Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Elämä raiteillaan

  Suurenna näkymä
  Elämä raiteillaan

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +433 (453 ääntä)
   Wow.. Ei osaa muuta sanoa.

   Lainaa

  2. Tulos: +103 (391 ääntä)
   Nistit on paska sakkia!!

   Lainaa

  3. Esko Mörkö 4.4.2017 1:19
   Tulos: +178 (400 ääntä)
   Juha vois ihan oikeasti jäädä junan alle. Eikä ketään harmittais.

   Lainaa

  4. Esko Mörkö 4.4.2017 1:19
   Tulos: +729 (751 ääntä)
   Esko Mörkö: Juha vois ihan oikeasti jäädä junan alle. Eikä ketään harmittais.
   Paitsi sitä veturinkuljettajaa, tietty.

   Lainaa

  5. Tulos: -546 (588 ääntä)
   Esko Mörkö: Paitsi sitä veturinkuljettajaa, tietty.
   Sehän nauttis siitä eniten! Veturin kuljettajat on kaikki sairaita päästä!!!

   Lainaa

  6. Tulos: -323 (395 ääntä)
   Sillä hetkellä kun joku jää junan alle, niin sen kuljettajan ongelma (yhtään sitä vähättelemättä) on hitusen pienempi kuin junan kanssa törmänneen - saati hänen suremaan jäävien omaistensa.

   Lainaa

  7. Tulos: -260 (308 ääntä)
   Jamppa: Sillä hetkellä kun joku jää junan alle, niin sen kuljettajan ongelma (yhtään sitä vähättelemättä) on hitusen pienempi kuin junan kanssa törmänneen – saati hänen suremaan jäävien omaistensa.
   Niin on! Kuljettajien vika jos joku kuolee raiteille. Tekisivät työnsä.

   Lainaa

  8. Tulos: +389 (397 ääntä)
   nikke: Niin on! Kuljettajien vika jos joku kuolee raiteille. Tekisivät työnsä.
   Meinaat, että mikseivät väistä pirulaiset? ;)

   Lainaa

  9. Tulos: +300 (304 ääntä)
   Juhan toinen kommentti on yks typerimmistä, mitä oon aikoihin lukenu

   Lainaa

  10. Tulos: -82 (130 ääntä)
   Jamppa: Meinaat, että mikseivät väistä pirulaiset?
   Niin justiinsa. Ihan oma syy jos ei käsitä väistää.

   Lainaa

  11. Tulos: +372 (372 ääntä)
   Minulla on OIKEUS! (mutta ei velvollisuuksia)

   Lainaa

  12. Tulos: +231 (253 ääntä)
   Jamppa: Sillä hetkellä kun joku jää junan alle, niin sen kuljettajan ongelma (yhtään sitä vähättelemättä) on hitusen pienempi kuin junan kanssa törmänneen – saati hänen suremaan jäävien omaistensa.
   Niin no, yleensä junan alle jäädään Suomessa ihan tahallaan, eli siinä vaiheessa siellä alla olevalla ei ole enää ongelmaa. Aika taituri pitää olla että vahingossa jää. Toki lapset on idiootteja, että sikäli.

   Lainaa

  13. Tulos: -87 (137 ääntä)
   Jänö: Niin no, yleensä junan alle jäädään Suomessa ihan tahallaan, eli siinä vaiheessa siellä alla olevalla ei ole enää ongelmaa. Aika taituri pitää olla että vahingossa jää. Toki lapset on idiootteja, että sikäli.
   Kaikki lapset pitäisi laittaa laitokseen

   Lainaa

  14. Tulos: +174 (176 ääntä)
   "Miks tekisin jotain niin tyhmää?" No niinpä..

   Lainaa

  15. Tulos: +214 (224 ääntä)
   Jänö: Niin no, yleensä junan alle jäädään Suomessa ihan tahallaan, eli siinä vaiheessa siellä alla olevalla ei ole enää ongelmaa. Aika taituri pitää olla että vahingossa jää. Toki lapset on idiootteja, että sikäli.
   Taituri, tai vain kännissä, tai ajattelee että oikaisenpa nopeasti, tai... Jos vaan opittais että sinne raiteille ei mennä edes nopeasti tai vähän läpällä, koska sähkömoottorijuna tulee hiljaa ja nopeasti. Junan jarrutusmatka on täysjarrutuksessa pisimmillään yli kilometrin, eivätkä ne tosiaan väistä. Ja on totta, ettei sillä alle jääneellä ole enää ongelmia. Mutta ongelmia voi tulla surevien omaisten lisäksi myös veturinkuljettajalle joka pahimmillaan kokee tappaneensa ihmisen, joka on saattanut nähdä itsemurhaa hakeneen viimeisen hymyn tämän katsoessa kuljettajaa suoraan silmiin.

   Lainaa

  16. Tulos: +76 (144 ääntä)
   Onkohan Juha Sipilä kyseessä, kun ei minkäänlaista älykkyyttä ole havaittavissa?

   Lainaa

  17. Hairysteed 4.4.2017 6:43
   Tulos: +166 (170 ääntä)
   Mikä laki muka kieltää rikkomasta lakia!

   Lainaa

  18. Just just 4.4.2017 8:17
   Tulos: +51 (101 ääntä)
   nikke: Niin justiinsa. Ihan oma syy jos ei käsitä väistää.
   Aika fakiiri saa veturinkuljettaja olla jos junalla väistää

   Lainaa

  19. Arthur Brown 4.4.2017 8:25
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Esko Mörkö: Juha vois ihan oikeasti jäädä junan alle. Eikä ketään harmittais.
   Ehkä sitä veturin kuskia kuitenkin... ...vai onko niin paskaduuni, että pitää vaan kestää?

   Lainaa

  20. Just just 4.4.2017 9:04
   Tulos: +73 (81 ääntä)
   Arthur Brown: Ehkä sitä veturin kuskia kuitenkin… …vai onko niin paskaduuni, että pitää vaan kestää?
   Veturin kuljettajat saa lomaa ja tarvittaessa henkisen puolen apua, jos joku jää (vahingossa tai tahallaan) heidän ohjastaman junan alle. Ei ole helppo paikka.

   Lainaa

  21. Tulos: +159 (169 ääntä)
   Tarvitaanko siihen oikein laki kieltämään, että junaraiteille ei mennä? Eikö terve järki riitä enää mihinkään?

   Lainaa

  22. Tulos: -27 (47 ääntä)
   Tästä tuli mieleen se lehden kansikuva, jossa itse Carl Gustaf Mannerheim ja Adolf Hitler kävelevät rautatiekiskoilla. Eikö heille tullut mieleen että he voisivat jäädä junan alle?

   Lainaa

  23. Tulos: +99 (105 ääntä)
   hiphei: Tarvitaanko siihen oikein laki kieltämään, että junaraiteille ei mennä? Eikö terve järki riitä enää mihinkään?
   Ei, vaan tarvitaan laki rankaisemaan niitä jotka terveestä järjestä huolimatta menevät.

   Lainaa

  24. Tulos: -13 (61 ääntä)
   Esko Mörkö: Paitsi sitä veturinkuljettajaa, tietty.
   ja pisnes luokassa istuneita pällinaamoja jotka myöhästyvät jatkolennoltaan

   Lainaa

  25. Tulos: +96 (112 ääntä)
   Konnarille se on kanssa aika paska nakki kun joku jää junan alle, konduktööri jää vahtimaan kroppaa onnettomuus paikalle samalla kun juna jatkaa matkaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Veturinkuljettajan ammatin varjopuoli on se, että joskus ja jollekin osuu elämäänsä kyllästynyt eteen. Äkkiä voisi luulla, että ei tunnu kuskilla missään, jos joku alle jää kun ei junalla voi väistää. Mutta ei se niin mene. Rankkaa hommaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +74 (78 ääntä)
   hiphei: Tarvitaanko siihen oikein laki kieltämään, että junaraiteille ei mennä? Eikö terve järki riitä enää mihinkään?
   Juurihan luit tämän mokan, pitäisi olla ilmiselvää että kaikilta ei löydy =7. Mutta tosiaankin, jos haluatte kuolla niin menkää jonnekin muualle kuin raiteille (mielellään lääkäriin). Se on kuskille todella ikävä nakki jos joku jää alle. Ja muistan että Saksassa ainakin oli nollilla junat joissa oli läpinäkyvä ohjaamoseinä, joten matkustajatkin saivat katsella menosuuntaan, mikä oli kivaa... mutta ei niistä koskaan tullut yleisiä, koska joskus sai sitten nähdä sellaista että itsekukin oli jälkeenpäin terapian tarpeessa.

   Lainaa

  28. Tulos: +104 (104 ääntä)
   Nikke on surkein provo aikoihin. Eikä kovin taitava sarkasmissakaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +99 (107 ääntä)
   Entisenä ratatyöntekijänä haluan vielä muistuttaa, että älkää oikeasti ikinä menkö sinne radalle tekemään mitään. Tulevan junan äänen yleensä kuulee vasta kun se pyyhkäisee ohi, ja silloin on jo liian myöhäistä siirtyä, jos katse on ollut toiseen suuntaan. Myös turvalaitteet saattavat häiriintyä radalla tolskatessa.

   Lainaa

  30. Tulos: -1 (29 ääntä)
   PIN: Nikke on surkein provo aikoihin. Eikä kovin taitava sarkasmissakaan.
   Kiitos

   Lainaa

  31. Yksi ainoa oikea mielipide 4.4.2017 14:15
   Tulos: +13 (33 ääntä)
   2/10: Ja on totta, ettei sillä alle jääneellä ole enää ongelmia.
   Riippuu mitä uskontoa edustaa. Saattaa olla, että itsemurhan tehneenä ei pääsekään paratiisiin! :o Silloinhan ne ongelmat vasta alkavatkin.

   Lainaa

  32. Prööt sanoi aivopieru 4.4.2017 15:34
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Esko Mörkö: Juha vois ihan oikeasti jäädä junan alle. Eikä ketään harmittais.
   Veturinkuljettajaa todennäköisesti harmittaisi - ainakin siihen asti kun hänelle selviäisi millainen taulapää oli kyseessä. Ja junan matkustajia kun matkanteko katkeaisi siihen asti että saadaan kalmonkappaleet siivottua.

   Lainaa

  33. Tulos: +44 (44 ääntä)
   PIN: Nikke on surkein provo aikoihin. Eikä kovin taitava sarkasmissakaan.
   Höpö höpö se mikään provo ole. Nikke on oikeasti tyhmä ihminen.

   Lainaa

  34. Tulos: -11 (41 ääntä)
   Lapsen tai nuoren oma vika se on jos junan alle jää :)

   Lainaa

  35. Jalopuutoukka 4.4.2017 20:28
   Tulos: -3 (19 ääntä)
   Jussi: Konnarille se on kanssa aika paska nakki kun joku jää junan alle, konduktööri jää vahtimaan kroppaa onnettomuus paikalle samalla kun juna jatkaa matkaa.
   ethän sä ollut tosissas? Piti vaan varmistaa, että sarkasmitutka toimii.

   Lainaa

  36. Vaniljankukka 4.4.2017 20:32
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Jamppa: Sillä hetkellä kun joku jää junan alle, niin sen kuljettajan ongelma (yhtään sitä vähättelemättä) on hitusen pienempi kuin junan kanssa törmänneen – saati hänen suremaan jäävien omaistensa.
   Tuli vaan mieleen....Ootko sä useinki ajanu ihmisen yli junalla, autolla tms? Eli onko sulla jotain henkilökohtaista asiantuntevuutta siitä että se on sellainen hieman ikävä juttu vaan ja siitä sitten rennosti pullakahville? Vai onko sulla kokemusta sitten omaisena olosta? Sori mutta jotenkin pisti silmään. Meinaan en todellakaan usko että on kummallekkaan osapuolelle helppo asia. Ei ole itselläni kokemusta mutta sen verran osaan kuvitella että on se aika hemmetin hirveä paikka niin kuljettajalle kuin kuolleen omaisille.

   Lainaa

  37. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Jalopuutoukka: ethän sä ollut tosissas? Piti vaan varmistaa, että sarkasmitutka toimii.
   Konnari ei jää "vahtimaan kroppaa kun juna jatkaa matkaa", koska juna ei jatka matkaa ennen ku onnettomuuspaikka on raivattu. Konnari kylläkin on se, joka allejääntitilanteessa jalkautuu raiteille paikantamaan allejääjän ja katsomaan onko mitään tehtävissä (ja kykyjensä mukaan tekemään sen tehtävissä olevan). Eli ei oo konnarillekaan kiva homma, työterveyden kautta lomille lähtee sekä kuski että konnari.

   Lainaa

  38. Tulos: +45 (45 ääntä)
   nikke: Kaikki lapset pitäisi laittaa laitokseen
   Eikö ne laitokselta haetakin ;)

   Lainaa

  39. Jalopuutoukka 4.4.2017 22:15
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Jänö: Konnari ei jää “vahtimaan kroppaa kun juna jatkaa matkaa”, koska juna ei jatka matkaa ennen ku onnettomuuspaikka on raivattu. Konnari kylläkin on se, joka allejääntitilanteessa jalkautuu raiteille paikantamaan allejääjän ja katsomaan onko mitään tehtävissä (ja kykyjensä mukaan tekemään sen tehtävissä olevan). Eli ei oo konnarillekaan kiva homma, työterveyden kautta lomille lähtee sekä kuski että konnari.
   Mä kyllä tiedän miten se homma menee, kun olen pari kertaa niitä ruuminosia sieltä radanvarresta kerännyt poliisin ja hauturikuskin apuna. Itseäni lainaten piti vain varmistaa, että sarkasmitutka toimii eikä kyse ole esim. tyhmyydestä.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Fff: Höpö höpö se mikään provo ole. Nikke on oikeasti tyhmä ihminen.
   Tää!

   Lainaa

  41. pylynalle 5.4.2017 2:49
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   Eikai tää liity jotenki #bluewhale -some peliin/haasteeseen? Tuli jotenkin ekana mieleen että siinä varmaan on käsketty tehdä jotain näin tyhmää. Toisaalta en ole vieläkään varma että onko koko "Bluewhale" juttu edes oikea vai ihan vaan urbaani legenda.. Jos ette tiedä mistä puhun niin Google auttaa. ;)

   Lainaa

  42. Kärsi :D 5.4.2017 7:28
   Tulos: -10 (26 ääntä)
   Ja suomalaiset haluavat laillistaa kannabiksen? Ei kiitos.

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (28 ääntä)
   nikke: Nistit on paska sakkia!!
   Monet kannabista imevät eivät tajua sitä tosiasiaa, että myös se höpöheinä tuhoaa aivosoluja. Kivun lievityksessä käytön ymmärrän, mutta sen imemiseen onkin tällöin aihetta.

   Lainaa

  44. Raiteenkutsu 5.4.2017 23:47
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Juhalla on itsellään paha olo ja koko maailma on siihen syypää. Käsite "terve järki" on Juha-reppanalle ihan tuntematon.

   Lainaa

  45. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kuulostaa ihan joltain pissikseltä toi Juha

   Lainaa

  46. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Esko Mörkö: Paitsi sitä veturinkuljettajaa, tietty.
   Ja poliisia, joka joutuu keräämään palat roskapussiin ja pelastushenkilöä, joka joutuu pesemään veret junasta. Ja varakonnaria, joka joutuu työvuoroon, ja matkustajia, joiden matka viivästyy tunnin. Ei siinä olekaan kuin noin tuhat ihmistä, joita junan alle jääjä kiusaa.

   Lainaa

  47. Tulos: -5 (19 ääntä)
   U2FsdGVkX19G22l99Qin8lWIwW5F59XRDF+p6OH6vSobA4dffMrMnrjnPgim5UTUMQjgprDdwkLuevwOQ4Mbiy+eNEMaH5Us8DgqGp2EJjHkfyzw8WU1eG4STTqPBheGbek9mwAAIEVtCswPBQjPD2qiBey31gWxhTPEonW6gGULnK8fiuzaUgJ2WNTIisxtVsk6pqqNA3FlMSR8x8uYFq1dO7/ClFyG1rRTM75AMcqh6QRG14ONKBf3Ut00+OHgcGqyBu27bBotqhbneTivYH0mnBsqmuwO8e8In7jEj23hz6up/fwmGh2UttN58HFsaZ9lslUtiycRcsPW6v/GvMUXJC856kWbhqJmv3lXs/XWW1Yqmlkc4a2yAUSju/am7Ir2rQ7IhEhOtTifQA0YyNJIMr214sa61rRCBptgtLO16FuWonxcn0kmeP+e6Oiu

   Lainaa

  48. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Jalopuutoukka: ethän sä ollut tosissas? Piti vaan varmistaa, että sarkasmitutka toimii.
   Kaksi eri konduktööriä on näin kertonut, itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta konnarin hommista joten pidin heidän kertomuksiaan uskottavana. Ihan uteliaisuudesta kysyn mitä hommia olet tehnyt jos olet poliisin ja hauturin kanssa ollut ruumiinosia keräämässä?

   Lainaa

  49. Minä123456 9.4.2017 16:55
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Tuolla maailmallahan näitä itsemurhia taidetaan estää sillä että rautateiden lähelle rakennetaan tarpeeksi korkeat aidat. Samaten silloille ja korkeiden rakennusten näköalapaikoille ja parvekkeille. Itse luin joskus lehtijutun veturinkuljettajista, jotka olivat joutuneet todistamaan noita törmäyksiä. Karuja juttuja, jotka varmasti jäävät kuljettajien mieleen.

   Lainaa

  50. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Voisikohan joku opettaa tuota Juhaa..... kevyesti, niin että saataisiin vain sanoa: "Nyt sattui Juhaa leukaan!" Varmaan älyttömin heppu, mitä täällä on aikoihin tullut vastaan.

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Ite oon todistanu usein maanantaisin -kun oon Jyväskylän matkiksen/juna-aseman vieressä olevassa rakennuksessa kerhossa- miten kakarat hyppii siellä niiden raiteiden ylitse. Ja siinä kun tosiaan on useampi raide eikä vaan yhtä. Eikä ne vaan oo olleet pelkästään lapsia vaan ihan aikuisiakin. Pari viikkoo sitten hyppelehti kolme aikuista (tai en tiedä, mutta ainakin pituuden puolesta oletan et olivat täysi-ikäsiä) koko junaradan poikki. (Jos tunnistatte itsenne niin olette kyllä idiootteja : ))

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Mutta entäs esimerkiksi Turun keskustan rautatieasema, jossa joillekin laitureille ei edes pääse muuten kuin kulkemalla ratakiskojen poikki? Helsingissä ja Tampereella ainakin se on järjestetty paremmin.

   Lainaa

  53. Jalopuutoukka 10.4.2017 18:15
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Jussi: Kaksi eri konduktööriä on näin kertonut, itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta konnarin hommista joten pidin heidän kertomuksiaan uskottavana. Ihan uteliaisuudesta kysyn mitä hommia olet tehnyt jos olet poliisin ja hauturin kanssa ollut ruumiinosia keräämässä?
   Palomiesten hommia. Nehän ne jäljet yleensä kerää yhdessä ruumisauton kuskin kanssa. Poliisikin käy paikalla pienen tutkinnan tekemässä ja koittaa löytää lompsan. Loput jää sitten meille siivottavaksi ja pussitettavaksi.

   Lainaa

  54. Ulf Sundell 19.4.2017 18:43
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   U2FsdGVkX198qi2eubw8YNVpMyZCvbEFAs9jmiYGLYzkrcvvArHFCAhV3Tu+24Ig7fZ/rLrJpVRk0pQpD/LXpnMTzBZLYov78dr7maBTDvsqmQPfoGoynI3BaunHY74bI69uR6RZ0Z6TwNWY+mzBw+DNMT8oldTYZpPOJUt9w9Zt1zpfZLS9csPl1DmEzL8/Lekp+lwsXaYLx3B+zl8jG7hUbM4spzvuD0n4+tVYfavcjq9Ce/lPRpLf+RpDo8yrChvQ0wdjsUGWA20HYKgXYA==

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: junat, kuva, laki, raiteet, junarata