Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Kirpputorin löytöjä, osa 231

  Saakohan tämäkin ämpäri suomalaiset jonottamaan?
  Suurenna näkymä
  Kirpputorin löytöjä, osa 231

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +805 (829 ääntä)
   Vois tulla häätö hääjuhlista jos tuollaisen lahjan antais "näköiskuvana"

   Lainaa

  2. Mr. Ällö 3.10.2017 0:39
   Tulos: +190 (446 ääntä)
   Merja, ex-miehesi tarkoitti käsitöillä jotain aivan muuta. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: +383 (395 ääntä)
   Itsellä on sama imuri. Totta, se on täysin p*ska.

   Lainaa

  4. Tulos: +586 (604 ääntä)
   Merja, jos sinä et tee mitään pilalle menneen avioliittosi muistoilla, niin ei kyllä kukaan muukaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +262 (268 ääntä)
   Vahvistan Mikan kuvauksen, on tosiaankin kakka imuri. Sain ilmaiseksi kaveriltani, näköjään suklaalevyllä saisi sentään paremman värisen.

   Lainaa

  6. Tulos: +143 (155 ääntä)
   Leon: Itsellä on sama imuri. Totta, se on täysin p*ska.
   Meitähän on monta:D

   Lainaa

  7. Ämpäripää 3.10.2017 1:33
   Tulos: -11 (67 ääntä)
   Annen takki löytyy siis kaiketi tervolasta?

   Lainaa

  8. Ämpäripäässä 3.10.2017 2:11
   Tulos: +134 (140 ääntä)
   Ämpäripää: Annen takki löytyy siis kaiketi tervolasta?
   Tervolalaiset suosii sinkkiämpäreitä. T. Ex-ämpäripää

   Lainaa

  9. King Arthur 3.10.2017 2:39
   Tulos: +425 (431 ääntä)
   Tuossa ämpäripostauksessa oli mainiot kommentit myös, mm. kysyttiin miksi myydä takkia kun se niin hyvin sopii. Myyjä vastasi että tyyli on muuttunut johon joku kysyi että ämpärikö ei enää kuulu uuteen tyyliin, ja kuulemma se just kuuluu. Facen paras kirppisryhmä.

   Lainaa

  10. Tulos: +132 (138 ääntä)
   Tuli manaaja mieleen tuosta häätaulusta..

   Lainaa

  11. King Arthur 3.10.2017 2:43
   Tulos: +233 (245 ääntä)
   Mukavan henkilökohtainen häälahja tuo taulu muuten. Oon ihan ton morsmaikun näköinen, nyt kun sais vielä tuon sulhon kutistumaan ainakin metrin ja vaihtamaan päätä Jari Tervon kanssa niin avot.

   Lainaa

  12. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Saakohan takin mukana ämpärin kaupan päälle?

   Lainaa

  13. Tulos: +145 (159 ääntä)
   Sääli, ettei liitto kestänytkään. Nukketaulusta päätellen erittäin kaunis ja yhteensopiva pari. Minkähän näköisiä lapsia nuo nuket olisivat saaneet - Kaalimaan kakaroita?

   Lainaa

  14. Tulos: +48 (164 ääntä)
   Hei osaisko joku kertoa, mikä noissa mr ällön kommenteissa on niin erinomaisen hauskaa? Mulle ne ei vaan toimi, väkinäistä kaksimielisyyttä. En yritä dissata, hauskaa että hän on löytänyt täältä yleisönsä, mutta onko hran suosiolle jokin erityinen syy? Vai ironisestiko ihmiset sen jutuista tykkää?

   Lainaa

  15. Tulos: +154 (162 ääntä)
   Enemmän noista nukeista tulee hautajaiset mieleen kuin häät. Selkeästi makaavat arkussa.

   Lainaa

  16. Tulos: +174 (174 ääntä)
   Mulla on saman tyylinen taulu. Täytyykö odottaa eroa et sen kehtaa hävittää?

   Lainaa

  17. Omituinen höpöttäjä 3.10.2017 6:35
   Tulos: +169 (169 ääntä)
   Leon: Itsellä on sama imuri. Totta, se on täysin p*ska.
   Vietiin tuollainen kierrätykseen. Vähän sen jälkeen kierrätyskeskus teki konkurssin. Juu, niinkin voi käydä.

   Lainaa

  18. Mr D:n kaveri 3.10.2017 7:40
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Just kaivoin autotallista ton imurin remonttia varten, mummon peruja. Harvinaisen paska, varsi on niin lyhyt että joku 3-vuotias sillä sopii imuroimaan! Tai just se kiinalainen mummo.

   Lainaa

  19. Kirnumestari 3.10.2017 7:53
   Tulos: +61 (61 ääntä)
   Minä sain juuri tuon näköisen Voltan imurin kun muutin omaan asuntoon. Ensimmäisellä imurointikerralla siitä katkesi varsi (metalliputken yläpuolinen muoviosa). Volta lähti hyvin nopeasti takaisin Hobby Halliin ja Electrolux tuli tilalle...

   Lainaa

  20. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Leon: Itsellä on sama imuri. Totta, se on täysin p*ska.
   Itselläni oli myös ennen kuin sai kenkää... muutoinkin kuin vain irtisanomisen muodossa. Imurillahan on yksi vaadittava ominaisuus ja se on se että se imee. Toivottavaa olisi myös että se tulee minne sitä vedetään ja pysyy pystyssä. Mitään kyseisistä ominaisuuksista tua "imuri" ei täytä. https://www.google.fi/search?q=vedettävä+puukoira&client=ms-android-huawei&prmd=mivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwicxoXm2tPWAhXNb1AKHcZEC2EQ_AUIEigC&biw=360&bih=511#imgrc=g0SKLGHODflkXM: Tuokin täyttää enemmän imurin kriteereitä ja on vähintään yhtä ergonominen pitkälle henkilölle.

   Lainaa

  21. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Tuosta hääpari-taulun miehestä tulee mieleen Mad-Eye Moody Pottereista :D

   Lainaa

  22. Tulos: -17 (43 ääntä)
   Pölynimurit on seitanasta ja kaikki imuri kauppiaat kuuluisi helmettiin. Tai ihan minne vaan, kunhan vaan jonnekkin, missä kaikki maailman pölynimurit huutaa 24/7 eikä nukkuminen ole milloinkaan mahdollista. Miksi ei vieläkään ole keksitty äänetöntä imuria?!?!?! Ei se voi olla mahdotonta, ei takuusti voi olla!!

   Lainaa

  23. Tulos: +26 (26 ääntä)
   King Arthur: Tuossa ämpäripostauksessa oli mainiot kommentit myös, mm. kysyttiin miksi myydä takkia kun se niin hyvin sopii. Myyjä vastasi että tyyli on muuttunut johon joku kysyi että ämpärikö ei enää kuulu uuteen tyyliin, ja kuulemma se just kuuluu. Facen paras kirppisryhmä.
   Otetaankohan sinne ikinä uusia jäseniä? Haluaisin liittyä mutta on salainen ryhmä :/

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kunnon vihat täältäki ko. imurille. Ärsyttävä

   Lainaa

  25. Tulos: +64 (80 ääntä)
   jamna: Hei osaisko joku kertoa, mikä noissa mr ällön kommenteissa on niin erinomaisen hauskaa? Mulle ne ei vaan toimi, väkinäistä kaksimielisyyttä. En yritä dissata, hauskaa että hän on löytänyt täältä yleisönsä, mutta onko hran suosiolle jokin erityinen syy? Vai ironisestiko ihmiset sen jutuista tykkää?
   Silloin kauan sitten kun ilmestyi tänne niin kommentit sai paljon enemmän miinusta ellei oikeasti ollut hauska (mikä oli harvinaista). Nyt kun se on takaisin niin saa joiltakin varmaan nostalgiapeukkua.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Onkohan tuon imurin varsi liian lyhyt Mikan (avo/avio)miehelle vai miehelle ylipäätään? Meinaan mä oon 163 cm "pitkä" mies ja mietin, et saa kyllä aika lyhkänen varsi olla, et mä joutusin sen kanssa kyyristelemään.

   Lainaa

  27. Tulos: -7 (43 ääntä)
   jamna: Hei osaisko joku kertoa, mikä noissa mr ällön kommenteissa on niin erinomaisen hauskaa? Mulle ne ei vaan toimi, väkinäistä kaksimielisyyttä. En yritä dissata, hauskaa että hän on löytänyt täältä yleisönsä, mutta onko hran suosiolle jokin erityinen syy? Vai ironisestiko ihmiset sen jutuista tykkää?
   Ottaako joku oikeasti tosissaan nämä ylä/alapeukut täällä? Ammattiloukkaantujia tuntuu riittävän tässäkin maassa.

   Lainaa

  28. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Leon: Itsellä on sama imuri. Totta, se on täysin p*ska.
   No höh, mä oon tykänny :'D

   Lainaa

  29. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Tuosta taulusta tulee mieleen omat lapsuuden hää-/prinsessapiirustukset. Eka tietenkin piirrettiin hieno morsian röyhelömekossaan ja viereen ei enää mahtunutkaan kuin pikkuruinen prinssi jolla on pikkiriikkinen pää. Siihen morsiameen piti aina niin panostaa, niin prinssi jäi vähän vaatimattomaksi.

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Tiiviste: Silloin kauan sitten kun ilmestyi tänne niin kommentit sai paljon enemmän miinusta ellei oikeasti ollut hauska (mikä oli harvinaista). Nyt kun se on takaisin niin saa joiltakin varmaan nostalgiapeukkua.
   Joo, Mr.Ällön jutut oli silloin aikoinaan (2010-2011?) pääasiassa mauttomia ja kirjaimellisesti ällöjä. Nyt tulee joskus nostalgiapeukutettua kommentteja, vaikka ne olisivatkin hehheh-"hauskoja".

   Lainaa

  31. Kirjautuminen epäonnistui 3.10.2017 23:58
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Heksa: Saakohan takin mukana ämpärin kaupan päälle?
   JONO!!!

   Lainaa

  32. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ni.: Tuli manaaja mieleen tuosta häätaulusta..
   Joo, vois soittaa jollekin manaajalle. Tai ainakin terapeutille.

   Lainaa

  33. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Satu: Mulla on saman tyylinen taulu. Täytyykö odottaa eroa et sen kehtaa hävittää?
   Ei täydy.

   Lainaa

  34. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Ämpäripäässä: Tervolalaiset suosii sinkkiämpäreitä. T. Ex-ämpäripää
   Mikä tää juttu on tervolan ämpäripäistä? Niin monelta kuullut että tervolalaiset on ämpäripäitä jne

   Lainaa

  35. King Arthur 4.10.2017 2:50
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   jamna: Hei osaisko joku kertoa, mikä noissa mr ällön kommenteissa on niin erinomaisen hauskaa? Mulle ne ei vaan toimi, väkinäistä kaksimielisyyttä. En yritä dissata, hauskaa että hän on löytänyt täältä yleisönsä, mutta onko hran suosiolle jokin erityinen syy? Vai ironisestiko ihmiset sen jutuista tykkää?
   Ei niistä kaikki tykkääkään. Sitä kun on osa jotain yhteisöä kovin kauan, kuten monet feissarimokien postailijat ovat olleet, jotkin asiat tulevat tutuiksi. Itse inhosin Mr. Ällön kommentteja jo vuosia sitten, mutta ne ilmestyivät tasaisin välein jolloin niistä tuli osa feissarimokien ja niiden kommenttien lukemista. Jotenkin kaikessa kamaluudessaan Mr. Ällö on kuitenkin *meidän* kauhukakaramme. Tiedätkös, se välttämätön tuttu paha. Hänellä on kai tänne muodostunut oma paikkansa ja jos hän jää kokonaisuudesta pois niin ihmisille tulee ikävä. Nyt kun hän on mitä ilmeisimmin palannut keskuuteemme niin porukka tykkäilee ja on taas tuttuuden tuntua. Itse en aio laittaa ainuttakaan yläpeukkua. Tai no joo, myönnän, peukutin sitä kommenttia missä Mr. Ällö oli menossa kalaan kun joku olii lattialla. Itku.

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: JONO!!!
   Mukana

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Voltan imurit on paskoja :D

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (17 ääntä)
   jamna: Hei osaisko joku kertoa, mikä noissa mr ällön kommenteissa on niin erinomaisen hauskaa? Mulle ne ei vaan toimi, väkinäistä kaksimielisyyttä. En yritä dissata, hauskaa että hän on löytänyt täältä yleisönsä, mutta onko hran suosiolle jokin erityinen syy? Vai ironisestiko ihmiset sen jutuista tykkää?
   Onhan osa niistä ihan hauskoja, ei tartte ottaa tosissaan ja kaikki ei tosiaan kaikkia vitsejä ymmärrä :)

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Merja, tuo häätaulu on vaan yksinkertaisesti ruma. Laita jätteisiin.

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Multa löytyy samanlainen imuri. Asun PIENESSÄ yksiössä ja silti johto liian lyhyt. Puhumattakaan siitä että niitä lemmikkejä löytyy ja hyvä ettei pussi täynnä ennen kuin sen sisäään laittaa. Nytkin pitäisi imuroida, mutta ärsyttää se imuri niin paljon, että ei viitsi.

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (11 ääntä)
   jamna: Hei osaisko joku kertoa, mikä noissa mr ällön kommenteissa on niin erinomaisen hauskaa? Mulle ne ei vaan toimi, väkinäistä kaksimielisyyttä. En yritä dissata, hauskaa että hän on löytänyt täältä yleisönsä, mutta onko hran suosiolle jokin erityinen syy? Vai ironisestiko ihmiset sen jutuista tykkää?
   Juu, ei vastaa munkaan huumorintajua, mutta toisaalta oon vähän kade, kun joku on keksinyt eräänlaisen teemahahmon tänne. Itse ehkä tykkäisin jostain muunlaisesta huumorista kuin seksiin liittyvistä kaksimielisyyksistä. Toki kaiken pitää jotenkin liittyä käsiteltävään julkaisuun, eikä pidä yrittää liikaa. Että jos jollakulla vaan on ideaa Mr. Ällön "kilpailijaksi"...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, kirpputori, kirppis, kirppari, ämpäri, imuri, käsityö, häät