Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelu Suomi, osa 2

Trolli vie – Tarkoituksella huonoa asiakaspalvelua suuryritysten kustannuksella.
Taustatietoja: Asiakaspalvelu Suomi on tekaistu tili, joka vedättää eri yritysten asiakkaita heidän Facebook-sivuillaan vastaamalla asiakaspalautteeseen asiattomasti. Asiakaspalvelu Suomi, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Sami Kuupas 19.9.2017 1:42
      Tulos: +690 (788 ääntä)
      Yllättävän kesyjä viestejä laittavat. En tarkoita, että pitäis loukkaavia olla, mutta hieman kyllä lisää provosoivampia saisivat olla. :D

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 19.9.2017 1:45
      Tulos: -51 (403 ääntä)
      Evitalla yhdyssanat vähän hukassa, mutta ymmärsin, että Telian aspassa joku nainen kiljuu, että saat. Nam nam.

      Lainaa

    3. Sami Kuupas 19.9.2017 1:52
      Tulos: +356 (474 ääntä)
      Mr. Ällö: ymmärsin, että Telian asp
      Mr. Ällö, missä olit kaikki nämä vuodet?

      Lainaa

    4. Tulos: -13 (321 ääntä)
      Kaikki on hauskaa siihen asti et toi jekkuilu oikeesti vahingoittaa yritysten toimintaa, antamalla paskempaa imagoa sellasille joilla muutenkin menee huonosti ò o lama menossa niin yritykset voi kaatua hyvin pienten asioiden johdattaman paskamyrskyn takia. 'nom kukka lippalakistaan'

      Lainaa

    5. Tulos: +498 (530 ääntä)
      Joo tää on vähän kakspiippunen juttu. Ihan hauska näitä on lukea, mutta kyllä itseä yrittäjänä harmittaisi, jos omalla sivulla olisi vastaavaa. Vaikka sen heittäisi itse huumoriksi, aina on niitä jotka eivät tajua tai jotka lukevat vain ensimmäisen kommentin ja jäävät kauhistelemaan. Toivottavasti ko trolli miettii tosi tarkkaan millaisille yrityksille näitä laittaa.

      Lainaa

    6. Tulos: +320 (352 ääntä)
      Sami Kuupas: Mr. Ällö, missä olit kaikki nämä vuodet?
      Psykiatrisella

      Lainaa

    7. Tulos: -67 (229 ääntä)
      Sami Kuupas: Mr. Ällö, missä olit kaikki nämä vuodet?
      Ja voitko mennä sinne takaisin?

      Lainaa

    8. Tulos: -31 (331 ääntä)
      Mielestäni tuo Asiakaspalvelu Suomi -tili on paskin läppä ikinä. Ei jatkoon.

      Lainaa

    9. Tulos: +141 (185 ääntä)
      Toivottavasti näitä nyt ei aleta postaamaan tänne ihan urakalla, kun tätä voi kuitenkin seurata facessa kuka haluaa.

      Lainaa

    10. Murmurmurmeli 19.9.2017 7:34
      Tulos: +134 (156 ääntä)
      Tuo Nordea-keissi oli paljon pidempi ja erityisen huvittavan siitä teki Sarin riehuminen ja Sarin kaverien kannustaminen "hyvä Sari, näytä niille" -tyylisesti. :'D Jos olisi minun kaverini, niin olisin vähin äänin poistanut kavereista tuollaisen tollon, joka ei tajua selvää trollausta, vaikka useampi siellä yritti kertoa jutun juonen...

      Lainaa

    11. Toimistovosu 19.9.2017 8:19
      Tulos: +185 (191 ääntä)
      Missä Asiakaspalvelu Suomi rekryää lisää iloista porukkaa asiakaspalvelunsa pyörittämiseen? Työpaikallani pari elämän hapokkaaksi marinoimaa eläkeikästä ladyä jotka olis aivan täydellisiä hommaan. Asenne juurikin oikea.

      Lainaa

    12. Tulos: +84 (144 ääntä)
      Tuo koko "asiakaspalvelu"-trollihan on suoraaan muualta kopioitu juttu. Kovasti profiilin takana joku yrittää provosoida ja olla nokkela, mutta tarvittava verbaalinen lahjakkuus puuttuu. Lopputulos on mielestäni vaivaannuttava ja mukahauska.

      Lainaa

    13. Tulos: +33 (53 ääntä)
      Satu: Toivottavasti näitä nyt ei aleta postaamaan tänne ihan urakalla, kun tätä voi kuitenkin seurata facessa kuka haluaa.
      Olin tulossa sanomaan ihan samaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +61 (81 ääntä)
      Sd: Joo tää on vähän kakspiippunen juttu. Ihan hauska näitä on lukea, mutta kyllä itseä yrittäjänä harmittaisi, jos omalla sivulla olisi vastaavaa. Vaikka sen heittäisi itse huumoriksi, aina on niitä jotka eivät tajua tai jotka lukevat vain ensimmäisen kommentin ja jäävät kauhistelemaan. Toivottavasti ko trolli miettii tosi tarkkaan millaisille yrityksille näitä laittaa.
      Ja toisaalta kun noilla asiakkailla on kerran tullut ongelmia palvelun/tuotteen kanssa, niin ne odottaa asiallisia vastauksia. Ei vastaavassa tilanteessa välttämättä jaksaisi itsekään aina ottaa huumorilla trollivastauksia.

      Lainaa

    15. Tulos: +9 (133 ääntä)
      Oulanen: Kaikki on hauskaa siihen asti et toi jekkuilu oikeesti vahingoittaa yritysten toimintaa, antamalla paskempaa imagoa sellasille joilla muutenkin menee huonosti ò o lama menossa niin yritykset voi kaatua hyvin pienten asioiden johdattaman paskamyrskyn takia. ‘nom kukka lippalakistaan’
      No jos yritys kaatuu sen takia että asiakas on niin v*tun tyhmä että kuvittelee että Nordean tai Telian sivulla viesteihin vastaa joku muu kuin Nordea tai Telia, niin eihän sille sitten mitään mahda. Aivojen käyttö on ihan suotavaa kaikille.

      Lainaa

    16. Tulos: +3 (83 ääntä)
      Mr. Ällö: Evitalla yhdyssanat vähän hukassa, mutta ymmärsin, että Telian aspassa joku nainen kiljuu, että saat. Nam nam.
      Et ole aito, mene pois feikki. Aidon mr. ällön kuvake on erilainen ja sininen eikä se vuosien varrella ole muuttunut!

      Lainaa

    17. Hei tyttö 19.9.2017 9:51
      Tulos: +141 (149 ääntä)
      Kertoo kyllä paljon, kun ihmiset kummastelee miten oikein asiakaspalvelussa kehtaavatkin vastata ihmiselle miten vastaavat. Vaikka se asiakaspalvelu luonteeltaan on mielistelyä ja liiaksikin nöyrtymistä, niin olisi kyllä ihan hemmetin hyvä että ihmiset heräisivät siihen ettei sitä nyt herran jestas voi käyttäytyä miten huvittaa vaikka kyse olisikin vain ASIAKASPALVELIJASTA ja vaikka kuinka olisi itsellään huono päivä. Terveisin, Kymmenen vuotta aspahommissa.

      Lainaa

    18. purppurakruunu 19.9.2017 9:56
      Tulos: +116 (120 ääntä)
      Sami Kuupas: Yllättävän kesyjä viestejä laittavat. En tarkoita, että pitäis loukkaavia olla, mutta hieman kyllä lisää provosoivampia saisivat olla.
      Kai se pointti on siinä piilovittuilussa: ne on vaan just sen verran alentavia, että henkilö joutuu hetken miettimään, mitä tapahtuu, mutta ei niin paha, että heti tajuasi kyseessä olevan feikkitili.

      Lainaa

    19. It's a deal 19.9.2017 10:16
      Tulos: +47 (57 ääntä)
      wery: No jos yritys kaatuu sen takia että asiakas on niin v*tun tyhmä että kuvittelee että Nordean tai Telian sivulla viesteihin vastaa joku muu kuin Nordea tai Telia, niin eihän sille sitten mitään mahda. Aivojen käyttö on ihan suotavaa kaikille.
      Minä ainakin kuvittelin, että noissa oli vastannut joku muu.

      Lainaa

    20. pihlajantarja 19.9.2017 10:19
      Tulos: -6 (52 ääntä)
      Ei ole hauskaa

      Lainaa

    21. Tulos: +55 (71 ääntä)
      Aika asiallisiahan nuo "Asiakaspalvelu Suomen" vastaukset ovat. Sisällöltään toki sellaisia, ettei oikeiden firmojen asiakaspalvelut ikinä sellaista saisi sanoa, mutta hyviä pointteja asiallisesti muotoiltuna IMHO.

      Lainaa

    22. Tulos: +24 (80 ääntä)
      Asiakaspalvelu Suomi on helvetin nerokasta trollaamista ja viihdyttävämmän siitä tekee, kun fb:stä löytyy niin hölmöä käyttäjää, jotka eivät näe sen läpi.

      Lainaa

    23. Tulos: -33 (117 ääntä)
      Asiakaspalvelu Suomi on nettikiusaamisen muoto, jonka tarkoitus on nöyryyttää viattomia ihmisiä ja lisäksi sabotoida oikeiden yritysten liiketoimintaa. Huumoria siinä näkee vain todella kieroutunut ihminen, jonka sisällä elää ylikasvanut koulukiusaaja. Ei näitä tänne.

      Lainaa

    24. Tulos: -14 (36 ääntä)
      Ai siis tuo Asiakaspalvelu Suomi on ihan tarkoituksellista läpyskää... Ja minä hölmö kun luulin, et meininki on OIKEESTI menny siihen pisteeseen, et Steen Christensen tuli messiin verseen viimeseen...eikä kun siis siihen, että firmat on ruvennu ulkoistamaan aspojaan tolle lafkalle, joka taas on rekrynnyt todellisia asiakaspalvelun ammattilaisia. Tulipas hassu olo...

      Lainaa

    25. Ihmettelen vaan 19.9.2017 13:24
      Tulos: +32 (44 ääntä)
      Näitä Asiakaspalvelu Suomi - juttuja pääsee lukemaan ihan kyseisen FB-sivun seinältä. Ei siis ehkä tänne ole ideaa niitä jakaa

      Lainaa

    26. Tulos: +3 (33 ääntä)
      Juuri sopivaa pintavittuilua, ei liian överiä.

      Lainaa

    27. Seppo Saviniemi 19.9.2017 13:30
      Tulos: -8 (28 ääntä)
      Olen kasvanut kiven alla. Tarjoaako yritykset ihan oikeasti asiakaspalvelua Facebookin kautta?

      Lainaa

    28. Tulos: +25 (47 ääntä)
      Suoraansanoen ärsyttää koko tää asiakaspalvelusivu. Yrittäjänä voisi mennä herne jos toinenkin nenään.

      Lainaa

    29. kiikiiconfused 19.9.2017 15:18
      Tulos: +3 (25 ääntä)
      Niko: Ja voitko mennä sinne takaisin?
      Ei

      Lainaa

    30. Tulos: +61 (67 ääntä)
      Seppo Saviniemi: Olen kasvanut kiven alla. Tarjoaako yritykset ihan oikeasti asiakaspalvelua Facebookin kautta?
      Valitettavasti. Osa yrityksistä ei saa edes kotisivua pystyyn, kun kuvittelevat FB:n olevan koko internet.

      Lainaa

    31. Tulos: -12 (40 ääntä)
      M: Suoraansanoen ärsyttää koko tää asiakaspalvelusivu. Yrittäjänä voisi mennä herne jos toinenkin nenään.
      Jos oman yrityksen sivulle joku iskisi tollaista "me ollaan tän yrityksen asiakaspalvelu" haastaisin oikeuteen. Ihan hyvä keissi saada korvauksia menetetyistä ansioista.

      Lainaa

    32. Seppo Saviniemi 19.9.2017 17:29
      Tulos: +40 (56 ääntä)
      Yritys: Jos oman yrityksen sivulle joku iskisi tollaista “me ollaan tän yrityksen asiakaspalvelu” haastaisin oikeuteen. Ihan hyvä keissi saada korvauksia menetetyistä ansioista.
      Ei varsinaisesti ole rikos kirjoitella paskaa yrityksen Facebook-sivulla vaikka se pattiin ottaisikin.

      Lainaa

    33. Tulos: +48 (64 ääntä)
      Yritys: Jos oman yrityksen sivulle joku iskisi tollaista “me ollaan tän yrityksen asiakaspalvelu” haastaisin oikeuteen. Ihan hyvä keissi saada korvauksia menetetyistä ansioista.
      Juridiselta kannalta Asiakaspalvelu Suomi ei missään vaiheessa väitä olevansa kyseisen firman asiakaspalvelu. Vai näetkö jossain kohtaa, että "Firman x asiakaspalvelusta terve". Toi on vain käyttäjänimi. Ihmisten typeryydelle nyt ei voi mitään. Ja onnea tuleviin oikeusjuttuihin, jos sellaisia meinaat tehdä. Häviät meinaan satavarmasti.

      Lainaa

    34. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Btw: Et ole aito, mene pois feikki. Aidon mr. ällön kuvake on erilainen ja sininen eikä se vuosien varrella ole muuttunut!
      Ettet vain muistele jotain feikki-Ällöä vuosien takaa? Niitähän oli vähän väliä. FMTeam on jo jakanut todistusaineistonsa siitä, että se aito alkuperäinen Mr.Ällö on palannut.

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Oulanen: Kaikki on hauskaa siihen asti et toi jekkuilu oikeesti vahingoittaa yritysten toimintaa, antamalla paskempaa imagoa sellasille joilla muutenkin menee huonosti ò o lama menossa niin yritykset voi kaatua hyvin pienten asioiden johdattaman paskamyrskyn takia. ‘nom kukka lippalakistaan’
      Pakkoko se on käyttää facebookin kaltaista amerikkalusta trollialustaa yrityksens asiakaspalvelusta huolehtimiseen?

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Ihmettelen vaan: Näitä Asiakaspalvelu Suomi – juttuja pääsee lukemaan ihan kyseisen FB-sivun seinältä. Ei siis ehkä tänne ole ideaa niitä jakaa
      Ehkä kaikki eivät käytä facebookia. Luulen että feissarimokalaiset erityisesti ovat valveutuneita tässä asiassa.

      Lainaa

    37. Tulos: 0 (16 ääntä)
      Onko tämä hauskaa? http://kuvauppi.fi/l/115C60A2-626A-D5D2-3F26-2BE661A59989

      Lainaa

    38. Tulos: -33 (57 ääntä)
      Sami Kuupas: Mr. Ällö, missä olit kaikki nämä vuodet?
      sais painua alimpaan helvettiin. Ei ole ollu ikinä hauska. Säälittävä reppana.

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (24 ääntä)
      Älkää ottako tavaks kerätä näitä Asiakaspalvelu Suomi -juttuja tänne, jookos? Jokainen löytää ne sieltä facebookista itsekin haluessaan. Tällä sivustolla on kuitenkin ihan omaperäistä sisältöä eikä kuvaan tunnu oikein sopivan, että lainataan sisältöä toiselta huumorisivulta.

      Lainaa

    40. Tulos: -8 (18 ääntä)
      PIN: Asiakaspalvelu Suomi on nettikiusaamisen muoto, jonka tarkoitus on nöyryyttää viattomia ihmisiä ja lisäksi sabotoida oikeiden yritysten liiketoimintaa. Huumoria siinä näkee vain todella kieroutunut ihminen, jonka sisällä elää ylikasvanut koulukiusaaja. Ei näitä tänne.
      Jätä tuo jeesustelu minulle. Kuten faija jo vain vuosia jkr. minulle opetti; Ei isi vain vittuile, isi opettaa.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (21 ääntä)
      Aivan huikee läppä :D varsinkin tuo pankkiläppä hymyilytti T. Itsekin pankissa töissä

      Lainaa

    42. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Sami Kuupas: Mr. Ällö, missä olit kaikki nämä vuodet?
      Marco Bjurströmin kainalossa nami nami

      Lainaa

    43. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Quu: Ja toisaalta kun noilla asiakkailla on kerran tullut ongelmia palvelun/tuotteen kanssa, niin ne odottaa asiallisia vastauksia. Ei vastaavassa tilanteessa välttämättä jaksaisi itsekään aina ottaa huumorilla trollivastauksia.
      Harvoinpa ne palautteet on mitenkään asiallisia vaan "mikä vittu teitä missä mun elämänkoulutuet vastatkaa öäöäää" tyyliä. Asiattomuuksiin vastataan asiattomuuksilla, ihan oikein.

      Lainaa

    44. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Oulanen: Kaikki on hauskaa siihen asti et toi jekkuilu oikeesti vahingoittaa yritysten toimintaa, antamalla paskempaa imagoa sellasille joilla muutenkin menee huonosti ò o lama menossa niin yritykset voi kaatua hyvin pienten asioiden johdattaman paskamyrskyn takia. ‘nom kukka lippalakistaan’
      Aika helpostihan tuon käyttäjän tunnistaa trolliksi, ja ne jotka eivät tunnista, eivät ole sellaisia ihmisiä jotka muistaisivat/viitsisivät boikotoida mitään hyvästäkään syystä.

      Lainaa

    45. Tulos: +19 (19 ääntä)

      Lainaa

    46. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Kaisa: Onko tämä hauskaa? http://kuvauppi.fi/l/115C60A2-626A-D5D2-3F26-2BE661A59989
      Menee jo yli. Törmäsin itekki tuohon kuvaan kun kävin asiakaspalvelu suomen facesivuilla ja aattelin sieltä löytyvän hauskaa sisältöä... Joo osa jutuista ihan harmittomia, mutta tuollainen ulkonäön mollaaminen on vain ja ainoastaan säälittävää.

      Lainaa

    47. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Nykyään kun sähköpostitse leviää huijausviestejä mm. Stockmannin, Finnkinon ja S-Ryhmän nimissä, niin jotkut kyllä uskovat niitä oikeiksi ja valittavat sitten Stockmannin, Finnkinon tai S-Ryhmän Facebook-sivuilla etteivät he halua tällaista markkinointia.

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Yleensä kyllä yrityksillä on ihan omat tiedottajansa hoitamassa sosiaalisen median päivityksiä ja vastaamassa asiakkaiden kommentteihin - mitä virkaa niillä sivuilla muuten olisi? Siksipä fiksusti hoidetut firmat poistavatkin Asiakaspalvelu Suomen kaltaiset kommentit alta aikayksikön eivätkä ne pääse aiheuttamaan pahempaa harmia. Lapsellista huumoria ehkä, mutta välillä ihan hauskaakin. Ja "uhreina" on siis yleensä nimenomaan ihmisiä, jotka ovat tunteen vallassa itse jättäneet asiatonta palautetta, sekä sivullisina uhreina yrityksiä, jotka eivät välitä pitää silmällä, mitä omalle seinälle kirjoitellaan.

      Lainaa

    49. Jeejeeejeee 7.12.2017 14:52
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      diddidii: Mielestäni tuo Asiakaspalvelu Suomi -tili on paskin läppä ikinä. Ei jatkoon.
      Sä oot paskin läppä ikinä ":D"

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: asiakaspalvelu, Nordea, Telia, jono, pankki, rahat, tili