Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 52

Kuinka moni on käynyt Euroopassa?
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 52

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 115 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +2391 (2575 ääntä)
      Lotta. Muuta syvälle metsään ja pysy siellä.

      Lainaa

    2. Tulos: +1594 (1790 ääntä)
      Lapset pois Lotan kaltaisilta ihmisiltä ku ei osata kunnolla kasvattaa...

      Lainaa

    3. Kalehmainen 15.6.2017 0:31
      Tulos: +2452 (2572 ääntä)
      Ajatella jos lapsi saisi tietää että maailmassa on homoja. Hänestähän voisi tulla normaali aikuinen toisin kuin äidistään

      Lainaa

    4. Tulos: +928 (1040 ääntä)
      Lotta, missä vuodessa sä oikeen elät?

      Lainaa

    5. Pikku vinkki 15.6.2017 0:38
      Tulos: +565 (665 ääntä)
      Onkohan Jarkko kuullut edes sanaa "sateenkaari"? Siitäkin saattais jo pieni ihmismieli ihan järkkyä. Miksi Lotta ei ole kasvattanut Jarkkoa purkissa, ettei iso paha maailma pääse pilaamaan koko poikaa? Onkohan Lotan kukkahattu tallessa?

      Lainaa

    6. Tulos: +1252 (1334 ääntä)
      Rosan piereskelykin on varmaan mielekkäämmän kuulosta, kuin tuo paska, mitä Lotta suustaan päästää.

      Lainaa

    7. Tulos: -135 (207 ääntä)
      Eikös tuo Rosan juttu ollut täällä jo aiemminkin? Ei edes kovin pitkä aika sitten...

      Lainaa

    8. Tulos: +477 (543 ääntä)
      Toivon että lapsiparka ei ole perinyt äitinsä aivosoluja. Kaikkia niitä kolmea.

      Lainaa

    9. Tulos: +696 (746 ääntä)
      Itsekkin veisin kyllä lapseni heti bussista pois, jos Lotta nousisi kyytiin.

      Lainaa

    10. Tulos: -6 (144 ääntä)
      Lotta pliis puhu pojalles totta!!

      Lainaa

    11. Tulos: -921 (1045 ääntä)
      Ikävä tilanne bussissa mutta ei lasta voi loputtomiin kasvattaa tynnyrissä. Jossain vaiheessa on pakko alkaa valistamaan että maailmassa on sairaita ihmisiä joista kaikki eivät nykyäänkään saa harhoihinsa hoitoa, eikä sille voi mitään.

      Lainaa

    12. Tulos: +877 (943 ääntä)
      Kasvatus: Ikävä tilanne bussissa mutta ei lasta voi loputtomiin kasvattaa tynnyrissä. Jossain vaiheessa on pakko alkaa valistamaan että maailmassa on sairaita ihmisiä joista kaikki eivät nykyäänkään saa harhoihinsa hoitoa, eikä sille voi mitään.
      Pitää paikkansa. Lotta on näistä ihmisistä ihan malliesimerkki.

      Lainaa

    13. Tulos: +81 (175 ääntä)
      Lotta on henkisesti sairas ja Rosan teksti mukahauskaa paskaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +131 (191 ääntä)
      Tuollaiset Lotan kaltaiset ihmiset saa mut näkemään punaista. ne pitäis kitkeä pois maapallolta.

      Lainaa

    15. Tulos: +114 (148 ääntä)
      Pliis: Lotta, missä vuodessa sä oikeen elät?
      1750-luvulla?

      Lainaa

    16. Tulos: +172 (226 ääntä)
      Kasvatus: Ikävä tilanne bussissa mutta ei lasta voi loputtomiin kasvattaa tynnyrissä. Jossain vaiheessa on pakko alkaa valistamaan että maailmassa on sairaita ihmisiä joista kaikki eivät nykyäänkään saa harhoihinsa hoitoa, eikä sille voi mitään.
      Homot on sairaita joilla on harhoja? muistahan hengittää siellä.

      Lainaa

    17. Tulos: +259 (389 ääntä)
      Tulispa Lotan lapsesta homo

      Lainaa

    18. Tulos: -373 (463 ääntä)
      Onneksi ei tarvitse julkisilla liikkua, niin ei pompi kaiken maailman peräsuolen hivelijät silmille, tai tarvitse niitä kestää..

      Lainaa

    19. Tulos: -624 (738 ääntä)
      Eiköhän Lotalla ole oikeus kasvattaa poikansa heteroksi. Voisivat ihmiset tosissaan miettiä, miten irstailujaan tuovat ilmi julkisilla paikoilla.

      Lainaa

    20. Tulos: +655 (739 ääntä)
      ilmo: Eiköhän Lotalla ole oikeus kasvattaa poikansa heteroksi. Voisivat ihmiset tosissaan miettiä, miten irstailujaan tuovat ilmi julkisilla paikoilla.
      Ai kasvattaa heteroksi?! Ahhahahhahahaaaaaaahhhaa Sut on selvästi kasvatettu typeräksi

      Lainaa

    21. Tulos: +374 (428 ääntä)
      Hehe: Tulispa Lotan lapsesta homo
      Meillä naapurissa samanlainen homofobikkoperhe (on niillä muitakin ongelmia). Oon samaa vähän toivonut niiden pojasta, mutta toisaalta tosi sääli olisi olla homo tuollaisten vanhempien kanssa. Naurettavaa, että vieläkin joku tuntee paha oloa siitä, mitä 2 normaalia aikuista tekevät sängyssä.

      Lainaa

    22. KAIKKIMULLEHETINYTJAMITÄÄNEIKELLEKKÄÄNMUULLE 15.6.2017 7:50
      Tulos: -112 (206 ääntä)
      Menee överiksi nuorisossa tuo jenkkilän matkiminen, sieltähän tuo "Euroopasta" puhuminen tulee. Jenkeillä se on kuitenkin ihan loogista puhua lähtevänsä Eurooppaan matkustelemaan, kun tosiaan ovat eri mantereelta. Silti vähän yleistävä termi, kun Euroopan mailla on niin paljon kulttuurillisia eroja ettei voi puhua yhdestä kokonaisuudesta niin kuin Yhdysvalloista.

      Lainaa

    23. Tulos: +292 (334 ääntä)
      Ymmärrän Lotan pointin VAIN JA AINOASTAAN siinä tilanteessa jos tämä edessä istunut puhuu kovaan ääneen yksityiskohtaisia panojuttuja esm? Niin se ei ehkä ole lapsen korville sopivaa :D Jos vain puhuu siitä että on homo niin helvettiin sieltä persuista

      Lainaa

    24. jukkapalmu 15.6.2017 8:30
      Tulos: -48 (74 ääntä)
      Emma on näsäviisas pelle.

      Lainaa

    25. Tulos: -309 (399 ääntä)
      Jeesus: Ai kasvattaa heteroksi?! Ahhahahhahahaaaaaaahhhaa Sut on selvästi kasvatettu typeräksi
      Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että "homoutta ei voi, eikä saa muuttaa" ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.

      Lainaa

    26. yli opisto hörhö 15.6.2017 9:08
      Tulos: +210 (246 ääntä)
      Ainakin jenkeissä on käsittääkseni vieläkin kristillisiä leirejä joissa "parannetaan" homoutta.. Toisaalta amerikkalaiset kiduttaa sotavankejakin joten ei ole kovin vaikeaa uskoa tuollaista. Sääliksi käy ihmisiä jotka syntyy "homous on saatanasta" perheisiin.

      Lainaa

    27. True story 15.6.2017 9:13
      Tulos: -203 (267 ääntä)
      Pikku vinkki: Onkohan Jarkko kuullut edes sanaa “sateenkaari”? Siitäkin saattais jo pieni ihmismieli ihan järkkyä. Miksi Lotta ei ole kasvattanut Jarkkoa purkissa, ettei iso paha maailma pääse pilaamaan koko poikaa? Onkohan Lotan kukkahattu tallessa?
      Sateenkaari oli alunperin Jumalan lupaus Nooalle ja kaikille ihmisille siitä, että hän ei tuo enää vedenpaisumusta maan päälle. 1. Moos. 9:11-16, look it up. Jostain syystä LGBTQIAjne-kansa on ottanut symbolin omakseen, mutta näin se on ollut ensin.

      Lainaa

    28. Tulos: +141 (175 ääntä)
      Tässä on vissiin tullut suvakiksi kun vasta kommentteja lukiessa ymmärsin että Lotan ongelma oli *mies* jolla oli poikaystävä. Ihmettelinkin että mikä tässä nyt oli ongelmana, että jotain panojuttujako se kertoi vai oliko se poikaystävä kenties *gasp* NEEKERI!!!

      Lainaa

    29. Tulos: +448 (486 ääntä)
      True story: Sateenkaari oli alunperin Jumalan lupaus Nooalle ja kaikille ihmisille siitä, että hän ei tuo enää vedenpaisumusta maan päälle. 1. Moos. 9:11-16, look it up. Jostain syystä LGBTQIAjne-kansa on ottanut symbolin omakseen, mutta näin se on ollut ensin.
      Alunperin sateenkaari on spektrin väreissä esiintyvä ilmakehän optinen ilmiö. Se syntyy, kun valo taittuu pisaran etupinnasta, heijastuu pisaran takapinnasta ja taittuu jälleen pisaran etupinnasta. Koska vesipisara on dispersiivinen, valkoinen valo hajoaa väreiksi muodostaen sateenkaaren. Jossain vaiheessa vaan Nooa otti omakseen, mutta näin se on ollut ensin.

      Lainaa

    30. Tulos: -11 (83 ääntä)
      KAIKKIMULLEHETINYTJAMITÄÄNEIKELLEKKÄÄNMUULLE: Menee överiksi nuorisossa tuo jenkkilän matkiminen, sieltähän tuo “Euroopasta” puhuminen tulee. Jenkeillä se on kuitenkin ihan loogista puhua lähtevänsä Eurooppaan matkustelemaan, kun tosiaan ovat eri mantereelta. Silti vähän yleistävä termi, kun Euroopan mailla on niin paljon kulttuurillisia eroja ettei voi puhua yhdestä kokonaisuudesta niin kuin Yhdysvalloista.
      Eiköhän Emma ole vain pilkunnussija kun ois heittäny et "Halutaan lähteä _muualle_ Eurooppaan" voi ei, eiköhän jokainen älyä mitä tarkoitettiin. Ja Yhdysvalloissako osavaltiot on sitten niin samanlaisia että voidaan puhua yhdestä kokonaisuudesta? Google auttaa ystävä hyvä.

      Lainaa

    31. Tulos: +225 (253 ääntä)
      Mömö: Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että “homoutta ei voi, eikä saa muuttaa” ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.
      Voisitko sinä muuttua homoksi? Tuntuisiko se mahdolliselta? Ottaisit jonkun pillerin vaikka?

      Lainaa

    32. Tulos: +57 (95 ääntä)
      KAIKKIMULLEHETINYTJAMITÄÄNEIKELLEKKÄÄNMUULLE: Menee överiksi nuorisossa tuo jenkkilän matkiminen, sieltähän tuo “Euroopasta” puhuminen tulee. Jenkeillä se on kuitenkin ihan loogista puhua lähtevänsä Eurooppaan matkustelemaan, kun tosiaan ovat eri mantereelta. Silti vähän yleistävä termi, kun Euroopan mailla on niin paljon kulttuurillisia eroja ettei voi puhua yhdestä kokonaisuudesta niin kuin Yhdysvalloista.
      En nyt lähtis sanomaan et Yhdysvallat on sen enempää yks kokonaisuus kun mitä Eurooppa on. Esimerkkeinä nyt vaikka Hawaii, Alaska, Florida, Utah, California, Michigan ja Texas.

      Lainaa

    33. Tulos: +208 (244 ääntä)
      True story: Sateenkaari oli alunperin Jumalan lupaus Nooalle ja kaikille ihmisille siitä, että hän ei tuo enää vedenpaisumusta maan päälle. 1. Moos. 9:11-16, look it up. Jostain syystä LGBTQIAjne-kansa on ottanut symbolin omakseen, mutta näin se on ollut ensin.
      On kyllä korkean luokan ironia kun nimimerkki on true story ja puhutaan raamatun nooasta.

      Lainaa

    34. Tulos: +170 (206 ääntä)
      Lotta? Mitä vittua nyt taas? Eli homoja ei saisi olla koska sinä et jaksa puhua lapsellesi muutamaa minuuttia? Haista vittu.

      Lainaa

    35. Tulos: +252 (282 ääntä)
      Lapsikin ymmärtää kun vain selittää, että "jotkut pojat rakastaa tyttöjä, jotkut tytöt rakastaa poikia, jotkut tytöt rakastaa tyttöjä ja jotkut pojat rakastaa poikia". Lotalla näemmä loppuu äly kesken.

      Lainaa

    36. Tulos: -144 (188 ääntä)
      Mousie: Voisitko sinä muuttua homoksi? Tuntuisiko se mahdolliselta? Ottaisit jonkun pillerin vaikka?
      Todennäköisesti voimakkaalla aivopesulla myös minut voisi muuttaa homoksi.

      Lainaa

    37. Tulos: -128 (166 ääntä)
      Mömö: Todennäköisesti voimakkaalla aivopesulla myös minut voisi muuttaa homoksi.
      Tosin helpompaa tällainen olisi varmastikin, jos olisin vielä lapsi.

      Lainaa

    38. Kaalisäkki 15.6.2017 11:01
      Tulos: -32 (96 ääntä)
      Pliis: Lotta, missä vuodessa sä oikeen elät?
      Varmaan samalla kivikaudella jolla 90 prosenttia näistä uusiosuomalaisista.

      Lainaa

    39. Tulos: +18 (48 ääntä)
      Rosan "hauska" puuppajuttu, hehe. Uskopuhetta mutta paskon.

      Lainaa

    40. Tulos: +40 (68 ääntä)
      Jenssi: En nyt lähtis sanomaan et Yhdysvallat on sen enempää yks kokonaisuus kun mitä Eurooppa on. Esimerkkeinä nyt vaikka Hawaii, Alaska, Florida, Utah, California, Michigan ja Texas.
      Minä kyllä lähtisin. Ei Yhdysvallat yksi kokonaisuus ole, mutta enemmän sitä kuin Eurooppa.

      Lainaa

    41. Mitensenottaa 15.6.2017 11:13
      Tulos: +111 (143 ääntä)
      Mömö: Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että “homoutta ei voi, eikä saa muuttaa” ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.
      Tää oli mielenkiintoinen pohdinta. Itse ajattelen, että kaikki ihmiset ovat enemmän tai vähemmän homoja, aste riippuu sitten monesta eri tekijästä. Optimitilanne on se, että ihminen saa toteuttaa sitä mitä omimmaksi tuntee. Tuo suuntautuminen voi kulkea kausittain. Perustelen tätä omilla kokemuksilla ja sillä, että ns. umpiheteroidenkin tiedämme tarpeen vaatiessa toteuttavan seksuaalisuuttaan samaa sukupuolta olevien kanssa. Itse luokittelen itseni biseksuaaliksi, olen aina ollut kiinnostunut molemmista sukupuolista. Nuorempana olin enemmän naisiin päin kallellaan, mutta sittemmin siirtynyt ihan heteroelämään. Kiinnostus naisiin vain on jotenkin vähentynyt ajan kanssa. En koe kyllä mitenkään eheytyneeni, enhän ole tästä kohtaa koskaan rikki ollutkaan. Luulen, että kiinnostus naisiin saattaa voimistua myöhemmin uudelleen.

      Lainaa

    42. Ihan tavallinen ihminen 15.6.2017 11:41
      Tulos: +165 (189 ääntä)
      Ei se lapsille asioiden selittäminen niin vaikeeta ole, turha sitä on pelätä. Aikanaan selitin siskontytölle että mun samaa sukupuolta oleva 'kaveri' on mun kumppani, ja hän vaan kysy että ai niin ku Salkkareissa? Enempää ei tarvinu selitellä, likka oli ehkä 9 vanha eikä nähny mitään ongelmaa asiassa. Toisaalta se että 9v on fiksumpi kun Lotta ei ole kauheen yllättävää...

      Lainaa

    43. Puurot ja velli 15.6.2017 11:44
      Tulos: +135 (153 ääntä)
      Mömö: Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että “homoutta ei voi, eikä saa muuttaa” ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.
      Newsflash: Seksuaalinen suuntautuminen tai seksuaalisuus noin yleensä ei ole mitenkään staattinen olotila, joka olisi ja pysyisi aina samana. Ihmisen seksuaalisuus muuttuu elämän myötä ja se on ihan jees ja tunnustettu tosiasia. Ajatus siitä, että geeneissä ollessaan seksuaalinen suuntautuminen olisi jotenkin "parannettavissa", on ehkä hiukan hölmö. Se, että jokin on geeneissä, ei tee siitä korjattavaa. Ihmisen silmien väri on geeneissä, mutta ei sitä DNA:ta ronkkimalla saa miksikään muuttumaan. Ajatus siitä, että seksuaalisuus tai sen suuntautuminen johtuisi jostain traumasta, on sekin pölhöä. Totta kai ympäristö vaikuttaa, mutta traumaperäinen seksuaalisen suuntautumisen muuttuminen saa esimerkiksi homoseksuaalisuuden kuulostamaan joltain negatiiviselta oireelta. Mitä se ei ole. En kiellä, etteikö siihen suhtauduttaisi hiukan nuivasti, jos homoseksuaalina ennen tunnettu päätyykin heterosuhteeseen, mutta ei se mistään homoseksuaalisuuden ihannoinnista johdu. Seksuaalivähemmistöihin kuuluvia on läpi historian yritetty kaiken maailman (inhottavinkin) konstein parantaa, joten ei mikään ihme jos suhtautuminen heteroksi muuttumiseen on nuivaa.

      Lainaa

    44. Tulos: +125 (149 ääntä)
      Mömö: Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että “homoutta ei voi, eikä saa muuttaa” ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.
      Öööö, miksi sitä pitäisi muuttaa? Jollei satu uskomaan että Jesse kieltää, ja hyvä osuus kirkostakaan ei sitä usko, niin mitä ihmeen väliä? Hyvä, jos joku jonka kanssa itse haluaisin olla havaitsee että suuntautuminen ei omaan sukupuoleeni kohdistu niin se on ikävää, mutta niinkin on käynyt, ja kestin sen ihan urheasti ja pysyimme ystävinä -olisihan kohtuutonta toivoa että koko maailma ja muiden suuntautumiset pyörisivät Sannnin ympärillä. Oikeasti tuntuu että homoseksiä eivät suinkaan ajattele eniten homot tai bisset, vaan nämä maailman Lotat. Meditoitteko te heteroiden häissä notta hmm, mitenköhän noi panee ja kuinka usein? Ja kuinka uskallatte viedä niihin lapsia, häät nyt kuitenkin ovat perinteisesti "seksin harrastamisen saa aloittaa nyt" juhlat?

      Lainaa

    45. Tulos: +43 (73 ääntä)
      Lotta, saat mut oksentamaan.

      Lainaa

    46. Tulos: -174 (216 ääntä)
      Tämä koko juttu kommentteineen kuvastaa hyvin sitä pakkosyöttöä minkä näiden asioiden suhteen on nykyään joka paikassa ja se pakotus on juuri se mikä aiheuttaa monessa ehkä voimakkaimman inhon kun asiaa pusketaan läpi äärimmäisellä narsismilla.

      Lainaa

    47. Tulos: -172 (210 ääntä)
      Onneksi useimmiten seuransa voi kumminkin valita ja karsia sieltä nämä seksuaalivähemmistöhörhö. Ja jos sattuu olemaan tilanne ettei voi itse valita niin ne katoavat lyhyen ajan kuluessa itsestään jos eivät saa jatkuvaa taputtelua ja harhansa paapomista.

      Lainaa

    48. Tulos: -69 (91 ääntä)
      Emma, se on ihan normaalia tänä aikana. Nykypäivän nuoret 15-25v eivät tunnu tajuavan paljon mitään.

      Lainaa

    49. Tulos: +48 (66 ääntä)
      Pikku vinkki: Onkohan Jarkko kuullut edes sanaa “sateenkaari”? Siitäkin saattais jo pieni ihmismieli ihan järkkyä. Miksi Lotta ei ole kasvattanut Jarkkoa purkissa, ettei iso paha maailma pääse pilaamaan koko poikaa? Onkohan Lotan kukkahattu tallessa?
      Sateenkaari on valoilmiö eikä mitään sen kummallisempaa. Sitä ei voi onneksi kukaan aatteelleen omia vaikka kuinka haluaisi.

      Lainaa

    50. save the kids 15.6.2017 13:42
      Tulos: +127 (141 ääntä)
      Hehe: Tulispa Lotan lapsesta homo
      Olishan se ajattelun paikka Lotalle mutta saattais lapsi joutua kokemaan henkistä ja/tai fyysistä väkivaltaa ja jopa joutua äitinsä hylkäämäksi. Tulispa Lotan lapsesta terve ja tasapainonen yksilö, joka pystyy suvaitsevaiseen ja inhimilliseen ajatteluun kasvatuksestaan huolimatta ja kykenee toteuttamaan itseään pelkäämättä äitinsä reaktiota.

      Lainaa

    51. Tulos: -124 (146 ääntä)
      Sannni: Öööö, miksi sitä pitäisi muuttaa? Jollei satu uskomaan että Jesse kieltää, ja hyvä osuus kirkostakaan ei sitä usko, niin mitä ihmeen väliä? Hyvä, jos joku jonka kanssa itse haluaisin olla havaitsee että suuntautuminen ei omaan sukupuoleeni kohdistu niin se on ikävää, mutta niinkin on käynyt, ja kestin sen ihan urheasti ja pysyimme ystävinä -olisihan kohtuutonta toivoa että koko maailma ja muiden suuntautumiset pyörisivät Sannnin ympärillä. Oikeasti tuntuu että homoseksiä eivät suinkaan ajattele eniten homot tai bisset, vaan nämä maailman Lotat. Meditoitteko te heteroiden häissä notta hmm, mitenköhän noi panee ja kuinka usein? Ja kuinka uskallatte viedä niihin lapsia, häät nyt kuitenkin ovat perinteisesti “seksin harrastamisen saa aloittaa nyt” juhlat?
      Samalla tavalla kun sinä vaihdat hiusten väriä, niin joku voi haluta muuttaa suuntautumista. Mikä tässä nyt on ongelma? Tyypit vaihtaa nykyään sukupuoltakin.

      Lainaa

    52. Tulos: +137 (165 ääntä)
      Hyi: Tämä koko juttu kommentteineen kuvastaa hyvin sitä pakkosyöttöä minkä näiden asioiden suhteen on nykyään joka paikassa ja se pakotus on juuri se mikä aiheuttaa monessa ehkä voimakkaimman inhon kun asiaa pusketaan läpi äärimmäisellä narsismilla.
      Siis heti kun seksuaalivähemmistöjä on edes olemassa, se on muka jotain pakkosyöttöä?

      Lainaa

    53. Tulos: +94 (112 ääntä)
      Mömö: Samalla tavalla kun sinä vaihdat hiusten väriä, niin joku voi haluta muuttaa suuntautumista. Mikä tässä nyt on ongelma? Tyypit vaihtaa nykyään sukupuoltakin.
      Ei minkään valtakunnan ongelmaa, kukin saa suuntautua ihan kuten haluaa. Jos kokee olevansa heterona onnellisempi niin siitä sitten vaan -ja itsekin olen ihan perinteisellä tavalla miehen kanssa avioliitossa. Yritin vain sanoa että en tajua miksi nimimerkki "hyi"n kaltaisia niin kiinnostaa miten muut naivat, kun se todellakin on yksityisasia. Ihmettelisin sitäkin jos joku saisi hepulin käyttämästäni hiusväristä, koska eipä sekään kenenkään muun nenää kutita.

      Lainaa

    54. Tulos: +108 (126 ääntä)
      Hyi: Tämä koko juttu kommentteineen kuvastaa hyvin sitä pakkosyöttöä minkä näiden asioiden suhteen on nykyään joka paikassa ja se pakotus on juuri se mikä aiheuttaa monessa ehkä voimakkaimman inhon kun asiaa pusketaan läpi äärimmäisellä narsismilla.
      Seksuaalisesta tasa-arvosta puhuminen on sinusta inhoa aiheuttavaa pakkosyöttöä, mutta kommenttisi kaltaisen möyhöttämisen et usko aiheuttavan muissa suurempaa tarvetta puolustaa seksuaalivähemmistöjen oikeutta? Tai ehkä jopa inhoa? Seksuaalivähemmistöihin neutraalin terveesti suhtautuva ihminen pystyy kyllä ohittamaan ko. aihetta käsittelevät teemat uutisvirrassaan niihin takertumatta. Ellei sitten takerru jokaiseen muuhunkin paljon puhuttuun aiheeseen, kuten uhreilutähtiin, turhiin julkkiksiin, fidget spinnereihin... mikä sekään nyt ei ole aivan, noh, tervettä.

      Lainaa

    55. Tulos: +22 (74 ääntä)
      Mua ei ainakaan haittaisi, jos lasten kanssa ei liikuttais enää julkisilla paikoilla.

      Lainaa

    56. Väärin meni 15.6.2017 16:32
      Tulos: 0 (24 ääntä)
      Joskus itsekin vähän ironisesti puhun Euroopasta, joka on tuttu lähinnä amerikkalaisten mielikuvista: boheemit ranskalaiset, ylevät britit sekä kalpeat saksalaiset. Eihän mikään tästä totta nykypäivänä ole, mutta se luo hauskan kontrastin Suomen kulttuurin kanssa.

      Lainaa

    57. Tulos: +29 (43 ääntä)
      Mömö: Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että “homoutta ei voi, eikä saa muuttaa” ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.
      Hyi: Tämä koko juttu kommentteineen kuvastaa hyvin sitä pakkosyöttöä minkä näiden asioiden suhteen on nykyään joka paikassa ja se pakotus on juuri se mikä aiheuttaa monessa ehkä voimakkaimman inhon kun asiaa pusketaan läpi äärimmäisellä narsismilla.
      Mömö: Samalla tavalla kun sinä vaihdat hiusten väriä, niin joku voi haluta muuttaa suuntautumista. Mikä tässä nyt on ongelma? Tyypit vaihtaa nykyään sukupuoltakin.
      Ai, voiko heteroseksuaalisuutta siis suihkuttaa purkista peittämään homoseksuaalisuutta ja toisin päin?

      Lainaa

    58. Tulos: +113 (133 ääntä)
      Mielenkiintoista että kun heteroseksuaali puhuu kumppanistaan, on se normaalia mutta kun homoseksuaali puhuu samaa sukupuolta olevasta kumppanistaan, on se "narsismia". (Inb4 joku kysyy että milloinkas homoseksuaalisuus on ollut normaalia: milloin se ei ole ollut?) Sori peräkkäisistä kommenteista, meni lainaukset miten sattuu. Viittaan nyt Hyin kirjalliseen ripuliin :D

      Lainaa

    59. Tulos: +108 (128 ääntä)
      Vieläkö ihmiset muka tällä Herran vuosikymmenellä jaksaa järkyttyä homoseksuaaleista? Ainahan niitä on ollu ja kauan aikaa niistä on jo puhuttu. Eikö täs nyt oo paljo muutaki murehdittavaa. Sitä paitsi homoseksuaalisuus on ehkä maailman ihmisystävällisin tapa himmata tätä järjetöntä väestönkasvua.

      Lainaa

    60. Kesti M Juha 15.6.2017 18:52
      Tulos: +62 (74 ääntä)
      Lotta rakas ei ne lapset koskaan pienenä pysy joskus ne saa selville ettei maailma ole kuin äiti sen kertoi ..

      Lainaa

    61. Tulos: +77 (87 ääntä)
      "Voi himpskatin homot kun eivät ymmärrä pysyä kaapeissaan."

      Lainaa

    62. Tulos: -115 (129 ääntä)
      Litton: Vieläkö ihmiset muka tällä Herran vuosikymmenellä jaksaa järkyttyä homoseksuaaleista? Ainahan niitä on ollu ja kauan aikaa niistä on jo puhuttu. Eikö täs nyt oo paljo muutaki murehdittavaa. Sitä paitsi homoseksuaalisuus on ehkä maailman ihmisystävällisin tapa himmata tätä järjetöntä väestönkasvua.
      Tuskin nyt sentään järkyttyä mutta inhotusta ja kuvotusta. Olisi vaan Lottakin hätistellyt tuollaista takaisin sinne kaappiin jos ei ymmärrä julkisella paikalla pitää niitä asioita ominaan. Voisin lyödä vetoa että tuokin tapaus on sattunut Helsingissä.

      Lainaa

    63. Tulos: +89 (107 ääntä)
      Hyi: Tuskin nyt sentään järkyttyä mutta inhotusta ja kuvotusta. Olisi vaan Lottakin hätistellyt tuollaista takaisin sinne kaappiin jos ei ymmärrä julkisella paikalla pitää niitä asioita ominaan. Voisin lyödä vetoa että tuokin tapaus on sattunut Helsingissä.
      Oletko syntyäsi noin ahdasmielinen vai pitikö käydä kurssi? Oikeasti, miten sinunlaisiasi ihmisiä voi olla olemassa? Miksi homojen pitäisi julkisella paikalla jotenkin pitää homoutensa salassa? Eihän se mies käsittääkseni tehnyt mitään muuta kuin puhui miespuolisesta kumppanistaan. Varmasti jos hän olisi ollut hetero, ei sen enempää sinulle kuin Lotallekaan olisi ollut mikään ongelma vaikka hän olisi yksityiskohtaisesti herutellut jokaista seksikokemustaan.

      Lainaa

    64. Tulos: -94 (124 ääntä)
      Mielummin mä piereskelyä kuuntelen kuin homoa.

      Lainaa

    65. Tulos: +11 (33 ääntä)
      Rosa on vaimomatskua

      Lainaa

    66. TotuudenTorvi 15.6.2017 23:03
      Tulos: -126 (150 ääntä)
      Sanoitte mitä sanoitte, Lotta on oikeassa. Sukupuolia on kaksi ja homous ei ainakaan tervettä ole.

      Lainaa

    67. Tulos: -64 (82 ääntä)
      Hihi: Ai, voiko heteroseksuaalisuutta siis suihkuttaa purkista peittämään homoseksuaalisuutta ja toisin päin?
      Et luultavasti ymmärtänyt koko keskustelua, tai sitten koitat olla tosi hassu. :) Mikäli seksuaalinen suuntautuminen on aivokemiallinen tila, niin siihen voidaan vaikuttaa kemiallisesti.

      Lainaa

    68. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Mä oon kuullu vanhempien ihmisten, 50+, puhuvan Euroopan asioista ja Euroopassa käymisestä. Se tuntuu määritelmänä käsittävän Keski-, Länsi- ja Etelä-Euroopan. Brittein saaret ja Pohjoismaat on sitte erikseen. Eli ei oo välttämättä jenkkiläinen ilmaus, voi olla vanhemmilta tai muilta omaksuttu.

      Lainaa

    69. Tulos: +66 (80 ääntä)
      Mömö: Et luultavasti ymmärtänyt koko keskustelua, tai sitten koitat olla tosi hassu. Mikäli seksuaalinen suuntautuminen on aivokemiallinen tila, niin siihen voidaan vaikuttaa kemiallisesti.
      No voi sun :D Se, että jokin on aivokemiallista, EI tarkoita sitä, että siihen voitaisiin vaikuttaa kemiallisesti, vähän kuten ihmisen geenejä ei todellakaan voi "hoitaa lääkkeillä" saati muuttaa miten haluaa. Sitä paitsi kuka sanoi seksuaalisuuden olevan aivokemiallista? Niin ja vaikka erinäiset seksuaaliset mieltymykset muuttuvat elämän myötä, kuka tai mikä sinut sai uskomaan että homoksi tai heteroksi (tai bi-seksuaaliksi) muututaan? Homoseksuaalin kaapista ulos tuleminen ei ole seksuaalisuuden muutos vaan paljastus. Se, että genetiikan, aivojen rakenteen ja kemian ja yleensäkin biologian ymmärryksesi sekä niistä vetämäsi vertaukset ontuvat pahasti, ei tarkoita sitä, etteivätkö muut ymmärtäisi :)

      Lainaa

    70. Välillä sitä järkyttyy 16.6.2017 9:56
      Tulos: +90 (106 ääntä)
      Välillä sitä järkyttyy kun tajuaa että tuollaisia Lottia on oikeasti olemassa ja ovat mielipiteineen ihan tosissaan. Tuttavapiirissä on eräs uskonnollisen taustan omaava äippä, joka on ollut aivan järkyttävän homovastainen, mutta nyt kun omasta pojastaan näyttäisi tulevan niin stereotypinen gay kuin vain on mahdollista, niin on alkanut mielipide muuttua ja nyt jo hyväksyy ajatuksen että omakin poika voisi olla homo. Ahdasmielisyydestäkin voi näköjään parantua, joten ihmiskunnalla on sittenkin toivoa.

      Lainaa

    71. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Kukkis: Lotta. Muuta syvälle metsään ja pysy siellä.
      Etelänavalle niin ei tule "väärän" seksuaalisuuntauksen omaavia vastaan.. tai oikeastaan ketään ei tule vastaan.

      Lainaa

    72. Tulos: +53 (67 ääntä)
      Kasvatus: Ikävä tilanne bussissa mutta ei lasta voi loputtomiin kasvattaa tynnyrissä. Jossain vaiheessa on pakko alkaa valistamaan että maailmassa on sairaita ihmisiä joista kaikki eivät nykyäänkään saa harhoihinsa hoitoa, eikä sille voi mitään.
      Onhan se totta, että maailmassa on sairaita ihmisiä, jotka eivät saa hoitoa mielenterveysongelmiinsa. Esimerkiksi niitä, jotka näkevät mielenterveysongelmia sielläkin missä niitä ei ole ;)

      Lainaa

    73. Tulos: -20 (26 ääntä)
      Välillä sitä järkyttyy: Välillä sitä järkyttyy kun tajuaa että tuollaisia Lottia on oikeasti olemassa ja ovat mielipiteineen ihan tosissaan. Tuttavapiirissä on eräs uskonnollisen taustan omaava äippä, joka on ollut aivan järkyttävän homovastainen, mutta nyt kun omasta pojastaan näyttäisi tulevan niin stereotypinen gay kuin vain on mahdollista, niin on alkanut mielipide muuttua ja nyt jo hyväksyy ajatuksen että omakin poika voisi olla homo. Ahdasmielisyydestäkin voi näköjään parantua, joten ihmiskunnalla on sittenkin toivoa.

      Lainaa

    74. Tulos: -76 (88 ääntä)
      Välillä sitä järkyttyy: Välillä sitä järkyttyy kun tajuaa että tuollaisia Lottia on oikeasti olemassa ja ovat mielipiteineen ihan tosissaan. Tuttavapiirissä on eräs uskonnollisen taustan omaava äippä, joka on ollut aivan järkyttävän homovastainen, mutta nyt kun omasta pojastaan näyttäisi tulevan niin stereotypinen gay kuin vain on mahdollista, niin on alkanut mielipide muuttua ja nyt jo hyväksyy ajatuksen että omakin poika voisi olla homo. Ahdasmielisyydestäkin voi näköjään parantua, joten ihmiskunnalla on sittenkin toivoa.
      Surullista miten selkäranka katoaa ja kaksinaismoralismi nostaa päätään kun on siitä omasta kysymys. Muissa kyllä nähdään totuudenmukaisesti mutta se oma nähdään parempana. Ei tosin mitään yllättävää eikä uutta että vanhemmat toimivat tuolla tavalla jälkikasvunsa toimiessa kyseenalaisesti.

      Lainaa

    75. Tulos: +66 (74 ääntä)
      ilmo: Eiköhän Lotalla ole oikeus kasvattaa poikansa heteroksi. Voisivat ihmiset tosissaan miettiä, miten irstailujaan tuovat ilmi julkisilla paikoilla.
      Mihin kaikkeen muuhun koet kasvattamisen vaikuttavan? Hiusten, silmien ja ihon väriin, pituuteen, veriryhmään?

      Lainaa

    76. Tulos: +82 (92 ääntä)
      Hyi: Surullista miten selkäranka katoaa ja kaksinaismoralismi nostaa päätään kun on siitä omasta kysymys. Muissa kyllä nähdään totuudenmukaisesti mutta se oma nähdään parempana. Ei tosin mitään yllättävää eikä uutta että vanhemmat toimivat tuolla tavalla jälkikasvunsa toimiessa kyseenalaisesti.
      Kysyn nyt ihan uteliaisuudesta, hyvä nimimerkki "hyi": mikä sinua oikein tässä riivaa? Osa ihmisistä syö maksalaatikkoa, mikä on omasta mielestäni maailman vastenmielisintä tököttiä, mutta en takerru asiaan. Miten tahansa kunhan minun ei tarvitse syödä. Yritätkö vain saada porukkaa suutuksiin, vai haittaako sinua oikeasti noin paljon miten muut ihmiset elämänsä järjestävät, ja jos niin miksi? En minä kuluta päiviäni pohtimalla maksalaatikkoa ja sitä tosiasiaa että luultavasti jossain joku sitä tälläkin hetkellä syö, ja kommentoimalla erilaisille palstoille maksalaatikon inhottavuudesta -jos niin tekisin olisin varmaankin huonotuulinen ja lievästi pahoinvoiva kaiken aikaa. En ajattele koko asiaa, ja maailma jatkuu. Haluaisin ihan tosissani tietää miksi koet että on järkevää märehtiä asiaa josta et pidä, jolle et mitään voi, ja joka ei sinulle kuulu?

      Lainaa

    77. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Toivon että Rosa olisi istunut Lotan viereen junassa.

      Lainaa

    78. Tulos: +64 (72 ääntä)
      Mikä siinä homojen vihaamisessa on niin kiehtovaa. Ei voi ymmärtää.

      Lainaa

    79. Tulos: +26 (34 ääntä)
      kurq: Toivon että Rosa olisi istunut Lotan viereen junassa.
      Miksi viereen eikä päälle?

      Lainaa

    80. Tulos: +39 (47 ääntä)
      Kyllä Lotan sietääkin itseään hävetä.

      Lainaa

    81. Tulos: +45 (53 ääntä)
      Hihi: Ai, voiko heteroseksuaalisuutta siis suihkuttaa purkista peittämään homoseksuaalisuutta ja toisin päin?
      Eieiei kun silloin ihmisistä tulee niitä biseksuaaleja. Jotka unohdetaan aina ja täälläkin on kunnon vastakkainasettelu päällä vaikka kyseessä on jatkumo, jonka kohta voi saman ihmisenkin kohdalla vaihdella elämän aikana. Mutta terveintä on toi "maksalaatikko" lähestymistapa (alan käyttämään tätä nimeä, kiitos vaan alkup. kirjoittajalle) eli koitetaan kaikki hankkia ihan oma elämä ja keskitytään siihen.

      Lainaa

    82. jokaiselle lapselle hyvät vanhemmat 16.6.2017 21:18
      Tulos: +49 (53 ääntä)
      Hehe: Tulispa Lotan lapsesta homo
      Itsekin toivon vastaavaa kun kohtaan jonkun oikein tiukan homo/trans/ihmisvihaajan... mutta sitten aina tajuan että kuinka paljon se ks. ihmisen lapsi joutuisi todennäköisesti kärsimään niin enpäs toivokaan :/

      Lainaa

    83. pari tiedonhippusta 16.6.2017 21:37
      Tulos: +59 (67 ääntä)
      Mömö: Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että “homoutta ei voi, eikä saa muuttaa” ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.
      Sellaisesta syystä kaikki nykyään ajattelevat näin, koska homoseksuaalisuuden synnynnäisyydestä tosiaan on jo kattavasti tieteellistä tutkimustulosta, mm. kaksostutkimuksista ja aivokuvantamistutkimuksista. Synnynnäiset tekijät eivät ole yksistään geeneistä kiinni, vaan myös esim. raskausajan hormonierityksestä. Eivätkä geenitkään ole joko-tai-tyyppisesti toimivia, vaan osa geeneistä aktivoituu vain tiettyjen ympäristövaikutusten/ toisten geenien vaikutuksen alaisena. Eli yksittäisen "homogeenin" etsiminen ei ole kovin realistista. Lisäksi tuo "korjata geenihoidoilla tai lääkkeillä"-heittosi... Ensinnäkään nykylääketiede ei tunne hoitomuotoja, joilla voitaisiin muuttaa ihmisen seksuaalinen orientaatio. Toisekseen ketään, kuka ei kärsi olotilastaan eikä ole itselleen tai muille vaaraksi, ei tarvitse vain yhteiskunnan varoja tuhlatakseen "korjata". Lisäksi, mistä olet saanut päähäsi, ettei nuori nykyään voi edelleen "kasvaa" heteroksi (jota siis on tietenkin aina ollut)? Totta kai voi, samoin kuin homoksi. Mutta homous vaan "löydetään" useammin kuin heterous, koska heteroutta pidetään normina (mikä tietenkin on normaalia, koska suurempi osa väestöstä on tilastollisesti heteroita kuin homoja). Kukaan ei siis muutu miksikään, jotkut vain löytävät itsensä myöhemmin kuin toiset.

      Lainaa

    84. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Mömö: Jostain syystä nykyään ajatellaan, että seksuaalinen suuntautuminen ei voi muuttua. Tietenkin tuo on lapsellinen ajatus. Jos seksuaalinen suuntautuminen on geeneissä (mitä ei ole osoitettu) , se olisi mahdollista vaihtaa, tai korjata geenihoidoilla, tai lääkkeillä. Mikäli se johtuu jollain tavalla kasvatuksesta, tai ympäristön aiheuttamista lapsuuden traumasta tms. Voisi sen mahdollisesti muuttaa psykologisten hoitojen avulla. Nykyään kuitenkin ajatellaan että “homoutta ei voi, eikä saa muuttaa” ainoastaan heterosta saa muuttua homoksi, mutta toiseen suuntaan jos joku kehtaa muuttua, niin sille nostellaan kulmakarvoja, tai suhtaudutaan jopa vihamielisesti.
      Harvoin sitä muututaan heterosta homoksi tai homosta heteroksi. Pikemminkin kyse on joko biseksuaalisuudesta tai siitä, että kyseinen henkilö on oppinut tuntemaan seksuaalisia mieltymyksiään paremmin - tai jopa mennyt rakastumaan samaa sukupuolta olevaan, vaikka olisi aina ennen kuvitellut olevansa hetero.

      Lainaa

    85. Tulos: -51 (65 ääntä)
      pari tiedonhippusta: Sellaisesta syystä kaikki nykyään ajattelevat näin, koska homoseksuaalisuuden synnynnäisyydestä tosiaan on jo kattavasti tieteellistä tutkimustulosta, mm. kaksostutkimuksista ja aivokuvantamistutkimuksista. Synnynnäiset tekijät eivät ole yksistään geeneistä kiinni, vaan myös esim. raskausajan hormonierityksestä. Eivätkä geenitkään ole joko-tai-tyyppisesti toimivia, vaan osa geeneistä aktivoituu vain tiettyjen ympäristövaikutusten/ toisten geenien vaikutuksen alaisena. Eli yksittäisen “homogeenin” etsiminen ei ole kovin realistista. Lisäksi tuo “korjata geenihoidoilla tai lääkkeillä”-heittosi… Ensinnäkään nykylääketiede ei tunne hoitomuotoja, joilla voitaisiin muuttaa ihmisen seksuaalinen orientaatio. Toisekseen ketään, kuka ei kärsi olotilastaan eikä ole itselleen tai muille vaaraksi, ei tarvitse vain yhteiskunnan varoja tuhlatakseen “korjata”. Lisäksi, mistä olet saanut päähäsi, ettei nuori nykyään voi edelleen “kasvaa” heteroksi (jota siis on tietenkin aina ollut)? Totta kai voi, samoin kuin homoksi. Mutta homous vaan “löydetään” useammin kuin heterous, koska heteroutta pidetään normina (mikä tietenkin on normaalia, koska suurempi osa väestöstä on tilastollisesti heteroita kuin homoja). Kukaan ei siis muutu miksikään, jotkut vain löytävät itsensä myöhemmin kuin toiset.
      Tässä nyt on vähän sama juttu, kun tupakka ja alkoholifirmat lobbaa tutkimuksia, jotka todistelee kilvan heidän tuotostensa terveellisyydestä. Ruokafirmat lobbaa superfuuditutkimuksia jne. Mikä vaan saadaan näyttämään miltä vaan, kun tarpeeksi päätetään "tutkia" asioita. Nykyään totuus on niinkun harmaan sävyt. Kaikille kaikkee. Jos on homousgeeni, niin sitten on varmaan audikuskigeenikin, joka aktivoituu vaan tietyissä tilanteissa. Lisäksi on varmaan pedofiliageeni ja koiriin sekaantumisgeeni. Geenit ei ohjaa meidän käyttäytymistä, eikä pakota meitä tekemään jotain juttuja. Ei ole geeneistä kiinni tykkäätkö sä mansikkahillosta. Sun vanhemmat voi tykätä siitä yli kaiken, mutta sä vihaat, koska sun vanhenpien reaktio suhteessa kyseiseen asiaan aiheuttaa sussa jonkinlaisen rebel reaktion. Tai joku muu sun läheinen. Tällä tavalla sä muokkaat aiheista josta sä tykkäät. Harva metallifani tykkäsi örinämetallista 5 vuotiaana. Sillon se oli pelottavaa, mutta jossain teini-iän kynnyksellä siitä tuli kiinnostuksen kohde. Piti kokeilla rajoja. Kuinka pitkälle voin mennä?

      Lainaa

    86. Tulos: -15 (37 ääntä)
      "Homous on väärin!!!111!!" Miksi? Miksi se on väärin? "No koska jotkut random narkit joskus 2000v. sitten kuvitteli huumepäissään et jumala puhuu niille ja nyt mä uskon niiden kirjottamaan kirjaan xDDDDDD" Oikeesti vittu tehkää myöhäinen abortti omaan kaularankaanne.

      Lainaa

    87. Tulos: -44 (56 ääntä)
      Mna: Pikemminkin kyse on joko biseksuaalisuudesta tai siitä, että kyseinen henkilö on oppinut tuntemaan seksuaalisia mieltymyksiään paremmin – tai jopa mennyt rakastumaan samaa sukupuolta olevaan, vaikka olisi aina ennen kuvitellut olevansa hetero.
      Ja näin muuttanut käyttäytymistänsä homoksi, vaikka ennen oli hetero. Kyllä kai sitä voi kiimoissaan rakastua ja muuttaa käyttäytymistään, tai ajattelutapaansa. Ei tähän tarvitse mitään geenejä sotkea.

      Lainaa

    88. Tulos: -37 (49 ääntä)
      Sun aivot ei ole mikään kiinteä elin, joka pysyy samanlaisena syntymästä hautaan asti. Joka ikinen päivä siellä tapahtuu lukematon määrä uusia liitoksia ja vanhoja liitoksia häviää koko sun elinajan kuolemaan asti. Tällainen adaptiivinen järjestelmä mahdollistaa sen, että sä voit oppia uusia asioita ja sä voit unohtaa tarpeettomia juttuja. Mitä nuorempi sä oot, sitä enemmän siellä tapahtuu kaikkea, sitten vanhetessa ja teini-iän ylittyessä turhia liitoksia katkeaa ja "luovuutta" katoaa tarpeellisten asioiden jäädessä tilalle. Aivot pyrkii löytämään "tasapainon". Sen takia vanhoilla ihmisillä on erittäin vaikea oppia pois tavoista, joita he ovat oppineet nuorena, vaikka kuinka vanhukselle jankuttaa, esim. että "ei niitä jugurttipurkkeja ja kaikkea roskaa tarvitse kerätä "pahan päivän varalle", niin hyvin mahdollisesti niitä silti kerätään loppuun saakka, jos tällainen tapa on tullut opetelluksi. Sä voit opetella itselles maneereita (ja sä myös opit niitä tahtomattaskin), esim. vaikka mennä aina samaan aikaan kauppaan ja ostaa samat tuotteet ja poistua sieltä kotiin tekemään samaa ruokaa, jota oot aina tottunut kokkaamaan. Mitä enemmän sä toistat jotain juttua, sitä helpommaks se tulee sulle tehdä sitä juttua, koska sun aivot on muodostaneet liitoksia ja oppineet toteuttamaan tätä samaa prosessia. Sä voit myös opetella katsomaan joka päivä pornoa ja voit opetella siitä tavasta pois. Porno ei ole kenelläkään geeneissä, vaikka saattaa tuntua siltä, että lapsesta asti on jostain syystä halunnut katsoa. Mitä kauemmin sä katot sitä joka päivä, sitä vaikeempi sun on siitä tavasta päästä pois. Sama juttu on seksuaalisen suuntautumisen kanssa. Sä voit oppia jonkunlaisen seksuaalisen maneerin ja mitä enemmän sä toistat sitä, sitä enemmän sun aivoissa olevat palkitsemisjärjestelmät aktivoituu siitä tuottaen sulle mielihyvää, vaikka aiemmin kyseisen kaltainen asia on saattanut tuntua epämiellyttävältä ajatukselta.

      Lainaa

    89. Nimivirasto 17.6.2017 0:40
      Tulos: -19 (31 ääntä)
      Jarkko ei ole lapsen nimi. Kyseessä on noin 30-vuotias mies.

      Lainaa

    90. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Nimivirasto: Jarkko ei ole lapsen nimi. Kyseessä on noin 30-vuotias mies.
      Mistä sinä sen muka tiedät? Ja sitä paitsi, ei oikein ole olemassa nimiä jotka saa vasta aikuisena. Vaikka se Jarkko olisikin 30-vuotias, on hän ollut lapsenakin Jarkko.

      Lainaa

    91. Tulos: +49 (59 ääntä)
      mömö:Geenit ei ohjaa meidän käyttäytymistä, eikä pakota meitä tekemään jotain juttuja. Ei ole geeneistä kiinni tykkäätkö sä mansikkahillosta. Sun vanhemmat voi tykätä siitä yli kaiken, mutta sä vihaat, koska sun vanhenpien reaktio suhteessa kyseiseen asiaan aiheuttaa sussa jonkinlaisen rebel reaktion. Tai joku muu sun läheinen. Tällä tavalla sä muokkaat aiheista josta sä tykkäät. Harva metallifani tykkäsi örinämetallista 5 vuotiaana. Sillon se oli pelottavaa, mutta jossain teini-iän kynnyksellä siitä tuli kiinnostuksen kohde. Piti kokeilla rajoja. Kuinka pitkälle voin mennä?
      Tinapipoa syvemmälle päähän vaan :D Sinulta menee uudestaan ja uudestaan pään yli se seikka, että biologisen tekijän ei tarvitse olla geneettinen eli perinnöllinen. Vaikka homouteen vaikuttavat mm. hormonaaliset tekijät, ei mitään "homogeeniä" ole. Muutenhan sitä esiintyisi tietyissä ihmisryhmissä enemmän kuin toisissa. Kuitenkin sitä esiintyy varsin tasaisesti ihmisryhmästä ja maantieteellisestä sijainnista huolimatta. Kaikkien ihmisten keskuudessa kaikkialla läpi kaikkien aikakausien. Homoseksuaalisuuden luovat tekijät ovat kuitenkin samanlaisia kuin heteroseksuaalisuuden luovat: biologisia. Niin ja itse asiassa esim. parsakaali voi maistua ja haista syömäkelvottoman kuvottomalta suht' harvinaisen geenipoikkeaman takia, jonka kantaja ei vain millään saa parsakaalia kurkusta alas. Siinä ei asennemuutokset auta. Perimä voi vaikuttaa myös tiettyihin aivorakenteen poikkeamiin - esim. AD(H)D ja autismin kirjot ovat osittain perinnöllisiä (vaikka tietenkin niitä ilmenee myös henkilöillä, joiden suvussa ei autismia tai keskittymishäiriötä ole havaittu). Geenit vaikuttavat moniin muihinkin ominaisuuksiin (sinunkin), mm. temperamenttiin. Vaikka geenit eivät "pakota" mihinkään, ne siis vaikuttavat erittäin spesifisti käyttäytymiseemme makukokemuksia ja malttia myöten. Palaa oikeasti lukemaan biologiaa. Paasaamisesi määrästä huolimatta et ymmärrä geeneistä ja niiden vaikutuksista yhtään mitään :D

      Lainaa

    92. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Hihi: Tinapipoa syvemmälle päähän vaan Sinulta menee uudestaan ja uudestaan pään yli se seikka, että biologisen tekijän ei tarvitse olla geneettinen eli perinnöllinen. Vaikka homouteen vaikuttavat mm. hormonaaliset tekijät, ei mitään “homogeeniä” ole. Muutenhan sitä esiintyisi tietyissä ihmisryhmissä enemmän kuin toisissa. Kuitenkin sitä esiintyy varsin tasaisesti ihmisryhmästä ja maantieteellisestä sijainnista huolimatta. Kaikkien ihmisten keskuudessa kaikkialla läpi kaikkien aikakausien. Homoseksuaalisuuden luovat tekijät ovat kuitenkin samanlaisia kuin heteroseksuaalisuuden luovat: biologisia. Niin ja itse asiassa esim. parsakaali voi maistua ja haista syömäkelvottoman kuvottomalta suht’ harvinaisen geenipoikkeaman takia, jonka kantaja ei vain millään saa parsakaalia kurkusta alas. Siinä ei asennemuutokset auta. Perimä voi vaikuttaa myös tiettyihin aivorakenteen poikkeamiin – esim. AD(H)D ja autismin kirjot ovat osittain perinnöllisiä (vaikka tietenkin niitä ilmenee myös henkilöillä, joiden suvussa ei autismia tai keskittymishäiriötä ole havaittu). Geenit vaikuttavat moniin muihinkin ominaisuuksiin (sinunkin), mm. temperamenttiin. Vaikka geenit eivät “pakota” mihinkään, ne siis vaikuttavat erittäin spesifisti käyttäytymiseemme makukokemuksia ja malttia myöten. Palaa oikeasti lukemaan biologiaa. Paasaamisesi määrästä huolimatta et ymmärrä geeneistä ja niiden vaikutuksista yhtään mitään

      Lainaa

    93. Tulos: -31 (51 ääntä)
      Jep, no kiitos tästä "asiallisesta" analyysistasi. Keskustelu ei liity mitenkään tinapipoihin, tai muuhun ylimääräiseen roskaan, jota olet kovasti pusertanut viestiisi mukaan. Geneettisyys on otettava esille, koska suuri osa ihmisistä tälläkin hetkellä uskoo homouden olevan perinnöllistä. Asiasta on ties kuinka monta "tiedeartikkelia" ja ties mitä blogikirjoitusta, joten siitä muistuttaminen ei ole turhaa. Seksuaalinen identiteetti on monimutkainen psykologinen kokemus, etkä voi sitä kiteyttää mihinkään yksittäiseen sanaan tekemättä väkivaltaa järkevälle keskustelulle. Ei mitenkään äärettömän harvinaisena ilmiönä; on olemassa identtisiä kaksosia, joista toinen on seksuaalisesti kiinnostunut omasta sukupuolestaan, toisen ollessa hetero. Eroavaisuus näiden henkilöiden välillä on heidän henkilökohtaiset kokemuksensa elämästä, heidän luomansa ihmissuhteet varhaislapsuudessa, mahdollisesti kasvattajan valinnat, päiväkoti jne. Jokainen ihminen käy läpi jonkunlaisen prosessin, missä heistä muodostuu sellaisia ihmisiä mitä he tällä hetkellä ovat. Ihminen sopeutuu ympäristöönsä parhaaksi kokemallaan tavalla sylivauvasta lähtien ja joissain tapauksissa se saattaa ohjata heidät homoseksuaaleiksi. Tätä on tapahtunut tietenkin niin kauan kuin ihmisiä on ollut olemassa. Muinaisessa kreikassa monet miehet olivat homoseksuaaleja, koska se kuului sikäläiseen kulttuuriin, että nuorella pojalla oli vanhempi mies opettajanaan ja rakastajanaan. Sitten myöhemmässä vaiheessa hän mahdollisesti toimi jollekin nuorelle pojalle samanlaisena kouluttajana. Tätä kutsutaan pederastiaksi ja se oli suosittu kasvatusmetodi heidän elinpiirissään. Myös eläimet käyvät läpi jonkun prosessin, jossa niiden identiteetti muokkautuu. Homoseksuaalisuus ei ole harvinaista eläimillä. Ihmisen temperamenttiin (näin aiheena jonka otit esille) vaikuttaa myös niin ikään hormonitasapainon lisäksi kasvatukselliset tekijät. Mikäli on voimakastahtoiset vanhemmat, he voivat tukahduttaa lapsensa temperamentin kasvatuksellisilla keinoilla. Lapsista tulee tällöin arkoja. Toisenlaiset vanhemmat, tai kasvuympäristö voivat kiihottaa lapsia aggressiivisemmiksi kuin mitä he normaalissa perheessä olisivat.

      Lainaa

    94. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Ciara: Homot on sairaita joilla on harhoja? muistahan hengittää siellä.
      Ei kannata, koska ilman kautta leviää homokaasua. Tunnettu uhka jo 90-luvulla.

      Lainaa

    95. Tulos: -42 (56 ääntä)
      Sannni: Kysyn nyt ihan uteliaisuudesta, hyvä nimimerkki “hyi”: mikä sinua oikein tässä riivaa? Osa ihmisistä syö maksalaatikkoa, mikä on omasta mielestäni maailman vastenmielisintä tököttiä, mutta en takerru asiaan. Miten tahansa kunhan minun ei tarvitse syödä. Yritätkö vain saada porukkaa suutuksiin, vai haittaako sinua oikeasti noin paljon miten muut ihmiset elämänsä järjestävät, ja jos niin miksi? En minä kuluta päiviäni pohtimalla maksalaatikkoa ja sitä tosiasiaa että luultavasti jossain joku sitä tälläkin hetkellä syö, ja kommentoimalla erilaisille palstoille maksalaatikon inhottavuudesta -jos niin tekisin olisin varmaankin huonotuulinen ja lievästi pahoinvoiva kaiken aikaa. En ajattele koko asiaa, ja maailma jatkuu. Haluaisin ihan tosissani tietää miksi koet että on järkevää märehtiä asiaa josta et pidä, jolle et mitään voi, ja joka ei sinulle kuulu?
      Toisin kuin tunnut luulevan, en käytä päiviäni siihen että miettisin aamusta iltaan asioita joista en pidä. Tuon kuitenkin kantani esille kun ne asiat osuvat kohdalle. Miksi en ilmaisisi mielipidettäni? Siksikö että joku ei pidä siitä? Ihmiset ovat niin erilaisia etteivät kaikki yksinkertaisesti voi elää jossain autuaassa utopiassa keskenään ilman ongelmia. Valtaosa tulkitsee hiljaisuuden hyväksymiseksi ja se ei johda mihinkään hyvään että antaa valheellisen vaikutelman itsestään. Nykyään nämä asiat tulevat vastaan vähän joka paikasta ja minä vedän rajan ja totean että ei minun elämääni tällaista, kiitos. Ei se ole enää täysin yksitysasia jos sitä tuputtaa muille julkisilla paikoilla, tv:ssä, netissä jne. En minä kulje kenenkään makuuhuoneissa toitottamassa mielipidettäni mutta julkiseen tilanteeseen otan kantaa. Otetaan esimerkiksi tilanne että olen kesällä terassilla rentoutumassa ja illan aikana tulee oltua jutuissa uusien ihmisten kanssa. Henkilö X kertoo olevansa suhteessa saman sukupuolen kanssa. Jos jätän mielipiteeni sanomatta tässä kohtaa niin todennäköisesti joudun kuulemaan asioita joita en tullut kuulemaan ja saatan päätyä olemaan seurassa jossa en viihdy. Tässäkään tapauksessa asia ei myöskään ole enää täysin yksityinen.

      Lainaa

    96. Tulos: +43 (53 ääntä)
      Hyi: Toisin kuin tunnut luulevan, en käytä päiviäni siihen että miettisin aamusta iltaan asioita joista en pidä. Tuon kuitenkin kantani esille kun ne asiat osuvat kohdalle. Miksi en ilmaisisi mielipidettäni? Siksikö että joku ei pidä siitä? Ihmiset ovat niin erilaisia etteivät kaikki yksinkertaisesti voi elää jossain autuaassa utopiassa keskenään ilman ongelmia. Valtaosa tulkitsee hiljaisuuden hyväksymiseksi ja se ei johda mihinkään hyvään että antaa valheellisen vaikutelman itsestään. Nykyään nämä asiat tulevat vastaan vähän joka paikasta ja minä vedän rajan ja totean että ei minun elämääni tällaista, kiitos. Ei se ole enää täysin yksitysasia jos sitä tuputtaa muille julkisilla paikoilla, tv:ssä, netissä jne. En minä kulje kenenkään makuuhuoneissa toitottamassa mielipidettäni mutta julkiseen tilanteeseen otan kantaa. Otetaan esimerkiksi tilanne että olen kesällä terassilla rentoutumassa ja illan aikana tulee oltua jutuissa uusien ihmisten kanssa. Henkilö X kertoo olevansa suhteessa saman sukupuolen kanssa. Jos jätän mielipiteeni sanomatta tässä kohtaa niin todennäköisesti joudun kuulemaan asioita joita en tullut kuulemaan ja saatan päätyä olemaan seurassa jossa en viihdy. Tässäkään tapauksessa asia ei myöskään ole enää täysin yksityinen.
      Heh, jos mä menen terassille, saatan minäkin esimerkiksi kuulla viereisestä pöydästä Perussuomalaisten äänestäjien keskusteluita. En varmana lähde varta vasten sellaisia kuuntelemaan, mutta hei, vetäsenkö mä sen takia palkokasveja sieraimeen? En.

      Lainaa

    97. Tulos: +43 (49 ääntä)
      Hyi: Otetaan esimerkiksi tilanne että olen kesällä terassilla rentoutumassa ja illan aikana tulee oltua jutuissa uusien ihmisten kanssa. Henkilö X kertoo olevansa suhteessa saman sukupuolen kanssa. Jos jätän mielipiteeni sanomatta tässä kohtaa niin todennäköisesti joudun kuulemaan asioita joita en tullut kuulemaan ja saatan päätyä olemaan seurassa jossa en viihdy. Tässäkään tapauksessa asia ei myöskään ole enää täysin yksityinen.
      Tuota henkilöä X ei välttämättä kiinnosta sinun mielipiteesi. Hän saattaa pikemminkin loukkaantua siitä. Se miten muut ihmiset elävät omaa elämäänsä ei ole sinun asiasi puuttua. Sinä et ole mikään Jumala tai muu johtaja joka määrää muiden ihmisten asioista.

      Lainaa

    98. Tulos: -8 (36 ääntä)
      Mitensenottaa: Tää oli mielenkiintoinen pohdinta. Itse ajattelen, että kaikki ihmiset ovat enemmän tai vähemmän homoja, aste riippuu sitten monesta eri tekijästä. Optimitilanne on se, että ihminen saa toteuttaa sitä mitä omimmaksi tuntee. Tuo suuntautuminen voi kulkea kausittain. Perustelen tätä omilla kokemuksilla ja sillä, että ns. umpiheteroidenkin tiedämme tarpeen vaatiessa toteuttavan seksuaalisuuttaan samaa sukupuolta olevien kanssa. Itse luokittelen itseni biseksuaaliksi, olen aina ollut kiinnostunut molemmista sukupuolista. Nuorempana olin enemmän naisiin päin kallellaan, mutta sittemmin siirtynyt ihan heteroelämään. Kiinnostus naisiin vain on jotenkin vähentynyt ajan kanssa. En koe kyllä mitenkään eheytyneeni, enhän ole tästä kohtaa koskaan rikki ollutkaan. Luulen, että kiinnostus naisiin saattaa voimistua myöhemmin uudelleen.
      Olet biseksuaali joten on ymmärrettävää että pidät välillä naisista ja välillä miehistä, mutta homo on aina homo ja hetero on aina hetero. "Kaikki on vähän homoja" on homofobista roskapuhetta. Mut hyvähän sun on puhua muiden ihmisten suuntautumisesta "oman kokemuksen perusteella"...

      Lainaa

    99. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Lotalla (tuleva yh) vielä lapsi, ei näin.

      Lainaa

    100. Tulos: +2 (4 ääntä)
      https://www.youtube.com/watch?v=RqI0vjArbn8

      Lainaa

    101. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Täällä puhutaan homoudesta, kun se olisi jonkinlainen sairaus minkä pystyy muuttamaan sorkkimalla geenejä tai psyykettä.. onhan tuota kokeiltu (parannusleirit rapakon toisella puolen), ei oo toiminu. Seksuaalinen suuntautuminen, aivan mihin suuntaan tahansa, ei oo ihmisen oma valinta. Homo voi kyllä halutessaan olla heterosuhteessa yhteisön painostuksen takia, mutta ei ole onnellinen. Otan nyt äärimmäisen typerän vertauskuvan: Jos sun tekee mieli sipsiä, ei se himo lähde syömällä suklaata, mistä et välttämättä edes tykkää. Tai jos tekee mieli kokista, ei se himo lähde juomalla pepsiä. Enkä tarkoita tuota kirjaimellisena vertauksena seksuaaliseen suuntautumiseen, koska kun on syömisistä kyse, niin mielihalujaan voi hillitä. Te, joiden mielestä homouden voi jotenkin "parantaa", tai että homon voi kääntää jollain tapaa heteroksi: eikö sitte oo teidän mielestä pelottava ajatus, että samoilla toimenpiteillä voitaisiin teille tehdä vaikka mitä muutoksia? Muuttaa teidät homoiksi, antaa teille ADHD:n (mikä ei sekään ole sairaus), tms? Kuulostaako mahdottomalta? Hyvä, koska se on mahdotonta. En kyllä ylipäätään tajua, miks ihmisiä pitää lokeroida eri laatikkoihin.. mä oon seksuaalisesti suuntautunu ihmisiin.

      Lainaa

    102. Tulos: -17 (35 ääntä)
      Huhhuh: Täällä puhutaan homoudesta, kun se olisi jonkinlainen sairaus minkä pystyy muuttamaan sorkkimalla geenejä tai psyykettä.. onhan tuota kokeiltu (parannusleirit rapakon toisella puolen), ei oo toiminu. Seksuaalinen suuntautuminen, aivan mihin suuntaan tahansa, ei oo ihmisen oma valinta. Homo voi kyllä halutessaan olla heterosuhteessa yhteisön painostuksen takia, mutta ei ole onnellinen. Otan nyt äärimmäisen typerän vertauskuvan: Jos sun tekee mieli sipsiä, ei se himo lähde syömällä suklaata, mistä et välttämättä edes tykkää. Tai jos tekee mieli kokista, ei se himo lähde juomalla pepsiä. Enkä tarkoita tuota kirjaimellisena vertauksena seksuaaliseen suuntautumiseen, koska kun on syömisistä kyse, niin mielihalujaan voi hillitä. Te, joiden mielestä homouden voi jotenkin “parantaa”, tai että homon voi kääntää jollain tapaa heteroksi: eikö sitte oo teidän mielestä pelottava ajatus, että samoilla toimenpiteillä voitaisiin teille tehdä vaikka mitä muutoksia? Muuttaa teidät homoiksi, antaa teille ADHD:n (mikä ei sekään ole sairaus), tms? Kuulostaako mahdottomalta? Hyvä, koska se on mahdotonta. En kyllä ylipäätään tajua, miks ihmisiä pitää lokeroida eri laatikkoihin.. mä oon seksuaalisesti suuntautunu ihmisiin.
      Ei ehkä ole ihmisen oma tietoinen valinta, mutta siihen ajaudutaan reagoimalla ympäristöön. Eihän kukaan tietoisesti hommaa itsellensä traumaa vaikka kovista äänistä, tai sodasta, mutta mahdollisesti saa sellaisen jos sattumalta on jossain missä näitä tapahtuu. Ja tällaisesta traumasta on äärimmäisen vaikea päästä eroon. Ei mahdoton. Niinkuin ei ole mahdotonta muuttaa seksuaalista suuntautumistaan, vaikka vastaanväittäjiä on vaikka kuinka paljon. On kuitenkin esimerkkejä siitä kuinka joku ennen homo on nykyään hetero. En nyt ota kantaa onko kyse paranemisesta, mutta onhan se nyt hyvänen aika uskomatonta, että väitetään ettei joku asia voi muuttua. Asiat voi muuttua. Jos verrataan homoutta johonkin ADHD:n, johon sinä sitä vertaat, niin ollaan aikalailla heikoilla jäillä. ADHD on aivojen toiminnallinen häiriö. Wikipedia: "ADHD:n oireet johtuvat nykykäsityksen mukaan aivojen energiavajeesta. Aivojen puutteellinen verenkierto johtaa hapen ja glukoosin puutteeseen aivojen eri osissa." Itsekin typeräksi nimittämässäsi esimerkissä mainitset, ettei kokisjano voi lähteä pepsiä juomalla. Yleensä näissä tällaisissa makeanhimoissa ei ole kyse jostain tietystä tuotteesta, vaikka sen voi itse kuvitella liittyvän sellaiseen. Yleensä kyse on pelkästä energian himosta ja niistä tottumuksista miten niitä on tavattu "hoitaa". Siitä voisi päästä eroon syömällä vaikka pelkkää sokeria niin paljon ettei enää tee mieli makeaa. Myöhemmin sitten varmaan haluaa lisää, mutta joksikin aikaa tämä himo on sillä tavalla tyydytetty. Enkä tosiaan suosittele tekemään noin. Ja kyllä, on pelottava ajatus, että ihmisen käyttäytymiseen voi tehdä muutoksia joko vastoin tahtoa, tai sitten vähemmän pelttavana vaihtoehtona omasta tahdosta. Tää ei kuitenkaan muutu sillä, että kielletään tosiasiat ja työnnetään pää puskaan.

      Lainaa

    103. Lotta ja JaAkko 20.6.2017 21:49
      Tulos: -14 (22 ääntä)
      Nyt oli pakko!!!! Haluan korostaa, että nyt tämä kyseinen kapeakatseinen, homofoboinen niuhop*rse en ole minä!!!! Lapseni ei ole Jarkko tietenkään muttei kukaan nyt funtsi että nimeä on kuitenkin muutettu ja nyt tolla Lotalla on pää mossahtanut täydellisesti! Kerran vielä:tämä sekopäinen Lotta on joku muu kuin minä!!!

      Lainaa

    104. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Lotta ja JaAkko: Nyt oli pakko!!!! Haluan korostaa, että nyt tämä kyseinen kapeakatseinen, homofoboinen niuhop*rse en ole minä!!!! Lapseni ei ole Jarkko tietenkään muttei kukaan nyt funtsi että nimeä on kuitenkin muutettu ja nyt tolla Lotalla on pää mossahtanut täydellisesti! Kerran vielä:tämä sekopäinen Lotta on joku muu kuin minä!!!
      Öööööö.... Sekopäältä vaikutat, vai voisitko kerrata vielä?

      Lainaa

    105. Tulos: +24 (30 ääntä)
      Kasvatus: Ikävä tilanne bussissa mutta ei lasta voi loputtomiin kasvattaa tynnyrissä. Jossain vaiheessa on pakko alkaa valistamaan että maailmassa on sairaita ihmisiä joista kaikki eivät nykyäänkään saa harhoihinsa hoitoa, eikä sille voi mitään.
      Eiköhän sinulla ne harhat ole, kun ei saa aikuinen ihminen aikuista ihmistä rakastaa :'D vai viekö tämä mies sinun miehesi?

      Lainaa

    106. justiinsajoo 21.6.2017 23:24
      Tulos: +28 (36 ääntä)
      mömö ja hyi voisivat vaikka painella asumaan lapin tuntureille yksinään. Tai tunkea päänsä toistensa peppuihin. Kehtaavatkin väittää että kahden ihmisen välinen rakkaus ja hellyys on sairasta? Sairaita yksilöitä ovat itse.

      Lainaa

    107. justiinsajoo 21.6.2017 23:25
      Tulos: +21 (27 ääntä)
      Nää tälläset yksilöt kun hyi ja mömö varmaan asentaisivat ihmisten makuuhuoneisiin kameratkin että pääsevät kattomaan mitä siel tapahtuu

      Lainaa

    108. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Mömö: Samalla tavalla kun sinä vaihdat hiusten väriä, niin joku voi haluta muuttaa suuntautumista. Mikä tässä nyt on ongelma? Tyypit vaihtaa nykyään sukupuoltakin.
      Paitsi että se "sukupuolen vaihtaminen" (eli transsukupuolisuus) on ihan tutkitusti aivorakenteesta kiinni eikä mistään omasta halusta. Tsekkaile vaikka Dick Swaabin tutkimuksia aiheesta. Terv. tunnen useita transsukupuolisia ja yksikään heistä ei kyllä huvikseen ole sukupuoltaan "vaihtamassa", vaan ihan lapsesta asti ovat kärsineet väärän kehon kanssa. Kasvatuksiakin heiltä löytyy kaikenlaisia, mm. kristillisen perheen varsin perinteisesti mutta ilman arkaaisia sukupuoliroolirajoituksia kasvatettu transmies, jolla nyt viimeisenä kaikista tulisi mieleen alkaa sukupuolta "vaihtamaan" jos se kasvatuksesta tai omista mielipiteistä olisi kiinni.

      Lainaa

    109. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Hyi: Tämä koko juttu kommentteineen kuvastaa hyvin sitä pakkosyöttöä minkä näiden asioiden suhteen on nykyään joka paikassa ja se pakotus on juuri se mikä aiheuttaa monessa ehkä voimakkaimman inhon kun asiaa pusketaan läpi äärimmäisellä narsismilla.
      Kyllä. On käsittämättömän hirvittävää, että joku kehtaa edes ajatella sitä, että kaksi toistaan rakastavaa ihmistä saisi olla yhdessä ilman, että joku rakkaudeton kusipää käy heitä kivittämässä. Suorastaan järjenvastaista ja inhottavaa tuollainen! Kyllä meidän pitää kaikkien ennenmuuta ymmärtää keskittää energiamme tuntemattomien ihmisten parisuhteiden oikeutuksen moralisointiin ja paheksuntaan, koska sillä varmistamme, ettei kukaan vahingossakaan voi hyvin. Ehkä jos kaikki peräkammarin einarit käyttäisivät edes promillen tuosta sateenkaariväkeä kohtaan ohjaamastaan energiasta siihen, että tekisivät itsestään rakastamisen arvoisia ihmisiä, ei olisi einareillakaan niin paha olla.

      Lainaa

    110. Tulos: -10 (16 ääntä)
      Benedicta: Paitsi että se “sukupuolen vaihtaminen” (eli transsukupuolisuus) on ihan tutkitusti aivorakenteesta kiinni eikä mistään omasta halusta. Tsekkaile vaikka Dick Swaabin tutkimuksia aiheesta. Terv. tunnen useita transsukupuolisia ja yksikään heistä ei kyllä huvikseen ole sukupuoltaan “vaihtamassa”, vaan ihan lapsesta asti ovat kärsineet väärän kehon kanssa. Kasvatuksiakin heiltä löytyy kaikenlaisia, mm. kristillisen perheen varsin perinteisesti mutta ilman arkaaisia sukupuoliroolirajoituksia kasvatettu transmies, jolla nyt viimeisenä kaikista tulisi mieleen alkaa sukupuolta “vaihtamaan” jos se kasvatuksesta tai omista mielipiteistä olisi kiinni.
      Kiva, että joku vielä nykyaikana viitsii argumentoida järkevästi. Nykyään on tapana tunteen palossa kirjoitella kaikenlaista ajattelematta mitään, mutta sinä otit aiheen esille sortumatta liiotteluun tai henkilökohtaisuusksiin. Kiitos siitä, olet harvinainen. :) Lukaisin nopeasti Scientific American -lehden artikkelin aiheesta. Uskon, että transsukupuolisten aivoissa onkin eroa muiden samaa sukupuolta fyysisesti olevien aivoihin nähden. Artikkelissa kerrottiin, että ihmisillä, jotka kokevat olevansa vastakkaista sukupuolta, heidän aivonsa muistuttavat joiltain osiltaan vastakkaisen sukupuolen aivoja. Yksi kohta siinä artikkelissa kuitenkin pisti silmään: "The results were less clear with the prepubertal children." (Tulokset olivat vähemmän selkeitä murrosikäisillä lapsilla). Nyt en voi väitettäni todistaa, mutta olen silti vakuuttunut, että aivot kasvavat ja muokkautuvat "tarpeen mukaiseksi" ja jatkavat sopeutumistaan loppuelämän. Tästä on paljon tieteellisiä artikkeleita esim. psykologian alan julkaisuissa. Esimerkiksi masennus muuttaa aivoja fyysisesti erilaiseksi. Jos ihmisen on tarkoitus elää koko elämä samassa kehossa ja aivot ovat se "tietokone" jolla tätä kehoa käytetään, niin aivojen on pakko myös kyetä muuttumaan, mikäli tarkoitus on elää muuttuvissa olosuhteissa. Kuinka paljon se voi muuttua, sitä en osaa sanoa. Tämän aihepiirin ympärillä on myös aikamoinen poliittinen vääntö ja painostus, joten ihan mitä vaan ei voi tiedemiehet julkaista edes, vaikka heillä olisi siitä evidenssiä.

      Lainaa

    111. Tulos: -25 (29 ääntä)
      True story: Sateenkaari oli alunperin Jumalan lupaus Nooalle ja kaikille ihmisille siitä, että hän ei tuo enää vedenpaisumusta maan päälle. 1. Moos. 9:11-16, look it up. Jostain syystä LGBTQIAjne-kansa on ottanut symbolin omakseen, mutta näin se on ollut ensin.
      Kiitos. itse olen ihmetellyt että miksi pitää homojen sekaantua raamattuun ja yrittää saada itsensä kirkossa hyväksytyksi vaikka tietävät mitä mieltä heistä ollaan siinä porukassa. Jos uskonto on täyttä soopaa miksi ihmiset menevät naimisiin? Avioliitto on uskovaisille, ei homoille eikä nykyihmiselle

      Lainaa

    112. Tulos: -11 (13 ääntä)
      Jos häpeää julkista piereskelyä, niin miksi toitottaisi siitä julkisesti facessa, että kaikki tutut varmasti tietäisivät? Bullshit story.

      Lainaa

    113. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Jahas: Kiitos. itse olen ihmetellyt että miksi pitää homojen sekaantua raamattuun ja yrittää saada itsensä kirkossa hyväksytyksi vaikka tietävät mitä mieltä heistä ollaan siinä porukassa. Jos uskonto on täyttä soopaa miksi ihmiset menevät naimisiin? Avioliitto on uskovaisille, ei homoille eikä nykyihmiselle
      Naimisiinmeno on juridinen sopimus, minkä voidaan ajatella helpottavan arkea. Lisäksi ihmiset pitävät sitä romanttisena, lupaus rakastaa jne. Vähemmistössä taitaa nykyihmisten joukossa länsimaissa syynä naimiseenmenolle olevan "koska Jumala".

      Lainaa

    114. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Jahas: Kiitos. itse olen ihmetellyt että miksi pitää homojen sekaantua raamattuun ja yrittää saada itsensä kirkossa hyväksytyksi vaikka tietävät mitä mieltä heistä ollaan siinä porukassa.
      Koska se on melko pitkälle ainoa tapa saada uskovaisporukkaa muuttamaan kantaansa ja näkemään homotkin tasavertaisina ihmisinä, sen sijaan että edelleen nojautuisivat joihinkin 2000 vuotta sitten kirjoitettuihin sääntöihin? Ei niistä homoista varmaan tunnu kivalta että kokonainen instituutio on jotenkin suljettu heiltä pois.

      Lainaa

    115. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Wuohentappomusa <3

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: junassa, bussissa, pieru, homot, lapset, lapsi, poikaystävä, Eurooppa, suomi