Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Työmarkkinoiden tilannekatsaus

  Tuntipalkka neljä euroa plus mahtavat edut!
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Nikon "sukunimi" on tekaistu. Työmarkkinoiden tilannekatsaus

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hottentotti 27.4.2017 1:39
   Tulos: +1136 (1150 ääntä)
   4 €/h :O

   Lainaa

  2. Sami Kuupas 27.4.2017 1:45
   Tulos: +795 (811 ääntä)
   Ai juma! "Tarviitko uuden Officen. Multa saat toimintatakuulla." "Saa pimeenä, voi nostaa samalla työttömyyskorvauksia." Rehelliset, lailliset liikemiehet. Kyä o hianoo! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +970 (976 ääntä)
   Mikä idiootti mainostaa fb:ssä harjoittavansa harmaata taloutta? Verottajan vihjepalvelu vastaanottaa mielellään tiedon henkilön koko nimestä

   Lainaa

  4. Tulos: -625 (889 ääntä)
   Oikeinkirjoituksella tai poliittisilla katsomuksilla tuskin on mitään tekemistä ammattitaidon kanssa, jokainen osaa varmasti itse tehdä päätöksen haluaako Nikolta palveluita ostaa. Mutta toki täytyy päästä osoittamaan oma paremmuus, kun sanat osataan taivuttaa oikein ja vähän sivussa halveuksutaan toisen vakaumusta :) Ihmiset ovat paskaa, ei mitään muuta.

   Lainaa

  5. Tulos: +600 (722 ääntä)
   Olov: Oikeinkirjoituksella tai poliittisilla katsomuksilla tuskin on mitään tekemistä ammattitaidon kanssa, jokainen osaa varmasti itse tehdä päätöksen haluaako Nikolta palveluita ostaa. Mutta toki täytyy päästä osoittamaan oma paremmuus, kun sanat osataan taivuttaa oikein ja vähän sivussa halveuksutaan toisen vakaumusta Ihmiset ovat paskaa, ei mitään muuta.
   Ai rasismi on vakaumus.

   Lainaa

  6. King Arthur 27.4.2017 2:34
   Tulos: +429 (465 ääntä)
   Olov: Oikeinkirjoituksella tai poliittisilla katsomuksilla tuskin on mitään tekemistä ammattitaidon kanssa, jokainen osaa varmasti itse tehdä päätöksen haluaako Nikolta palveluita ostaa. Mutta toki täytyy päästä osoittamaan oma paremmuus, kun sanat osataan taivuttaa oikein ja vähän sivussa halveuksutaan toisen vakaumusta Ihmiset ovat paskaa, ei mitään muuta.
   Onhan se jo paskan ihmisen merkki kun edellyttää palveluntarjoajalta jonkinlaista luotettavuutta. Sori jos rasismi on niin hieno "vakaumus" ettei sitä tohdi edes hieman arvostella. Siis kun onhan se jo itseisarvo että on jokin vakaumus. Oikeinkirjoitus ei ole itselleni iso juttu, lukihäiriö on todellinen vaiva eikä vie työkykyä. Toisaalta taas onhan se parempaa peeärrää osata kirjoittaa. Laittaa sitten vaikka jonkun muun siihen hommaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +423 (439 ääntä)
   Minä en ota töihin yhtäkään kirjoitustaidotonta it-kaveria. Varsinkaan koodaria. On jo nähty mitä siitä seuraa. Vältän myös noita WP-hörhöjä, ihan samoin kuin muitakin hörhöjä. Parempi pitää pää kylmänä ja mölyt mahassa niin homma hoituu ja töitäkin löytyy.

   Lainaa

  8. Tulos: +279 (291 ääntä)
   Ai että on ihanaa, kun tyhmät ihmiset ilmiantaa ihan itse itsensä. Säästyy muilta se vaiva.

   Lainaa

  9. Tulos: -145 (169 ääntä)
   ite en kyl haluis mitää pasksduunri tehä, saa vanhemmilta 200€ viikossa

   Lainaa

  10. :---------------------------------DDD 27.4.2017 7:56
   Tulos: +179 (205 ääntä)
   Olov: Oikeinkirjoituksella tai poliittisilla katsomuksilla tuskin on mitään tekemistä ammattitaidon kanssa, jokainen osaa varmasti itse tehdä päätöksen haluaako Nikolta palveluita ostaa. Mutta toki täytyy päästä osoittamaan oma paremmuus, kun sanat osataan taivuttaa oikein ja vähän sivussa halveuksutaan toisen vakaumusta Ihmiset ovat paskaa, ei mitään muuta.
   Olen useamman kerran kuullut kyseisten ääliöiden käyttävän lausahdusta "opettele vittu suomee".

   Lainaa

  11. Ihmettelijä 27.4.2017 8:00
   Tulos: +239 (247 ääntä)
   Vähän aiheen sivusta. Totta kai lukihäiriö on ymmärrettävä ongelma. Oon kuitenkin sitä mieltä, että mainoksissa ym. selkeä ja hyvin kirjoitettu teksti vaikuttaa mielikuvaan, jonka mahdollinen asiakas firmasta/myyjästä saa. Eihän asiakas voi tietää, onko palveluntarjoaja/myyjä lukihäiriöinen vai vaan huolimaton! Kai sitä voi pyytää kaveria tai tuttavaa vähän tarkistamaan kieliasua.

   Lainaa

  12. Tulos: +170 (178 ääntä)
   Hottentotti: 4 €/h
   Mut kato kun voi nostaa samalla kaikki tuet! Massia tulee ovista ja ikkunoista! En ihmettele, että jotkut ääliöt tämmöiseen sortuvat, mutta sitten on itku, kun jotain sattuu tai menee työnanatjan kanssa sukset ristiin.

   Lainaa

  13. Tulos: -117 (183 ääntä)
   Tietysti jotain tuotetta tai palvelua myydessä on hyvä kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen ja siivota rankimmat jutut pois julkisesta profiilista, mutta on tuo Johannakin kyllä aika rasittavan oloinen nillittäjä. Nikon henkilökohtaiset mielipiteet tai oikeinkirjoituksen taso tuskin vaikuttaa mitenkään tarjotun palvelun laatuun.

   Lainaa

  14. Tulos: +144 (162 ääntä)
   Suppo: Nikon henkilökohtaiset mielipiteet tai oikeinkirjoituksen taso tuskin vaikuttaa mitenkään tarjotun palvelun laatuun.
   Ehkä ei, mutta asiakkaiden määrään varmasti vaikuttaa. Itse en ainakaan alkaisi ottaan selvää Nikon palvelun laadusta.

   Lainaa

  15. Tulos: +63 (77 ääntä)
   dimm: ite en kyl haluis mitää pasksduunri tehä, saa vanhemmilta 200€ viikossa
   Noilla ensi eväillä ja kirjoitustaidolla toivon sulle hyvää duunari elämää :) Arvot kohdillaan ;)

   Lainaa

  16. Tulos: +132 (144 ääntä)
   Kuten olen aiemminkin sanonut, kirjoitusvirheitä vilisevät mainokset saa minut pysymään kaukana kyseisistä palveluntarjoajista. Se ei vaadi paljoa ylimääräistä hommaa kirjoittaa vaikka ensin officeen (se herjaa automaattisesti kirjoitusvirheistä) ilmoitus ja sitten kopioida sieltä facebookiin. Ei nyt pari virhettä haittaa mtn, mutta jos ilmoituksessa ei ole ainoatakaan oikein kirjoitettua lausetta niin ei anna kovin hyvää vaikutelmaa. Ja sitten tämä huima neljän euron tuntipalkka.. Ihan sama vaikka on pimeetä rahaa, orjatyövoimaa tuo on.

   Lainaa

  17. Tulos: -57 (135 ääntä)
   Tähän mennessä tullut ostettua ties mitä kaikkia palveluita erilaisilta firmoilta. On korjauksia, parannuksia ja uusia laitehankintoja. Aivan se ja sama onko myyjä ollut mitä mieltä esim. maahanmuutosta. Ihmiset on nykyaikana tosi peloissaan erimieltä olemisesta. Mikäli joku on eri mieltä, niin tällaisen ihmisen kanssa ei suostuta olemaan tekemisissä ja ihminen ignoorataan täysin. Todellisuudessa asioista keskustelemalla ja omaa näkemystään avartamalla oppii yleensä eniten uutta, verrattuna siihen, että pysytteleisi vain siellä samanmielisten ihmisen piirissä. Sehän se kaikkein vaarallisinta on näin henkisen kehityksen kannalta ja pahimmillaan aiheuttaa massapsykoosia, kun kukaan ei kyseenalaista mielipiteitä.

   Lainaa

  18. Tulos: -84 (184 ääntä)
   Miksi White Power on niin kamala juttu, mutta Black Poweria saa viljellä ilman rasistileimaa nyrkin pystyssä? Molemmat idioottimaista toimintaa eipä silti.

   Lainaa

  19. Tulos: -55 (79 ääntä)
   Jarkko hoitaa hommat julkisesti toisin kuin pizzapaikat..hahhah.

   Lainaa

  20. Tulos: -39 (83 ääntä)
   Ronde: Ai rasismi on vakaumus.
   Kaipa sitäkin voi jonkinlaisena vakamuksena pitää, rasisteja löytyy kaiken rotuisista.

   Lainaa

  21. Gaylord Focker 27.4.2017 14:21
   Tulos: -125 (133 ääntä)
   riesa: Ai että on ihanaa, kun tyhmät ihmiset ilmiantaa ihan itse itsensä. Säästyy muilta se vaiva.
   Olet paskaa.

   Lainaa

  22. Gaylord Focker 27.4.2017 14:23
   Tulos: -107 (129 ääntä)
   Maailma olis paljon parempi ilman johannan kaltaisia idiootteja.

   Lainaa

  23. Tulos: +45 (49 ääntä)
   dimm: ite en kyl haluis mitää pasksduunri tehä, saa vanhemmilta 200€ viikossa
   No sullahan on valoisa tulevaisuus edessä.

   Lainaa

  24. Tulos: -71 (77 ääntä)
   Toivottavasti tuo viimeinen sankari saa syövän ja kokee oikein hitaan ja tuskallisen kuoleman.

   Lainaa

  25. Tulos: +48 (68 ääntä)
   Tege: Tähän mennessä tullut ostettua ties mitä kaikkia palveluita erilaisilta firmoilta. On korjauksia, parannuksia ja uusia laitehankintoja. Aivan se ja sama onko myyjä ollut mitä mieltä esim. maahanmuutosta. Ihmiset on nykyaikana tosi peloissaan erimieltä olemisesta. Mikäli joku on eri mieltä, niin tällaisen ihmisen kanssa ei suostuta olemaan tekemisissä ja ihminen ignoorataan täysin. Todellisuudessa asioista keskustelemalla ja omaa näkemystään avartamalla oppii yleensä eniten uutta, verrattuna siihen, että pysytteleisi vain siellä samanmielisten ihmisen piirissä. Sehän se kaikkein vaarallisinta on näin henkisen kehityksen kannalta ja pahimmillaan aiheuttaa massapsykoosia, kun kukaan ei kyseenalaista mielipiteitä.
   Eihän ne rajakitkaan halua olla tekemisissä muiden kuin kaltaistensa kanssa. Voisi heidänkin näkemyksensä avartua.

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (33 ääntä)
   Tege: Tähän mennessä tullut ostettua ties mitä kaikkia palveluita erilaisilta firmoilta. On korjauksia, parannuksia ja uusia laitehankintoja. Aivan se ja sama onko myyjä ollut mitä mieltä esim. maahanmuutosta. Ihmiset on nykyaikana tosi peloissaan erimieltä olemisesta. Mikäli joku on eri mieltä, niin tällaisen ihmisen kanssa ei suostuta olemaan tekemisissä ja ihminen ignoorataan täysin. Todellisuudessa asioista keskustelemalla ja omaa näkemystään avartamalla oppii yleensä eniten uutta, verrattuna siihen, että pysytteleisi vain siellä samanmielisten ihmisen piirissä. Sehän se kaikkein vaarallisinta on näin henkisen kehityksen kannalta ja pahimmillaan aiheuttaa massapsykoosia, kun kukaan ei kyseenalaista mielipiteitä.
   Kun ostan tuotteen, minua kiinnostaa ja ainoa mitä haluan on myyjän ammattitaito - ei heidän henkilökohtaiset mielipiteensä muista asioista. Kannattaa erotella henkilökohtaiset ja 'yrityksen' markkinointikanavat.

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Olov: Oikeinkirjoituksella tai poliittisilla katsomuksilla tuskin on mitään tekemistä ammattitaidon kanssa, jokainen osaa varmasti itse tehdä päätöksen haluaako Nikolta palveluita ostaa. Mutta toki täytyy päästä osoittamaan oma paremmuus, kun sanat osataan taivuttaa oikein ja vähän sivussa halveuksutaan toisen vakaumusta Ihmiset ovat paskaa, ei mitään muuta.
   Haluaisi myydä taitojaan muttei osaa -rasismi ei ole useimpien mielestä validi kanta, joten ei ehkä ole järkevää karkoittaa melkein koko asiakaskuntaa heti kättelyssä vaikka ystävien kanssa olisi mitä mieltä. Sitten kirjoittaa ilmoituksen muttei osaa -kyllä, joillain on lukihäiriö, mutta tämän palvelujen vaihdon ajatuksenahan että ostaja ei osaa kasata tietokonetta ja siksi hankkii jonkun muun tekemään sen, joten jos kasaaja ei osaa kirjoittaa niin hankkisi jonkun muun tekemään sen. Sitten myisi vielä ohjelmistoja vaikkei osaa -lisenssit tms- niin tässä vaihteessa potentiaaliasta asiakasta on mahdoton vakuuttaa että hän osaisi yhtään mitään muutakaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Fiksua mainostaa pimeitä töitä facebookissa. Kuinka monta minuuttia meni ennenkuin joku käräytti Jarkon?

   Lainaa

  29. Jalopuutoukka 27.4.2017 21:32
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   dimm: ite en kyl haluis mitää pasksduunri tehä, saa vanhemmilta 200€ viikossa
   Mä saan paskaduunista ~1150€/vko, mutta joudun toki maksamaan verot. Onneksi olet vähään tyytyväinen.

   Lainaa

  30. Tulos: -24 (30 ääntä)
   Miksi taustatietona kerrotaan Nikon sukunimen olevan tekaistu, kun eihän sitä edes näy koko jutussa? En ymmärrä

   Lainaa

  31. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Lottie: Miksi taustatietona kerrotaan Nikon sukunimen olevan tekaistu, kun eihän sitä edes näy koko jutussa? En ymmärrä
   Johanna viittaa viimeisessä kommentissaan Nikon sukunimeen.

   Lainaa

  32. Tulos: +62 (76 ääntä)
   Miksi kaikista on niin kamalaa jotenkin, ettei halua henkilökohtaisesti tukea ihmistä, jonka maailmankatsomus eroaa radikaalisti omastaan? Eikä joku White Power nyt oikeasti ole enää pelkkää maahanmuuttokritiikkilässytystä, vaan sen sortin vakaumus, että sietääkin kiertää kaukaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +49 (51 ääntä)
   WHITE PowerPoint nyt shokki hintaan! Vain 88€!

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Pirilä: WHITE PowerPoint nyt shokki hintaan! Vain 88€!
   Myyn tuossa shokkia

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (33 ääntä)
   ihanbtw: Noilla ensi eväillä ja kirjoitustaidolla toivon sulle hyvää duunari elämää Arvot kohdillaan
   Itse veikkaan, että tuo oli rölli. Mutta kiva asenne on sullakin. Selvästi pidät duunareita itseäsi huonompina. Miksi? Mikä susta tekee paremman? Miten oli niiden arvojen kanssa? Luuletko itse, että kirjoituksessasi ei ollut virheitä? Minä en luule. Tiedän, että siinä oli. Terveisin: Duunari, joka osaa kohtuullisesti kirjoittaakin. PS. Hetkinen, vai olitko sinäkin trölli? Ei näistä nykyään tiedä, kun on niin paljon idiootteja.

   Lainaa

  36. Jokin nimimerkki 28.4.2017 8:50
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Päteminen menettää pahasti tehoaan, jos toisen kirjoitusvirheitä korjatessaan lisää perään "muistaakseni".

   Lainaa

  37. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Sain aikanaan siivojana kesätyössä 8€/h, ja ihan laillisesti. Ja nekin tulot vielä oikeutti asumistukeen, kaikki tämä laillisesti: veroja maksaen ja cv:tä ja eläkettä kartuttaen. Miksi kukaan lähtis mukaan tuohon 4€/h pimeenä -diiliin? :D

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Pirilä: WHITE PowerPoint nyt shokki hintaan! Vain 88€!
   Onhan uusin piraatti versio ja toiminta takuulla?

   Lainaa

  39. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Nekrit vituu sumi soumalaisille!!

   Lainaa

  40. Turvat tukkoon 28.4.2017 17:10
   Tulos: -39 (49 ääntä)
   hmm: Eikä joku White Power nyt oikeasti ole enää pelkkää maahanmuuttokritiikkilässytystä, vaan sen sortin vakaumus, että sietääkin kiertää kaukaa.
   Eikä siedä! Jokainen tämän kommentin miinustaja on liberaalihuoraaja. Olen oikeassa ja te ette. Olette roskaa ja jätettä.

   Lainaa

  41. Tulos: -46 (64 ääntä)
   Kaksi hiekkapilluista poliittisesti motivoitunutta kummaa pätijää yhden kaverin kimpussa ihan tyhjästä. Ei meillä ole mitään mahdollisuuksia enää, kulttuuri tekee itsemurhaa.

   Lainaa

  42. kuollut meemi on paras meemi 30.4.2017 2:39
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Hommat hoituu, kuha ei oo vääränvärinen! Anteeksi.

   Lainaa

  43. Satunnainen randomi 30.4.2017 4:19
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   JPT: Mut kato kun voi nostaa samalla kaikki tuet! Massia tulee ovista ja ikkunoista! En ihmettele, että jotkut ääliöt tämmöiseen sortuvat, mutta sitten on itku, kun jotain sattuu tai menee työnanatjan kanssa sukset ristiin.
   Samoille menisi tekijän kannalta tehdä ihan normi palkalla normi työsuhteessa osa-aikaista. 300 eur asti kk saa tehdä töitä kun on kelan/liiton/työttömyyskassan rahoilla ja pitää muut rahansa kuin asumistuen koskemattomana. Paperisotaa joutuu käymään enempi. Vasta yli 300 eur/kk menevästä palkasta puolet sovitellaan. Jopa toimeentulotuella ollessa saa tehdä töitä menettämättä kaikkea tukea heti. Tosin silloin kun toimeentulotuki oli kuntien vastuulla tässäkin oli kyllä tosi värikkäitä käytäntöjä, kuten "kysy vanhemmiltasi" ja "miksi et tee enempää töitä" tai "laita koira piikille". Mitäs sitten kun vanhempasi ovat työttömämpiä kuin sinä itse, kotona se koiran seura on ainoa mikä pitää pään kasassa, ja ainoa työ minkä saat on alle 18 viikkotuntia eikä edes kartuta kelan työssäoloehtoa. Se on kuitenkin vastaanotettava jos ei halua seuraamuksia. Tosin tuo kyseinen työnantaja ei halua maksaa, paitsi työntekijämaksuja ja veroja, ylipäätäänkään kunnon palkkaa. Lisäksi töissä pitäisi varmaan asua.

   Lainaa

  44. Turvat tukkoon 1.5.2017 2:56
   Tulos: -25 (31 ääntä)
   Turvat tukkoon: Eikä siedä! Jokainen tämän kommentin miinustaja on liberaalihuoraaja. Olen oikeassa ja te ette. Olette roskaa ja jätettä.
   Näkyypä olevan lerppahaaraisia liberaalilutkia kuulolla. Olette paskaa, minä en.

   Lainaa

  45. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Mulle on aivan sama kannattaako kaveri White poweria, black poweria, yellow poweria, green poweria tai vaikka Shellin V-poweria, osaako kirjoittaa tai laskea, kunhan sovitut hommat tulee hoidetuksi.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (18 ääntä)
   y.ö.h: Ja sitten tämä huima neljän euron tuntipalkka.. Ihan sama vaikka on pimeetä rahaa, orjatyövoimaa tuo on.
   Still better than 9€/pvä. :/ Ei sillä, olen viestisi kanssa täysin samaa mieltä.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Olov: Oikeinkirjoituksella tai poliittisilla katsomuksilla tuskin on mitään tekemistä ammattitaidon kanssa, jokainen osaa varmasti itse tehdä päätöksen haluaako Nikolta palveluita ostaa. Mutta toki täytyy päästä osoittamaan oma paremmuus, kun sanat osataan taivuttaa oikein ja vähän sivussa halveuksutaan toisen vakaumusta Ihmiset ovat paskaa, ei mitään muuta.
   Heh, ai nykyään rasismi on "vakaumus". Niinpä tietenkin.

   Lainaa

  48. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Niuho-Johanna ei nokkeluudessaan huomannut, että myös "kohtuu hintaan" on myös yhdyssana! 3:D

   Lainaa

  49. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Rebeccus63: Niuho-Johanna ei nokkeluudessaan huomannut, että myös “kohtuu hintaan” on myös yhdyssana! 3:D
   Ellei sitten myy kohtuutta johonkin hintaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: työnhaku, ravintola, palkka, verot, markkinointi, tietokone, white power