Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 30

Kaveri halusi tekstiä leukapieleen.
Ikuisesti iholla, osa 30

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 93 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1491 (1519 ääntä)
   Ei muuta ku onnea työnhakuun Saulin frendille

   Lainaa

  2. Laksatiivitaavi 2.11.2017 1:45
   Tulos: +812 (820 ääntä)
   Voi jumalauta näitten kanssa..

   Lainaa

  3. Tulos: +542 (554 ääntä)
   Maksaako ihmiset näistä oikeasti?

   Lainaa

  4. Tulos: +265 (273 ääntä)
   Älynväläyksiä

   Lainaa

  5. Mikko Mallikas 2.11.2017 1:57
   Tulos: +486 (498 ääntä)
   Ei, tuo ei ole hyvä vaan pelkästään paska.

   Lainaa

  6. Tulos: +1093 (1137 ääntä)
   Piti vielä googlettaa, että mistä tuo "rather judged by 12 than carried by 6" juontaa juurensa 12 tuomitsijaa viittaa valamiehistön 12 jäseneen oikeudenkäynnissä ja 6 viittaa arkunkantajiin Älytön tatuointi vaikka se olisi esim. kädessä saati sitte naamassa

   Lainaa

  7. Tulos: +751 (757 ääntä)
   Nää on just näitä jotka ottaa kaverilta puoleen hintaan (60e)

   Lainaa

  8. Tulos: +574 (596 ääntä)
   "Judged by 12" taitaa käydä ihan väistämättäkin toteen tämän jälkeen : D

   Lainaa

  9. Tulos: +597 (643 ääntä)
   "hallituksen vika kun en saa töitä"

   Lainaa

  10. Mustalaisnaamio 2.11.2017 2:26
   Tulos: +958 (978 ääntä)
   Tuo leukaan naulattu teksti tuntuu varmaan tosi hyvältä idealta keski-ikäisenä miehenä. Luulen, että Saulin frendi tullaan tuntemaan miehenä, jolla on paksu kokoparta.

   Lainaa

  11. Bensansniffaaja 2.11.2017 2:31
   Tulos: +135 (185 ääntä)
   Itseltä löytyy kans sellasia kuvia jaloista, et ei saatana. Nimim. Kiukkunen banaani. :'D

   Lainaa

  12. Tulos: -741 (837 ääntä)
   Niko: Ei muuta ku onnea työnhakuun Saulin frendille
   Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.

   Lainaa

  13. Tulos: +362 (372 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Tuo leukaan naulattu teksti tuntuu varmaan tosi hyvältä idealta keski-ikäisenä miehenä. Luulen, että Saulin frendi tullaan tuntemaan miehenä, jolla on paksu kokoparta.
   Ja sit ei tällä Saulin kaverilla ei ala kasvamaan parta lainkaan..

   Lainaa

  14. Tulos: +515 (561 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   No valitettavasti se kuitenkin aika paljon kertoo ihmisestä ja vaikuttaa työntekijön valitaan. Tottahan se työpaikka valitsee sen järkevämmän ihmisen, jolla ei oo todistusaineistoa tyhmyydestään keskellä naamaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +593 (661 ääntä)
   "Päivää, teillä on se tyräleikkaus tänään? Tulen suorittamaan operiaationne henkilökohtaisesti. Tämä on aivan rutiinileikkaus eikä teillä ole mitään hätää" Lääkäri sanoo ja ottaa kirurginaamion pois suun edestä, näet hänen leukatatuointinsa. Lääkäri kääntyy, niskaan hänellä on tatuoitu sanat "turbot pyörii". Luotatko lääkärin ammattitaitoon, vai vaihdatko klinikkaa?

   Lainaa

  16. Mustalaisnaamio 2.11.2017 3:51
   Tulos: +414 (464 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Ne "kapitalistipaskiaiset" saavat onneksi valita työntekijänsä. Ja nämä naamatatuoidut harvemmin on sitä ihmisryhmää, joista kilpaillaan työmarkkinoilla. Ainahan tatuoinneista sanotaan, että niiden on tarkoitus kuvastaa elämänasennetta. Sen ne kyllä tekevät, työnantajankin mielestä.

   Lainaa

  17. Tulos: +395 (427 ääntä)
   Sekaani: “Päivää, teillä on se tyräleikkaus tänään? Tulen suorittamaan operiaationne henkilökohtaisesti. Tämä on aivan rutiinileikkaus eikä teillä ole mitään hätää” Lääkäri sanoo ja ottaa kirurginaamion pois suun edestä, näet hänen leukatatuointinsa. Lääkäri kääntyy, niskaan hänellä on tatuoitu sanat “turbot pyörii”. Luotatko lääkärin ammattitaitoon, vai vaihdatko klinikkaa?
   Pyörisin turbona ulos klinikalta sillä sekunnilla :D..

   Lainaa

  18. Tulos: +90 (252 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   ...Eikä sukupuolen eikä poliittisten näkemysten eikä sivaristatuksen eikä painoindeksin eikö naamakertoimen eikä ... Paitsi että kukapa näitä vahtii joten kolmatta tuhatta jättänyt haastattelematta ihan noilla perusteilla ja vaikka leimoista en dissaa työnhakijoita niin ton naamakuvan kanssa ei tarvitse kyllä vaivautua. T: se joka käsittelee kaikki hakemukset ennen kuin käydään valitsemani otolliset läpi muun halliyuksen kanssa johtokunnan kokouksessa.

   Lainaa

  19. Tulos: +335 (355 ääntä)
   Toi pizzatatuointi on aika symppis ja näyttää vielä olevan ihan järkevässä paikassa.

   Lainaa

  20. Tulos: +206 (228 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Tiedätkö että työnantajan ei tarvitse ottaa ketään töihin ketä ei halua.miaaau !

   Lainaa

  21. Tulos: +148 (188 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Ottamatta kantaa siihen millaseen työhön tuommosen tatuoinnin haltija pyrkii niin tatuoinnit on ihan perusteltu este esimerkiksi asiakaspalvelutyöhön pääsemisessä. Mielipiteet Suomessa tatuointeja kohtaan on vielä aika vahvat (varsinkin vanhempi väestö jota Suomessa on reilusti) joten varmasti jää myyntiä tekemättä kun asiakkaat karttaa ison naamatatuoinnin omaavaa myyjää.

   Lainaa

  22. Tulos: +235 (245 ääntä)
   No mutta nuo pitsasiivut on tavallaan kyllä ihan söpöt. Ja helpot pitää piilossa sitten kun eivät enää kantajansa mielestä ole.

   Lainaa

  23. Tulos: +82 (98 ääntä)
   ZZTop: Ottamatta kantaa siihen millaseen työhön tuommosen tatuoinnin haltija pyrkii niin tatuoinnit on ihan perusteltu este esimerkiksi asiakaspalvelutyöhön pääsemisessä. Mielipiteet Suomessa tatuointeja kohtaan on vielä aika vahvat (varsinkin vanhempi väestö jota Suomessa on reilusti) joten varmasti jää myyntiä tekemättä kun asiakkaat karttaa ison naamatatuoinnin omaavaa myyjää.
   Näinpä. Monella alalla jo lävistyksiä voidaan ihan kieltää.

   Lainaa

  24. Tulos: +506 (510 ääntä)
   Jotenkin koen, että Saulin kaverin naaman blurraus ei välttämättä vaikeuta tunnistamista.

   Lainaa

  25. Tulos: -21 (95 ääntä)
   Sekaani: “Päivää, teillä on se tyräleikkaus tänään? Tulen suorittamaan operiaationne henkilökohtaisesti. Tämä on aivan rutiinileikkaus eikä teillä ole mitään hätää” Lääkäri sanoo ja ottaa kirurginaamion pois suun edestä, näet hänen leukatatuointinsa. Lääkäri kääntyy, niskaan hänellä on tatuoitu sanat “turbot pyörii”. Luotatko lääkärin ammattitaitoon, vai vaihdatko klinikkaa?
   Varmaankaan en vaihtaisi.

   Lainaa

  26. Tulos: +184 (208 ääntä)
   Pidän musteesta iholla ja puollan tatuointeja kyllä, jos sellaisen haluaa. Itseltänikin niitä kolme löytyy, pari pienempää ja puolikas hiha, mutta.. naamassa tatuoinnit on järestään pirun rumia, oli ne sitten mitä tahansa. En ole vielä törmännyt yhteenkään hienoon tatuointiin, joka sijaitsee kasvoissa. Ja Saulin kaverilla on kuitenkin kohtuu hyvin tehdyn näköinen kuva, mitä pienestä kännykän näytöstä selvän saa, mutta se on aivan jäätävän rumassa paikkaa. Toki, en tiedä parantuisko sisältö, oli se kuva missä tahansa.

   Lainaa

  27. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Mikko on oikeassa.

   Lainaa

  28. Myrkkymuratti 2.11.2017 9:28
   Tulos: +129 (135 ääntä)
   Ainakin "than" on kirjoitettu oikein...

   Lainaa

  29. Tulos: +66 (92 ääntä)
   Niko: Ei muuta ku onnea työnhakuun Saulin frendille
   Ei taida olla työnhaku ongelma kun valtionhotelli työllistää.

   Lainaa

  30. Tulos: +77 (103 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Jos ulkoinen habitus ei ole kunnossa, oli sitten tatuointi tai mikä tahansa muu, niin kyllä saa "syrjiä" Lentäjillä esim ei saa olla näkyviä tatuointeja. Siittä vaan käyt Finnairia vastaan taistelemaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +38 (64 ääntä)
   Kuka ihme tämä Huoh on? Jokaisella oikeus mielipiteeseensä tietenkin, mutta kerrassaan ihme kommentteja. Joku elää omassa pikku kuplassaan? Pisti vaan pahasti silmiini.

   Lainaa

  32. nakkimuusi 2.11.2017 9:49
   Tulos: +121 (131 ääntä)
   Mulla kävi sillee, et jäin tuijottamaan tota Saulin frendin leukaa ihan hiljaa noin puoleksi minuutiksi jonka jälkeen repesin nauramaan. Nyt on true LA style gangsta homie!

   Lainaa

  33. totuuden_torvi 2.11.2017 9:51
   Tulos: +93 (151 ääntä)
   Noin "laadukkaat" tatuoinnit on itestäkin kauhistuttavia, mutta enemmän ihmisillä näkee tosi hienoja tatuointeja. Ite pidän hienona monia tatuointeja, joita en ottais kuitenkaan itelle, koska ne ei mielestäni sopisi minulle. En lainkaan vastusta tatuointeja, mutta en koskaan ottaisi niitä liian näkyvälle paikalle, osittain juuri työnhaun kannalta. Toivon silti, että Suomessa mentäisiin pian ohi tuosta naurettavasta tatuointien kauhistelusta. Se, että tykätään jonkun ruuasta tai palvelusta tai mistä vain ja yhtäkkiä se kaikki onkin paskaa vain, koska selvisi, että kaverilla oli jokin tatuointi. Mitä helvettiä? Sitten se, että tatuointi ei näytä hyvältä enää joskus 70-vuotiaana. No silloin harva enää muutenkaan näyttää hyvältä, joten sillä ei ole yhtään mitään merkitystä pois lukien nyt nämä "turbot pyörii" ja "Kouvolan parhain perse". Muun muassa Uudessa-Seelannissa ja Australiassa naamatatuoinnit on yleisempiä kuin valtaosa suomalaisista koskaan suostuis uskomaan. En millään usko, että kaikki niistä on paskoja ihmisiä. Uudessa-Seelannissa se homma juontaa juurensa kansan heimotaustaan. Jos muissakin asioissa muutetaan suhtautumista, niin sen voisi tehdä myös tatuointien kanssa. Ainahan tosin löytyy näitä, jotka vastustaa kaikkea pelkästä vastustamisen ilosta. Onneksi tyhjistä rutkuttajista voi ajatella, että niiden oma elämä on vain niin paskaa, että pahaaoloa pitää pyrkiä levittämään. Tuo ensimmäinen pitsa-tatuointi ei ole kovin näkyvä paikka ja on sinänsä aika hauska ja turvallinen.

   Lainaa

  34. Tulos: +133 (155 ääntä)
   No hö miks tuo pizza on moka? Hienohan tuo on ja jos pizzasta tykkää niin miks ei? Ei tuo huonosti ole tehtykkään.

   Lainaa

  35. Tulos: -120 (172 ääntä)
   Niko: Piti vielä googlettaa, että mistä tuo “rather judged by 12 than carried by 6″ juontaa juurensa 12 tuomitsijaa viittaa valamiehistön 12 jäseneen oikeudenkäynnissä ja 6 viittaa arkunkantajiin Älytön tatuointi vaikka se olisi esim. kädessä saati sitte naamassa
   Paljosta vetoa, että kaveri äänestää vasemmistoliittoa.

   Lainaa

  36. Tulos: +140 (154 ääntä)
   Tuo pizzahan on loistava. Ei kaiken tarvii olla aina niin vakavaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Valamiehistön eteen joutuisi luonnollisesti vain Yhdysvalloissa. Miten Saulin kaverin käy, jos se yrittää joskus päästä Yhdysvaltoihin gangsta-tatuointi leuassa? Käännytetään rajalta? Brasiliassa poliisit pakottaa aseella uhaten poistamaan poliiseja loukkaavat tatuoinnit itse hiekkapaperilla, sellainen seuraavaksi reiteen ja ostamaan lentolippu Rioon?

   Lainaa

  38. Tulos: +122 (160 ääntä)
   Tota, nuo pitsatatskat ei kyllä ole mitenkään tänne kuuluvia. Kaikkien tatskojen ei tarvitse olla tasoa 'rakkaan mummon viimeiset sanat' vaan voi olla ihan vaan hauskoja tai vaikka just kaverien välinen juttu. Eikä olleet ees epäsiistin näköiset.

   Lainaa

  39. Tulos: -29 (71 ääntä)
   Please No: Maksaako ihmiset näistä oikeasti?
   Toimeentulotuki meni tatskaan, mut kukapa pilvessä ruokaa haluaakaan. Leukatekstin käännös ei avaudu.

   Lainaa

  40. ÄO-vaje näkyy kuvista 2.11.2017 11:09
   Tulos: +41 (49 ääntä)
   Niko: Ei muuta ku onnea työnhakuun Saulin frendille
   Lienee ideologisesti idiootti.

   Lainaa

  41. ÄO-vaje näkyy kuvista 2.11.2017 11:10
   Tulos: +95 (151 ääntä)
   nghn: Paljosta vetoa, että kaveri äänestää vasemmistoliittoa.
   Persuja, jos känniltä muistaa vaalipäivänä herätä

   Lainaa

  42. Tulos: +98 (110 ääntä)
   Itsellä ei ole yhtään tatuointia mutta mun alalla ei ole mitään väliä miltä näyttää kunhan hoitaa duuninsa, saa olla läski (niinkuin minä), saa olla lävistyksiä, saa olla sivari (niinkuin minä), saa olla tatuoitu vaikka kokonaan tai mitä tahansa kunhan istuu metsäkoneen kopissa ja ajaa puita...

   Lainaa

  43. TatskattuLävistys 2.11.2017 12:48
   Tulos: +53 (63 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Ei, ei syrjitäkään. Yleensä se vain antaa aika lähtemättömän ensivaikutelman, kun olet tatuoinut - varsinkin jotakin hyvin rikolliseen elämäntapaan viittaavaa - hyvin näkevälle paikalle kehoosi. Olen itse ollut usein kahvila / ravintola paikoissa töissä, eikä ketään ole häirinnyt tatuointini, jotka ovat sellaisella paikalla, että esim. perus pitkähihainen ne peittää. Nyt taas olen hyvin asiakaspalvelulähtöisellä alalla, jossa tapaan ihmisiä aina työttömistä poliitikkoihin, eikä ole ketään työnantajaa häirinnyt tatuoinnit tai lävistykset. Tosin kaikki lävistykset otan jo turvallisuussyistä pois töihin tullessa ja tatuoinnit peittyvät työvaatteiden alle ihan yrittämättäkin. PS. Työkaveri vieressä on tatuoitu melkein koko yläkropaltaan. En näe yhden yhtä tatuointia tällä hetkellä, koska työvaatteet peittävät ne.

   Lainaa

  44. Tulos: +74 (82 ääntä)
   Saulin kaverin tatuoinnissa eniten häiritsi suur- ja pienaakkosten epäjohdonmukaisuus: "by" ja "By" samassa leuka-aforismissa. Alan ilmeisesti hieman turtua näihin surkuhupaisiin leimoihin, kun enää ei jaksa häiriintyä kuin kirjoitusasusta.

   Lainaa

  45. yli opisto hörhö 2.11.2017 13:27
   Tulos: +12 (28 ääntä)
   Naali: Kuka ihme tämä Huoh on? Jokaisella oikeus mielipiteeseensä tietenkin, mutta kerrassaan ihme kommentteja. Joku elää omassa pikku kuplassaan? Pisti vaan pahasti silmiini.
   Trolli jolle voisi antaa bannia tai jäähyä. Turhaa provosoimista.

   Lainaa

  46. Tulos: +99 (109 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Todennäköisesti rölläät, mutta: "Kiitämme hakemuksestanne. Valitettavasti valintamme ei tällä kertaa osunut teihin." Missä kohtaa tuossa syrjitään? Vaikka valitsematta jättäminen olisikin loppupeleissä tehty sen takia että äijällä aivan helvetin ruma on leima naamassa, niin eihän kukaan kapitalistipaskiainen nyt niin tyhmä ole että sen ääneen sanoisi.

   Lainaa

  47. Tulos: +133 (139 ääntä)
   Leukapieleen? Pikemminkin leuka pieleen.

   Lainaa

  48. Salaliittoteoria 2.11.2017 18:57
   Tulos: -36 (54 ääntä)
   Pitsan kuvat on V:n muotoisia... Niin kuin vegaaniuden logossa se kasvi... Alitajuntaista Veganismin promoamista!

   Lainaa

  49. Tulos: +63 (75 ääntä)
   Nuo pitsat on ihania, sydänsalamit ja kaikkea. <3

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Tuo leukaan naulattu teksti tuntuu varmaan tosi hyvältä idealta keski-ikäisenä miehenä. Luulen, että Saulin frendi tullaan tuntemaan miehenä, jolla on paksu kokoparta.
   Toivon vaan, ettei hänelle kasva kunnon partaa. Olisin niiiin vahingoniloinen.

   Lainaa

  51. Tulos: +107 (113 ääntä)
   Naamatatuointi on varmasti monessakin mielessä tyhmä, mutta jostakin syystä ärsyynnyn eniten sen oikeusjärjestelmäsidonnaisesta sisällöstä. Miksi ottaa ikään kuin suurena elämänviisautena tatuointi, joka ei voi liittyä omaan elämään mitenkään? Saulin kaveri ei lähes varmasti koskaan ole tilanteessa, jossa hänen vaihtoehtonsa olisivat rikossyyte Yhdysvalloissa tai kuolema. Mikään suomalainen oikeusistuin ei tee päätöksiä 12-henkisellä kokoonpanolla. Jos lainauksen sisältö vetosi, olisihan sen voinut vapaasti kääntää vaikka muotoon "mieluummin kiven sisällä kuin mullan alla". Okei, merkitys ei ole ihan sama, koska oikeudesta voi tulla vapauttavakin tuomio. "Mieluummin oikeuden edessä kuin rajan takana"? Vai eivätkö nämä kelpaa, kun suomi ei kuulosta yhtä coolilta?

   Lainaa

  52. Hidasta menoa 2.11.2017 20:57
   Tulos: +68 (68 ääntä)
   Nolo teksti nolon äijän leukaan.

   Lainaa

  53. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Ei tuossa Saulin kaverin tapauksessa olekaan tatuointi, vaan ennemminkin leima, että "parasta ennen" päiväys on auttamatta mennyt ohi.

   Lainaa

  54. Tulos: +84 (104 ääntä)
   Sekaani: “Päivää, teillä on se tyräleikkaus tänään? Tulen suorittamaan operiaationne henkilökohtaisesti. Tämä on aivan rutiinileikkaus eikä teillä ole mitään hätää” Lääkäri sanoo ja ottaa kirurginaamion pois suun edestä, näet hänen leukatatuointinsa. Lääkäri kääntyy, niskaan hänellä on tatuoitu sanat “turbot pyörii”. Luotatko lääkärin ammattitaitoon, vai vaihdatko klinikkaa?
   Jos joku 1) pääsee lääkikseen 2) pääsee kursseista, harjoituksistaan, tenteistään tms läpi ja valmistuu kirurgiksi 3) saa Valviralta (tai mikä ikinä näitä asioita valvookaan) luvat harjoittaa kirurgin ja lääkärin ammattia kykenee varmaan niihin leikkauksiin mitä vaaditaankin, vaikka sillä ihmisellä kasvais kolmas käsi takaraivosta.

   Lainaa

  55. Tulos: +32 (44 ääntä)
   Noi muut tatskat on noh....kamalia, mutta noi pizzat on ihania! Tatuoinninhan pitää olla jotain josta todella tykkää niin miksei sitten lempiruoka!

   Lainaa

  56. Tulos: +21 (35 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   No kyllä muuten ihan varmasti saa. Luepa työsopimus- ja yhdenvertaisuuslaista, mitkä ovat ne kielletyt syrjintäperusteet. Vihje: tatuoinnit eivät lukeudu niihin.

   Lainaa

  57. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Please No: Maksaako ihmiset näistä oikeasti?
   No vittu mieti :D

   Lainaa

  58. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Kaikessa rauhassa voit yrittää vedota oikeuteen. Siitä huolimatta se tatuoimaton saa sen paikan.

   Lainaa

  59. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Naali: Kuka ihme tämä Huoh on? Jokaisella oikeus mielipiteeseensä tietenkin, mutta kerrassaan ihme kommentteja. Joku elää omassa pikku kuplassaan? Pisti vaan pahasti silmiini.
   Huoh taitaa olla ihan ammattitrollaaja. Kommentoinut jo pitkään sellaista settiä, jonka voisi kuvitella ärsyttävän mahdollisimman isoa ihmisryhmää.

   Lainaa

  60. Tulos: +25 (25 ääntä)
   "Saulin frendi" varmaan toivoo pian et parta alkaa kasvaa ja sukkelaan..

   Lainaa

  61. Tulos: -37 (59 ääntä)
   cjs: Tuo pizzahan on loistava. Ei kaiken tarvii olla aina niin vakavaa.
   Teinitatuointi, joka kertoo ihmisen tyhmyydestä.

   Lainaa

  62. Jaakko jokunen 3.11.2017 8:46
   Tulos: +6 (36 ääntä)
   eekoo: Jos joku 1) pääsee lääkikseen 2) pääsee kursseista, harjoituksistaan, tenteistään tms läpi ja valmistuu kirurgiksi 3) saa Valviralta (tai mikä ikinä näitä asioita valvookaan) luvat harjoittaa kirurgin ja lääkärin ammattia kykenee varmaan niihin leikkauksiin mitä vaaditaankin, vaikka sillä ihmisellä kasvais kolmas käsi takaraivosta.
   Ei taida olla kovin suuri todennäköisyys tuolla saulilla päätyä kirurgiksi. Kirurgin lähell kyllä pääsee kun saa huumevelkojensa takia turpaan ja leuka murtuu :)

   Lainaa

  63. Tulos: -47 (77 ääntä)
   Niko: Piti vielä googlettaa, että mistä tuo “rather judged by 12 than carried by 6″ juontaa juurensa 12 tuomitsijaa viittaa valamiehistön 12 jäseneen oikeudenkäynnissä ja 6 viittaa arkunkantajiin Älytön tatuointi vaikka se olisi esim. kädessä saati sitte naamassa
   Piti ihan googlettaa, että sait tämän selville? Onneksi olkoon. Siinä olen kyllä samaa mieltä, että aivan järjetön leima.

   Lainaa

  64. Tulos: +14 (28 ääntä)
   Timo: Naamatatuointi on varmasti monessakin mielessä tyhmä, mutta jostakin syystä ärsyynnyn eniten sen oikeusjärjestelmäsidonnaisesta sisällöstä. Miksi ottaa ikään kuin suurena elämänviisautena tatuointi, joka ei voi liittyä omaan elämään mitenkään? Saulin kaveri ei lähes varmasti koskaan ole tilanteessa, jossa hänen vaihtoehtonsa olisivat rikossyyte Yhdysvalloissa tai kuolema. Mikään suomalainen oikeusistuin ei tee päätöksiä 12-henkisellä kokoonpanolla. Jos lainauksen sisältö vetosi, olisihan sen voinut vapaasti kääntää vaikka muotoon “mieluummin kiven sisällä kuin mullan alla”. Okei, merkitys ei ole ihan sama, koska oikeudesta voi tulla vapauttavakin tuomio. “Mieluummin oikeuden edessä kuin rajan takana”? Vai eivätkö nämä kelpaa, kun suomi ei kuulosta yhtä coolilta?
   Ei kannata odottaa liikoja tuolta naamatatska, Amerikkaa kopioivalta porukalta, kuten ei "finglishiä" puhuviltakaan. Tuossa osui molemmat. Vai pitäisikö sanoa: "inkkii feissiin, ku on nii raffii laiffii ja madafakin darrassa droppaa tunnelmaa ku eilen grindas, flowas ja raidas muthafukas junas". Vitun apinat!

   Lainaa

  65. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Olen tautointimaun ylin tuomitsijaelin ja nuo pitsat on vaan hienot.

   Lainaa

  66. oma valinta 3.11.2017 18:00
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Ei taida olla lainkohtaa, jonka mukaan ei saa syrjiä tatuointien perusteella. Kukaan kun ei ole syntynyt tatuoinnin kanssa tai saanut sitä onnettomuudessa, tai pakotettu ottamaan, toisin on ihonvärin, vammojen, etnisen taustan ym. laita.

   Lainaa

  67. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia???
   Asiallista ulkoasua saa vaatia. Esimerkiksi kovan linjan naturistin voi olla hankala saada töitä.

   Lainaa

  68. Tulos: +68 (68 ääntä)
   En syrjisi yhtään työntekijää sen vuoksi, että hänellä on naamatatuointi. Mutta jos työntekijä kertoo haastattelussa puheellaan tai naamalla, että hän näkee vaihtoehdoikseen elämässä vankilan tai kuoleman, en todellakaan palkkaisi häntä. Etsin työntekijöitä, en aktiivisia rikollisia tai sellaisesta urasta haaveilevia. Tämän tyypin alallahan tästä kuvasta voi olla vaikka hyötyä.

   Lainaa

  69. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Noi pitsathan on tosiaan ihan symppiksiä ja nilkassa ihan harmittomia. #Turbot Pyörii (?), noh rumahan toi on, mutta sentään pohkeessa. Keskimmäiselle sankarille taas toivotan voimakasta parrankasvua, se tulisi vielä varmasti tarpeeseen.

   Lainaa

  70. Haudankaivaja 4.11.2017 18:53
   Tulos: +21 (37 ääntä)
   Turbot eivät pyöri. Turbo on kiinteästi pakosarjaan asennettu kapine jonka sisuskalut pyörii. Ihan v**un typerä tatuointi. Ps. Moottorikaan ei pyöri, vaan sen sisukset, kuten nokka- ja kampiakseli ym.

   Lainaa

  71. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Eikös tuo leukateksti muuten ole loppujen lopuksi aika nössö? Vain nynny menee mielummin vankilaan, ja oikeasti kova jätkä kaatuu saappaat jalassa ja aseet laulaen?

   Lainaa

  72. Tulos: -23 (29 ääntä)
   Onks Petra ja Tuija ottanut pizzatatuoinnit koska ovat tietoisia pizzagatesta vai koska eivät ole? Ja vielä sydämiä pizzoissa. Saattaa veilä joku päivä kaduttaa

   Lainaa

  73. Fakta homma 5.11.2017 7:00
   Tulos: -20 (36 ääntä)
   Btw: No hö miks tuo pizza on moka? Hienohan tuo on ja jos pizzasta tykkää niin miks ei? Ei tuo huonosti ole tehtykkään.
   Vaikka "ei ole huonosti tehtykkkään", se on banaali ja ennenkaikkea karmean värinen kuva ikuistetuksi nilkkaan. Näyttää märkivältä ihotaudilta.

   Lainaa

  74. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Eikö ole surkuhupaisaa että tastskojen ottajat puhuvat tatuoinneista leimoina, sitten kun hankkivat itselleen näitä leimoja, itkevät sitä että leimojen takia heidät leimataan?

   Lainaa

  75. Tulos: +50 (50 ääntä)
   "Hei, opin Internetistä yhdysvaltalaista pahisteluslangia. Haluaisitko tatuoida sitä isolla räppimusiikkivideoilla pyörivällä fontilla naamaani?"

   Lainaa

  76. Fakta homma 5.11.2017 12:40
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Huoh on oikeassa. Älkää koskaan luottako Kokoomuslaisiin; heti kun joudut vaikeuksiin, joudut itsekin riviin montun reunalle.

   Lainaa

  77. Tulos: +28 (28 ääntä)
   yodo: Valamiehistön eteen joutuisi luonnollisesti vain Yhdysvalloissa. Miten Saulin kaverin käy, jos se yrittää joskus päästä Yhdysvaltoihin gangsta-tatuointi leuassa? Käännytetään rajalta? Brasiliassa poliisit pakottaa aseella uhaten poistamaan poliiseja loukkaavat tatuoinnit itse hiekkapaperilla, sellainen seuraavaksi reiteen ja ostamaan lentolippu Rioon?
   Mitä luulet onko tuo menossa ruotsinlaivaa kauemmaksi?

   Lainaa

  78. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Ei sitä virallisesti tapahdu mutta tottakai tapahtuu epävirallisesti, jatkuvasti.

   Lainaa

  79. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Iso Hoo: …Eikä sukupuolen eikä poliittisten näkemysten eikä sivaristatuksen eikä painoindeksin eikö naamakertoimen eikä … Paitsi että kukapa näitä vahtii joten kolmatta tuhatta jättänyt haastattelematta ihan noilla perusteilla ja vaikka leimoista en dissaa työnhakijoita niin ton naamakuvan kanssa ei tarvitse kyllä vaivautua. T: se joka käsittelee kaikki hakemukset ennen kuin käydään valitsemani otolliset läpi muun halliyuksen kanssa johtokunnan kokouksessa.
   Käsitinkö oikein? Että otat haastatteluun ainoastaan komeita hoikkia oikeistolaisia armeijan käyneitä miehiä? Vai toisinpäin?

   Lainaa

  80. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Niko: Piti vielä googlettaa, että mistä tuo “rather judged by 12 than carried by 6″ juontaa juurensa 12 tuomitsijaa viittaa valamiehistön 12 jäseneen oikeudenkäynnissä ja 6 viittaa arkunkantajiin Älytön tatuointi vaikka se olisi esim. kädessä saati sitte naamassa
   Kiitos tästä selvennyksestä ja hakutyöstä yhteiseksi hyväksi! Ei siinä silti mitään järkeä ole, mutta parempi kun mitä ensin luulin. Ajattelin että kyseessä on iät. Tulla tuomituksi 12-vuotiaan toimesta kun tulla kannetuksi(siis raskautta ajattelin) 6-vuotiaan.

   Lainaa

  81. vitununtuvikko 7.11.2017 15:35
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   anteeksi, mutta missä vitun kuplassa sä elät?! ekana ne kattoo ulkonäön, ootko koskaan joutunu OIKEASTI hakemaan töitä vai onko syntymästä asti ollu hopee lusikka persees?

   Lainaa

  82. vitununtuvikko 7.11.2017 21:45
   Tulos: -15 (21 ääntä)
   Jaakko jokunen: Ei taida olla kovin suuri todennäköisyys tuolla saulilla päätyä kirurgiksi. Kirurgin lähell kyllä pääsee kun saa huumevelkojensa takia turpaan ja leuka murtuu
   päättelit että tää sauli alkaa diilailemaan yms sen takii ku otti ton tatskan? ei vittu mikä idiootti :D eihän sitä tiiä vaikka pätyis sun tai muksus pomoks - vittuako tatuoinnista voi ihmisen luonnetta tai tulevaa lukea :D vitun idioottimaista ennakkoluulemista ei muuta.

   Lainaa

  83. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Jenkeissäkö Saulin kaveri meinasi rötöstellä? Suomi kun ei käytä telkkarista tuttua valamiehistöä.

   Lainaa

  84. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Huoh: Mitä tuo tarkoittaa? Tiesitkö ettei Suomessa saa syrjiä työnhakijaa tatuointien takia??? Tiedätkö jonkun yrityksen joka niin tekee????? Tee ilmoitus poliisille niin saa kapitalistipaskiainen opetuksen.
   Työnantaja saa ottaa töihin kenet haluaa, kunhan ei mene sanomaan syyksi mitään loukkaavaa, saati syrjivää. Aikoinaan yksi yrittäjä sanoi että kyllä asentajalla saa olla korvakoru, mutta hän ei tarvi sellaista töihin.

   Lainaa

  85. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Mä jotenkin toivon, että jo puolivälissä tota naamatatuointia kaveria on alkanut kaduttaa, mutta myöhästä pakittaa siinä vaiheessa. Mimmoinen nainen edes haluaa olla tuollaisen naamatatskaidiootin kanssa? Varmaan sellainen, jolla itselläänkin joku kirkkovene tatuoitu keskelle otsaa. Ei vaan pysty tajuamaan....

   Lainaa

  86. Tarkkasilmainen 20.11.2017 18:21
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Onneksi naamatatuoidun kaverin suu on pikselöity, jottei häntä tunnistettaisi tämän mokan henkilöksi.

   Lainaa

  87. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Niko: Piti vielä googlettaa, että mistä tuo “rather judged by 12 than carried by 6″ juontaa juurensa 12 tuomitsijaa viittaa valamiehistön 12 jäseneen oikeudenkäynnissä ja 6 viittaa arkunkantajiin Älytön tatuointi vaikka se olisi esim. kädessä saati sitte naamassa
   Minun ei tarvinnut edes googlettaa, mitä tarkoittaa kuusi kantajaa. Ihan omalla älylläni päättelin.

   Lainaa

  88. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Robin Williamsin sanoin: "Tytöt, se tatuointi auringonnoususta perseen yllä on nätti kun oot parikymppinen... mutta viisikymppisenä siitä tulee mustekala joka jahtaa jotakin saatanan meritähteä."

   Lainaa

  89. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ei siinä, sentäs #turbotpyörii

   Lainaa

  90. Tiedoton raataja 27.10.2020 7:59
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Muistan: Toimeentulotuki meni tatskaan, mut kukapa pilvessä ruokaa haluaakaan. Leukatekstin käännös ei avaudu.
   Pilvessähän just ruokaa tekee mieli, etkö oo mistää leffasta tai sarjasta tätä faktaa nähnyt?

   Lainaa

  91. Päihteetön hirmulisko 6.7.2021 13:33
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Muistan: Toimeentulotuki meni tatskaan, mut kukapa pilvessä ruokaa haluaakaan. Leukatekstin käännös ei avaudu.
   Nyt taisi tulla ansaitusti tietämättömimmän kommentoijan arvonimi kommentoijalle "Muistan"

   Lainaa

  92. Ihanan syvällistä! 24.6.2022 1:09
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Moraine: "Hei, opin Internetistä yhdysvaltalaista pahisteluslangia. Haluaisitko tatuoida sitä isolla räppimusiikkivideoilla pyörivällä fontilla naamaani?"
   ”Ai olet vasta tilannut netistä tatuointikoneen? No ei se haittaa, annan kernaasti nahkani harjoitusvälineeksi ja vielä maksan siitä, kunhan vain saan kantaa leukaperissäni noin syvällistä tekstiä koko loppuikäni.”

   Lainaa

  93. Maustetu matelija 24.10.2022 17:45
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Niko: Ei muuta ku onnea työnhakuun Saulin frendille
   toivottavasti parta kasvaa hyvin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tatuointi, tatuoinnit, tatuointimoka, kuva, pitsa, pizza, turbot pyörii, leuka, naama, kasvot, naamatatuointi, kasvotatuointi