Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 206

"Etusijalla sama pankki minun kanssa!" Ja taas mennään...
Kirpputorin löytöjä, osa 206

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +511 (545 ääntä)
   Jokainen kirppisylläpitäjä ja riidanhaastaja on kyllä kohtuullisin arvosanoin valmistunut elämänkoulusta

   Lainaa

  2. Tulos: +322 (360 ääntä)
   Siitä nähdenkään... TÄH??? (Siitä huolimatta?)

   Lainaa

  3. pAAVO pÖNTTÖ 27.4.2017 4:07
   Tulos: +204 (352 ääntä)
   Joo, onhan noita nähty. Sen jälkeen kun on rahat saatu tilille, niin myyjä katoaa kuin pieru saharaan. Peter on täysin oikeassa.

   Lainaa

  4. Rätväkkä 27.4.2017 6:39
   Tulos: +303 (345 ääntä)
   pAAVO pÖNTTÖ: Joo, onhan noita nähty. Sen jälkeen kun on rahat saatu tilille, niin myyjä katoaa kuin pieru saharaan. Peter on täysin oikeassa.
   Ja kun postiennakolla laitat niin Peter ei käykkään hakemassa, paketti palautuu ja joudut itse lunastamaan sen postilta takaisin.

   Lainaa

  5. Tulos: +162 (170 ääntä)
   Välillä tuntuu et kirpparit facessa pitäis vaa poistaa. Toisaalta missähän nää ihmiset sitte tappelis....

   Lainaa

  6. Tulos: +165 (169 ääntä)
   FB-kirppikset ovat helvetin esikartanoaluetta. Vaikka näitä kahakoita on täälläkin naurettu jo monta vuotta, ei tunnu väki vieläkään ymmärtävän, että on sekä ostajan että myyjän etu, että kaupat sujuvat mukavasti.

   Lainaa

  7. Pelle_Olle 27.4.2017 9:57
   Tulos: +188 (230 ääntä)
   Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?

   Lainaa

  8. Tulos: +46 (76 ääntä)
   Miksi on valmis maksamaan postikult tilille muttei tuotetta kuin postiennakolla? Yleensä postiennakkoa suosivat ihmiset jotka ei jostain syystä käytä tilisiirtoa.

   Lainaa

  9. Tulos: +105 (135 ääntä)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Henkilö joka on salasanan unohtumisen lisäksi vaihtanut nettiliittymää niin ettei pääse esim. Saunalahden servereille enää jonka sähköpostilla on aina kirjautunut sekä samaan konkurssiin hukannut prepaid-puhelimen jolla on varmentanut FB:n. En väitä että Sonja olisi niin tunari, tai myönnä että itsekään olisin koskaan ollut.

   Lainaa

  10. Tulos: +139 (149 ääntä)
   Eipä yllättäny kuka peter möyhyää, oli kovasti multa ostamassa puhelinta, tinkas vielä ja maksupäivänä hävis ku pieru Saharaan. Ei taida häntä säännöt koskea

   Lainaa

  11. Tulos: +89 (101 ääntä)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Sellaiset, jotka ovat laittaneet sen sellaisen sähköpostin taakse, johon ei pääse enää kirjautumaan. Mutta kyllä oli katkeraa Peter, katkeraa. Jos ei kerran löydy yhteistä säveltä toimitustavasta niin sitten ei.

   Lainaa

  12. Tulos: -23 (71 ääntä)
   Ano: Miksi on valmis maksamaan postikult tilille muttei tuotetta kuin postiennakolla? Yleensä postiennakkoa suosivat ihmiset jotka ei jostain syystä käytä tilisiirtoa.
   Vaikka siksi että sieltä ei pakettia rahansiirron jälkeen kuulu tai siellä on kivi tuotteen tilalla, onhan näitä. Se on ikävää jos postiennakolla lähetetty paketti tulee myyjälle takaisin mutta eikai se niin kauheasti voi maksaa lunastaa takaisin etteikö luotettavuuden kannalta voisi lähettää? Itse en ainakaan aijo ostaa mitään yksityisiltä ilman postiennakkoa, kuulostaa muutenkin hämärältä tämä myyjä kun sama tili pitäisi olla ja monta fb-tunnusta..

   Lainaa

  13. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Narskis: Siitä nähdenkään… TÄH??? (Siitä huolimatta?)
   Aattelin tän aluksi olevan semmoinen huono suorakäännös, mutta en kyllä keksinyt mitään kieltä, jossa asia ilmaistaan noin.

   Lainaa

  14. Tulos: +148 (164 ääntä)
   Ohjaimen ostaja tässä hei, hyvin tuli perille ja myyjä oli erittäin ystävällinen. Alkuperäinen postaus oli 60 kommenttia huutoa ja riitaa, hyvät naurut ainakin sai

   Lainaa

  15. Tulos: +30 (40 ääntä)
   ihanbtw: Vaikka siksi että sieltä ei pakettia rahansiirron jälkeen kuulu tai siellä on kivi tuotteen tilalla, onhan näitä. Se on ikävää jos postiennakolla lähetetty paketti tulee myyjälle takaisin mutta eikai se niin kauheasti voi maksaa lunastaa takaisin etteikö luotettavuuden kannalta voisi lähettää? Itse en ainakaan aijo ostaa mitään yksityisiltä ilman postiennakkoa, kuulostaa muutenkin hämärältä tämä myyjä kun sama tili pitäisi olla ja monta fb-tunnusta..
   Tuo postiennakko on nykyään 5€ lisää normaalin lähetyksen hintaan. Itse en voi lähettää kuin normaaleja 8€ paketteja, joten hiukan hintava kokeilu siitä, josko sen joku noutaisi. Mikäli rahojensa puolesta pelkäät, niin maksa luottokortilla tai Paypalilla.

   Lainaa

  16. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Todennäköisesti henkilö, joka on unohtanut mihin osoitteeseen rekisteröi aikasemman fb-tunnuksen. Kuin myös siihen, miten sinne pääsi ja millä salasanalla ja ... ja ... ja... Tai idiootti joka ei osaa käyttää salasanan vaihtoa. Mut todennäköisemmin sen tunnuksen "vaihtaa" vaan ne jotka "unohtavat" salasanan.

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Mark: Jokainen kirppisylläpitäjä ja riidanhaastaja on kyllä kohtuullisin arvosanoin valmistunut elämänkoulusta
   hei, ei saa yleistää. Kyllä mä pariin ylläpitäjään olen törmännyt joilla on jopa järkeä päässään ja hoitaa hommansa kunnolla kotiin.

   Lainaa

  18. Toimistovosu 27.4.2017 15:59
   Tulos: +48 (56 ääntä)
   Kunpa minun ei koskaan elämässäni tarvitsisi turvautua FB:n kirpputoreihin ja saisin aina kaiken tarvitsemani mistä tahansa muualta. Aamen.

   Lainaa

  19. Tulos: +30 (48 ääntä)
   Oisikko näppärintä istahtaa autoon,käyvä hakemasa myytävä tavara,maksaa setelirahalla ja ryypätä myyjän kans kahvit. Eistä tieten sitte saisi riijellä

   Lainaa

  20. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Rototiltti: Oisikko näppärintä istahtaa autoon,käyvä hakemasa myytävä tavara,maksaa setelirahalla ja ryypätä myyjän kans kahvit. Eistä tieten sitte saisi riijellä
   Olis, mutta kun kellonaika on sovittu ja kaffet keitetty, ostaja ei ilmaannu paikalle eikä vastaa puhelimeen. Koettu moneen kertaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +101 (107 ääntä)
   "Mut tunnetaan näillä saiteilla", siis mitä helvettiä!? Tämä on kyllä jo pätemisen MM-ennätys.

   Lainaa

  22. Tulos: +63 (65 ääntä)
   Juhannes: “Mut tunnetaan näillä saiteilla”, siis mitä helvettiä!? Tämä on kyllä jo pätemisen MM-ennätys.
   Meinasin sanoa ihan samaa. Tähän asti paskin "Et muuten tiedä kenelle vittuilet" -päteminen. Mut tunnetaan näillä saiteilla ja sitä paitsi olen useilla sivustoilla ylläpitäjänä, joten varokaapas sanojanne! Peter, liian vähäinen edes valehtelemaan että olisi jotain.

   Lainaa

  23. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Peter on selkeästi ottanut liikaa vaikutteita fb-kirppiksiltä.

   Lainaa

  24. Masuvajakki 27.4.2017 21:16
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Juhannes: “Mut tunnetaan näillä saiteilla”, siis mitä helvettiä!? Tämä on kyllä jo pätemisen MM-ennätys.
   ME riittää. Maailman mestaruus-ennätys menee jo liian pitkälle.

   Lainaa

  25. Tulos: -13 (25 ääntä)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Ääliöt. Ääliöt luovat.

   Lainaa

  26. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kerran olen langennut näissä postikaupoissa huijarin haaviin. Opin, että jatkossa kaupat on tehdään vain kasvokkain. Poliisit levittelee käsiään tilanteelle. Henkilö saatiin kiinni mutta ei saatu mitään korvauksia maksukyvyttömyyden takia. Tuote oli PS3.

   Lainaa

  27. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Rufio: Henkilö joka on salasanan unohtumisen lisäksi vaihtanut nettiliittymää niin ettei pääse esim. Saunalahden servereille enää jonka sähköpostilla on aina kirjautunut sekä samaan konkurssiin hukannut prepaid-puhelimen jolla on varmentanut FB:n. En väitä että Sonja olisi niin tunari, tai myönnä että itsekään olisin koskaan ollut.
   Tuollaisia tunareita on. Meillä on lapsen kännykkään tullut pari vuotta sitten noin kolmekymmentä tekstiviestiä, joissa on ollut salasanan palauttamiseen tarvittava numerosarja. Numero on ollut lapsella pari vuotta ja sitä ennen numero oli operaattorin mukaan käyttämättömänä puolitoista vuotta. Joku yritti siis palauttaa unohtuneen salasanan 3 vuotta sen jälkeen, kun on vaihtanut puhelinnumeroa. Luulisi, että siinä ajassa saa vaihdettua yhteystiedot käyttämiinsä palveluihin. En ihmettele numeronvaihtoa. Muitakin mielenkiintoisia viestejä on tullut, mm. yksi osamaksukarhu perintäfirmalta. Emme tiedä numeron edellisen haltijan nimeä, emmekä ehkä haluakaan sitä tietää.

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (19 ääntä)
   On kyllä hyvä hinta DualShock 4:stä.

   Lainaa

  29. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Nykyään on myös näitä huijareita, jotka tilaavat postiennakolla ja Postilla myyjä tekee virheen ja antaa paketin ennen maksua, jolloin paketin saaja juoksee ulos paketti mukanaan. Ja maksu jää saamatta. Tuli heti tällainen tapaus mieleen, kun Peter niin väkisin postiennakon halusi.

   Lainaa

  30. ålänningen 28.4.2017 20:01
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Masuvajakki: ME riittää. Maailman mestaruus-ennätys menee jo liian pitkälle.
   Tarkoititko kenties "maailmanmestaruusennätys"? Suosittelen sinulle lämpimästi suomen kielen kurssia.

   Lainaa

  31. Arthur Brown 29.4.2017 1:21
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Karhu: Välillä tuntuu et kirpparit facessa pitäis vaa poistaa. Toisaalta missähän nää ihmiset sitte tappelis….
   Snagarilla? Positiivinen vaikutus saattaa olla siinä, että väkivalta on vähentymään päin. Ollut jo vuosikausia.

   Lainaa

  32. Jokin nimimerkki 29.4.2017 10:18
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Henkilö, joka ei pääse tililleen ilman salasanaa. Minä olen rekisteröitynyt Facebookiin aikoinaan sähköpostiosoitteella, jota minulla ei ole ollut käytössä vuosiin. En ole varmentanut puhelinnumerolla tiliäni. Olen myös vuosia kirjautunut faceen vain omalta koneeltani, joka muistaa käyttäjätunnuksen ja salasanan ja kirjaa minut automaattisesti sisään. Luulen muistavani salasanani, mutta en vuosiin ole kokeillut. Jos siis koneeni häviäisi enkä muistaisi oikeaa sanaa, niin varmaan loisin uuden tunnuksen, mikäli vielä joskus haluaisin faceen. Tiedän, voisin koska tahansa hoitaa asian kuntoon, jos haluaisin. En ole halunnut.

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Mepa: Ohjaimen ostaja tässä hei, hyvin tuli perille ja myyjä oli erittäin ystävällinen. Alkuperäinen postaus oli 60 kommenttia huutoa ja riitaa, hyvät naurut ainakin sai
   Sulla kävi hyvä säkä, että sattui olemaan asiallinen myyjä. Mutta tosiasiassa noista ei koskaan voi tietää. Ihan oikein jos hälytyskellot soi myyjän profiili(en) epämääräisyydestä. Sinänsä tuon hintainen tuote kyllä kannattaa perinteisellä postilla ottaa vastaan, ellei nyt välttämättä halua maksaa turhia lisäkuluja, mutta ainakin yli 100€ ostoissa suosittelen käyttämään ennakkoa tai mieluiten tietysti noutoa. Ainakin matkahuollossa voi laittaa postiennakon + vastaanottaja maksamaan postimaksut. Vaikka siinä on myyjällä riskinä ettei vastaanottaja lunasta lähetystä, niin rahallinen riski on kuitenkin minimoitu.

   Lainaa

  34. Masuvajakki 29.4.2017 15:47
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   En tarkoittanut, koska tähän vastasin "Tämä on kyllä jo pätemisen MM-ennätys."

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Luin eka että erotiikka kirppari :D no kyllähän se pleikkaohjainkin tärisee

   Lainaa

  36. Tulos: +13 (15 ääntä)
   "Mut tunnetaan näillä saiteilla" "Poistanut Sonjan..." Aaah hah hah haaa.... Nyt puhuu auktoriteetti. :)

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Jokin nimimerkki: Henkilö, joka ei pääse tililleen ilman salasanaa. Minä olen rekisteröitynyt Facebookiin aikoinaan sähköpostiosoitteella, jota minulla ei ole ollut käytössä vuosiin. En ole varmentanut puhelinnumerolla tiliäni. Olen myös vuosia kirjautunut faceen vain omalta koneeltani, joka muistaa käyttäjätunnuksen ja salasanan ja kirjaa minut automaattisesti sisään. Luulen muistavani salasanani, mutta en vuosiin ole kokeillut. Jos siis koneeni häviäisi enkä muistaisi oikeaa sanaa, niin varmaan loisin uuden tunnuksen, mikäli vielä joskus haluaisin faceen. Tiedän, voisin koska tahansa hoitaa asian kuntoon, jos haluaisin. En ole halunnut.
   Tiesitkö, että joissain selaimissa, ainakin Firefoxissa, on mahdollista päästä ihan suoraan katsomaan niitä salasanoja jotka koneelle ovat tallentuneet?

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Mun äiti.

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Mistä näitä Peettäreitä oikein riittää? "On tässä nähty vähän kaikenlaista. Olen nimittäin FB-RYHMÄN YLLÄPITÄJÄ!!!!!"

   Lainaa

  40. Voi Ei Se On Taas Se 16.6.2020 9:04
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Minä.

   Lainaa

  41. Taltioitu pöllö 22.9.2021 20:18
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Repa: Sulla kävi hyvä säkä, että sattui olemaan asiallinen myyjä. Mutta tosiasiassa noista ei koskaan voi tietää. Ihan oikein jos hälytyskellot soi myyjän profiili(en) epämääräisyydestä. Sinänsä tuon hintainen tuote kyllä kannattaa perinteisellä postilla ottaa vastaan, ellei nyt välttämättä halua maksaa [...]
   Miten niin minimoitu? Jos ostaja ei hae pakettia, niin Sinähän ne rahtikulut joudut maksamaan molempiin suuntiin. Jos siis haluat tavarasi takaisin. Multa halusi lapista henkilö ostaa isokokoisen tavaran. Halusi postiennakolla, eikä suostunut maksamaan mitään ennakkoon. Lähetyskustannukset matkahuollon kautta olisi ollut yli 50€/suunta. Jos ei olisikaan hakenut, niin mun olisi pitänyt maksaa yli satanen, että saan lunastettua oman tavarani takaisin. Hinta oli reilu pari sataa € En lähettänyt. T. kerran kalliilla hinnalla takaisin omaisuuttani lunastanut.

   Lainaa

  42. Tulos: -1 (1 ääni)
   Pelle_Olle: Kuka luo uuden FB-tilin koska vanhan salasana on unohtunut?
   Narkkarit ainakin tekee tätä 😅

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, PlayStation, ohjain, postiennakko, pankki, postikulut, huijari