Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 78

Kun lapsi avaa suunsa kaikkien kuullen ja äiti lehahtaa punaiseksi.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 78

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +207 (617 ääntä)
   Monican läppä == keksitty =/= hauska

   Lainaa

  2. If you're happy and you know it 25.4.2017 1:33
   Tulos: +284 (342 ääntä)
   Juomari: Monican läppä == keksitty =/= hauska
   Syntax error!

   Lainaa

  3. pAAVO pÖNTTÖ 25.4.2017 1:36
   Tulos: -129 (249 ääntä)
   Minä poika se vedän käteen sovituskopeissa. ;)

   Lainaa

  4. Tulos: -97 (267 ääntä)
   Sen uskon kyllä, että lapsi on kaupassa huutanut käteen vetämisestä. Sitä en kyllä usko, että kukaan on siihen kummemmin reagoinut.

   Lainaa

  5. Tulos: -112 (198 ääntä)
   KIITOS Monica aamuni piristämisestä. On niin hauska, niin hauka. Voin kuvitella tuon tilanteen päähäni ja nauru alkaa taas....

   Lainaa

  6. mormooni666 25.4.2017 5:32
   Tulos: +189 (229 ääntä)
   Käteen vetäminen kaupassa on parhainta t kauppias

   Lainaa

  7. Tulos: -33 (191 ääntä)
   Juomari: Monican läppä == keksitty =/= hauska
   Tai jos sirttenkin on ihan tosi vielä sen lisäksi että on hauska tarina.

   Lainaa

  8. Tulos: +266 (290 ääntä)
   Pannaanko pakettiin vai vedätkö heti käteen?

   Lainaa

  9. Tulos: +230 (268 ääntä)
   Alku voi ollakin totta mutta tuskin penska ihan noilla sanoilla siinä kassalla enää toteaa..? :'D

   Lainaa

  10. Tulos: +134 (222 ääntä)
   Kuka opettaa lapsilleen, että vaatteita ei saa sovittaa kaupassa? Kalliimpaa ja vaivalloisempaa se on kauppiaalle ja itselleen, että ostetaan ja sovitellaan kotona, jonka jälkeen palautetaan se tuote epäsopivana.

   Lainaa

  11. Tulos: +240 (312 ääntä)
   Taitaa Monica keksinyt koko jutun, sen verran urbaanilegenda käsite tuo hanskojen käteen vetäminen. Varsinkin tuo "aina ihaillut hanskoja", wtf niinpä joo varmaan.

   Lainaa

  12. yks tyyppi vaan 25.4.2017 10:40
   Tulos: -20 (110 ääntä)
   Miksi Monican tarina olisi keksitty?

   Lainaa

  13. Tulos: +175 (179 ääntä)
   Asdfer: Kuka opettaa lapsilleen, että vaatteita ei saa sovittaa kaupassa? Kalliimpaa ja vaivalloisempaa se on kauppiaalle ja itselleen, että ostetaan ja sovitellaan kotona, jonka jälkeen palautetaan se tuote epäsopivana.
   Ainakin minulle opetettiin lapsena, ettei kaupan tavaroihin saa ilman lupaa koskea. Näin aikuisen näkökulmasta ei ole erityisen kivaa katsella kun jonkun lapsi vähän maistelee jotain lelua tai tuotepakettia ja vanhemmat laittavat sen tavaran sitten takaisin hyllyyn...

   Lainaa

  14. Tulos: +22 (52 ääntä)
   "Äiti, äiti! En mä voikaan varastaa kun täällä on vartija!"

   Lainaa

  15. Tulos: -70 (112 ääntä)
   No eipä ne lapset tiedä että kyseessä on vanha vitsi, vaikka kyllä 9v luulis jo tietävän mitä käteen vetäminen tarkottaa. Tai jon on pumpulissa kasvatettu niin voi toki olla ettei tiedäkään. Että vanha vitsi tässä on lukijoilla vaan mielessä, lapset sanoo kyllä kaikenlaista.

   Lainaa

  16. Arkkienkeli 25.4.2017 11:54
   Tulos: +100 (126 ääntä)
   tyyppi: Tai jos sirttenkin on ihan tosi vielä sen lisäksi että on hauska tarina.
   Hyvinkin voi olla totta, sillä lasten suusta voi tulla tahattomasti koomisia ulosanteja. Lapseni huusi 4 vanhana kovaan ääneen "isi isi tuu kattoon täällä on valtavan kokoinen mu*kku!", kun R:n sanominen ei vielä onnistunut ja tilalle tuli automaagisesti L. Tosin ympäristö ei reagoinut hiljaisuudella, vaan melkoisella naurunremakalla (paitsi yksi kukkahattusetä).

   Lainaa

  17. Tulos: +72 (116 ääntä)
   Minäpä olin nuoruusvuosinani melkoinen myymälävaras, enkä edes vartijoita hätkähtänyt. Ohi vaan ja kauniisti hymyä poskille, niin ei ne mitään epäile. Varastin mm. muumi-karkkeja, paketillisen vanutuppoja ja sytkärin. Ikää oli minulla silloin kai vajaan vuoden verran. Mitäs ei äiti katsonut, mitä minä pikku käsissäni puristin...

   Lainaa

  18. Tulos: -13 (95 ääntä)
   Ennemmin olisin huolissani jos 6-vuotias tuntee noin suurta halua nahkahanskoja kohtaan... Tuon ikäiset kiertelevät leluhyllyjä, eikä unelmoikkaan mistä nahkahanskoista

   Lainaa

  19. Tulos: -21 (45 ääntä)
   Taisi Monican poika vetää hanskaan, njam!

   Lainaa

  20. Tulos: -50 (88 ääntä)
   En pysty lopettaa Monican tarinan lukemista, koska se on niin hauska, aito ja sympaattinen. Olen lukenut sen jo varmaan 4 kertaa XD

   Lainaa

  21. Tulos: +67 (85 ääntä)
   Kyllä lapset heittää niitä parhaimpia kommentteja, en yhtään epäile etteikö voisi olla totta. Eikä lapsi edes huomaa vaikka yksi sana (hanska) jäisikin lauseesta pois. Kun olimme pieniä, veljelläni kavereineen oli tapana laittaa tikkuja muurahaisten pesään ja nuolla ne. Kuulemma niiden jättämät eritteet maistuu hyvältä. Minä sitten huusin pihalla kovaan ääneen että veljelläni on mulkku suussa. Ainakin kovat naurut aikuiset saivat.

   Lainaa

  22. Tulos: +20 (28 ääntä)
   mindi: Taitaa Monica keksinyt koko jutun, sen verran urbaanilegenda käsite tuo hanskojen käteen vetäminen. Varsinkin tuo “aina ihaillut hanskoja”, wtf niinpä joo varmaan.
   No lapsethan päästää suustaan tosi omituisia juttuja ja mitä pienempi lapsi kyseessä, sitä "omituisempia" asioita ne ihailee.

   Lainaa

  23. Tulos: +27 (33 ääntä)
   olisin kertonu hauskan jutun, joka tapahtui yks päivä, mutta se olisi kuitenkin tulkittu väkisin vääntämiseksi, koska eihän oikeassa elämässä koskaan tapahdu mtn mainitsemisen arvoista... ja btw, lapsena suosikki lelujani oli äidin vaatteet, eikä suinkaan ne leluhyllyjen lelut.. joten pieni poika voi aivan hyvin haaveilla nahkahanskoista leikkiauton sijaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Kaupassa työskennelleenä, lapset olivat juurikin ne asiakkaat, jotka olivat parhaita. Ja vaikka kuinka olisi "vanha juttu", ei se siitä tee yhtään epäaidompaa, olen meinaan todistanut niistä hyvin monta. Ja tuo vartijajuttu, ai että mitä tarinoita meidän vakkari naisvartija kertoi :D

   Lainaa

  25. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 18.6.2017 14:09
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Paskapuhetta mutta uskon :)

   Lainaa

  26. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Yhtä tosi tämäkin tarina. Kerran junassa poika kuiskasi äidilleen että tuli kakki housuliin. Koko vaunu räjähti nauramaan,vessastakin kuului huutonaurua! Konnari tuli ja heitti pojan ulos ikkunan läpi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kauppa, kaupassa, hanskat, vetää käteen, varastaa, vartija