Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 180

Tämän vihkon aakkosissa on jotain häikkää...
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 180

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 23 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +387 (399 ääntä)
   Omistin useamman samanlaisen vihon ala-asteen alussa joskus melkein 15 vuotta sitten, olisikohan yhtään tallella, jotta voisi tarkistaa onko samaa virhettä..

   Lainaa

  2. Tulos: +217 (221 ääntä)
   Ja nollat ei merkkaa mitään.

   Lainaa

  3. jaskajokunen666 5.10.2017 1:53
   Tulos: -119 (169 ääntä)
   Ailat kuuluu uuniin!

   Lainaa

  4. Tulos: +215 (253 ääntä)
   Samaistumisen tunne on vahva, kun on itsekin kironnut kaupan, valmistajan ja merkin suohon kun tuote ei toimi. Valittelin kaverille että pitää varmaan palauttaa kauppaan. Hän käänteli sitten paristot. Mutta minun puolustuksekseni siinä tuotteessa ei lukenut selviä plussia ja miinuksia kuten Lean tapauksessa. Nykyään kääntelen paristot kaikin päin ennenkuin rupean kiroamaan ketään.

   Lainaa

  5. Tulos: +291 (295 ääntä)
   Tiiviste: Samaistumisen tunne on vahva, kun on itsekin kironnut kaupan, valmistajan ja merkin suohon kun tuote ei toimi. Valittelin kaverille että pitää varmaan palauttaa kauppaan. Hän käänteli sitten paristot. Mutta minun puolustuksekseni siinä tuotteessa ei lukenut selviä plussia ja miinuksia kuten Lean tapauksessa. Nykyään kääntelen paristot kaikin päin ennenkuin rupean kiroamaan ketään.
   Samantapaista sattunut, paitsi että siinä halpislaitteessa oli merkinnät oikeasti väärinpäin. Eipä kuitenkaan tullut mieleen lähteä kaupan myyjiä haukkumaan horoiksi, kuten Lealla.

   Lainaa

  6. Tulos: -167 (213 ääntä)
   Oliko tuossa vihko-jutussa nyt vikana ainoastaan yksi kirjain? Aika köykäinen juttu jos näin.

   Lainaa

  7. Jäänalle 5.10.2017 8:49
   Tulos: +42 (88 ääntä)
   Miksi minä en näe plussia tai miinuksia tuossa patterikuvassa? :D

   Lainaa

  8. Tulos: -14 (82 ääntä)
   Jäänalle: Miksi minä en näe plussia tai miinuksia tuossa patterikuvassa?
   Ilmainen vihje: Specsavers.

   Lainaa

  9. Tulos: +107 (129 ääntä)
   Myyjät ovat horoja, koska Lea on urpo. Tietääköhän arvon Lea mitä tuo horo edes tarkoittaa? Kiva varmaan haukkua myyjiä maksullisiksi naisiksi/miehiksi. En usko, että sellaiset Tokmannilla työskentelevät, menisi Kallioon.

   Lainaa

  10. Tulos: -168 (182 ääntä)
   Ihme juttu tuokin että 7 pitää oepttaa kirjoitettavaksi viivalla. numero 1 kirjoitettaan suorana viivana - ilman mitään lisäviivoja. Ei vaaraa että menevät sekaisin, vaikka sitä tällä perustellaan. Poikkeustapauksissa lisäviiva voisaan ykköseen laittaa, ettei mene isojen kirjaimien kanssa sekaisin.

   Lainaa

  11. totuuden_torvi 5.10.2017 9:46
   Tulos: +118 (130 ääntä)
   niiimpä: Oliko tuossa vihko-jutussa nyt vikana ainoastaan yksi kirjain? Aika köykäinen juttu jos näin.
   Ei se nyt ole ihan köykäinen juttu, jos joku reipas tuleva veronmaksaja yrittää opetella sen mukaan luottaen annettuun tietoon. Elämäm_koulun vihkossa tuo ei haittaisi, mutta siinä koulussa ei tarvi kirjottaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +138 (142 ääntä)
   Siis miten ihmiset jaksaa asioikseen lähteä haukkumaan myyjää, firmaa yms. ? Olen saanut viallisia tuotteita, olen itse särkenyt/käyttänyt väärin mutten silti kehtaa mennä minnekkään valittamaan, ainoastaan jos tuotteella on takuu ja silloinkin käyttäydyn ystävällisesti :) t. En ymmärrä raivoamista todennäköisesti asiaan syyttömille ihmisille :/

   Lainaa

  13. yli opisto hörhö 5.10.2017 12:12
   Tulos: +101 (105 ääntä)
   Ikeasta ostin tv-tason ja ohjeiden mukaan olevinaan kokosin, jotakin meni pieleen ja tarkasti tutkin ja tutkin kunnes oli sitten pakko soittaa ikean asiakaspalveluun että onko heillä tullut joku virhe ohjeisiin kun ei tästä nyt tule mitään. En lähtenyt haukkumaan vaan ihan asiallisesti kyselin, ja kannatti sinänsä soittaa koska meni about minuutti ja luurin toisesta päästä kerrottiin että olin laittanut yhden levyn ilmeisesti väärinpäin :D Hävetti kyllä aika paljon, mutta onneksi en ehtinyt ottaa kierroksia asiasta sen kummemmin. Jos Lean tavoin alkaa ensimmäiseksi haukkumaan myyjää/myyjiä niin sehän se vasta hävettääkin kun selviää että itse on idiootti.

   Lainaa

  14. yli opisto hörhö 5.10.2017 12:17
   Tulos: +119 (119 ääntä)
   asdas: Ihme juttu tuokin että 7 pitää oepttaa kirjoitettavaksi viivalla. numero 1 kirjoitettaan suorana viivana – ilman mitään lisäviivoja. Ei vaaraa että menevät sekaisin, vaikka sitä tällä perustellaan. Poikkeustapauksissa lisäviiva voisaan ykköseen laittaa, ettei mene isojen kirjaimien kanssa sekaisin.
   Eikö se sitten ole parempi opettaa seiska lisäviivalla, juurikin sen takia ettei sitten "poikkeustapauksissa" mene sekaisin ykkösen kanssa kun ykkönen ei voi olla pelkkä pystyviiva jos se tulee esim. tekstin keskelle? Kaikkein selkeintähän se on jos seiskaan tulee poikkiviiva ja ykköseen se pieni viiva sinne ylös. Joillekin se näyttää olevan hyvin vaikeaa...

   Lainaa

  15. Tulos: -6 (16 ääntä)
   jAA: Myyjät ovat horoja, koska Lea on urpo. Tietääköhän arvon Lea mitä tuo horo edes tarkoittaa? Kiva varmaan haukkua myyjiä maksullisiksi naisiksi/miehiksi. En usko, että sellaiset Tokmannilla työskentelevät, menisi Kallioon.
   Ei Kalliossa ole enää horoja! Terveisin ex-kalliolainen
   jAA: Myyjät ovat horoja, koska Lea on urpo. Tietääköhän arvon Lea mitä tuo horo edes tarkoittaa? Kiva varmaan haukkua myyjiä maksullisiksi naisiksi/miehiksi. En usko, että sellaiset Tokmannilla työskentelevät, menisi Kallioon.
   Ei Kalliossa ole enää horoja! Terveisin ex-kalliolainen

   Lainaa

  16. Tulos: +15 (15 ääntä)
   JPT: Samantapaista sattunut, paitsi että siinä halpislaitteessa oli merkinnät oikeasti väärinpäin. Eipä kuitenkaan tullut mieleen lähteä kaupan myyjiä haukkumaan horoiksi, kuten Lealla.
   Sama käynyt mulle, joko merkinnät tai sähkömoottorin johdotukset oli väärinpäin.

   Lainaa

  17. Tulos: +49 (49 ääntä)
   as: Sama käynyt mulle, joko merkinnät tai sähkömoottorin johdotukset oli väärinpäin.
   Vaikka merkinnät puuttuis, niin kyllähän miinus tulee sinne jousen puolelle.

   Lainaa

  18. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Jäänalle: Miksi minä en näe plussia tai miinuksia tuossa patterikuvassa?
   Kuva on vähän sumea mutta kun katsoo tarkkaan niin näkee että laitteen pohjassa oleva oikeanpuoleinen merkki on plussa (vertaa siitä vasemmalla olevaan miinusmerkkiin). Plussan kohdalla oleva paristo on laitettu niin että miinuspuoli on plussan kohdalla; sormiparistoissa se erivärinen pää jossa on nypykkä on aina plussa.

   Lainaa

  19. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Mihin te tarvitsette niitä plussia ja miinuksia? Kyllähän sen näkee muutenkin selkeästi kummin päin se patteri menee, yleensä kun toinen puoli tuppaa olemaan tasainen ja toisella puolella jousi, vieteri tai muu uloke.

   Lainaa

  20. Tulos: +1 (7 ääntä)
   asdas: Ihme juttu tuokin että 7 pitää oepttaa kirjoitettavaksi viivalla. numero 1 kirjoitettaan suorana viivana – ilman mitään lisäviivoja. Ei vaaraa että menevät sekaisin, vaikka sitä tällä perustellaan. Poikkeustapauksissa lisäviiva voisaan ykköseen laittaa, ettei mene isojen kirjaimien kanssa sekaisin.
   Ohoh, onko seiskan viiva tullut takaisin? Ei mun aikana 13 vuotta sitten ollu. Opettaja oli oikeen tarkka siitä ettei laiteta ylimääräsiä viivoja sinne minne ne ei kuulu.

   Lainaa

  21. Milla Magia 10.10.2017 15:38
   Tulos: -10 (10 ääntä)
   Vuohi: Kuva on vähän sumea mutta kun katsoo tarkkaan niin näkee että laitteen pohjassa oleva oikeanpuoleinen merkki on plussa (vertaa siitä vasemmalla olevaan miinusmerkkiin). Plussan kohdalla oleva paristo on laitettu niin että miinuspuoli on plussan kohdalla; sormiparistoissa se erivärinen pää jossa on nypykkä on aina plussa.
   Tohon menee kolme paristoa ja kaikki samoin päin. Kuvassa ei siis ole mitään vikaa, tai sitten molemmat näkyvät paristot ovat väärinpäin.

   Lainaa

  22. Tulos: +4 (4 ääntä)
   On siellä. Terveisin: horo Kalliosta.
   Bonfire: Ei Kalliossa ole enää horoja! Terveisin ex-kalliolainen Ei Kalliossa ole enää horoja! Terveisin ex-kalliolainen

   Lainaa

  23. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Nykyään ei kuulemma kouluissa tarvitse enää kirjoittaa kuin koneella.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, Tokmanni, valot, patterit, vihko, aakkoset, ennen, aika, Aila