Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paino putoaa kuin kivi

Hyvä ja testattu pikadieetti, hei!
Suurenna näkymä
Paino putoaa kuin kivi

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 79 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1360 (1418 ääntä)
   Haistakaa vittu, antakaa mun olla läski ja syödä ja vihata liikuntaa

   Lainaa

  2. Tulos: +829 (843 ääntä)
   Jokainen dietti, jokainen laihdutuskuuri on pohjimmiltaan elämäntapamuutos. Jos et ole valmis tätä muutosta tekemään niin se on voi voi ja se 10+ kiloo on ja pysyy siinä kropassa.

   Lainaa

  3. Vauhtihirmu 20.4.2017 0:45
   Tulos: +567 (591 ääntä)
   Piridieetti vois toimia!

   Lainaa

  4. Tulos: +1000 (1004 ääntä)
   Haluan pudottaa 10 kiloa painoa mahdollisimman nopeasti muuttamatta mitään elämässäni...Näinhän se meneeki. Kaikki mulle heti nyt!

   Lainaa

  5. Nuuskamuikkunen 20.4.2017 0:53
   Tulos: +695 (737 ääntä)
   Sonjalle vinkki: kallista päätä puolelta toiselle. Veikkaan että ainakin 10kg kusta valuu korvista ulos.

   Lainaa

  6. Tulos: -352 (592 ääntä)
   Idiootti! Ja ilmeisesti läskikin vielä. 100% Suomalaista vaimo matskua.

   Lainaa

  7. Tulos: +470 (528 ääntä)
   Nyt mua alkoi kiinnostaa. Jos kasvikset "ei oo Sonjan juttu" koska ovat pupunruokaa, niin elääkö hän pelkillä liha- ja maitotuotteilla? Saattaisi selittää sen ettei paino putoa. ;)

   Lainaa

  8. Tulos: +314 (340 ääntä)
   Jes: Haistakaa vittu, antakaa mun olla läski ja syödä ja vihata liikuntaa
   Rehellisesti.. Tämä on niin minä.

   Lainaa

  9. Tulos: +667 (679 ääntä)
   Haluasin ison asunnon ja uuden auton, mut työnteko ei oo sit mun juttu. Ja niin, ootte muuten kaikki sit paskoja!

   Lainaa

  10. Tulos: +706 (710 ääntä)
   Hei olisko mitää vinkkejä, vaikka jotain sovellusta jolla sais nopeesti 1000€ rahaa? Tuo lisävuorojen tekeminen ei oikee oo mun juttu nii sitä on sit turha ehdottaa. :D En rupee ottaa lainaakaan ku se ei oikee ole mun juttu. Se sit pitää maksaa takas.. En ota palkkaennakkookaa, se kun on sit pois mun lopullisesta palkasta.. En rupee myöskää säästelee ku sit pitää rueta elää nii niukasti. :( Ootte kaikki iha paskoja ku ette keksiny mitää.

   Lainaa

  11. Tulos: +184 (200 ääntä)
   Rasvaimu.

   Lainaa

  12. Tulos: -160 (356 ääntä)
   Inu: Nyt mua alkoi kiinnostaa. Jos kasvikset “ei oo Sonjan juttu” koska ovat pupunruokaa, niin elääkö hän pelkillä liha- ja maitotuotteilla? Saattaisi selittää sen ettei paino putoa.
   :'D No jos syö jotain mikä on tehty imettävälle vasikalle tarkoitetusta tissinesteestä, niin miten voi kasvaakaan muuten kuin lehmäksi. Ristiriitaista ettei sitten kasvit maistu muuten!

   Lainaa

  13. Tulos: +275 (341 ääntä)
   Cheese: :’D No jos syö jotain mikä on tehty imettävälle vasikalle tarkoitetusta tissinesteestä, niin miten voi kasvaakaan muuten kuin lehmäksi. Ristiriitaista ettei sitten kasvit maistu muuten!
   Mistä lähtien vasikat on imettänyt?

   Lainaa

  14. Tulos: +247 (259 ääntä)
   "Siis mun pitäis niinku pudottaa painoa, mutta liikuntaa en sit suostu harrastaa, kasviksii en syö hyii, hiilareita en jätä pois, että nyt vaan joku tuo mulle jonkun pillerin kiitti ja mahd äkkiä!"

   Lainaa

  15. Tulos: +21 (39 ääntä)
   Että semmosta :D

   Lainaa

  16. Tulos: -84 (154 ääntä)
   Itse olen huomannut hyvän dietin eli syö kerran päivässä. Paino alkaa tippumaan huimasti. Itselläni paino tippui melkein 20 kiloa. Oikeastaan painoa tippui aivan liikaa. Mutta ainakin sai painoa pois

   Lainaa

  17. Tulos: +259 (267 ääntä)
   Sonja muuta kuuhun. 5/6 osaa painosta putoaa samantien.

   Lainaa

  18. Vastarannan kiiski 20.4.2017 6:50
   Tulos: +217 (227 ääntä)
   Olenkohan väärässä olettaessani, että tuo keskustelu ja sen lopputulos johti jonkunnäköiseen lohtusyömiseen.

   Lainaa

  19. Tulos: +164 (170 ääntä)
   Hui, olisihan se aika vaarallista, jos olisi ihmepilleri, jolla saisi nopeasti kymmenen kiloa rasvaa pois. Kyllä ei olisi enää ylipainoisia, koska kaikki kuolisivat popsiessaan ihmepillereitä.

   Lainaa

  20. Tulos: +219 (229 ääntä)
   Onks tää se sama muikkeli, joka osti itselleen tarkoituksella liian pienen häämekon ja kiukutteli koko universumille, kun ei laihdutus onnistunutkaan? :D

   Lainaa

  21. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 20.4.2017 8:05
   Tulos: +39 (65 ääntä)
   gandi: Itse olen huomannut hyvän dietin eli syö kerran päivässä. Paino alkaa tippumaan huimasti. Itselläni paino tippui melkein 20 kiloa. Oikeastaan painoa tippui aivan liikaa. Mutta ainakin sai painoa pois
   Toi toimii hetken. Sen jälkeen elimistö tottuu siihen ja ei saa enempää tiputettua samalla konstilla. Tosin sulla varmaan hyvä asia, jos tippui liikaa ^^

   Lainaa

  22. Tulos: +95 (105 ääntä)
   ainoa toimiva ihmedieetti on tahto pudottaa painoa. jos tahtoa ei ole, paino ei putoa. jos se on, paino putoaa joko ihmeen nopeasti, tai vaihtoehtoisesti hitaasti ja rauhallisesti. ja jos tahtoa oikeasti löytyy, löytyy muutkin keinot. vaikka sitten niitten pupunruokien oikeanlainen maustaminen, tahi mieluisan liikuntalajin löytyminen.

   Lainaa

  23. Tulos: +201 (209 ääntä)
   Voi Sonja, juuri uusimmassa Tiede-lehdessä oli juttu, joka varmasti kiinnostaisi sinua! "- - 1930-luvun alussa ranskalaiset tutkivat ilmiötä tarkemmin ja huomasivat, että dinitrofenoli-niminen yhdiste vilkastutti ravintoaineiden palamista koe-eläimissä. - - Pian havainnon jälkeen yhdysvaltalaistutkijat syöttivät dinitrofenolia lihaville ihmisille. Näiden paino alkoi pudota 'ilman erikoista ruokajärjestystä ja liikuntaharjoituksia'. Kauppaan ilmestyi uusi tekohas laihdutuslääke, joka levisi nopeasti maailmalle. - - vuosituhannen vaihteen tienoilla se koki uuden tulemisen internetissä. Sitä ryhdyttiin markkinoimaan kehonrakentajille iskulauseella 'The king of the fat-loss drugs'." Dinitrofenoli siis oikeasti toimii rasvanpoltossa. Se on se ihmepilleri, jota ei monien mielestä ole olemassakaan. Ja mikä parasta, siinä on vain yksi pikkiriikkinen sivuoire. Kuolema. "Suuri joukko ihmisiä sairastui ja monet kuolivat hypertermiaan, ruumiinlämmön liialliseen nousuun. - - Vielä muutama vuosi sitten ilmeni sen aiheuttamia kuolemantapauksia. Netin kautta ei kannata ostaa mitään rasvanpolttoon markkinoituja tuotteita. Parhaimmillaan ne ovat tehottomia ja vaarattomia. Pahimmillaan ne polttavat rasvaa ja ovat vaarallisia myrkkyjä." Lähde: Tiede 4/2017, s.19.

   Lainaa

  24. Tulos: +128 (134 ääntä)
   Mari: Haluan pudottaa 10 kiloa painoa mahdollisimman nopeasti muuttamatta mitään elämässäni…Näinhän se meneeki. Kaikki mulle heti nyt!
   Riittäisikö, jos irrottaisi toisen käsivarren, vai pitäisikö hakata koivesta pätkä pois? Sehän on helpoin tapa, eikä tule kovin äkkiä kilot takaisin, ainakaan ne irroitetut.

   Lainaa

  25. Naiset On Sikoja! 20.4.2017 9:39
   Tulos: +71 (87 ääntä)
   vituttaa kun muut tulee auttaa

   Lainaa

  26. purppurakruunu 20.4.2017 9:39
   Tulos: +59 (79 ääntä)
   Sokerin vähentäminen auttaa muuten helvetisti, enemmän vielä kuin liikunnan lisääminen. Sekä "oikean" sokerin vähentäminen, että kaikkien fruktoosejen ja millä nimellä niitä nyt sisällysluetteloissa kulkeekaan, ja vaaleiden vehnien. Jonkun perus cornflakes-lautasenkaan ei ajattelisi olevan hirveän epäterveellinen, mutta kaulasta alaspäin se käyttäytyy samalla tavoin, kuin kulhollinen pelkkää sokeria. Fed Up kannattaa katsoa, vaikka ei laihduttaa tarvitsisikaan.

   Lainaa

  27. Tulos: -19 (61 ääntä)
   Syöt vähemmän kaloreita kuin poltat, ei kyllä todellakaan päde karppauksessa!

   Lainaa

  28. Tulos: -47 (115 ääntä)
   Inu: Nyt mua alkoi kiinnostaa. Jos kasvikset “ei oo Sonjan juttu” koska ovat pupunruokaa, niin elääkö hän pelkillä liha- ja maitotuotteilla? Saattaisi selittää sen ettei paino putoa.
   Samaa puppua kuin se, että vegaanit olisivat aina hoikkia ja lihaksikkaita. Lähinnä laihoja läskejä suurin osa. Rasvahan ei itsessään lihota vaan sokeri jota sen kanssa mässätään.

   Lainaa

  29. Tulos: -34 (72 ääntä)
   Cheese: :’D No jos syö jotain mikä on tehty imettävälle vasikalle tarkoitetusta tissinesteestä, niin miten voi kasvaakaan muuten kuin lehmäksi. Ristiriitaista ettei sitten kasvit maistu muuten!
   Maidon epäterveellisyys johtuu pääosin pästöroinnista. Kovat juustot eivät itsessään ole epäterveellisiä. Kevytskeida juustoissa on usein myös karrageenia joka on monen kropalle täyttä myrkkyä.

   Lainaa

  30. Tulos: -39 (75 ääntä)
   Syanidikapselin vois Sonja nappaa. Ei tarvi ottaa ku yhen kerran ja takaan, että paino alkaa putoomaan.

   Lainaa

  31. Kirjautuminen epäonnistui 20.4.2017 10:16
   Tulos: +126 (132 ääntä)
   Mitä nopeammin laihtuu, sitä enemmän pudotetusta painosta on jotain muuta kuin rasvaa. Nesteitä ja lihaksia. Mikä hillitön kiire ihmisille aina tulee, kun päättävät haluta laihtua? On voitu olla vuosia ylipainoinen, mutta sitten yhtäkkiä pitäisi saada kaikki kerralla pois. Moni lopettaa toimivan ruokavalion, jolla olokin on paljon terveempi, kun tuloksia ei tullutkaan kiloja viikossa, vaan VAIN kilon tai puoli. Hitaasti tiputetut kilot myös varmemmin pysyvät poissa. Ja jos tiputtaa 10 kg muutamassa viikossa, on lähelle 100 % varmaa että ne tulevat takaisin, kun lopettaa kuurinsa. Kun lihasten glykogeenivarastot taas täyttyvät ja sitovat nestettä, siinä nousee heti jo muutama kilo. Ja jos on ehtinyt oikeaa läskiäkin saada pois, niin totta kai se kertyy uudestaan, jos palaa takaisin ruokavalioon jolla kerran jo lihoi.

   Lainaa

  32. Kalajannelle soppaa 20.4.2017 10:23
   Tulos: +103 (127 ääntä)
   Metamfetamiini vois olla oikea ratkasu. Vai ootteko muka nähnyt läskiä piripäätä?

   Lainaa

  33. Tulos: -26 (64 ääntä)
   Inu: Nyt mua alkoi kiinnostaa. Jos kasvikset “ei oo Sonjan juttu” koska ovat pupunruokaa, niin elääkö hän pelkillä liha- ja maitotuotteilla? Saattaisi selittää sen ettei paino putoa.
   No ei kyllä selitä, ite en syö kasviksia, harvoin edes hedelmiä ja parhaimmillaan pudottanu 16 kiloa ylimäärästä. Se on ihan sama mistä se annos koostuu, kunhan määrät on oikeat.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (39 ääntä)
   gandi: Itse olen huomannut hyvän dietin eli syö kerran päivässä. Paino alkaa tippumaan huimasti. Itselläni paino tippui melkein 20 kiloa. Oikeastaan painoa tippui aivan liikaa. Mutta ainakin sai painoa pois
   Tämä on hyvä, mutta vaatii sellaisen ominaisuuden, että verensokerin pitää pysyä tasaisena, vaikka ravintoa tulee 24 h välein.

   Lainaa

  35. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Hahhah: Syöt vähemmän kaloreita kuin poltat, ei kyllä todellakaan päde karppauksessa!
   Mihin se ylimääräinen energia karppauksessa sitten menee?

   Lainaa

  36. Tulos: +41 (51 ääntä)
   Nielurisaleikkaus voisi toimia Sonjan kohdalla. Varsinkin jos tikit aukeaa kesken paranemisprosessin, hän olisi parhaimmillaan kesäkuun alkuun asti ilman kiinteää ruokaa.

   Lainaa

  37. Tulos: -23 (119 ääntä)
   Vituttaa se ihminen, joka keksi käsitteen "fat shaming". Joutuu kattelee ja kuuntelee tollasia epäterveellisesti eläviä, kitiseviä ja muita kuin omia valintoja syyllistäviä läskejä. Oikeesti hyvät ihmiset älkää edes yrittäkö auttaa näitä Sonjia, huomaahan tosta että se ei edes halua laihtua. Ja te jotka kerrotte vinkkejä siihen ootte fat sheimaajii yhyy.

   Lainaa

  38. Tulos: +53 (67 ääntä)
   Ehdottomasti nopein ja tehokkain tapa pysyvään painonpudotukseen on tietysti raaja-amputointi. Pienikin nainen pystyy pudottamaan tuon 10 kiloa helposti! Suosittelen!

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (37 ääntä)
   Paras tapa pudottaa painoa 10kg kertaheitolla on leikata molemmat kädet irti.

   Lainaa

  40. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Mä haluun kans sellasen fitnessmallin kropan kesäks. Mut en kyl tykkää liikunnasta yhtään ja haluun syödä just mitä mua huvittaa. Ehdotuksia? Ravintolisät, laksatiivit, yms???

   Lainaa

  41. Tulos: +136 (138 ääntä)
   Miten olisi Ihmedieetti(tm): "Syö ja juo mitä ikinä haluat - ihme jos laihdut!"

   Lainaa

  42. Arkkienkeli 20.4.2017 12:13
   Tulos: -25 (49 ääntä)
   hiphei: Hui, olisihan se aika vaarallista, jos olisi ihmepilleri, jolla saisi nopeasti kymmenen kiloa rasvaa pois. Kyllä ei olisi enää ylipainoisia, koska kaikki kuolisivat popsiessaan ihmepillereitä.
   Syanidipillerillä saa paino-ongelmat katoamaan lopullisesti.

   Lainaa

  43. Tulos: +71 (79 ääntä)
   Hahhah: Maidon epäterveellisyys johtuu pääosin pästöroinnista. Kovat juustot eivät itsessään ole epäterveellisiä. Kevytskeida juustoissa on usein myös karrageenia joka on monen kropalle täyttä myrkkyä.
   Pastörointi on maidon lämpötilan nostamista hetkellisesti lähelle kiehumista. Se tappaa bakteereita, mutta ei tee maidosta sen vaarallisempaa. UHT maito on iskukuumennettua maitoa, jossa hetkellisesti maidon lämpötila on käynyt 120 asteessa. Siinä kuolee myös bakteerien itiöt ja se saa maidon säilymään tosi pitkään. Suuri osa kaupassa myytävistä mehuista on iskukuumennettua. Homogenointi taasen muuttaa maidon proteiinirakennetta ja voi aiheuttaa maitoallergiaa. Separoinnilla tarkoitetaan kerman erottamista maidosta.

   Lainaa

  44. Perunahyytelö 20.4.2017 14:19
   Tulos: +87 (89 ääntä)
   Tähän ongelmaan löytyy kyllä ratkaisu. Lapamato !

   Lainaa

  45. Tulos: +85 (103 ääntä)
   Sonja on nyt kyllä määritellyt tuon fat shaming -käsitteen aika uniikilla tavalla. Mikä on harmillista, koska se sitten herättää vaikka tässäkin kommenttiosiossa ne jotka ottavat aina mahdollisuutensa väittää ettei fat shamingia ole olemassakaan. Miettikää nyt pikkusen, Sonjan tapaus ei ole mikään esimerkki siitä mitä fat shamingilla yleensä tarkoitetaan, Sonja vaan on typerys.

   Lainaa

  46. Tulos: -18 (50 ääntä)
   Inu: Nyt mua alkoi kiinnostaa. Jos kasvikset “ei oo Sonjan juttu” koska ovat pupunruokaa, niin elääkö hän pelkillä liha- ja maitotuotteilla? Saattaisi selittää sen ettei paino putoa.
   Kyl mun paino pysyy ihan vakiona vaikka pupunruoka ei ole mun juttu. Lihaa ja kalaa eri lisukkeella (siis peruna, riisi, pasta) ja maitotuotteita. Joskus ehkä erehtyy joku tuorekasvis lautaselle. Paistettuja ja keitettyjä/höyrytettyjä kasviksia en syö. Toki työ on fyysisesti raskasta joten kulutusta on.

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (15 ääntä)
   http://tummytuck.fi/ Näin ostos-tv:ssä ohimennen. Sonja varmasti innostuu

   Lainaa

  48. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Iskä tais laihuttaa juuriki sen kymmenen kiloa pelkällä pussikeittodieetillä aika äkkiä. Ja hyvin läski on pysynykki poissa.

   Lainaa

  49. Tulos: -18 (32 ääntä)
   Sonja, lihota mielummin 10kg, njam!

   Lainaa

  50. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Hei, Sonja halus pika dietin, mut ihmiset anto ohjeita vaan pikadieetteihin. Ei ihmekään kun ei löytyny yhteisymmärrystä.

   Lainaa

  51. Super_Factoid 20.4.2017 18:57
   Tulos: +38 (50 ääntä)
   Kala: Voi Sonja, juuri uusimmassa Tiede-lehdessä oli juttu, joka varmasti kiinnostaisi sinua! “- – 1930-luvun alussa ranskalaiset tutkivat ilmiötä tarkemmin ja huomasivat, että dinitrofenoli-niminen yhdiste vilkastutti ravintoaineiden palamista koe-eläimissä. – - Pian havainnon jälkeen yhdysvaltalaistutkijat syöttivät dinitrofenolia lihaville ihmisille. Näiden paino alkoi pudota ‘ilman erikoista ruokajärjestystä ja liikuntaharjoituksia’. Kauppaan ilmestyi uusi tekohas laihdutuslääke, joka levisi nopeasti maailmalle. – - vuosituhannen vaihteen tienoilla se koki uuden tulemisen internetissä. Sitä ryhdyttiin markkinoimaan kehonrakentajille iskulauseella ‘The king of the fat-loss drugs’.” Dinitrofenoli siis oikeasti toimii rasvanpoltossa. Se on se ihmepilleri, jota ei monien mielestä ole olemassakaan. Ja mikä parasta, siinä on vain yksi pikkiriikkinen sivuoire. Kuolema. “Suuri joukko ihmisiä sairastui ja monet kuolivat hypertermiaan, ruumiinlämmön liialliseen nousuun. – - Vielä muutama vuosi sitten ilmeni sen aiheuttamia kuolemantapauksia. Netin kautta ei kannata ostaa mitään rasvanpolttoon markkinoituja tuotteita. Parhaimmillaan ne ovat tehottomia ja vaarattomia. Pahimmillaan ne polttavat rasvaa ja ovat vaarallisia myrkkyjä.” Lähde: Tiede 4/2017, s.19.
   Vähän pelkään, että Sonjan reaktio tuohon juttuun olisi: "Miks mua joku tappo pilleri kiinnostas? Kertokaa jostai mikä auttaa!" Omasta puolesta sen sijaan täytyy sanoa, että oli kyllä hyvin mielenkiintoinen juttu.

   Lainaa

  52. Jukka Piripää 20.4.2017 19:48
   Tulos: -3 (27 ääntä)
   Amfetamiini kuuri voisi auttaa. Paremmin pysyy poissa jos ottaa meta-amfetamiiniä.

   Lainaa

  53. Sampo Makkonen 20.4.2017 22:06
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   satavarma dieetti: aina kun on nälkä alat tappelee isompiea kanssa.

   Lainaa

  54. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Enjoy your fatness vaan jos meinasit laihtua sohvalla maaten. :D

   Lainaa

  55. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Aina välillä näitä tulee vastaan joka kerta olen yhtä iloinen ettei tuttavapiirissä ole samanlaisia.

   Lainaa

  56. Tulos: +48 (56 ääntä)
   Kaikki läskit ei oo lepposia.

   Lainaa

  57. Tulos: -20 (30 ääntä)
   Jukka Piripää: Amfetamiini kuuri voisi auttaa. Paremmin pysyy poissa jos ottaa meta-amfetamiiniä.
   Onko vankilassa nykyään netinkäyttö sallittua selleissä?

   Lainaa

  58. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Stressi pudottaa painoa aika näppärästi. Vietin yhdenn kesän työttömyyden, kiristyksen ja asunnottomuusuhan keskellä. 20% kehon massasta pois kuin taikaiskusta ja vain murto-osa tullut sen jälkeen takaisin.

   Lainaa

  59. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Kala: Voi Sonja, juuri uusimmassa Tiede-lehdessä oli juttu, joka varmasti kiinnostaisi sinua! “- – 1930-luvun alussa ranskalaiset tutkivat ilmiötä tarkemmin ja huomasivat, että dinitrofenoli-niminen yhdiste vilkastutti ravintoaineiden palamista koe-eläimissä. – - Pian havainnon jälkeen yhdysvaltalaistutkijat syöttivät dinitrofenolia lihaville ihmisille. Näiden paino alkoi pudota ‘ilman erikoista ruokajärjestystä ja liikuntaharjoituksia’. Kauppaan ilmestyi uusi tekohas laihdutuslääke, joka levisi nopeasti maailmalle. – - vuosituhannen vaihteen tienoilla se koki uuden tulemisen internetissä. Sitä ryhdyttiin markkinoimaan kehonrakentajille iskulauseella ‘The king of the fat-loss drugs’.” Dinitrofenoli siis oikeasti toimii rasvanpoltossa. Se on se ihmepilleri, jota ei monien mielestä ole olemassakaan. Ja mikä parasta, siinä on vain yksi pikkiriikkinen sivuoire. Kuolema. “Suuri joukko ihmisiä sairastui ja monet kuolivat hypertermiaan, ruumiinlämmön liialliseen nousuun. – - Vielä muutama vuosi sitten ilmeni sen aiheuttamia kuolemantapauksia. Netin kautta ei kannata ostaa mitään rasvanpolttoon markkinoituja tuotteita. Parhaimmillaan ne ovat tehottomia ja vaarattomia. Pahimmillaan ne polttavat rasvaa ja ovat vaarallisia myrkkyjä.” Lähde: Tiede 4/2017, s.19.
   Mutta kuolemassahan se paino vasta putoaakin!

   Lainaa

  60. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Sonja tarjoilee tässä huomaamattaan freudilaisittain erittäin kattavan vastauksen siihen miksi on lihava. Pätee oikeastaan suurimpaan osaan ihmisistä, jotka ovat lihavempia kuin haluaisivat.

   Lainaa

  61. Rasittava ihmistyyppi 21.4.2017 11:31
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   Sonja, lihavuus on sun juttu.

   Lainaa

  62. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Norriska: Sonja on nyt kyllä määritellyt tuon fat shaming -käsitteen aika uniikilla tavalla. Mikä on harmillista, koska se sitten herättää vaikka tässäkin kommenttiosiossa ne jotka ottavat aina mahdollisuutensa väittää ettei fat shamingia ole olemassakaan. Miettikää nyt pikkusen, Sonjan tapaus ei ole mikään esimerkki siitä mitä fat shamingilla yleensä tarkoitetaan, Sonja vaan on typerys.
   Voihan olla, että hän halusi vaan "Et sä oo läski, vaan tosi sexy" -kommentteja. Kun niitä ei tullut, niin ehkä se on sitten jonkinlaista fat shamingia.

   Lainaa

  63. Tulos: +44 (44 ääntä)
   Jukka Piripää: Amfetamiini kuuri voisi auttaa. Paremmin pysyy poissa jos ottaa meta-amfetamiiniä.
   Meta-amfetamiini :'D

   Lainaa

  64. Haudankaivaja 22.4.2017 1:30
   Tulos: -2 (36 ääntä)
   Onko vittu siis niin pahan hajuinen että sen haistaminen käy kaikkein pahimmasta rangaistuksesta? Itse ainakin haistelen pimppiä ihan mielelläni ja nuolenkin sitä, mutta vittua en ilmeisesti ole koskaan joutunut kokemaan.

   Lainaa

  65. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Mari Sija: Voihan olla, että hän halusi vaan “Et sä oo läski, vaan tosi sexy” -kommentteja. Kun niitä ei tullut, niin ehkä se on sitten jonkinlaista fat shamingia.
   Tosiaan, Sonjalle pitäisi syöttää niitä myrkyllisiä laihdutustabletteja tuon termin omimisesta. Tosiasiahan on että helppoja painonpudotustapoja ei ole, muutenhan kaikki olisivat hoikkia. Itselläni toimii painonhallinnassa tietoinen syöminen, eli teen kaiken ruoan itse ja syön sen ateria-aikaan pöydässä -ei napostelua eikä mättöä. Jos syön niin kiinnitän huomioni vain ruokaan ja mahdolliseen seuraan. Koska vihaan kuntosaleja ja muuta järjestettyä liikuntaa, korvaan ne kävelemällä/pyöräilemällä kaikkialle. Ja mitä tämä vaatii? Aikaa ja jaksamista. Jollain kolmivuorotyötä tekevällä kolmen pienen lapsen äidillä yksinkertaisesti ei olisi voimavaroja kattaa pöytää jok'ainutta salaatinlehteä varten, tai kävellä puoltatoista tuntia töihin, ja silti yhteiskunnan mielestä hän olisi laiska ja huono ja minä en, vaikka hänhän uhrautuisi muiden eteen ja minä vain hoivaan omaa napaani. Lihaviin, varsinkin naisiin, kohdistuvat ennakkoluulot ovat yhtä hirvittäviä kuin naurettavia. Ja sitten tulee tuollainen Sonja ja pönkittää niitä entisestään >:/

   Lainaa

  66. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Jes: Haistakaa vittu, antakaa mun olla läski ja syödä ja vihata liikuntaa
   mutta silti pitäis laihtua!

   Lainaa

  67. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Hohhoijaa: Hei olisko mitää vinkkejä, vaikka jotain sovellusta jolla sais nopeesti 1000€ rahaa? Tuo lisävuorojen tekeminen ei oikee oo mun juttu nii sitä on sit turha ehdottaa. En rupee ottaa lainaakaan ku se ei oikee ole mun juttu. Se sit pitää maksaa takas.. En ota palkkaennakkookaa, se kun on sit pois mun lopullisesta palkasta.. En rupee myöskää säästelee ku sit pitää rueta elää nii niukasti. Ootte kaikki iha paskoja ku ette keksiny mitää.
   minä lainaan! ei tarvii maksaa ees takasin! voisin jopa maksaa toisen tonnin, että huolit mun tarjouksen :)

   Lainaa

  68. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kala: Voi Sonja, juuri uusimmassa Tiede-lehdessä oli juttu, joka varmasti kiinnostaisi sinua! “- – 1930-luvun alussa ranskalaiset tutkivat ilmiötä tarkemmin ja huomasivat, että dinitrofenoli-niminen yhdiste vilkastutti ravintoaineiden palamista koe-eläimissä. – - Pian havainnon jälkeen yhdysvaltalaistutkijat syöttivät dinitrofenolia lihaville ihmisille. Näiden paino alkoi pudota ‘ilman erikoista ruokajärjestystä ja liikuntaharjoituksia’. Kauppaan ilmestyi uusi tekohas laihdutuslääke, joka levisi nopeasti maailmalle. – - vuosituhannen vaihteen tienoilla se koki uuden tulemisen internetissä. Sitä ryhdyttiin markkinoimaan kehonrakentajille iskulauseella ‘The king of the fat-loss drugs’.” Dinitrofenoli siis oikeasti toimii rasvanpoltossa. Se on se ihmepilleri, jota ei monien mielestä ole olemassakaan. Ja mikä parasta, siinä on vain yksi pikkiriikkinen sivuoire. Kuolema. “Suuri joukko ihmisiä sairastui ja monet kuolivat hypertermiaan, ruumiinlämmön liialliseen nousuun. – - Vielä muutama vuosi sitten ilmeni sen aiheuttamia kuolemantapauksia. Netin kautta ei kannata ostaa mitään rasvanpolttoon markkinoituja tuotteita. Parhaimmillaan ne ovat tehottomia ja vaarattomia. Pahimmillaan ne polttavat rasvaa ja ovat vaarallisia myrkkyjä.” Lähde: Tiede 4/2017, s.19.
   ei tää sanonutkaat ettei sais olla sivuoireita. vaatimukset oli: pitää toimia nopeesti, tehokkaasti, tekemättä mitään, ei saa tulla kilot takaisin. eli siis aika täydellinen vaihtoehto :)

   Lainaa

  69. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Hahhah: Syöt vähemmän kaloreita kuin poltat, ei kyllä todellakaan päde karppauksessa!
   Tottakai pätee. Itse karppaan seitsemättä vuotta ja näin se homma vain toimii. Laihduttava vaikutus perustuu hormonitoiminnan muutoksiin, jotka sitten vain vähentävät näläntunnetta ja sitä kautta syö vähemmän.

   Lainaa

  70. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Joku voisi tönäistä Sonjan parvekkeelta, niin putoaisi kilot kerralla ja nopeasti.

   Lainaa

  71. Porkkanakana 24.4.2017 21:37
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tällä sivulla on hassusti painonpudotuspilleri-mikälie -mainos.

   Lainaa

  72. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Tiiviste: Stressi pudottaa painoa aika näppärästi. Vietin yhdenn kesän työttömyyden, kiristyksen ja asunnottomuusuhan keskellä. 20% kehon massasta pois kuin taikaiskusta ja vain murto-osa tullut sen jälkeen takaisin.
   Näinpä. Ja kalja. Itse olin n. kuukauden "nestemäisellä dieetillä" rankan eron jälkeen ja laihduin jotain 3-4 kiloa. Eli kun normaalisti syön 3-4 krt päivässä, silloin söin 0-2 krt/pvä ja vedin vaan kaljaa kun oli nälkä (koska ei ollut ruokahalua). En tosin suosittele...
   Tiiviste: Stressi pudottaa painoa aika näppärästi. Vietin yhdenn kesän työttömyyden, kiristyksen ja asunnottomuusuhan keskellä. 20% kehon massasta pois kuin taikaiskusta ja vain murto-osa tullut sen jälkeen takaisin.
   Näinpä. Ja kalja. Vedin eron jälkeen n. kuukauden rankasti kaljaa ja "unohdin" syödä. Kun normaalisti syön 3-4 krt/päivässä, silloin 0-2 krt. Korvasin ruoan kaljalla, koska vaikka oli nälkä, ei ollut ruokahalua. Lähti 3-4 kiloa. Tosin en suosittele... Mutta ehkä kalja olisi Sonjan juttu?

   Lainaa

  73. Tulos: +19 (23 ääntä)
   RIP: Näinpä. Ja kalja. Itse olin n. kuukauden “nestemäisellä dieetillä” rankan eron jälkeen ja laihduin jotain 3-4 kiloa. Eli kun normaalisti syön 3-4 krt päivässä, silloin söin 0-2 krt/pvä ja vedin vaan kaljaa kun oli nälkä (koska ei ollut ruokahalua). En tosin suosittele… Näinpä. Ja kalja. Vedin eron jälkeen n. kuukauden rankasti kaljaa ja “unohdin” syödä. Kun normaalisti syön 3-4 krt/päivässä, silloin 0-2 krt. Korvasin ruoan kaljalla, koska vaikka oli nälkä, ei ollut ruokahalua. Lähti 3-4 kiloa. Tosin en suosittele… Mutta ehkä kalja olisi Sonjan juttu?
   :D Luulin ekan kommentin kadonneen jonnekin ja kirjoitin uuden. Mutta kuten sanoin, en suosittele kaljadieettiä, katoaa myös aivosolut (kuten todistettu). ;P

   Lainaa

  74. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Hohhoijaa: Hei olisko mitää vinkkejä, vaikka jotain sovellusta jolla sais nopeesti 1000€ rahaa? Tuo lisävuorojen tekeminen ei oikee oo mun juttu nii sitä on sit turha ehdottaa. En rupee ottaa lainaakaan ku se ei oikee ole mun juttu. Se sit pitää maksaa takas.. En ota palkkaennakkookaa, se kun on sit pois mun lopullisesta palkasta.. En rupee myöskää säästelee ku sit pitää rueta elää nii niukasti. Ootte kaikki iha paskoja ku ette keksiny mitää.
   Kerää pulloja.

   Lainaa

  75. yksinkertainen_tapa 26.4.2017 13:44
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Apu löytyy kaikkiin vaivoihin ja ne lakkaavat varmasti häiritsemästä potilasta Valmistajia löytyy useita mutta tässä yksi suomalainen http://naturalis.lapua.com/fi/etusivu.html

   Lainaa

  76. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kalajannelle soppaa: Metamfetamiini vois olla oikea ratkasu. Vai ootteko muka nähnyt läskiä piripäätä?
   Mä oon, yhen naisen ja yhen miehen, luulin et ei ois mahollista! Tosin ne veti amfetamiinia eikä metamfetamiiniä.

   Lainaa

  77. Tulos: +6 (6 ääntä)
   On olemassa myös yksi aliarvostettu tapa laihduttaa. Käyttämällä korsettia. Eli siis tilataan kaksi korsettia, toinen päivä- ja toinen yökosertti asiantuntevasta liikkeestä. Sitten kämppis/puoliso/ joku muu kiristää sinulle aina korsetin päälle kokoajan kireämmälle ja kireämmälle. Korsetista saat olla poissa vain kuin käyt suihkussa. Muuten sitä pidetään 24/7. Et taatusti syö liian paljon korsetti päällä.

   Lainaa

  78. Tulos: +1 (1 ääni)
   Vauhtihirmu: Piridieetti vois toimia!
   Paitsi jos ei halua luopua syömisestä

   Lainaa

  79. Tulos: +2 (2 ääntä)
   qw: On olemassa myös yksi aliarvostettu tapa laihduttaa. Käyttämällä korsettia. Eli siis tilataan kaksi korsettia, toinen päivä- ja toinen yökosertti asiantuntevasta liikkeestä. Sitten kämppis/puoliso/ joku muu kiristää sinulle aina korsetin päälle kokoajan kireämmälle ja kireämmälle. Korsetista saat [...]
   Tämä on ihan totta. Tällä tavalla saa laihdutettua. Tarpeeksi kireällä oleva korsetti estää ylensyönnin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: laihdutus, laihduttaminen, painonhallinta, dieetti, ruokavalio, kalorit, ravintolisät, pillerit, karppaus, mehudieetti, pikadieetti