Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tervetuloa Tinderiin, osa 5

Tinder-käyttäjä saa palautetta harhaanjohtamisesta.
Suurenna näkymä
Tervetuloa Tinderiin, osa 5
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 131 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1211 (1335 ääntä)
   Davidilla ei taida kovinkaan monta matchia...

   Lainaa

  2. Tulos: -149 (277 ääntä)
   Sopivasti lihava...

   Lainaa

  3. Tulos: +933 (1007 ääntä)
   Eiköhän kaikki haluu antaa itestään mahollisimman hyvän kuvan, ja jos on ylipainonen niin saada toisen huomaamaan muitakin piirteitä kuin sen hyllyvän vatsamakkaran?

   Lainaa

  4. Tulos: -68 (190 ääntä)
   Pöpö: Davidilla ei taida kovinkaan monta matchia…
   Ps. Osaan kirjottaa

   Lainaa

  5. Tulos: +1291 (1397 ääntä)
   Toivottavasti Davidin kuvista käy heti ilmi, että hän on pinnallinen mulkero.

   Lainaa

  6. Tulos: -109 (191 ääntä)
   Tähän on paha sanoa mitään kun en tiedä mitään Tinderistä ja ihmissuhteista, myönnän nyt etukäteen että olen pihalla.

   Lainaa

  7. Tulos: +787 (827 ääntä)
   "Avoimin mielin täällä". Jep jep.

   Lainaa

  8. Tulos: +902 (934 ääntä)
   Vois David laittaa screenshotin tuosta keskustelusta profiiliinsa niin ei tulis yllätyksiä hänenkään suhteen.

   Lainaa

  9. Tulos: +462 (488 ääntä)
   Mutta onneks on sentään urheilullinen. Tuolla ominaisuudella kaikki naiset kaatuu sun syliin.

   Lainaa

  10. purppurakruunu 30.5.2017 2:52
   Tulos: +459 (503 ääntä)
   Toivottavasti Davidillakin on ekana kuvana zoomattu kuva jokaisesta kauneusvirheestä, kainalokarvasta ja leikkaamattomasta varpaankynnestä. Ettei kukaan vaan "ylläty."

   Lainaa

  11. Tulos: -204 (412 ääntä)
   Pelkkiä kasvokuvia -- > 95%:n varmuudella lihava. Loput 5% ovat selfiepissiksiä. Tavatessa vaikea tunnistaa koko henkilöä beautycamin puuttuessa.

   Lainaa

  12. Tulos: -239 (437 ääntä)
   Pöpö: Davidilla ei taida kovinkaan monta matchia…
   Veikkaan, että voi hyvinkin olla. Nuo ylipainonsa piilottavat on ärsyttävin mahdollinen ryhmä tinderissä - jos et uskalla olla oma itsesi kuvissa niin miten uskallat lähteä uloskaan..

   Lainaa

  13. Tulos: -322 (444 ääntä)
   Täällähän onkin tytsyt kommenteissa jo ehtineet triggeröityä oikein huolella :D Innolla odotan aamun antia.

   Lainaa

  14. Tulos: -217 (361 ääntä)
   Älykkäille lihaville naisille ei ole kysyntää parisuhdemarkkinoilla. Hieman tyhmille kauniille naisille riittää aina kysyntää. Ulkonäkö & urheilullisuus voittaa kirjaviisauden & liikkumattomuuden 99% tapauksista naisten kohdalla.

   Lainaa

  15. Avoimin mielin 30.5.2017 3:39
   Tulos: +619 (655 ääntä)
   Taas päästään siihen, että ylipainoinen voi aina laihduttaa (jos itse kokee että tarvetta on) mutta ääliö on aina ääliö. Silloin joskus kun vielä tinderiä selailin, lähinnä mua v*tutti ihmiset (miehet) jotka päälle päin vaikutti ihan "normaaleilta", ja hetken juttelun kuluttua paljastuivat ihan kusipäiksi... Kyllä se on huomattavasti kurjempi "yllätys" kuin vaikkapa muutama liikakilo.

   Lainaa

  16. Tulos: -465 (551 ääntä)
   Ylipainoinen uskottelee itselle voivansa laihduttaa. Kuinka vaikeaa on olla syömättä levyä suklaata päivässä?

   Lainaa

  17. Nimimerkki 30.5.2017 5:00
   Tulos: -287 (383 ääntä)
   toisaalta ymmärrän pointin, jos tinderissä on tarkoitus hakea lihaa ja seuraa illaksi niin ei ole järkevää laittaa itsestään erilaisa kuvaa kun on kenenkään etu että siellä onkin joku valas odottamassa lapsensa kanssa nainen vaan pahastunut kun joku on kerrankin rehellinen

   Lainaa

  18. Tulos: +258 (276 ääntä)
   Alkaa mietityttämään, mikä on Davidin mielestä "selkeesti ylipainonen"

   Lainaa

  19. Kissaihminen 30.5.2017 6:57
   Tulos: -261 (379 ääntä)
   Näemmä aika monella käy tunteisiin Daavidin kommentit. Jätkä ihan oikeassa. Vituttaa kun ei suoraan ole kunnollista kuvaa

   Lainaa

  20. Tulos: -126 (222 ääntä)
   Käsittääkseni tinderi on pinnallisuuteen perustuva appsi panoseuran hakemiseen. Hankala pitää mokana pinnallista kommenttia, toki Daivid oli perinteinen excel insinööri perustelujensa kanssa.

   Lainaa

  21. Tulos: +136 (166 ääntä)
   No voi nyyh, David. Ihme ruikuttaja.

   Lainaa

  22. Tulos: +208 (252 ääntä)
   Että ihan 99% ihmisistä ajattelee noin. Onkoha nyt vähän tullu yleistettyä oma mielipide miettimättä? Terv nimim paksut naiset osaa olla pirun hot

   Lainaa

  23. miksiainanain 30.5.2017 7:53
   Tulos: +175 (219 ääntä)
   .: Älykkäille lihaville naisille ei ole kysyntää parisuhdemarkkinoilla. Hieman tyhmille kauniille naisille riittää aina kysyntää. Ulkonäkö & urheilullisuus voittaa kirjaviisauden & liikkumattomuuden 99% tapauksista naisten kohdalla.
   Miksi lähtökohta tässä vastakkainasettelussa on aina se, että lihavat ovat älykkäitä ja hyväkuntoiset tyhmiä?

   Lainaa

  24. Tulos: +268 (294 ääntä)
   Eipä tulis siltikään mieleen sanoa toiselle noin inhottavasti, vaikka kuinka ällöttäis toisen selkeä ylipaino.

   Lainaa

  25. Kaikkeakanssa 30.5.2017 8:35
   Tulos: -36 (122 ääntä)
   .: Älykkäille lihaville naisille ei ole kysyntää parisuhdemarkkinoilla. Hieman tyhmille kauniille naisille riittää aina kysyntää. Ulkonäkö & urheilullisuus voittaa kirjaviisauden & liikkumattomuuden 99% tapauksista naisten kohdalla.
   Ihan samaa voisi sanoa miehistä, koska mikään ei ole oksettavampaa kuin ihramahanen karvanen haiseva hikinen sika röhnöttämässä sun päällä pienellä tuppikullillaan. Siinä missä hieman pulleampi nainen saattaa saada itseään suhteellisesti laihemman miehen niin harva lihava mies saa itseään merkittävästi laihemman naisen. Reikä se on toki rinkelilläkin, mutta pullea mies ei saa naista helpommin kuin pullea nainen miestä.

   Lainaa

  26. Tulos: -278 (324 ääntä)
   Taitaa tuo muija olla vaan hirveän sotanorsun ja lehmänpaskan risteytys, jota ei panis edes kännissä.

   Lainaa

  27. Aika on rahaa, ei kun pillua 30.5.2017 8:53
   Tulos: +343 (363 ääntä)
   Jos David pettyi niin pahasti tähän "virheelliseen matchiin", miksi hän näki niin paljon vaivaa että laittoi vielä viestiä kyseiselle henkilölle? Ja jos kerran siellä kuitenkin oli kuva, josta selvisi piirre, josta David ei pidä, mitä hemmettiä hän kitisee, kun se kuitenkin oli ihan käden ulottuvilla? Jos haluaa kerran tarkan kriteerin pesää, luulisi olevan sen verran aikaa ja kiinnostusta että selaa edes ne kuvat läpi, eikä paukuttele matcheja kenelle tahansa. No, ei sillä, Tinder on käsittääkseni muutenkin aika lihatiski. Mutta silti jotenkin muka jaksan yllättyä siitä, miten urposti ihmiset siellä käyttäytyy. Kukaan ei olisi tässäkään tapauksessa pahoittanut mieltään, jos Davidin sormi olisi jaksanut liikahtaa muutaman kerran lisää. Mahtaa muuten olla aika pettymys sängyssä tämä kyseinen herra...

   Lainaa

  28. Tulos: -110 (150 ääntä)
   Olov: Veikkaan, että voi hyvinkin olla. Nuo ylipainonsa piilottavat on ärsyttävin mahdollinen ryhmä tinderissä – jos et uskalla olla oma itsesi kuvissa niin miten uskallat lähteä uloskaan..
   Niinpä.... sit ku näkee tällasta hlöä livenä, niin kiva, ku ei kehtaa olla ite sillee "hei.. ja heippa.". :"D

   Lainaa

  29. Chauvinist 30.5.2017 9:06
   Tulos: -147 (207 ääntä)
   Heikkoitsetuntoinen läski ei ole mukava kumppani. Jos et kestä näyttää itseäsi sellaisena kuin olet Tinderissä, joka on pinnallisuuden huippu, niin laihduta tai mene pois.

   Lainaa

  30. Chauvinist 30.5.2017 9:12
   Tulos: -175 (219 ääntä)
   Aika on rahaa, ei kun pillua: Jos David pettyi niin pahasti tähän “virheelliseen matchiin”, miksi hän näki niin paljon vaivaa että laittoi vielä viestiä kyseiselle henkilölle? Ja jos kerran siellä kuitenkin oli kuva, josta selvisi piirre, josta David ei pidä, mitä hemmettiä hän kitisee, kun se kuitenkin oli ihan käden ulottuvilla? Jos haluaa kerran tarkan kriteerin pesää, luulisi olevan sen verran aikaa ja kiinnostusta että selaa edes ne kuvat läpi, eikä paukuttele matcheja kenelle tahansa. No, ei sillä, Tinder on käsittääkseni muutenkin aika lihatiski. Mutta silti jotenkin muka jaksan yllättyä siitä, miten urposti ihmiset siellä käyttäytyy. Kukaan ei olisi tässäkään tapauksessa pahoittanut mieltään, jos Davidin sormi olisi jaksanut liikahtaa muutaman kerran lisää. Mahtaa muuten olla aika pettymys sängyssä tämä kyseinen herra…
   Kyllä naisia vituttaa kun totuus sattuu. Sanot naista läskiksi, niin "herra on varmaan pettymys sängyssä". Saattaa ollakin, mutta se ei ainakaan näy niin ikävästi päällepäin.

   Lainaa

  31. Tulos: +137 (141 ääntä)
   Jämpti: Käsittääkseni tinderi on pinnallisuuteen perustuva appsi panoseuran hakemiseen. Hankala pitää mokana pinnallista kommenttia, toki Daivid oli perinteinen excel insinööri perustelujensa kanssa.
   Kyllä sieltä parisuhteitakin haetaan, oman rouvan löysin Tinderistä. Sieltä oikeastaan löytyy aikalailla kaikenlaisia ihmisiä, osa hakee panoseuraa, toiset parisuhdetta ja kolmannet vaikkapa osapuolta kolmenkimppaan jne.

   Lainaa

  32. Aika on rahaa, ei kun pillua 30.5.2017 9:21
   Tulos: +226 (242 ääntä)
   Chauvinist: Kyllä naisia vituttaa kun totuus sattuu. Sanot naista läskiksi, niin “herra on varmaan pettymys sängyssä”. Saattaa ollakin, mutta se ei ainakaan näy niin ikävästi päällepäin.
   Kyse ei ole siitä, että hän sanoi naista läskiksi, vaan siitä, ettei kyseisen tyypin sormi jaksanut liikkua kuin sen yhden kerran saadakseen matchin ekan kuvan perusteella. Jos se sormi jo tässä vaiheessa väsyy, tuskin se siellä sängyssäkään jaksaa kovinkaan kauaa puuhastella. Ja jos onkin, se on huomattavasti ikävämpi yllätys, koska siinä on ehtinyt käyttää enemmän aikaa ja vaivaa päästäkseen sinne sänkyyn kohtaamaan sen karvaan pettymyksen.

   Lainaa

  33. Mister D:n kaveri 30.5.2017 9:31
   Tulos: +193 (215 ääntä)
   No voi hyvänen aika. David on mulkku. Onko tässä nyt sen ihmeempää. Jatkaa etsintöjä hamaan tappiin. Ylipainoisilta ei ole tinderi kielletty!

   Lainaa

  34. Tulos: +238 (254 ääntä)
   Chauvinist: Heikkoitsetuntoinen läski ei ole mukava kumppani. Jos et kestä näyttää itseäsi sellaisena kuin olet Tinderissä, joka on pinnallisuuden huippu, niin laihduta tai mene pois.
   Mitä nää kommentit on ettei näytä itseään tinderissä sellaisena kuin on? Ilmeisesti näyttää kun tääkin David sen ylipainoiseksi näki?

   Lainaa

  35. Tulos: +106 (126 ääntä)
   Daavid vois vähentää sitä pornon katsomista ja palata takas reaalimaailmaan.

   Lainaa

  36. Tulos: -183 (229 ääntä)
   Ihme puolustus rintama käynnissä täällä.. Jos ulkonäkö ei seksuaalisessa mielessä miellytä kun sitähän tuolla pääasiassa haetaan niin miksei siitä saa sanoa? Okei, ilmeisesti olisi voinut nätimminkin itseään ilmaista mut ei kaikki viehäty kaikista. Oisko täällä sama meininki jos tilanne ois toisin eli hän ois hänelle "liian laiha" ja ois asiasta sanonu?

   Lainaa

  37. Pekka Paska 30.5.2017 10:12
   Tulos: -192 (270 ääntä)
   Täällähän on lihavat naiset triggeröityny ihan huolella. Tinder on sovellus jossa ratkaisee vain ulkonäkö, tuollaiset huijarit pilaa koko idean. Itsekin olen komea ja urheilullinen ja kerran päädyin ihan treffeille asti kun naisella oli vanhoja kuvia itsestään. Totuus paljastui vasta kun näin naisen livenä, painoa oli 20-30 kiloa enemmän kuin kuvissa. Mitä nämä naiset oikein yrittää? Että me unohdetaan se, että tulin tapaamaan nättiä naista ja tyydyn läskiin koska hän hurmaa mahtavalla luonteellaan? Ps. Ei ole kovin mahtava luonne jos pitää huijata ihminen treffeille

   Lainaa

  38. Tulos: +302 (314 ääntä)
   Mitä porukkaa tänne taas kommentoi? Naisellahan nimenomaan oli kokovartalokuva itsestään, eli ei sitä ulkomuotoaan ole piilotellut. Se olisi davidillekin selvinnyt parilla sormen liikkeellä. Ei minusta ole hyväksyttävää aiheuttaa toiselle ihmiselle mielipahaa, koska itse on mokannut. Oikea liike tuossa olisi ollut opiksi ottaminen ja seuraavalla kerralla niiden kuvien selaaminen läpi, ettei tule "ikäviä yllätyksiä". Mikä hinku ihmisillä on päästä alentamaan toisia ihmisiä sen pohjalta, että nämä eivät sovi juuri heidän kauneuskuvaansa? Paljon helpompi on pitää suunsa kiinni ja siivota epäsopivat ihmiset elämästään, kuin erikseen loukata heitä ja purkaa samalla omia epävarmuuksiaan.

   Lainaa

  39. Tulos: +193 (203 ääntä)
   Pekka Paska: Täällähän on lihavat naiset triggeröityny ihan huolella. Tinder on sovellus jossa ratkaisee vain ulkonäkö, tuollaiset huijarit pilaa koko idean. Itsekin olen komea ja urheilullinen ja kerran päädyin ihan treffeille asti kun naisella oli vanhoja kuvia itsestään. Totuus paljastui vasta kun näin naisen livenä, painoa oli 20-30 kiloa enemmän kuin kuvissa. Mitä nämä naiset oikein yrittää? Että me unohdetaan se, että tulin tapaamaan nättiä naista ja tyydyn läskiin koska hän hurmaa mahtavalla luonteellaan? Ps. Ei ole kovin mahtava luonne jos pitää huijata ihminen treffeille
   Onko se nyt niin huijausta jos tuo "läski muija" on laittanut itsestään kuvia joista ylipainon huomaa, ja kuvia joista sitä ei huomaa ? Perussuomipoika on kyllä vielä itseäänkin tyhmempi ellei ymmärrä että sama tyttö se on eri kuvakulmasta. Ei ne kilot niiden kuvien välillä katoa. Toki puute ja kiihko saattaa sumentaa näön heti eka kuvan jälkeen, mutta kyllä saa olla tosi tyhmä mies jos skippaa kilojen takia naisen joka nostaa pulssin pariinsataan.

   Lainaa

  40. Tulos: +233 (241 ääntä)
   Btw: Ihme puolustus rintama käynnissä täällä.. Jos ulkonäkö ei seksuaalisessa mielessä miellytä kun sitähän tuolla pääasiassa haetaan niin miksei siitä saa sanoa? Okei, ilmeisesti olisi voinut nätimminkin itseään ilmaista mut ei kaikki viehäty kaikista. Oisko täällä sama meininki jos tilanne ois toisin eli hän ois hänelle “liian laiha” ja ois asiasta sanonu?
   Aivan varmasti olis. Miksi koet tarpeelliseks ilmottaa ihmiselle jos hänen ulkonäkö ei sua miellytä? Mitä iloa se tuo sulle? Olisko susta kiva jos sulle ilmotettas aina kun susta ajatellaan että en panis? En voi ymmärtää tollasta ajatusmaailmaa. Omassa mielessä voi ajatella vaikka mitä, mutta kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen.

   Lainaa

  41. Tulos: +149 (159 ääntä)
   Voi juku että jotkut osaa olla ilkeitä. Itse olen 15kg ylipainoinen, eikä minua loukkaa jos en jollekulle sen takia kelpaa, mutta herkkänahkaisempi voi pahoittaa mielensä ilkeistä kommenteista. Tinderiä en ole koskaan käyttänyt kun olen pystynyt luomaan miessuhteita ihan muutenkin, kuvitelkaa, vaikka läski olenkin! :D

   Lainaa

  42. Tulos: -175 (199 ääntä)
   Iini: Toivottavasti Davidin kuvista käy heti ilmi, että hän on pinnallinen mulkero.
   Pinnallinen saa olla eikä se ole negatiivinen asia. Lihavat ihmiset kuitenkin eivät ole lähelläkään nykyajan kauneusihannetta ja lihavia pidetään yleisesti ulkonäöllisesti rumempina kuin laihoja. Oletko itse lihava kun tästä näin loukkaannuit? Hauskintahan tässä asia on se, että suurin osa lihavista voi ihan itse tehdä muutoksen. Se on ihan vain henkisestä kantista kiinni pystyykö siihen. Muttaj os lihavaksi on päätynyt niin se kertoo jo paljon ihmisestä ja tämän tahdonvoimasta.

   Lainaa

  43. Itsellenauraja 30.5.2017 11:40
   Tulos: +202 (208 ääntä)
   Btw: Ihme puolustus rintama käynnissä täällä.. Jos ulkonäkö ei seksuaalisessa mielessä miellytä kun sitähän tuolla pääasiassa haetaan niin miksei siitä saa sanoa? Okei, ilmeisesti olisi voinut nätimminkin itseään ilmaista mut ei kaikki viehäty kaikista. Oisko täällä sama meininki jos tilanne ois toisin eli hän ois hänelle “liian laiha” ja ois asiasta sanonu?
   Käsittääkseni Tinderissä pyyhkäistään vasemmalle, jos joku ihminen ei miellytä. Se kertoo, ettei ole kiinnostunut. Ei siis tarvitse jokaiselle osumalle kertoa, että olet ruma ja lihava, pälvikalju ja kaljamaha ei kiinnosta, leikkaapa joskus nenäkarvasi jne. Liian vaikeaa monille?

   Lainaa

  44. Tulos: +117 (131 ääntä)
   Ei se aina ole kiinni tahdonvoimasta. Minua ei esimerkiksi vain kiinnosta onko ylipainoa vai ei, en koe sillä olevan merkitystä elämässäni tai että olisin jotenkin onnellisempi laihana.
   Tege: Pinnallinen saa olla eikä se ole negatiivinen asia. Lihavat ihmiset kuitenkin eivät ole lähelläkään nykyajan kauneusihannetta ja lihavia pidetään yleisesti ulkonäöllisesti rumempina kuin laihoja. Oletko itse lihava kun tästä näin loukkaannuit? Hauskintahan tässä asia on se, että suurin osa lihavista voi ihan itse tehdä muutoksen. Se on ihan vain henkisestä kantista kiinni pystyykö siihen. Muttaj os lihavaksi on päätynyt niin se kertoo jo paljon ihmisestä ja tämän tahdonvoimasta.

   Lainaa

  45. Tulos: +78 (92 ääntä)
   Olov: Veikkaan, että voi hyvinkin olla. Nuo ylipainonsa piilottavat on ärsyttävin mahdollinen ryhmä tinderissä – jos et uskalla olla oma itsesi kuvissa niin miten uskallat lähteä uloskaan..
   pakko myöntää, näin naisena, että otamme kuvat vähän siitä kulmasta miten naama näyttää paremmalta ja yleensä myös laihemmalta. Mikä ei ole muuten paha mutta tinderissä kun ainut millä on väliä on kuva niin saattaa toinen pettyä jos kuvissa toinen näyttää normaalipainoiselta ja sitten saapuukin tonnikeiju paikalle. Mutta eipä tuo likka ollut sitä peitellyt jos kumminkin hänellä oli kokovartalo kuva olemassa.

   Lainaa

  46. Tulos: -141 (179 ääntä)
   joke: Ei se aina ole kiinni tahdonvoimasta. Minua ei esimerkiksi vain kiinnosta onko ylipainoa vai ei, en koe sillä olevan merkitystä elämässäni tai että olisin jotenkin onnellisempi laihana.
   Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.

   Lainaa

  47. Ihmeissään 30.5.2017 12:27
   Tulos: +176 (180 ääntä)
   Ymmärrän, että suora huijaaminen painosta, iästä jne. ei ole kenenkään kannalta kivaa/kannattavaa. Mutta eihän nainen ollut mitenkään yrittänyt piilottaa ylipainoaan? Hänellä ei vain ollut kokovartalokuvaa ensimmäisenä profiilikuvana. Eli tieto olisi ollut Davidin saatavissa ennen tykkäystä, jos hän olisi viitsinyt kurkistaa muita profiilin kuvia/tietoja. Eihän kaikilla urheilullisillakaan ole kokovartalokuvaa (tai paidatonta) profiilikuvana? Joidenkin ihmisten kommenteista täällä saa sen kuvan, että ylipainoiset eivät saisi käyttää Tinderiä ollenkaan tai heidän pitäisi jotenkin kovaäänisesti julistaa asia...

   Lainaa

  48. Tulos: +40 (44 ääntä)
   purppurakruunu: Toivottavasti Davidillakin on ekana kuvana zoomattu kuva jokaisesta kauneusvirheestä, kainalokarvasta ja leikkaamattomasta varpaankynnestä. Ettei kukaan vaan “ylläty.”
   No, mutta onneksi suuri osa ihmisistä sentään psykopaatin erottaa jo silmien perusteella.

   Lainaa

  49. Tulos: +156 (164 ääntä)
   Tege: Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.
   Tässä valissä haluaisin muistuttaa, että Suomessa on Brittien jälkeen maailman läskeimmät miehet. Jenkit tulevat vasta kolmansina, suomalaisia naisia ei löydy top kympistä ollenkaan.

   Lainaa

  50. Tulos: +101 (117 ääntä)
   Tege: Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.
   Ja millähän perusteella minä olen laiska? Ihan perusterve olen aina ollut, hyvin harvoin edes flunssaan sairastun. Se, että olen lihava, ei tarkoita että eläisin epäterveellisesti.

   Lainaa

  51. Ihmeissään 30.5.2017 13:04
   Tulos: +150 (154 ääntä)
   Tege: Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.
   Lievä ylipaino ei automaattisesti tarkoita sitä, että olisi huonokuntoinen. Tai vastaavasti laihuus sitä, että olisi hyväkuntoinen ja terve. Myös moni laiha ihminen vaan makaa sohvalla ja syö roskaruokaa. On totta, että ylipainosta on tulossa vakava kansanterveydellinen ongelma. Mutta kenenkään haukkuminen tai arvosteleminen ei ratkaise sitä ongelmaa. Ylipainon taustalla saattaa olla myös terveydellisiä ongelmia sekä fyysisiä että mielenterveysongelmia. Ylensyönti on syömishäiriö siinä, missä anoreksia tai bulimiakin. Minun mielestäni ei koskaan pitäisi mennä arvostelemaan tuntemattoman ihmisen ulkonäköä. Ettehän te arvostele syöpäpotilaankaan hiuksien puutetta?

   Lainaa

  52. yli opisto hörhö 30.5.2017 13:11
   Tulos: +129 (139 ääntä)
   Onpa paljon pikkupoikia täällä tänään liikkeellä. Ei voi miehiksi edes haukkua kun kommentit on tasoa Viljami 10v. Internetissä pitäisi olla lapsilukko.

   Lainaa

  53. Tulos: -127 (147 ääntä)
   Jep: Tässä valissä haluaisin muistuttaa, että Suomessa on Brittien jälkeen maailman läskeimmät miehet. Jenkit tulevat vasta kolmansina, suomalaisia naisia ei löydy top kympistä ollenkaan.
   Ihan sama onko naisia vai miehiä tai mistä kotoisin, ongelma on ja se pahenee kokoajan nopeammin ja nopeammin. Välinpitämättömyys lihavuutta kohtaan on se ongelma ja vanhanaikainen ajatusmaailma miten lihavuus on henkilökohtainen ongelma. Henkilökohtaisesta ongelmasta on pikkuhiljaa tulossa yhteiskunnallinen ongelma ja muutamassa maassa se jo on sitä.
   Jope: Ja millähän perusteella minä olen laiska? Ihan perusterve olen aina ollut, hyvin harvoin edes flunssaan sairastun. Se, että olen lihava, ei tarkoita että eläisin epäterveellisesti.
   Olet laiska koska et tee lihavuudellesi mitään. Jokainen järkiperäinen tai vähäkään ajatteleva ihminen ymmärtää lihavuuden terveyshaitat. Se, että sinulla ei tällä hetkellä ole mitään ei kerro vielä mistään. Lihavuus tuo ongelmia salakavalasti vasta vuosien saatossa ja etenkin keski-iän paikkeilla sekä sen jälkeen. Se että olet lihava tarkoittaa että elät mitä todennäköisimmin epäterveellisesti, et liiku paljoakaan ja olet henkisesti saamaton persoona tekemään ja aikaansaamaan muutosta elämääsi. Suurin synti ehkä juurikin se, ettet pysty ajattelemaan asioita pidemmälle tulevaisuuteen. Naiivisti vain että kappas minä olen lihava eikä minulla ole terveysongelmia nyt. Todellisuus iskee myöhemmin vasten kasvoja.

   Lainaa

  54. Tulos: -52 (80 ääntä)
   David kumminkin semmonen 160cm pätkä itse. Lyhyille jätkille ei oo käyttöä.

   Lainaa

  55. Tulos: -22 (76 ääntä)
   Mulkkis: David kumminkin semmonen 160cm pätkä itse. Lyhyille jätkille ei oo käyttöä.
   Et tiedä kyseisestä ihmisestä mitään mutta pakonomainen tarve silti koittaa olettaa jotain negatiivista että pääsisit haukkumaan kostoksi. Onko sulla kaikki hyvin elämässä ja pään sisällä kun noin otti tunteisiin?

   Lainaa

  56. Tulos: +89 (105 ääntä)
   Toivottavasti tollaset miehetkin laittavat vehkeistään kuvan juhlakunnossa, vituttaa meinaan sit pettyä sängyssä :P

   Lainaa

  57. Tulos: +138 (144 ääntä)
   Btw: Ihme puolustus rintama käynnissä täällä.. Jos ulkonäkö ei seksuaalisessa mielessä miellytä kun sitähän tuolla pääasiassa haetaan niin miksei siitä saa sanoa? Okei, ilmeisesti olisi voinut nätimminkin itseään ilmaista mut ei kaikki viehäty kaikista. Oisko täällä sama meininki jos tilanne ois toisin eli hän ois hänelle “liian laiha” ja ois asiasta sanonu?
   Miksi se pitäisi ilmoittaa? Oli kyseessä lihava, laiha, bodari, gootti, hippi, mikä vaan, niin henkilö voi itse olla ulkonäköönsä tyytyväinen ja joku muu voi siitä tykätä, joten miksi just sun pitää päästä antamaan tuomiosi toisen ulkonäöstä kun ei satu just sinun makuasi miellyttämään? Ei kaikkien makua vaan voi miellyttää, eikä edes tarvitse. En minäkään kulje tuolla ulisemassa miltä ihmisten pitäisi minun mielestäni näyttää. Davidin käytöksessä oli kyse vain toisen lyttäämisestä ja alistamisesta, kypsä ihminen olisi vaan poistanut matchin.

   Lainaa

  58. Tulos: -53 (65 ääntä)
   Avoimin mielin: Taas päästään siihen, että ylipainoinen voi aina laihduttaa (jos itse kokee että tarvetta on) mutta ääliö on aina ääliö. Silloin joskus kun vielä tinderiä selailin, lähinnä mua v*tutti ihmiset (miehet) jotka päälle päin vaikutti ihan “normaaleilta”, ja hetken juttelun kuluttua paljastuivat ihan kusipäiksi… Kyllä se on huomattavasti kurjempi “yllätys” kuin vaikkapa muutama liikakilo.
   "Hyvä herra, tehän olette humalassa." "Hyvä rouva, niin olenkin. Mutta te olette ruma ja minä olen aamulla selvin päin."

   Lainaa

  59. Tulos: +97 (113 ääntä)
   Tege: Ihan sama onko naisia vai miehiä tai mistä kotoisin, ongelma on ja se pahenee kokoajan nopeammin ja nopeammin. Välinpitämättömyys lihavuutta kohtaan on se ongelma ja vanhanaikainen ajatusmaailma miten lihavuus on henkilökohtainen ongelma. Henkilökohtaisesta ongelmasta on pikkuhiljaa tulossa yhteiskunnallinen ongelma ja muutamassa maassa se jo on sitä. Olet laiska koska et tee lihavuudellesi mitään. Jokainen järkiperäinen tai vähäkään ajatteleva ihminen ymmärtää lihavuuden terveyshaitat. Se, että sinulla ei tällä hetkellä ole mitään ei kerro vielä mistään. Lihavuus tuo ongelmia salakavalasti vasta vuosien saatossa ja etenkin keski-iän paikkeilla sekä sen jälkeen. Se että olet lihava tarkoittaa että elät mitä todennäköisimmin epäterveellisesti, et liiku paljoakaan ja olet henkisesti saamaton persoona tekemään ja aikaansaamaan muutosta elämääsi. Suurin synti ehkä juurikin se, ettet pysty ajattelemaan asioita pidemmälle tulevaisuuteen. Naiivisti vain että kappas minä olen lihava eikä minulla ole terveysongelmia nyt. Todellisuus iskee myöhemmin vasten kasvoja.
   No voi herranjestas. Miksi minun pitäisi tehdä asialle jotain vain siksi että se sinua häiritsee? Olen oikein tyytyväinen elämääni, harrastan liikuntaa ja syön terveellisesti. Lihavuuteni ei ole kiinni siitä. Aikanaan lihoin reilusti lyhyessä ajassa, mutta kun sain itseni takaisin kiinni elämään olen laihtunut puolet liikakiloistani.

   Lainaa

  60. Tulos: -126 (150 ääntä)
   Luetun ymmärtäminen? Sanoin juuri äsken että ei se ole enää yksilön ongelma se liikalihavuus. Eli siis väänetään rautalangasta: sinun lihavuutesi ei ole vain sinun tai minun ongelmasi vaan siitä tulee ajan saatossa yhteiskunnallinen ongelma. Sinä olet taakka. Äsken sanoit että ei liikalihavuudesta ole ollut ongelmia ja olet sinut asian kanssa, nyt kuitenkin jo myönnät laihduttavasi. Eiköhän tämä ollut tässä, sen verran mukavasti puhuit itsesi pussiin.

   Lainaa

  61. Tulos: -112 (128 ääntä)
   Kouluttaja: Toivottavasti tollaset miehetkin laittavat vehkeistään kuvan juhlakunnossa, vituttaa meinaan sit pettyä sängyssä
   Nytkö niitä dick picejä halutaan? Aiemmin niitä on parjattu, tekopyhyyttä ihan vain siksi että pääsisit parjaamaan? Yhtälailla naisilta voisi vaatia kuvat elimistä ettei vain joudu sitten sängyssä pettymään kun huomaa että siellä on innien sijasta tytöllä outie värkki ja häpyhuulet lepattaa niiku leija tuulessa.

   Lainaa

  62. Tulos: +121 (131 ääntä)
   Tege: Nytkö niitä dick picejä halutaan? Aiemmin niitä on parjattu, tekopyhyyttä ihan vain siksi että pääsisit parjaamaan? Yhtälailla naisilta voisi vaatia kuvat elimistä ettei vain joudu sitten sängyssä pettymään kun huomaa että siellä on innien sijasta tytöllä outie värkki ja häpyhuulet lepattaa niiku leija tuulessa.
   Takaisin ylilaudalle siitä itkurunkkaamaan ringissä

   Lainaa

  63. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Tege: Nytkö niitä dick picejä halutaan? Aiemmin niitä on parjattu, tekopyhyyttä ihan vain siksi että pääsisit parjaamaan? Yhtälailla naisilta voisi vaatia kuvat elimistä ettei vain joudu sitten sängyssä pettymään kun huomaa että siellä on innien sijasta tytöllä outie värkki ja häpyhuulet lepattaa niiku leija tuulessa.
   Ensimmäisen kerran kuulen sanat "innie" ja "outie". Merkityksen pystyin toivottavasti päättelemään. Alanko olla jo kalkkis?

   Lainaa

  64. Tulos: +106 (120 ääntä)
   Tege: Luetun ymmärtäminen? Sanoin juuri äsken että ei se ole enää yksilön ongelma se liikalihavuus. Eli siis väänetään rautalangasta: sinun lihavuutesi ei ole vain sinun tai minun ongelmasi vaan siitä tulee ajan saatossa yhteiskunnallinen ongelma. Sinä olet taakka. Äsken sanoit että ei liikalihavuudesta ole ollut ongelmia ja olet sinut asian kanssa, nyt kuitenkin jo myönnät laihduttavasi. Eiköhän tämä ollut tässä, sen verran mukavasti puhuit itsesi pussiin.
   En kyllä sanonut missään vaiheessa laihduttavani. Sanoin laihtuneeni sen jälkeen kun sain elämäni raiteilleen jälleen. Luetun ymmärtäminen?

   Lainaa

  65. purppurakruunu 30.5.2017 14:35
   Tulos: +76 (100 ääntä)
   Voin muuten vannoa, että ainakin puolet näistä Davidin tukijoista täällä kommenteissa on yksi tai kaksi samaa henkilöä, muuten plus-/miinusjakauma olisi ihan eri. Kuka tahansa osaa ottaa kirjaimen tai kaksi pois sähköpostiosoitteestaan niin, että kuvake on eri, ja spämmää samaa ajatusta kahdeksan kertaa putkeen eri nickeillä.

   Lainaa

  66. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Tinder nostaa automaattisesti suosituimmat kuvat sinne kärkeen, jos se ominaisuus ei ole pois päältä. Että ei sikäli käyttäjän virhe.

   Lainaa

  67. Tulos: -111 (135 ääntä)
   purppurakruunu: Voin muuten vannoa, että ainakin puolet näistä Davidin tukijoista täällä kommenteissa on yksi tai kaksi samaa henkilöä, muuten plus-/miinusjakauma olisi ihan eri. Kuka tahansa osaa ottaa kirjaimen tai kaksi pois sähköpostiosoitteestaan niin, että kuvake on eri, ja spämmää samaa ajatusta kahdeksan kertaa putkeen eri nickeillä.
   Vartaloonsa tyytymättömät feministit, vegaanit ja feministivegaanit jakavat miinuksia täällä

   Lainaa

  68. Tulos: +29 (31 ääntä)
   peki: Tinder nostaa automaattisesti suosituimmat kuvat sinne kärkeen, jos se ominaisuus ei ole pois päältä. Että ei sikäli käyttäjän virhe.
   Eikä aina oo ees kii siitä onko se ominaisuus pois päältä. Tekee mulle sitä et vaihtelee kuvien paikkaa,vaikka ois pois päältä.

   Lainaa

  69. Tulos: +125 (131 ääntä)
   Btw: Ihme puolustus rintama käynnissä täällä.. Jos ulkonäkö ei seksuaalisessa mielessä miellytä kun sitähän tuolla pääasiassa haetaan niin miksei siitä saa sanoa? Okei, ilmeisesti olisi voinut nätimminkin itseään ilmaista mut ei kaikki viehäty kaikista. Oisko täällä sama meininki jos tilanne ois toisin eli hän ois hänelle “liian laiha” ja ois asiasta sanonu?
   No voi hyvät haloot näitä komentteja... kyllä, mihin tahansa deittipalveluun pitäisi laittaa kuva joka on itsen näköinen, mutta tämähän laittoi, David oli itse niin laiska ettei viitsinyt selata. On siinäkin urheilullinen että *kirjaimellisesti* ei sormeaan viitsi liikauttaa, ja sitten suuttuu. Omat deittiaikani olivat kauan ennen Tinderiä, mutta tulkitsen: Tämä on vähän kuin tapaisin miehen, ensitreffeillä kertoisin opiskelevani, toisilla että pidän musiikista x, ja kolmansilla että kissoja sitten on, ja mies vierailulle tultuaan saisi hepulin etten kertonut kissoista, hän kun on allerginen. Kerroin, hän ei kuunnellut. Miksi osalle täällä niin menee tunteisiin se että ihmisille ei näinä digiaikoinakaan saa sanoa ihan mitä sattuu? Triggeröidyttekö siitä että omahyväisistä mulkuista ei yleisemmin pidetä?

   Lainaa

  70. Tulos: -71 (85 ääntä)
   Kouluttaja: Toivottavasti tollaset miehetkin laittavat vehkeistään kuvan juhlakunnossa, vituttaa meinaan sit pettyä sängyssä
   Joo ja naiset värkeistään. Meinaan jos ei ole trimmattu ja viimeisen päälle tiukka, niin ei sellaista ylipainoista lahnaa silloin jaksa pökkiä :D

   Lainaa

  71. Petuniaruukku 30.5.2017 17:23
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   Jämpti: Käsittääkseni tinderi on pinnallisuuteen perustuva appsi panoseuran hakemiseen. Hankala pitää mokana pinnallista kommenttia, toki Daivid oli perinteinen excel insinööri perustelujensa kanssa.
   Sinuna testaisin ensin itse ennenkuin alkaisin huudella. Kyllä mä ainakin siellä ihan parisuhdekumppania etsin ja nykyinen avopuoliso löytyi kyseisestä "panoseura-appsista". Jos vastaan tulee pelkkiä ulkonäkökeskeisiä yhdenillan ihmeen etsijöitä niin siinä vaiheessa alkaisin miettiä voisiko omassa mies- tai naismaussa olla jotain fiksaamista.

   Lainaa

  72. Tulos: -28 (44 ääntä)
   foo: Ensimmäisen kerran kuulen sanat “innie” ja “outie”. Merkityksen pystyin toivottavasti päättelemään. Alanko olla jo kalkkis?
   Kalkkiksen tunnistaa siitä, että hän käyttää sanaa kalkkis. Ikäarvio 40+.

   Lainaa

  73. Tulos: +68 (68 ääntä)
   Taas kerran tuntee itsensä tosi onnekkaaksi, kun ei ole joutunut Tinderiin koskemaan. Oishan se nyt hirveetä, kun joutuis kaikki mahdolliset virheet itsestään sinne laittamaan oikein kuvattuna, ettei kukaan vaan astu harhaan ja matchaa mun kanssa vahingossa...

   Lainaa

  74. Tulos: +26 (30 ääntä)
   joo: Mutta onneks on sentään urheilullinen. Tuolla ominaisuudella kaikki naiset kaatuu sun syliin.
   Mutta mitä jos sitä urheilullisuutta ilmennetään penkkiurheilulla? Tai peräti e-urheilulla?

   Lainaa

  75. Tulos: +38 (44 ääntä)
   .: Älykkäille lihaville naisille ei ole kysyntää parisuhdemarkkinoilla. Hieman tyhmille kauniille naisille riittää aina kysyntää. Ulkonäkö & urheilullisuus voittaa kirjaviisauden & liikkumattomuuden 99% tapauksista naisten kohdalla.
   Mikäli tää olisikin totta, niin kertoisiko se oikeasti mistään muusta kuin että miehet ovat jumalattoman pinnallisia? (Väitän että näin ei ole.)

   Lainaa

  76. Aika on rahaa, ei kun pillua 30.5.2017 22:08
   Tulos: +109 (113 ääntä)
   Tiedän, ettei täällä varmaan ihan kaikki tosissaan kirjoittele, mutta se ei muuta sitä, että juuri tällainen David-asenne aiheuttaa vakavia terveyshaittoja ihan kaiken kokoisille ihmisille. Toipa sitä asennettaan kuuluville vitsillä tai ei. Mielenterveysongelmia olen elämäni aikana kohdannut vaikka kuinka paljon ja vaikka millaisia, vaikken ole edes vielä kamalan vanha. Hyvin monet ovat johtuneet juuri siitä, miten pitäisi näyttää joltakin, ja miten ei varmana kelpaa kun ei ole asiaa x tai on asiaa y. Oksettavaa, miten ihmisten mielestä pitäisi olla ok ilmoittaa jollekulle, että hän on "hirveä läski" (jos on, luuletko, ettei hän tiedä sitä ellet kerro?) ja hänen pitäisi "näyttää selkeästi huonot puolensa ulkonäöstään, jottei kukaan vain pettyisi". Miksei Tinderissä pidä sitten ottaa kuvaa esimerkiksi ylitaipuvista nivelistä, jotka ovat voineet aiheutua vaikkapa vääränlaisista kengistä urheillessa? Se on yhtä lailla itse aiheutettu "vika", josta joku ei välttämättä pidä. Se myös vie todennäköisesti osansa valtion kassasta. En väitä, että ylipainoa pitäisi ihannoida tai että sen aiheuttamat haitat pitäisi lakaista maton alle, mutta väitän, että ihmiset olisivat terveempiä ilman tällaista myrkyllistä "en ole ilkeä, kerron vain faktoja"-paskanjauhantaa. Ihmiset, jotka sitä harrastavat, ovat vähintäänkin yhtä epäterveellisiä kuin rasvaisin roskaruoka ja haitallisia yhteiskunnalle kuin suuri väestön liikalihavuusprosentti.

   Lainaa

  77. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Tege: snip Olet laiska koska et tee lihavuudellesi mitään. Jokainen järkiperäinen tai vähäkään ajatteleva ihminen ymmärtää lihavuuden terveyshaitat. Snip
   Lihoin muutama vuosi sitten noin kuudessa viikossa hyvinkin kuusi kiloa kun vaihdoin lääkettä toiseen, syynä terveysongelmat jotka sinulle eivät kuulu. Paisuin kuin pullataikina vaikka kävin tavalliseen tapaani salilla ja syön terveellisesti. Luin sitten lääkkeen sivuvaikutuslistan uudestaan ja ajan kanssa, niihin tosiaankin kuului massiivinen painonnousu, palasin lääkärille kysyäkseni että hetkinen nyt, mitä hevonvittua. Lääkäri tokaisi että "no ajattelin että kun noin hoikka tyttö niin pari kiloa sinne tai tänne". Luojan kiitos ne lääkkeet voitiin vaihtaa, painonnousu pysähtyä kuin seinään. Etjoo, olen painonnousun jälkeenkin helposti normaalin rajoissa, ja treenaan, mutta havaitsen että jos kroppa luulee jotain painoa uudeksi normaaliksi niin se ei tosiaankaan helposti lähde. Eivät "läskit" mitään päivittäisiä suklaalevyjä vedä, systeemi on monimutkaisempi.

   Lainaa

  78. Tulos: +73 (73 ääntä)
   Chauvinist: Kyllä naisia vituttaa kun totuus sattuu. Sanot naista läskiksi, niin “herra on varmaan pettymys sängyssä”. Saattaa ollakin, mutta se ei ainakaan näy niin ikävästi päällepäin.
   Harmittavaa kyllä. Olisi paljon parempi jos kusipäisyyden näkisi yhtä helposti kuin yllipainon, paljolta säästyisi :D
   Tege: Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.
   Sinun tyhmyytesi on sekä sinun itsesi että yhteiskunnan ongelma. Voisitko lopettaa laiskottelusi ja tehdä jotain asialle?

   Lainaa

  79. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Tege: Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.
   Mielestäni kommenttisi kuvastaa hyvin älyllistä kehitysvammaasi, mikä sinällään myös kuormittaa yhteiskuntaa. Myös masennus ja muut mielenterveysongelmat ovat yleistyneet paljon ja melko iso osa niistä on juurikin Davidin kaltaisten kiusaajien suusta kuultujen kommenttien aikaansaannosta. Jokaisella saa olla mielipiteensä mutta yleensä tuollaisella "faktojen kertomisella" vain aiheutetaan kaksi kertaa enemmän haittaa.

   Lainaa

  80. Tulos: -89 (107 ääntä)
   Ei ne kilot millään normaaleilla ruokatottumuksilla tule. Perusruokaa, vihanneksia ja hedelmiä voi syödä lähes rajattomasti. Ylipaino kertyy liikkumattomuudella, netflixillä ja sipseillä. Jos asiasta mainitsee niin haukutaan kiusaajaksi. Juuri tällaista mielen heikkoutta on Suomi täynnä. Esimerkiksi Aasiassa ymmärretään, että ulkonäkö vaikuttaa suoraan parinvalintaan ja työelämässä etenemiseen. Siksi lähes jokainen pysyy hoikkana, koska kilpailu on kovaa. Suomalainen itsekuri on kaukana tästä.

   Lainaa

  81. Tulos: -25 (39 ääntä)
   Sannni: Lihoin muutama vuosi sitten noin kuudessa viikossa hyvinkin kuusi kiloa kun vaihdoin lääkettä toiseen, syynä terveysongelmat jotka sinulle eivät kuulu. Paisuin kuin pullataikina vaikka kävin tavalliseen tapaani salilla ja syön terveellisesti. Luin sitten lääkkeen sivuvaikutuslistan uudestaan ja ajan kanssa, niihin tosiaankin kuului massiivinen painonnousu, palasin lääkärille kysyäkseni että hetkinen nyt, mitä hevonvittua. Lääkäri tokaisi että “no ajattelin että kun noin hoikka tyttö niin pari kiloa sinne tai tänne”. Luojan kiitos ne lääkkeet voitiin vaihtaa, painonnousu pysähtyä kuin seinään. Etjoo, olen painonnousun jälkeenkin helposti normaalin rajoissa, ja treenaan, mutta havaitsen että jos kroppa luulee jotain painoa uudeksi normaaliksi niin se ei tosiaankaan helposti lähde. Eivät “läskit” mitään päivittäisiä suklaalevyjä vedä, systeemi on monimutkaisempi.
   jos on ylipainoinen tai lihava niin laihdutus on helppoa, mutta kun pääsee siihen painoindeksin mukaiseen normipainoon niin silloin painon pudotus vaikeutuu. Tosin kyllä 2-3 kg silloinkin tippuu suht helposti. Tarkoitan tällä sitä että jos on oikeasti ylipainoa niin ihmisen ei paljoa tarvitse muuttaa niin rupee tapahtumaan. Tuossa vaiheessa riittää että remontoi ruokavaliota ja annoskokoja. Tietenkin ymmärrän niitä joilla ylipaino on tullut lääkkeiden takia ja/tai ei lääkekuurin takia lähde tippumaan. Minulle 2 vuotta sitten määrättiin lääke kuuri minkä takia Lihoin 10 kg kuukaudessa ihan tyhjästä. lopetin lääkkeet siihen ja aattelin että kilot lähtee kyllä kun liikuin/treenaan ja syön kuten tähänkin asti. Voin sanoa että vasta nyt nuo kilot alkaa olemaan poissa. lääkkeillä saadut kilot jos ei heti lopettamisessa lähde niin ne kyllä pysyy tiukasti kiinni. ikinä laihdutus ei ole ollut näin vaikeaa minulla...

   Lainaa

  82. Tulos: -56 (70 ääntä)
   Melkoinen hirviö tuo David, koska hänellä on kauneusihanne joka näemmä poikkeaa suurimmasta osasta tällä sivustolla kommentoivista ihmisistä. Varmaan kuuntelee myös countrymusiikkia. Mulkero!

   Lainaa

  83. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Olov: Veikkaan, että voi hyvinkin olla. Nuo ylipainonsa piilottavat on ärsyttävin mahdollinen ryhmä tinderissä – jos et uskalla olla oma itsesi kuvissa niin miten uskallat lähteä uloskaan..
   Tege: Ihan sama onko naisia vai miehiä tai mistä kotoisin, ongelma on ja se pahenee kokoajan nopeammin ja nopeammin. Välinpitämättömyys lihavuutta kohtaan on se ongelma ja vanhanaikainen ajatusmaailma miten lihavuus on henkilökohtainen ongelma. Henkilökohtaisesta ongelmasta on pikkuhiljaa tulossa yhteiskunnallinen ongelma ja muutamassa maassa se jo on sitä. Olet laiska koska et tee lihavuudellesi mitään. Jokainen järkiperäinen tai vähäkään ajatteleva ihminen ymmärtää lihavuuden terveyshaitat. Se, että sinulla ei tällä hetkellä ole mitään ei kerro vielä mistään. Lihavuus tuo ongelmia salakavalasti vasta vuosien saatossa ja etenkin keski-iän paikkeilla sekä sen jälkeen. Se että olet lihava tarkoittaa että elät mitä todennäköisimmin epäterveellisesti, et liiku paljoakaan ja olet henkisesti saamaton persoona tekemään ja aikaansaamaan muutosta elämääsi. Suurin synti ehkä juurikin se, ettet pysty ajattelemaan asioita pidemmälle tulevaisuuteen. Naiivisti vain että kappas minä olen lihava eikä minulla ole terveysongelmia nyt. Todellisuus iskee myöhemmin vasten kasvoja.
   Yksinkertaiset yksinkertaistaa. Taustalla on erilaisia intressejä elintarviketeollisuudesta, fitnessteollisuudesta, lääketeollisuudesta ja mediateollisuudesta sekä yhteiskunnan rakenteen ja elinkeinoelämän muuttumista ja varmaan vielä paljon muutakin, nämä nyt on niitä joita tällainen keskivertotyyppikin pystyy näkemään taustalta. Ylipainosta tulee keskimäärin köyhien ongelma eikä se todellakaan ole itse aiheutettua. En väitä etteikö joukkoon mahtuisi muutama jotka lihovat vain itsekurin puutteesta ja kun ei kiinnosta (tosin miksi ei? mitkä ovat olleet näiden ihmisten kasvatus- ja valistustaustat?), mutta varsinkin kun alat puhumaan asiasta yhteiskunnan tasolla, et voi syyttää vain yksilöitä.

   Lainaa

  84. Tulos: -14 (28 ääntä)
   Don't hate the player, hate the game.

   Lainaa

  85. Tulos: +63 (75 ääntä)
   Sipuli: Ei ne kilot millään normaaleilla ruokatottumuksilla tule. Perusruokaa, vihanneksia ja hedelmiä voi syödä lähes rajattomasti. Ylipaino kertyy liikkumattomuudella, netflixillä ja sipseillä. Jos asiasta mainitsee niin haukutaan kiusaajaksi. Juuri tällaista mielen heikkoutta on Suomi täynnä. Esimerkiksi Aasiassa ymmärretään, että ulkonäkö vaikuttaa suoraan parinvalintaan ja työelämässä etenemiseen. Siksi lähes jokainen pysyy hoikkana, koska kilpailu on kovaa. Suomalainen itsekuri on kaukana tästä.
   Se, että aasialaiset julkkikset on laihoja ei suinkaan tarkota että ne on kaikki laihoja. Monessa Aasian maassa laihuus on ollu aika pitkälti kurjan ruokavalion aiheuttama vaiva, ja nykyään kun on tarpeeks ruokaa kaikille ni yllättäen sieltäkin löytyy niitä pulskia. Varsinkin Kiinan ja Japanin isoista kaupungeista, joissa ihmisillä on ylimäärästä rahaa ja stressaavat työpaikat... Nimittäin liikakiloja ei aiheuta pelkästään Netflix, vaan myös esim. stressi, tietyt taudit ja lääkkeet, ehkäsypillerit, hormoniongelmat, kilpirauhasvaivat, geneettiset ongelmat, elämäntilanteiden muutos, syöminen samalla ku painaa duunia, masennus ja muut mielenterveysongelmat, jotkut syövät... Että siitä vaan hekottelemaan "laiskoille läskeille" ja niiden tahdonvoiman puutteelle. Saatoit just nauraa syöpäpotilaalle. Eikä sitä "perusruokaakaan" voi mielin määrin syödä. Tarpeeks tunget naamaan lihapullia ja perunoita ni kyllä ne liikakilot sieltä tulee aika äkkiä. Ja vääränlainen perusruokavalio voi lihottaa vaikkei ylensöis tai edes kattois sipseihin päin.

   Lainaa

  86. Tulos: +87 (105 ääntä)
   Tässä pari faktaa: - Laihdutus ei ole niin yksinkertaista kuin te idiootit luulette. Joskus se on, joskus keho taistelee vastaan, vaikka tekisi kaiken oikein. Minulla on tiede tukenani, teillä vain aivokuolleet mielipiteet. Piste. - David on mulkku. Kenenkään ei ole pakko kiihottua kaikista, mutta silloin pidetään turpa kiinni ja jatketaan matkaa. Piste. Ja te ylilaudalta karanneet juntit, jotka paheksutte ylipainoa sen yhteiskunnallisten vaikutusten takia ja samaan hengenvetoon haukutte naisia, feministejä ja vegaaneja: kasvakaa nyt **** aikuiseksi. Jos teitä oikeasti kiinnostaisi yhteiskunnalliset asiat, olisitte itse vegaaneja. Jos teitä oikeasti kiinnostaisi ihmisten hyvinvointi, olisitte itse feministejä. Älkää yrittäkö piilottaa läskivihaanne nättien ajatusten taakse. Se, että teillä on eri mieltymykset mitä seksikumppaneihin tulee, ei tee teistä pyhimyksiä. Turha siis jeesustella siitä, miten asia X maksaa yhteiskunnalle, kun olette itse ihan yhtä pahoja, ellette pahempia kulueriä asioiden Y ja Z muodossa (esim. alkoholi). Lisäksi tuo aivan käsittämätön suhtautumistapa (haukutaan kaikki läskejä että ne varmasti tajuaa olevansa arvottomia ihmisinä) aiheuttaa niin laajalti pahoinvointia että muiden ongelmien lisäksi ylipainoisten on helppo myös masentua - se taas maksaa yhteiskunnalle, mutta ei se mitään, tärkeintä että saatte haukkua ja riehua pienen mielenne mukaan. Maailma olisi niin paljon parempi paikka, jos ihmiset käyttäytyisivät kuin aikuiset, sivistäisivät itseään ja kohtelisivat muita paremmin.

   Lainaa

  87. Tulos: -16 (38 ääntä)
   Noni: Se, että aasialaiset julkkikset on laihoja ei suinkaan tarkota että ne on kaikki laihoja. Monessa Aasian maassa laihuus on ollu aika pitkälti kurjan ruokavalion aiheuttama vaiva, ja nykyään kun on tarpeeks ruokaa kaikille ni yllättäen sieltäkin löytyy niitä pulskia. Varsinkin Kiinan ja Japanin isoista kaupungeista, joissa ihmisillä on ylimäärästä rahaa ja stressaavat työpaikat… Nimittäin liikakiloja ei aiheuta pelkästään Netflix, vaan myös esim. stressi, tietyt taudit ja lääkkeet, ehkäsypillerit, hormoniongelmat, kilpirauhasvaivat, geneettiset ongelmat, elämäntilanteiden muutos, syöminen samalla ku painaa duunia, masennus ja muut mielenterveysongelmat, jotkut syövät… Että siitä vaan hekottelemaan “laiskoille läskeille” ja niiden tahdonvoiman puutteelle. Saatoit just nauraa syöpäpotilaalle. Eikä sitä “perusruokaakaan” voi mielin määrin syödä. Tarpeeks tunget naamaan lihapullia ja perunoita ni kyllä ne liikakilot sieltä tulee aika äkkiä. Ja vääränlainen perusruokavalio voi lihottaa vaikkei ylensöis tai edes kattois sipseihin päin.
   "Intercountry comparable overweight and obesity estimates from 2008 (1) show that 58.0% of the adult population (> 20 years old) in Finland were overweight and 23.0% were obese." "Only 3.6 percent of Japanese have a body mass index (BMI) over 30, which is the international standard for obesity, whereas 32.0 percent of Americans do. A total of 66.5 percent of Americans have a BMI over 25, making them overweight, but only 24.7 percent of Japanese." Japanissa ylipainoisia 24,7% vs. Suomessa 58%. Lääkkeetkö tuon selittää? Työstressi paljon yleisempää Japanissa kuin Suomessa. Suomessa on normi olla noin 10-15kg ylipainoinen. Matkustaminen avaa silmät sille kuinka lihavia suomalaiset todellisuudessa ovat.

   Lainaa

  88. Tulos: +34 (46 ääntä)
   Olov: Veikkaan, että voi hyvinkin olla. Nuo ylipainonsa piilottavat on ärsyttävin mahdollinen ryhmä tinderissä – jos et uskalla olla oma itsesi kuvissa niin miten uskallat lähteä uloskaan..
   Jos Davidilla olisi matcheja, hän ei tuhlaisi aikaa jutusteluun sellaisten henkilöiden kanssa, jotka eivät miellytä häntä. Sen sijaan katkeruus paistaa vahvana. "Jee sain matchin, onpa nätti tyttö! - eikun ei olekaan vaan ihan yhtä ruma kuin minä..."

   Lainaa

  89. King Arthur 31.5.2017 18:10
   Tulos: +25 (35 ääntä)
   Tege: Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.
   Mullapa meni viime vuonna tuhansia euroja viinaan ja lääkäriin kun maailmassa on alkanut olla kaltaisiasi mielensäpahoittajia epidemiaksi asti. Toisaalta se helpottaa joskus ihan ilmaiseksi kun tollaselle "sanon vaan suoraan" -ynisijälle sanoo itselleen suoraan. Sit itkettää pikku lumihiutaletta.

   Lainaa

  90. Tulos: -15 (25 ääntä)
   .: Älykkäille lihaville naisille ei ole kysyntää parisuhdemarkkinoilla. Hieman tyhmille kauniille naisille riittää aina kysyntää. Ulkonäkö & urheilullisuus voittaa kirjaviisauden & liikkumattomuuden 99% tapauksista naisten kohdalla.
   Aivan! Eikö tinderissä metsästetä vastakkaista sukupuolta pelkän ulkonäön perusteella? Se nyt vaan on tosiasia että meillä rumilla (tai lihavilla) ei ole toivoa

   Lainaa

  91. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Sipuli: “Intercountry comparable overweight and obesity estimates from 2008 (1) show that 58.0% of the adult population (> 20 years old) in Finland were overweight and 23.0% were obese.” “Only 3.6 percent of Japanese have a body mass index (BMI) over 30, which is the international standard for obesity, whereas 32.0 percent of Americans do. A total of 66.5 percent of Americans have a BMI over 25, making them overweight, but only 24.7 percent of Japanese.” Japanissa ylipainoisia 24,7% vs. Suomessa 58%. Lääkkeetkö tuon selittää? Työstressi paljon yleisempää Japanissa kuin Suomessa. Suomessa on normi olla noin 10-15kg ylipainoinen. Matkustaminen avaa silmät sille kuinka lihavia suomalaiset todellisuudessa ovat.
   Aasialaiset on kapeampi rakenteisia muutenkin. Joten painoindeksiin on helpompi sujahtaa. Väitän että 50kg aasialainen näyttää aikalailla eriltä kuin suomalainen.

   Lainaa

  92. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Mies: Ylipainoinen uskottelee itselle voivansa laihduttaa. Kuinka vaikeaa on olla syömättä levyä suklaata päivässä?
   Pakko tarttua trolliin ja todeta sen verran, että itse en pidä karkista. Karkki on pahaa, samoin limsat. Suklaata ostan sen levyn verran ehkä 3x vuodessa, sipsiä maksimissaan kerran vuodessa jos joskus harvoin tekee mieli. Pulla on pahaa, roskaruokaakin syön harvemmin ja ruokavalioni koostuu kasvikunnan tuotteista. Monesti kun tekee jotakin hyvää mieli, teen tuoreista hedelmistä smoothien. Teen myös fyysistä työtä, kotona teen erilaisia lihastreenejä ja käyn lenkeillä. Ja kyllä. Olen läski. Me vaan ei kaikki olla niitä stereotyyppisiä ylensyöjiä, jotka ahmii herkkuja kaksin käsin eikä nosta persettään muuta kuin jääkaapille suunnistaessa.

   Lainaa

  93. Tulos: -30 (38 ääntä)
   Porkkana: Pakko tarttua trolliin ja todeta sen verran, että itse en pidä karkista. Karkki on pahaa, samoin limsat. Suklaata ostan sen levyn verran ehkä 3x vuodessa, sipsiä maksimissaan kerran vuodessa jos joskus harvoin tekee mieli. Pulla on pahaa, roskaruokaakin syön harvemmin ja ruokavalioni koostuu kasvikunnan tuotteista. Monesti kun tekee jotakin hyvää mieli, teen tuoreista hedelmistä smoothien. Teen myös fyysistä työtä, kotona teen erilaisia lihastreenejä ja käyn lenkeillä. Ja kyllä. Olen läski. Me vaan ei kaikki olla niitä stereotyyppisiä ylensyöjiä, jotka ahmii herkkuja kaksin käsin eikä nosta persettään muuta kuin jääkaapille suunnistaessa.
   Juotko alkoholia ja kuinka paljon? Nukutko tarpeeksi? Oletko laskenut päivittäisen todellisen kalorinkulutuksesi ja -saannin useamman kuukauden ajanjaksolta? Oletko pyrkinyt pysymään miinuskaloreilla tuolla ajanjaksolla? Onko vaa'an lukemassa tai rasvaprosentissa tapahtunut muutoksia? Mikä tarkoittaa "läskiä" sinun tapaukessa? Mitä ei voi mitata, sitä ei voi kehittää.

   Lainaa

  94. Tulos: -12 (24 ääntä)
   Niinniin: Aasialaiset on kapeampi rakenteisia muutenkin. Joten painoindeksiin on helpompi sujahtaa. Väitän että 50kg aasialainen näyttää aikalailla eriltä kuin suomalainen.
   58% suomalaisista on kansainvälisillä mittareilla lihavia, koska aasialaiset ovat kapeita ja pitävät itsestään parempaa huolta? 58% suomalaista on lihavia, mikä on järkyttävästi enemmän kuin verrattuna myös edellisten vuosikymmenten suomalaisiin. Päätelmä --> Vuonna 2017 suomalaiset ovat keskimääräisesti reilusti ylipainoisia.

   Lainaa

  95. Tulos: -45 (65 ääntä)
   Huoh: Tässä pari faktaa: - Laihdutus ei ole niin yksinkertaista kuin te idiootit luulette. Joskus se on, joskus keho taistelee vastaan, vaikka tekisi kaiken oikein. Minulla on tiede tukenani, teillä vain aivokuolleet mielipiteet. Piste. - David on mulkku. Kenenkään ei ole pakko kiihottua kaikista, mutta silloin pidetään turpa kiinni ja jatketaan matkaa. Piste. Ja te ylilaudalta karanneet juntit, jotka paheksutte ylipainoa sen yhteiskunnallisten vaikutusten takia ja samaan hengenvetoon haukutte naisia, feministejä ja vegaaneja: kasvakaa nyt **** aikuiseksi. Jos teitä oikeasti kiinnostaisi yhteiskunnalliset asiat, olisitte itse vegaaneja. Jos teitä oikeasti kiinnostaisi ihmisten hyvinvointi, olisitte itse feministejä. Älkää yrittäkö piilottaa läskivihaanne nättien ajatusten taakse. Se, että teillä on eri mieltymykset mitä seksikumppaneihin tulee, ei tee teistä pyhimyksiä. Turha siis jeesustella siitä, miten asia X maksaa yhteiskunnalle, kun olette itse ihan yhtä pahoja, ellette pahempia kulueriä asioiden Y ja Z muodossa (esim. alkoholi). Lisäksi tuo aivan käsittämätön suhtautumistapa (haukutaan kaikki läskejä että ne varmasti tajuaa olevansa arvottomia ihmisinä) aiheuttaa niin laajalti pahoinvointia että muiden ongelmien lisäksi ylipainoisten on helppo myös masentua – se taas maksaa yhteiskunnalle, mutta ei se mitään, tärkeintä että saatte haukkua ja riehua pienen mielenne mukaan. Maailma olisi niin paljon parempi paikka, jos ihmiset käyttäytyisivät kuin aikuiset, sivistäisivät itseään ja kohtelisivat muita paremmin.
   Nyt tuli kyllä sen laadun paskapaasaus ettei jaksa edes alkaa kirjoittamaan järkevää vastausta, kun tuskin näkisit pointeissa mitään perää noissa menkkarageissasi :D Sen luokan argumentaatiovirheitä koko teksti täynnä, että kannattaisi hiukan rauhoittua ennen sen lähetä-napin painamista. Hienosti koetat tehdä eri mieltä olevista yhteiskunnasta välittämättömiä, tasa-arvoa vihaavia alkoholisteja, ja vielä ylilautalaisiakin huhhuh sentään. Yhteiskunnasta voi välittää vaikka söisi lihaa ja ihmisten hyvinvointiin ei todellakaan tarvita feminismiä - kasva nyt **** aikuiseksi (vai miten se meni?).

   Lainaa

  96. Tulos: -32 (46 ääntä)
   shh: Yksinkertaiset yksinkertaistaa. Taustalla on erilaisia intressejä elintarviketeollisuudesta, fitnessteollisuudesta, lääketeollisuudesta ja mediateollisuudesta sekä yhteiskunnan rakenteen ja elinkeinoelämän muuttumista ja varmaan vielä paljon muutakin, nämä nyt on niitä joita tällainen keskivertotyyppikin pystyy näkemään taustalta. Ylipainosta tulee keskimäärin köyhien ongelma eikä se todellakaan ole itse aiheutettua. En väitä etteikö joukkoon mahtuisi muutama jotka lihovat vain itsekurin puutteesta ja kun ei kiinnosta (tosin miksi ei? mitkä ovat olleet näiden ihmisten kasvatus- ja valistustaustat?), mutta varsinkin kun alat puhumaan asiasta yhteiskunnan tasolla, et voi syyttää vain yksilöitä.
   Ihan vaan nopea kysymys, että miksi ylipainosta tulee mielestäsi keskimäärin köyhien ongelma? Etenkin siten ettei se mielestäsi ole itse aiheutettua? Väitätkö ettei köyhä voi syödä kohtuudella ja terveellisesti? Ei siihen mitään ihmeellistä tilipussia tarvita.

   Lainaa

  97. King Arthur 1.6.2017 5:31
   Tulos: +16 (32 ääntä)
   Täällähän on ihan lääkäreitä taloustieteilijöitä ja sosiaalisten tieteiden edustajia paikalla. :D

   Lainaa

  98. Tulos: -33 (39 ääntä)
   King Arthur: Täällähän on ihan lääkäreitä taloustieteilijöitä ja sosiaalisten tieteiden edustajia paikalla.
   Loppuiko vasta-argumentit kesken? Faktoja on vaikeampi kumota kuin mutua.

   Lainaa

  99. Aika on rahaa, ei kun pillua 1.6.2017 9:05
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Olov: Nyt tuli kyllä sen laadun paskapaasaus ettei jaksa edes alkaa kirjoittamaan järkevää vastausta, kun tuskin näkisit pointeissa mitään perää noissa menkkarageissasi Sen luokan argumentaatiovirheitä koko teksti täynnä, että kannattaisi hiukan rauhoittua ennen sen lähetä-napin painamista. Hienosti koetat tehdä eri mieltä olevista yhteiskunnasta välittämättömiä, tasa-arvoa vihaavia alkoholisteja, ja vielä ylilautalaisiakin huhhuh sentään. Yhteiskunnasta voi välittää vaikka söisi lihaa ja ihmisten hyvinvointiin ei todellakaan tarvita feminismiä – kasva nyt **** aikuiseksi (vai miten se meni?).
   Ihan vaan pakko tarttua tähän "menkkarage"-kommenttiin, koska nyt tuli sen laadun paskavastaus, etten tiedä itkeäkö vai nauraa. Vai ei hyvinvointiin tarvita feminismiä... Vai tarvittaisiinko sittenkin, esimerkiksi henkiseen hyvinvointiin? Miksi nainen ei saa tulistua tai olla eri mieltä muuten kuin hormonien vaikutuksen alaisena? Ei minun mielipiteeni ainakaan muutu menkkojen aikana, enkä sen puoleen ole lempeän alistuva nyökyttelijä kun en vuoda verta. Miksi ylipäätään naiselliset asiat mielletään huonoiksi, epäpäteviksi ja sellaisiksi, joita ei tarvitse tosissaan ottaa? Taitaa taas jollakin mennä feminismi ja feminatsismi sekaisin. Lisäksi haluaisin mainita, että kannattaisi varmaan miettiä vähän ennen sitä lähteä-napin painamista, koska viestisi oli melko lailla turha ja sisällötön, koska et perustellut väitteitäsi millään tavalla.

   Lainaa

  100. Fat mut silti hot 1.6.2017 9:15
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Mä oon lihava ja ihana. Ihan oon kokovartalokuvalla tinderis. Kuumiksii riittää ihan kiitettävästi. Panoseuraks kelpuutankin vain timmit jätkät. Seurustelussa merkkaa muut asiat. Paljon on miehiä, jotka tykkää monenlaisesta vartalosta, mut pitää tärkeenä kauniita kasvoja. Nekin mulla on upeiden boobsien lisäks. Mua ei kiinnosta pätkääkään mitä joku ulisee ylipainosta. Mun kilot, mun ilot. Itse nää kannan ja jos tulee terveyskuluja, ni yksityisel mä käyn kuitenki.

   Lainaa

  101. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Vau, missä on peruskäytöstavat? Mistä lähtien on ollut ookoo sanoa toiselle ihmiselle, että ulkonäkös ei miellytä? Ja vielä korostaa että 99% ihmisistä ei tykkää?? Tässäkin olisi ollut niin helppoa vaan keskittyä johonkin toiseen typykkään, mutta piti ihan käyttää aikaa toisen arvosteluun. Urpot

   Lainaa

  102. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Tege: Pinnallinen saa olla eikä se ole negatiivinen asia. Lihavat ihmiset kuitenkin eivät ole lähelläkään nykyajan kauneusihannetta ja lihavia pidetään yleisesti ulkonäöllisesti rumempina kuin laihoja. Oletko itse lihava kun tästä näin loukkaannuit? Hauskintahan tässä asia on se, että suurin osa lihavista voi ihan itse tehdä muutoksen. Se on ihan vain henkisestä kantista kiinni pystyykö siihen. Muttaj os lihavaksi on päätynyt niin se kertoo jo paljon ihmisestä ja tämän tahdonvoimasta.
   VOI JUMANKAUT YMMÄRRÄ NYT HYVÄ IHMINEN ETTÄ LIHAVIEN EI OO MIKÄÄN PAKKO LAIHDUTTAA ELLEI NE ITSE TAHDO JA KUTEN ME KAIKKI NE ANSAITSEE SILTI SEN ETTEI MUUT KOMMENTOI NEGATIIVISESTI NIIDEN ULKONÄKÖÄ MITEN TÄÄ VOI OLLA NÄIN VAIKEETA sori caps mut alkaa vituttaa ku vielä 2000-luvulla ollaan näin urpoja terv. en ole lihava ja jos olisin niin ei haittais pätkääkään myöntää koska elämässäni on muuta tärkeämpää sisältöä kuin oma tai muiden ulkonäkö

   Lainaa

  103. Tulos: -38 (44 ääntä)
   argh: VOI JUMANKAUT YMMÄRRÄ NYT HYVÄ IHMINEN ETTÄ LIHAVIEN EI OO MIKÄÄN PAKKO LAIHDUTTAA ELLEI NE ITSE TAHDO JA KUTEN ME KAIKKI NE ANSAITSEE SILTI SEN ETTEI MUUT KOMMENTOI NEGATIIVISESTI NIIDEN ULKONÄKÖÄ MITEN TÄÄ VOI OLLA NÄIN VAIKEETA sori caps mut alkaa vituttaa ku vielä 2000-luvulla ollaan näin urpoja terv. en ole lihava ja jos olisin niin ei haittais pätkääkään myöntää koska elämässäni on muuta tärkeämpää sisältöä kuin oma tai muiden ulkonäkö
   Kysymys oli siitä, että yleensä lihavat tahtovat olla normaalipainoisia, mutta eivät syystä tai toisesta pysty laihtumaan. He missaavat elämän mahdollisuuksia vain muutaman suklaapatukan tähden. Kyseessä on joka tapauksessa tietoinen valinta pysyä vantterana, vaikka vararenkaan negatiiviset puolet tiedostaisikin. Siksi kyseessä on mindfuck.

   Lainaa

  104. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Mies: 58% suomalaisista on kansainvälisillä mittareilla lihavia, koska aasialaiset ovat kapeita ja pitävät itsestään parempaa huolta? 58% suomalaista on lihavia, mikä on järkyttävästi enemmän kuin verrattuna myös edellisten vuosikymmenten suomalaisiin. Päätelmä –> Vuonna 2017 suomalaiset ovat keskimääräisesti reilusti ylipainoisia.
   Ehkä epäselvästi ilmaistu; osan eroista tilastoissa selittää rakenteelliset erot. En väittänyt etteivät suomalaiset olisi ylipainoisempia kuin ennen. Lisäksi painoindeksin perusteella laskettava ylipainoiset voivat olla myös kehonrakentajia. Tarkoitus oli kritisoida painoindeksiä mittarina.

   Lainaa

  105. Tulos: -49 (55 ääntä)
   Mutku ei se elämä toimi niin että aina on kivaa ja kukaan ei sano eikä tee sulle koskaan mitään ilkeää. PS.Kyllä saa ja pitää sanoa miksi ei toisesta tykkää, kritiikki kehittää ja kasvattaa luonnetta ettet olisi aivan lammas.

   Lainaa

  106. Tulos: -38 (48 ääntä)
   Aika on rahaa, ei kun pillua: Ihan vaan pakko tarttua tähän “menkkarage”-kommenttiin, koska nyt tuli sen laadun paskavastaus, etten tiedä itkeäkö vai nauraa. Vai ei hyvinvointiin tarvita feminismiä… Vai tarvittaisiinko sittenkin, esimerkiksi henkiseen hyvinvointiin? Miksi nainen ei saa tulistua tai olla eri mieltä muuten kuin hormonien vaikutuksen alaisena? Ei minun mielipiteeni ainakaan muutu menkkojen aikana, enkä sen puoleen ole lempeän alistuva nyökyttelijä kun en vuoda verta. Miksi ylipäätään naiselliset asiat mielletään huonoiksi, epäpäteviksi ja sellaisiksi, joita ei tarvitse tosissaan ottaa? Taitaa taas jollakin mennä feminismi ja feminatsismi sekaisin. Lisäksi haluaisin mainita, että kannattaisi varmaan miettiä vähän ennen sitä lähteä-napin painamista, koska viestisi oli melko lailla turha ja sisällötön, koska et perustellut väitteitäsi millään tavalla.
   No nyt tuli kyllä sen laadun paskavastaus paskavastaukseen, että en tiedä itkeäkö vai nauraa. Menkkarage oli minulta tarkoituksellinen loukkaus ja epäolennainen oletus, koska sellaisia oli koko kommentoimani viesti täynnä. Miksi noihin mainitsemiisi ongelmiin tarvittaisiin feminismiä? Tasa-arvo kun on meillä erinomaisella tolalla. Tietyt naiselliset (ennenkaikkea tunteelliset) asiat mielletään varmasti yleisesti huonoiksi sen takia, että sitä ne nimenomaan ovat. Pelkällä tunteella harvoin tehdään kestäviä ja järkeviä poliittisia tai yhteiskunnallisia ratkaisuja. En väitä myöskään, että tämä olisi pelkkä naisten ongelma, sillä vastaavasti tunteella ajattelevia miehiäkin on olemassa - enemmistö näistä on kuitenkin naisia, siitä ei liene epäselvyyttä? Lisäksi haluaisin mainita, että kannattaisi varmaan miettiä vähän ennen sitä lähteä-napin painamista, koska viestisi oli melko lailla turha ja sisällötön, koska et perustellut väitteitäsi millään tavalla.

   Lainaa

  107. Aika on rahaa, ei kun pillua 1.6.2017 15:54
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Olov: No nyt tuli kyllä sen laadun paskavastaus paskavastaukseen, että en tiedä itkeäkö vai nauraa. Menkkarage oli minulta tarkoituksellinen loukkaus ja epäolennainen oletus, koska sellaisia oli koko kommentoimani viesti täynnä. Miksi noihin mainitsemiisi ongelmiin tarvittaisiin feminismiä? Tasa-arvo kun on meillä erinomaisella tolalla. Tietyt naiselliset (ennenkaikkea tunteelliset) asiat mielletään varmasti yleisesti huonoiksi sen takia, että sitä ne nimenomaan ovat. Pelkällä tunteella harvoin tehdään kestäviä ja järkeviä poliittisia tai yhteiskunnallisia ratkaisuja. En väitä myöskään, että tämä olisi pelkkä naisten ongelma, sillä vastaavasti tunteella ajattelevia miehiäkin on olemassa – enemmistö näistä on kuitenkin naisia, siitä ei liene epäselvyyttä? Lisäksi haluaisin mainita, että kannattaisi varmaan miettiä vähän ennen sitä lähteä-napin painamista, koska viestisi oli melko lailla turha ja sisällötön, koska et perustellut väitteitäsi millään tavalla.
   No nyt tuli taas sellainen paskavastaus, että en jaksa edes kirjoitella näitä rimpsuja uudelleen. Sinusta siis oli mitä oivallisin idea tarkoituksella yrittää pahoittaa jonkun toisen mieli kommentilla, josta oikeasti useat ihmiset kärsivät elämänsä aikana ja vain siksi, koska heillä sattuu olemaan pillu? Vaikket olisikaan tarkoittanut tosissasi vähätellä viestin kirjoittajaa, olisi aika hienoa, jos ymmärtäisit, että kaikki eivät välttämättä tajua sinun sanoneen tuollaista vähemmän vakavamielisesti, ja siksi nämä jotkut saattavat matkia sinua ajatellessaan, että se on okei. Juuri tällainen käytös ruokkii naisten ja naisellisten asioiden vähättelyä. "Menkkarage"-kommentit kumpuavat ajattelutavasta, jossa naisten biologiset ominaisuudet tekevät naisista heikompia ja huonompia. En tiedä sinusta, mutta en koe tasa-arvon olevan meillä täälläkään niin mainiolla tolalla, etteikö sille tarvitsisi mitään tehdä. Kovinkaan montaa vuotta en ole tätä palloa tallannut, mutta olen saanut ihan suoraan kuulla jääneeni kakkoseksi siksi että olen nainen. Myös se on aiheuttanut ongelmia, että olen nainen, nuori, vaalea ja ilmeisesti jollakin mittapuulla hyvännäköinen. Minusta se ei ole tasa-arvoa, että minua pidetään tyhmänä ja epäpätevänä näiden seikkojen takia. Korostan: minulle on sanottu suoraan, että nämä ovat ne syyt, joiden takia minua ei ole esimerkiksi valittu töihin. En sano, ettäkö olisit väärässä sen suhteen, että jotkut naiselliset asiat olisivat huonoja. Sekin johtuu biologiasta. Ja kuten sanoit, yleensä naiset kärsivät näistä piirteistä juuri sukupuolensa takia, mutta mukaan mahtuu myös miehiä. Se kuitenkin on epäreilua, että nämä huonot puolet automaattisesti yhdistetään kaikkiin naisiin, ja että naisia saisi automaattisesti vähätellä tai pitää kehnompina miehiin verrattuina tutustumatta ensin yksilöön. Hieman sivuraiteille poiketen, en tiedä millä niitä kestäviä ja järkeviä yhteiskunnallisia ja poliittisia ratkaisuja sitten tehdään, kun ei se näytä onnistuvan nytkään. En siis nyt sano, että tunteilla onnistuisi paremmin, pohdin vain, että mikä sitten on se avain sellaisiin ratkaisuihin. Mainittakoot myös, että aikaisemmassa viestissäni ei juurikaan ollut väitteitä, jotka sitä perustelua olisivat kovasti kaivanneet, vaan kysymyksiä.

   Lainaa

  108. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Aika on rahaa, ei kun pillua: No nyt tuli taas sellainen paskavastaus, että en jaksa edes kirjoitella näitä rimpsuja uudelleen. Sinusta siis oli mitä oivallisin idea tarkoituksella yrittää pahoittaa jonkun toisen mieli kommentilla, josta oikeasti useat ihmiset kärsivät elämänsä aikana ja vain siksi, koska heillä sattuu olemaan pillu? Vaikket olisikaan tarkoittanut tosissasi vähätellä viestin kirjoittajaa, olisi aika hienoa, jos ymmärtäisit, että kaikki eivät välttämättä tajua sinun sanoneen tuollaista vähemmän vakavamielisesti, ja siksi nämä jotkut saattavat matkia sinua ajatellessaan, että se on okei. Juuri tällainen käytös ruokkii naisten ja naisellisten asioiden vähättelyä. “Menkkarage”-kommentit kumpuavat ajattelutavasta, jossa naisten biologiset ominaisuudet tekevät naisista heikompia ja huonompia. En tiedä sinusta, mutta en koe tasa-arvon olevan meillä täälläkään niin mainiolla tolalla, etteikö sille tarvitsisi mitään tehdä. Kovinkaan montaa vuotta en ole tätä palloa tallannut, mutta olen saanut ihan suoraan kuulla jääneeni kakkoseksi siksi että olen nainen. Myös se on aiheuttanut ongelmia, että olen nainen, nuori, vaalea ja ilmeisesti jollakin mittapuulla hyvännäköinen. Minusta se ei ole tasa-arvoa, että minua pidetään tyhmänä ja epäpätevänä näiden seikkojen takia. Korostan: minulle on sanottu suoraan, että nämä ovat ne syyt, joiden takia minua ei ole esimerkiksi valittu töihin. En sano, ettäkö olisit väärässä sen suhteen, että jotkut naiselliset asiat olisivat huonoja. Sekin johtuu biologiasta. Ja kuten sanoit, yleensä naiset kärsivät näistä piirteistä juuri sukupuolensa takia, mutta mukaan mahtuu myös miehiä. Se kuitenkin on epäreilua, että nämä huonot puolet automaattisesti yhdistetään kaikkiin naisiin, ja että naisia saisi automaattisesti vähätellä tai pitää kehnompina miehiin verrattuina tutustumatta ensin yksilöön. Hieman sivuraiteille poiketen, en tiedä millä niitä kestäviä ja järkeviä yhteiskunnallisia ja poliittisia ratkaisuja sitten tehdään, kun ei se näytä onnistuvan nytkään. En siis nyt sano, että tunteilla onnistuisi paremmin, pohdin vain, että mikä sitten on se avain sellaisiin ratkaisuihin. Mainittakoot myös, että aikaisemmassa viestissäni ei juurikaan ollut väitteitä, jotka sitä perustelua olisivat kovasti kaivanneet, vaan kysymyksiä.
   Voisitte esittää vastauksenne asiallisesti ja arvolliseen sävyyn - kyseessä on kuitenkin keskustelufoorumi. Myös pillulla on tunteet.

   Lainaa

  109. Aika on rahaa, ei kun pillua 1.6.2017 17:50
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mies: Voisitte esittää vastauksenne asiallisesti ja arvolliseen sävyyn – kyseessä on kuitenkin keskustelufoorumi. Myös pillulla on tunteet.
   Pilluni kiittää korjauksestasi, ja sättii minua ajattelemattomuudesta.

   Lainaa

  110. Tulos: -22 (32 ääntä)
   gerard: Että ihan 99% ihmisistä ajattelee noin. Onkoha nyt vähän tullu yleistettyä oma mielipide miettimättä? Terv nimim paksut naiset osaa olla pirun hot
   Noh ne jotka näkee ''paksut naiset'' hotteina on sitä nimeomaista prosentin luokkaa. Onhan tuo vähän kusipäistä mennä aukomaan asiasta, mutta pointti hänellä on; Jos menen treffeille jonkun kanssa,vaikka olisi kuinka mukava ja paljastuu ylipainoiseksi niin se sitten oli siinä. Kyllä täällä teilläkin jos vastaava ''vika'' sattuisi kohdalle toimisitte samoin. Täällä porukka on vaan pirun tekopyhää emotionaalista sakkia. Mutta todellakin tämä idiootti olisi vaan voinut jatkaa sitä swaippailua päänsä aukomisen sijasta.

   Lainaa

  111. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Aika on rahaa, ei kun pillua: No nyt tuli taas sellainen paskavastaus, että en jaksa edes kirjoitella näitä rimpsuja uudelleen. Sinusta siis oli mitä oivallisin idea tarkoituksella yrittää pahoittaa jonkun toisen mieli kommentilla, josta oikeasti useat ihmiset kärsivät elämänsä aikana ja vain siksi, koska heillä sattuu olemaan pillu? Vaikket olisikaan tarkoittanut tosissasi vähätellä viestin kirjoittajaa, olisi aika hienoa, jos ymmärtäisit, että kaikki eivät välttämättä tajua sinun sanoneen tuollaista vähemmän vakavamielisesti, ja siksi nämä jotkut saattavat matkia sinua ajatellessaan, että se on okei. Juuri tällainen käytös ruokkii naisten ja naisellisten asioiden vähättelyä. “Menkkarage”-kommentit kumpuavat ajattelutavasta, jossa naisten biologiset ominaisuudet tekevät naisista heikompia ja huonompia. En tiedä sinusta, mutta en koe tasa-arvon olevan meillä täälläkään niin mainiolla tolalla, etteikö sille tarvitsisi mitään tehdä. Kovinkaan montaa vuotta en ole tätä palloa tallannut, mutta olen saanut ihan suoraan kuulla jääneeni kakkoseksi siksi että olen nainen. Myös se on aiheuttanut ongelmia, että olen nainen, nuori, vaalea ja ilmeisesti jollakin mittapuulla hyvännäköinen. Minusta se ei ole tasa-arvoa, että minua pidetään tyhmänä ja epäpätevänä näiden seikkojen takia. Korostan: minulle on sanottu suoraan, että nämä ovat ne syyt, joiden takia minua ei ole esimerkiksi valittu töihin. En sano, ettäkö olisit väärässä sen suhteen, että jotkut naiselliset asiat olisivat huonoja. Sekin johtuu biologiasta. Ja kuten sanoit, yleensä naiset kärsivät näistä piirteistä juuri sukupuolensa takia, mutta mukaan mahtuu myös miehiä. Se kuitenkin on epäreilua, että nämä huonot puolet automaattisesti yhdistetään kaikkiin naisiin, ja että naisia saisi automaattisesti vähätellä tai pitää kehnompina miehiin verrattuina tutustumatta ensin yksilöön. Hieman sivuraiteille poiketen, en tiedä millä niitä kestäviä ja järkeviä yhteiskunnallisia ja poliittisia ratkaisuja sitten tehdään, kun ei se näytä onnistuvan nytkään. En siis nyt sano, että tunteilla onnistuisi paremmin, pohdin vain, että mikä sitten on se avain sellaisiin ratkaisuihin. Mainittakoot myös, että aikaisemmassa viestissäni ei juurikaan ollut väitteitä, jotka sitä perustelua olisivat kovasti kaivanneet, vaan kysymyksiä.
   Jännää, olen kanssa jäänyt monessa asiassa saaanut kuulla jääneeni kakkoseksi koska olen mies. Asioilla on myös kääntöpuoli. Aivan turhaa uhriutumista

   Lainaa

  112. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Tulin vain kertomaan miten minua ilahduttaa se, miten paljon miinuksia te vänkäävät mulkerot jotka näette oikeudeksenne aukoa päätänne toisten kehoista olette saaneet. Antaa hieman toivoa ihmiskunnasta. <3

   Lainaa

  113. Tulos: -33 (39 ääntä)
   Norriska: Tulin vain kertomaan miten minua ilahduttaa se, miten paljon miinuksia te vänkäävät mulkerot jotka näette oikeudeksenne aukoa päätänne toisten kehoista olette saaneet. Antaa hieman toivoa ihmiskunnasta.
   Kansanterveyden ja hyvinvointivaltion asialla tässä ollaan. Totuus usein satuttaa.

   Lainaa

  114. Tulos: -20 (24 ääntä)
   Iini: Toivottavasti Davidin kuvista käy heti ilmi, että hän on pinnallinen mulkero.
   Minäkin olen pinnallinen mulkero jolloin voin sanoa että läskit ihmiset oli nainen tai mies ei ole kovin kivan näköistä eikä tervettä. Jos toinen on urheilullinen ja haluaa pitää itsestään huolta niin ei ole mitään väärää sellaista kumppania hakea. Lihaville naisille: teissä ei ole mitään vikaa! Saatte elää juurikin sillä tavalla kuin haluatte eikä kenelläkään pitäisi olla "nokan koputtamista" mutta ymmärtäkää myös se että ette ehkä saa miehiltä huomiota sen takia. Vittumainen lause mutta elämä on valintoja täynnä, miten sinä valitset!? Kaikki eivät ole sairaita etteivät voisi tehdä keholleen palvelusta.

   Lainaa

  115. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Avoimin mielin: Taas päästään siihen, että ylipainoinen voi aina laihduttaa (jos itse kokee että tarvetta on) mutta ääliö on aina ääliö. Silloin joskus kun vielä tinderiä selailin, lähinnä mua v*tutti ihmiset (miehet) jotka päälle päin vaikutti ihan “normaaleilta”, ja hetken juttelun kuluttua paljastuivat ihan kusipäiksi… Kyllä se on huomattavasti kurjempi “yllätys” kuin vaikkapa muutama liikakilo.
   Kyllä! Muutama liikakilo ei haittaa ketään jopa tekee monista naisista vielä kauniimpia mutta 30+ liikakilot ei!
   Kaikkeakanssa: Ihan samaa voisi sanoa miehistä, koska mikään ei ole oksettavampaa kuin ihramahanen karvanen haiseva hikinen sika röhnöttämässä sun päällä pienellä tuppikullillaan. Siinä missä hieman pulleampi nainen saattaa saada itseään suhteellisesti laihemman miehen niin harva lihava mies saa itseään merkittävästi laihemman naisen. Reikä se on toki rinkelilläkin, mutta pullea mies ei saa naista helpommin kuin pullea nainen miestä.
   Älä huoli! Suomessa lihavakin mies voi käydä "sihteerien" tykönä ja saada melko mahtavaa naista siinä missä naisille ei taida samaa tarjontaa olla ;)

   Lainaa

  116. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Ihmeissään: Lievä ylipaino ei automaattisesti tarkoita sitä, että olisi huonokuntoinen. Tai vastaavasti laihuus sitä, että olisi hyväkuntoinen ja terve. Myös moni laiha ihminen vaan makaa sohvalla ja syö roskaruokaa. On totta, että ylipainosta on tulossa vakava kansanterveydellinen ongelma. Mutta kenenkään haukkuminen tai arvosteleminen ei ratkaise sitä ongelmaa. Ylipainon taustalla saattaa olla myös terveydellisiä ongelmia sekä fyysisiä että mielenterveysongelmia. Ylensyönti on syömishäiriö siinä, missä anoreksia tai bulimiakin. Minun mielestäni ei koskaan pitäisi mennä arvostelemaan tuntemattoman ihmisen ulkonäköä. Ettehän te arvostele syöpäpotilaankaan hiuksien puutetta?
   Aivan mahtavat vertailukohteet! Ylipaino ja syöpä! :D

   Lainaa

  117. Tulos: -27 (35 ääntä)
   Mikä ihmeen sotanorsujen vapautusrintama täällä riehuu? Luulin että lihavat ovat lepposia, mutta ovatkin näköjään triggeröityjä.

   Lainaa

  118. Tinder for losers 3.6.2017 10:14
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Säälittävät, epätoivoiset ja rumat ihmiset on tinderissä. Muut saa luotua ihmissuhteita muutenkin.

   Lainaa

  119. Noloa_olla_Tinderissä 3.6.2017 10:18
   Tulos: -14 (18 ääntä)
   Kuka oikeesti edes kehtaa sanovansa olevansa Tinderissä. Nolointa ikinä. Jämäpalojen kokoontumisajot, jossa luullaan olevan jotakin enemmän kun ollaan. Itse en arvosta pätkääkään. Jos ei ole itsetuntoa tutustua face-to-face niin ei tarvitse tutustua :D

   Lainaa

  120. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Klassinen mansplainerin aloitus. Onneksi urheilullinen ja avoin mieli, korvaa puuttuvan älyn.

   Lainaa

  121. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Ei kai siinä sen kummempaa kuin että läskifoobinen hätähousu haluaa piilottaa omat ongelmansa toisen ihmisen "neuvomisen" taakse. Toisaalta se on ihan ymmärrettävää, kun katselee tämänkin mokan kommentteja, joista käy ilmi, että nykyaikana on ihan okei olla sekä läskifoobinen, että hätähousu.

   Lainaa

  122. Tulos: +10 (14 ääntä)
   huoh: Jännää, olen kanssa jäänyt monessa asiassa saaanut kuulla jääneeni kakkoseksi koska olen mies. Asioilla on myös kääntöpuoli. Aivan turhaa uhriutumista
   On tietenkin. Se, että miehilläkin on vaikeaa, ei tarkoita, ettäkö naisten (tai kenenkään) ongelmia ei pitäisi ottaa huomioon. Naissukupuoli on kautta aikain ollut huonommin kohdeltu ja vähemmän arvostettu, eikä tässä mielestäni saisi tuudittautua sillä, että kyllä miehiäkin syrjitään. Kummatkin ovat tietenkin ihan yhtä väärin, mutta se on ihan oikea ongelma, että naisia vähätellään ja kohdellaan loukkaavasti sukupuolen takia. Naisilla ulkonäkö myös tuntuu merkkaavan enemmän, kuin miehillä. Siitä ei todellakaan ole päästy vielä yli, että naisten kuuluisi näkyä (miehiä miellyttävällä tavalla), mutta ei kuulua. Lopuksi haluan tehdä selväksi, että myös esimerkiksi tosi hauskat miesvitsit ja -stereotypiat, kuten putkiaivoisuus ja sukupuolielimillä ajattelu, ovat mielestäni aivan ääliömäisiä ja niitäkin pitäisi yrittää kitkeä pois.

   Lainaa

  123. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Tege: Juuri tuollainen ajattelutapa on kohtalokasta. Sinun lihavuutesi ei ole ainoastaan sinun ongelma vaan se on myös koko yhteiskunnan ongelma, mikäli lihavia ihmisiä alkaa olla paljon. Esimerkiksi USAssa meni tutkimuksien mukaan 200 miljardia dollaria vuonna 2012 pelkästään ylipainon aiheuttamiin diabeteksen diagnosointiin ja sen hoitoon. Siitä on tulossa siellä päin kokoajan kasvava ongelma ja lihavuus ei ole enää pelkästään ihmisen oma asia vaan se näkyy massiivisena kuluna valtion budjetissa. Toisinsanoen vaikka itse oletkin liian yksinkertainen tajuamaan faktoja, niin lihavuutesi ei ole enää nykyaikana pelkästään sinun oma asiasi. Tuokin on täysin valheellista ettet muka itse ymmärtäisi laihana olevasi paljon terveempi fyysisesti ja henkisesti. Koitat vain jollain valheellisella tavalla oikeuttaa omaa laiskuuttasi ja välinpitämättömyyttäsi.
   USA:ssa on sysipaska, tehoton ja kallis suuryritysten ehdoilla toimiva terveydenhuoltojärjestelmä, joten siellä kaikki terveysongelmat tulevat veronmaksajille kalliiksi.

   Lainaa

  124. Terveys ennen kaikkea 4.6.2017 22:15
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   E: Mikäli tää olisikin totta, niin kertoisiko se oikeasti mistään muusta kuin että miehet ovat jumalattoman pinnallisia? (Väitän että näin ei ole.)
   Jos näin olisi, kyse ei olisi pinnallisuudesta, vaan arvostuksesta terveellisiä elintapoja kohtaan. Fakta on, että lihavuus on hidas itsemurha ja ylipaino ei ole ulkonäkökysymys, vaan terveyskysymys.

   Lainaa

  125. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Selkeän lihavuuden näkee 99% tapauksista kyllä kasvokuvastakin. Joten turhaa vikinää Davidilta.

   Lainaa

  126. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Toivottavasti lihavien aiheuttamasta "taakasta" kitisijät eivät syö punaista lihaa säännöllisesti, osaa olla aika kalliita noi syöpähoidot nääs..

   Lainaa

  127. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Sannanen: Toivottavasti lihavien aiheuttamasta “taakasta” kitisijät eivät syö punaista lihaa säännöllisesti, osaa olla aika kalliita noi syöpähoidot nääs..
   Ei helvetti sentään että ihmiset ovat tyhmiä nykyään! Ihme että kaikki menee iha päin vittua kun kansa on kirjaimellisesti lampaita ja tykinruokaa!

   Lainaa

  128. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Avoimin mielin: Taas päästään siihen, että ylipainoinen voi aina laihduttaa (jos itse kokee että tarvetta on) mutta ääliö on aina ääliö. Silloin joskus kun vielä tinderiä selailin, lähinnä mua v*tutti ihmiset (miehet) jotka päälle päin vaikutti ihan “normaaleilta”, ja hetken juttelun kuluttua paljastuivat ihan kusipäiksi… Kyllä se on huomattavasti kurjempi “yllätys” kuin vaikkapa muutama liikakilo.
   vastaan vanhaan mutta itselle ei ollu ottajia ikinä. nyt on JUMALISTE suomi24 löydetty emäntä joka hyväksyy mun pötsin ja muutkin viat ja parempaa en vois kuvitella. :) Tinder on pinnalista paskaa (anteeksi kakkaa) ja onhan se nyt käytännössä suunniteltu pinnallisille ihmisille jotka haluaa päästä itse lisääntymisharjoitteluihin heti ensimmäisellä reissulla.

   Lainaa

  129. Irvikissa 2.1.2019 5:04
   Tulos: +1 (1 ääni)
   miksiainanain: Miksi lähtökohta tässä vastakkainasettelussa on aina se, että lihavat ovat älykkäitä ja hyväkuntoiset tyhmiä?
   Ei ollut. Tässä oli nyt sattumalta tällainen esimerkki kahdesta ääripäästä. Harmaan sävyt siitä väliltä on jätetty pois.

   Lainaa

  130. Enemmän lintu 16.8.2020 22:12
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Muistan tinder ajoilta, ettei tapaamani miehet lukeneet tekstejä. Tyyliin mulla luki: 2 koiraa Tupakoin, tiedän se ei oo hyväksi Kun tavattiin "Ai, sul on koiria" "Ai, sä poltat.. Et näytä siltä, että tupakoisit"

   Lainaa

  131. Kuminauhaton alpakka 13.10.2022 15:35
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Puhutaan pienistä määristä rahaa, mutta miettikääs, että se pussin hinta on eri tuotteiden kohdalla erisuuruinen. Tarvis jonkun asiasta tietävän henkilön näkemyksen, kuinka paljon tässä ryöstetään ja kuinka se pussirullan hinta on kaupassa budjetoitu. Isoa taloudellista hyötyähän tuskin on, jos ihmiset pakkaa jotain perunoita siihen pussiin ennen punnitusta toisin kuin erikoisempien kohdalla. Ja aina niitä päätyy lattioille ym., toiset taas liimaa lapun suoraan appelsiinin kuoreen. p.s. punnitsen itse kyllä pussin kanssa eikä huisi 2 sentin hyöty kiinnosta minua

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Tinder, keskustelu, kuva, väärä kuva, lihava, läski, ylipaino, ylipainoinen