Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 293

Tärkeä muistutus kaikille prostituoitujen asiakkaille.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 293
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mustalaisnaamio 20.6.2017 0:44
   Tulos: +787 (835 ääntä)
   Seppo on melkoinen amatööri. Vain ennalta sovittu määrä rahaa mukaan ja nekin housuntaskuun.

   Lainaa

  2. spamminorsu 20.6.2017 0:47
   Tulos: +494 (514 ääntä)
   MINÄ Tykkään Kirjoittaa,,,,, Aina NÄIN!!1 Jos Joku Siitä Valittaa Niin,,,

   Lainaa

  3. Tulos: +12 (216 ääntä)
   Irja on kyllä symppis.

   Lainaa

  4. Tulos: +342 (370 ääntä)
   Mä en tajunnu Helenan ja Samun keskustelusta mitään...Jotain kuskihommia ilmeisesti.

   Lainaa

  5. Seppo Kulli 20.6.2017 0:59
   Tulos: -25 (63 ääntä)
   Tuoppi wtf :DD

   Lainaa

  6. Tulos: +174 (180 ääntä)
   Seppo maksoi oppirahansa.

   Lainaa

  7. Seppo Kulli 20.6.2017 1:02
   Tulos: -43 (65 ääntä)
   Seppo Kulli:
   Ajattele jos sullakin ois sokeria kuutisen kiloa tossa pään päällä

   Lainaa

  8. Tulos: +185 (199 ääntä)
   Mari: Mä en tajunnu Helenan ja Samun keskustelusta mitään…Jotain kuskihommia ilmeisesti.
   Samu oli ajanut Helenan puolison baariin riidan päätteeksi ja pitää Samua osasyypäänä tai riita oli syntynyt puolison ryyppyreissusta. Nyt ilmeisesti uhataan erolla.

   Lainaa

  9. Tulos: +332 (340 ääntä)
   Helena tekee hienovaraisen postauksen facebookiin ja jättää yksityiskohdat pimentoon jotta ulkopuoliset ei ymmärtäisi liikaa. Olisipa facebookissa joku tapa viestiä yksittäiselle henkilölle tekemättä kaikkia keskusteluja julkisiksi.

   Lainaa

  10. Tulos: +51 (63 ääntä)
   Veikkaan ettei tuo "köntsähousu" paljoa hengaile missään facessa....

   Lainaa

  11. Tulos: +11 (67 ääntä)
   Tykkään Saada Aivosyövän Isoista Alkukirjaimista.

   Lainaa

  12. Tulos: +150 (162 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Seppo on melkoinen amatööri. Vain ennalta sovittu määrä rahaa mukaan ja nekin housuntaskuun.
   En haluu tuomita, mutta ehkä ihan hyvä että on amatööri tässä asiassa.

   Lainaa

  13. Arkkienkeli 20.6.2017 12:56
   Tulos: +98 (110 ääntä)
   Ouloord: Veikkaan ettei tuo “köntsähousu” paljoa hengaile missään facessa….
   Johtopäätöksesi on arvoton. On nimittäin kerran pyörälenkillä ollut pakko turvautua erään orapihlaja-aidan tuomaan suojaan Sriracha-kastikkeen alkaessa kiertämään mahassa. Vanha viidakon sanonta sanoo; "hätä ei lue lakia".

   Lainaa

  14. Tulos: -42 (134 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Seppo on melkoinen amatööri. Vain ennalta sovittu määrä rahaa mukaan ja nekin housuntaskuun.
   Ja sen lisäksi typerä. Ei pillusta kannata maksaa 250€... ei missään nimessä. Vaikka pillu onkin hyvää, niin ei se niin hyvää ole. Siis vain jos nainen on lisäksi mukava, voisin maksaa 250€. Muutoin normi 70-80€/varvi, sillähän noilta itänaapurin neideiltä saa normisti. Tosiaan , rahaa vain ennlta sovittu määrä mukaan... jos tietää/uskoo että tarvitsee lisäoptiota (siis anaalia tai vaikka owo:a) niin 40-50€ lisänä toiseen taskuun - kuka mistäkin tykkää. Sepoille - joita nykypäivänä tuntuu molevan todella paljon liikkellä - sellainen vinkki, että ovelta voi kääntyä pois. Kauppa on tehty vasta kun rahaa on vaihdettu tai mela on suussa. Älä mene jos kuvat ei vastaa totuutta, se on ainoa tapa jolla nuo ikävät feikki-emmat saadaan pois rehellisten kaupantekijöiden apajilta.

   Lainaa

  15. Vanha puskaköntsääjä 20.6.2017 15:29
   Tulos: +97 (103 ääntä)
   Arkkienkeli: Johtopäätöksesi on arvoton. On nimittäin kerran pyörälenkillä ollut pakko turvautua erään orapihlaja-aidan tuomaan suojaan Sriracha-kastikkeen alkaessa kiertämään mahassa. Vanha viidakon sanonta sanoo; “hätä ei lue lakia”.
   Näin on. Itsehän omistan superherkän vatsan jo muutenkin, ja lenkkeily pitää ajoittaa juuri oikealle sekunnille syömisen jälkeen (se oli suunnilleen pari tuntia, mutta ikävä kyllä tämä oikea ajoitus ei koskaan löytynyt). Ei ollut yks eikä kaks kertaa kun Helsingin keskuspuistosta piti puskaa kiireen vilkkaa etsiä, tai tuskanhiestä märkänä hiippailla ravintola Töölönrannan toilettiin kaikkien hienosti pukeutuneiden ihmisten ohi... Oi niitä aikoja. Päätin lopettaa lenkkeilyn ja keskittyä lihomiseen.

   Lainaa

  16. Gaggagiggare 20.6.2017 17:11
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Vanha puskaköntsääjä: Näin on. Itsehän omistan superherkän vatsan jo muutenkin, ja lenkkeily pitää ajoittaa juuri oikealle sekunnille syömisen jälkeen (se oli suunnilleen pari tuntia, mutta ikävä kyllä tämä oikea ajoitus ei koskaan löytynyt). Ei ollut yks eikä kaks kertaa kun Helsingin keskuspuistosta piti puskaa kiireen vilkkaa etsiä, tai tuskanhiestä märkänä hiippailla ravintola Töölönrannan toilettiin kaikkien hienosti pukeutuneiden ihmisten ohi… Oi niitä aikoja. Päätin lopettaa lenkkeilyn ja keskittyä lihomiseen.
   Mulla oli kans ennen näin. Erityisesti juoksu sai suolen toimimaan, vaikka olis just kotona käyny pasgalla. Mä tosin lenkkeilin metsäteillä, niin ei ihan niin paha ongelma, paitsi se tunne kun et ilman bideesuihkua saa persettä puhtaaksi (kiitos pukamien) ja sitten tunnet sen inhasti miten pikkuhousuihin syntyy jarruraidat... Nykyään voin tehdä parinkin tunnin lenkkejä helposti ilman samaa ongelmaa. En tiedä mikä on muuttunut. Tuskin iso d-vitamiiniannos tähän asiaan sentään vaikuttaa...

   Lainaa

  17. Erkki-täti 20.6.2017 21:42
   Tulos: -45 (75 ääntä)
   Horot eivät kyllä yleensä varasta. Minulla on 20 vuoden kokemus maksullisista Suomessa. Horot eivät varasta siksikään, että jos näin tekisivät, se olisi aika pian yleinen matalasuhdanne alalla. Ja siitä saattaisi joku sutenöörikin suuttua. En ole rasisti mutta ilmiselvästi Gambian tyttöjä nyt asialla. Virolainen ja venäläinen huora ei varasta.

   Lainaa

  18. narjakoriseva6 21.6.2017 3:19
   Tulos: +33 (59 ääntä)
   Kartza: Ja sen lisäksi typerä. Ei pillusta kannata maksaa 250€… ei missään nimessä. Vaikka pillu onkin hyvää, niin ei se niin hyvää ole. Siis vain jos nainen on lisäksi mukava, voisin maksaa 250€. Muutoin normi 70-80€/varvi, sillähän noilta itänaapurin neideiltä saa normisti. Tosiaan , rahaa vain ennlta sovittu määrä mukaan… jos tietää/uskoo että tarvitsee lisäoptiota (siis anaalia tai vaikka owo:a) niin 40-50€ lisänä toiseen taskuun – kuka mistäkin tykkää. Sepoille – joita nykypäivänä tuntuu molevan todella paljon liikkellä – sellainen vinkki, että ovelta voi kääntyä pois. Kauppa on tehty vasta kun rahaa on vaihdettu tai mela on suussa. Älä mene jos kuvat ei vastaa totuutta, se on ainoa tapa jolla nuo ikävät feikki-emmat saadaan pois rehellisten kaupantekijöiden apajilta.
   Ei pillusta tarvi maksaa. Sitä saa ihan ilmaiseksi

   Lainaa

  19. Tulos: +48 (68 ääntä)
   Erkki-täti: En ole rasisti mutta ilmiselvästi Gambian tyttöjä nyt asialla. Virolainen ja venäläinen huora ei varasta.
   Et ole rasisti mutta muuten vain pelkän ennakkoluulon perusteella oletat kyseisen henkilön etnisyyden tietämättä koko tapauksesta mitään?

   Lainaa

  20. Tulos: +105 (105 ääntä)
   "Ja minun kissoihin ei tarvii yhtään uhkausta laittaa" Wtf? Helena käyny liimailemassa uhkausviestejä Samun kissoihin?

   Lainaa

  21. Tulos: -12 (28 ääntä)
   Seppo on kyllä niin symppis

   Lainaa

  22. Tulos: -52 (84 ääntä)
   narjakoriseva6: Ei pillusta tarvi maksaa. Sitä saa ihan ilmaiseksi
   Oletko aivan varma.. miten kun tarjoat baarissa drinkkejä, maksat taksikyydin, kenties kupin kahvia tai aterian..?? Ja auta armias jos joudut suhteeseen tai naimisiin.. se se vasta kalliiksi tuleekin ps. naimisiinmeno on ilmaista, vapaus maksaa sen 200€

   Lainaa

  23. Verenkeitin 21.6.2017 23:45
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   nodaa: Oletko aivan varma.. miten kun tarjoat baarissa drinkkejä, maksat taksikyydin, kenties kupin kahvia tai aterian..?? Ja auta armias jos joudut suhteeseen tai naimisiin.. se se vasta kalliiksi tuleekin ps. naimisiinmeno on ilmaista, vapaus maksaa sen 200€
   Jos tulee noin paha mieli toiselle tarjoamisesta, niin ei sitä ole pakko tehdä. Aika yksinkertaista.

   Lainaa

  24. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 22.6.2017 0:37
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Gaggagiggare: Mulla oli kans ennen näin. Erityisesti juoksu sai suolen toimimaan, vaikka olis just kotona käyny pasgalla. Mä tosin lenkkeilin metsäteillä, niin ei ihan niin paha ongelma, paitsi se tunne kun et ilman bideesuihkua saa persettä puhtaaksi (kiitos pukamien) ja sitten tunnet sen inhasti miten pikkuhousuihin syntyy jarruraidat… Nykyään voin tehdä parinkin tunnin lenkkejä helposti ilman samaa ongelmaa. En tiedä mikä on muuttunut. Tuskin iso d-vitamiiniannos tähän asiaan sentään vaikuttaa…
   Kiitos infopläjäyksestä. T.pukamatonttu

   Lainaa

  25. hassu juttu 22.6.2017 3:25
   Tulos: +15 (55 ääntä)
   pöö: Seppo on kyllä niin symppis
   joo huumorintajuiset ihmiskauppiaat ja raiskaajat on kyllä tosi symppiksiä ;-)

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Helenalta on kyllä tipahtanut ruuvi jos toinenkin päästä...

   Lainaa

  27. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Joku ihan oikeasti kirjoittaa faceen huorissa käymisestään? Noo, tietääpä toki pysyä kaukana.

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (6 ääntä)
   pöö: Seppo on kyllä niin symppis
   Nauroin.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Jos ei kuitenkaan puhuttais seksityöntekijöistä siihen sävyyn että ne ovat yhteiskunnan pohjasakkaa? He laittaa paljon vaivaa duuniinsa ja kaikki mitä he tienaavat on työllä ansaittua. Ammattilaiselle seksistä todellakin maksetaan vähintään 150, hassua että ihmiset yleensä ymmärtää että on röyhkeetä pyytää esim. taiteilijoita esiintymään kohtuuttoman pienillä keikkapalkoilla mutta on ihan ok vongata seksityöntekijältä palveluksia jollain parilla kympillä. Respect sex workers

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avaimet, isot kirjaimet, alkukirjaimet, prostituoitu, prostituutio, lompakko, puska