Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ratkaisu lemmikkieläimen ongelmaan

Jos et ennen uskonut yliluonnolliseen, tämä saattaa muuttaa mielesi.
Ratkaisu lemmikkieläimen ongelmaan

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 64 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +474 (504 ääntä)
      Aika menttaali tapaus

      Lainaa

    2. Tulos: +773 (793 ääntä)
      Minäkin olen energisoinut autoni akun. Käytin siihen Lidlin akkulaturia. Kytkennän tein siten, että akkulaturin oli sarjassa akun kanssa. En siis tarvinnut kytkennässä käsiäni. Ps. Napse avainta käännettäessä voi viitata solenoidivikaan.

      Lainaa

    3. Humpuukimies 7.3.2017 2:40
      Tulos: +528 (568 ääntä)
      Voisivat nämä yliluonnollisia voimia omaavat osallistua James Randin miljoonan dollarin haasteeseen, jossa on mahdollista voittaa kyseinen summa jos pystyy todistamaan voimansa. Kummallista, ettei vielä 20 vuoteenkaan kukaan ole tuota lunastanut vaikka suuri osa väestöstä kykenee parantamaan sairaita, juttelemaan kummituksille ja ties mitä. En ymmärrä luulevatko nämä taikurit muiden uskovan juttujaan, vai onko lapsena katsottu piirrettyjä liian tosissaan ja uskovat tosissaan voimiinsa.

      Lainaa

    4. Tulos: +23 (51 ääntä)
      Öö

      Lainaa

    5. Tulos: +365 (383 ääntä)
      Ottaisin muuten huumorilla, mutta kun tiedän että maailmassa on ihmisiä jotka epätoivoissaan (läheisten tai vaikka lemmikkien tapauksessa) saattavat haksahtaa "henkiparantajiin" tms. niin tekee vain vihaiseksi.

      Lainaa

    6. ...ääliö 7.3.2017 2:59
      Tulos: +133 (149 ääntä)
      Energisoi auton akun ja käyttäen samaa energisointia auttaa eläimiä!! Ah, kuinka ihana ihminen. Käyttää henkevästi akkua, jolla tuo sähköiskuilla eloa elukkoihin. <3

      Lainaa

    7. yövuorolainen 7.3.2017 3:26
      Tulos: +303 (309 ääntä)
      Helena, ehtisitkö energisoida tämän puhelimeni akun? Unohdin laturini kotiin. Kiitos jo etukäteen!

      Lainaa

    8. Tulos: +94 (138 ääntä)
      Satasella samaa kamaa mulle mitä Helena käyttää.

      Lainaa

    9. Tulos: +44 (280 ääntä)
      Täällä naureskellaan Helenan kaltaisille (ihan syystäkin), mutta kuitenkin jätetään rauhaan ihmiset joilla on näkymätön kaveri pilvien lomassa? "Hehe".

      Lainaa

    10. Tulos: -33 (45 ääntä)
      Juuh, elikkäs :--------------------------D

      Lainaa

    11. Tulos: +155 (165 ääntä)
      Teknikon diagnoosi: Ajoneston toimintahäiriö = ei tunnista avainta väilttömästi jolloin ajonesto "napsuttaa" Energiaparantajan diagnoosi: auto ei käynnistynyt niin energisoin auton ja toisella avaimenkäännöllä se lähtikin = olen ylienergiajumala

      Lainaa

    12. Tulos: +141 (153 ääntä)
      Ennen internetiä nämä Helenan kaltaiset kylähullut pysyivät kiltisti omien kyläläistensä riesana.

      Lainaa

    13. Tulos: +120 (136 ääntä)
      Tuomari: Täällä naureskellaan Helenan kaltaisille (ihan syystäkin), mutta kuitenkin jätetään rauhaan ihmiset joilla on näkymätön kaveri pilvien lomassa? “Hehe”.
      Ne jätetään rauhaan niin kauaksi aikaa, kunnes yrittävät parantaa ihmisiä uskon voimalla.

      Lainaa

    14. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Taitaa helenan autosta kuitenkin olla menossa startti paskaksi. Sitä ei sitten enää korjatakkaan enää millään uskomushoidolla :D Toki jos ajatuksen voimalla saa auton liikkeelle (tai jos usko on koetuksella niin voi pysäköidä myös alamäkeen) niin voi startata pelkällä kytkimellä

      Lainaa

    15. Arthur Brown 7.3.2017 7:16
      Tulos: -17 (59 ääntä)
      dakari: Ennen internetiä nämä Helenan kaltaiset kylähullut pysyivät kiltisti omien kyläläistensä riesana.
      Todennäköisemmin nämä olivat kiltisti kirkossa julistamassa enkeleistä.

      Lainaa

    16. Sprinkles 7.3.2017 8:04
      Tulos: +94 (100 ääntä)
      Minäkin olen energisoinut autoni käynnistymään - kiroilemalla, mutisemalla ja ähkimällä. Tokihan kyse VOI myös olla siitä, että kylmä moottori käynnistyy huonommin kuin lämmin. Ja auto olisi hetken päästä käynnistynyt joka tapauksessa huolimatta energisoimisestani.

      Lainaa

    17. Minävain 7.3.2017 8:05
      Tulos: +1 (39 ääntä)
      Piipaapiipaapiipaapiipaa

      Lainaa

    18. Tulos: +67 (157 ääntä)
      Tuomari: Täällä naureskellaan Helenan kaltaisille (ihan syystäkin), mutta kuitenkin jätetään rauhaan ihmiset joilla on näkymätön kaveri pilvien lomassa? “Hehe”.
      Kyllä minä saan ainakin joka päivä kuulla suoraan tai välillisesti kuinka tyhmä olen kun uskon Jumalaan. Vaikka uskonkin, pystyn silti kriittiseen ja järkevään ajatteluun, en tuomitse muita ja keskityn omiin asioihin. Elämä vaan tuntuu helpommalta kun välillä rukoilee. Näihin ihmeparantumisiin ja energiahoitoihin suhtaudun hyvin kriittisesti.

      Lainaa

    19. Tulos: +60 (66 ääntä)
      Olen minäkin energisoinut autoni akun ilman laturia... Se kävi siten, että vartin verran kiroili ohjaamossa, jonka jälkeen akku oli "mystisesti" latautunut ja auto käynnistyi! Tai sitten se johtui siitä, että auton akut ihan luonnollisestikin saavat hieman varaustaan takaisin, kun vähän aikaa odottelee =D

      Lainaa

    20. SeOnHalpaa 7.3.2017 9:16
      Tulos: +97 (101 ääntä)
      Helenan kannattais ehdottomasti ostaa noilla kyvyillä sähköauto.

      Lainaa

    21. Tulos: -136 (164 ääntä)
      Nää naureskelijat ei edes tiedä asiasta ja siksi antavat negtiivista palautetta. Liian iso juttu heille :)

      Lainaa

    22. Rampe&Naukkis 7.3.2017 9:56
      Tulos: +53 (57 ääntä)
      Laitoin avaimen auton virtalukkoon ja auto käynistyi. Ihme on tapahtunut!

      Lainaa

    23. Energiako taikaa 7.3.2017 10:21
      Tulos: +109 (117 ääntä)
      Hevoinen: Nää naureskelijat ei edes tiedä asiasta ja siksi antavat negtiivista palautetta. Liian iso juttu heille
      Olisiko kumminkin niin päin, että "energiahoitajat" eivät tiedä esim. fysiikasta tarpeeksi ymmärtääkseen, miten energia toimii, joten heidän puutteellisen käsityksensä valossa energia voi toimia aika lailla miten vain? Ennen muinoin kanavoitiin "chakroja", nykyään lähetellään "energiaa".

      Lainaa

    24. Toimistovosu 7.3.2017 10:34
      Tulos: +72 (96 ääntä)
      Eniten ei ärsytä nää hokkuspokkus hoitajat, vaan ne vajakit jotka uskoo kaikki hippitieteen aikaansaannokset ja ihan silmät palaen vahtoo aiheesta missä vain ja kenelle vain. Miksi on niin vaikea uskoa kaikkia tieteen saavutuksia, muttei yhtään vaikea uskoa mitään täysin epäloogisia ja höyrypäisiä helppoheikkien jorinoita. Kuvailinko juuri Trumpin kannattajia?

      Lainaa

    25. Tulos: -87 (131 ääntä)
      Joo ei tuo energiajuttu täysin huuhaata ole, vaikka se uskomattomalta kuulostaakin. Eräs läheiseni on energiahoitaja. Sitä en tosin tiedä voiko energiahoidoilla tuosta vaan parannella koiria ja kissoja vaivasta riippumatta.

      Lainaa

    26. Tulos: +30 (42 ääntä)
      Facebookin ryhmä "Mystiikka piiri" (kyllä, hienosti erikseen kirjotettu) on paikka, missä voitte saada parantavia hoitoja!

      Lainaa

    27. Sekäettä 7.3.2017 11:20
      Tulos: +33 (39 ääntä)
      Humpuukimies: Voisivat nämä yliluonnollisia voimia omaavat osallistua James Randin miljoonan dollarin haasteeseen, jossa on mahdollista voittaa kyseinen summa jos pystyy todistamaan voimansa. Kummallista, ettei vielä 20 vuoteenkaan kukaan ole tuota lunastanut vaikka suuri osa väestöstä kykenee parantamaan sairaita, juttelemaan kummituksille ja ties mitä. En ymmärrä luulevatko nämä taikurit muiden uskovan juttujaan, vai onko lapsena katsottu piirrettyjä liian tosissaan ja uskovat tosissaan voimiinsa.
      Luulisin, että vähän molempia. Aiheesta kukkaruukkuun, niin omassa kaveripiirissäni on ainakin muuten ihan mukava heppu, mutta jolla on välillä turhan suuret puheet ja erittäin raskas värikynä tarinoissaan. Eikä siinä vielä mitään, mut tyyppi tosiaan välillä ihan vakavana pitää kynsin ja hampain kiinni omasta versiostaan, vaikka asia olisi päivänselvä ettei se olisikaan mitenkään mahdollista. En tiedä uskooko loppujenlopuksi itse juttuihinsa vai luulekoo muiden tosiaan uskovan jos tarpeeksi kauan jankkaa.

      Lainaa

    28. Tulos: +24 (38 ääntä)
      Humpuukimies: Voisivat nämä yliluonnollisia voimia omaavat osallistua James Randin miljoonan dollarin haasteeseen, jossa on mahdollista voittaa kyseinen summa jos pystyy todistamaan voimansa. Kummallista, ettei vielä 20 vuoteenkaan kukaan ole tuota lunastanut vaikka suuri osa väestöstä kykenee parantamaan sairaita, juttelemaan kummituksille ja ties mitä. En ymmärrä luulevatko nämä taikurit muiden uskovan juttujaan, vai onko lapsena katsottu piirrettyjä liian tosissaan ja uskovat tosissaan voimiinsa.
      Ja silti maailma on täynnä ääriuskovaisia jotka jopa tappavat uskonsa tähden. Mikä logiikka siinä on?

      Lainaa

    29. Saku Nauriskäki 7.3.2017 11:58
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      Empula: Kyllä minä saan ainakin joka päivä kuulla suoraan tai välillisesti kuinka tyhmä olen kun uskon Jumalaan. Vaikka uskonkin, pystyn silti kriittiseen ja järkevään ajatteluun, en tuomitse muita ja keskityn omiin asioihin. Elämä vaan tuntuu helpommalta kun välillä rukoilee. Näihin ihmeparantumisiin ja energiahoitoihin suhtaudun hyvin kriittisesti.
      Noin autoilun kannalta sopiva kommentti olisi "Jesus, take the wheel!".

      Lainaa

    30. Tulos: +32 (32 ääntä)
      SeOnHalpaa: Helenan kannattais ehdottomasti ostaa noilla kyvyillä sähköauto.
      Tosiaan! Kasvattaisi käyttösädettä kummasti.

      Lainaa

    31. Tieteenharjoittaja 7.3.2017 14:45
      Tulos: -74 (94 ääntä)
      Itseasiassa energiahoitoja on tutkittu tieteellisesti ja löydetty todisteita sen toimivuudesta. Suurin osa ihmisistä on idiootteja ja pohjaa ajatuksensa "tieteelle", eli omiin uskomusmalleihin, jotka eivät ole relevantteja todituksia. Nämä juntit eivät ole eläessään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia eivätkä ymmärrä tieteen luonnetta. Toisin sanoen he pohjaavat ajatuksensa omalle uskomusjärjestelmälle siitä, mikä on todellisuuden luonne eivätkä tällöin ymmärrä todellista tieteen luonnetta, joka on mm.tutkimuskysymysten esittäminen, vallitsevan paradigman kyseenalaistaminen ja todellisuuden havainnointi objektiivisesti. Ihmisen oma uskomus on eri asia kuin tieteellinen todiste. Tieteellisiä tutkimuksia enegiahoidon toimivuudesta löytyy netistä googlettamalla esim "Energy healing research"; http://rehab.ucla.edu/workfiles/Urban%20Zen/Research%20Articles/Reiki_Really_Works-A_Groundbreaking_Scientific_Study.pdf http://www.thehealingtrust.org.uk/node/134

      Lainaa

    32. Hairysteed 7.3.2017 14:59
      Tulos: +39 (45 ääntä)
      "Ei varmaan oo sulta pois, jos henkimaailma jotakuta auttaa" Ei varmasti olisikaan, mutta kun SE EI AUTA!

      Lainaa

    33. Lääkäri 7.3.2017 15:00
      Tulos: -18 (38 ääntä)
      Ei ehkä täysin kuulu asiaan, mutta tämä kommentti rupes raivostuttaan: "Jos kissaa ei saa lääkäri hoidettua niin ei sitä hoida mitkään muutkaan.." haistas nyt..!

      Lainaa

    34. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Mäki sain kerran leivän pomppaamaan paahtimesta pelkästään ajatuksen voimalla. Ja sokerin sulamaan kahviin kans.

      Lainaa

    35. Tulos: +40 (78 ääntä)
      Tuomari: Täällä naureskellaan Helenan kaltaisille (ihan syystäkin), mutta kuitenkin jätetään rauhaan ihmiset joilla on näkymätön kaveri pilvien lomassa? “Hehe”.
      Jätetään rauhaan? Elät ilmeisesti jossain rinnakkaistodellisuudessa, jossa uskovaisia ei pilkata ja mollata. Minäkin haluan sinne. Ei tarvitse kuin kevyesti viitata uskovansa johonkin ylempään voimaan, niin heti ollaan kyseenalaistamassa älykkyyttä ja viemässä äänioikeutta. Ilmeisesti rauhaan jättämisellä tarkoitit sitä, että meitä uskovaisia ei teljetä vankilaan, mikä ilmeisesti olisi monen mielestä ainoa oikea ratkaisu.

      Lainaa

    36. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Selkeä maadoitusvika. Kohta ei toimi enää ollenkaan eikä siinä sitten energiahoidot auta.

      Lainaa

    37. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Axu: Joo ei tuo energiajuttu täysin huuhaata ole, vaikka se uskomattomalta kuulostaakin. Eräs läheiseni on energiahoitaja. Sitä en tosin tiedä voiko energiahoidoilla tuosta vaan parannella koiria ja kissoja vaivasta riippumatta.
      Ei, ei voi parannella. Ihan juuri sen takia että se on täyttä huuhaata. Ikävää jos läheisesi on sekopää, vielä ikävämpää jos se kusettaa tietäen että se on huuhaata, mutta huuhaata se kuitenkin on.

      Lainaa

    38. Tulos: +47 (51 ääntä)
      Miksi täytyy olla just lemmikkieläin? Miksei Helena voi ratkaista tuotantolaitoksissa kärsivien broikkujen psyykkisiä ongelmia jos se kerta ajatuksen voimalla onnistuu?

      Lainaa

    39. jukkapalmu 7.3.2017 17:54
      Tulos: +6 (28 ääntä)
      Mullapa on niin vahva aamukakka että se nostaa tälläsen 110kg miehen sängystä ylös.

      Lainaa

    40. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Vittu mikä Magneto.

      Lainaa

    41. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Ja jos energiat ei kanna jenkkilään asti Randin luokse, kotimainen Skepsis ry maksaa ihmeen suorittamisesta 20 000 €.

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (42 ääntä)
      Tuohon akkuasiaan en sano mitään... mutta en minä toisaalta tiedä, mitä vahinkoa siitä muka kissalle tai koiralle on, jos joku haluaa lähettää positiivista energiaa. Kunhan sillä ei korvata eläinlääkärin hoitoja. Ihan turha ruveta huutamaan että eläimet "kärsivät" siitä. Edistäähän positiivinen ajattelu ja kiitollisuuskin tutkitusti fyysistä terveyttä, mutta huuhaata sekin tietysti monien mielestä on. =D

      Lainaa

    43. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Kirsi: Ottaisin muuten huumorilla, mutta kun tiedän että maailmassa on ihmisiä jotka epätoivoissaan (läheisten tai vaikka lemmikkien tapauksessa) saattavat haksahtaa “henkiparantajiin” tms. niin tekee vain vihaiseksi.
      Kyseenalaistin kans sen maksupolitiikan. Kovaa hän väitti että ihan ilmaiseksi auttaa. Mene ja tiedä, olis pitäny varmaa yksäriä laittaa niin olis saanu totuuden hinnastosta.

      Lainaa

    44. parannettavat ei lopu 7.3.2017 22:52
      Tulos: +52 (54 ääntä)
      Miu: Miksi täytyy olla just lemmikkieläin? Miksei Helena voi ratkaista tuotantolaitoksissa kärsivien broikkujen psyykkisiä ongelmia jos se kerta ajatuksen voimalla onnistuu?
      Kiitos tästä. Suomessakin on hirveät määrät tilan- ja virikkeenpuutteessa eläviä lehmiä, sikoja, broilereita, munituskanoja... Kärsivät sekä psyykkisistä että fyysisistä ongelmista. Noille soisi edes psyykeparantajalta muutaman lämpimän ajatuksen.

      Lainaa

    45. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Foo: Minäkin olen energisoinut autoni akun. Käytin siihen Lidlin akkulaturia. Kytkennän tein siten, että akkulaturin oli sarjassa akun kanssa. En siis tarvinnut kytkennässä käsiäni. Ps. Napse avainta käännettäessä voi viitata solenoidivikaan.
      Myös kulunut startti saattaa aiheuttaa napsetta. Sillä ei kuitenkaan liene väliä, mistä napse johtuu, koska epäilemättä Helena osaa energisoidä koko moottorin lisälaitteineen. Tarpeeksi kun pinnistää niin auton värikin muuttuu. Älkää vain seotko näin suuren voiman edessä!

      Lainaa

    46. Delveling 8.3.2017 0:34
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Foo: Minäkin olen energisoinut autoni akun. Käytin siihen Lidlin akkulaturia. Kytkennän tein siten, että akkulaturin oli sarjassa akun kanssa. En siis tarvinnut kytkennässä käsiäni. Ps. Napse avainta käännettäessä voi viitata solenoidivikaan.
      Oletpa melko fakiiri. Yleensä akkulaturi kytketään akun rinnalle. Tietenkin sarjassa se energisoituu paremmin ainakin kipinöinnistä ja savusta päätellen :)

      Lainaa

    47. Energiako taikaa 8.3.2017 9:03
      Tulos: +65 (65 ääntä)
      Tieteenharjoittaja: Itseasiassa energiahoitoja on tutkittu tieteellisesti ja löydetty todisteita sen toimivuudesta. Suurin osa ihmisistä on idiootteja ja pohjaa ajatuksensa “tieteelle”, eli omiin uskomusmalleihin, jotka eivät ole relevantteja todituksia. Nämä juntit eivät ole eläessään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia eivätkä ymmärrä tieteen luonnetta. Toisin sanoen he pohjaavat ajatuksensa omalle uskomusjärjestelmälle siitä, mikä on todellisuuden luonne eivätkä tällöin ymmärrä todellista tieteen luonnetta, joka on mm.tutkimuskysymysten esittäminen, vallitsevan paradigman kyseenalaistaminen ja todellisuuden havainnointi objektiivisesti. Ihmisen oma uskomus on eri asia kuin tieteellinen todiste. Tieteellisiä tutkimuksia enegiahoidon toimivuudesta löytyy netistä googlettamalla esim “Energy healing research”; http://rehab.ucla.edu/workfiles/Urban%20Zen/Research%20Articles/Reiki_Really_Works-A_Groundbreaking_Scientific_Study.pdf http://www.thehealingtrust.org.uk/node/134
      Tänään opin: tiedemiehet ovat juntteja, jotka eivät lue tieteellisiä artikkeleita eivätkä ymmärrä tieteen luonnetta. Annoit linkit henkihoitoja puoltavalle sivulle sekä yhden henkilön esitykseen reikistä. Et linkannut yhtäkään varsinaista tieteellistä artikkelia saati yhtäkään tieteellistä tutkimusta. "Energiahoitoja" on testattu tieteellisesti ja jostain syystä tulokset ovat lähes aina samat: "energiahoidon" tulokset eivät eroa plasebosta.

      Lainaa

    48. Tulos: -14 (24 ääntä)
      En mä näe mitään pahaa antaa eläimimme/ihmisille energiahoitoa, kunhan sitä ei tehdä hyvinvoinnin kustannuksella. Vanha koira ei nuoreksi muutu. Ja jos löydetty kasvain ei pienene/katoa hoidosta huolimatta, niin silloin pitää ymmärtää lopettaa eläin, eikä kiduttaa omien uskomusten/luopumisen vaikeuden takia. Mutts uskokoon ken tahtoo.

      Lainaa

    49. Tulos: +46 (46 ääntä)
      Itse saan liikennevalot muuttumaan vihreiksi kun punaisissa odotan ja lasken hitaasti kolmeen. Joskus ihme tapahtuu jo ennen kuin ehden laskemista aloittaa. Tai ensimmäisellä kerralla energiani jää tuulilasiin joten tämä toimii vasta seuraavalla tai kolmannella laskennalla..

      Lainaa

    50. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Heh, kaveri kerran kustansi meille juurikin tuollaisen energiahoitajan hoitamaan meidän sairasta koiraa. Kun ei kehannut oikeen sanoa eikään, niin annettiin sitten tulla kylään. Siinä se hetken silitteli koiraa, joi pullakahvit ja käski parantamaan mun kiiviallergian kuivatulla kiivijauheella. En kokeillut kiivijauhetta ja samainen koira kuoli parissa vuodessa syöpään. :P

      Lainaa

    51. Satunnainen randomi 8.3.2017 12:47
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Foo: Minäkin olen energisoinut autoni akun. Käytin siihen Lidlin akkulaturia. Kytkennän tein siten, että akkulaturin oli sarjassa akun kanssa. En siis tarvinnut kytkennässä käsiäni. Ps. Napse avainta käännettäessä voi viitata solenoidivikaan.
      Oliko ehkä kuitenkin rinnakkain?

      Lainaa

    52. Haudankaivaja 8.3.2017 13:23
      Tulos: +29 (29 ääntä)
      Joo mulla oli kans DX Corolla joka ei startannu vaan naksahteli, korjaantui potkasemalla. Oon ilmeisesti tietämättäni kanavoinut Energiaa :O

      Lainaa

    53. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Tieteenharjoittaja: Itseasiassa energiahoitoja on tutkittu tieteellisesti ja löydetty todisteita sen toimivuudesta. Suurin osa ihmisistä on idiootteja ja pohjaa ajatuksensa “tieteelle”, eli omiin uskomusmalleihin, jotka eivät ole relevantteja todituksia. Nämä juntit eivät ole eläessään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia eivätkä ymmärrä tieteen luonnetta. Toisin sanoen he pohjaavat ajatuksensa omalle uskomusjärjestelmälle siitä, mikä on todellisuuden luonne eivätkä tällöin ymmärrä todellista tieteen luonnetta, joka on mm.tutkimuskysymysten esittäminen, vallitsevan paradigman kyseenalaistaminen ja todellisuuden havainnointi objektiivisesti. Ihmisen oma uskomus on eri asia kuin tieteellinen todiste. Tieteellisiä tutkimuksia enegiahoidon toimivuudesta löytyy netistä googlettamalla esim “Energy healing research”; http://rehab.ucla.edu/workfiles/Urban%20Zen/Research%20Articles/Reiki_Really_Works-A_Groundbreaking_Scientific_Study.pdf http://www.thehealingtrust.org.uk/node/134
      Miksi et viittaa kansainvälisesti arvostettuihin tiedejulkaisuihin, vaan yhden ihmisen täysin vertaisarvioimattomaan mielipidekirjoitukseen ja uskomushoitoja tarjoavan organisaation nettisivulle? Jos jo artikkelin otsikko on "Reiki really works - a groundbreaking scientific study", kysymyksessä ei ole tieteellinen artikkeli vaan lähinnä mielipidekirjoitus. Taidat sortua itse etsimään omaa ajattelumalliasi tukevia todisteita verkon syövereistä ja sitten vielä kaiken huipennukseksi tuputtamaan niitä täällä muille. Hyi hyi.

      Lainaa

    54. Vapaamaalari 8.3.2017 16:48
      Tulos: +24 (36 ääntä)
      Tuomari: Täällä naureskellaan Helenan kaltaisille (ihan syystäkin), mutta kuitenkin jätetään rauhaan ihmiset joilla on näkymätön kaveri pilvien lomassa? “Hehe”.
      Jos yksi ihminen uskoo harhaan sitä sanotaan hulluudeksi. Jos useat ihmiset uskovat samaan harhaan sitä sanotaan uskonnoksi.

      Lainaa

    55. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Tieteenharjoittaja: Itseasiassa energiahoitoja on tutkittu tieteellisesti ja löydetty todisteita sen toimivuudesta. Suurin osa ihmisistä on idiootteja ja pohjaa ajatuksensa “tieteelle”, eli omiin uskomusmalleihin, jotka eivät ole relevantteja todituksia. Nämä juntit eivät ole eläessään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia eivätkä ymmärrä tieteen luonnetta. Toisin sanoen he pohjaavat ajatuksensa omalle uskomusjärjestelmälle siitä, mikä on todellisuuden luonne eivätkä tällöin ymmärrä todellista tieteen luonnetta, joka on mm.tutkimuskysymysten esittäminen, vallitsevan paradigman kyseenalaistaminen ja todellisuuden havainnointi objektiivisesti. Ihmisen oma uskomus on eri asia kuin tieteellinen todiste. Tieteellisiä tutkimuksia enegiahoidon toimivuudesta löytyy netistä googlettamalla esim “Energy healing research”; http://rehab.ucla.edu/workfiles/Urban%20Zen/Research%20Articles/Reiki_Really_Works-A_Groundbreaking_Scientific_Study.pdf http://www.thehealingtrust.org.uk/node/134
      Eli käännös: "Suurin osa ihmisistä on juntteja jotka eivät ole eläessään lukeneet yhtään tieteellistä artikkelia, koska he ovat eri mieltä minun ja tämän yhden yksittäisen hörhön kanssa."

      Lainaa

    56. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Piupau: Itse saan liikennevalot muuttumaan vihreiksi kun punaisissa odotan ja lasken hitaasti kolmeen. Joskus ihme tapahtuu jo ennen kuin ehden laskemista aloittaa. Tai ensimmäisellä kerralla energiani jää tuulilasiin joten tämä toimii vasta seuraavalla tai kolmannella laskennalla..
      Isäni on kertonut että kun jalankulkijoiden liikennevaloille sanoo selkeästi ja rauhallisesti "Vaihtukkee", niin kyllä ne siitä vielä vaihtuvat. Olen joitain kertoja kokeillut ja yleensä on toiminut.

      Lainaa

    57. Tulos: -19 (19 ääntä)
      http://suomenenergiahoitajat.fi/hoitopalvelut/energiahoito/

      Lainaa

    58. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Tuomari: Täällä naureskellaan Helenan kaltaisille (ihan syystäkin), mutta kuitenkin jätetään rauhaan ihmiset joilla on näkymätön kaveri pilvien lomassa? “Hehe”.
      Se on se laki uskonrauhasta, persutha yritti sitä kumota mut hokas että voi napsahtaa kannattajakunnan vakaumukseen.
      Aissu: Ne jätetään rauhaan niin kauaksi aikaa, kunnes yrittävät parantaa ihmisiä uskon voimalla.
      Pari niistä on rikostutkinnassa

      Lainaa

    59. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Tieteenharjoittaja: Itseasiassa energiahoitoja on tutkittu tieteellisesti ja löydetty todisteita sen toimivuudesta. Suurin osa ihmisistä on idiootteja ja pohjaa ajatuksensa “tieteelle”, eli omiin uskomusmalleihin, jotka eivät ole relevantteja todituksia. Nämä juntit eivät ole eläessään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia eivätkä ymmärrä tieteen luonnetta. Toisin sanoen he pohjaavat ajatuksensa omalle uskomusjärjestelmälle siitä, mikä on todellisuuden luonne eivätkä tällöin ymmärrä todellista tieteen luonnetta, joka on mm.tutkimuskysymysten esittäminen, vallitsevan paradigman kyseenalaistaminen ja todellisuuden havainnointi objektiivisesti. Ihmisen oma uskomus on eri asia kuin tieteellinen todiste. Tieteellisiä tutkimuksia enegiahoidon toimivuudesta löytyy netistä googlettamalla esim “Energy healing research”; http://rehab.ucla.edu/workfiles/Urban%20Zen/Research%20Articles/Reiki_Really_Works-A_Groundbreaking_Scientific_Study.pdf http://www.thehealingtrust.org.uk/node/134
      Ihan vaan mielenkiinnosta, mikä sun mielestä on tieteellinen tutkimus? Voisitko kuvailla sellaisen omin sanoin?

      Lainaa

    60. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Mä jätän vain tämän tähän, tulevaisuutta varten.. https://en.m.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

      Lainaa

    61. ja vähän jotain muuta 25.3.2017 0:04
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Mitä tyhmempi ihminen, niin sitä useammin hänelle sattuu käsittämättömiä asioita.

      Lainaa

    62. Tulos: +6 (12 ääntä)
      kaali: Jätetään rauhaan? Elät ilmeisesti jossain rinnakkaistodellisuudessa, jossa uskovaisia ei pilkata ja mollata. Minäkin haluan sinne. Ei tarvitse kuin kevyesti viitata uskovansa johonkin ylempään voimaan, niin heti ollaan kyseenalaistamassa älykkyyttä ja viemässä äänioikeutta. Ilmeisesti rauhaan jättämisellä tarkoitit sitä, että meitä uskovaisia ei teljetä vankilaan, mikä ilmeisesti olisi monen mielestä ainoa oikea ratkaisu.
      Henkilö joka juttelee iltaisin keijukaisille tai tosissaan uskoo sellaisiin on harhainen/psykoottinen tms. ja tarvitsee yleensä terapiaa/lääkitystä. Siinä ei ole mitään pahaa. Mutta kun keijukaisten/tonttujen/pääsiäispupujen tilalle laitetaan jumala, kaikki onkin ihan OK. Melkoinen kaksoisstandardi.

      Lainaa

    63. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Axu: Joo ei tuo energiajuttu täysin huuhaata ole, vaikka se uskomattomalta kuulostaakin. Eräs läheiseni on energiahoitaja. Sitä en tosin tiedä voiko energiahoidoilla tuosta vaan parannella koiria ja kissoja vaivasta riippumatta.
      Huh, syynäsin kommenttisektiota tällaisten kommenttien takia, nähdäkseni etten ole ainoa joka tuntee jonkun tällaisen. Kriittisesti minäkin suhtaudun, mutten sentään pilkkaavasti

      Lainaa

    64. bananaforscale 14.6.2018 13:43
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Foo: Minäkin olen energisoinut autoni akun. Käytin siihen Lidlin akkulaturia. Kytkennän tein siten, että akkulaturin oli sarjassa akun kanssa.
      Teknisesti akku on laturin kanssa rinnan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: energiahoito, yliluonnollinen, kissat, koirat, lemmikki, lääketiede, akku, virta