Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Valheellinen vaalimainos

"Tämä on arvokysymys!" Nokian kuntavaaliskandaalit ovat aivan omaa luokkaansa.
Taustatietoja: Nea Lehmussaari, Kokoomus, on ehdolla kuntavaaleissa Nokialla. Valheellinen vaalimainos

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +558 (670 ääntä)
   Minäkin poistin kavereistani kaikki ne jotka eivät myöntäneet haistelevansa perseen pyyhkimisen jälkeen oman kakkansa viekoittelevaa tuoksua. Kyllä kavereilla samat mieliteot pitää olla.

   Lainaa

  2. Tulos: -660 (822 ääntä)
   Ihan pointtihan Henrietalla on. Jos on saanut lapsia, niin haluaa äänestää jotain joka ajaa lapsiperheiden asiaa.

   Lainaa

  3. eriparisukka 16.3.2017 2:09
   Tulos: +876 (918 ääntä)
   Simo: Ihan pointtihan Henrietalla on. Jos on saanut lapsia, niin haluaa äänestää jotain joka ajaa lapsiperheiden asiaa.
   Mitä tekemistä tällä asialla nyt oli minkään kanssa, jos kyse oli naimissa olemisesta? Luonnollisestihan se nyt ei yksistään kerro onko ehdokkaalla lapsia vai ei, jos hän ilmoittaa vaalimainoksessa olevansa naimisissa.

   Lainaa

  4. Tulos: +917 (967 ääntä)
   Simo: Ihan pointtihan Henrietalla on. Jos on saanut lapsia, niin haluaa äänestää jotain joka ajaa lapsiperheiden asiaa.
   Juu. Ei lapsia ennen avioliittoa, eikä avioliittoa ilman lapsia. Elämmehän kuitenkin 1700-luvulla.

   Lainaa

  5. Tulos: +17 (85 ääntä)
   Minkälaisia idiootteja siellä on taas tarjolla,jotain lastentarhalaisia ?

   Lainaa

  6. Tulos: +32 (64 ääntä)
   Nyt ei ole vuosi 1977

   Lainaa

  7. Sano ei jeesukselle 16.3.2017 8:36
   Tulos: +261 (341 ääntä)
   Henrietta nyt vaan oli hirveä mielensäpahoittaja, mutta vakavamielisen pilkun nussimisen nimeen, itseänikin häiritsee, ettei Nea selkeästikään ymmärrä mitä sana 'rouva' tarkoittaa. Tai sitten en vaan itse ymmärrä sitä hassun hauskaa vitsiä/sarkasmia, joka tässä piilee.

   Lainaa

  8. Tulos: -202 (276 ääntä)
   Lapsia voi tehdä vaikka kuinka mutta naimisiin ei missään nimessä? Jokaisen uuden kumppanin kanssa yhteinen lapsi? Eikö kumppani miellytä, jätä se ja ota uusi tilalle! Toisaalta, kynnys sitoutumiseen ja pysyvään parisuhteeseen, avioliittoon ja perheen perustamiseen menee aina vain korkeammaksi, mutta samalla kynnys päinvastaiseen (yllä luetellut esimerkit) vuorostaan laskee. Mikä minussa on vialla, kun tämä ei mielestäni ole oikein? Ihminen ei ole kulutustavaraa jonka voi käytön jälkeen heittää pois ja korvata uudella. Tämä pätee niin parisuhteeseen kuin lapsiinkin. Ihmetellään vielä että mistä suuret mielenterveysongelmat ja ihmisten ainainen paha olo johtuvat.

   Lainaa

  9. Tulos: +95 (105 ääntä)
   Ja vielä ihmetellään miksi päättäjiksi ei meinaa löytyä kykenevää porukkaa. Katsele siinä sitten tuollaista perseilyä ja tyhjän nillitystä.

   Lainaa

  10. Tulos: +40 (84 ääntä)
   Kokoomuksen ehdokas, Feissarimokat unohti vahingossa mainita.

   Lainaa

  11. Tulos: +228 (260 ääntä)
   Itse asiassa rouva on täysin validi termi myös naimattomille naisille. Juurikin politiikassa ja armeijassa puhutellaan esimerkiksi "rouva ministeriksi" ja "rouva vänrikiksi".

   Lainaa

  12. Tulos: -26 (68 ääntä)
   Sehän eskaloitu yhtäccii.

   Lainaa

  13. Tulos: +173 (199 ääntä)
   Henriettan kaltaiset ihmiset ovat juuri se yksi suurimmista yhteiskuntamme ongelmista. Toisinsanoen tyhmät ihmiset. Kun ei ole samanlainen arvomaailma, niin ei voida olla kavereita eikä jutella. Todellisuudessa juurikin nämä muulla tavoin ajattelevat ihmiset olisivat se keino viisastua omassa elämässä kun pääsee jakamaan näkökulmiaan. Tietenkin omassa kuplassa eläminen on aina ihan mukavaa, mutta jäät hieman muista jälkeen sellaisella elämäntyylillä. Entisaikaan filosofitkin antiikin Roomassa pakottivat oppilaitaan menemään kaupungille keskustelemaan ja väittelemään ihmisten kanssa kaduilla, jotta saisivat perspektiiviä asioihin. Tiedoksi teillekin muille kommentoijille, tiedän että tämäkin sivusto pursuaa tyhmiä ihmisiä. Älkää säikähtäkö olla muiden ihmisten kanssa erimieltä.

   Lainaa

  14. Ullatuuus... 16.3.2017 11:02
   Tulos: +109 (115 ääntä)
   Tuo Henrietta on paikallisessa fb-ryhmässä ihan tunnettu negatiivisuudestaan ja hyökkäävyydestään. Todella epämiellyttävä tyyppi.

   Lainaa

  15. Tulos: +20 (50 ääntä)
   Miksei tässäkin ollut mainintaa puolueesta heti esittely lauseessa?

   Lainaa

  16. Tulos: -66 (114 ääntä)
   22 ei kylläkään ole numero. 2 on numero, mutta 22 on luku.

   Lainaa

  17. Tulos: +72 (92 ääntä)
   Pöö: Miksei tässäkin ollut mainintaa puolueesta heti esittely lauseessa?
   Päivityksestä kävi heti ilmi, että kyseessä on kuntavaaliehdokas Nokialla. Lisäksi päivityksestä selviää ehdokkaan ikä ja ehdokasnumero. Tasapuolisuuden nimissä taustatietoihin on nyt kuitenkin lisätty myös puolue.

   Lainaa

  18. Tulos: +62 (86 ääntä)
   Wau, Henrietta sai tilanteen eskaloitumaan lähes yksin ja onnistui lietsomaan itselleen kunnon herneet nekkuliin. Varmaan ihanaa elämää hänellä.

   Lainaa

  19. Pointdexter 16.3.2017 12:12
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Nokialaiset kirjoitettaisiin pienellä alkukirjaimella.

   Lainaa

  20. Tulos: +114 (124 ääntä)
   ???: Lapsia voi tehdä vaikka kuinka mutta naimisiin ei missään nimessä? Jokaisen uuden kumppanin kanssa yhteinen lapsi? Eikö kumppani miellytä, jätä se ja ota uusi tilalle! blaablaablaa joten *snip*
   Ja avioliitto on sitten pyhyyden ja kaiken sitoutumisen tae, kun TV pyörittää ensitreffejä alttarilla ja roskalehdistö uutisoi Tuksun unelmahäitä? Tämä avioliiton ja nimenomaan häiden palvominen on mennyt naurettavuuksiin; kyllä koti, mahd. lapsi tai muuta suurta sitoutumista vaativat hankkeet, ja oma vakaa tahto ovat pysyvät parisuhteen merkit. Itsekin olen naimisissa, ei siinä mitään, oli kiva järjestää isot juhlat, mutta epäjärjestystä aiheuttaa kun prinsessapuvuilla ja vauvoilla kuvitellaan että voidaan luoda se kaiken perusta, sitoutuminen ja tahto. Ja sitä ei voi hakea alttarilta, se pitää kehittää ihan itse ja ajan kanssa.

   Lainaa

  21. Tulos: +73 (87 ääntä)
   Mä käsitin ton #rouvanunero22 vähän saman tyyppisenä läppänä kuin Peteliuksen Herra 47. Eikö kellään muulla tullu mieleen.?

   Lainaa

  22. Tulos: +26 (38 ääntä)
   Heehei.. Oletatteko te että asiakaspalvelijat nopeasti vilkaisevat asiakkaan nimettömään ennen kuin alkavat rouvittelemaan? Kun niin suuri haloo saatiin tästä sanasta aikaiseksi. Siis toki, sitä käytetään puhuttaessa naimisissa olevasta naisesta, mutta myös muuten. En ehkä itsestäni käyttäisi nimitystä "rouva" jos en olisi naimisissa, mutta.. Not a big deal :)

   Lainaa

  23. Tulos: +91 (97 ääntä)
   Simo: Ihan pointtihan Henrietalla on. Jos on saanut lapsia, niin haluaa äänestää jotain joka ajaa lapsiperheiden asiaa.
   Ai,noinko päättelet nykyhallituksemme perheenisien toimista???

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Saltsinen: Mä käsitin ton #rouvanunero22 vähän saman tyyppisenä läppänä kuin Peteliuksen Herra 47. Eikö kellään muulla tullu mieleen.?
   No todellakin tuli, oisko noi muut liian nuoria siihen läppään =)

   Lainaa

  25. Tulos: +106 (118 ääntä)
   Norsu: 22 ei kylläkään ole numero. 2 on numero, mutta 22 on luku.
   Mikäs sun puhelinluku on ? Olen melko varma että puhelinnumeroa sinulla ei ole.

   Lainaa

  26. Tulos: +96 (96 ääntä)
   Simo: Ihan pointtihan Henrietalla on. Jos on saanut lapsia, niin haluaa äänestää jotain joka ajaa lapsiperheiden asiaa.
   Ja naimisiinmeno automaattisesti tarkoittaa sitä että on liuta kakaroita? Miltä vuosituhannelta revit ajatusmaailmasi?

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (20 ääntä)
   No jaa: No todellakin tuli, oisko noi muut liian nuoria siihen läppään =)
   Henrietalla riittää ikä siihen läppään.

   Lainaa

  28. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Itseäni ainakin houkuttaisi äänestää ehdokasta, joka tietoisesti ottaa kantaa vanhaan malliin lajitella naiset neiteihin ja rouviin, kun taas miehet ovat aina herroja. Nea tosin ei ajatuksensa takana kaunaa seissyt.

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (44 ääntä)
   Düüd: Juu. Ei lapsia ennen avioliittoa, eikä avioliittoa ilman lapsia. Elämmehän kuitenkin 1700-luvulla.
   Tiesitkö muuten, että fiksuilla ihhmisillä on nykyään max. 1 lapsi tai parhaimmassa tapauksessa ei yhtäkään? Urpot sikiävät eniten.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Taru: Kokoomuksen ehdokas, Feissarimokat unohti vahingossa mainita.
   Mitä väliä? Enemmän minua kiinnostaa mikä diagnoosi Henrietalla on. Onko lapsena pudotettu liian monta kertaa päälleen vai mikä?

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Rouvakin on vain naitu neiti.

   Lainaa

  32. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Miksi edes tarvitsisi ilmoittaa mitään muuta ehdokkaasta kuin nimi, numero ja poliittinen näkemys? Mitä väliä sillä onko ehdokas perheellinen, töissä, eläkkeellä, työttömänä, millä alalla hän on/on ollut... Onko naimissa, elääkö yksin. Minkä ikäinen hän on, mitkä hänen harrastuksensa ovat... Siis ihan okeihan se on että valitsee ehdokkaan pelkästään hänen poliittisten näkemysten takia, mutta jotkut haluavat tietää ehdokkaista enemmän, kuten työhistorian, varsinkin jos ovat ennenkin poliittisessa piireissä toimineet. En sulje ehdokkaita pois pelkän statuksen tai ammatin takia, mutta ne kyllä ne voivat vähän vaikuttaa valintaan joko positiivisesti tai negatiivisesti. Eikä tässä minun mielestäni ole mitään väärää. Jollain kriteereillä se valinta on tehtävä ja varsinkin kunnallisvaaleissa omia ehdokkaita on todella vaikea päästä tuntemaan henkilökohtaisella tasolla joten päätös pitää tehdä muilla kriteereillä. Olen lukenut joidenkin ehdokkaiden blogeja ja selaillut heidän fb-sivujaan, ja joistain valitettavasti saa sellaisen kuvan että he eivät edusta minua yhtään, vaikka esim. jonkun ylen vaalikoneen mukaan kanssani poliittisesti samoilla linjoilla.

   Lainaa

  33. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Niks: Miksi edes tarvitsisi ilmoittaa mitään muuta ehdokkaasta kuin nimi, numero ja poliittinen näkemys? Mitä väliä sillä onko ehdokas perheellinen, töissä, eläkkeellä, työttömänä, millä alalla hän on/on ollut… Onko naimissa, elääkö yksin. Minkä ikäinen hän on, mitkä hänen harrastuksensa ovat… Siis ihan okeihan se on että valitsee ehdokkaan pelkästään hänen poliittisten näkemysten takia, mutta jotkut haluavat tietää ehdokkaista enemmän, kuten työhistorian, varsinkin jos ovat ennenkin poliittisessa piireissä toimineet. En sulje ehdokkaita pois pelkän statuksen tai ammatin takia, mutta ne kyllä ne voivat vähän vaikuttaa valintaan joko positiivisesti tai negatiivisesti. Eikä tässä minun mielestäni ole mitään väärää. Jollain kriteereillä se valinta on tehtävä ja varsinkin kunnallisvaaleissa omia ehdokkaita on todella vaikea päästä tuntemaan henkilökohtaisella tasolla joten päätös pitää tehdä muilla kriteereillä. Olen lukenut joidenkin ehdokkaiden blogeja ja selaillut heidän fb-sivujaan, ja joistain valitettavasti saa sellaisen kuvan että he eivät edusta minua yhtään, vaikka esim. jonkun ylen vaalikoneen mukaan kanssani poliittisesti samoilla linjoilla.
   Juu, mutta tässä olikin kyse nyt nimenomaan siviilisäädystä. Kun siitä ei voi esimerkiksi tietää tuota aiemmin mainittua eli onko lapsia, tai mitä mieltä ylipäätään on yhtään mistään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: rouva, neiti, vaalit, kuntavaalit, kunnallisvaalit, ehdokas, arvot, moraali