotteita? Nyt tietäjät ilmoittakaa itsenne
   Annatko esimerkin, mikä kosmetiikkamerkki on eläintestattu?

   Lainaa

  28. Tulos: +2 (56 ääntä)
   Huoh: Asiatonta. Ei ole kivaa kuinka vegaaneja dissataan. Senkin läski kaljamahainen sekasyöjä!
   Asiatonta, tuo heitto on vitsi mutta itse ryhdyit sitten ihan kunnolla haukkumaan ja lokeroimaan, peili on sullakin varmaan vessassa ;)

   Lainaa

  29. Tulos: +70 (78 ääntä)
   Milla: Annatko esimerkin, mikä kosmetiikkamerkki on eläintestattu?
   Euroopassa ei testata, mutta jos jonkin merkin kosmetiikkaa on myynnissä esimerkiksi Kiinassa, se testataan siellä. En tiedä mitkä Lumenen markkinat ovat. Mutta esimerkiksi tämän vuoksi Yves Rocher ei ole enää Animalian listoilla, koska alkoivat myydä tuotteitaan Kiinassa.

   Lainaa

  30. Tulos: +46 (56 ääntä)
   Kyselijä: Kosmetiikan vegaanisuushan tarkoittaa, että se on sekä eläintuotteton että eläintestaamaton. Mitäköhän Nina tarkoittaa takeilla? Jotain todisteita, eikä vain luottamista Lumenen sanaan (millaisia todisteita)? Aiheesta puheen ollen, Euroopassahan on kielletty eläinkokeet kosmetiikalle jo vuosia sitten, ja eläintestattujen kosmetiikkatuotteiden markkinointi. Miten siis yhä on sallittu, että kaupoissa myydään eläintestattuja kosmetiikkatuotteita? Nyt tietäjät ilmoittakaa itsenne
   En nyt tietäjäksi välttämättä itseäni tituleeraisi, mutta olen aiheesta jonkin verran lukenut. Siinä laissa on porsaanreikä. EU:n markkinoille kehitettäviä kosmetiikkatuotteita ei saa testata eläinkokein. Vaan, jos tuote kehitetäänkin Kiinan markkinoille? Kiinassa testataan edelleen eläinkokeilla ja ilmeisesti se on etenkin ulkomaalaisille kosmetiikkatuotteille jopa pakollista. Ostolakossa-blogissa oli aiheesta pari vuotta sitten juttua, sitä kautta itekin tästä kuulin.

   Lainaa

  31. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Lisätään nyt vielä, että lakihan ei luonnollisesti koske vanhoja tuotteita ja tuotteiden ainesosia. Ne on aikanaan, ennen eläinkoekieltoa testattu ja niitä edelleen saa myydä. Mikä on siis hyvä, ihan järjetöntähän niitä olis alkaa kieltääkään. Vain uusien tuotteiden ja uusien ainesosien testaaminen on kielletty. Että enpä sitten tiedä, että määritetäänkö toi tuotteen vegaanisuus siten, että siinä on vain ainesosia, joita ei KOSKAAN ole testattu eläimillä? Vai vain niin, että kun sitä itse tuotetta ei ole testattu?

   Lainaa

  32. JestasSentään 2.11.2017 11:10
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Akchtually: Traakilla on kaksi jalkaa ja eturaajat siivissä kiinni. Lohikäärmeellä on neljä jalkaa ja erilliset siivet.
   Skyrimissä ei siis ole lohikäärmeitä vaan traakkeja eli wyverneja.

   Lainaa

  33. JestasSentään 2.11.2017 11:11
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Varpu: Eli Daenerysin lisänimi olisi tarkemmin sanottuna Traakkien äiti
   Ja Skyrimin Dragonborn ois Wyvernborn. Ei siinäkään vaivauduttu ottamaan selvää traakkien (4 raajaa) ja lohikäärmeiden (6 raajaa) erosta.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Njäh: Ja ette usko, miten jyrsii, kun *kukaan* elokuvien tekijä ei vaivaudu tätä eroa selvittämään. Harry Potter, Game of Thrones, Hobitti: kaikissa on traakki eikä lohikäärme! Ei voisi olla näin vaikeaa googlettaa tällaista perusasiaa.
   Yus, minuakin kyrpii tämä (samalla tavoin kuin jotkut jopa vielä luulevat kaikkien dinojen olleen suomuisia kuin liskot ja kulkeneen kenguruasennossa) Lohikäärmeet myös videopeleissä ovat yleensä näitä draakkeja (tai wyvernejä) vaikka menevät nimellä dragon. Ilmeisesti draakit ovat helpompia animoida ja joidenkin mielestä näyttävät hienommilta =/ Tähän mennessä ainoa videopeli jonka olen nähnyt, missä wyvern on ollut wyvernin nimellä on ARK :c

   Lainaa

  35. BirdFucker5000 2.11.2017 11:47
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Halalalalal: Eikö kukaan ajattele lintuja!?
   Mää ajattelen päivittäin ;-)

   Lainaa

  36. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Milla: Annatko esimerkin, mikä kosmetiikkamerkki on eläintestattu?
   L'Oreal? Niiden julistus olla käyttämättä enää eläinkokeita ei oo ihan niin yksinkertainen eikä täysin vilpitön. Mm. L'Orealia myydään Kiinassa, jossa tuotteet yhä testataan ja tässä nykyisessä eläintestauspolitiikassa on muitakin porsaanreikiä liittyen L'Orealin tuotteisiin ja tuotteiden ainesosiin. Kannattaa lukea lisää netistä, sieltä löytyy tietoa, esim. Crueltyfreekitten-sivuilta. Asiasta kannattaa lukea itse, ottaa selvää käyttämistään tuotteista ja tehdä sitä kautta omat ostopäätökset. Itse en L'Orealin tuotteista pidä, mutta käytän Urban Decayta ja Biothermia, ja oli aika shokki aikanaan, kun selvisi, että molemmat ovat L'Orealin tytäryhtiöitä. Asia on hieman hankala. Urban Decay esimerkiksi on cruelty-free ja sillä on Leaping Bunny-merkintä, mutta merkki on silti L'orealin omistuksessa, joka, kuten mainittu, on eläintestauksen suhteen hyvin kyseenalainen. Myös Body Shop, jonka imago on niin kovasti eläintestausta vastaan, on L'Orealin omistuksessa.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (31 ääntä)
   En lukenut tätä juttua mutta olen muuten kasvissyöjä.

   Lainaa

  38. Saku Nauriskäki 2.11.2017 12:43
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Njäh: Ja ette usko, miten jyrsii, kun *kukaan* elokuvien tekijä ei vaivaudu tätä eroa selvittämään. Harry Potter, Game of Thrones, Hobitti: kaikissa on traakki eikä lohikäärme! Ei voisi olla näin vaikeaa googlettaa tällaista perusasiaa.
   Won't somebody PLEASE think of the DRAGONS!!!!!!!

   Lainaa

  39. Tulos: +8 (74 ääntä)
   kootti666: Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.
   Mistä tietää että joku on lihansyöjä? Koska hän tokaisee vähän väliä "Mistä tietää että että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle."

   Lainaa

  40. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Arvelija: Lisätään nyt vielä, että lakihan ei luonnollisesti koske vanhoja tuotteita ja tuotteiden ainesosia. Ne on aikanaan, ennen eläinkoekieltoa testattu ja niitä edelleen saa myydä. Mikä on siis hyvä, ihan järjetöntähän niitä olis alkaa kieltääkään. Vain uusien tuotteiden ja uusien ainesosien testaaminen on kielletty. Että enpä sitten tiedä, että määritetäänkö toi tuotteen vegaanisuus siten, että siinä on vain ainesosia, joita ei KOSKAAN ole testattu eläimillä? Vai vain niin, että kun sitä itse tuotetta ei ole testattu?
   Sanoisin että määritetään siitä eteenpäin kun yritys on tehnyt päätöksen vegaanisuudesta. Ettei uusia tuotteita ja ainesosia testata enää eläimillä. Näin ajattelisin samalla logiikalla kuin jonkin muun epäeettisen asian suhteen, otetaan esimerkiksi vaikka orjuus (on vakavampi, mutta selkeästi epäeettinen asia). Esim. halpisvaatteita valmistaessa orjuutta esiintyy yhä, ja länsimaisetkaan yritykset eivät aina välitä puuttua, koska todennäköisyys kiinnijäämisestä ja länsimaisesta paheksunnasta ei ole liian suuri. Jos tämä yritys korjaa tuotantoketjuaan ja lopuu orjuuden osuudesta vaatevalmistuksessa, niin mielestäni siinä on se piste jolloin yritystä voidaanpitää eettisenä, vaikka aikaisemmin se olisi ollut osana orjuuden tuotantoketjussa. Tietysti parempi jos ei ole "koskaan" ollut osana sitä, mutta tärkeintä on tämänhetkinen tilanne.

   Lainaa

  41. semitietäjä? 2.11.2017 17:17
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Kyselijä: Kosmetiikan vegaanisuushan tarkoittaa, että se on sekä eläintuotteton että eläintestaamaton. Mitäköhän Nina tarkoittaa takeilla? Jotain todisteita, eikä vain luottamista Lumenen sanaan (millaisia todisteita)?
   Tää keskustelu itse asiassa vilahti mun fiidissä muutama päivä sitten ja ilmeisesti Salla (Nina vain etsii lihansyöjäkasvia ;>) siis kaipailisi jonkun puolueettoman tahon vahvistuksen, että Lumene tosiaan on vegaaninen eikä vain yritä valheellisesti ratsastaa vegaanibuumin aallonharjalla. Todisteeksi kai kelpaisi esimerkiksi Leaping Bunny -logo tms. Netistä löytyy listoja vegaanisesta (tai ainakin eläinkokeettomasta?) kosmetiikasta ja jotkut ihmiset ovat hyvinkin tarkkoja kosmettikkansa eettisyydestä.

   Lainaa

  42. Tulos: +17 (17 ääntä)
   öhmi: Yus, minuakin kyrpii tämä (samalla tavoin kuin jotkut jopa vielä luulevat kaikkien dinojen olleen suomuisia kuin liskot ja kulkeneen kenguruasennossa) Lohikäärmeet myös videopeleissä ovat yleensä näitä draakkeja (tai wyvernejä) vaikka menevät nimellä dragon. Ilmeisesti draakit ovat helpompia animoida ja joidenkin mielestä näyttävät hienommilta =/ Tähän mennessä ainoa videopeli jonka olen nähnyt, missä wyvern on ollut wyvernin nimellä on ARK :c
   Dragon Age -pelisarjan lohikäärmeet ovat sentään oikeita lohikäärmeitä (6 raajaa). Wyvernit ja/tai traakit ovatkin sitten luku erikseen.

   Lainaa

  43. Tulos: +18 (36 ääntä)
   Minusta on vähän hupsua nillittää traakeista ja lohikäärmeistä kun Suomessa selvästi puhutaan vain lohikäärmeistä (paitsi ehkä fanaatikkojen keskuudessa).

   Lainaa

  44. Eläinkokki 2.11.2017 18:11
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Eläinkokeista: niitä ainesosia on myös tyypillistä testata jonkun toisen yhtiön kautta lääke- tai kemikaliotarkoitukseen, vaikka oikeasti testataan meikkiä. Mutta koska noista ei ole kieltoa tai kunnollista valvontaa, niin voi pyytää vaikkapa alihankkijaa tekemään lääkeaineena testauksen, jolloin sitten voi EU:ssa kutsua eläinkokeettomaksi, koska ei ole testattu kosmetiikkakäyttöön. Vain leaping bunny-sertifikaatti tietääkseni antaa paremman varmistuksen siitä, ettei näin tapahdu. Lumene myy esim. Japaniin, joten todennäköisesti maahan tullessa testauttaa eläimillä ja on myös todennäköistä, että tekevät EU:ssa myös raaka-ainetestauksia tuon aiemmin mainitsemani porsaanreiän kautta, sillä eivät ole vastanneet useisiin viesteihini aiheesta.

   Lainaa

  45. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Timon olisi pitänyt kirjoittaa: ...lihaa syömätön vihannes.

   Lainaa

  46. Eläinkokki 2.11.2017 18:13
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Myös Body Shop, jonka imago on niin kovasti eläintestausta vastaan, on L’Orealin omistuksessa.
   Body Shop ei ole enää Lorealin.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (34 ääntä)
   Oikea vegaani ei mainosta asiaansa. Ne wannabe maailmanparantajat tekevät sitä

   Lainaa

  48. Tulos: +15 (55 ääntä)
   Teppo: Oikea vegaani ei mainosta asiaansa. Ne wannabe maailmanparantajat tekevät sitä
   Karnisti on puhunut! Tahdot vain vaientaa yhteiskunnan kehityksen parempaan suuntaan, koska se on sinulle henkilökohtaisesti muka-vaivalloista. Sama kuin kutsuisit orjuuden lopettamisen puolesta puhujia wannabe-maailmanparantajiksi. "Mainostaminen" eli oikean tiedon levittäminen on oleellisen osa kaikkea kehitystä. Ole avoinmielisempi, pirtin nurkassa pölyttynyt mielipiteesi kaipaa päivitystä.

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (3 ääntä)
   öhmi: Lohikäärmeet myös videopeleissä ovat yleensä näitä draakkeja (tai wyvernejä) vaikka menevät nimellä dragon. Ilmeisesti draakit ovat helpompia animoida ja joidenkin mielestä näyttävät hienommilta =/ Tähän mennessä ainoa videopeli jonka olen nähnyt, missä wyvern on ollut wyvernin nimellä on ARK :c
   Bladur's Gateissa on wyvernit ja lohikäärmeet erikseen.

   Lainaa

  50. Arthur Brown 2.11.2017 22:20
   Tulos: -11 (21 ääntä)
   kootti666: Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.
   Kuten myös Sauli Niinistö. Oli ihan pakko twiitata 6/7 vegaaniudestaan.

   Lainaa

  51. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Söpöä että täällä tosiaan alettiin puhumaan lohikäärmeistä ja traakeista :)

   Lainaa

  52. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Njäh: Ja ette usko, miten jyrsii, kun *kukaan* elokuvien tekijä ei vaivaudu tätä eroa selvittämään. Harry Potter, Game of Thrones, Hobitti: kaikissa on traakki eikä lohikäärme! Ei voisi olla näin vaikeaa googlettaa tällaista perusasiaa.
   Onko yleisessä tiedossa, että on tällaisia traakkejakin? Jos ei edes tiedä traakeista vaan olettaa "niiden kaikkien" olevan lohikäärmeitä, niin sittenhän siitä ei voi mitään googlatakaan. Itsekin kuulen vasta nyt, että lohikäärmeiden lisäksi on tällaisia traakkeja. Enpä olisi tätä voinut koskaan tietää, ellen olisi sattumalta kuullut.

   Lainaa

  53. Tulos: -7 (25 ääntä)
   Anonyymi: Ai Tarjako tosissaan väittää, ettei käytä mitään kosmetiikkaa? Ei hammastahnaa, shampoota, saippuaa vartalon tai edes käsien pesuun…
   Kaikkea mainitsemaasi myydään myös luonnollisena versiona. Myös dödöjä. Tutustu ihmeessä kemikaaleihin, mitä tuotteissa on. Myös Fairy on myrkkyä ja sillä kuitenkin pestään ruokailuvälineitä. Mutta toki jossei kiinnosta niin anna olla :)

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Jännä juttu on myös se, että sana "dinosaurus" keksittiin ilmeisesti vasta vuonna 1841. Sitä ennen dinosauruksia kutsuttiin lohikäärmeiksi ja näiksi traakeiksi.

   Lainaa

  55. Tulos: 0 (0 ääntä)
   JPT: Bladur’s Gateissa on wyvernit ja lohikäärmeet erikseen.
   MapleStory.

   Lainaa

  56. Kilokalori 3.11.2017 8:48
   Tulos: +5 (51 ääntä)
   kootti666: Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.
   Mistä tietää, että joku syö lihaa? Älä huoli, kyllä hän on suu vaahdossa dissaamassa vegaaneja heti, kun joku ottaa minkään kasvisruokaa etäisestikään muistuttavan asian puheeksi. Defence mechanisms are strong with these ones...

   Lainaa

  57. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kyselijä: Kosmetiikan vegaanisuushan tarkoittaa, että se on sekä eläintuotteton että eläintestaamaton. Mitäköhän Nina tarkoittaa takeilla? Jotain todisteita, eikä vain luottamista Lumenen sanaan (millaisia todisteita)? Aiheesta puheen ollen, Euroopassahan on kielletty eläinkokeet kosmetiikalle jo vuosia sitten, ja eläintestattujen kosmetiikkatuotteiden markkinointi. Miten siis yhä on sallittu, että kaupoissa myydään eläintestattuja kosmetiikkatuotteita? Nyt tietäjät ilmoittakaa itsenne
   Ehkä ne tuotteen ainesosat on testattu mutta ei itse tuote?

   Lainaa

  58. Wyverns ahead 3.11.2017 14:10
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   öhmi: Yus, minuakin kyrpii tämä (samalla tavoin kuin jotkut jopa vielä luulevat kaikkien dinojen olleen suomuisia kuin liskot ja kulkeneen kenguruasennossa) Lohikäärmeet myös videopeleissä ovat yleensä näitä draakkeja (tai wyvernejä) vaikka menevät nimellä dragon. Ilmeisesti draakit ovat helpompia animoida ja joidenkin mielestä näyttävät hienommilta =/ Tähän mennessä ainoa videopeli jonka olen nähnyt, missä wyvern on ollut wyvernin nimellä on ARK :c
   Kingdom Hearts. Kaikki sarjan osat joissa traakin näköinen Heartless löytyy, on se nimetty wyvern-nimellä. Ne myös lentää hyvin eri tavalla kuin lohikäärmeet yleensä. Eipä ne isossa roolissa ole, mutta pakko mainita. Söpöjäkin ne on kun Disney-tyyliin piirretty <3

   Lainaa

  59. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Jouni: Minun ruokavalioni koostuu lähinnä E-koodeista ja lisätystä sokerista.
   Itsehän kulutan puhtaasti synteettistä ruokaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (6 ääntä)
   https://www.instagram.com/p/BRCHS56jwNV/

   Lainaa

  61. ihminen pahin peto 3.11.2017 16:58
   Tulos: +24 (42 ääntä)
   Ss: Ja vielä harmittavan usein nämä vegaanit pitää itseään niin paljon parempina ihmisinä ja moralisoi koko ajan turhasta!
   Pidän kyllä itseäni ihan tavallisena erehtyväisen ihmisenä, joka tekee sen minkä pystyy ympäristön hyväksi. Vegaanius nyt vaan on tehokkain yksittäinen keino vähentää päästöjä, deal with it! http://i.imgur.com/KNockeG.jpg https://i.pinimg.com/736x/83/15/ee/8315ee042ee70e15da2abbc1ed8ff1af--vegan-humor-why-vegan.jpg https://i.pinimg.com/736x/2f/51/af/2f51af59fcc4978bd077d3764d24b1cb.jpg https://i.pinimg.com/originals/ca/39/55/ca3955179f473e249a4a989e846e5dc6.jpg

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Akchtually: Traakilla on kaksi jalkaa ja eturaajat siivissä kiinni. Lohikäärmeellä on neljä jalkaa ja erilliset siivet.
   lohikäärme = neljä jalkaa, kaksi siipeä traakki/drake = neljä jalkaa, siivetön wyvern = takajalat, siivet ja eturaajat yhdistetty

   Lainaa

  63. Lohikäärmetietäjä 3.11.2017 19:54
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Traakki on lohikäärmettä pienempi, siivellinen ja kaksi jalkainen, eikä yleensä syökse tulta. Lohikäärmeellä taas voi olla kaksi, neljä, ei yhtään tai useampi jalka. Siivet tai ei siipiä, syöksee tai ei syökse tulta. Eli kaikki elokuvissa, sarjoissa ja peleissä esitetyt lohikäärmeet eivät ole traakkeja vaan lohikäärmeitä. Että ihmiset, jotka olette ärsyyntyneet, niin olette ärsyyntyneet vain omaa epätietoisuuttanne.

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (8 ääntä)
   öhmi: Yus, minuakin kyrpii tämä (samalla tavoin kuin jotkut jopa vielä luulevat kaikkien dinojen olleen suomuisia kuin liskot ja kulkeneen kenguruasennossa) Lohikäärmeet myös videopeleissä ovat yleensä näitä draakkeja (tai wyvernejä) vaikka menevät nimellä dragon. Ilmeisesti draakit ovat helpompia animoida ja joidenkin mielestä näyttävät hienommilta =/ Tähän mennessä ainoa videopeli jonka olen nähnyt, missä wyvern on ollut wyvernin nimellä on ARK :c
   Monster Hunter osaa ilokseni eritellä traakit ja lohikäärmeet mallikkaasti jopa alakategorioittain.

   Lainaa

  65. Tulos: -8 (40 ääntä)
   Tuota... Tiedättehän te, tyypit, että lohikäärmeitä ja sen semmoisia ei ole oikeasti olemassa? Ne ovat satuolentoja. Jokainen satujen kirjoittaja/piirtäjä/kuvaaja/keksijä voi kyllä keksiä niistä ihan millaisia häntä huvittaa. :D

   Lainaa

  66. Tulos: -15 (33 ääntä)
   Tutkimukset kertovat miksi vegaanien lapsetkin ovat keskimääräistä tyhmempiä. "Children's mental development is at risk from not eating enough red meat and the rise of vegetarianism among parents who make their families follow suit, doctors warned yesterday. The result can be iron deficiency-which puts millions of youngsters in danger of growing up with lower IQs."

   Lainaa

  67. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Kyöpeli: Tuota… Tiedättehän te, tyypit, että lohikäärmeitä ja sen semmoisia ei ole oikeasti olemassa? Ne ovat satuolentoja. Jokainen satujen kirjoittaja/piirtäjä/kuvaaja/keksijä voi kyllä keksiä niistä ihan millaisia häntä huvittaa.
   Jos jollekin asialle on olemassa yleinen nimitys ja kuvaus siitä, niin silloin piirtämällä "väärällä tavalla" rikkoo tuota sovittua sääntöä vastaan. Sama asia kun jos jokainen Disneypiirtäjä piirtäisi erilaisen Mikki Hiiren, oman taiteellisen mieltymyksensä mukaan. Joku laittaisi vaikka 4 kättä jne. Ei olisi enää Mikki Hiiri sen jälkeen.

   Lainaa

  68. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Lisäksi ei taida olla sattumaa että lohikäärmeet näyttää dinosauruksilta, kun ne pohjautuu dinosauruksiin.

   Lainaa

  69. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Timollahan oli hauskasti flirttaava kommentti. Sitten Karri sen tylsästi ampui alas. Eihän Timo edes väittänyt olevansa vegaani. Karri, ei mikään Wingman!

   Lainaa

  70. vauhtimakkara 5.11.2017 20:55
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   Akchtually: Traakilla on kaksi jalkaa ja eturaajat siivissä kiinni. Lohikäärmeellä on neljä jalkaa ja erilliset siivet.
   tai sitten ei mitään koska kumpikin fiktiivisiä olentoja ja niitä tulkitaan siten miten itsestä tuntuu, kaikki ne on lohikäärmeitä mulle

   Lainaa

  71. Laupias Pelikaani 5.11.2017 21:48
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Traakki vs. lohikäärme-keskusteluun: Traakki tai wyvern on tosiaan tarkasti määritelty raajojensa lukumäärältä ja tyypiltä (yksi pari siipiä ja takajalat pterosauri-tyyliin), mutta lohikäärmeellä ei tarkkaa määritelmää ole. Lohikäärmeellä voi olla jalkoja kaksi, neljä, ei ollenkaan tai vaikka kuusi, siivet tai ei siipiä, se voi elää meressä, maan alla tai lennellä ilmojen halki tai ihan mitä hyvänsä. Ainoa yhdistävä määritelmä lohikäärmeille on, että ne ovat kaikki jonkinlaisia matelijahirviöitä. Niiden, joita ärsyttää siivet&takajalat-yhdistelmän omaavien matelijahirviöiden kutsuminen traakkien sijaan lohikäärmeiksi nykymediassa, olisi suotavaa vaikka kuvagooglata Saint George and the Dragon. Vanhat maalaukset ja veistokset esittävät sen tosiasian, että lohikäärmeet ovat aina tulleet monissa muodoissa, ja ainakin se, jonka pyhä Yrjö päihitti, kuvataan usein siivet&takajalat-varianttina, eikä tarina siitä huolimatta kulje nimellä Saint George and the Wyvern. Eli, kun näet matelijahirviön, jolla on siivet ja takajalat, se voi olla joko traakki/wyvern tai lohikäärme, ja vain asiantuntija (eli tarinan alkuperäinen kertoja, mukaan lukien kirjojen kuvittajat ja elokuvien ohjaajat) osaa erottaa kumpaa lajia se on.

   Lainaa

  72. Kilokalori 6.11.2017 8:44
   Tulos: +10 (26 ääntä)
   Vegan IQ: Tutkimukset kertovat miksi vegaanien lapsetkin ovat keskimääräistä tyhmempiä. “Children’s mental development is at risk from not eating enough red meat and the rise of vegetarianism among parents who make their families follow suit, doctors warned yesterday. The result can be iron deficiency-which puts millions of youngsters in danger of growing up with lower IQs.”
   Yleensä, kun viitataan tutkimukseen, kerrotaan myös lähde ja tutkimuksen tehneen tahon nimi. Nyt sä lainasit ehkä vaan omia ennakkoluulojasi. Netissä kun voi sanoa mitä tahansa, ja laittaa quotet ympärille. Raudan puutteesta aiheutuva anemia ei ole vegaaneilla muuta väestöä yleisempää. Rautaa on paljon palkokasveissa, vihreissä lehtivihanneksissa ja täysjyväviljassa. Lähde: http://vegaaniliitto.fi/www/sites/default/files/esitteet/rautaesite.pdf Jostakin lihakarjakin muuten sen raudan ja proteiinin imailee lihaansa kasvattamaan - eli syömistään kasviksista.

   Lainaa

  73. Tulos: +4 (20 ääntä)
   kootti666: Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.
   Mistä tietää, kun joku ei oo vegaani? Älä huoli, ne kyllä toistaa sen ylikäytetyn yleistetyn vitsin.

   Lainaa

  74. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Huoh, koittakaa ees vaivautua keksimään omat vegaani- vitsit. Plussaa ois, jos ne oiskyllä hauskojaki.

   Lainaa

  75. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Hälytys: Karnisti
   Itsehän olen avomielinen sekasyöjä. Tunnen monia vegaaneja, jotka eri syistä ovat päätyneet siihen. Yksikään heistä ei yritä mainostaa valintaansa muille tai tuputtaa sitä. He hyväksyvät myös muiden ruokailutottumukset avoimesti.

   Lainaa

  76. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Kyselijä: Kosmetiikan vegaanisuushan tarkoittaa, että se on sekä eläintuotteton että eläintestaamaton. Mitäköhän Nina tarkoittaa takeilla? Jotain todisteita, eikä vain luottamista Lumenen sanaan (millaisia todisteita)? Aiheesta puheen ollen, Euroopassahan on kielletty eläinkokeet kosmetiikalle jo vuosia sitten, ja eläintestattujen kosmetiikkatuotteiden markkinointi. Miten siis yhä on sallittu, että kaupoissa myydään eläintestattuja kosmetiikkatuotteita? Nyt tietäjät ilmoittakaa itsenne
   Jos jonkin kosmetiikkamerkin tuotteita myydään Kiinassa, on ne siellä testattu Kiinan typerän lainsäädännön mukaisesti eläimillä. Vegaanisia ja eläinkokeettomia on vain tuotteet, joita ei markkinoida Kiinassa.

   Lainaa

  77. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Eläinkokki: Eläinkokeista: niitä ainesosia on myös tyypillistä testata jonkun toisen yhtiön kautta lääke- tai kemikaliotarkoitukseen, vaikka oikeasti testataan meikkiä. Mutta koska noista ei ole kieltoa tai kunnollista valvontaa, niin voi pyytää vaikkapa alihankkijaa tekemään lääkeaineena testauksen, jolloin sitten voi EU:ssa kutsua eläinkokeettomaksi, koska ei ole testattu kosmetiikkakäyttöön. Vain leaping bunny-sertifikaatti tietääkseni antaa paremman varmistuksen siitä, ettei näin tapahdu. Lumene myy esim. Japaniin, joten todennäköisesti maahan tullessa testauttaa eläimillä ja on myös todennäköistä, että tekevät EU:ssa myös raaka-ainetestauksia tuon aiemmin mainitsemani porsaanreiän kautta, sillä eivät ole vastanneet useisiin viesteihini aiheesta.
   Lumenelta on minulle vastattu näin: "Hei! Lumene-tuotteita ei myydä Kiinassa. Lumene ei tee eikä teetä eläinkokeita tuotteille tai raaka-aineille."

   Lainaa

  78. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Kilokalori: Mistä tietää, että joku syö lihaa? Älä huoli, kyllä hän on suu vaahdossa dissaamassa vegaaneja heti, kun joku ottaa minkään kasvisruokaa etäisestikään muistuttavan asian puheeksi. Defence mechanisms are strong with these ones…
   Pata kutsumassa kattilaa mustaksi. Miksi vegaanien pitää olla tosikkoja? Kaikki vähänkään sen kultin mielipiteistä eroavat kommentit pitää tulla joukoin alapeukuttamaan ja tämmöisiin ihan kyseisen mokan kannalta relevanttiin kommenttiin pitää tarttua ja ulista. Luuletteko oikeasti että saatte noin sekasyöjät käännytettyä?

   Lainaa

  79. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Kiti: Kaikkea mainitsemaasi myydään myös luonnollisena versiona. Myös dödöjä. Tutustu ihmeessä kemikaaleihin, mitä tuotteissa on. Myös Fairy on myrkkyä ja sillä kuitenkin pestään ruokailuvälineitä. Mutta toki jossei kiinnosta niin anna olla
   Lue se eka lause uudelleen ajatuksen kanssa.

   Lainaa

  80. Tulos: -5 (25 ääntä)
   Kilokalori: Yleensä, kun viitataan tutkimukseen, kerrotaan myös lähde ja tutkimuksen tehneen tahon nimi. Nyt sä lainasit ehkä vaan omia ennakkoluulojasi. Netissä kun voi sanoa mitä tahansa, ja laittaa quotet ympärille. Raudan puutteesta aiheutuva anemia ei ole vegaaneilla muuta väestöä yleisempää. Rautaa on paljon palkokasveissa, vihreissä lehtivihanneksissa ja täysjyväviljassa. Lähde: http://vegaaniliitto.fi/www/sites/default/files/esitteet/rautaesite.pdf Jostakin lihakarjakin muuten sen raudan ja proteiinin imailee lihaansa kasvattamaan – eli syömistään kasviksista.
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-150859/How-vegetarian-diets-harm-childs-IQ.html Mitä sanoitkaan lähteistä? Oma lähteesi on vegaaniliitto. Sama asia kuin kysyä kirkolta evoluutiosta.

   Lainaa

  81. Tulos: 0 (26 ääntä)
   Wanhaa on: Mistä tietää, että joku on lihansyöjä? Älä huoli, hän kertoo tämän Internetin vanhimman vitsin vegaaneista.
   Vitsi on toki vanha, mutta varsin paikkaansapitävä. Edelleen.

   Lainaa

  82. Tulos: +5 (21 ääntä)
   kootti666: Mistä tietää että joku on vegaani? Älä huoli, hän kyllä kertoo sen sinulle.
   Yleensä kertoo siksi että jos syö rauhassa vegaanievästään niin joku tulee siihen kuitenkin kyselemään että mitä toi on ja miksi tuollaista popsit. Ja jatkaa kertomistaan, koska kaksi seuraavaa kommenntia on "syötkö sä kalaa?" ja "mistä saat proteiinia". Ja kun sitä vain haluaisi syödä ruokansa suuremmin selittelemättä. No ok, on niitä muutama tuon mokan tyyppinenkin ihminen, mutta jokaisesta ryhmästä löytyy pari sellaista.

   Lainaa

  83. Tulos: +14 (28 ääntä)
   Vegan IQ: http://www.dailymail.co.uk/news/article-150859/How-vegetarian-diets-harm-childs-IQ.html Mitä sanoitkaan lähteistä? Oma lähteesi on vegaaniliitto. Sama asia kuin kysyä kirkolta evoluutiosta.
   Sinullapa onkin varaa haukkua vegaaniliittoa, kun oma lähteesi on Daily Mail, tuo objektiivisen tieteen kulmakivi :D :D :D :D :D :D :D

   Lainaa

  84. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Vegan IQ: http://www.dailymail.co.uk/news/article-150859/How-vegetarian-diets-harm-childs-IQ.html Mitä sanoitkaan lähteistä? Oma lähteesi on vegaaniliitto. Sama asia kuin kysyä kirkolta evoluutiosta.
   Kommentoijan lähde ei ole itse Vegaaniliitto, vaan Vegaaniliiton julkaisema materiaali, jossa lueteltu tarkasti kaikki lähteet sivulla 7. Noihin näyttää kuuluvan mm. Kansanterveyslaitoksen ravitsemusyksikkö ja useita tieteellisiä tutkimuksia. Kuka kumma on sen sijaan tuo sinun lähteesi, Daily Mailin Tim Utton? Ei ainakaan mikään tiedemies, ja Daily Mailin julkaisut muutenkin ovat lähinnä uutisten roskapostia. Kritisoisit siis niitä itse lähteitä etkä ampuisi sanansaattajaa. Sehän on konsepti, jota on yritetty opettaa ihmiskunnalle jo vuosisatoja. Pakko vielä kommentoida, että uskossa oleminen ja evoluutioteoriaan uskominen eivät ole toisiaan pois sulkevia asioita. Jos tarkoituksesi oli verrata vegaaniutta uskontoon vähättelevällä tavalla, niin kuten jo huomattiin, nuo vegaanisuuden puolesta olleet lähteet ovat oikeaa tiedettä. Sen sijaan sinun karnismisi vaatii uskomuksen roskalähteisiin, ja parhaassakin tapauksessa uskomuksen vääristeltyyn ja harhaanjohtavilla metodeilla toteutettuun tieteeseen.

   Lainaa

  85. Tulos: -5 (21 ääntä)
   Sekaruokavaliolla helppo saada kaikki tarvittavat ravinto- ja hivenaineet. Vegaaniruokavaliolla paljon vaikeampaa. Kummassa ryhmässä on puutoksia enemmän? Kaiken huipuksi pakotetaan vielä lapsetkin mukaan.

   Lainaa

  86. Epäpoliitikko 9.11.2017 18:13
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Mikä ihme näitä vegaaneja vaivaa? Olisi mukava, jos kommenttinne saisi poistettua omalla filtterinappulalla. Muut kommentit kyllä ovat hauskoja ja usein hyödyllisiä lukea. Evankelioikaa jossain muualla, kiitos.

   Lainaa

  87. huomaavaisuus kunniaan 10.11.2017 1:46
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Epäpoliitikko: Mikä ihme näitä vegaaneja vaivaa? Olisi mukava, jos kommenttinne saisi poistettua omalla filtterinappulalla. Muut kommentit kyllä ovat hauskoja ja usein hyödyllisiä lukea. Evankelioikaa jossain muualla, kiitos.

   Lainaa

  88. Eläinkokki 18.11.2017 3:38
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Ihminen: Lumenelta on minulle vastattu näin: “Hei! Lumene-tuotteita ei myydä Kiinassa. Lumene ei tee eikä teetä eläinkokeita tuotteille tai raaka-aineille.”
   Tämä on ihan jees, mutta konteksti puuttuu. Niiden pitää sanoa samassa lauseessa, että eläinkokeita ei suoriteta edes lääke- tai kemikalioaineina alihankkijoiden kautta. Muuten he jättävät itselleen auki sen, että tarkoittivat vain kosmetiikan eläinkokeita. Olen saanut saman vastauksen heiltä usein ja pyytänyt, että voisivat muotoilla sen niin, ettei se jätä mitään tulkinnanvaraa, jolloin minä kuluttajana voisin hakea heitä edesvastuuseen, jos jäisivät kiinni valehtelusta. Nyt he voivat aina sanoa, että tarkoittivat vain EU-lain mukaisia kosmetiikan eläinkokeita. Tämä on tärkeää siksi, että 80% EU:n markkinoilla olevista kosmetiikkabrändeistä testaa alihankkijoiden kautta juuri lääkkeinä testattuja meikkejä ja niiden raaka-aineita.

   Lainaa

  89. Eläinkokki 18.11.2017 3:41
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ihminen: Lumenelta on minulle vastattu näin: “Hei! Lumene-tuotteita ei myydä Kiinassa. Lumene ei tee eikä teetä eläinkokeita tuotteille tai raaka-aineille.”
   Ja myös eivät ole vastanneet, että miten kokeet sujuvat esim. Japanin markkinoille mentäessä, koska sinne pitäisi melkein pakosti testata :) Mutta ymmärrän tottakai, ettei tämä välttämättä ole kaikille tärkeä aihe. Itse vain haluan nimenomaisesti ostaa eläinkokeetonta kosmetiikkaa, koska se vaihtoehto on.

   Lainaa

  90. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kyselijä: Kosmetiikan vegaanisuushan tarkoittaa, että se on sekä eläintuotteton että eläintestaamaton. Mitäköhän Nina tarkoittaa takeilla? Jotain todisteita, eikä vain luottamista Lumenen sanaan (millaisia todisteita)? Aiheesta puheen ollen, Euroopassahan on kielletty eläinkokeet kosmetiikalle jo vuosia sitten, ja eläintestattujen kosmetiikkatuotteiden markkinointi. Miten siis yhä on sallittu, että kaupoissa myydään eläintestattuja kosmetiikkatuotteita? Nyt tietäjät ilmoittakaa itsenne
   Kosmetiikan eläinkoekieltoa on mahdollista kiertää mm. sillä, että yritys myy Kiinaan, jonka markkinoille ei hyväksytä eläimillä testaamattomia. Yritys voi myös teettää eläinkokeet lääkefirmojen kautta. Eli kielto on lähinnä teoreettinen, ei käytännössä sitova.

   Lainaa

  91. Tulos: -1 (1 ääni)
   Osaako muuten joku selittää mitä tuon pojan verisuonille on tapahtunut? Ei meinaan näytä ihan normaalilta.

   Lainaa

  92. Tulos: -2 (2 ääntä)
   vegaanit on saatanisteja ja uhraa ihmisiä.vegaanit mainostaa pahuuttaan,niillä joillakin on rikollis tatuointeja ja lävistyksiä.joillakin on silmälasit.vegaanit on kautta ihmis kunnan historian ollu pahoja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vegaanit, kasvissyöjä, kosmetiikka, vegaanikosmetiikka, kuva, lihansyöjäkasvit, untuvat, linnut