Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 301

Googletteleeko kukaan muu tällaisia juttuja?
Sekalaisia, osa 301

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +829 (843 ääntä)
      Se olisikin hauskaa kun uimahallissa alkaisi levitä punaista väriä vedessä siellä täällä. Lastenallas voisi olla erityisen vinha näky.

      Lainaa

    2. Tulos: +175 (277 ääntä)
      Mulle on käyny aika monesti tänä vuonna noin niinkuin Hennal etten muista yhtään onko 2016,2017 vai 2018,varsinkin katsoen tuotteen "best before" päivämäärää.

      Lainaa

    3. Tulos: -68 (114 ääntä)
      Ala on oikea mutta työntekijä ei!

      Lainaa

    4. Ettämitähän? 31.8.2017 3:05
      Tulos: +387 (441 ääntä)
      Siis elääkö joku vielä siinä uskossa että uimahallin vesi muuttuu punaiseksi sinne kustessa? :D

      Lainaa

    5. Tulos: -75 (241 ääntä)
      Ettämitähän?: Siis elääkö joku vielä siinä uskossa että uimahallin vesi muuttuu punaiseksi sinne kustessa?
      Miten niin uskossa, niinhän se on.Tietysti ja siksi se on niin laajalle levinnyt tieto että koskaan en ole nähnyt sitä tapahtuvan kun kukaan ei enäää kusase sinne ku ne tietää et het jää kii ku se muuttuu punaseksi. Ja tää on fatkaa.

      Lainaa

    6. Tulos: +127 (149 ääntä)
      Tekeekö Lotta salibandymailoja?

      Lainaa

    7. Omituinen höpöttäjä 31.8.2017 6:41
      Tulos: +158 (172 ääntä)
      Fok: Mulle on käyny aika monesti tänä vuonna noin niinkuin Hennal etten muista yhtään onko 2016,2017 vai 2018,varsinkin katsoen tuotteen “best before” päivämäärää.
      Mun pitää työssäni olla koko ajan selvillä päivämääristä. Eilen huomasin, että olen yhteen sisäiseen juttuun, mitä päivittelen muutaman viikon välein, kirjoitellu 8 kuukauden ajan 2016...onneksi ei vaikuta mihinkään. Korjasin homman eilen. Erityishuomio sille, ettei kukaan muukaan ole huomannut. Tällaisista kyllä meillä sanotaan nopeasti, jos joku huomaa.

      Lainaa

    8. Tulos: +307 (313 ääntä)
      Mulla luki varmaan kolme vuotta cv:ssä että mun "Exel"-taidot on hyvät ennenko yks vuosi se osui silmään oikolukioessa. Hävettää yhä.

      Lainaa

    9. Tulos: +145 (211 ääntä)
      30 välilehteä auki? Hnnngh

      Lainaa

    10. Tulos: -97 (177 ääntä)
      Löpö: 30 välilehteä auki? Hnnngh
      En myöskään pysty ymmärtämään ihmisiä, jotka eivät sulje niitä turhia sivuja. Normaalitilanteessa auki tasan 1 välilehti, enemmän vain jos teen jotain, missä joudun etsimään tietoa ristiin eri sivuilta. Niiden sivujen tallessa pitämiseen on keksitty kirjanmerkit... Helvetti sentään.

      Lainaa

    11. Tulos: +161 (171 ääntä)
      Löpö: 30 välilehteä auki? Hnnngh
      Siellä on varmaan ne 29 muuta blackout googlettelua

      Lainaa

    12. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Google: TOTAAALLINEN vai mikä se nyt oli

      Lainaa

    13. Tulos: -57 (117 ääntä)
      Löpö: 30 välilehteä auki? Hnnngh
      Ei puhelimella selatessa niillä välilehdillä ole väliä. Itselläni on nyt 34 ja edellisellä puhelimella siellä näkyi vain hymynaama. Sitä on kuitenkin vain sillä yhdellä sivulla yhtäaikaa ja jos menee uudelle sivulle niin edellinen jää taakse. Miksi se pitäisi erikseen sulkea, kun ei se käytännössä mitään resursseja vie?

      Lainaa

    14. Tulos: +73 (135 ääntä)
      Sargee: En myöskään pysty ymmärtämään ihmisiä, jotka eivät sulje niitä turhia sivuja. Normaalitilanteessa auki tasan 1 välilehti, enemmän vain jos teen jotain, missä joudun etsimään tietoa ristiin eri sivuilta. Niiden sivujen tallessa pitämiseen on keksitty kirjanmerkit… Helvetti sentään.
      Tee töitä niin huomaat että voikin olla työpäivän päätteeks 200 auki

      Lainaa

    15. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Luin ensin "Toinen viikko putkassa".

      Lainaa

    16. Tulos: -61 (71 ääntä)
      Löpö: 30 välilehteä auki? Hnnngh
      Missä tässä lukee että jollain on 30 välilehteä auki?

      Lainaa

    17. Tulos: +55 (55 ääntä)
      foo: Missä tässä lukee että jollain on 30 välilehteä auki?
      Hennan screenshotissa, androidilla näkyy välisivujen määrä siinä pienessä neliössä osoitepalkin vieressä.

      Lainaa

    18. Tulos: -21 (53 ääntä)
      Hessu: Hennan screenshotissa, androidilla näkyy välisivujen määrä siinä pienessä neliössä osoitepalkin vieressä.
      No onpa aika pienellä tekstillä, mutta kyllä siinä se näkyy. En tajunnut että se on välilehtien määrä kun en ole Android-selainta koskaan käyttänyt.

      Lainaa

    19. Tulos: +12 (48 ääntä)
      Luuletteko te että se on niin kamalan kiinnostava tieto, että ette aina muista mikä vuosi nyt on? Eiköhän tätä tapahdu kaikille välillä.

      Lainaa

    20. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Ettämitähän?: Siis elääkö joku vielä siinä uskossa että uimahallin vesi muuttuu punaiseksi sinne kustessa?
      Mä kans aloin ajatteleen asiaa täs pari vuotta sitte ja silloon vasta tajusin et se taitaaki vaan olla joku urbaanilegenda jota kerrotaan lapsille ettei ne pissaa altaisiin :'DD

      Lainaa

    21. Tulos: -21 (47 ääntä)
      Lyön vetoa että Lotta on työkkarin järjestämällä exel-curssilla.

      Lainaa

    22. Tulos: -20 (28 ääntä)
      Litton: Mä kans aloin ajatteleen asiaa täs pari vuotta sitte ja silloon vasta tajusin et se taitaaki vaan olla joku urbaanilegenda jota kerrotaan lapsille ettei ne pissaa altaisiin :’DD
      Meillä työhöntulotarkastukseen kuuluu huumetesti. Piti käydä valvotusti pissaamassa labrassa ja ennen toimitusta labrahoitaja veti vessan ja ruiskutti sinne jotain ainetta. Ymmärsin sen olevan jotain merkkiainetta jos olisikin pissannut suoraan pönttöön ja kaatanut kuppiin jonkun jemmapissan jostain.

      Lainaa

    23. Tulos: +68 (86 ääntä)
      Välilehtien ihmettelijöille: Mulla on nyt 44 välilehteä auki. Siellä on auki muistettavia asioita ja kun nyt vilkaisin niin moni on tuotteiden vertailua. Ne eivät ole tarpeeksi tärkeitä kirjanmerkkeihin ja ovat nopeasti saatavilla kun esim. joku kysyy mitä tuotteita olen vertaillut tai haluan kysyä mielipidettä. Joskus olen lukemassa jotakin (vaikkapa uutisia) ja sitten lukeminen jää kesken esim. kahvitauolla, bussissa, ovikellon soidessa... ja useinmiten; mainoskatkon päättyessä. Helposti myös uutta googlattavaa tulee "päälle", jolloin puhelimeen unohtuu välilehtiä. Joskus on myös kesken jäänyt feissarimokien sivu ;) Usein kun nukkumaan mennessä jää lukeminen kesken. Ymmärrän kyllä, että joitakin ahdistaa välilehtien määrä. Itselleni ne ovat muistamisen työkalu.

      Lainaa

    24. Tulos: +48 (76 ääntä)
      Omituinen höpöttäjä: Mun pitää työssäni olla koko ajan selvillä päivämääristä. Eilen huomasin, että olen yhteen sisäiseen juttuun, mitä päivittelen muutaman viikon välein, kirjoitellu 8 kuukauden ajan 2016…onneksi ei vaikuta mihinkään. Korjasin homman eilen. Erityishuomio sille, ettei kukaan muukaan ole huomannut. Tällaisista kyllä meillä sanotaan nopeasti, jos joku huomaa.
      Ei millään pahalla todellakaan, mutta jos töissä a) pitää koko ajan olla selvillä päivämääristä, b) ne on menny väärin vaikka kuinka kauan, c) sillä ei ole mitään väliä ja d) kukaan ei ole huomannut... niin mitä ihmettä teet työksesi, ja miksi? Kysyn siis ihan uteliaisuuttani kun en voi keksiä mitä se sellainen voisi olla enkä ehkä saa unta kun tätä yritän pohtia...

      Lainaa

    25. Tulos: +44 (52 ääntä)
      Sargee: En myöskään pysty ymmärtämään ihmisiä, jotka eivät sulje niitä turhia sivuja. Normaalitilanteessa auki tasan 1 välilehti, enemmän vain jos teen jotain, missä joudun etsimään tietoa ristiin eri sivuilta. Niiden sivujen tallessa pitämiseen on keksitty kirjanmerkit… Helvetti sentään.
      Laskinpa piruuttani, niin minulla on 34 välilehteä operassa, chromessa neljä. Aiheet vaihtelevat iltasanomista C.G. Jungin kirjoihin parapsykologiasta. Varmaan kärsin jostain ADHD tai ADD:sta, tarkoitus on nuo kaikki lukea läpi mutta sitten tulee mieleen uusi juttu minkä ajattelen "tehdä nopeasti ensin", ja se on taas menoa.

      Lainaa

    26. Tulos: -12 (28 ääntä)
      Fok: Mulle on käyny aika monesti tänä vuonna noin niinkuin Hennal etten muista yhtään onko 2016,2017 vai 2018,varsinkin katsoen tuotteen “best before” päivämäärää.
      Sinuna kävisin lääkärissä.

      Lainaa

    27. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Eikö se vesi muutu siniseksi, eikä punaiseksi? Näin ainakin muistan, että uutisoitiin joskus 2008.

      Lainaa

    28. Tulos: +54 (58 ääntä)
      Hei: Meillä työhöntulotarkastukseen kuuluu huumetesti. Piti käydä valvotusti pissaamassa labrassa ja ennen toimitusta labrahoitaja veti vessan ja ruiskutti sinne jotain ainetta. Ymmärsin sen olevan jotain merkkiainetta jos olisikin pissannut suoraan pönttöön ja kaatanut kuppiin jonkun jemmapissan jostain.
      Huumetestissä pitää kusta purkkiin se tietty määrä ja jos kusta tulee enemmän niin se menee toki pönttöön :D Puhumattakaan siitä että etenkin mikäli omistaa vulvan, voi pissasuihkua olla hankala kontrolloida ja osa menee ohi. Virtsan tuoreus tarkastetaan mm. lämpömittaritarralla, joka on pyrkin kyljessä.

      Lainaa

    29. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Mikä se kemikaali sitten on kun kakkaa ni vesi muuttuu ruskeaksi?

      Lainaa

    30. Kiltti tyttö 3.9.2017 12:14
      Tulos: +8 (18 ääntä)
      Mulla on tällä hetkellä puhelimessa auki 79 välilehteä. Yli 80 tulee ihan helposti. En aio lopettaa ;)

      Lainaa

    31. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 3.9.2017 16:11
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Voe turjake :D

      Lainaa

    32. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Tuo on tosiaan urbaania legendaa, että olisi joku uimahalleissa käytetty kemikaali, joka värjää kusen. Wikipediasta löytyy tästä lisätietoa,"urine-indicator dye" -artikkelista.

      Lainaa

    33. Arthur Brown 7.9.2017 21:59
      Tulos: -9 (11 ääntä)
      Sargee: En myöskään pysty ymmärtämään ihmisiä, jotka eivät sulje niitä turhia sivuja. Normaalitilanteessa auki tasan 1 välilehti, enemmän vain jos teen jotain, missä joudun etsimään tietoa ristiin eri sivuilta. Niiden sivujen tallessa pitämiseen on keksitty kirjanmerkit… Helvetti sentään.
      Kirjanmerkit...Ei helv...Joku käyttää niitä? Wanhassa Operassa niitä linkkejä sai vedettyä ympäri käyttöliittymää. En ole testannut onnistuuko uudessa...koska sen sijaan...Pari kirjainta osoitteesta riittää lähes 95 % sivustoille surffaamiseen. Ainoa ongelma on, että jostain syystä unlimited history löytyy vain harvasta selaimesta, jolloin kerran puolessa vuodessa käytävä sivusto voi unohtua. Joskin, tähän auttaa se wanha Opera asennus ;-)

      Lainaa

    34. klooriboori 6.10.2017 16:41
      Tulos: +4 (14 ääntä)
      Pikku trivatietona että se uimahallille ominainen tuoksu ei ole kloori vaan urea sekoitettuna klooriin. Käytännössä uimahallissa haisee siis aina virtsa. Tää on näitä asioita joita ei ole kiva tietää, joten anteeksi!

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (4 ääntä)
      klooriboori: Pikku trivatietona että se uimahallille ominainen tuoksu ei ole kloori vaan urea sekoitettuna klooriin. Käytännössä uimahallissa haisee siis aina virtsa. Tää on näitä asioita joita ei ole kiva tietää, joten anteeksi!
      höpöhöpö. Ja toiseksi mitään väriä muuttavia kemikaaleja ei ole missään käytössä. Se on vaan pelote ettei porukka kusis niin paljon altaisiin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vuosi, haku, Google-haku, kloori, uima-allas, uimahalli, vesi, väri, kuljetusapu, Excel