Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Vastuu siirtyy seuraavalle

  Suurenna näkymä

  45 kommenttia

  1. M kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1088 (1092 ääntä)

   Siisti tapa ajatella likalla. Vⅰttu mitään oo velkaa sulle ku oon lainannu maksun muille. Toimisko tuo samalla niin, että jos joku hankala tyyppi on sulle velkaa, eikä maksa, niin lainaa maksu joltain muulta. Tilit tasan, niin ei niin väliä.

     Lainaa

  2. yks tyyppi vaan kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +849 (851 ääntä)

   Katri, ei se ihan noin toimi…

     Lainaa

  3. Myötähäpeä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +433 (451 ääntä)

   Ja ikää oli kuinka paljon?

     Lainaa

  4. Ihtiriekko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +428 (440 ääntä)

   Tää toimis vaan jos Jarkko ois jo suostunu maksaan sen 20€ suoraa Antonille… Mutta kyllä se on Katrin velvollisuus pitää huolta että velka tulee maksetuksi, eikä vaan sysätä juttua toisen harteille sanomalla “No se on mulle velkaa, pyydä siltä ne rahat!”

     Lainaa

  5. Sami Kuupas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +249 (263 ääntä)

   Vⅰttu mikä uuno! Siis Katri.

     Lainaa

  6. Jamppa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +305 (361 ääntä)

   Pahus kun en itse keksinyt tuota nuorena kloppina. Kaverilta kun joskus tuli baarissa lainattua rahaa pariin tuoppiin, niin sitten takaisinmaksua kyseltäessä olisi voinut tyynesti sanoa, että ei ne rahat mulla ole, ne on siellä baarissa. Käy sieltä perimässä velkasi. :D

     Lainaa

  7. Ems kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +270 (270 ääntä)

   No ethän sä Katri ois muutenkaa maksanu.

     Lainaa

  8. elämäässäkoulu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +251 (273 ääntä)

   ELämänkoulu on erittäin vahvana tässä.

     Lainaa

  9. palkkahirmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -193 (209 ääntä)

   Kysyis vaan Jarkolta suoraan tuon 20e, niin ei Katri sitä rahaa edes näkis.

     Lainaa

  10. Wille kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +151 (161 ääntä)

   Tätä velkojen siirtelyä harrastettiin ala- ja yläasteella. Huoh.

     Lainaa

  11. Ramo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +95 (109 ääntä)

   Näin se toimii. Myyhän firmatkin omia velkojaan toisille firmoille :D Tullut näemmä yksityispuolellekkin… :D

     Lainaa

  12. Voi pahus kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +154 (158 ääntä)

   Vⅰtun uuvatti, eikö hävetä :D Voisko ihmiset noin yleisesti yrittää pitää kunnia-asiana velanmaksun..? Sarjassamme ihmisiä, joille et ole kuin sen 20€ arvoinen. Joskus vähemmänkin riittää.

     Lainaa

  13. Btw kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +138 (140 ääntä)

   Ylä-asteella tehtiin tuota siirtelyä kavereiden kesken sovistusti mutta eihän sitä nyt voi vaa kelle tahansa heittää ja vielä ilman suostumusta :D voi luoja taas

     Lainaa

  14. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +148 (148 ääntä)

   Toimiskohan pankin kanssa samalla tavalla?

   Joo, lainasin osan niistä rahoista kaverille joten perikääpä niiltä takas!

     Lainaa

  15. Tonyboy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +104 (106 ääntä)

   Keksin tavan hoitaa asuntolaina…

     Lainaa

  16. sds kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +65 (87 ääntä)

   Kusipää ämmä

     Lainaa

  17. Molly kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (45 ääntä)

   I smell elamankolu

     Lainaa

  18. Jasiu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +94 (94 ääntä)

   Jos lainaat jollekulle 20 eur, etkä sen jälkeen näe kyseistä henkilöä enää ikinä, niin se oli luultavasti kannattava sijoitus.

     Lainaa

  19. Iso Hoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (17 ääntä)

   “and this is why we are in a recession”

     Lainaa

  20. Omituinen höpöttäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (54 ääntä)

   Tämä ajatus kumpuaa kai siitä, että jos lainaa vaikkapa ruohonleikkuria henkilölle A ja henkilö lainaa sen eteenpäin henkilölle B, niin lainaaja joutuu kinuamaan sitä henkilöltä B. Ehdotan, että Anton käskee Katrin nyt hakea sen täsmälleen saman setelin Jarkolta. Ellei samaa seteliä ole enää palauttaa, silloin Katri, luvattomasti toisen omaisuutta lainanneena on velvollinen korvaamaan lainaamansa setelin arvon Antonille, eli 20 euroa. Mutta Katri on velvollinen huolehtimaan siitä, että Jarkolle annettu seteli palautuu vahingoittumattomana Antonille. Ellei Katri tähän kykene, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä.

     Lainaa

  21. Nöpönenä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -94 (122 ääntä)

   Oonko ainoo, jonka mielestä tässä mokasivat molemmat. Kuka aikuinen(?) edes viitsii velkoa tuota 20 euroa facebook-seinällä. Siellä on se yksityisviestitoiminto. Ja Katrista en viitsi edes sanoa mitään.

     Lainaa

  22. R kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (44 ääntä)

   Ramo:
   Näin se toimii. Myyhän firmatkin omia velkojaan toisille firmoille Tullut näemmä yksityispuolellekkin…

   Ne myy yleensä saamatta jääneitä saataviaan toisille firmoille… ei velkojaan

     Lainaa

  23. amt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +133 (135 ääntä)

   Nöpönenä:
   Oonko ainoo, jonka mielestä tässä mokasivat molemmat. Kuka aikuinen(?) edes viitsii velkoa tuota 20 euroa facebook-seinällä. Siellä on se yksityisviestitoiminto. Ja Katrista en viitsi edes sanoa mitään.

   Oot. Rivien välistä voi lukea että velkaa on todennäköisesti pyydelty jo useampaan kertaan aiemminkin. Tuollainen pieni julkinen olkapäähän tuuppaus on ihan ok jos ei mikään muu auta. Ja aivan sama vaikka kyseessä olisi “vain” 20 euroa, velat maksetaan takaisin ja piste.

     Lainaa

  24. hahahah kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (27 ääntä)

   Ramo:
   Näin se toimii. Myyhän firmatkin omia velkojaan toisille firmoille Tullut näemmä yksityispuolellekkin…

   No ei tasan tarkkaan myy! Kuka olis kiinnostunut ostamaan velkoja? Saataviaan voi myydä, mutta että velkoja.. Voi jeesus, miten tyhmää porukkaa täällä on.

     Lainaa

  25. M kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +45 (45 ääntä)

   “Mä tiedän missä sä asut”!

     Lainaa

  26. 2/10 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (19 ääntä)

   Voi pahus:
   Vⅰtun uuvatti, eikö hävetä Voisko ihmiset noin yleisesti yrittää pitää kunnia-asiana velanmaksun..? Sarjassamme ihmisiä, joille et ole kuin sen 20€ arvoinen. Joskus vähemmänkin riittää.

   Joskus ihmiset eivät ole itselleen kuin sen 10€ arvoisia t. nähnyt kun kaveri hypänny saapuvan junan eteen hakemaan seteliä joka tippui raiteille

     Lainaa

  27. Salla kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (46 ääntä)

   Tän takia en ikinä lainaa sellaista summaa, jonka haluan ehdottomasti takaisin, vaan ainoastaan kipurajan alle jääviä määriä ja ainoastaan ihmisille, jotka on mulle sen verran rakkaita, että mua ei haittais tiukassa tilanteessa näille lahjoittaa rahaa. Sit jos saan takaisin jotain niin se on aina iloinen yllätys ja valaa luottamusta läheisiin. Ja elämästä on tullut paljon draamavapaampaa.

     Lainaa

  28. Kyllävaan kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (12 ääntä)

   Alamaailmassa Katri olis päässy jo hengestään.

     Lainaa

  29. Pirkko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (18 ääntä)

   wt-mittari värähtele vahvasti

     Lainaa

  30. Mad Mike kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (12 ääntä)

   Hyi vⅰttu kun haisee elämänkoulu.

     Lainaa

  31. Arthur Brown kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (14 ääntä)

   Hei!

   Joku keksi finanssikapitalismin. Tosin sillä erotuksella, että Katrin olisi pitänyt pitää noin 2 euroa itsellään (talletussuoja) ja lainata eteenpäin loput 18 euroa.

     Lainaa

  32. Sprikles kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +22 (26 ääntä)

   Itsehän en anna lainaksi rahaa. Tai mitään muutakaan. Jos jollain läheisellä on tarve rahalle tai muulle, annan minkä pystyn.

   Suurinpiirtein muovikassillisen leffoja ja sarjiksia, yms. “ikilainaan” menettäneenä olen myös todennut, että tehkööt se sitten mut ikäväksi ihmiseksi, niin en lainaile omaisuuttani. En ainakaan mitään sellaista, jonka haluan takaisin.

   Olen havainnut, että mikään ei ole vittumaisempaa tai riko helpommin välejä kuin velkojenselvitys. Mulle on täysin vastenmielistä kysellä lainojen perään ja tuskailla, kuinka kauan on soveliasta odottaa ennen kuin voin samasta asiasta taas muistuttaa ja pitäisikö soittaa, laittaa viestiä vai pyytää kahville. Ja jos yhteydenpidon ainoa tarkoitus on lainojenpenääminen, nin se tuntuu pinnalliselta ja inhottavalta.

   Muistan lapsuudesta miten rasittavaa oli parhaan ystäväni kanssa, joka piti kirjaa siitä montako karkkia söin hänen karkkipussistaan ja montako karkkia olin hänelle velkaa. Mikään ei ollut vastikkeetonta hänen kanssaan.

   On todellakin helpompaa, kun ei pidä kirjaa kuka on lainannut ja mitä ja kuinka monta tuoppia olen tullut kellekin ikinä tarjonneeksi. Jos joku kaveri joskus sattuu makselemaan “velkojaan” heittämällä rahaa tai vaikka tarjoamalla sen oluen takaisin, niin pidän sitä erittäin hienona eleenä, mutta en mä mitään tuollaista edellytä.

     Lainaa

  33. teppo42 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (23 ääntä)

   hahahah: No ei tasan tarkkaan myy! Kuka olis kiinnostunut ostamaan velkoja? Saataviaan voi myydä, mutta että velkoja.. Voi jeesus, miten tyhmää porukkaa täällä on.

   Mikähän ero mielestäsi on velalla ja saatavalla?

     Lainaa

  34. zekko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (44 ääntä)

   Tuli mieleen tästä, että kerran nuoruusvuosina kävi siten, että kaikki kaveripiirin velat kuittaantui (ehkä 10mk jäi yli) kun mietittiin kuka on kenellekin velkaa.

   Tämä tapahtui siis noin 19-vuotiaana kun koko porukkamme oli aika innostunut baarissa käymisestä, mutta rahaa oli aika vähän. Jollain aina oli ja häneltä sitten lainattiin. Kaikki kävi siis täydessä yhteisymmärryksessä, hyvillä mielin ja velat maksettiin aina nopeasti ja mukisematta.

   Joskus kun suunnilleen kaikki seitsemän hengen porukassamme olivat toisilleen velkaa päätimme istua alas ja vähän räknätä. Kävi ilmi ettei oikeastaan kenenkään tarvinnut maksaa mitään koska velkojen lomittaisuus johti niiden kuittaantumiseen. Yhteensä velkoja puolin että toisin taisi olla noin 400 markkaa ja lopulta vain 10mk piti siirtää kahden henkilön kesken.

   Päätin nyt sitten tämän täällä kertoa.

     Lainaa

  35. urpoturpo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (34 ääntä)

   teppo42: Mikähän ero mielestäsi on velalla ja saatavalla?

   Jos sinä olet jollekkin velkaa, se on velkaa. Jos joku on sinulle velkaa, se on saatavia.

     Lainaa

  36. joku muu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (26 ääntä)

   joskus opiskellessa 20e oli iso raha, jonka kuitenkin lainasin kaverille joka sitä enemmän tarvitsi, kun pyytelin velkoja takaisin, hänellä ei ollut varaa maksaa takaisin. MUTTA hänellä oli varaa hankkia tatuointeja ja koira. sen jälkeen en ole koskaan lainannut enää kellekkään. ei ole minun ongelma jos joltain loppuu rahat, minun sitä ei myöskään tarvitse hoitaa.

     Lainaa

  37. Tinka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (10 ääntä)

   Pardon my French, mut mitä vittua Katri? Ja mä en ees käytä tuota kirosanaa. Tää vaan on niin… En edes tiedä. Täysin aivotonta ja out there.

     Lainaa

  38. V kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (18 ääntä)

   Mun on vaikee ymmärtää tällasii ihmisii. Jos me kavereiden kaa lainataan rahaa vaik toisiltamme, niin ei se oo ees niin tärkeetä maksaako se välttämättä sitä takas ees vaan siinä on aina se molemminpuolinen luottamus et tavalla tai toisella toinen korvaa sen joskus kuitenkin. Ei tulisi ikinä mieleenkään lähteä vaatimalla vaatimaan ystäviltä rahaa. Kai me ollaan sit sen verta sosialistisia ja ymmärretään et toisen auttaminen on tärkeintä.

     Lainaa

  39. Kiti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (5 ääntä)

   Tarinan opetus: Älä lainaa ikinä kenellekkään mitään. Pääsee paljon helpommalla.
   Miksi ottaa itselleen turhaa stressiä, että “koskahan se ja se maksaa velkansa”. Jotkut lainaamiset jopa rikkovat ystävyyssuhteita. Onko siispä se rahan lainaaminen kaiken sen arvoista?

     Lainaa

  40. Paroni Puolipallo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (18 ääntä)

   hahahah: No ei tasan tarkkaan myy! Kuka olis kiinnostunut ostamaan velkoja? Saataviaan voi myydä, mutta että velkoja.. Voi jeesus, miten tyhmää porukkaa täällä on.

   Ei kannata haukkua porukkaa tyhmäksi, jos ei ole itse perehtynyt asiaan. Velkojen myyminen on aivan tavallista rahoituslaitosten välistä liiketoimintaa.

   Yksinkertaistettu esimerkki: Rahoituslaitos A lainaa henkilölle 10 000 euroa. Sopimus solmitaan siten, että rahoituslaitos olettaa saavansa korkotuloja 2000 euroa. Henkilö ei kuitenkaan suostu/pysty maksamaan lyhennyksiä eikä korkoja, ja rahoituslaitoksen normaalit perimiskeinot eivät tehoa. Rahoituslaitos A laskee, että asian eteenpäin vieminen maksaa kuluina 5000 euroa lisää, eli takkiin tulee ja tulos on epävarma. Rahoituslaitos B tarjoutuu ostamaan tämän teoriassa 12000 euron arvoisen lainasopimuksen 7000 eurolla. Rahoituslaitokselle A tämä 3000 euron luottotappio kannattaa, sillä he joutuisivat kärsimään sen verran joka tapauksessa, mahdollisesti enemmänkin.
   Vaikeiden velkojen periminen on rahoituslaitos B:n ydinliiketoimintaa, joten heillä – toisin kuin rahoituslaitos A:lla – on asiantuntemus ja infrastruktuuri paikallaan ja perinnän volyymi on niin suuri, että rahoituslaitos B pystyy jatkamaan perintää 2000 euron kustannuksin, johtaen potentiaaliseen 3000 euron voittoon.

   Toki on riski, että tätä velkaa ei rahoituslaitos B:kään pysty perimään takaisin, mutta tämänkaltaiset laitokset tyypillisesti käsittelevät suuria volyymejä (yleensä lainapaketteja), ja heillä on analyytikot määrittelemässä riskiin suhteutettuja ostohintoja riskilainoille. Rahoituslaitos B on tietenkin sitoutunut noudattamaan alkuperäisen lainasopimuksen ehtoja, joten lainanottajan kannalta mitään hänen oikeuksiaan rikkovaa ei ole tapahtunut. Hän on edelleen saman määrän velkaa, tosin eri instanssille kuin jolta hän lainan oli ottanut.

     Lainaa

  41. urpoturpo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (11 ääntä)

   Paroni Puolipallo: Ei kannata haukkua porukkaa tyhmäksi, jos ei ole itse perehtynyt asiaan. Velkojen myyminen on aivan tavallista rahoituslaitosten välistä liiketoimintaa.

   Yksinkertaistettu esimerkki: Rahoituslaitos A lainaa henkilölle 10 000 euroa. Sopimus solmitaan siten, että rahoituslaitos olettaa saavansa korkotuloja 2000 euroa. Henkilö ei kuitenkaan suostu/pysty maksamaan lyhennyksiä eikä korkoja, ja rahoituslaitoksen normaalit perimiskeinot eivät tehoa. Rahoituslaitos A laskee, että asian eteenpäin vieminen maksaa kuluina 5000 euroa lisää, eli takkiin tulee ja tulos on epävarma. Rahoituslaitos B tarjoutuu ostamaan tämän teoriassa 12000 euron arvoisen lainasopimuksen 7000 eurolla. Rahoituslaitokselle A tämä 3000 euron luottotappio kannattaa, sillä he joutuisivat kärsimään sen verran joka tapauksessa, mahdollisesti enemmänkin.
   Vaikeiden velkojen periminen on rahoituslaitos B:n ydinliiketoimintaa, joten heillä – toisin kuin rahoituslaitos A:lla – on asiantuntemus ja infrastruktuuri paikallaan ja perinnän volyymi on niin suuri, että rahoituslaitos B pystyy jatkamaan perintää 2000 euron kustannuksin, johtaen potentiaaliseen 3000 euron voittoon.

   Toki on riski, että tätä velkaa ei rahoituslaitos B:kään pysty perimään takaisin, mutta tämänkaltaiset laitokset tyypillisesti käsittelevät suuria volyymejä (yleensä lainapaketteja), ja heillä on analyytikot määrittelemässä riskiin suhteutettuja ostohintoja riskilainoille. Rahoituslaitos B on tietenkin sitoutunut noudattamaan alkuperäisen lainasopimuksen ehtoja, joten lainanottajan kannalta mitään hänen oikeuksiaan rikkovaa ei ole tapahtunut. Hän on edelleen saman määrän velkaa, tosin eri instanssille kuin jolta hän lainan oli ottanut.

   Tässähän ei olla myymässä henkilön x velkaa, vaan rahoituslaitos A:n saatavia.

     Lainaa

  42. Hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (6 ääntä)

   zekko:
   Tuli mieleen tästä, että kerran nuoruusvuosina kävi siten, että kaikki kaveripiirin velat kuittaantui (ehkä 10mk jäi yli) kun mietittiin kuka on kenellekin velkaa.

   Tämä tapahtui siis noin 19-vuotiaana kun koko porukkamme oli aika innostunut baarissa käymisestä, mutta rahaa oli aika vähän. Jollain aina oli ja häneltä sitten lainattiin. Kaikki kävi siis täydessä yhteisymmärryksessä, hyvillä mielin ja velat maksettiin aina nopeasti ja mukisematta.

   Joskus kun suunnilleen kaikki seitsemän hengen porukassamme olivat toisilleen velkaa päätimme istua alas ja vähän räknätä. Kävi ilmi ettei oikeastaan kenenkään tarvinnut maksaa mitään koska velkojen lomittaisuus johti niiden kuittaantumiseen. Yhteensä velkoja puolin että toisin taisi olla noin 400 markkaa ja lopulta vain 10mk piti siirtää kahden henkilön kesken.

   Päätin nyt sitten tämän täällä kertoa.

   Paras tarina!

     Lainaa

  43. Hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (7 ääntä)

   urpoturpo: Tässähän ei olla myymässä henkilön x velkaa, vaan rahoituslaitos A:n saatavia.

   Totta mutta kyse ei olIutkaan enää tästä kyseisestä keissistä..

     Lainaa

  44. Karabinieeri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   Katri on tyhmä lehmä :)

     Lainaa

  45. zekko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (8 ääntä)

   Saatavien myyminen on tavallista, mutta velkojen hyvin harvinaista ja pakko pitää sisällään jonkinlaisen kusetuksen.

   Kertomassasi esimerkissä A myy Saatavansa ei Velkaa.

   Mikähän noitten asioiden erottamisessa on vaikeaa.

   Minulla on asuntolainaa jäljellä vielä 40k ja voin olla aivan 100% varma, että kukaan ei sitä osta minulta. Sehän tarkoittaisi, että joku maksaa puolestani tuon velan ja sitten minulle vielä palkkion siitä ilosta. Aika vähissä tällaiset henkilöt ovat. Oletko sinä kiinnostunut tuosta velkani ostosta?

   Toisaalta Danske Bank voi myydä Saatavan joka heillä on minulta.

   Anteeksi hiukan saarnaava sävy ja varmasti ymmärrät asian. Jotenkin vain olit mennyt termeissä sekaisin.

   Kaikkea hyvää :)

   Paroni Puolipallo: Ei kannata haukkua porukkaa tyhmäksi, jos ei ole itse perehtynyt asiaan. Velkojen myyminen on aivan tavallista rahoituslaitosten välistä liiketoimintaa.

     Lainaa

  46. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , ,