Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 27

Huono kamera tekee taas tuhojaan.
Ikuisesti iholla, osa 27

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 93 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1114 (1124 ääntä)
   Aina näillä on näitä "paskeja" kameroita tai muuten vaan huonoja kuvia.

   Lainaa

  2. Tulos: +967 (973 ääntä)
   No tuo alin jopa näyttää siltä että tarkoituksella tehty huonosti, eikä omistaja selittele mitään "keskeneräinen ja paska kamera pilkkopimeässä"-sontaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +226 (262 ääntä)
   Ei. Ei. Ei. (Olin kylläkin varma että näen täällä yhdestä suljetusta ryhmästä napatun kuvan. Mutta nää oli jotain paljon pahempaa.)

   Lainaa

  4. spamminorsu 22.6.2017 0:59
   Tulos: +678 (686 ääntä)
   Mulla olia täällä myynnissä keräilyharvinaisuus: kamera joka ei vääristä tatuointeja

   Lainaa

  5. Tulos: +548 (562 ääntä)
   Timantit on ikuisia

   Lainaa

  6. Tulos: -98 (338 ääntä)
   Tuosta ensimmäisestä voisin melkein uskoa ton "paske kamera" selityksen, varsinkin jos on keskeneräinen. Ei tosiaan mitään parasta laatua, mutta kyllähän se paljon pahempikin voisi olla. Mitkään viivat ei mene yli (tärkeä arvioinnin kohde feissarimokien tatuoinneissa) ja varjostustakin on joissain paikoissa. Nuo silmät tosin häiritsee.

   Lainaa

  7. Tulos: +693 (699 ääntä)
   Mun ruma naama facebookin profiilikuvissa johtuu mun huonosta kamerasta. Oon oikeesti todella hyvännäköinen, mut en vaan omista hyvää kameraa.. :(

   Lainaa

  8. Tulos: +411 (445 ääntä)
   Tunnustan, että Vittusaatana sai hymyn huulille.

   Lainaa

  9. Tulos: +90 (124 ääntä)
   Hyi helevetti! Onneks oma tatuointi kuume laskee näitä katsellessa...

   Lainaa

  10. Tulos: +252 (276 ääntä)
   Vittu saatana oli parasta paskaa miesmuistiin. Mies muistiin.

   Lainaa

  11. Tulos: +231 (235 ääntä)
   "Paska kamera" on kyllä surkein tekoselitys huonosta tatuoinnista/kuvasta/piirustuksesta/mistä lienee. Mikään kamera ei ole niin täyttä sontaa etteikö siitä kuitenkaan näkisi edes jotenkin kohteen laatua taikka kauneutta.

   Lainaa

  12. Tulos: +258 (262 ääntä)
   Eniten säälittää etteivät usein näiden mestariluomusten uhrit itse tajua miten karseen näkösiä kuvia kantavat loppuikänsä ó_Ò

   Lainaa

  13. Tulos: +205 (225 ääntä)
   Vittu Saatana on kyllä aika sympaattinen.

   Lainaa

  14. Mustalaisnaamio 22.6.2017 2:48
   Tulos: -135 (255 ääntä)
   Huoh: Aina näillä on näitä “paskeja” kameroita tai muuten vaan huonoja kuvia.
   Oikeastaan kaikki tatuoinnit on aika paskeja. Tulee aika, kun niistä halutaan samaa tahtia eroon, kuin mitä niitä on otettu.

   Lainaa

  15. Tulos: +239 (241 ääntä)
   Toi yhden timantin alla oleva V- muotoinen 'varjostus' - oikein kirsikka kakun päällä. Eikö ihmiset jo ymmärrä, ettei se "vitun paska kamera" vaikuta sen tatuoinnin laatuun? Ei se siitä paremmaks muutu, vaikka kävis valokuvauslikkeesssä otattamassa kuvan siitä.

   Lainaa

  16. Tulos: +246 (252 ääntä)
   Edelleen odotan sitä päivää, kun joku ottaa vitun hyvän kuvan paskasta tatuoinnista.

   Lainaa

  17. Tulos: -266 (366 ääntä)
   Pääsyyt miksi en ota tatuointeja: 1. Haluan mennä paikkoihin, joissa tatuoinnit ovat kiellettyjä (kylpylät, saunat etc.) 2. Tatuoinnit näyttävät todella junteilta.

   Lainaa

  18. Tulos: +94 (108 ääntä)
   Vittu Saatanahan on hienompi kuin monta omaa. Oispa ite keksinyt.

   Lainaa

  19. Tulos: +270 (290 ääntä)
   Mies: Pääsyyt miksi en ota tatuointeja: 1. Haluan mennä paikkoihin, joissa tatuoinnit ovat kiellettyjä (kylpylät, saunat etc.) 2. Tatuoinnit näyttävät todella junteilta.
   Asut Japanissa?

   Lainaa

  20. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Timantteja

   Lainaa

  21. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Laurilla on kyllä aina uskomattomat defenssit kaikesta.

   Lainaa

  22. Tulos: +66 (86 ääntä)
   Bloop: Asut Japanissa?
   Jep

   Lainaa

  23. Tulos: -59 (87 ääntä)
   Vittu-Saatana on kyllä hyvä esimerkki siitä, miksei tatuointikoneita pitäisi myydä yksityishenkilöille. Kännissä vitun huonotkin ideat rupeavat tuntumaan hyviltä... "Timantit" nyt on vähän kökköjä, mutta tosiaan tuore kuva ja asiansa osaava tatuoija pystyisi helposti nuo korjaamaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +128 (130 ääntä)
   On sitten jollakin kuvantekijällä aika omaperäinen käsitys timanteista... Eikä se ekan kuvan anorektinen naishahmokaan ihan terveeltä näytä.

   Lainaa

  25. Tulos: -12 (74 ääntä)
   Voi Lauri, ei se kunnon kamera muuta sitä seikkaa, että ilmeisesti tykkäät maksullisista naisista niin paljon, että haluat kertoa sen kaikille tatuoinnin muodossa. Prostituoitu tatuointina... ei välttämättä maailman tyylikkäin idea.

   Lainaa

  26. Vaniljankukka 22.6.2017 10:22
   Tulos: +88 (162 ääntä)
   Mies: Pääsyyt miksi en ota tatuointeja: 1. Haluan mennä paikkoihin, joissa tatuoinnit ovat kiellettyjä (kylpylät, saunat etc.) 2. Tatuoinnit näyttävät todella junteilta.
   Ainoastaan Japanissa ei joka ikiseen kylpylään pääse tatuoituna ja sekin on alkanut pikkuhiljaa poistumaan kun Japanissakin on yleistynyt tatuoinit ihan tavallisilla ihmisillä. Pääosin tuokin kielteinen suhtautuminen juontaa aikansa Yakuza-pelkoon ja muihin jengi-juttuihin. Oikeasti ammattilaisen ja taitavan työntekijän tekemät tatuoinnit on todella kauniita. Okei, surullista että sä olet kasvanut tynnyrissä. Kannattas jo tulla sieltä pois. Tai sitten voisit pysyä siellä jos et kestä nykypäivää.

   Lainaa

  27. Tulos: -56 (168 ääntä)
   Vaniljankukka: Ainoastaan Japanissa ei joka ikiseen kylpylään pääse tatuoituna ja sekin on alkanut pikkuhiljaa poistumaan kun Japanissakin on yleistynyt tatuoinit ihan tavallisilla ihmisillä. Pääosin tuokin kielteinen suhtautuminen juontaa aikansa Yakuza-pelkoon ja muihin jengi-juttuihin. Oikeasti ammattilaisen ja taitavan työntekijän tekemät tatuoinnit on todella kauniita. Okei, surullista että sä olet kasvanut tynnyrissä. Kannattas jo tulla sieltä pois. Tai sitten voisit pysyä siellä jos et kestä nykypäivää.
   Kuuleppa vaniljankukka, se että ihmiset alkavat käyttäytyä eri tavalla ei vaikuta toisten ihmisten arvoihin tai mieltymyksiin millään tapaa. Se että jokin on "muotia" ei tee siitä arvokasta tai hyvää. Jos itse olisit tottunut lapsena näkemään nistejä tatskoineen, niin aika kauan saavat "hienostorouvat" vetää kuvaa ihoon että oma lähes ehdollistunut hyi-reaktio siitä laantuu. Voitko ymmärtää sen näkökulman, että esimerkiksi minun mielestäni puhdas, terve iho on aina kauniimpaa kuin mikään tatuointi. Hyvin, hyvin harva tatuointi on oikeasti omaperäinen tai säväyttävä ja vaikka ovatkin alkujaan näyttäviä iholla, niin aika tekee tehtävänsä ja kun kymmenkunta vuotta on kulunut, niin suurin osa niistä on muhjua. Ai niin, ja mm. isot tatuoinnit, esim. kalsarikädet, häivyttää koko ihmisen muodon. Mutta tällä kertaa ei ollut mitään ihan katastrofaalista tarjolla. Tuollaista aitonaivismia, ja Nooran kuvat esim. tekevät hyvää työtä tuossa muodon hävittämisessä. No jaa, mutta jokainen taaplaa tyylillään, mutta miten joku edes jaksaa kuvitella katsovansa yhtä ja samaa kuvaa vuosikymmeniä? Loppujen lopuksi kau(n/h)eus on katsojan silmässä.

   Lainaa

  28. Tulos: +119 (123 ääntä)
   Siis nuo tuc-keksitkö on olevinaan timantteja? "Varjostuksetki" näyttää ku ois tussista väri hyytyny :D siis aivan upee <3

   Lainaa

  29. Tulos: +103 (135 ääntä)
   joojoojoo: snip No jaa, mutta jokainen taaplaa tyylillään, mutta miten joku edes jaksaa kuvitella katsovansa yhtä ja samaa kuvaa vuosikymmeniä? Loppujen lopuksi kau(n/h)eus on katsojan silmässä.
   En ole Vaniljankukka, mutta esitän nyt mielipiteeni kuitenkin: tietysti on aivan asiallista ja sallittua omata mielipide -jos omasta mielestäsi kauneinta on tatuoimaton iho niin sehän kiva, toivottavasti löydät mielestäsi porukkaa katseltavaksi. -Vierastan vähän sanaa "puhdas" koska kyllä se tatuoitukin iho on tapana pestä! Mutta jos sanoo esimerkiksi että "tatuoidut ihmiset ovat tosi juntin näköisiä", niin on osalle ihmisistä juuri sanonut "sinä olet tosi juntin näköinen", ja ei kai se nyt ihme ole jos jonkun mielestä se ei ole erityisen asiallista. Kyllä, kaikki tietävät että tatuointi voi nuhjaantua ajan myötä -joskaan ei välttämättä, jos ei ole alunperinkään yritetty sählätä liian pientä yksityiskohtaa tms -mutta siinä vaiheessa iho on muutenkin aika ryppyinen, tatuoitu tai ei. Ja mitä aiheiden kestävyyteen tulee, kyllä, hetken muotibändiä tai tyttöystävän nimeä tuskin kannattaa laittaa. Omaan kuvaani on "kudottu" hääpäiväni, en usko että siihen ihan heti kyllästyn. Ja ottaen huomioon että töissäkin joudumme tekemisiin, koti ja rahat ovat yhteisiä, ja perhettäkin ollaan perustamassa, niin jos nyt sattuisi että suhde hajoaisi niin siinä konkurssissa yksi tatskanpoisto olisi pienin ongelma. Joten kukin tyylillään, mutta jos oltaisiin nimittelemättä muita? Paitsi noita varsinaisen mokan tatuointeja, niistä en itsekään löydä mitään puolusteltavaa. Huh.

   Lainaa

  30. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Surullista kun kaikki on paskaa. Niin kamerat ku tatuoinnit...

   Lainaa

  31. Tulos: -72 (126 ääntä)
   Tatuoinnit ja koulutustausta korreloivat vahvasti.

   Lainaa

  32. Tulos: -110 (150 ääntä)
   En palkkaa tatuoituja asiakaspalvelutehtäviin.

   Lainaa

  33. Tulos: +147 (157 ääntä)
   HR: En palkkaa tatuoituja asiakaspalvelutehtäviin.
   Mistä tiedät onko ihmisellä tatuointeja?

   Lainaa

  34. Muumi (kopio) 22.6.2017 12:16
   Tulos: -72 (116 ääntä)
   Ja kuka vielä jaksaa selittää että tatuoinnit on kauniita ja uniikkeja taideteoksia?

   Lainaa

  35. Pointdexter 22.6.2017 12:35
   Tulos: -82 (134 ääntä)
   Omaan kuvaani on “kudottu” hääpäiväni, en usko että siihen ihan heti kyllästyn. Ja ottaen huomioon että töissäkin joudumme tekemisiin, koti ja rahat ovat yhteisiä, ja perhettäkin ollaan perustamassa, niin jos nyt sattuisi että suhde hajoaisi niin siinä konkurssissa yksi tatskanpoisto olisi pienin ongelma.
   facepalm. Tää hyvin kuvastaa koko ajattelumaailmaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Muistelisin, että Nooran timantit on kuulemma lapsen kummisedän tekemiä... Tein itse ja säästin ja silleen.

   Lainaa

  37. Tulos: +85 (93 ääntä)
   Mutta hei. Jos Noora on oikeasti tyytyväinen paskoihin tatuoihinsa niin antakaa hänen elää. Omapa on nahkansa.

   Lainaa

  38. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Jopa minä piirtäisin paremmat timantit kuin mitä Nooralla nyt on. Tuo näyttää osittain kuvioiduilta ruudulta mustelmilla tällä hetkellä.

   Lainaa

  39. Tattoe Vanhanen 22.6.2017 14:44
   Tulos: -7 (57 ääntä)
   Eka ihan ok sarjakuvatyyppinen tatuointi. Jotkut tykkää, jotkut ei. Vittusaatana ihan hauska läppänä, kunhan saa piiloon tarvittaessa. Timantit olivat hikisiä, toivottavasti eivät ikuisia.

   Lainaa

  40. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Elämänkoulussa näköjään opetetaan myös tatuoijaksi.

   Lainaa

  41. Tulos: +50 (72 ääntä)
   Jade: Tatuoinnit ja koulutustausta korreloivat vahvasti.
   Ei kyllä enää nykyään. Pikaisesti muistellen tämänkin koodaripuljun korkeakoulutetuista (ml. naiset) noin puolet on hankkinut jonkin tatuoinnin. Sen sijaan jotkin tatuointityylit (vars. tribaalit) ovat kyllä tätä nykyä aika harvinaisia niiden keskuudessa jotka ovat käyneet muutakin kuin ns. elämäm koulun.

   Lainaa

  42. Tulos: -28 (72 ääntä)
   Aimo Kanki: Ei kyllä enää nykyään. Pikaisesti muistellen tämänkin koodaripuljun korkeakoulutetuista (ml. naiset) noin puolet on hankkinut jonkin tatuoinnin. Sen sijaan jotkin tatuointityylit (vars. tribaalit) ovat kyllä tätä nykyä aika harvinaisia niiden keskuudessa jotka ovat käyneet muutakin kuin ns. elämäm koulun.
   Otoskoko: Yksi koodaripulju --> Päätelmä: Ei korreloi

   Lainaa

  43. Tulos: +70 (84 ääntä)
   Muumi (kopio): Ja kuka vielä jaksaa selittää että tatuoinnit on kauniita ja uniikkeja taideteoksia?
   Nehän on? Muttei todellakaan nämä. Et sä tosissaan voi verrata näitä töherryksiä oikeiden ammattilaisten töihin.

   Lainaa

  44. Tulos: +21 (51 ääntä)
   Jenkeissä tehty tutkimus tatuointien ja koulutuksen korrelaatiosta: "The survey shows a correlation between living in a tattoo household and education as well as age. Fifty percent of those with a high school diploma or less either have a tattoo or live with someone who does, while only 22 percent of people who have been to graduate school fall into the tattoo category."

   Lainaa

  45. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Torso helvetistä ja karvaisia salmiakkeja palovamman päällä. Niiden jälkeen viimeinen kuva näyttää jo nerokkaalta.

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Mitä tuon ekan kuvan naisen jalkojen välissä on? Onko tumman alueen tarkoitus olla "ilmaa"? Miksei sitä kohtaa ole vain jätetty tatuoimatta?

   Lainaa

  47. Tulos: +95 (107 ääntä)
   HR: En palkkaa tatuoituja asiakaspalvelutehtäviin.
   Mistä tiedät onko joku vai ei? Työhaastatteluun kuuluu alastomaksi riisuutuminen? En taida haluta siihen asiakaspalvelutehtävään johon rekrytoit...

   Lainaa

  48. Kaupan täti 22.6.2017 17:22
   Tulos: +77 (87 ääntä)
   HR: En palkkaa tatuoituja asiakaspalvelutehtäviin.
   Ikävä tuottaa pettymys, mutta olet saattanut jo palkata. On hyvinkin yleistä että tatuointeja otetaan paikkoihin josta niitä ei jokainen HR-ihminen nää. Mm. jalkoihin/selkään ym. Eikä niistä tarvitse haastattelu tilanteessa mainita. Toisekseen itse olen saanut vain positiivista palautetta asiakkailta tatuoinnistani (siitä jonka he näkevät lämpiminä päivinä). :)

   Lainaa

  49. Tulos: -44 (80 ääntä)
   Aimo Kanki: Ei kyllä enää nykyään. Pikaisesti muistellen tämänkin koodaripuljun korkeakoulutetuista (ml. naiset) noin puolet on hankkinut jonkin tatuoinnin. Sen sijaan jotkin tatuointityylit (vars. tribaalit) ovat kyllä tätä nykyä aika harvinaisia niiden keskuudessa jotka ovat käyneet muutakin kuin ns. elämäm koulun.
   Itse muistelen muutama vuosi sitten lukemaani Kuukausiliitteen juttua tatuoinneista (en valitettavasti löytänyt verkosta). Siinä kerrottiin tatuointien olevan edelleen hyvin harvinaisia akateemisesti kouluttautuneiden parissa. Oman muistikuvan mukaan määräksi oli arvioitu 5 %. P.S. Koodaripuljussasi on saattanut syntyä "ryhmäpaine" tatuoinnin hankinnalle. Kun pari on eka hankkinut, muut seuraavat perässä, koska ajattelevat sen tavallaan kuuluvan asiaan.

   Lainaa

  50. Tulos: -15 (37 ääntä)
   Tuo ensimmäinenhän on hyvä! Loistava modernin tyttösarjakuvatyylinen (Monster High) esitys silmiään pyörittelevästä tytöstä, joka ei ollut innostunut miestarjonnasta. Onkohan se mr. Paske Kameran eksä vai ihan nyksä..

   Lainaa

  51. Tulos: +47 (61 ääntä)
   Varpu: Itse muistelen muutama vuosi sitten lukemaani Kuukausiliitteen juttua tatuoinneista (en valitettavasti löytänyt verkosta). Siinä kerrottiin tatuointien olevan edelleen hyvin harvinaisia akateemisesti kouluttautuneiden parissa. Oman muistikuvan mukaan määräksi oli arvioitu 5 %. P.S. Koodaripuljussasi on saattanut syntyä “ryhmäpaine” tatuoinnin hankinnalle. Kun pari on eka hankkinut, muut seuraavat perässä, koska ajattelevat sen tavallaan kuuluvan asiaan.
   Voi tietysti olla niinkin että tatuoinnit ovat yleistyneet vasta nuorempien ikäluokkien keskuudessa, ja kun korkeakouluun menee paljonkin enemmän aikaa kuin pelkkään amikseen, niin tietenkin porukka jolla on tutkinnot on vanhempaa. Koodarit ovat tyypillisesti nuorempia. Omassa ikäluokassani bodymodit ovat olleet aika normaaleja aina mutta vanhempani olivat kauhuissaan -et ikinä saa töitä kun on näkyvä lävistys! No eipä ollut ongelma kun omanikäisellä haastattelijallakin oli :). Tunnen kolme tohtorintutkinnon tehnyttä, ja muutaman lisää tohtorikoulutettavia ja maistereita, joilla on kaikenlaista leimaa, mutta olisin todella hämmästynyt jos professori emerituksella/ emeritalla olisi. Maailma muuttuu. Tiedän, anekdootti ei ole datan yksikkömuoto ja tämä ei ole tilastollisesti edustava, mutta eipä kukaan muukaan ole toistaiseksi esittänyt anekdoottia/ henk. koht. mielipidettä parempia perusteluja.

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (19 ääntä)
   kurq: Mitä tuon ekan kuvan naisen jalkojen välissä on? Onko tumman alueen tarkoitus olla “ilmaa”? Miksei sitä kohtaa ole vain jätetty tatuoimatta?
   Siinä ollee reidet, joiden päällä "stay-up sukat"...

   Lainaa

  53. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Mäkin oon vitun ruma kaikissa kuvissa, enkä saa Tinderissä matcheja, mutta se on vaa SE VITUN PASKA KAMERA.

   Lainaa

  54. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Jamppa: Voi Lauri, ei se kunnon kamera muuta sitä seikkaa, että ilmeisesti tykkäät maksullisista naisista niin paljon, että haluat kertoa sen kaikille tatuoinnin muodossa. Prostituoitu tatuointina… ei välttämättä maailman tyylikkäin idea.
   No ei pelkästään aihe (oli mikä hyvänsä), vaan se, että tuolla oliolla karsastaa
   Jamppa: Voi Lauri, ei se kunnon kamera muuta sitä seikkaa, että ilmeisesti tykkäät maksullisista naisista niin paljon, että haluat kertoa sen kaikille tatuoinnin muodossa. Prostituoitu tatuointina… ei välttämättä maailman tyylikkäin idea.
   No ei pelkästään tuo aihe (oli mikä hyvänsä, jäi itselle vähän epäselväksi), vaan nuo karsastavat eri suuntiin katsovat silmät ja vänkyrä naama. Ja onhan se totta, että on paskempiakin kuvia tehty, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että tämä nyt oli vaan aika saakelin ruma. Anteeksi.

   Lainaa

  55. Tulos: -10 (38 ääntä)
   Viimeinen voisi ollakin nokkela jos olisi tehty hienosti, mutta toteutus... Toi ensimmäinen on kyllä omalla tavallaan kiehtova. Miksi naisen jalat loppuvat kesken? Onko ajatuksena, että naisen keho tulee jostain Laurin ihossa olevasta aukosta? Ja tuollaista thigh gäppiä ei ole kellään. Itse asiassa tuo hahmo näyttää drag queeniltä, ohuet reidet ja noi alushousutkin näyttäisivät vähän pullistelevan. Vai onko tuossa sittenkin mekko joka lähtee alushousuista, mutta on reisien kohdalta auki? Mitä tossa ohuessa kaulassa on, onko se tatuointi? Ilmeisesti kuva jatkuu vasemmalle, missä on outo käsivarsi ja jotain viivoja. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä tämä taidepläjäys kokonaisuutena. Jos sen ylipäätään pystyy näkemään mistään kulmasta kokonaan. Joten Lauri, jos tulet tänne niin laitapa isompi kuva koko tatuoinnista. Paske kamera ei haittaa.

   Lainaa

  56. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Näiden "paske kamera" -diskleimaajien tatuoinnit kyllä näyttäisivät teräväpiirtona varmaan vielä kamalammilta. Että eilöhän Laurinkin kuvassa huono kuvanlaatu toimi vain eduksi..

   Lainaa

  57. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Noniin... Taas on leimattu jotain mistä olla ylpeä. Harmi kun t-paitakelit on Suomessa niin lyhyet.

   Lainaa

  58. Tulos: +55 (61 ääntä)
   HR: En palkkaa tatuoituja asiakaspalvelutehtäviin.
   Et ole siinä asemassa jossa voisit palkata ketään?

   Lainaa

  59. Tulos: -21 (29 ääntä)
   Shalott: Tunnustan, että Vittusaatana sai hymyn huulille.
   Ainakin 10v vanha vitsi.

   Lainaa

  60. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Huhhuh: Siinä ollee reidet, joiden päällä “stay-up sukat”…
   Olla-verbin potentiaali on lienee, ei ollee.

   Lainaa

  61. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Veikkaan, että vittu saatana -tatuointi alkaa jossakin vaiheessa kaduttamaan ja päälle tatuoidaan "vittu perkele" samassa "tatuointistudiossa".

   Lainaa

  62. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 23.6.2017 17:13
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Oih ja voih. Noi kakkarannut on tullu varmaan timanttien väliin pyllystä? Vai onko noiki tatskattu? :O

   Lainaa

  63. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Siis mitä kakkatuhruja tuon Nooran käsissä on?! Mulle tulee noista "timanteista" mieleen joku intialainen matto... "VittuSaatanasta" sentään näkee, että se on täysi (kotona tehty?) amatööriräpellys, mutta nuo Nooran kädet on varmaan joku "tatuoija" tehnyt, surullista kyllä, liikkeessään.

   Lainaa

  64. Gaylord Focker 23.6.2017 19:31
   Tulos: +6 (40 ääntä)
   Tutkija: Jenkeissä tehty tutkimus tatuointien ja koulutuksen korrelaatiosta: “The survey shows a correlation between living in a tattoo household and education as well as age. Fifty percent of those with a high school diploma or less either have a tattoo or live with someone who does, while only 22 percent of people who have been to graduate school fall into the tattoo category.”
   Olen tutkija kun osaan etsiä netistä lainauksen jenkeissä tehdystä tutkimuksesta.. Kannattaisko kuitenkin tästä lähtien käyttää nimimerkkiä "idiootti" :)

   Lainaa

  65. Tulos: +32 (34 ääntä)
   "Tää on vielä keskeneräinen." "Huono valaistus." "Paska kamera." " Huono kuvakulma." Joo ei, se on vaan aivan helvetin ruma.

   Lainaa

  66. Gaylord MF 24.6.2017 1:01
   Tulos: -29 (45 ääntä)
   Tinka: “Tää on vielä keskeneräinen.” “Huono valaistus.” “Paska kamera.” ” Huono kuvakulma.” Joo ei, se on vaan aivan helvetin ruma.
   Katsopa peiliin :)

   Lainaa

  67. Tulos: -21 (45 ääntä)
   Gaylord Focker: Olen tutkija kun osaan etsiä netistä lainauksen jenkeissä tehdystä tutkimuksesta.. Kannattaisko kuitenkin tästä lähtien käyttää nimimerkkiä “idiootti”
   Totuus tuntuu satuttan useampaakin tatuoitua :) Leima leimaa eikä syyttä.

   Lainaa

  68. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Pakkoko se on ladata FB:hen kuva jos on kerran niin "paske" kamera?

   Lainaa

  69. Mielenterveys horjuu 24.6.2017 5:09
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Kettuli: Eniten säälittää etteivät usein näiden mestariluomusten uhrit itse tajua miten karseen näkösiä kuvia kantavat loppuikänsä ó_Ò
   Ehkä se on siunaus. Säälisin enemmän sitä, joka tajuaa heti tatuoinnin teon jälkeen, että nyt tuli tehtyä peruuttamaton moka. Tietämättömyys voi pelastaa romahdukselta...

   Lainaa

  70. Kamera lihottaa 24.6.2017 15:23
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Kinder: Mun ruma naama facebookin profiilikuvissa johtuu mun huonosta kamerasta. Oon oikeesti todella hyvännäköinen, mut en vaan omista hyvää kameraa..
   Oon oikeasti hoikka, mutta kamera lihottaa noin 30kg. Paske kamera.

   Lainaa

  71. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Gaylord MF: Katsopa peiliin
   Paske peili.

   Lainaa

  72. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Pelottavinta on se,että äitylillä on ilmeisesti jälkikasvua... :O

   Lainaa

  73. Tulos: -34 (50 ääntä)
   Tatuoidut triggeröityy huolella täällä. Melkein yhtä paljon, kun vegaanit ja feministit.

   Lainaa

  74. yli opisto hörhö 25.6.2017 11:02
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Toi "vittu saatana" nyt on ihan hauska. Mut ei tuossa aiemmassa kuvassa mitään timantteja kyllä ole. Vinoneliöitä joissa on viivoja. Tärkeintähän tietysti on että itse on tyytyväinen tatuointiinsa, mutta saapa nähdä pysyykö tyytyväisyys yhtä kauan kuin tatskat iholla.

   Lainaa

  75. yli opisto hörhö 25.6.2017 11:09
   Tulos: +25 (33 ääntä)
   Varpu: Itse muistelen muutama vuosi sitten lukemaani Kuukausiliitteen juttua tatuoinneista (en valitettavasti löytänyt verkosta). Siinä kerrottiin tatuointien olevan edelleen hyvin harvinaisia akateemisesti kouluttautuneiden parissa. Oman muistikuvan mukaan määräksi oli arvioitu 5 %. P.S. Koodaripuljussasi on saattanut syntyä “ryhmäpaine” tatuoinnin hankinnalle. Kun pari on eka hankkinut, muut seuraavat perässä, koska ajattelevat sen tavallaan kuuluvan asiaan.
   Ryhmäpaine ottaa tatuointi? Tarkoittaako tämä sitä, että jos kaveriporukassa pari tyyppiä alkaa pitämään pinkkiä paitaa niin loputkin alkaa? Naurettava teoria olettaa että koska "muutkin ottaa tatuoinnin niin minäkin joudun nyt ottamaan vaikken sitä haluaisikaan". Ei kukaan ole noin tyhmä jos ei tatuoinneista välitä. Tietysti jos on harkinnut aiemminkin niin miksei.

   Lainaa

  76. Tulos: +10 (22 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ryhmäpaine ottaa tatuointi? Tarkoittaako tämä sitä, että jos kaveriporukassa pari tyyppiä alkaa pitämään pinkkiä paitaa niin loputkin alkaa? Naurettava teoria olettaa että koska “muutkin ottaa tatuoinnin niin minäkin joudun nyt ottamaan vaikken sitä haluaisikaan”. Ei kukaan ole noin tyhmä jos ei tatuoinneista välitä. Tietysti jos on harkinnut aiemminkin niin miksei.
   Tiedän monta kaveriporukkaa, joissa on otettu tatuointeja ryhmäpaineen takia. Älä koskaan aliarvioi ihmisten typeryyttä.

   Lainaa

  77. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Jade: Totuus tuntuu satuttan useampaakin tatuoitua Leima leimaa eikä syyttä.
   Ennakkoluuloisuus ja yleistäminen antavat ihmisestä kyllä tyhmemmän vaikutelman kuin paskinkaan tatska.

   Lainaa

  78. Tulos: +1 (15 ääntä)
   PIN: Olla-verbin potentiaali on lienee, ei ollee.
   Tai "lie". Mutta oikeasti, "ollee"? Tuolla logiikalla myös sanan "on" pitäisi olla "olee".

   Lainaa

  79. Tulos: +10 (12 ääntä)
   tuo vittu saatana on oikeestaan aika hyvä

   Lainaa

  80. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kinder: Mun ruma naama facebookin profiilikuvissa johtuu mun huonosta kamerasta. Oon oikeesti todella hyvännäköinen, mut en vaan omista hyvää kameraa..
   Jaxuhali ja voimia sinulle kohtalotoveri. Olen myös oikeasti tosi kaunis ja hoikka daami, ruma profiilikuvani johtuu myös siitä että mulla on paske kamera. :D

   Lainaa

  81. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Nipo: Tuo ensimmäinenhän on hyvä! Loistava modernin tyttösarjakuvatyylinen (Monster High) esitys silmiään pyörittelevästä tytöstä, joka ei ollut innostunut miestarjonnasta. Onkohan se mr. Paske Kameran eksä vai ihan nyksä..
   Musta se oli kans ihan hyvä, jopa ok hieno. Ainoa mistä meni maku oli se "paske kamera"... jos nyt kuitenkin edes omasta tatskastaan rehellisesti tykkäisi, jos kerran jakaa. Paksat muista.

   Lainaa

  82. Tulos: +8 (10 ääntä)
   aah ihana perus: kuva on huono, kamera vääristää, valotus on mitä on, on vielä kesken jne... <3<3<3

   Lainaa

  83. Tulos: +11 (13 ääntä)
   : Timantit on ikuisia
   tuon tatuoinnin omistajana toivoisin että ei olis...

   Lainaa

  84. Tulos: +11 (13 ääntä)
   joku muu: tuon tatuoinnin omistajana toivoisin että ei olis…
   siis jos omistaisin tuon tatuoinnin. ^^

   Lainaa

  85. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Nyt haluaisin kyllä kovasti nähdä Noora-äitylin aiemmin hankitun, "kuu-tähti leiman".

   Lainaa

  86. ihme_luuloa 28.6.2017 18:29
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Mies: Pääsyyt miksi en ota tatuointeja: 1. Haluan mennä paikkoihin, joissa tatuoinnit ovat kiellettyjä (kylpylät, saunat etc.)
   Missä kylpylässä tai saunassa tatuoinnit on kiellettyjä? Ei ainakaan meidän saunassa vaikkei minulla tatuointeja olekaan.

   Lainaa

  87. Juuuu1234567 3.7.2017 0:03
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Musta vähän tuntuu että tuon viimeisen kuvan tatuoinnin ottajaa kaduttaa jossain vaiheessa hyvin hyvin paljon...

   Lainaa

  88. Tulos: +2 (8 ääntä)
   HR: En palkkaa tatuoituja asiakaspalvelutehtäviin.
   Miksi?

   Lainaa

  89. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Voi Noora Noora ja nuo syvälle hakatut " salmiakkiaakkoset!" Tulee mieleen, että kyseisen ihmisen on pakko olla keski-ikäinen, viskibassolla örisevä pubiruusu sillä en voi kuvitella yhdenkään nuoren & nätin pilaavan kättään noin ja olevan vielä ylpeä!

   Lainaa

  90. Tulos: -1 (1 ääni)
   Sain Laurilta klamydian ja tippurin

   Lainaa

  91. Puhumaton seepra 3.1.2021 13:36
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ryhmäpaine ottaa tatuointi? Tarkoittaako tämä sitä, että jos kaveriporukassa pari tyyppiä alkaa pitämään pinkkiä paitaa niin loputkin alkaa? Naurettava teoria olettaa että koska "muutkin ottaa tatuoinnin niin minäkin joudun nyt ottamaan vaikken sitä haluaisikaan". Ei kukaan ole noin tyhmä jos ei [...]
   No minkä takia joskus aiemmin tatuointeja ei ollut juuri kuin merimiehillä ja linnankundeilla ja nykyään on monella muullakin? Ihan sattumalta tosi monet alkoivat tykkäämään tatuoinneista samaan aikaan ympäri maailman?

   Lainaa

  92. Muodoton minkki 3.10.2021 5:45
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Puhumaton seepra: No minkä takia joskus aiemmin tatuointeja ei ollut juuri kuin merimiehillä ja linnankundeilla ja nykyään on monella muullakin? Ihan sattumalta tosi monet alkoivat tykkäämään tatuoinneista samaan aikaan ympäri maailman?
   Mikä kumma se on se ”sama aika” jona sun mielestä ympäri maailmaa alkoi jengi tatuoinneista pitää? 
   Kyllä taitaa enemmänkin olla niin, että tatuoinnit ovat pikku hiljaa yleistyneet nykyiseen kattavuuteen kuluneen 30-40 vuoden aikana. Se, ettet sinä ja joku kourallinen muita ole tämän ”yhtäkkisen kehityksen” mukana pysyneet, ei tarkoita sitä, että olisi olemassa joku maaginen hetki männä vuosina, kun ihmiset yks aamu olisivat heränneet todeten, että nyt se leima on haettava. 
   Vähintäänkin on tuo ”merimiehet ja linnakundit” -läppä auttamatta vanhentunut – tatuointeja löytyy nykyään ihan luokkaan, tulotasoon ja koulutustaustaan katsomatta kaikkialta. Yleisimmin varmaan alle 40-vuotiaiden keskuudesta, tosin enenevissä määrin myös vanhemmilta. 

   Lainaa

  93. Päähineetön kantojuhta 5.11.2021 16:20
   Tulos: -1 (1 ääni)
   2/10: No tuo alin jopa näyttää siltä että tarkoituksella tehty huonosti, eikä omistaja selittele mitään "keskeneräinen ja paska kamera pilkkopimeässä"-sontaa.
   Varjostukset puuttuu

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tatuointi, tatuoinnit, tatuointimokat, kuva, kamera, äitylit, timantti, saatana