Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paras nyyhkytarina voittakoon

Tykkää, jaa ja muista mainita olevasi lepraa sairastava yksinhuoltaja.
Paras nyyhkytarina voittakoon

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +245 (309 ääntä)
   Perkele!! Kahvi tippu lattialle :(

   Lainaa

  2. Tulos: -225 (399 ääntä)
   Mikä moka tossa nyt on? Mua ärsyttää sama asia.

   Lainaa

  3. Sami Kuupas 28.3.2017 2:18
   Tulos: -19 (61 ääntä)
   Tuolla on käsitelty vähän samaa asiaa: https://www.facebook.com/Tee-itsestäsi-herkkäuskoinen-pelle-1894533980783547

   Lainaa

  4. Tulos: -228 (280 ääntä)
   En näe mokaa tässä. Tunnen 2 ihmistä jotka on heittänyt hatusta scheisseä ja voittanut fb krääsää. Kilpailu on tosiasia.

   Lainaa

  5. Tulos: +523 (543 ääntä)
   pikku myy: Mikä moka tossa nyt on? Mua ärsyttää sama asia.
   Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet. Edelleen...

   Lainaa

  6. Tulos: +201 (221 ääntä)
   pikku myy: Mikä moka tossa nyt on? Mua ärsyttää sama asia.
   ********Huoh.

   Lainaa

  7. purppurakruunu 28.3.2017 2:58
   Tulos: +366 (376 ääntä)
   Mari: Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet. Edelleen…
   Perkele, tässähän tuli melkein nostalginen olo.

   Lainaa

  8. Tulos: +264 (268 ääntä)
   Ugh, tämä on niin totta. Onneks joku muu avasi suun aiheesta niin ei itse tarvitse.

   Lainaa

  9. Tulos: +203 (207 ääntä)
   Mua tavallaa ärsyttää se, kun ihmiset tykkää ja vastaa siihen arvontakysymykseen jakajan postauksessa eikä alkuperäisessä. Ei pitäisi ärsyttää, onpahan itselläni paremmat mahdollisuudet voittaa! :D (ja silti en koskaan voita)

   Lainaa

  10. Tulos: +227 (229 ääntä)
   Sitten on TJ ihmiset! Käsketään esimerkiksi vain tykkäämään kuvasta. Siellä on kommenttikenttä täynnä TJ:tä sen jälkeen.

   Lainaa

  11. Tulos: +114 (116 ääntä)
   Mari: Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet. Edelleen…
   Ärsyttää, kun ihmiset ei edelleenkään tätä tajua...

   Lainaa

  12. Tulos: +114 (116 ääntä)
   tantta: Sitten on TJ ihmiset! Käsketään esimerkiksi vain tykkäämään kuvasta. Siellä on kommenttikenttä täynnä TJ:tä sen jälkeen.
   Nämä lisää viihde-arvoa kun ko. tj-kilpailu on julkaistu ja ratkaistu vuosi/2 vuotta aiemmin mutta pompahtaa taas jostain uusiin jakeluihin ;D

   Lainaa

  13. Tulos: +106 (108 ääntä)
   Minuakin ärsyttää :D Etenkin Lidlin kilpailuissa on tuota. Vähän samaan kategoriaan kuuluu roskalava/Annetaan-ryhmissä olevat kerjäysostaukset, joissa taustalla on aina joku nyyhkytarina ja sitten pitkä lista asioita joita tarvitsee, tyyliin: "mies petti, pahoinpiteli, lähti ja vei mikroaaltouunin ja lusikat. Olen nyt viiden lapsen ja 101 dalmatialaispennun työtön yksinhuoltajaäiti ja siksi tarvitsen - lakanoita, pyyhkeitä - astioita: laseja, lautasia, haarukoita, veitsiä, lusikoita, paistinpannuja, paistinlastoja, kattiloita, vedenkeittimiä, kuorimaveitsiä, kulhoja - pyykinpesukoneen - astianpesukoneen - kuivausrummun - sängyn - pöydän ja 6 tuolia - sohvan - vähintään 50-tuumaisen full-HD-3D-plasmatv:n" Miksei voi vaan suoraan pyytää niitä lakanoita ja pyyhkeitä joita ihmisillä liikenee yleensä ylimääräisinä?

   Lainaa

  14. Tulos: +108 (116 ääntä)
   tantta: Sitten on TJ ihmiset! Käsketään esimerkiksi vain tykkäämään kuvasta. Siellä on kommenttikenttä täynnä TJ:tä sen jälkeen.
   Toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja...

   Lainaa

  15. Tulos: +103 (103 ääntä)
   Itekki naureskelin just ku osallistuin Elisan järjestämään skabaan Huawei P10 puhelimista. Ohje oli selkeesti, että kerro korkeintaan 30 sanalla miksi sinun pitäisi voittaa. Siellähän oli melkeen puolet vastauksista yli 30 sanan mittasia tarinoita ja ties millasta liibalaabaa :D Onneks voitto meni henkilöille jotka noudatti kisan sääntöjä.

   Lainaa

  16. Tulos: +124 (126 ääntä)
   : Minuakin ärsyttää Etenkin Lidlin kilpailuissa on tuota. Vähän samaan kategoriaan kuuluu roskalava/Annetaan-ryhmissä olevat kerjäysostaukset, joissa taustalla on aina joku nyyhkytarina ja sitten pitkä lista asioita joita tarvitsee, tyyliin: “mies petti, pahoinpiteli, lähti ja vei mikroaaltouunin ja lusikat. Olen nyt viiden lapsen ja 101 dalmatialaispennun työtön yksinhuoltajaäiti ja siksi tarvitsen - lakanoita, pyyhkeitä - astioita: laseja, lautasia, haarukoita, veitsiä, lusikoita, paistinpannuja, paistinlastoja, kattiloita, vedenkeittimiä, kuorimaveitsiä, kulhoja - pyykinpesukoneen - astianpesukoneen - kuivausrummun - sängyn - pöydän ja 6 tuolia - sohvan - vähintään 50-tuumaisen full-HD-3D-plasmatv:n” Miksei voi vaan suoraan pyytää niitä lakanoita ja pyyhkeitä joita ihmisillä liikenee yleensä ylimääräisinä?
   ja kaikista omat vaatimukset: "ai sulla on va sinisiä pyyhkeitä, ei kiitos, ei sovi sisustukseen, meillä on vaan mustaa ja valkoista" "voisitko tuoda kotiin tänne sadan km:n päähän, mies vei myös auton" "minulle kelpaa siis vain paras ja merkkituote, köyhät ja tyylitajuttomat elkää vaivaituko" " ai siinä on pieni ja huomaamaton tahra, joka ei vaikuta mihinkään, jätän väliin" "voisitko tän ilmasen tavaran lisäks heittää vielä jotain kaupan päälle?"

   Lainaa

  17. Seppo Kolehmainen 29.3.2017 8:58
   Tulos: -69 (83 ääntä)
   Ärsyttää ja ärsyttää.. Pitääkö tästäki ny vetää herne nenään? Koittakaa ny hyvät ihmiset pärjätä edes jonkun asian kanssa. Ei kai se nyt ole keneltäkään pois jos joku kertoo taustaa kilpailuun. Moni itsekin toteaa ettei se paranna voittomahdollisuuksia mitenkään. Jos kilpailun järjestäjä haluaa kertomusta johonkin käyttää niin se on järjestäjän oma asia.

   Lainaa

  18. Tulos: +58 (62 ääntä)
   : - vähintään 50-tuumaisen full-HD-3D-plasmatv:n
   Eikä vuoden 2008 malli kelpaa, sillähän on ikää jo melkein puolet minun iästäni, vaan uudempaa, uudempaa...

   Lainaa

  19. Tulos: +56 (56 ääntä)
   : Minuakin ärsyttää Etenkin Lidlin kilpailuissa on tuota. Vähän samaan kategoriaan kuuluu roskalava/Annetaan-ryhmissä olevat kerjäysostaukset, joissa taustalla on aina joku nyyhkytarina ja sitten pitkä lista asioita joita tarvitsee, tyyliin: “mies petti, pahoinpiteli, lähti ja vei mikroaaltouunin ja lusikat. Olen nyt viiden lapsen ja 101 dalmatialaispennun työtön yksinhuoltajaäiti ja siksi tarvitsen - lakanoita, pyyhkeitä - astioita: laseja, lautasia, haarukoita, veitsiä, lusikoita, paistinpannuja, paistinlastoja, kattiloita, vedenkeittimiä, kuorimaveitsiä, kulhoja - pyykinpesukoneen - astianpesukoneen - kuivausrummun - sängyn - pöydän ja 6 tuolia - sohvan - vähintään 50-tuumaisen full-HD-3D-plasmatv:n” Miksei voi vaan suoraan pyytää niitä lakanoita ja pyyhkeitä joita ihmisillä liikenee yleensä ylimääräisinä?
   No koska nyyhkytarinat myy hei! Jonkinlaisen oman kehnon tilanteen selittämisen ymmärrän kyllä: ainakin itse huomaisin tuollaiset ilmoitukset ja olisin auliimpi antamaan omista ylimääräisistä lakanoistani ja aterimistani pois, jos oikeasti tietäisin niiden tulevan todelliseen tarpeeseen. Se on sitten toki eri asia, onko ilmoitus mallia "Työttömyyden takia rahatilanne kehno, kaikenlaiset lahjoitukset astioita/vaatteita yms. otetaan ilolla vastaan" vai "Voi minua onnetonta köyhää pettuleivällä elävää viidentoista lapsen leskirouvaäitiä, jonka pitää hoitaa vielä molempia elossa olevia sairaita vanhempiaan, antakaa mulle taulu-TV, Pleikkari 4, uusi lemmikkiponi, koko perheelle viimeisimmät iPhonet (no iPhone 5:tkin käy hätätilanteessa) ja sininen päiväpeitto, HUOM. sininen, en varmana ota mitään muunvärisiä vastaan".

   Lainaa

  20. Kalehmainen 29.3.2017 23:44
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Ja auta armias jos palkintona on auto. Sitten löytyy näitä 7 lapsen yh äitejä jotka ei pääse kauppaan kun rahaa ei ole ja bussipysäkille on 700km. Joskus palkintona oli pari vuotta vanha Mersu ja se oli täynnä tuollaisia. Milläköhän rahalla sitä Mersua sitten pidettäisiin

   Lainaa

  21. Tulos: +7 (13 ääntä)
   tantta: Sitten on TJ ihmiset! Käsketään esimerkiksi vain tykkäämään kuvasta. Siellä on kommenttikenttä täynnä TJ:tä sen jälkeen.
   Minä luulin että se tarkoittaa "tänään jäljellä". Enkä ole edes käynyt armeijaa. Mutta sivarin olen, ja kai sielläkin saa yhtä lailla laskea päiviä.

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (31 ääntä)
   as: Toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja…
   Jonnet ei muista. :D

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Mua ärsyttää tai ehkä ennemmin huvittaa ne ihmiset jotka kommentoi johonkin mainokseen jossa kysytään vaikka kahen tuotteen välillä kumman ottaisit mutta mistään arvonnasta ei ole kyse. Ja siis selvästi näkee kommenteista et ihmiset luulevat osallistuvansa tuotteen arvontaan.

   Lainaa

  24. Nonparelli 2.4.2017 19:54
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Ja sit ihmiset tyytyväisenä vielä jakaa näitä kilpailujuttuja, vaikka fb:n sääntöjen mukaan jakaminen osallistumisen kriteerinä on ollut kiellettyä jo aika kauan.

   Lainaa

  25. Moimoimoi 5.4.2017 7:44
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Joskus jollain palstalla oli yks ämmä joka kyseli "otetaan vastaan jopo"... Muut pyörät ei kelvannu. Ja tää sama lehmä oli laittanu myös "varaan etukäteen kaikkien iittala, arabia ja pentik astiat".. Sit se oli aina raivoamassa jos joku muu oli kerenny jossain varata jonku kulahtaneen arabian ikivanhan kupin. Ällöttää tollaset ihmiset, jos ois oikeasti tarve esim astioille ni ei kyllä ois varaa nirsoilla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arvonta, kilpailu, nyyhkytarina, palkinto