Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Piristävä yllätys aamuun

Herää, meikkaat... ja mitä hittoa?!
Piristävä yllätys aamuun

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 78 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1422 (1516 ääntä)
   Eka meinasin kommentoida että miksi tämäkin piti jakaa facebookissa mutta mietittyäni asiaa tarkemmin totesin, että ehkä se on poikaystävälle ihan oikein.

   Lainaa

  2. Tulos: +1440 (1492 ääntä)
   Kyllä alkais itelläkin ikeniä kiristämään, tuossa on saattanut helposti mennä satojen eurojen edestä meikkejä ja siveltimiä pilalle

   Lainaa

  3. Tulos: +1496 (1516 ääntä)
   Toivottavast tää kaveri ei oo missään kovin paljon tarkkuutta vaativassa työssä, jos tollasten kännien jälkeen silti raahautui duuniin.

   Lainaa

  4. Tulos: +309 (363 ääntä)
   vissii aika kusipää :'D

   Lainaa

  5. Tulos: +1020 (1042 ääntä)
   Kuinka kännissä pitää olla että kusee meikkipöydälle?

   Lainaa

  6. Tulos: +550 (556 ääntä)
   Mahtanu poikaystävällä olla haikia huominen, jos ollu niin kännissä että roiskinu minne sattuu ja aamuks töihin :D :D

   Lainaa

  7. Perspillu ja hyvät vitut 25.5.2017 1:32
   Tulos: +209 (247 ääntä)
   Olisi edes kussut lattialle niin ei olisi jäänyt kiinni.

   Lainaa

  8. Tulos: +473 (485 ääntä)
   Hohhoijaa: Kuinka kännissä pitää olla että kusee meikkipöydälle?
   Ja kykenee lähtemään vielä töihin tuollaisen kännin jälkeen. Ihme epeli.

   Lainaa

  9. Tulos: +425 (449 ääntä)
   elliot: Toivottavast tää kaveri ei oo missään kovin paljon tarkkuutta vaativassa työssä, jos tollasten kännien jälkeen silti raahautui duuniin.
   Se on lentäjä ja sillä oli normipäivä.

   Lainaa

  10. Edward Möller 25.5.2017 2:29
   Tulos: +253 (289 ääntä)
   Kiti: Ja kykenee lähtemään vielä töihin tuollaisen kännin jälkeen. Ihme epeli.
   Tyypillinen esiasteen loppusuoralla oleva alkoholisti.

   Lainaa

  11. Tulos: +158 (186 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: Olisi edes kussut lattialle niin ei olisi jäänyt kiinni.
   kyllä siitä jää kiinni,ja rysänpäältä. tulee nimittäin ääntä kun nestettä lorottelee kovalle pinnalle. t kiinni jäänyt

   Lainaa

  12. Gaylord Focker 25.5.2017 9:32
   Tulos: -90 (148 ääntä)
   Keksitty juttu.

   Lainaa

  13. Tulos: +99 (151 ääntä)
   Hohhoijaa: Kuinka kännissä pitää olla että kusee meikkipöydälle?
   Niin kännissä, että kuvittelee sen olevan "hyvä läppä"

   Lainaa

  14. Tulos: +172 (214 ääntä)
   iuikkkk: kyllä siitä jää kiinni,ja rysänpäältä. tulee nimittäin ääntä kun nestettä lorottelee kovalle pinnalle. t kiinni jäänyt
   Kerro vielä että miten hirveässä kännissä pitää olla ettei ymmärrä kusta pönttöön? En kukkahattuile, olen itsekin aikanani esiintynyt aika järkyttävässä päihtymyksen tilassa. Kysyn ihan aidosta uteliaisuudesta. Omasin joskus alusvaatteen jota ei tarvinnut ottaa pois vessassa käydessä, otin silti, koska pissiminen kun on tunne että olisi "housut päällä", vaikkei olekaan, on mahdotonta. Ehdollistaminen siitä ettei "kastella" tapahtui ennenkuin tietoisia muistoja edes alkoi muodostua, en voi käsittää miten voisi olla niin kujalla että sitä voisi rikkoa?

   Lainaa

  15. Sami Kuupas 25.5.2017 10:06
   Tulos: -9 (65 ääntä)
   Hohhoijaa: Kuinka kännissä pitää olla että kusee meikkipöydälle?
   Itse olen kerran todistanut tällaisen. Tyyppi kusi hotellihuoneen pöydälle. Kun kaveri meni väliin, niin kusija suuttui, otti sekavana pöydän päästä kiinni ja nosti sen 45 asteen kulmaan, jolloin kuset valui vielä huoneen seinälle. Siinä meni hotellikansiot ja hiustenkuivaajat kuseen. Kiva ylläri seuraavalle käyttäjälle. :o Akkaa päälle -sarjan Oikotuulet-jaksossa Trio Forrester -bändin Seppo "Mamba" Mattila (Vesa Vierikko) kusi pukupussiinsa. (y)

   Lainaa

  16. Tulos: +98 (114 ääntä)
   Hohhoijaa: Kuinka kännissä pitää olla että kusee meikkipöydälle?
   Ihan muistinmenetyskännissä. Olen ollut todistamassa moista urotyötä joskus yksissä kekkereissä. Yks jannuboli aivan totaalisesti pelti kiinni ja se kuseksi mihin sattuu. Eikä tarvi olla edes kännissä kustakseen mihin sattuu. Iso osa inttipoikia kuseksii öisin mihin sattuu. Mikä lie stressireaktio.

   Lainaa

  17. Tulos: +170 (232 ääntä)
   Pöpö: Eka meinasin kommentoida että miksi tämäkin piti jakaa facebookissa mutta mietittyäni asiaa tarkemmin totesin, että ehkä se on poikaystävälle ihan oikein.
   Kuka pitää poikaystävää, joka ei ole sisäsiisti? Jos tuo äijä olisi eläin, se vietäisiin oitis piikille.

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (84 ääntä)
   Sannni: Kerro vielä että miten hirveässä kännissä pitää olla ettei ymmärrä kusta pönttöön? En kukkahattuile, olen itsekin aikanani esiintynyt aika järkyttävässä päihtymyksen tilassa. Kysyn ihan aidosta uteliaisuudesta. Omasin joskus alusvaatteen jota ei tarvinnut ottaa pois vessassa käydessä, otin silti, koska pissiminen kun on tunne että olisi “housut päällä”, vaikkei olekaan, on mahdotonta. Ehdollistaminen siitä ettei “kastella” tapahtui ennenkuin tietoisia muistoja edes alkoi muodostua, en voi käsittää miten voisi olla niin kujalla että sitä voisi rikkoa?
   Vain terminaalivaiheen alkoholistilta onnistuu. Edellyttää aivovauriota.

   Lainaa

  19. Tulos: +54 (64 ääntä)
   elliot: Toivottavast tää kaveri ei oo missään kovin paljon tarkkuutta vaativassa työssä, jos tollasten kännien jälkeen silti raahautui duuniin.
   Toimintakeskuksessa lakkaa palikoita

   Lainaa

  20. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Hohhoijaa: Kuinka kännissä pitää olla että kusee meikkipöydälle?
   Kaverin kaveri kerran kusi jääkaappiin.

   Lainaa

  21. Tulos: +152 (190 ääntä)
   Minä olisi kutsunt tuollaista poikaystävää ennemminkin eksäksi.

   Lainaa

  22. Tulos: -191 (233 ääntä)
   Miksi pitää heti syyttää ihmistä jos taloudesta löytyy myös koira? Ja kelle tulee edes ensimmäisenä mieleen että poikayståvå on kussut muualle kuin vessaan??

   Lainaa

  23. Tulos: +161 (175 ääntä)
   Täällä ei monella ole tietoakaan siitä, miten on mahdollista kusta johonkin muualle kuin pönttöön. En minäkään tiennyt, mutta kun alkoholiongelmaisen touhuja joutuu katselemaan, niin on sitä kusta ja muuta oksennusta löytynyt kuulkaas milloin mistäkin. Siinä vaiheessa kun kusi tulee automaattisesti, sitä tajuamatta, on ihan sama onko housut jalassa vai ei. Kyseessä on ongelma.

   Lainaa

  24. Tulos: +92 (96 ääntä)
   gerard: Kaverin kaveri kerran kusi jääkaappiin.
   Mun exä (onneks, huhu) kusi mun vhs-soittimeen ja kaverin exä kaverin vaatekaappiin. Tämä ikävä tapa siis aika yleistä kovassa kännissä, valitettavasti...

   Lainaa

  25. Tulos: +135 (139 ääntä)
   Ihmiset miettii miten humalassa pitää olla. Ei tarvi olla itseasiassa edes kauhean humalassa. Jotkut ihmiset unissakävelee kun on juonu vähän liikaa ja siihen voi hyvinkin liittyä "vessassa käynti". Voitte tarkistaa googlesta. Ei se tosta vähemmän nolompaa tietenkää tee, mutta tahatonta.

   Lainaa

  26. poikaystävä 25.5.2017 12:59
   Tulos: -124 (182 ääntä)
   Se tunne kun koira on kussut meikkipöydälle ja sinua syytetään siitä. Ei ole kiva tunne tämä. Kyllä koirat osaa kiivetä, helvetti soikoon.

   Lainaa

  27. Kusiluikkari 25.5.2017 13:15
   Tulos: +102 (104 ääntä)
   Sellasta: Ihmiset miettii miten humalassa pitää olla. Ei tarvi olla itseasiassa edes kauhean humalassa. Jotkut ihmiset unissakävelee kun on juonu vähän liikaa ja siihen voi hyvinkin liittyä “vessassa käynti”. Voitte tarkistaa googlesta. Ei se tosta vähemmän nolompaa tietenkää tee, mutta tahatonta.
   Kyllä juuri näin. Omakin eksä kuseksi minne sattuu hiukan humalassa unissaan. Kerran sohvalle, jossa nukkui kaveri. Hieno herätys kaverille.

   Lainaa

  28. yövuorolainen 25.5.2017 13:40
   Tulos: +90 (128 ääntä)
   Kyllä mä meikkien lisäksi hankkisin uuden poikaystävän.

   Lainaa

  29. Tulos: +2 (58 ääntä)
   Sekin on ihan mahollista et kännin päälle poltellu pikkasen, mikä yhdistelmänä ei todellakaan oo hyvä idea. Tiedän tyypin, joka on tossa tilassa kussu parvekkeelta alas naapurin pyykkitelineessä olleille vaatteille..

   Lainaa

  30. Tulos: +22 (64 ääntä)
   Josko poikaystävä oli sitä mieltä, että Anniina on jo niin luonnonkaunis, ettei tarvitse meikkiä.

   Lainaa

  31. Tulos: -96 (142 ääntä)
   Pöpö: Eka meinasin kommentoida että miksi tämäkin piti jakaa facebookissa mutta mietittyäni asiaa tarkemmin totesin, että ehkä se on poikaystävälle ihan oikein.
   Miten mahdollinen julkinen häpäisy on tuollaisesta jutusta oikein? Vittu te ihmiset olette sairaita.

   Lainaa

  32. Tulos: +108 (140 ääntä)
   Doge: Miksi pitää heti syyttää ihmistä jos taloudesta löytyy myös koira? Ja kelle tulee edes ensimmäisenä mieleen että poikayståvå on kussut muualle kuin vessaan??
   Jaa että koira joka on ollut sisäsiisti vuosikausia kusisi pyödälle yhtäkkiä? Käy muuten tota koiraa sääliksi, jos on yrittänyt yöllä mennä nukkumaan ja omassa sängyssä on ihmisen pissaa. Ukko vaihtoon!

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Opiskeluaikoina ämpärikännissä ollut kaveri oli kämpilläni, heräsi keskellä yötä ja oli niin sekaisin, että kusi sohvaan. Onneksi oli huono, vanha kangassohva, jossa ei tahra edes näkynyt. Kiva ylläri silti.

   Lainaa

  34. Tulos: -101 (127 ääntä)
   Peruna: Kyllä alkais itelläkin ikeniä kiristämään, tuossa on saattanut helposti mennä satojen eurojen edestä meikkejä ja siveltimiä pilalle
   Sadoilla euroilla meikkejä? Kalliit on naamat joillakin.

   Lainaa

  35. Tulos: +44 (46 ääntä)
   elliot: Toivottavast tää kaveri ei oo missään kovin paljon tarkkuutta vaativassa työssä, jos tollasten kännien jälkeen silti raahautui duuniin.
   Tää oli mullakin eka ajatus! :D

   Lainaa

  36. Tulos: +55 (79 ääntä)
   Poikaystävällä on tekohetkellä varmasti ollut mielessä jokin pätevältä tuntuva statement jonka on tällä eleellä halunut julkituoda. En kylläkään kykene edes kuvittelemaan (ainakaan näin selvästä päästä) että mikä se olisi voinut olla. Eipä ole itselläni käynyt moinen koskaan mielessä, vaikka kerran kyllä viihteeltä kotiin tultuani paininkin korituolin kanssa. Ja hävisin.

   Lainaa

  37. Tulos: +90 (110 ääntä)
   Doge: Miksi pitää heti syyttää ihmistä jos taloudesta löytyy myös koira? Ja kelle tulee edes ensimmäisenä mieleen että poikayståvå on kussut muualle kuin vessaan??
   Jokainen koiranomistaja tietää, ettei koira virtsaa kampauspöydälle. Sais olla varsinainen Baskervillen koira, että edes ylettyisi.

   Lainaa

  38. Tulos: -2 (82 ääntä)
   Olv: Miten mahdollinen julkinen häpäisy on tuollaisesta jutusta oikein? Vittu te ihmiset olette sairaita.
   Sinä olet sairas, kun puolustat juoppoidioottia. Ja aika niukka sanavarasto sinulla myös.

   Lainaa

  39. Tulos: +62 (108 ääntä)
   Olv: Miten mahdollinen julkinen häpäisy on tuollaisesta jutusta oikein? Vittu te ihmiset olette sairaita.
   Juoppoa ei päänsilitys raitista. Pitää tajuta miten alas on itsensä vajottanut, että älyää ruveta sieltä kömpimään pois. En yhtään sääli alkkista, säälin sen omaisia. Ja ihmettelen, miksi ne mahdollistavat touhun jatkamisen.

   Lainaa

  40. Tulos: -37 (81 ääntä)
   Ajos: Kuka pitää poikaystävää, joka ei ole sisäsiisti? Jos tuo äijä olisi eläin, se vietäisiin oitis piikille.
   Siis jos esim pentukoirasi kusee sisälle, viet sen heti piikille sen takia?

   Lainaa

  41. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Kukkis: Ihan muistinmenetyskännissä. Olen ollut todistamassa moista urotyötä joskus yksissä kekkereissä. Yks jannuboli aivan totaalisesti pelti kiinni ja se kuseksi mihin sattuu. Eikä tarvi olla edes kännissä kustakseen mihin sattuu. Iso osa inttipoikia kuseksii öisin mihin sattuu. Mikä lie stressireaktio.
   Intistä puheen ollen, eräs viereisen tuvan hessuista oli tullut aivan jumalattomassa kännissä iltavapailta, oli sen verran skarpannut portilla ettei spollet vieneet putkaan nukkumaan. Tämä hessu oli sitten keskellä yötä mennyt polvilleen taistelujakkaransa eteen ja ruvennut kusemaan. Tupakaveri oli sitten huutanut "Mitä helvettiä Vaattis? Mene vessaan kusemaan!" Johon Vaattis vastasi "Määhän oon vessassa." Toinen vähän vastaava tapaus oli eräs kuski joka kusi alikersantin kaappiin, hänkin oli humalassa. Vaikuttaa vähän siltä että alkoholi on isompi tekijä kuin stressi.

   Lainaa

  42. King Arthur 26.5.2017 6:18
   Tulos: +54 (84 ääntä)
   Mun exä alkoi aina kuseksia lavuaariin kun se oli tarpeeksi kännissä. Siis vessan lavuaariin, pönttö 15cm päässä. Ihmettelin miten voi koko helvetin vessa haista kuselle kun kundi on ollu yötä, ja että voiko miesten kusi olla niin paljon kitkerämpää että silmiä varmaan kirveltää ennen kuin sen saa pöntöstä vedettyä? Tän takia en tykkää unisex-vessoista. Kusi haisee ulos asti, lattia on litimärkä ja paskanen. Naistenvessan lattialta voi jo melkein syödä verrattuna, lukuunottamatta niitä aikoja kun venäläiset turistit tulee bussilasteittain kaupoille. Ukot vois aidata jonnekin karsinaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Sannni: Kerro vielä että miten hirveässä kännissä pitää olla ettei ymmärrä kusta pönttöön? En kukkahattuile, olen itsekin aikanani esiintynyt aika järkyttävässä päihtymyksen tilassa. Kysyn ihan aidosta uteliaisuudesta. Omasin joskus alusvaatteen jota ei tarvinnut ottaa pois vessassa käydessä, otin silti, koska pissiminen kun on tunne että olisi “housut päällä”, vaikkei olekaan, on mahdotonta. Ehdollistaminen siitä ettei “kastella” tapahtui ennenkuin tietoisia muistoja edes alkoi muodostua, en voi käsittää miten voisi olla niin kujalla että sitä voisi rikkoa?
   Ei edes mitenkään hirveän humalassa, jos omaa yhtään taipumusta unissakävelyyn. Itsehän olen 2-3 kertaa kännissä kussut muualle kuin vessanpönttöön ja yhden kerran selvinpäin. Aina olen "herännyt" keskellä yötä kuselle ja nähnyt unta että olen löytänyt tieni vessaan. Todellisuudessa olen sitten ollut jossain ihan toisella puolella taloa (kerran olin tosin jo melko lähellä, kun olin käytävässä vessan oven edessä.) Yhden kerran vieläpä oikein närkästyneenä totesin kämppikselle että "eikö täällä saa edes kusta rauhassa" kun tuli ihmettelemään mun touhuja ollessani kusella makkarin nurkassa.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (49 ääntä)
   Miten se on niin vaikeaa laittaa se piste myös p:n perään. Ei "R.I.P" vaan "R.I.P.".

   Lainaa

  45. Tulos: +31 (59 ääntä)
   Moni onkin jo kertoneet todistaneensa tällaisia kusihupseja, samoin minä. Kyseessä ei ollut alkoholisti, eikä edes ollut niin järkyttävässä kännissä kuin mistä täällä on ollut mainintaa. Kännissä kuitenkin, ja oli jo nukahdettu. Heräsin kummaan lorinaan ja ihmettelin itekin kuinka siinä pöhnässä samantien tajusin että nyt on jokin pielessä, tommosta ääntä ei pitäisi makkarissa kuulua. Äijä oli känniunissaan lähteny kuselle ja päätyny niinkin kauas sängyltä kuin viereiseen nurkkaan ja lorotteli siinä silmät kiinni verhoihin. Ymmärrän kyllä, että sen aivot oli keksineet sen olevan vessassa eikä tehnyt tahallaan, mutta ulos heitin silti. Oli hieman hölmistyny ilme kun ei tietenkään ensin ees tajunnu, mitä mä sitä kesken vessareissun tuun huutaen retuuttaan ja tyrkkään rappuun keskellä yötä.

   Lainaa

  46. Tulos: -22 (44 ääntä)
   Tällainen tyyppi, joka kuseksii kännissä pyödille, kuuluisi työpaikan sijasta jonnekin alkoholistien hoitolaitokseen. Mieluiten sellaiseen, jossa olisi kova kuri ja paljon fyysisiä harjoitteita.

   Lainaa

  47. perus suomi 26.5.2017 9:39
   Tulos: +2 (70 ääntä)
   jumankauta täällä on sairaita ihmisiä. ollaan viemässä piikille ja haukutaan juoppoidiootiks joka satavarmasti on halunnut tehdä tämän jostain syystä "statementiksi". Ensinnäkin jokainen alkoholismin kanssa tekemisissä ollut tietää tasan tarkkaan että joku julkihäpeä tai haukkuminen ei auta hölkäsen pöläystä! Kyseessä on sairaus, vaikka se voikin usealle hyvinvointikuplassa kasvaneelle tuntua tyhmältä ajatukselta. Mulla on yks kaveri joka myös nuorempana meni kännipäiten sellaseen tilaan että heräsi yöllä virtsailemaan milloin mihinkin nurkkaan. Hän häpesi tätä todella paljon eikä todellakaan tehnyt sitä millään tarkoituksella, joillain ihmisillä se tila menee siihen, eikä se välttämättä vaadi mitään tuhannen viinapullon kuntoa... nyt hereille ihmiset ihan oikeasti tuon lynkkausasenteen kanssa!

   Lainaa

  48. Tulos: -115 (121 ääntä)
   Buuhuu sadan euron meikit. Afrikassa nähdään nälkää ja jossain soditaan ja joku kehtaa itkeä meikeistä. Huh huh

   Lainaa

  49. kokemusta on 26.5.2017 11:37
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Tulipa mieleen taannoin tapahtunut. Heräsin yöllä tymäkkään ulosteen hajuun. Kuulin että joku eli poikaystäväni (ex) on suihkussa. Menin tarkastamaan tilannetta ja kun sain olkkariin valot, näin että nurkassa on läjä ja seinät ja lattia täynnä ulostetahroja. Yltypäriinsä paskassa oleva poikaystävä oli sammunut suihkuun. Kun heräsi luuli että näkee painajaista...

   Lainaa

  50. Tulos: -35 (43 ääntä)
   Kertokaas jotkut tietävät, että miten paha humala pitää olla, jotta käy tämä lähes urbaanilegendaksi muodostunut tapa, jossa vessan sijasta erehdytään milloin siivouskomeroon, milloin vaatekaappiin ja nyt uututena meikkipöydällekin? Kun vastaan ei tällaista ole koskaan tullut.

   Lainaa

  51. Tulos: +25 (35 ääntä)
   mun faija on kussu mun laukkuun kun olin pieni. mun faijalla on alkoholiongelma tänäkin päivänä. kannattaa juosta vielä kun voi.

   Lainaa

  52. Tulos: +30 (54 ääntä)
   Nyt täytyy kyllä sanoa, vaikka yleiståmiseksi meneekin, että miehet ei vaan kestä viinaa. Niin monta kertaa nähty kaikenlaista sekoilua, että aina jaksaa ihmetyttää. Toki naisetkin osaa törttöillä, mutta useimmiten se on se hemmetin mies. Vai?

   Lainaa

  53. Seppo Saviniemi 26.5.2017 12:46
   Tulos: -11 (47 ääntä)
   Vai vielä pitäisi alkoholisäädäntöä vapauttaa.

   Lainaa

  54. Tulos: -26 (42 ääntä)
   elliot: Toivottavast tää kaveri ei oo missään kovin paljon tarkkuutta vaativassa työssä, jos tollasten kännien jälkeen silti raahautui duuniin.
   Normaali ihminen ei tee tuollaista. Vastaavia tapauksia on nähty ja ne ovat poikkeuksetta älyllisesti vammaisia. Eli ei pelkoa tuollaiset tyypit eivät ole missään vastuullisissa hommissa.

   Lainaa

  55. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Kyseessä selkeesti unissakävelijä! Nimim. kokemusta on...

   Lainaa

  56. Tulos: -13 (31 ääntä)
   Pöpö: Eka meinasin kommentoida että miksi tämäkin piti jakaa facebookissa mutta mietittyäni asiaa tarkemmin totesin, että ehkä se on poikaystävälle ihan oikein.
   Väärin.

   Lainaa

  57. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Mulla tuli ekana kanssa mieleen unissakävely. Itsellä myös lähipiirissä ihminen joka alkaa herkästi kävellä unissaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Yleensä eka juttu on että vaatteet lähtee pois ja sen jälkeen alkaa vessan etsiminen. Ja tämä siis tapahtuu ihan umpi unessa. Eikä tosiaan tartte olla muuten missään örvellyskunnossa.

   Lainaa

  58. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Kuka vie
   Ajos: Kuka pitää poikaystävää, joka ei ole sisäsiisti? Jos tuo äijä olisi eläin, se vietäisiin oitis piikille.
   Niin et piikille oitis. Right.

   Lainaa

  59. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Toi kuseskelu on kyllä yllättävän yleistä, iteki tunnen muutaman, se kuseskelu ei kyllä se pääasiallinen ongelma heillä ole.

   Lainaa

  60. purppurakruunu 26.5.2017 18:09
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Nimesi: Minä olisi kutsunt tuollaista poikaystävää ennemminkin eksäksi.
   Vasta meikkien korvaamisen jälkeen.

   Lainaa

  61. En vakuutu 27.5.2017 3:52
   Tulos: -29 (41 ääntä)
   Pöytien pääkle ja koiran petiin kuseskelu kuulostaa kyllä niin hämmentävälle, että melkeenpä veikkaisin koiraa silti, ellei se pöytä tosiaan ole sula mahdottomuus kiivetä. Joko se tai suosittelisin poikaystävän vaihtoa.

   Lainaa

  62. Tulos: +10 (58 ääntä)
   Hei te "se kävelee unissaan kun on ottanu ja ei tarvii ottaa paljoakaan"-huutelijat: oonko se vaan minä vai ettekö tekään tajua miten näin voi käydä enemmän kuin kerran tai max kaksi? Prkl, jos mä kusisin verhoihin tai sänkyyn tai meikkeihin kävellessäni unissani humalassa, niin ei tulis mieleenkään juoda enää ikinä. Jos joku vielä tokankin kerran jälkeen jatkaa, niin se on täysin tahallista eikä tartte sääliä tai ymmärtää vaan tehä ukosta ex, ennen kuin se kusee nahkasohvan tai kotiteatterin piloille. Jos ei ole alkoholiongelmainen tai aivan täysi kusipää, niin jättää viinan tollasessa tapauksessa loppuiäkseen. Vakuutus ei korvaa tollasta idiotismia saati päänsilittelyä.

   Lainaa

  63. Mister D:n kaveri 27.5.2017 11:13
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Ihan selvillekki tota tapahtuu hei. Aikanaan exä kusi mun jaloille ku oltiin nukkumassa, siinä seiso ja lorotteli menemää sängyn päässä. Kerran myös pasko roskikseen -onneks sinne. Oli aamulla ihan ihmeissään.

   Lainaa

  64. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Mun eksä teki tota joskus. Ei alkoholisti, vaan ihan normaali nuori mies. Eikä tarvinnu mitään änkyräkännejä vetää. Mun eksä nimittäin käveli joskus unissaan, kun oli juonut, ja kuvitteli kävelleensä vessaan kun oikeasti ei ollut lähelläkään. Sit kun hänet herätettiin niin oli aivan ihmeissään et mitä tapahtuu. Kännihän vaikuttaa unen laatuun, ja tää ihminen puhu unissaan ihan selvinpäinkin. Eikä nää mitään harvinaisia ilmiöitä ole. Mä muistan itsekin lapsena nähneeni unta että olisin vessassa, ja laskeneeni alleni. Em. unissakävelyä kävi tälle mun eksälle kaikenkaikkiaan muutaman kerran kymmenen vuoden sisään, vahinkoja sattuu. Ja vaikka oiskim hirveessä tuubassa, niin ylilyöntejäkin sattuu. Voi niistä ottaa opikseen vaikkei alkaisikaan samantien absolutistiksi Turha tehdä kärpäsestä härkästä.

   Lainaa

  65. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 28.5.2017 22:30
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Mä suitsin itteeni sinne ;)

   Lainaa

  66. Tulos: -30 (46 ääntä)
   Peruna: Kyllä alkais itelläkin ikeniä kiristämään, tuossa on saattanut helposti mennä satojen eurojen edestä meikkejä ja siveltimiä pilalle
   Joku tuhlaa tosissaan satasia johonkin meikkeihein? Voi hyvää päivää.

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Ajos: Kuka pitää poikaystävää, joka ei ole sisäsiisti? Jos tuo äijä olisi eläin, se vietäisiin oitis piikille.
   No en ole kuullut yhdenkään ihmisen vieneen kissaansa piikille jos se on pissannut vahingossa väärään paikkaan.

   Lainaa

  68. Tulos: +20 (20 ääntä)
   King Arthur: Mun exä alkoi aina kuseksia lavuaariin kun se oli tarpeeksi kännissä. Siis vessan lavuaariin, pönttö 15cm päässä. Ihmettelin miten voi koko helvetin vessa haista kuselle kun kundi on ollu yötä, ja että voiko miesten kusi olla niin paljon kitkerämpää että silmiä varmaan kirveltää ennen kuin sen saa pöntöstä vedettyä? Tän takia en tykkää unisex-vessoista. Kusi haisee ulos asti, lattia on litimärkä ja paskanen. Naistenvessan lattialta voi jo melkein syödä verrattuna, lukuunottamatta niitä aikoja kun venäläiset turistit tulee bussilasteittain kaupoille. Ukot vois aidata jonnekin karsinaan.
   Siivoustöitä tekevänä mun kokemus on kyllä se, että vessan sisiteystaso riippuu ihan käyttäjämääristä. Miesten vessat saattaa haista, mutta yleensä syynä on pisuuri, joka olisi jo ajat sitten pitänyt vaihtaa, koska esim. huuhtelu ei enää toimi, tai sitten puhdistaa jollain supertehokkailla aineilla (sitähän siivooja ei tee, jos sopimus sisältää vain päivittäissiivouksen). Unisex-vessat on mun kokemuksen mukaan kaikkein siisteimpiä. Tai no, unisex-vessa, jota rekkakuskit käyttävät, on aivan totaallisen järkyttävä... On se kumma, kun miehet eivät voi istua siinä pöntöllä kusiessaan, kun tähtäyksessä tuntuu olevan niin monella pahoja ongelmia.

   Lainaa

  69. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Jep: Joku tuhlaa tosissaan satasia johonkin meikkeihein? Voi hyvää päivää.
   Aletaanko kritisoimaan sun rahankäyttökohteita seuraavaksi?

   Lainaa

  70. Vaniljankukka 29.5.2017 16:41
   Tulos: +21 (39 ääntä)
   Ronde: Sadoilla euroilla meikkejä? Kalliit on naamat joillakin.
   Et sitte ilmeisesti tiedä mitä ne aineet maksaa? Kiitos että ilmoitit olevasi sekä tietämätön että myöskin tyhmä. Mitä tulee teihin jotka sanotte että syyllinen olisi voinut olla koira: okei, kaikki ei vaan ole ollut tekemisissä koirien (tai muidenkaan eläinten) kanssa. Mutta järkeä saa käyttää. A) Koirat ei tee tarpeitaan kostoksi tai mielenosoitukseksi. Eikä ne tee tarpeitaan pöydille. B) Miettikää nyt jumalauta hetki mihin se koira oikein kykenee. Voi se koira teoriassa osua jollain tuurilla meikkipöytään päin, jos se on sellainen täysikasvuinen tanskandogi-uros. Siinäkin tapauksessa sitä kusta olisi sitten aika pitkälti kaikkialla. Eikä se yltäisi siltikään suoraans iihen pöydän päälle vaan pikemminkin sivulle ja ohi.

   Lainaa

  71. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Yhteenvetona voidaan siis sanoa, että unissakävelyyn taipuvaisten miesten kannattaisi omaksua se naisten harrastama seurapissikulttuuri, jossa vessassa käydään vähintään pareittain. Ihan vain ettei päätyisi olemattomaan vessaan.

   Lainaa

  72. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sannni: Kerro vielä että miten hirveässä kännissä pitää olla ettei ymmärrä kusta pönttöön? En kukkahattuile, olen itsekin aikanani esiintynyt aika järkyttävässä päihtymyksen tilassa. Kysyn ihan aidosta uteliaisuudesta. Omasin joskus alusvaatteen jota ei tarvinnut ottaa pois vessassa käydessä, otin silti, koska pissiminen kun on tunne että olisi “housut päällä”, vaikkei olekaan, on mahdotonta. Ehdollistaminen siitä ettei “kastella” tapahtui ennenkuin tietoisia muistoja edes alkoi muodostua, en voi käsittää miten voisi olla niin kujalla että sitä voisi rikkoa?
   Veikkaanpa, että tarinan mieshenkilö on kussut seisaaltaan.

   Lainaa

  73. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Jep: Joku tuhlaa tosissaan satasia johonkin meikkeihein? Voi hyvää päivää.
   Voi jeesus. Kun näitä kommentteja on ollut parikin, niin selvennetäänpä: monet miehet tuntuvat kaipaavan naiselta ainakin ns. "luonnollista meikkiä". Ihmisestä riippuen hyvään nudemeikkiin kuuluu usein vähintään: - ripsiväri - paria-kolmea luomiväriä - puuteri - esim. varjostus/aurinkopuuteri/poskipuna - sudit. Näihin saa helposti kulumaan satasen ja ylikin, mikäli toivoo meikin todella kaunistavan eikä halaja halpismeikkien kökkäreitä naamaansa. Lisäksi todella usein käytetään myös meikkivoidetta, kajalia tai muuta rajaustuotetta sekä kulmakarvaväriä. Juhlatilaisuuksia varten on hyvä omistaa mielellään muutama huulipuna ja muitakin kuin nudeja luomivärisävyjä, sekä mahdollisuuksien mukaan erityyppisiä siveltimiä eri tarkoituksiin, kulmageeli ja sen sellaista. Kaunis, "luonnollinen"kin meikki voi siis vaatia satojen eurojen panostuksen, mutta tämä panostus tuntuu oletusarvoiselta naisille, joiden nyt vaan täytyy olla kauniita ja seksikkäitä. Toivottavasti heräätte tekopyhyyteenne. Ps. Kasvoilla olevat tuotteet harvoin kuitenkaan nimenomaisella hetkelllä maksavat läheskään näin paljon (jos ei ole irtpripsiä ym.). Kyseisen meikin mahdollistavat tuotteet kuitenkin kympeistä satoihin euroihin.

   Lainaa

  74. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Kuulosta sen verran typerältä jätkältä, etten ymmärrä kuinka joku jaksaisi viettää läheistä elämää tollasen sekoilijan kanssa. Miten heikkopäinen voi olla, että menee juuri toisen meikkikaapeille merkkailemaan? Jokin dominance juttu or what?

   Lainaa

  75. Tulos: -12 (32 ääntä)
   murri: Voi jeesus. Kun näitä kommentteja on ollut parikin, niin selvennetäänpä: monet miehet tuntuvat kaipaavan naiselta ainakin ns. “luonnollista meikkiä”. Ihmisestä riippuen hyvään nudemeikkiin kuuluu usein vähintään: - ripsiväri - paria-kolmea luomiväriä - puuteri - esim. varjostus/aurinkopuuteri/poskipuna - sudit. Näihin saa helposti kulumaan satasen ja ylikin, mikäli toivoo meikin todella kaunistavan eikä halaja halpismeikkien kökkäreitä naamaansa. Lisäksi todella usein käytetään myös meikkivoidetta, kajalia tai muuta rajaustuotetta sekä kulmakarvaväriä. Juhlatilaisuuksia varten on hyvä omistaa mielellään muutama huulipuna ja muitakin kuin nudeja luomivärisävyjä, sekä mahdollisuuksien mukaan erityyppisiä siveltimiä eri tarkoituksiin, kulmageeli ja sen sellaista. Kaunis, “luonnollinen”kin meikki voi siis vaatia satojen eurojen panostuksen, mutta tämä panostus tuntuu oletusarvoiselta naisille, joiden nyt vaan täytyy olla kauniita ja seksikkäitä. Toivottavasti heräätte tekopyhyyteenne. Ps. Kasvoilla olevat tuotteet harvoin kuitenkaan nimenomaisella hetkelllä maksavat läheskään näin paljon (jos ei ole irtpripsiä ym.). Kyseisen meikin mahdollistavat tuotteet kuitenkin kympeistä satoihin euroihin.
   Kai ymmärät, että naisten meikkaamista vaativat toiset naiset. Eivät miehet, tai ehkä sitten ne miehet jotka meikkaavat itsekin? Ei kyllä äkkiä tule mieleen ainuttakaan omaan ystäväpiiriin kuuluvaa ihmistä, joka vaatisi naisia meikkaaman, edes sitä "luonnollista meikkiä".

   Lainaa

  76. Tulos: -32 (36 ääntä)
   Oma vika jos on niin tyhmä että meikkaa. Meikki saa ihmiset vaan rumemmaks. En oo ikinä nähny ketään, joka olis näyttäny meikessä paremmalta ku ilma.

   Lainaa

  77. Tulos: -4 (4 ääntä)
   gerard: Kaverin kaveri kerran kusi jääkaappiin.
   Eli sinä.

   Lainaa

  78. apinaattori 27.5.2022 20:12
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pöpö: Eka meinasin kommentoida että miksi tämäkin piti jakaa facebookissa mutta mietittyäni asiaa tarkemmin totesin, että ehkä se on poikaystävälle ihan oikein.
   Toiset voivat kusta myös unissaan nurkkiin ym ja tuskin tämäkään kaveri on ilkeyttään temppuaan tehnyt ja ei en tee moista itse mutta joskus tapahtuu asioita joita ei todellakaan ole tarkoittanut tapahtuvaksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aamu, poikaystävä, kännissä, haju, meikit, pilalla