Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 59

Lapsi ei vastannut odotuksiani, miten saan rahani takaisin?
Mammapalstalta päivää, osa 59

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1531 (1745 ääntä)
      Et halunnu lasta. Et halunnu myöskään murhata(?) sitä abortilla. Et oo kiintyny siihen. Isä ei oo kuvioissa. Raha-asiat on huonosti. Kyselet voisitko myydä vauvan... Oisko se abortti kuitenki ollu oikee ratkasu..?

      Lainaa

    2. Tulos: +1585 (1597 ääntä)
      On ihan kaikkien edun mukaista, että Laura luovuttaa lapsensa adoptioon ennen kuin lapsen elämä menee kokonaan pipariksi

      Lainaa

    3. Tulos: +151 (329 ääntä)
      Eikai Laura ole tosissaan? Idiootti.

      Lainaa

    4. SilliS-sedö 18.7.2017 0:55
      Tulos: +688 (706 ääntä)
      Logiikka: Huawei-käyttäjä, apple tarvii apuasi

      Lainaa

    5. Tulos: +763 (791 ääntä)
      Viimeisestä tuli lähinnä surullinen olo. Lapsiparka...

      Lainaa

    6. Tulos: +586 (600 ääntä)
      Joo, saa adoptioon antaa lapsen. Mut ei se siitä rahaa saa! Voi raukkaparka ja raukan vauva.

      Lainaa

    7. Tulos: +685 (709 ääntä)
      Toivottavasti joku viimeisen henkilön tunteva on ottanut sosiaaliviranomaisiin yhteyttä :'(

      Lainaa

    8. Tulos: -463 (561 ääntä)
      Myy lapsesi pedofiilille. Maksaa hyvän hinnan.

      Lainaa

    9. Tulos: +385 (447 ääntä)
      Ai kauhea tuo vika. Ei mikään ihme, että lapsi "huutaa taukoamatta", koska se kyllä varmasti huokuu äidistä että vauva ei kiinnosta...

      Lainaa

    10. miinaharava 18.7.2017 4:02
      Tulos: +448 (474 ääntä)
      Ja nyt vitun äkkiä se vauva Lauralta huostaan.

      Lainaa

    11. Tulos: +307 (339 ääntä)
      Toi viimeinen oli pelkkä provo. Laura muistaakseni myönsi, ettei hänellä edes ole lasta. Naistenhuoneelta tämäkin siis.

      Lainaa

    12. Tulos: +273 (301 ääntä)
      Lol: Toi viimeinen oli pelkkä provo. Laura muistaakseni myönsi, ettei hänellä edes ole lasta. Naistenhuoneelta tämäkin siis.
      Tai sitten on, mutta yritti pelastaa kasvojaan jälkeenpäin?

      Lainaa

    13. Tulos: +89 (127 ääntä)
      Oliko tämä äityleiden historian ensimmäinen postaus, jossa oli järkeä mukana?

      Lainaa

    14. Tulos: +39 (101 ääntä)
      Alku Lauralta kuulosti ihan järkevältä, kunnes kuvioon tuli myyminen. Toivon, että lapsi otetaan huostaan ja Lauralle paskaa

      Lainaa

    15. Muumimamma 18.7.2017 7:50
      Tulos: +456 (488 ääntä)
      Tuo viimeinen oli tosi surullinen jos oli totta. Tuossa - tai tuonkaltaisessa tilanteessa - äiti voi olla niin uupunut, väsynyt, loppu, rikki, jne., että saattaa todella tuntua, että voisi tehdä _mitä_vaan_ että tämä helvetti loppuu. Jos vauva vaan itkee ja huutaa, ei nuku kunnolla, ei kenties suostu imemään / syömään jne. ja jos äiti ei saa nukuttua edes vähimmäismäärää mitä tarvitsee säilyttääkseen toimintakykynsä, niin se voi olla äärimmäisen stressaavaa ja uuvuttavaa. Jos ihminen ei saa nukuttua edes paria tuntia vuorokaudessa, ja tämä jatkuu kuukausitolkulla, niin se todella lamaannuttaa ja aiheuttaa aivoissa toimintahäiriöitä elikkäs sekoittaa pään. Jos äiti on yksinhuoltaja, eikä tukiverkko ole kunnossa, raha-asiat ja terveysasiat ym. vaikeuttaa elämää entisestään, niin syöksykierre voi olla niin kova että äiti romahtaa. Tällöin lapsen ja äidin välinen kiintymyssuhde voi todella vaarantua, samoin äidin (ja myöhemmin myös lapsen) mielenterveys. Kautta aikojen äidit ovat tappaneet vauvojaan, ja juuri tuollaiset asiat ovat niissä taustalla. Tuonkaltaisia (koska tuo yllä oleva taisi olla provo?) juttuja ei saa ohittaa nopealla tuomitsemisella ("lapsi pois tuommosilta saat#n#") ja kauhisteluilla, sehän lisää vain karmeassa tilanteessa olevan ihmisen syyllisyyttä ja häpeää, ja entisestään nostaa kynnystä hakea ulkopuolista apua esim. läheisiltä tai neuvolasta. UGH olen puhunut.

      Lainaa

    16. Tulos: +74 (98 ääntä)
      Kävi mielessä sellainen karmaiseva ajatus että jättääköhän Laura antamatta lasta adoptioon kun ei saa siitä "rahaa omaan elämään"

      Lainaa

    17. Rampe@Naukkis 18.7.2017 9:15
      Tulos: -32 (58 ääntä)
      Laura, hänen äiti tai kuka tahansa voisi todella hakea vauvan ja viedä anonyymisti adoptioon. Sick girrrrl!

      Lainaa

    18. Tulos: +40 (104 ääntä)
      Muumimamma: Tuo viimeinen oli tosi surullinen jos oli totta. Tuossa – tai tuonkaltaisessa tilanteessa – äiti voi olla niin uupunut, väsynyt, loppu, rikki, jne., että saattaa todella tuntua, että voisi tehdä _mitä_vaan_ että tämä helvetti loppuu. Jos vauva vaan itkee ja huutaa, ei nuku kunnolla, ei kenties suostu imemään / syömään jne. ja jos äiti ei saa nukuttua edes vähimmäismäärää mitä tarvitsee säilyttääkseen toimintakykynsä, niin se voi olla äärimmäisen stressaavaa ja uuvuttavaa. Jos ihminen ei saa nukuttua edes paria tuntia vuorokaudessa, ja tämä jatkuu kuukausitolkulla, niin se todella lamaannuttaa ja aiheuttaa aivoissa toimintahäiriöitä elikkäs sekoittaa pään. Jos äiti on yksinhuoltaja, eikä tukiverkko ole kunnossa, raha-asiat ja terveysasiat ym. vaikeuttaa elämää entisestään, niin syöksykierre voi olla niin kova että äiti romahtaa. Tällöin lapsen ja äidin välinen kiintymyssuhde voi todella vaarantua, samoin äidin (ja myöhemmin myös lapsen) mielenterveys. Kautta aikojen äidit ovat tappaneet vauvojaan, ja juuri tuollaiset asiat ovat niissä taustalla. Tuonkaltaisia (koska tuo yllä oleva taisi olla provo?) juttuja ei saa ohittaa nopealla tuomitsemisella (“lapsi pois tuommosilta saat#n#”) ja kauhisteluilla, sehän lisää vain karmeassa tilanteessa olevan ihmisen syyllisyyttä ja häpeää, ja entisestään nostaa kynnystä hakea ulkopuolista apua esim. läheisiltä tai neuvolasta. UGH olen puhunut.
      Muuten olet oikeassa, nutta ei luulisi olevan kovin korkea kynnys hakea apua läheisiltä/neuvolasta jos kerran pystyy julkisesti omalla nimellään kyselemään lapsen myynnistä. Enemmän tässä haiskahtaa huumerahaa tarvitseva nisti tai silkka provo. Melko aivovammaista kylläkin edes provoilla tällaista oletettavasti omalla nimellä, kun asiasta saattaa tulla melko vakavia seurauksia, vaikkei lasta olisikaan olemassa. Esim. jos tyyppi tulee ikinä (ainakaan muutamien vuosien sisään) saamaan oikeita lapsia, niin varmasti joku, ihan aiheesta, tekee ilmoituksen ja sossut on tarkkana.

      Lainaa

    19. Läpätilää 18.7.2017 10:28
      Tulos: +68 (168 ääntä)
      Hei tää Laura sentään on yrittänyt huolehtia lapsesta. Isä ei ole kuvioissa. Aina syyllistetään yksinhuoltajiksi jääneitä äitejä. Missä ne isät on? Eikö niillä ole mitään vastuuta.

      Lainaa

    20. Tulos: +82 (88 ääntä)
      Rampe@Naukkis: Laura, hänen äiti tai kuka tahansa voisi todella hakea vauvan ja viedä anonyymisti adoptioon. Sick girrrrl!
      Joo, näinhän se käy. "Anonyymisti" joku yö salaa hakevat lapsen adoptioon. :D

      Lainaa

    21. Tulos: +30 (40 ääntä)
      Joo, noita huijausviestejä puhelinarvonnoista tulee jatkuvasti. Kuka niihin muka uskoo?

      Lainaa

    22. Tulos: +45 (55 ääntä)
      tipu: Muuten olet oikeassa, nutta ei luulisi olevan kovin korkea kynnys hakea apua läheisiltä/neuvolasta jos kerran pystyy julkisesti omalla nimellään kyselemään lapsen myynnistä. Enemmän tässä haiskahtaa huumerahaa tarvitseva nisti tai silkka provo. Melko aivovammaista kylläkin edes provoilla tällaista oletettavasti omalla nimellä, kun asiasta saattaa tulla melko vakavia seurauksia, vaikkei lasta olisikaan olemassa. Esim. jos tyyppi tulee ikinä (ainakaan muutamien vuosien sisään) saamaan oikeita lapsia, niin varmasti joku, ihan aiheesta, tekee ilmoituksen ja sossut on tarkkana.
      Suuri osa F-profiileista on tehty muulla kuin omalla nimellä. Varsinkin jos nimi on sellainen etä se *voisi* olla oikea niin ei sitä kukaan tarkista. Jotkut luovat kokonaisia vale-elämiä koska ilmeisesti heillä on kohtuuttoman tylsää.

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (29 ääntä)
      No ainakin tietää itse, että nyt on lapselle etsittävä koti jossa siitä pidetään huolta. Ja yritti pitää elantosi huolta.

      Lainaa

    24. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Perkeleen autocorrect *ensiksi

      Lainaa

    25. Tulos: -16 (32 ääntä)
      Mari: Et halunnu lasta. Et halunnu myöskään murhata(?) sitä abortilla. Et oo kiintyny siihen. Isä ei oo kuvioissa. Raha-asiat on huonosti. Kyselet voisitko myydä vauvan… Oisko se abortti kuitenki ollu oikee ratkasu..?
      Siis kumman? Kysyjän vai tuon lapsen?

      Lainaa

    26. Tulos: +79 (111 ääntä)
      Kaikille abortinvastaisille vois näyttää ton Lauran mokan. Siinä on kaikki mitä niiden tarvii tietää.

      Lainaa

    27. Kommentoija 18.7.2017 14:38
      Tulos: +2 (82 ääntä)
      Läpätilää: Hei tää Laura sentään on yrittänyt huolehtia lapsesta. Isä ei ole kuvioissa. Aina syyllistetään yksinhuoltajiksi jääneitä äitejä. Missä ne isät on? Eikö niillä ole mitään vastuuta.
      Elatusvastuu lähinnä. Miehellehän se ongelma on lähinnä, että kun "teko on tehty" niin on täysin naisesta kiinni haluaako tämä pitää lapsen vai ei, jos mies ei halua lasta ja nainen haluaa, niin voi voi. Toisinpäin naisella on tietenkin 100% päätösvalta. Ei sinäänsä, että haluaisin vähentää naisen auktoriteettia omaa kehoaan kohtaan, mutta vastentahtoisilla isilläkin tulisi olla joitain oikeuksia.

      Lainaa

    28. Tulos: +102 (158 ääntä)
      Kommentoija: Elatusvastuu lähinnä. Miehellehän se ongelma on lähinnä, että kun “teko on tehty” niin on täysin naisesta kiinni haluaako tämä pitää lapsen vai ei, jos mies ei halua lasta ja nainen haluaa, niin voi voi. Toisinpäin naisella on tietenkin 100% päätösvalta. Ei sinäänsä, että haluaisin vähentää naisen auktoriteettia omaa kehoaan kohtaan, mutta vastentahtoisilla isilläkin tulisi olla joitain oikeuksia.
      Miehellä on oikeus olla harrastamatta seksiä, jos ei ole valmis kantamaan vastuuta mahdollisesta lapsesta.

      Lainaa

    29. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Lol: Toi viimeinen oli pelkkä provo. Laura muistaakseni myönsi, ettei hänellä edes ole lasta. Naistenhuoneelta tämäkin siis.

      Lainaa

    30. Tulos: +54 (90 ääntä)
      Kerttuli: Miehellä on oikeus olla harrastamatta seksiä, jos ei ole valmis kantamaan vastuuta mahdollisesta lapsesta.
      Niin on tietääkseni naisellakin.

      Lainaa

    31. Tattoe Vanhanen 18.7.2017 18:10
      Tulos: +41 (41 ääntä)
      Rampe@Naukkis: Laura, hänen äiti tai kuka tahansa voisi todella hakea vauvan ja viedä anonyymisti adoptioon. Sick girrrrl!
      Ei niitä voi anonyymisti viedä adoptioon. Ihan vaan ettei joku todella myy lastaan ja sitten kerro että se on adoptoitu.

      Lainaa

    32. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Monenlaista nähneenä luulen kyseessä olevan synnytyksen jälkeinen masennus ja uupumus Lauran tapauksessa.. Sikäli mikäli ei oo provo. Eräänlainen hätähuuto. Toivottavasti hakee apua ja pian.

      Lainaa

    33. Nöpönenä 18.7.2017 19:27
      Tulos: -29 (71 ääntä)
      Muumimamma: Tuo viimeinen oli tosi surullinen jos oli totta. Tuossa – tai tuonkaltaisessa tilanteessa – äiti voi olla niin uupunut, väsynyt, loppu, rikki, jne., että saattaa todella tuntua, että voisi tehdä _mitä_vaan_ että tämä helvetti loppuu. Jos vauva vaan itkee ja huutaa, ei nuku kunnolla, ei kenties suostu imemään / syömään jne. ja jos äiti ei saa nukuttua edes vähimmäismäärää mitä tarvitsee säilyttääkseen toimintakykynsä, niin se voi olla äärimmäisen stressaavaa ja uuvuttavaa. Jos ihminen ei saa nukuttua edes paria tuntia vuorokaudessa, ja tämä jatkuu kuukausitolkulla, niin se todella lamaannuttaa ja aiheuttaa aivoissa toimintahäiriöitä elikkäs sekoittaa pään. Jos äiti on yksinhuoltaja, eikä tukiverkko ole kunnossa, raha-asiat ja terveysasiat ym. vaikeuttaa elämää entisestään, niin syöksykierre voi olla niin kova että äiti romahtaa. Tällöin lapsen ja äidin välinen kiintymyssuhde voi todella vaarantua, samoin äidin (ja myöhemmin myös lapsen) mielenterveys. Kautta aikojen äidit ovat tappaneet vauvojaan, ja juuri tuollaiset asiat ovat niissä taustalla. Tuonkaltaisia (koska tuo yllä oleva taisi olla provo?) juttuja ei saa ohittaa nopealla tuomitsemisella (“lapsi pois tuommosilta saat#n#”) ja kauhisteluilla, sehän lisää vain karmeassa tilanteessa olevan ihmisen syyllisyyttä ja häpeää, ja entisestään nostaa kynnystä hakea ulkopuolista apua esim. läheisiltä tai neuvolasta. UGH olen puhunut.
      Mikään näistä asioista ei tee lapsen epäinhimmillistä kohtelua hyväksyttäväksi. Vaikka taustalla olisi mikä masennus, ei koskaan pitäisi olla ymmärrettävää, että äiti tappaa lapsensa, kohtelee tätä huonosti tai harkitsee myyvänsä(?!). Apua pitää voida hakea ja saada, mutta sehän ei ollut tässä tilanteessa keskustelun aiheena. Keskustelun aihe oli, miten päästä lapsesta eroon ja tienata sillä. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi äiti, joka itsemurhaiskussa tappaa lapsensa, saa sympatiat puolelleen. "Hänellä oli niin rankkaa", sanotaan. Olisiko lapsensa murhannut isä samassa asemassa? Jos lapsi päätetään pitää, siitä huolehditaan sen mukaisesti. Yhteiskuntamme tarjoaa vaihtoehtoja, joiden puutteeseen ei voi vedota. Abortti, adoptio ja sijaisperhe ovat kaikki äidin saatavilla.

      Lainaa

    34. Tulos: -40 (54 ääntä)
      Nöpönenä: Mikään näistä asioista ei tee lapsen epäinhimmillistä kohtelua hyväksyttäväksi. Vaikka taustalla olisi mikä masennus, ei koskaan pitäisi olla ymmärrettävää, että äiti tappaa lapsensa, kohtelee tätä huonosti tai harkitsee myyvänsä(?!). Apua pitää voida hakea ja saada, mutta sehän ei ollut tässä tilanteessa keskustelun aiheena. Keskustelun aihe oli, miten päästä lapsesta eroon ja tienata sillä. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi äiti, joka itsemurhaiskussa tappaa lapsensa, saa sympatiat puolelleen. “Hänellä oli niin rankkaa”, sanotaan. Olisiko lapsensa murhannut isä samassa asemassa? Jos lapsi päätetään pitää, siitä huolehditaan sen mukaisesti. Yhteiskuntamme tarjoaa vaihtoehtoja, joiden puutteeseen ei voi vedota. Abortti, adoptio ja sijaisperhe ovat kaikki äidin saatavilla. Tämä. Helvetin oksettava ajatusmaailma joillain ihmisillä. Kuvottavaa, ajatellaan vain omaa p****ttä. Tarttis varmaan harkita ehkäisyä. Hyi v***u.

      Lainaa

    35. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Lol: Toi viimeinen oli pelkkä provo. Laura muistaakseni myönsi, ettei hänellä edes ole lasta. Naistenhuoneelta tämäkin siis.
      No huh! Aika helpottava tieto.

      Lainaa

    36. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Muumimamma: Tuo viimeinen oli tosi surullinen jos oli totta. Tuossa – tai tuonkaltaisessa tilanteessa – äiti voi olla niin uupunut, väsynyt, loppu, rikki, jne., että saattaa todella tuntua, että voisi tehdä _mitä_vaan_ että tämä helvetti loppuu. Jos vauva vaan itkee ja huutaa, ei nuku kunnolla, ei kenties suostu imemään / syömään jne. ja jos äiti ei saa nukuttua edes vähimmäismäärää mitä tarvitsee säilyttääkseen toimintakykynsä, niin se voi olla äärimmäisen stressaavaa ja uuvuttavaa. Jos ihminen ei saa nukuttua edes paria tuntia vuorokaudessa, ja tämä jatkuu kuukausitolkulla, niin se todella lamaannuttaa ja aiheuttaa aivoissa toimintahäiriöitä elikkäs sekoittaa pään. Jos äiti on yksinhuoltaja, eikä tukiverkko ole kunnossa, raha-asiat ja terveysasiat ym. vaikeuttaa elämää entisestään, niin syöksykierre voi olla niin kova että äiti romahtaa. Tällöin lapsen ja äidin välinen kiintymyssuhde voi todella vaarantua, samoin äidin (ja myöhemmin myös lapsen) mielenterveys. Kautta aikojen äidit ovat tappaneet vauvojaan, ja juuri tuollaiset asiat ovat niissä taustalla. Tuonkaltaisia (koska tuo yllä oleva taisi olla provo?) juttuja ei saa ohittaa nopealla tuomitsemisella (“lapsi pois tuommosilta saat#n#”) ja kauhisteluilla, sehän lisää vain karmeassa tilanteessa olevan ihmisen syyllisyyttä ja häpeää, ja entisestään nostaa kynnystä hakea ulkopuolista apua esim. läheisiltä tai neuvolasta. UGH olen puhunut.
      Erittäin hyvä kirjoitus. Kiitos tästä!

      Lainaa

    37. Tulos: -47 (73 ääntä)
      Muumimamma: Tuo viimeinen oli tosi surullinen jos oli totta. Tuossa – tai tuonkaltaisessa tilanteessa – äiti voi olla niin uupunut, väsynyt, loppu, rikki, jne., että saattaa todella tuntua, että voisi tehdä _mitä_vaan_ että tämä helvetti loppuu. Jos vauva vaan itkee ja huutaa, ei nuku kunnolla, ei kenties suostu imemään / syömään jne. ja jos äiti ei saa nukuttua edes vähimmäismäärää mitä tarvitsee säilyttääkseen toimintakykynsä, niin se voi olla äärimmäisen stressaavaa ja uuvuttavaa. Jos ihminen ei saa nukuttua edes paria tuntia vuorokaudessa, ja tämä jatkuu kuukausitolkulla, niin se todella lamaannuttaa ja aiheuttaa aivoissa toimintahäiriöitä elikkäs sekoittaa pään. Jos äiti on yksinhuoltaja, eikä tukiverkko ole kunnossa, raha-asiat ja terveysasiat ym. vaikeuttaa elämää entisestään, niin syöksykierre voi olla niin kova että äiti romahtaa. Tällöin lapsen ja äidin välinen kiintymyssuhde voi todella vaarantua, samoin äidin (ja myöhemmin myös lapsen) mielenterveys. Kautta aikojen äidit ovat tappaneet vauvojaan, ja juuri tuollaiset asiat ovat niissä taustalla. Tuonkaltaisia (koska tuo yllä oleva taisi olla provo?) juttuja ei saa ohittaa nopealla tuomitsemisella (“lapsi pois tuommosilta saat#n#”) ja kauhisteluilla, sehän lisää vain karmeassa tilanteessa olevan ihmisen syyllisyyttä ja häpeää, ja entisestään nostaa kynnystä hakea ulkopuolista apua esim. läheisiltä tai neuvolasta. UGH olen puhunut.
      Olipas alentuvaa tekstiä. Et ilmeisesti pidä yksinhuoltajia kovinkaan suuressa arvossa. Ikään kuin yksinhuoltajat olisivat alemman luokan kansalaisia, jotka ovat niin saatanan tyhmiä, etteivät osaa hakea apua silloin kun apua kuuluu hakea, ja tuosta noin vaan ihan luonnollisena jatkumona pilaavat lapsensa elämän. Asia ei ole näin! Suomessa asiat ovat niin hyvin, että täällä pärjää yksinhuoltajakin ilman tukiverkkoa ja rahaa. Minulle neuvolasta suorastaan tyrkytettiin apua, koska arvelivat alkavaa synnytyksenjälkeistä masennusta. Näin tukiverkottomana yksinhuoltajana voin täysin samaistua, ja sanon minäkin, että lapset pois tuollaiselta. Tuollaiseen tilaan päästäkseen on pitänyt kieltäytyä tarjotusta avusta ainakin sata kertaa ja hoitaa asiansa jatkuvasti ja edelleen paskasti ilman minkäänlaista yritystä. Ei tulisi lapsen hoito ja kasvatus onnistumaan jatkossakaan, kun on on niin tyhmä ja arvostelukyvytön, ettei suostu ottamaan apua vastaan.

      Lainaa

    38. Tulos: +14 (16 ääntä)
      SilliS-sedö: Logiikka: Huawei-käyttäjä, apple tarvii apuasi
      Nää on oikeesti Applen salaliittoa käännyttää pakanat omppukäyttäjiksi ;)

      Lainaa

    39. Just thinking loud 19.7.2017 18:30
      Tulos: -29 (35 ääntä)
      Mari: Et halunnu lasta. Et halunnu myöskään murhata(?) sitä abortilla. Et oo kiintyny siihen. Isä ei oo kuvioissa. Raha-asiat on huonosti. Kyselet voisitko myydä vauvan… Oisko se abortti kuitenki ollu oikee ratkasu..?
      Oisko Lauran äidin pitänyt tehdä se abortti, tai isän tulla naamalle

      Lainaa

    40. Tulos: 0 (4 ääntä)
      M: Viimeisestä tuli lähinnä surullinen olo. Lapsiparka…

      Lainaa

    41. Tulos: -28 (34 ääntä)
      Muumimamma: Tuo viimeinen oli tosi surullinen jos oli totta. Tuossa – tai tuonkaltaisessa tilanteessa – äiti voi olla niin uupunut, väsynyt, loppu, rikki, jne., että saattaa todella tuntua, että voisi tehdä _mitä_vaan_ että tämä helvetti loppuu. Jos vauva vaan itkee ja huutaa, ei nuku kunnolla, ei kenties suostu imemään / syömään jne. ja jos äiti ei saa nukuttua edes vähimmäismäärää mitä tarvitsee säilyttääkseen toimintakykynsä, niin se voi olla äärimmäisen stressaavaa ja uuvuttavaa. Jos ihminen ei saa nukuttua edes paria tuntia vuorokaudessa, ja tämä jatkuu kuukausitolkulla, niin se todella lamaannuttaa ja aiheuttaa aivoissa toimintahäiriöitä elikkäs sekoittaa pään. Jos äiti on yksinhuoltaja, eikä tukiverkko ole kunnossa, raha-asiat ja terveysasiat ym. vaikeuttaa elämää entisestään, niin syöksykierre voi olla niin kova että äiti romahtaa. Tällöin lapsen ja äidin välinen kiintymyssuhde voi todella vaarantua, samoin äidin (ja myöhemmin myös lapsen) mielenterveys. Kautta aikojen äidit ovat tappaneet vauvojaan, ja juuri tuollaiset asiat ovat niissä taustalla. Tuonkaltaisia (koska tuo yllä oleva taisi olla provo?) juttuja ei saa ohittaa nopealla tuomitsemisella (“lapsi pois tuommosilta saat#n#”) ja kauhisteluilla, sehän lisää vain karmeassa tilanteessa olevan ihmisen syyllisyyttä ja häpeää, ja entisestään nostaa kynnystä hakea ulkopuolista apua esim. läheisiltä tai neuvolasta. UGH olen puhunut.
      Miinusta tälle, liikaa asiaa ja järkeilyä, ei sovi tänne.

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (15 ääntä)
      Oon varmaan ainoa joka tuntee sympatiaa Lauraa kohtaan...

      Lainaa

    43. Tulos: +38 (48 ääntä)
      Viimeiseen olisi voinut laittaa merkinnän, että "mokassa" ei ole mitään hauskaa. Enemmänkin tilanne kuulostaa vakavalta ja siihen pitäisi puuttua, oli kyseessä synnytyksen jälkeinen masennus tai sitten joku muu. Joku jo sanoi, että kyseessä oli vitsi, toivottavasti asia todella on niin. Abortti ei ole mikään itsestäänselvyys tai helppo asia kenellekään ja itseä inhottaa miesten kevytkenkäinen suhtautuminen asiaan ja vääränlainen vetoaminen "miesten oikeuksiin" jne. Elatusmaksujen maksamisessa on kyse nimenomaan lapsen oikeuksista ja se on aika pientä siihen nähden että lapsen huoltaja hoitaa toista ihmistä itsensä lisäksi kokoaikaisesti. Vai haluatteko vastentahtoiset isit mieluummin että yhteiskunta hoitaa asian teidän puolesta, koska seksuaali- ja ehkäisyvalistus ei omalla kohdalla mennyt perille? Pahoittelen avautumista, mutta oon vaan taas riittämiin kuunnellut miesten avautumista "petollisista existä tai pillereiden pettämisestä" ja sitten vielä nurinat päälle, kuinka kondomin käyttö ei ole kivaa... Tuntuu niin yleiseltä parikymppisten miesten keskuudessa, että menee jo kliseeksi

      Lainaa

    44. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Soluläjän poistaminen ei edelleenkään ole murhaamista.

      Lainaa

    45. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Kaikki kommentoi viimeistä, ja mä lähinnä mietin että mitä helvettiä Johanna...

      Lainaa

    46. Vaniljankukka 25.7.2017 23:28
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      Ja sitten kun itse et halua lasta ja sanotkin kaikille jotka asiasta kysyy, että vaikka pindäkin lapsista niin en koskaan halua omaa...ai luoja että sitten kaikki hyppii seinille ja sähisee "Kuinka sinä voit olla noin ITSEKÄS..?!?!". Joo, olen itsekäs kun tiedän että sairauden takia tyttömyyteni jatkuu vielä hyvän tovin eikä myöhemminkään ole mitkään kovin suuret tulot, en toisin sanoen usko että olisi mitään resursseja moiseen. Samat ihmiset naureskelee kun suunnittelen koiran ostoa ja otan sen vakavissani ja suunnittelen tarkkaan miten mikäkin asia kuuluu hoitaa ja kuinka koiran koulutus ja hoito sujuu läpi koiran elämän. Ne ihmiset nauraa pilkallisesti että voi voi kun eräät on niin luusereita että eivät voi lapsia hankkia vaan ottaa sitten "vaan" koiran. Ja sitten haukutaan itsekkääksi kun ei suostu hankkiutumaan raskaaksi ja tuota lisää sosiaalitoimistoon ja kelaan menoeriä? Kiitos yhteiskunta. Olen toki ihan iloinen niiden perheiden puolesta jotka ovat harkinneet lasten saamisen tarkkaan ja hoitavat lapsensa, joko yhdessä tai erikseen. Kunhan se sujuu niin mallikkaasti että lapsista kasvaa tasapainoisia aikuisia. Olen kolmenkymmenen ja tyytyväinen siihen että minulla on kissa ja toivottavasti jo syksyllä koira. Olen suunnitellut koiran tuloa tarkemmin ja huolellisemmin kuin mitä suurin osa ihmisistä miettii lasten saamista. Itsekästä...?

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Ihmetyttää ihmisten reagoinnit tohon vikaan

      Lainaa

    48. Tulos: -18 (24 ääntä)
      Läpätilää: Hei tää Laura sentään on yrittänyt huolehtia lapsesta. Isä ei ole kuvioissa. Aina syyllistetään yksinhuoltajiksi jääneitä äitejä. Missä ne isät on? Eikö niillä ole mitään vastuuta.
      On. Taloudellinen. Siinäkin tapauksessa, että ei olisi lasta ikinä halunnut ja nainen hankkiutunut tarkoituksella raskaaksi esim. puhkomalla kondomit.

      Lainaa

    49. Tulos: +29 (35 ääntä)
      äitisoli: Nöpönenä: Mikään näistä asioista ei tee lapsen epäinhimmillistä kohtelua hyväksyttäväksi. Vaikka taustalla olisi mikä masennus, ei koskaan pitäisi olla ymmärrettävää, että äiti tappaa lapsensa, kohtelee tätä huonosti tai harkitsee myyvänsä(?!). Apua pitää voida hakea ja saada, mutta sehän ei ollut tässä tilanteessa keskustelun aiheena. Keskustelun aihe oli, miten päästä lapsesta eroon ja tienata sillä. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi äiti, joka itsemurhaiskussa tappaa lapsensa, saa sympatiat puolelleen. “Hänellä oli niin rankkaa”, sanotaan. Olisiko lapsensa murhannut isä samassa asemassa? Jos lapsi päätetään pitää, siitä huolehditaan sen mukaisesti. Yhteiskuntamme tarjoaa vaihtoehtoja, joiden puutteeseen ei voi vedota. Abortti, adoptio ja sijaisperhe ovat kaikki äidin saatavilla. Tämä. Helvetin oksettava ajatusmaailma joillain ihmisillä. Kuvottavaa, ajatellaan vain omaa p****ttä. Tarttis varmaan harkita ehkäisyä. Hyi v***u.
      Jos et kykene tekemään eroa jonkin asian ymmärtämisen ja sen hyväksymisen välillä olet totaalinen kusipää, tai täydellinen idiootti. Jos esim. äitien tekemiä lapsisurmia ei ymmärretä, tai sinun tapauksessasi haluta ymmärtää, niitä ei ole myöskään mahdollista ehkäistä. Olet asenteinesi juuri se syy, miksi mielenterveysongelmiin ei puututa ajoissa.

      Lainaa

    50. Tulos: -21 (31 ääntä)
      Kerttuli: Miehellä on oikeus olla harrastamatta seksiä, jos ei ole valmis kantamaan vastuuta mahdollisesta lapsesta.
      Aivan. Miehellä on oikeus olla nauttimatta omasta seksuaalisuudestaan toisen ihmisen kanssa, ei toivotun raskauden riskin pelossa. Mies on aina vastuussa mahdollisesta lapsesta. Naisella on oikeus nauttia omasta seksuaalisuudestaan ei toivotun raskauden riskistä huolimatta. Nainen on vastuussa mahdollisesta lapsesta vain jos itse haluaa.

      Lainaa

    51. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Sargee: Aivan. Miehellä on oikeus olla nauttimatta omasta seksuaalisuudestaan toisen ihmisen kanssa, ei toivotun raskauden riskin pelossa. Mies on aina vastuussa mahdollisesta lapsesta. Naisella on oikeus nauttia omasta seksuaalisuudestaan ei toivotun raskauden riskistä huolimatta. Nainen on vastuussa mahdollisesta lapsesta vain jos itse haluaa.
      anaaliseksi, suuseksi, runkkaus. Ja se kumi. Ja itsetyydytys.

      Lainaa

    52. Vastuullinen 21.8.2017 18:33
      Tulos: -1 (17 ääntä)
      enkelipei: anaaliseksi, suuseksi, runkkaus. Ja se kumi. Ja itsetyydytys.
      Mitähän daami mahtaa tuumata, kun seurustelun alkuun toteaa, että aisaa ei sitten ole tarjolla kuin suuhun tai perseeseen. Ainakaan ennen kuin on tarkoitus hankkia lapsia.

      Lainaa

    53. Tulos: +8 (8 ääntä)
      SilliS-sedö: Logiikka: Huawei-käyttäjä, apple tarvii apuasi
      IPhone8 tarvitsee betatestaajia! Tässä sinulle ilmainen iPhone7!

      Lainaa

    54. Tulos: -13 (13 ääntä)
      Työtön meni työhaastatteluun.Rillirunkku sönkötti jotain niin pomo heitti työttömän maahan ja paskansi sen suuhun. Oppiipahan työtön olemaan.

      Lainaa

    55. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Kommentoija: Elatusvastuu lähinnä. Miehellehän se ongelma on että kun “teko on tehty” niin on täysin naisesta kiinni haluaako tämä pitää lapsen vai ei, jos mies ei halua lasta ja nainen haluaa, niin voi voi. Ei sinäänsä, että haluaisin vähentää naisen auktoriteettia omaa kehoaan kohtaan, mutta vastentahtoisilla isilläkin tulisi olla joitain oikeuksia.
      Biologia on epäreilu. Oletko koskaan kuullut vasektomiasta? Kestää vartin, tehdään lähellä ihon pintaa, vaaraton ja halpa. Naisen sterilaatio on hurjempi juttu, siksi toivoisin todella, että miesten sterilaatio, vasektomia tulisi kaikkien saataville. Miehet voisi armeijan kutsunnan ohella kutsua vasektomiaan heti kun 17 vuotta tulee täyteen. Olen niin paljon kuullut miesten valitusta siitä, miten heidät erehdytettiin isäksi ja huijattiin maksamaan elatusmaksuja, että on se kumma kun sovinistit eivät jo aja tehokasta ehkäisyä kaikille miehille. Olisivat turvassa sen jälkeen. <3

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äitylit, viesti, huijaus, vauva, adoptio, haaste, pervo