Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiitos tästäkin tiedosta, osa 8

Kaikki te, jotka olette päässeet pöksyihini...
Kiitos tästäkin tiedosta, osa 8

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Edward Möller 16.5.2017 2:06
   Tulos: +485 (541 ääntä)
   Onkohan tämä Saku Xxxxx nyt sellainen "panomies"?

   Lainaa

  2. TheDeerHunter 16.5.2017 2:07
   Tulos: +615 (713 ääntä)
   Teki eka mieli kommentoida, et joo hei kiva, mut sit aloin miettimään, et miks seksi ees on niin tabu ? Yhtä hyvin Hanna vois kertoo jostain mahtavasta IKEASTA ostamasta nojatuolista

   Lainaa

  3. King Arthur 16.5.2017 2:09
   Tulos: +416 (448 ääntä)
   Tuli ekasta ihan mieleen exä. Olin kylässä pari tuntia, ja syömisen aikana tyyppi nousi huokaillen ylös hakemaan ensin rikkaimuria, sitten luuttua. Siinä sitten pöytätavoille oppinut aikuinen nainen syö ihan normaalisti jotain kananrintaa samalla kun rikkaimuri menee lautasen ympäri. Sit kun se ei ollut tarpeeksi kiihottava soidintanssi niin tuli äkkiä vinkulaulut ja kyyti kotiin. Kaikkeen sitä ihminen rupee...

   Lainaa

  4. Tulos: -235 (337 ääntä)
   Ensikerrat on aina ainutlaatuisia. Muista se. Mutta turha olettaa, että sinua palvellaan, jos et itse tee mitään. Usein on käynyt niin, että nuolen maton, mutta en saa mitään esileikkiä itse. Minulle se tarkoittaa lupaa sille, että panen vain itselleni. Mitä tilasit?

   Lainaa

  5. King Arthur 16.5.2017 2:09
   Tulos: +367 (411 ääntä)
   Edward Möller: Onkohan tämä Saku Xxxxx nyt sellainen “panomies”?
   Ei kun just sen vastakohta. Panomiehiltä et orkkuja saa. Ole hyvä tiedosta.

   Lainaa

  6. Tulos: -121 (209 ääntä)
   Hannalla ei ole kaikki vintissä kohdillaan

   Lainaa

  7. Tulos: +281 (371 ääntä)
   Mikäs moka tuossa? Onnea Hannalle ja sujuvaa suhinaa jatkossakin!

   Lainaa

  8. Pinkkihinkki 16.5.2017 2:41
   Tulos: +341 (415 ääntä)
   En kyllä millään tajua näitä ihmisiä, jotka jakavat avoimesti näin intiimejä juttuja. Varsinkaan jos kukaan sitä ei ole kysynytkään.

   Lainaa

  9. Lihansyöjä 16.5.2017 2:42
   Tulos: -111 (167 ääntä)
   Oma vika että miehet heiluttelee kikkeliä autotallissa.

   Lainaa

  10. purppurakruunu 16.5.2017 3:16
   Tulos: +91 (149 ääntä)
   Itsellä vähän särähti korvaan toi äitipuolen lainaaminen seksipäivityksessä, mutta täysin epäironisesti onnea silti orgasmin johdosto.

   Lainaa

  11. Ceasar's Palace 16.5.2017 4:21
   Tulos: +180 (196 ääntä)
   purppurakruunu: Itsellä vähän särähti korvaan toi äitipuolen lainaaminen seksipäivityksessä, mutta täysin epäironisesti onnea silti orgasmin johdosto.
   orgasmin johdosto = hermosto

   Lainaa

  12. Tulos: -69 (139 ääntä)
   Saku, Juokse.

   Lainaa

  13. Tulos: +49 (81 ääntä)
   Edward Möller: Onkohan tämä Saku Xxxxx nyt sellainen “panomies”?
   On ja helvetin mukava mies.

   Lainaa

  14. MikkoMallikas 16.5.2017 7:54
   Tulos: +119 (131 ääntä)
   King Arthur: Tuli ekasta ihan mieleen exä. Olin kylässä pari tuntia, ja syömisen aikana tyyppi nousi huokaillen ylös hakemaan ensin rikkaimuria, sitten luuttua. Siinä sitten pöytätavoille oppinut aikuinen nainen syö ihan normaalisti jotain kananrintaa samalla kun rikkaimuri menee lautasen ympäri. Sit kun se ei ollut tarpeeksi kiihottava soidintanssi niin tuli äkkiä vinkulaulut ja kyyti kotiin. Kaikkeen sitä ihminen rupee…
   Luutulla säestäenkö hän sinulle vinkuen lauloi?

   Lainaa

  15. Tulos: +229 (301 ääntä)
   Huoh: Saku, Juokse.
   Niin no onhan ne seksistä nauttivat naiset aika pelottavia, ei ole tainnut sulle ennen tulla vastaan?

   Lainaa

  16. Tulos: +257 (265 ääntä)
   Facessa kun on niitä elämäntapahtumia, niin näköjään pitäis sinne lisätä "sai ensimmäisen orgasmin"

   Lainaa

  17. Tulos: +214 (224 ääntä)
   "Tosi rakkaus se lentää kuin roska silmään ja täysin arvaamatta..." Aika ronskisti lennätelty Sakulta.

   Lainaa

  18. Ponne Jarkka 16.5.2017 10:19
   Tulos: -29 (87 ääntä)
   WT on vahva näissä jutuissa.

   Lainaa

  19. Tulos: +183 (221 ääntä)
   Hajottaa tuo Eeron tapa ilmaista asia. Ei ole taas vaikea tulkita siten, että hän kuvittelee naisen olevan jotenkin velvollinen harrastamaan miehen kanssa seksiä juuri silloin kun mies haluaa. Ostaisi flesarin, se ei ainakaan sotke itsekseen.

   Lainaa

  20. Tulos: -35 (55 ääntä)
   Hanna on selvästi päässyt Rainon käsittelyyn. :D

   Lainaa

  21. Tulos: +133 (145 ääntä)
   "Ei se oo pihtaamist jos joutuu itelleen antaa." No, on se ehkä vähän jos nyt vaikka ajatellaan, että päättäisi antaa litran jäätelöpaketin itselleen nautittavaksi eikä muille ollenkaan. Saku taas on ilmeisesti tajunnut, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Ainakin Hannan päivityksestä päätellen. :D

   Lainaa

  22. Tulos: +116 (124 ääntä)
   TheDeerHunter: Teki eka mieli kommentoida, et joo hei kiva, mut sit aloin miettimään, et miks seksi ees on niin tabu ? Yhtä hyvin Hanna vois kertoo jostain mahtavasta IKEASTA ostamasta nojatuolista
   Ei välttämättä ole tabu, mutta kahden ihmisen välinen juttu. Uuden kumppanin kehuminen voisi olla ok, jos toisellekin sopii käsitellä asiaa julkisesti. Hanna kuitenkin sen lisäksi haukkuu kaikki pöksyihinsä päässeet tosi rumasti intiimissä aiheessa.

   Lainaa

  23. Tulos: +21 (59 ääntä)
   Pinkkihinkki: En kyllä millään tajua näitä ihmisiä, jotka jakavat avoimesti näin intiimejä juttuja. Varsinkaan jos kukaan sitä ei ole kysynytkään.
   Musta taas olis aivan mahtavaa jos faces sais lukea rehellisiä ja intiimejä juttuja, kuin sitä lässyn lässyn brändäyspaskaa mitä monet julkaisee. (hmmm, aina kun haukkuu omaa face, haukkuu omaa ystäväpiiriä?) :O

   Lainaa

  24. Tulos: +119 (121 ääntä)
   Orgasmihuuruissa on helppo vannoa ikuista rakkautta :)

   Lainaa

  25. Tulos: +167 (179 ääntä)
   Eeroooo, miksi edes haluaisit harrastaa seksiä Marian kans jos Maria kerran on niin vastenmielinen hyödytön possu? Ja Hannalle tiedoksi: ei se ole rakkautta, se oli orgasmi. :)

   Lainaa

  26. Tulos: +59 (65 ääntä)
   Sakulle propsit. Tuohon malliin kun jatkaa, on puoli valtiota rakastuneita siihen, kun raukat eivät erota orgasmia rakkaudesta. Mut kiva, et on löytynyt Saku, ja Hanna on päässyt kokemaan ekan orkkunsa - toivottavasti ei ollut viimeinen, koska saattaisin itse miettiä kahdesti jatkoa, jos asiasta ihan Facessa kuulutellaan.

   Lainaa

  27. Tulos: -63 (75 ääntä)
   E: Hajottaa tuo Eeron tapa ilmaista asia. Ei ole taas vaikea tulkita siten, että hän kuvittelee naisen olevan jotenkin velvollinen harrastamaan miehen kanssa seksiä juuri silloin kun mies haluaa. Ostaisi flesarin, se ei ainakaan sotke itsekseen.
   Tulkinta oli täysin sinun omassa päässäsi.

   Lainaa

  28. Hannan pohjaton toosa 17.5.2017 0:47
   Tulos: -82 (114 ääntä)
   Hanna on loistava esimerkki kaikkeen tyytymättömästä happamasta olennosta joka pikkulapsen tavoin odottaa muiden tietävän mistä pitää ja mitä haluaa. Aikaisemmin on ollut sellaisten miesten kanssa jotka eivät ole lähteneet esittämään samaan aikaan terapeuttia ja lellivää isää insestistä fantasioivalle elämänkoululaiselle. Sitten on kuvioihin astunut läheisriippuvainen ja avuton Saku joka on hetkeksi tyydyttänyt tuon mustan aukon henkisen lapsen ja nyt se kuvittelee löytäneensä elämänsä rakkauden. Jonkin aikaa nuo kaksi säälittävää olentoa ovat yhdessä kunnes totuus paljastuu että Hanna on emotionaalisesti jälkeenjäänyt ja Saku on täysi tossukka jota "vaikeasti tyydytettävä" pirttihirmu lähinnä halveksii. Rukoilkaamme yhdessä että nuo ovat biologisesti kyvyttömiä tuottamaan tähän maailmaan jälkikasvua matkaamaan tarkkailuluokan kautta huumeriippuvuuteen ja prostituutioon.

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (35 ääntä)
   as: Tulkinta oli täysin sinun omassa päässäsi.
   Niin, onhan se omaa tulkintaa vaikea sijoittaa minnekään muualle, mitä sen nyt lisäksi tässä tekstimuodossa ilmaisin. Saa toki esittää eriäviä näkemyksiä.

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Ihanaa Hanna että löytyi joku jonka kanssa kommunikaatio & kemiat toimii! Onnea ja tyydytystä jatkoonkin! :D

   Lainaa

  31. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Edward Möller: Onkohan tämä Saku Xxxxx nyt sellainen “panomies”?
   Voi veljet!

   Lainaa

  32. Tulos: +31 (33 ääntä)
   putleri3: Hannalla ei ole kaikki vintissä kohdillaan
   Mutta alakerrassapa on. Mitä väliä vintillä, kaikki roju säilötään sinne ja ovi kiinni.

   Lainaa

  33. Tulos: +49 (61 ääntä)
   Hannan pohjaton toosa: Hanna on loistava esimerkki kaikkeen tyytymättömästä happamasta olennosta joka pikkulapsen tavoin odottaa muiden tietävän mistä pitää ja mitä haluaa. Aikaisemmin on ollut sellaisten miesten kanssa jotka eivät ole lähteneet esittämään samaan aikaan terapeuttia ja lellivää isää insestistä fantasioivalle elämänkoululaiselle. Sitten on kuvioihin astunut läheisriippuvainen ja avuton Saku joka on hetkeksi tyydyttänyt tuon mustan aukon henkisen lapsen ja nyt se kuvittelee löytäneensä elämänsä rakkauden. Jonkin aikaa nuo kaksi säälittävää olentoa ovat yhdessä kunnes totuus paljastuu että Hanna on emotionaalisesti jälkeenjäänyt ja Saku on täysi tossukka jota “vaikeasti tyydytettävä” pirttihirmu lähinnä halveksii. Rukoilkaamme yhdessä että nuo ovat biologisesti kyvyttömiä tuottamaan tähän maailmaan jälkikasvua matkaamaan tarkkailuluokan kautta huumeriippuvuuteen ja prostituutioon.
   Miten voi joku kääntää toisesta ihmisestä koetun ilon tyytymättömyydeksi???? Etkö itse saa kumppania nauttimaan vai menikö tämä tunteisiin surkean äitisuhteesi vuoksi?

   Lainaa

  34. Tulos: +21 (29 ääntä)
   fu: Ensikerrat on aina ainutlaatuisia. Muista se. Mutta turha olettaa, että sinua palvellaan, jos et itse tee mitään. Usein on käynyt niin, että nuolen maton, mutta en saa mitään esileikkiä itse. Minulle se tarkoittaa lupaa sille, että panen vain itselleni. Mitä tilasit?
   Sulle todellakin ovat ensi kerrat ainutlaatuisia, siksi että jäävät myös viimeisiksi ja ovat harvassa.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Yksi orgasmi --> "oikea rakkaus". Voi LOL.

   Lainaa

  36. hepomiesten tietotoimisto 17.5.2017 15:35
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Tulee tuosta jälkimmäisestä mieleen, kun entinen ystävä tapasi mustasukkaisen ja määräilevän miehen. Mies painosti tätä julistamaan kaikille netissä, ettei todellisuudessa ollut koskaan ennen saanut orgasmia, vaan feikanmut kaikki. Ja tietenkin nyt tosirakkauden myötä sai niitä jatkuvasti. Tämän suuren tosirakkauden johdosta kyseinen nainen on nykyään koditon ja narkomaani.

   Lainaa

  37. vaaleenpunaset lasit 17.5.2017 21:38
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Ippe: Yksi orgasmi –> “oikea rakkaus”. Voi LOL.
   No mut kai juuri rakastuneena kuuluukin tuntua siltä että on löytäny elämänsä rakkauden? Vähän niinku muusikot sanoo jokaisesta julkaisemastaan levystä et "tää on paras levy mitä ollaan koskaan tehty"

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (28 ääntä)
   Oikeesti niin surullista että jotkut naiset saa ekan orgasmin vasta seksitilanteessa. Tai jotkut ei jopa koskaan. Tuntuu ihan älyttömältä, näin naisena joka tulee oman käden kautta muutamassa minuutissa ja joka kerta. Kuinka turhauttavaa olisi jos ei pääsisi niitä paineita ikinä purkamaan, tai jos teininä olisi pitänyt sitä seksielämän aloitusta odottaa. Huhhei.

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (23 ääntä)
   TheDeerHunter: Teki eka mieli kommentoida, et joo hei kiva, mut sit aloin miettimään, et miks seksi ees on niin tabu ? Yhtä hyvin Hanna vois kertoo jostain mahtavasta IKEASTA ostamasta nojatuolista
   Seksi on tabu sen takia, koska suurin osa ihmisistä ei vaan yksinkertaisesti halua tietää millä tavalla sinä sinun sukuelimiäsi hiplailet. Ne ei halua nähdä valokuvia sinun peniksestä tai pillusta, kun taas uudesta sohvasta voi olla ihan miellyttävää nähdä päivitys ja valokuvia.

   Lainaa

  40. Pikkutarkka myyrä 6.10.2021 11:39
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hanna on kotkalaisia btw

   Lainaa

  41. Aito vihannes 31.8.2023 13:01
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hannan päivityksestä nousi, niin monta kysymystä ja teoriaa esiin itselläni. 1. Onko joku päättänyt trollailla hänen käyttäjällään? 2. Onko tää Saku mustasukkainen ja epävarma mies, joka on pakottanut Hannan laittaan tämän päivityksen? 3. Vai onko Hanna oikeasti vaan päättänyt tehdä tällaisen päivityksen? xD

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: liikaa tietoa, liian julkinen, pihdata, rakkaus, tosirakkaus