Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 169

Tositarina: Tänään heräsin kuolleena.
Kuvakooste, osa 169

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Voihan venäjä 1.8.2017 1:27
   Tulos: +1159 (1187 ääntä)
   Niina et ole ja juuri tuosta syystä kaikista Heseistä ei enää saa grillimaustetta! Häpeä!

   Lainaa

  2. Tulos: +241 (257 ääntä)
   Voihan antelias orava sentään :D

   Lainaa

  3. Tulos: +195 (233 ääntä)
   Voihan venäjä: Niina et ole ja juuri tuosta syystä kaikista Heseistä ei enää saa grillimaustetta! Häpeä!
   Kyllä niistä yleensä saa mutta pitää osata pyytää niitä itse kassalta!

   Lainaa

  4. merilahna 1.8.2017 3:54
   Tulos: +339 (347 ääntä)
   olis kyllä kiva tietää mitä tossa marian tapauksessa on oikeen tapahtunu :'D

   Lainaa

  5. Tulos: +266 (276 ääntä)
   merilahna: olis kyllä kiva tietää mitä tossa marian tapauksessa on oikeen tapahtunu :’D
   Juu, et mihin se kuoli... :-)

   Lainaa

  6. Tulos: +514 (554 ääntä)
   Jos on vara syödä hesel ni luulis olevan vara ostaa yks maustepussi kaupasta.. joo Iteki joskus vahingossa tulee muutama pussi liikaa kun mausteet nappaan, mutta toi ny on vaa aika mautonta, vaikka mausteista onkin kyse.

   Lainaa

  7. Tulos: +542 (562 ääntä)
   Yritin tehä tossa vähän itsetutkiskelua. Ensin luulin että mua häiritsi hesemokassa ristiriita siinä että ostetaan lounaaks kympillä hampparia ja limpparia ja sitten mennään kotiin käyttämään puolikas työtunti siihen että availlaan 40 sentin edestä grillimaustetta. Mutta ei, ei se lopulta sekään ollu, kyllähän se noinkin pienistä puroista joskus tulee joki. Oikeesti häiritsikin vaan tollanen yleinen porsastelu. Kaikki mukaan mikä seinistä irti lähtee.

   Lainaa

  8. Tulos: -66 (170 ääntä)
   Variseva: Jos on vara syödä hesel ni luulis olevan vara ostaa yks maustepussi kaupasta.. joo Iteki joskus vahingossa tulee muutama pussi liikaa kun mausteet nappaan, mutta toi ny on vaa aika mautonta, vaikka mausteista onkin kyse.
   Ei kaupoista saa yhtä hyvää.

   Lainaa

  9. Huolestunut äiti 1.8.2017 8:35
   Tulos: +106 (156 ääntä)
   Variseva: Jos on vara syödä hesel ni luulis olevan vara ostaa yks maustepussi kaupasta.. joo Iteki joskus vahingossa tulee muutama pussi liikaa kun mausteet nappaan, mutta toi ny on vaa aika mautonta, vaikka mausteista onkin kyse.
   Ei kyse ole rahasta vaan siitä että nuo hesen grillimausteet ovat hyviä ja maistuvat ihan erilaiselta kuin kaupan vastaavat. Näin ainakin omien kokemuksien perusteella. Silti hieman yliammuttu määrä kyllä tässä tapauksessa viety mukana.

   Lainaa

  10. Tulos: +100 (114 ääntä)
   "Linnun/elukan muna".....

   Lainaa

  11. Tulos: -34 (118 ääntä)
   Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi?

   Lainaa

  12. Tulos: -86 (132 ääntä)
   Eikö ole vähän huijausta lähettää "strömssejä" tänne? Tai ainakin jos aiheena on vain se varsinainen strömssi, eikä jotain ylimääräistä mokaa, esim. sekoilua kommenteissa.

   Lainaa

  13. Itse asiassa 1.8.2017 9:26
   Tulos: +214 (226 ääntä)
   juustis: Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi?
   Sisilisko, vaskitsa, kyy, rantakäärme, kangaskäärme, hitasisilisko ja periaatteessa melkoinen määrä kaloja ja hyönteisiä :D Eli vastauksena kysymykseen, onhan noita, mutta kieltämättä yksikään ei ihan tarpeeksi isoja munia taida tehdä että tohon kuvaan sopis :p

   Lainaa

  14. Tulos: +126 (138 ääntä)
   Juu just tommosten Niinojen takia saa ainakaan meidän hesestä kuin pyytämällä pari, kait sitä vois ihan jostain kysymällä ostaa jos niin hinku on saada juuri hesestä tai sitten voisi tutustua kaupan valikoimaan mistä btw löytyy ihan yhtä hyvää..

   Lainaa

  15. Arkkienkeli 1.8.2017 9:52
   Tulos: +60 (78 ääntä)
   juustis: Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi?
   Liskot, käärmeet jne. Google voisi auttaa sua ennen julkista mokaamista.

   Lainaa

  16. Tulos: -33 (95 ääntä)
   Voihan venäjä: Niina et ole ja juuri tuosta syystä kaikista Heseistä ei enää saa grillimaustetta! Häpeä!
   Mitä väliä? Sehän on pelkkää E621-myrkkyä.

   Lainaa

  17. Tulos: -41 (61 ääntä)
   On muuten ihan selvä lokinmuna, eikö joku oikeasti tiedä??

   Lainaa

  18. Tulos: +15 (21 ääntä)
   juustis: Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi?
   Rantakäärme.

   Lainaa

  19. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Itse asiassa: Sisilisko, vaskitsa, kyy, rantakäärme, kangaskäärme, hitasisilisko ja periaatteessa melkoinen määrä kaloja ja hyönteisiä Eli vastauksena kysymykseen, onhan noita, mutta kieltämättä yksikään ei ihan tarpeeksi isoja munia taida tehdä että tohon kuvaan sopis
   Kyy ei muni.

   Lainaa

  20. yli opisto hörhö 1.8.2017 11:14
   Tulos: +42 (50 ääntä)
   Tumppu: Rantakäärme.
   Kyykäärmehän ei tunnetusti muni vaan synnyttää eläviä poikasia.

   Lainaa

  21. yli opisto hörhö 1.8.2017 11:17
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   yli opisto hörhö: Kyykäärmehän ei tunnetusti muni vaan synnyttää eläviä poikasia.
   Ja sitten lainasin väärää henkilöä... Sori.

   Lainaa

  22. keijokeiju 1.8.2017 11:27
   Tulos: +94 (112 ääntä)
   Missä mainittiin, että noi maustepussit on viety kerralla? Meille on kertynyt ketsuppipusseja, koska ruoan kotiin saatuamme otammekin ketsupin pullosta ja säästämme pikkupussit. Ne on käteviä retkellä ja veneessä.

   Lainaa

  23. totuudentorvi 1.8.2017 11:34
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   juustis: Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi?
   Krokotiilit.. Ai eikö niitä kasvakkaan Suomessan? No hitsi, sit en tiiä.

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Ite oon varastoinu McDonaldsissa käydessä niitä ylijääneitä ketsuppipaketteja ja maustepusseja. :DD Mun mielestä ihan hyvä jättää talteen jos ei mee Big Macin aikana ja sit käyttää myöhemmin se ketsuppi ja suola vaikka makaroonilaatikon kanssa. ;)

   Lainaa

  25. Tulos: +76 (82 ääntä)
   juustis: Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi? Eduskunta munii jatkuvasti.

   Lainaa

  26. Siskolisko 1.8.2017 16:55
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Itse asiassa: Sisilisko, vaskitsa, kyy, rantakäärme, kangaskäärme, hitasisilisko ja periaatteessa melkoinen määrä kaloja ja hyönteisiä Eli vastauksena kysymykseen, onhan noita, mutta kieltämättä yksikään ei ihan tarpeeksi isoja munia taida tehdä että tohon kuvaan sopis
   Sisilisko ja kyy synnyttävät ainakin eläviä poikasia.

   Lainaa

  27. Tulos: +8 (26 ääntä)
   totuudentorvi: Krokotiilit.. Ai eikö niitä kasvakkaan Suomessan? No hitsi, sit en tiiä.
   Krokotiili ei oikein juurru kunnolla kylmässä äidinpovessamme. Siksi kai ei "kasva" täällä =D <3 ;)

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (15 ääntä)
   juustis: Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi?
   Käärmeet munivat munia lintujen lisäksi. Suomessa on käärmeitä.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (40 ääntä)
   Tuumma: Ei kaupoista saa yhtä hyvää.
   Siis niin, tuo maustesekoitus todellakin sekoitetaan jossakin salaisessa Hesen labrassa :D.

   Lainaa

  30. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Ei mutta tuo hesen grillimauste on oikeesti parempaa ku mitä saa kaupasta! Ostaisin jos saisi! (Kuten myös sitä paprika majoneesia!)

   Lainaa

  31. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Jos Maria onki niinku se tyyppi Kuudennessa Aistissa ja onki ihan oikeesti kuollu? :'D

   Lainaa

  32. Tulos: -34 (60 ääntä)
   Mä vein aina nuorena opiskelijana pikaruokapaikoista ketsuppeja ja mausteita. Käytin ketsuppia niin harvoin, että riittivät hyvin. Vuosien päästä satuin katsomaan halvimman ketsupin hintaa kaupassa ja nauratti huomata, että olen luullut ketsuppien maksavan paaaljon enemmän kuin jotain noin euron verran. Luulin säästäneeni selvää rahaa. Tarkennan vielä, etten useinkaan syönyt pikaruokapaikoissa vaan olin kavereiden seurana tai otin vain limun. Joskus söin paljon nuudeleita ja maustepusseja jäi yli. Kokosin kaikki pussien sisällöt isoon maustepurkkiin ja kaverit nauroivat aina määrälle. Siinäkin koin säästäväni. Opiskeluiden jälkeen oli varaa ostaa mausteet ja ketsupit helposti (ja nuudelit/makaronit ovat jääneet historiaan). Opiskelijana jokainen säästetty sentti oli tärkeä kun välttelin opintolainaa viimeiseen asti. Nykyään opiskelijat tuntuvat elävän erinomaisesti kun opintolainoilla ostetaan jatkuvasti uusia puhelimia, tatuointeja ja hiustenpidennyksiä yms. "elämälle välttämätöntä"... He eivät käsitä opintolainan olevan nimenomaan lainaa, jonka takaisinmaksu tulee vielä eteen.

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (24 ääntä)
   keijokeiju: Missä mainittiin, että noi maustepussit on viety kerralla? Meille on kertynyt ketsuppipusseja, koska ruoan kotiin saatuamme otammekin ketsupin pullosta ja säästämme pikkupussit. Ne on käteviä retkellä ja veneessä.
   Tätä samaa ajattelin itsekin, mullakin on noita vaikka millä mitalla, mutta ne on kertyneet pikkuhiljaa. Ei ole vaan tullu mieleen purkkiin pistää ja jos tulisi, niin samanlaisen kuvan siitäkin saisi.

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Itse asiassa: Sisilisko, vaskitsa, kyy, rantakäärme, kangaskäärme, hitasisilisko ja periaatteessa melkoinen määrä kaloja ja hyönteisiä Eli vastauksena kysymykseen, onhan noita, mutta kieltämättä yksikään ei ihan tarpeeksi isoja munia taida tehdä että tohon kuvaan sopis
   Sisilisko, kyy ja vaskitsa ei synnytä munia vaan eläviä poikasia. Munissa emon sisällä sikiö kehittyy mutta ne kuoriutuu jo emon sisällä.

   Lainaa

  35. ex-työläinen 3.8.2017 11:52
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kysykää enskerralta kassalta, jos myyvät hieman mukaan. Ottakaa oma astia mukaan. Niillä on ihan kilopussit keittiössä :D

   Lainaa

  36. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Hesen grillimausteessa on muistaakseni natriumglutamaattia, joka saa tämän umamin maun ja tehostaa suolaisen ruuan maukkautta (aiheuttaa muuten myös jonkinlaista riippuvuutta). Itselläni ei vatsa tätä ainetta siedä, joten Hesessä ei usein ruokailla. Grillimaustetta laittavat siellä myös pihvien päälle.

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Banaani: Yritin tehä tossa vähän itsetutkiskelua. Ensin luulin että mua häiritsi hesemokassa ristiriita siinä että ostetaan lounaaks kympillä hampparia ja limpparia ja sitten mennään kotiin käyttämään puolikas työtunti siihen että availlaan 40 sentin edestä grillimaustetta. Mutta ei, ei se lopulta sekään ollu, kyllähän se noinkin pienistä puroista joskus tulee joki. Oikeesti häiritsikin vaan tollanen yleinen porsastelu. Kaikki mukaan mikä seinistä irti lähtee.
   ja mikä ei lähde mukaan, hajotetaan.

   Lainaa

  38. Viinikälli 5.8.2017 11:54
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   juustis: Mitkä kaikki eläimet Suomessa munivat lintujen lisäksi?
   No esimekiksi kalat, sammakot ja käärmeet, paitsi kyy.

   Lainaa

  39. Tulos: -31 (37 ääntä)
   Mikä ton setelin tarkotus on kuvassa? Toimia huomion herättäjänä? Tai onko se joku "löysin niin kiinnostavan munan, etten huomannut sen vieressä olevaa seteliä" -vitsi?

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Tyhmis: Mikä ton setelin tarkotus on kuvassa? Toimia huomion herättäjänä? Tai onko se joku “löysin niin kiinnostavan munan, etten huomannut sen vieressä olevaa seteliä” -vitsi?
   Vai oisko kuitenkin ns. mitta-asteikko, koska kaikki tietää minkä kokonen on 10 seteli

   Lainaa

  41. Vapaamaalari 9.8.2017 11:27
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   KjL: Mä vein aina nuorena opiskelijana pikaruokapaikoista ketsuppeja ja mausteita. Käytin ketsuppia niin harvoin, että riittivät hyvin. Vuosien päästä satuin katsomaan halvimman ketsupin hintaa kaupassa ja nauratti huomata, että olen luullut ketsuppien maksavan paaaljon enemmän kuin jotain noin euron verran. Luulin säästäneeni selvää rahaa. Tarkennan vielä, etten useinkaan syönyt pikaruokapaikoissa vaan olin kavereiden seurana tai otin vain limun. Joskus söin paljon nuudeleita ja maustepusseja jäi yli. Kokosin kaikki pussien sisällöt isoon maustepurkkiin ja kaverit nauroivat aina määrälle. Siinäkin koin säästäväni. Opiskeluiden jälkeen oli varaa ostaa mausteet ja ketsupit helposti (ja nuudelit/makaronit ovat jääneet historiaan). Opiskelijana jokainen säästetty sentti oli tärkeä kun välttelin opintolainaa viimeiseen asti. Nykyään opiskelijat tuntuvat elävän erinomaisesti kun opintolainoilla ostetaan jatkuvasti uusia puhelimia, tatuointeja ja hiustenpidennyksiä yms. “elämälle välttämätöntä”… He eivät käsitä opintolainan olevan nimenomaan lainaa, jonka takaisinmaksu tulee vielä eteen.
   Tai sitten he käsittävät että nuoruuden voi elää vain kerran eikä sitä kannata hukata syömällä pimeässä makaroonia. Uskoisin että on huomattavasti enemmän niitä jotka katuvat sitä etteivät ymmärtäneet nuorena "elää" kuin niitä jotka katuvat sitä että on tullut nuorena nähtyä muutakin kuin nälkää.

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (18 ääntä)
   merilahna: olis kyllä kiva tietää mitä tossa marian tapauksessa on oikeen tapahtunu :’D
   Marian äiti oli ottanut Marialle vakuutuksen ja äiti oli kuollut. Se miten Maria todettiin kuolleeksi taisi jäädä arvoitukseksi.

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Itse asiassa: Sisilisko, vaskitsa, kyy, rantakäärme, kangaskäärme, hitasisilisko ja periaatteessa melkoinen määrä kaloja ja hyönteisiä Eli vastauksena kysymykseen, onhan noita, mutta kieltämättä yksikään ei ihan tarpeeksi isoja munia taida tehdä että tohon kuvaan sopis
   Sisilisko, vaskitsa, kyy, hietasisilisko ja kangaskäärme synnyttävät. Ainoastaan rantakäärme munii.

   Lainaa

  44. Köyhä-Jykä 24.12.2021 20:36
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   merilahna: olis kyllä kiva tietää mitä tossa marian tapauksessa on oikeen tapahtunu :'D
   Kirje on tullu Marialle, joka on (kirjeessäkin näkyvän) kuolinpesän hoitaja. Eli joku Marian läheinen on kuollut ja Maria nähnyt mahdollisuuden hulvattomaan vitsiin, blurrannut sentään vainajan tunnistetiedot tosta kuvasta. Urpo joka tapauksessa. Maria siis, ei vainaja.
   Hyvää joulua.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, Hesburger, vakuutus, kuollut, mausteet, orava, tippi, lintu, muna