Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 291

Mitä teette käytetyille neuloille?
Sekalaisia, osa 291

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. taustahemmo 6.6.2017 0:59
   Tulos: +666 (706 ääntä)
   *reps* Sallalle

   Lainaa

  2. Tulos: +391 (619 ääntä)
   Voi vittu näitä merjoja.

   Lainaa

  3. mörökölli minut vieköön 6.6.2017 1:19
   Tulos: -391 (495 ääntä)
   Krhm, se on urosnorppa. Termi 'mies' tarkoittaa koiraspuolista ihmistä. Miesnorpasta tulee mieleen se juttu poliisikoirasta.

   Lainaa

  4. Norppakivi 6.6.2017 1:22
   Tulos: +684 (692 ääntä)
   Norpat parittelevat alkuvuodesta, eli eipä sillä Pullervolla kevätpanetustakaan ollut.. Salla on silmät kosteina seurannut rentoutuvan norppakoiraan ulos lötkähtelevää kikkeliä - Salla on kyllä siinä ihan oikeassa, että tämä kikkelin lötkähtäminen ulos ihopoimun suojista on ihan normaali norppaproseduuri. Onneksi Pullervoa ei moinen hävetä.

   Lainaa

  5. Tulos: +668 (810 ääntä)
   merjan kaltaisten ihmisten logiikka on pettämätön. käytetään termiä sukupuolineutraali = kaikista tulee vastakkaisen sukupuolen edustajia ja homoseksuaaleja, jotka istuvat väärissä vessoissa ja puhuvat tytöistä poikina ja pojista tyttöinä.

   Lainaa

  6. Tulos: +402 (606 ääntä)
   Koska tunnetustihan sukupuolivähemmistöjen huomioon ottaminen tekee ihmisestä sukupuolineutraalin ja vie mahdollisuuden toteuttaa omaa identiteettiään. Not. Ei se uusien asioiden opettelu nyt niin vaikeaa ole. Mutta mitäpä sitä voi odottaa henkilöltä joka selkeästi on "maahanmuuttokriittinen", köh köh.

   Lainaa

  7. Tulos: -134 (360 ääntä)
   Miro: Koska tunnetustihan sukupuolivähemmistöjen huomioon ottaminen tekee ihmisestä sukupuolineutraalin ja vie mahdollisuuden toteuttaa omaa identiteettiään. Not. Ei se uusien asioiden opettelu nyt niin vaikeaa ole. Mutta mitäpä sitä voi odottaa henkilöltä joka selkeästi on “maahanmuuttokriittinen”, köh köh.
   Eli on huono asia jos selkeästi huonosti suunniteltu maahanmuutto ei ole se mitä haluaa?. Tai edes se että on yhtään kriittinen ja sinisillä silmillä ohittaa kaikki huonot puolet siitä.

   Lainaa

  8. Tulos: +192 (270 ääntä)
   Miro: Koska tunnetustihan sukupuolivähemmistöjen huomioon ottaminen tekee ihmisestä sukupuolineutraalin ja vie mahdollisuuden toteuttaa omaa identiteettiään. Not. Ei se uusien asioiden opettelu nyt niin vaikeaa ole. Mutta mitäpä sitä voi odottaa henkilöltä joka selkeästi on “maahanmuuttokriittinen”, köh köh.
   Tää voi aiheuttaa nyt kognitiivisen dissonanssin, mutta on mahdollista olla maahanmuuttokriittinen ja LGBT-myönteinen. :)) Onneksi kaikki persut ei ole "stereotypisia persuja" ja kaikki vihervassarit "stereotypisia vihervassareita". Siihen gaussin käyrälle mahtuu aika paljon muutakin. Oikeastaan enimmäkseen muutakin kuin ne ääripäät.

   Lainaa

  9. timothy conigrave 6.6.2017 2:33
   Tulos: +268 (290 ääntä)
   Sympatioin Sallaa, sillä itsekin tuijotin kyseistä norpanlerssiä hyvin kauan, ennen kuin tajusin mitä pinkkiä makkaraa vahtaan

   Lainaa

  10. Tulos: +154 (168 ääntä)
   muulimaa: Eli on huono asia jos selkeästi huonosti suunniteltu maahanmuutto ei ole se mitä haluaa?. Tai edes se että on yhtään kriittinen ja sinisillä silmillä ohittaa kaikki huonot puolet siitä.
   Aloittakaa taas tappelu nro. 364 aiheesta.

   Lainaa

  11. Tulos: -65 (269 ääntä)
   Miro: Koska tunnetustihan sukupuolivähemmistöjen huomioon ottaminen tekee ihmisestä sukupuolineutraalin ja vie mahdollisuuden toteuttaa omaa identiteettiään. Not. Ei se uusien asioiden opettelu nyt niin vaikeaa ole. Mutta mitäpä sitä voi odottaa henkilöltä joka selkeästi on “maahanmuuttokriittinen”, köh köh.
   Miten tuo postaus liittyi maahanmuuttokritiikkiin? Ei mitenkään. Se että otit asian turhaan esille kertoo sinusta ja ajattelutavoistasi varsin paljon - koetko olevasi parempi ihminen kun saat netissä paasata monikulttuurisuuden ilosanomaa?

   Lainaa

  12. Tulos: -67 (111 ääntä)
   Jeps: Aloittakaa taas tappelu nro. 364 aiheesta.
   Turhaa vielä huolehdit kun taistelut käydään näppäimistöllä. Nautitaan sitten kun ruuti haisee ja veri virtaa ;)

   Lainaa

  13. Tulos: -232 (392 ääntä)
   En itse kyllä tuota sukupuolineutraali hössötystä ymmärrä. Me ollaan miehiä ja naisia, kykenemme eri asioihinsa olemme erilaisia.

   Lainaa

  14. Tulos: +171 (175 ääntä)
   Meni itselläkin turhan pitkään tajuta mistä neuloista oikein puhuvat. Itselle "käytetty neula" tarkoittaa sitä, että menen helvetin varovasti poimimaan huumeruiskua junan vessan roskiksesta pois... Voi kun nämäkin osattaisiin viedä suoraan apteekkiin.

   Lainaa

  15. Tulos: +52 (80 ääntä)
   Aamukahvit meni melkein läppärille kun luin Sallan Norppalive-kokemuksesta. Aivan loistava lopetus näille mokille!

   Lainaa

  16. Tulos: -34 (70 ääntä)
   Merja vaikuttaq vain huomionkipeältä, eli toivoo tekstillään jitain hyvää kinaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Henna, voi olla että jos näin olisi, soittaisit poliisit

   Lainaa

  18. Tulos: -73 (123 ääntä)
   Ss: En itse kyllä tuota sukupuolineutraali hössötystä ymmärrä. Me ollaan miehiä ja naisia, kykenemme eri asioihinsa olemme erilaisia.
   Itkupotkuraivareita odotellessa :D

   Lainaa

  19. Tulos: +181 (233 ääntä)
   Olov: Miten tuo postaus liittyi maahanmuuttokritiikkiin? Ei mitenkään. Se että otit asian turhaan esille kertoo sinusta ja ajattelutavoistasi varsin paljon – koetko olevasi parempi ihminen kun saat netissä paasata monikulttuurisuuden ilosanomaa?
   Toi "just vasta opin olla sanomatta neekeri" vähän viittaa siihen että merja on näitä elämäm koulun oppilaita jotka peittävät rasisminsa kutsumalla itsensä "maahanmuuttokriittiseksi"

   Lainaa

  20. Sateenvarjotyttö 6.6.2017 10:42
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   2/10: Meni itselläkin turhan pitkään tajuta mistä neuloista oikein puhuvat. Itselle “käytetty neula” tarkoittaa sitä, että menen helvetin varovasti poimimaan huumeruiskua junan vessan roskiksesta pois… Voi kun nämäkin osattaisiin viedä suoraan apteekkiin.
   Ei niitä apteekkiin kannata kiikuttaa vaan lähimpään neulanvaihto pisteeseen. Tarvittaessa saat puhtaat vermeet tilalle. En ikinä ole ymmärtänyt kuinka vajaa täytyy ihmisen olla että jättää likaisia neuloja mihin sattuu.

   Lainaa

  21. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Mua häiritsee tuo Sallan tädin syyllistäminen, jaettu palkinto heille kuuluisi.

   Lainaa

  22. Tulos: +66 (88 ääntä)
   muulimaa: Eli on huono asia jos selkeästi huonosti suunniteltu maahanmuutto ei ole se mitä haluaa?. Tai edes se että on yhtään kriittinen ja sinisillä silmillä ohittaa kaikki huonot puolet siitä.
   MITEN NÄÄ KESKUSTELUT AINA PÄÄTYY MAAHANMUUTTAJIIN?? Vaikka mistä aiheesta alottais, se päättyy aina maahanmuuttajiin, eikä edes sillei pikkuhiljaa vaan ihan yks kaks puun takaa.

   Lainaa

  23. Tulos: -65 (85 ääntä)
   Jenssi: Toi “just vasta opin olla sanomatta neekeri” vähän viittaa siihen että merja on näitä elämäm koulun oppilaita jotka peittävät rasisminsa kutsumalla itsensä “maahanmuuttokriittiseksi”
   Sinäkö et sitten sitä sanaa käytä?

   Lainaa

  24. hepomiesten tietotoimisto 6.6.2017 15:36
   Tulos: +52 (88 ääntä)
   Sateenvarjotyttö: Ei niitä apteekkiin kannata kiikuttaa vaan lähimpään neulanvaihto pisteeseen. Tarvittaessa saat puhtaat vermeet tilalle. En ikinä ole ymmärtänyt kuinka vajaa täytyy ihmisen olla että jättää likaisia neuloja mihin sattuu.
   Tota et kai nyt tosissasi kuvittwee, että suonensisäisesti huumeita käyttävät kykenisivät hirveästi pohtimaan, mihin ne neulat kannattaa jättää?

   Lainaa

  25. Tulos: -104 (170 ääntä)
   Ss: En itse kyllä tuota sukupuolineutraali hössötystä ymmärrä. Me ollaan miehiä ja naisia, kykenemme eri asioihinsa olemme erilaisia.
   peukku ylös, hyvä löytää vielä muitakin täysijärkisiä

   Lainaa

  26. Turnipsitonttu 6.6.2017 15:48
   Tulos: +121 (123 ääntä)
   Niin, kyllähän tämä on sellainen kesäinen riesa kun varsinkin viikonloppuisin noita yksinäisiä sinkkumiehiä vaeltaa tänne meidänkin kerrostalon takapihalle merkkailemaan reviiriään. Niitä saa vähän hätyyteltyä pois huutelemalla tai kattilan kansia paukuttamalla, mutta olisi tosi kiva jos jollakin olisi kokemusta toimivista karkotteista jota voisi vaikka käydä vaikka suihkimassa puskiin. Käsittääkseni loukuttaminen ja syöttien käyttö ei ole sallittua.

   Lainaa

  27. Tulos: -20 (32 ääntä)
   taustahemmo: *reps* Sallalle
   Ja se norppa on vieläpä gay.

   Lainaa

  28. Puolalasti 6.6.2017 16:08
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Turnipsitonttu: Niin, kyllähän tämä on sellainen kesäinen riesa kun varsinkin viikonloppuisin noita yksinäisiä sinkkumiehiä vaeltaa tänne meidänkin kerrostalon takapihalle merkkailemaan reviiriään. Niitä saa vähän hätyyteltyä pois huutelemalla tai kattilan kansia paukuttamalla, mutta olisi tosi kiva jos jollakin olisi kokemusta toimivista karkotteista jota voisi vaikka käydä vaikka suihkimassa puskiin. Käsittääkseni loukuttaminen ja syöttien käyttö ei ole sallittua.
   Rikesakko toimii. Poliisi määrää järjestyslain nojalla.

   Lainaa

  29. Tunne itsesi 6.6.2017 16:10
   Tulos: +103 (139 ääntä)
   n: peukku ylös, hyvä löytää vielä muitakin täysijärkisiä
   Tekö pysytte omasta itsestänne ja viettielämästänne perillä vain wc:n ovimerkinnän perusteella, voi reppanat.

   Lainaa

  30. Tulos: +104 (118 ääntä)
   Ss: En itse kyllä tuota sukupuolineutraali hössötystä ymmärrä. Me ollaan miehiä ja naisia, kykenemme eri asioihinsa olemme erilaisia.
   Mutta olemme paljon enemmän kuin vain miehiä ja naisia.

   Lainaa

  31. Sano muuta/älä muuta sano 6.6.2017 16:16
   Tulos: +44 (58 ääntä)
   Jänö: Voi vittu näitä merjoja.
   No, hän aloitti sivistymisensä n. 60 vuotta muita jäljessä, hänellä on kirittävää.

   Lainaa

  32. 1,5 -vuotias 6.6.2017 16:21
   Tulos: +31 (51 ääntä)
   Keke: Merja vaikuttaq vain huomionkipeältä, eli toivoo tekstillään jitain hyvää kinaa.
   Ihmisestä paljastaa jotain sekin, että kertoo just nyt istuvansa pöntöllä. Eikö tuo vaihe liity siisteyskasvatuksen alkuvaiheeseen, kun lapsi kantaa potan olohuoneeseen vieraiden aikana näyttääkseen, mitä on juuri oppinut?

   Lainaa

  33. Sateenvarjotyttö 6.6.2017 17:42
   Tulos: +9 (57 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Tota et kai nyt tosissasi kuvittwee, että suonensisäisesti huumeita käyttävät kykenisivät hirveästi pohtimaan, mihin ne neulat kannattaa jättää?
   Kyllä mä ainakin olen todella tarkka neulojen suhteen. Mut ei kai sitä uskois et vakityössä käyvä asiansa tunnollisesti hoitava ihminen heittää tavaraa hihaan silloin tällöin. Enkä ole edes ainut.

   Lainaa

  34. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Kun koville ottaa niin Pullervokin poikii? Salla oppi paljon norpista parissa tunnissa. Hyvä norppalive!

   Lainaa

  35. Tulos: -134 (196 ääntä)
   Tämä sukupuoliperseily on jälleen uusi vähäpätöinen tapa, jolla joutavat pullukat koittavat saada itselleen edes rahdun verran huomiota itselleen, vaikka sitten edes säälistä. Ja joo, tiedän että täälläkin kommenttiosion syövereissä teitä samaisia "mmu-mu-mutku mun gender spectrum--" länkyttäjiä on. Aina pitää olla jotain mistä voi saada uhripisteitä! ADHD ei enää ketään kiinnosta, Asbergerin syndroomakin on nyt jumalauta kaikilla ni otetaan seuraavaksi pöydälle SOSIAALINEN SUKUPUOLI, joka on helposti naurettavin asia jonka olen oppinut. "Musta tuntuu et mä oon--" paskanjauhaja. Sinä olet paskanjauhaja. Te turhanpäiväiset läskiperseet pilaatte sen, mitä tässäkin maassa on niin kovasti yritetty tehdä niin homojen / lesbojen / bi-seksuaalien (pan-seksuaalisuus on paskapuhetta) kuin niiden "aitojen" transujen eteen. Mikä määrittää aidon? En tiedä, eikä kiinnosta. Vielä viime vuonna kun kuulin "seksuaalivähemmistöjen oikeudet", ajattelin "pitäkää meijän homoista huolta jou". Nyt samainen fraasi tuottaa lähinnä vitutusta ja myötähäpeää. On vain tyttöjä, poikia ja mutaatioita. Viimeisin on VIRHE TUOTANNOSSA! Olet joko tyttö tai poika. Aina. Kiitos.

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Savariini: Ja se norppa on vieläpä gay.
   Ei Pullero vaan Viljo. Ja sen poikakaveri on Erkki.

   Lainaa

  37. Tulos: +88 (120 ääntä)
   Tuomari: Tämä sukupuoliperseily on jälleen uusi vähäpätöinen tapa, jolla joutavat pullukat koittavat saada itselleen edes rahdun verran huomiota itselleen, vaikka sitten edes säälistä. Ja joo, tiedän että täälläkin kommenttiosion syövereissä teitä samaisia “mmu-mu-mutku mun gender spectrum–” länkyttäjiä on. Aina pitää olla jotain mistä voi saada uhripisteitä! ADHD ei enää ketään kiinnosta, Asbergerin syndroomakin on nyt jumalauta kaikilla ni otetaan seuraavaksi pöydälle SOSIAALINEN SUKUPUOLI, joka on helposti naurettavin asia jonka olen oppinut. “Musta tuntuu et mä oon–” paskanjauhaja. Sinä olet paskanjauhaja. Te turhanpäiväiset läskiperseet pilaatte sen, mitä tässäkin maassa on niin kovasti yritetty tehdä niin homojen / lesbojen / bi-seksuaalien (pan-seksuaalisuus on paskapuhetta) kuin niiden “aitojen” transujen eteen. Mikä määrittää aidon? En tiedä, eikä kiinnosta. Vielä viime vuonna kun kuulin “seksuaalivähemmistöjen oikeudet”, ajattelin “pitäkää meijän homoista huolta jou”. Nyt samainen fraasi tuottaa lähinnä vitutusta ja myötähäpeää. On vain tyttöjä, poikia ja mutaatioita. Viimeisin on VIRHE TUOTANNOSSA! Olet joko tyttö tai poika. Aina. Kiitos.
   Harmillista kun yhteiskunnan edistyminen tuottaa sinulle noin suurta tuskaa.

   Lainaa

  38. Saivartelijan saivartelija 6.6.2017 21:51
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Krhm, se on urosnorppa. Termi ‘mies’ tarkoittaa koiraspuolista ihmistä. Miesnorpasta tulee mieleen se juttu poliisikoirasta.
   Krhm.. Termi "koiraspuolinen ihminen on myös väärin. Nisäkkäistä puhuttaessa käytetään termiä uros. Linnuista puhuttaessa taas termiä koiras.

   Lainaa

  39. Kilokalori 6.6.2017 23:09
   Tulos: +48 (64 ääntä)
   Onneksi nämä Merjat eivät levittele idiotismiaan omaa kaupunkiaan kauemmaksi. Ei voi mennä bussiin, junaan eikä lentokoneeseen, jos wc:n jakaminen toisen sukupuolen kanssa sukupuolineutraalisti ei sovi. Ehkä on ihan hyvä muiden matkailevien suomalaisten maineelle, että merjat pysyvät kotona.

   Lainaa

  40. Tulos: +68 (82 ääntä)
   Tuomari: Tämä sukupuoliperseily on jälleen uusi vähäpätöinen tapa, jolla joutavat pullukat koittavat saada itselleen edes rahdun verran huomiota itselleen, vaikka sitten edes säälistä. Ja joo, tiedän että täälläkin kommenttiosion syövereissä teitä samaisia “mmu-mu-mutku mun gender spectrum–” länkyttäjiä on. Aina pitää olla jotain mistä voi saada uhripisteitä! ADHD ei enää ketään kiinnosta, Asbergerin syndroomakin on nyt jumalauta kaikilla ni otetaan seuraavaksi pöydälle SOSIAALINEN SUKUPUOLI, joka on helposti naurettavin asia jonka olen oppinut. “Musta tuntuu et mä oon–” paskanjauhaja. Sinä olet paskanjauhaja. Te turhanpäiväiset läskiperseet pilaatte sen, mitä tässäkin maassa on niin kovasti yritetty tehdä niin homojen / lesbojen / bi-seksuaalien (pan-seksuaalisuus on paskapuhetta) kuin niiden “aitojen” transujen eteen. Mikä määrittää aidon? En tiedä, eikä kiinnosta. Vielä viime vuonna kun kuulin “seksuaalivähemmistöjen oikeudet”, ajattelin “pitäkää meijän homoista huolta jou”. Nyt samainen fraasi tuottaa lähinnä vitutusta ja myötähäpeää. On vain tyttöjä, poikia ja mutaatioita. Viimeisin on VIRHE TUOTANNOSSA! Olet joko tyttö tai poika. Aina. Kiitos.
   Tuot mieleeni muistoja. Vuosia sitten eräällä keskustelufoorumilla joku piti yhtä ahdistuneen puheen siitä, miten polyamoria (että oltaisiin seurustelusuhteessa useamman kuin yhden ihmisen kanssa yhteisestä sopimuksesta) ei IKINÄ KOSKAAN voi toimia, ja muuta väittävät ovat rasittavia teeskentelijöitä ja todellisuuden kieltäjiä. Vuoden päästä tämä joku asui saman katon alla kahden kumppanin kanssa. Ihmettelinkin, mikä vaivasi. Mutta yllättävän nopeasti se kävi.

   Lainaa

  41. Tulos: -14 (30 ääntä)
   Kyöpeli: Tuot mieleeni muistoja. Vuosia sitten eräällä keskustelufoorumilla joku piti yhtä ahdistuneen puheen siitä, miten polyamoria (että oltaisiin seurustelusuhteessa useamman kuin yhden ihmisen kanssa yhteisestä sopimuksesta) ei IKINÄ KOSKAAN voi toimia, ja muuta väittävät ovat rasittavia teeskentelijöitä ja todellisuuden kieltäjiä. Vuoden päästä tämä joku asui saman katon alla kahden kumppanin kanssa. Ihmettelinkin, mikä vaivasi. Mutta yllättävän nopeasti se kävi.
   Ikävä molemmille kumppaneille sitten. Kannatan polyamoriaa jos kaikille asianosaisille natsaa, mutta en sitä että omien epävarmuuksien takia käydään toisten kimppuun. Vaikuttaa nyypältä tyypiltä oli suuntaus mikä hyvänsä. On toki totta että jos oman yksityiselämänsä saa pidettyä järjestyksessä niin on häiriintynyttä hermostua siitä miten jotkut muut hoitavat omansa. Mutta ei ole asiallista kettuilla vaikka olisikin epävarma ja ahdistunut. Ei se muiden syy ole.

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Saivartelijan saivartelija: Krhm.. Termi “koiraspuolinen ihminen on myös väärin. Nisäkkäistä puhuttaessa käytetään termiä uros. Linnuista puhuttaessa taas termiä koiras.
   En tiennyt! Opin tänään jotain feissarimokien kommenttiosiosta! Jihuu!

   Lainaa

  43. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Ymmärrän Merjan tuskaa jossain määrin. Itseänikin ärsyttää noiden asioiden lisäksi esim. väärin tehty voileipä, wc-paperirulla väärin päin ja muutenkin se ettei ihmiset elä oikealla tavalla kuten minä.

   Lainaa

  44. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Sukupuolineutraaliudesta, ihan ilman mitään LBTG-kantaa; mulle tää edustaa lähinnä sitä, ettei asioita tarvitse luokitella tietylle sukupuolelle kuuluvaksi. Henkilökohtaisesti pidän ihan vitun absurdina sitä, että esimerkiksi videopelit on (vieläkin) poikien juttu. Sinistä poikavauvoille ja pinkkiä tyttövauvoille. Eikö ihan oikeasti voitaisi pikkuhiljaa "vapauttaa" tällaisia asioita peinteisestä sukupuolijaostaan?

   Lainaa

  45. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Tuomari: Tämä sukupuoliperseily on jälleen uusi vähäpätöinen tapa, jolla joutavat pullukat koittavat saada itselleen edes rahdun verran huomiota itselleen, vaikka sitten edes säälistä. Ja joo, tiedän että täälläkin kommenttiosion syövereissä teitä samaisia “mmu-mu-mutku mun gender spectrum–” länkyttäjiä on. Aina pitää olla jotain mistä voi saada uhripisteitä! ADHD ei enää ketään kiinnosta, Asbergerin syndroomakin on nyt jumalauta kaikilla ni otetaan seuraavaksi pöydälle SOSIAALINEN SUKUPUOLI, joka on helposti naurettavin asia jonka olen oppinut. “Musta tuntuu et mä oon–” paskanjauhaja. Sinä olet paskanjauhaja. Te turhanpäiväiset läskiperseet pilaatte sen, mitä tässäkin maassa on niin kovasti yritetty tehdä niin homojen / lesbojen / bi-seksuaalien (pan-seksuaalisuus on paskapuhetta) kuin niiden “aitojen” transujen eteen. Mikä määrittää aidon? En tiedä, eikä kiinnosta. Vielä viime vuonna kun kuulin “seksuaalivähemmistöjen oikeudet”, ajattelin “pitäkää meijän homoista huolta jou”. Nyt samainen fraasi tuottaa lähinnä vitutusta ja myötähäpeää. On vain tyttöjä, poikia ja mutaatioita. Viimeisin on VIRHE TUOTANNOSSA! Olet joko tyttö tai poika. Aina. Kiitos.
   Jos et halua olla sukupuolirooliltasi joku muu kuin perinteinen heteroseksuaalinen mies tai nainen, älä sitten ole. Kukaan ei tule sitä sinulta kieltämään. Mutta ei sinulla mitään oikeutta ole määrätä miten muiden kuuluisi elää.

   Lainaa

  46. Tulos: -36 (52 ääntä)
   foo: Jos et halua olla sukupuolirooliltasi joku muu kuin perinteinen heteroseksuaalinen mies tai nainen, älä sitten ole. Kukaan ei tule sitä sinulta kieltämään. Mutta ei sinulla mitään oikeutta ole määrätä miten muiden kuuluisi elää.
   Jos historiaa katsoo, on selvää että neutralius yleistyessään tulee vaikuttamaan meidän kaikkien elämään. Ja se tulee tapahtumaan näiden neutraalin kannattajien ehdoilla. Ehkä tulevaisuudessa on sosiaalisesti paheksuttavaa pukea tyttö pinkkiin, tai sitten palomieheksi haluava nuori mies on juntti ja takapajuinen. Te päätätte sen tänään, miten minä kasvatan lapseni huomenna. Esimerkiksi feminismi pyrki siihen että naisella on VAPAUS kouluttautua ja VAPAUS mennä töihin entisen kotiäitiyden sijasta. Tosiasiassa nykynaisella ei enää ole valittavanaan vaihtoehtoa kotiäiti. Se ei ole sosiaalisti hyväksyttävää eikä useimmille taloudellisesti mahdollista. Eikö sinusta ole tässä valossa lainkaan ymmärrettävää se, että minä koen oikeudekseni olla kanssasi eri mieltä siitä mi

   Lainaa

  47. Tulos: -33 (45 ääntä)
   ..Koen oikeudekseni olla eri mieltä kanssasi siitä, mihin suuntaan yhteiskuntaamme tulisi ajaa? Se, että koko yhteiskuntaa pakotetaan "neutralisoitumaan" marginaalisen väestönosan vuoksi on minusta liioittelua. Toki tietoa on hyvä jakaa, on hyvä huomioida se etteivät kaikki koe identiteettiään syntymäsukupuolensa mukaiseksi. Miksi en silti voisi pukea tyttölasta pinkkiin?

   Lainaa

  48. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Mitä "käytetyt neulat" tässä kontekstissa oikeestaan tarkottaa? Sellaista, jota on käytetty niin paljon, että se on tylsistynyt? Eihän ompeluneulat yleensä ole kertakäyttöisiä?

   Lainaa

  49. Vääränvärinen 8.6.2017 2:36
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Hienoa Merja, että​ olet oppinut n sanan käytöstä pois. Itselleni olisi pienimuotoinen voitto se, että ihmiset täällä Pohjolassa oppisivat edes sen, mitä se N sana tarkoittaa. Kun tuntuu kelpaavan kaikkien vähänkin pigmenttiä omaavien termiksi elämämkoululaisten toimesta. Jos kerta aiot olla rasisti niin perehtyisit edes oikeaan terminologiaan. Meillä jokaisella etäisyydellä kun on ihan omat termit, mitkä satuttavat. Huutamalla N sanaa esim. minun laiselleni arabitaustaiselle teet itsestäsi normaalia typerämmän rasistin. Nimim. vähän enemmän luovuutta siihen huuteluun kiitos.

   Lainaa

  50. Tulos: -31 (39 ääntä)
   Jänö: Voi vittu näitä merjoja.
   Mikä Merjassa on vikana? Viimeistä lausetta en allekirjoita, mutta muuten edustaa 99,9% maailman väestöstä joka ymmärtää sukupuolten luonnollisen eron.

   Lainaa

  51. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Kermit: Jos historiaa katsoo, on selvää että neutralius yleistyessään tulee vaikuttamaan meidän kaikkien elämään. Ja se tulee tapahtumaan näiden neutraalin kannattajien ehdoilla. Ehkä tulevaisuudessa on sosiaalisesti paheksuttavaa pukea tyttö pinkkiin, tai sitten palomieheksi haluava nuori mies on juntti ja takapajuinen. Te päätätte sen tänään, miten minä kasvatan lapseni huomenna. Esimerkiksi feminismi pyrki siihen että naisella on VAPAUS kouluttautua ja VAPAUS mennä töihin entisen kotiäitiyden sijasta. Tosiasiassa nykynaisella ei enää ole valittavanaan vaihtoehtoa kotiäiti. Se ei ole sosiaalisti hyväksyttävää eikä useimmille taloudellisesti mahdollista. Eikö sinusta ole tässä valossa lainkaan ymmärrettävää se, että minä koen oikeudekseni olla kanssasi eri mieltä siitä mi
   Ei, kukaan ei tule pakottamaan sukupuolineutraaliutta niille jotka haluavat elää perinteisissä rooleissa. Kukaan ei tule kieltämään pikkutytön pukemista pinkkiin tai pojan haluamista palomieheksi koska muka olisi jokin ihme pakko olla sukupuolineutraali. Kyse on pelkästä valinnan vapaudesta.

   Lainaa

  52. Tulos: -29 (37 ääntä)
   foo: Ei, kukaan ei tule pakottamaan sukupuolineutraaliutta niille jotka haluavat elää perinteisissä rooleissa. Kukaan ei tule kieltämään pikkutytön pukemista pinkkiin tai pojan haluamista palomieheksi koska muka olisi jokin ihme pakko olla sukupuolineutraali. Kyse on pelkästä valinnan vapaudesta.
   Eiköhän aikanaan sanottu myös että työskentely ja kouluttautuminen on naiselle vapaaehtoista. Ja kas, siitä tuli pakollista. Sosiaaliset paineet ovat erittäin voimakkaita. On valhe väittää, että olisi ok ajatella tai toimia eri tavalla kuin muu yhteiskunta. Jos ajatusmaailmaa lähdetään muuttamaan radikaalisti "vapaampaan" suuntaan, todellisuudessa vain kielletään jokin muu ajatusmalli. Vai onko homoudesta negatiivisesti ajattelu tänä päivänä ok? Ei ole, se on sosiaalisesti kielletty.

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Norriska: Harmillista kun yhteiskunnan edistyminen tuottaa sinulle noin suurta tuskaa.
   Hieno vasta-argumentti.

   Lainaa

  54. Tulos: -18 (32 ääntä)
   foo: Tuomari
   En viitannut perinteisiin rooleihin tai viettiin. Viittasin siihen, mitä joku on, huolimatta siitä miltä hänestä tuntuu. On miesmäisiä naisia ja naismaisia miehiä, ja se on ok. On kuitenkin aina, ja vain, miehiä ja naisia, eikä mitään muuta.

   Lainaa

  55. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Itse kolmen lapsen isänä olen ihmiskokeissani huomannut, ettei vanhempien tarvitse määritellä lasten kiinnostuksen kohteita esim. antamalla pojalle nukkeja tai autoja. Jotkin asiat on "ohjelmoitu" ihmisen päähän jo etukäteen eikä vanhemmat sitä voi muuttaa. Sama vaikkapa seksuaalisen suuntautumisen kohdalla. Eli voimme rauhassa pukea jatkossakin tytölle pinkkiä tai sinistä jne. Se ei mitään muuta. Hieman asiaa sivuten täytyi tämä saada sanoa. :)

   Lainaa

  56. Tulos: -13 (33 ääntä)
   Jänis: Mutta olemme paljon enemmän kuin vain miehiä ja naisia.
   No mitä muuta me sitten olemme? Mielestäni mitään muun sukupuolista ei ole olemassakaan. Miehiä ja naisia vain. Koska jos sukupuolen vaihtaa niin silloinkin on ihan tavallinen mies tai nainen. Mitään muun sukupuolisia ei ookkaa, sulla on silti naisen tai miehen vehkeet saatana. En itse ainakaan halua, että suihkutilat olisi vaikkapa nyt kylpylässä/uimahallissa yhteiset, baarissa samat vessatilat yms..

   Lainaa

  57. Kyllästynyt 13.6.2017 11:38
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   E: Sukupuolineutraaliudesta, ihan ilman mitään LBTG-kantaa; mulle tää edustaa lähinnä sitä, ettei asioita tarvitse luokitella tietylle sukupuolelle kuuluvaksi. Henkilökohtaisesti pidän ihan vitun absurdina sitä, että esimerkiksi videopelit on (vieläkin) poikien juttu. Sinistä poikavauvoille ja pinkkiä tyttövauvoille. Eikö ihan oikeasti voitaisi pikkuhiljaa “vapauttaa” tällaisia asioita peinteisestä sukupuolijaostaan?
   Tässähän nimenomaan onkin se sukupuolineutraaliuden pointti. Miesten ja naisten kyvykkyydet ovat ehkä hieman muualla, mutta sen tai yhteiskunnan mielipiteiden ei pitäisi ajaa sitä, mistä saa tai kuuluu olla kiinnostunut. Mulla oli muksuna pitkää tukkaa, pyysin jouluna mieluummin leikkiuunin ja keittiösetit kuin leluautoja. Poikaakin kokeilin epävarmoina teinivuosina pussata, mutta perseestähän se oli. Silti pelasin myöhemmin lätkää ja valkoinen, lihaa syövä heteromies kasvoi.

   Lainaa

  58. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Vääränvärinen: Hienoa Merja, että​ olet oppinut n sanan käytöstä pois. Itselleni olisi pienimuotoinen voitto se, että ihmiset täällä Pohjolassa oppisivat edes sen, mitä se N sana tarkoittaa. Kun tuntuu kelpaavan kaikkien vähänkin pigmenttiä omaavien termiksi elämämkoululaisten toimesta. Jos kerta aiot olla rasisti niin perehtyisit edes oikeaan terminologiaan. Meillä jokaisella etäisyydellä kun on ihan omat termit, mitkä satuttavat. Huutamalla N sanaa esim. minun laiselleni arabitaustaiselle teet itsestäsi normaalia typerämmän rasistin. Nimim. vähän enemmän luovuutta siihen huuteluun kiitos.
   On totta että se n-sana koetaan nykyisin loukkaavaksi ja että sitä käytetään vieläpä siinäkin tarkoituksessa väärin. Mutta jos nyt tarkemmin lähdetään sitä sanan taustaa ruotimaan noin terminologisesti, niin Suomessa sana "neekeri" on saanut loukkaavan sävyn vasta suhteellisen hiljattain, eli niihin aikoihin kun Suomi alkoi toden teolla amerikkalaistua, silloin se alettiin yhdistää sanaan "nigger" ja rasismiin. Sitä ennen se tuli lähinnä latialaisten kielien mustaa väriä tarkoittavasta sanasta "negro". Vielä 70-80 -luvuilla se ei ollut sen kummempi asia kuin jos olisi sanonut "ruskeatukkainen" tai "vihreäsilmäinen". Rasismia se oli vasta kun joku yhdisti siihen halveksivan äänensävyn ja/tai kirosanan etuliitteeksi ja sellaisen sanojaa katsottiin ihan oikeasti kieroon. En siis yritä väittää, että sen n-sanan huutelu olisi hyväksyttävää tai että olisin kanssasi eri mieltä, tartuin vain tuohon mainintaan terminologian opettelusta.

   Lainaa

  59. Tulos: -13 (21 ääntä)
   Jenssi: Toi “just vasta opin olla sanomatta neekeri” vähän viittaa siihen että merja on näitä elämäm koulun oppilaita jotka peittävät rasisminsa kutsumalla itsensä “maahanmuuttokriittiseksi”
   Itse olen melko korkeallekin koulutettu ja lisäksi asun ulkomaalaisena Suomessa, enkä silti pidä rasistisena sitä, jos sanon sanan neekeri. Olen sitä ikäluokkaa että ennen tuo sana ei ollut kielletty, joten on vaan ollut vaikea luopua siitä ja alkaa käyttämään sanaa "musta". Kutsuvathan ne itsekin toisiaan "niggaksi"..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: neulat, ompelu, apteekki, metallikeräys, kierrätys, sukupuolineutraali, koirat, kissat, vapaana, Norppalive, synnytys, synnyttää