Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mammapalstalta päivää, osa 51

  Kaikenlaisista kummallisista raskaushimoista onkin jo kuultu, mutta rätit?!
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 51

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Juukelispuukelis 18.4.2017 0:45
   Tulos: -203 (435 ääntä)
   Toivon tosissani, että Sarah vain trollaa. Ei kai noin tyhmää ihmistä voi olla olemassakaan?

   Lainaa

  2. Tulos: +631 (671 ääntä)
   Juukelispuukelis: Toivon tosissani, että Sarah vain trollaa. Ei kai noin tyhmää ihmistä voi olla olemassakaan?
   Tai sitten se on vain imeskellyt vähän liikaa niitä rättejä.

   Lainaa

  3. King Arthur 18.4.2017 0:51
   Tulos: +27 (97 ääntä)
   Noniin.

   Lainaa

  4. siilieläin 18.4.2017 0:58
   Tulos: +173 (199 ääntä)
   Että sellaset pallot sieltä sitten.

   Lainaa

  5. Tulos: +429 (463 ääntä)
   Saattaa toi pesuaineiden ja likasten rättien imeskely tuoda aika eksoottisen lisän Sarahin tulevan lapsen kasvuun ja kehitykseen joten onnea ja kaikkea hyvää hänelle kunhan ehtii syntymään.

   Lainaa

  6. Tulos: +312 (360 ääntä)
   Juukelispuukelis: Toivon tosissani, että Sarah vain trollaa. Ei kai noin tyhmää ihmistä voi olla olemassakaan?
   Sehän kirjoittaa, että sillä on himo imeskellä rättejä ja pesuaineita (ja että joskus lapsena on tehnyt niin). Ei kai niin tyhmää ihmistä ole, että tuon perusteella olettaisi Sarah'n nykypäivänäkin oikeasti toteuttavan oudoimmat raskaushimonsa?

   Lainaa

  7. Tulos: +369 (383 ääntä)
   Raskaana saattaa tulla tosi omituisia himoja. Multa, seinälaasti, bensa.... kertoo yleensä jostain puutostilasta kehossa.

   Lainaa

  8. Tulos: +324 (336 ääntä)
   Mummoni kertoi imeskelleensä pieniä kiviä raskausaikana (huolellisen huuhtelun jälkeen toki), ja äiti taas söi Tiimarista ostettua taululiitua... Minusta tuli suhtkoht normaali.

   Lainaa

  9. Tulos: -100 (178 ääntä)
   Kaira: Raskaana saattaa tulla tosi omituisia himoja. Multa, seinälaasti, bensa…. kertoo yleensä jostain puutostilasta kehossa.
   Mulla, seinälaastin ja bensan puutoksesta?

   Lainaa

  10. Nykäsen mansikat 18.4.2017 2:54
   Tulos: +174 (184 ääntä)
   Toi Matti Nykänen söi mansikoita tulee vastaan vähintään kerran viikossa joltain nettisivulta.. Siellä varmaa IS:llä ihmettelevät et minkä takia lukijoita kiinnostaa joka viikko Nykäsen mansikat? :D

   Lainaa

  11. Tulos: -120 (186 ääntä)
   nilla aiheutti aamustondeiksen :)

   Lainaa

  12. Tulos: -92 (150 ääntä)
   Sarah voisi kysyä mieheltään löytyykö jotain imeskeltävää niin välttyis toinen sukupolvi tommosilta.

   Lainaa

  13. Kirjautuminen epäonnistui 18.4.2017 8:10
   Tulos: +213 (221 ääntä)
   tyyppi: Saattaa toi pesuaineiden ja likasten rättien imeskely tuoda aika eksoottisen lisän Sarahin tulevan lapsen kasvuun ja kehitykseen joten onnea ja kaikkea hyvää hänelle kunhan ehtii syntymään.
   Ei kai Sarah välttämättä toteuta himojaan. On tunnettua, että raskausaikana voi tulla todella omituisia himoja (tiedän esim. naisen joka halusi syödä kuivahiivaa), ei se naisen vika ole. Sarah itsekin on sitä mieltä, että "tää on ihan hirveetä", kun on tällainen himo.

   Lainaa

  14. Tulos: -52 (88 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Ei kai Sarah välttämättä toteuta himojaan. On tunnettua, että raskausaikana voi tulla todella omituisia himoja (tiedän esim. naisen joka halusi syödä kuivahiivaa), ei se naisen vika ole. Sarah itsekin on sitä mieltä, että “tää on ihan hirveetä”, kun on tällainen himo.
   Myös huumeita käyttämällä voi saada omituisia himoja. Kaveri kertoi tyypistä, jolle tuli hullu himo syödä suolakeksejä. Sit oli suu täynnä suolakeksejä, eikä voinut hengittää, mut ei voinut poiskaan sylkeä, kun oli niin tosi hyvää.

   Lainaa

  15. Tulos: +148 (166 ääntä)
   Juukelispuukelis: Toivon tosissani, että Sarah vain trollaa. Ei kai noin tyhmää ihmistä voi olla olemassakaan?
   Feissarimokia lukiessa mua suorastaan ällistyttää ihmisten heikkous luetun ymmärtämisessä. "siis eikäh ei toi voi olla tosissaa". Miksi? Miksi ei voisi? On se niin järkyttävää, vaikeesti käsitettävää typeryyttä kun inhimillinen ihminen kokee inhimillisiä raskausoireita ollessaan raskaana. Kerrassaan ennenkuulumatonta. Sarah siis tosiaan kertoi vain himosta, eikä mistään teosta (lapsuuden hölmöilyjä lukuunottamatta). Logiikallasi luulisit mun syövän suklaata, jos nyt sanoisin et tekee mieli suklaata. Sounds stupid, doesn't it?

   Lainaa

  16. Tulos: +124 (130 ääntä)
   Anssi: Sehän kirjoittaa, että sillä on himo imeskellä rättejä ja pesuaineita (ja että joskus lapsena on tehnyt niin). Ei kai niin tyhmää ihmistä ole, että tuon perusteella olettaisi Sarah’n nykypäivänäkin oikeasti toteuttavan oudoimmat raskaushimonsa?
   Just näin. Oli mullakin viimeisessä raskaudessa aivan järkyttävä himo syödä katuhiekkaa, mutta tyydyin silti vaan laahaamaan jalkoja jotta kuulin edes hiekan rahinan asfalttia vasten kun ei hampaissa voinut narskutella:D

   Lainaa

  17. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Joidenkin tekee mieli nuolla betoniseinää. Vissiin johtuu alhaisista rauta-arvoista.

   Lainaa

  18. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Raskaana voi hyvinkin tulla outoja mielihaluja ei-syötäväksi tarkoitettuihin asioihin eli voi ilmetä niin kutsuttuja pica-oireita.

   Lainaa

  19. Tulos: -26 (48 ääntä)
   Vaikka Sarah imeskelisikin mielihalujensa mukaan niin tuskin se tulisi vaikuttamaan lapsen kasvuun tai kehitykseen mitenkään.

   Lainaa

  20. Tulos: +75 (119 ääntä)
   "Keksinpä hyvän tekosyyn julkaista netissä kuvan takapuolestani."

   Lainaa

  21. Tulos: -57 (75 ääntä)
   Sarah, ethän vain ole toteuttanut himojasi. Ethän? Ymmärräthän, että likaisissa räteissä on pöpöjä? Haluat varmastikin terveen vauvan?

   Lainaa

  22. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Mun äiti halusi syödä sinistä maalia raskausaikanaan. Onneksi ei syönyt.

   Lainaa

  23. Tulos: -69 (113 ääntä)
   Feissarimokilta osoittaa taas hienoa arvostelukykyä asettaa raskaana oleva nainen naurunalaiseksi hänen kuvaillessaan raskauteen luonnollisesti kuuluvaa asiaa. Bravo.

   Lainaa

  24. Tulos: +158 (174 ääntä)
   Stella: Feissarimokilta osoittaa taas hienoa arvostelukykyä asettaa raskaana oleva nainen naurunalaiseksi hänen kuvaillessaan raskauteen luonnollisesti kuuluvaa asiaa. Bravo.
   Unohtui tämä, ettei raskaana olevien jutuille saa nauraa, eikä niitä saa ihmetellä, vaikka henkilö itse niin tekisi. Pahoittelut, julkaisu poistetaan välittömästi. …not

   Lainaa

  25. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Stella: Feissarimokilta osoittaa taas hienoa arvostelukykyä asettaa raskaana oleva nainen naurunalaiseksi hänen kuvaillessaan raskauteen luonnollisesti kuuluvaa asiaa. Bravo.
   Ei sit varmaan julkaista sellaista, mitä ei haluta julkiseksi.

   Lainaa

  26. Tulos: -26 (40 ääntä)
   Onnea Niinalle perseen kasvatukseen :D Jos aikoo ison perseen saada ja olla laiha ainoa vaihtoehto on implantit perseeseen :)

   Lainaa

  27. Tulos: +30 (56 ääntä)
   duppiduu: Onnea Niinalle perseen kasvatukseen Jos aikoo ison perseen saada ja olla laiha ainoa vaihtoehto on implantit perseeseen
   Koska kivat, muhkeat ja lihaksikkaat pakarat on ihan täys mahottomuus muuten hoikilla/normaalikokosilla ihmisillä? Valoja tauluun ja salille siitä, senkin höpsö, tekosyitä keksivä ruikkupylly <3

   Lainaa

  28. Tulos: +21 (25 ääntä)
   No, mun tekee mieli purra niitä muumivaippojen tarroja! Siis käyttämättömän tietystikin. Enkä ole edes raskaana!

   Lainaa

  29. Tulos: +49 (55 ääntä)
   "Missä sinä olit kun kolmas maailmansota alkoi?" Matti Nykänen: "No minä olin syömässä kolme litraa mansikoita!"

   Lainaa

  30. Tulos: +37 (37 ääntä)
   FMteam: Unohtui tämä, ettei raskaana olevien jutuille saa nauraa, eikä niitä saa ihmetellä, vaikka henkilö itse niin tekisi. Pahoittelut, julkaisu poistetaan välittömästi. …not
   Myös kehitysvammaisille, lukihäiriöisille, äityleille ja suljetussa ryhmissä oleville ei saa nauraa. Jäljelle jää vaan idiootit

   Lainaa

  31. Tulos: -41 (47 ääntä)
   Täys losoperse ja fail huoraus! Olispa se perse ollu ees hyvä ni en ois myötähäpeilly

   Lainaa

  32. nykysukupolvi on pilalla 19.4.2017 19:38
   Tulos: -23 (29 ääntä)
   Kukaan ei sitten kiinnittänyt huomiota ja googlettanut tuota uutista usan ohjusiskusta, jota ei muuten löydy... Kertoo ihmisistä, kuinka yhden vauvan kohtalo kiinnostaa maailmansotaa enemmän.

   Lainaa

  33. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Miksi sitä pitää alkaa erikseen googlettelemaan. Kyllä feissarimokat on vasta se jälkiruoka ajankohtaisten asioiden ja uutissyötteiden jälkeen kun nettiä aletaan selailla.

   Lainaa

  34. Tulos: +57 (71 ääntä)
   Sarah tääl moi :) joo en todellakaan imeskele paskasia enkä edes puhtaita rättejä vaikka tekee mieli tän raskauden takia, mut olen tosiaan joskus taaperona salaa niitä imekelly kun en vielä tajunnut. Jotku taaperot maistelevat vahingossa omaa paskaansakkin kun ei ne vielä tajua mitä se on ;) must on kiva jos voi viihdyttää ihmisiä mun hauskoilla oudoilla raskaushimoilla, mut fakta on se et ne on normaaleja juttuja raskausaikana. Jotku haluaa nuolla betonia ja jotku saa mielihyvää pesuaineiden tuoksuista, kuulemma kertoo tiettyjen vitamiinejen puutteesta! :)

   Lainaa

  35. Tulos: +13 (29 ääntä)
   liirumi: Sarah voisi kysyä mieheltään löytyykö jotain imeskeltävää niin välttyis toinen sukupolvi tommosilta.
   Mä oon sinkku :)

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Eieiei: Sarah, ethän vain ole toteuttanut himojasi. Ethän? Ymmärräthän, että likaisissa räteissä on pöpöjä? Haluat varmastikin terveen vauvan?
   Mitä jos oonkin ;) no en tietystikkään haha :"D en halua mitään oksutauteja tai muita paskahalvauksia.

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (28 ääntä)
   tyyppi: Saattaa toi pesuaineiden ja likasten rättien imeskely tuoda aika eksoottisen lisän Sarahin tulevan lapsen kasvuun ja kehitykseen joten onnea ja kaikkea hyvää hänelle kunhan ehtii syntymään.
   Kiitos, opettelethan ymmärtämään lukemaasi. Missään ei nimittäin lue että niitä oikeasti tunkee suuhunsa ;)

   Lainaa

  38. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Sarahilla on pica-oireita, suht tavallisia raskaana olevilla naisilla. Googlettakaa.

   Lainaa

  39. Kirjautuminen epäonnistui 20.4.2017 10:42
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Eieiei: Sarah, ethän vain ole toteuttanut himojasi. Ethän? Ymmärräthän, että likaisissa räteissä on pöpöjä? Haluat varmastikin terveen vauvan?
   Tämä kuulostaa samalta kuin pesittehän ihmiset hampaanne tänä aamuna? Muistitteko varmasti pyyhkiä vessassa käydessänne? Ymmärrättehän, että ihmisten ilmoille lähtiessä kannattaa pukeutua vaatteisiin? Ymmärrätteköhän nyt varmasti, hyvät lukijat?

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Mulla oli raskaana pesusieniin pakkooireita. Onneksi loppui :)

   Lainaa

  41. Tulos: -12 (30 ääntä)
   Sarah: Mä oon sinkku
   No sitten. Pääsiäinen meni jo, mutta maistuuko pieni kinderi? Suklaata ei oo, mutta tylsä yllätys on taattu!

   Lainaa

  42. Tulos: -23 (25 ääntä)
   Juukelispuukelis: Toivon tosissani, että Sarah vain trollaa. Ei kai noin tyhmää ihmistä voi olla olemassakaan?
   Sarah tekee juuri kuten luonto häntä käskee ja Sarahin kohdalla luonto taitaa toivoa hänelle aborttia. Tässä tämän muijan tapauksessa ehkä parempi niin

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (15 ääntä)
   maatuska: Mun äiti halusi syödä sinistä maalia raskausaikanaan. Onneksi ei syönyt.
   Sit susta ois tullu smurffi

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, äitylit, Pokemon, pokepallo, housut, Matti Nykänen, sota, maailmansota, raskaus, raskaana, himo, rätit