Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 153

Oletko tarpeeksi vanha tunnistaaksesi tämän tuotteen?
Kuvakooste, osa 153

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 92 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -354 (1208 ääntä)
   Krista ei mitään koska abortti :P

   Lainaa

  2. Tulos: +706 (764 ääntä)
   Eka kuva: Jonnet ei muista. :)

   Lainaa

  3. Esko Mörkö 30.3.2017 1:59
   Tulos: +243 (371 ääntä)
   On se uskomatonta, miten kirjoitustaidottomia melkoinen osa suomalaisista on. :/ P*llu, pallo ja pullo kiinnostanut enempi kuin opiskelu.

   Lainaa

  4. Myrkkymuratti 30.3.2017 2:03
   Tulos: +404 (422 ääntä)
   Minäköhän vuonna ensimmäinen mokaaja on syntynyt? Vaadin tietoa!

   Lainaa

  5. Tulos: +393 (411 ääntä)
   Vanha kunnon kännykotelo!

   Lainaa

  6. Tulos: +185 (443 ääntä)
   Tuo viimeinen on paha.. Ja ton takia en halua lapsia. Toki siihen liittyy muutakin mutta tuokin osa on aika iso juttu. En nimittäin kestäis tommosta.

   Lainaa

  7. Tulos: +526 (542 ääntä)
   "kevät talven" ja "siirrettäväpalju" Ei tullut yhdyssanarulettista tällä kertaa edes sivuosumaa...

   Lainaa

  8. Tulos: +206 (254 ääntä)
   Haluan nähdä naapurin muijan alasti

   Lainaa

  9. Tulos: -216 (336 ääntä)
   Esko Mörkö: On se uskomatonta, miten kirjoitustaidottomia melkoinen osa suomalaisista on. P*llu, pallo ja pullo kiinnostanut enempi kuin opiskelu.
   Sulla on varmaan hirveesti kavereja.

   Lainaa

  10. Tulos: +442 (462 ääntä)
   Tämmöinen tyylitajuton ihminenkin huomaa, että ekassa on muuten näppärään 2000-luvun alun puhelimille tarkoitettuun koteloon saatu ämpättyä Calvin Kleinin logon lisäksi Burberryn ruutukuosi. Hyvä, hyvä!

   Lainaa

  11. St. Vitus Dance 30.3.2017 6:15
   Tulos: +84 (122 ääntä)
   Pimpom: Vanha kunnon kännykotelo!
   Ai? Luulin että se on pistoolin lipastasku.

   Lainaa

  12. Tulos: -154 (212 ääntä)
   pylynalle: Tuo viimeinen on paha.. Ja ton takia en halua lapsia. Toki siihen liittyy muutakin mutta tuokin osa on aika iso juttu. En nimittäin kestäis tommosta. Eiks paljon järkevämpää olis olla haluamatta kissaa? Lapset on elämän suola ja sokeri.

   Lainaa

  13. Tulos: -53 (163 ääntä)
   pylynalle: Tuo viimeinen on paha.. Ja ton takia en halua lapsia. Toki siihen liittyy muutakin mutta tuokin osa on aika iso juttu. En nimittäin kestäis tommosta.
   Onpa paha, voi jeesus.

   Lainaa

  14. Puolikiero_savolainen 30.3.2017 9:18
   Tulos: -38 (318 ääntä)
   pylynalle: Tuo viimeinen on paha.. Ja ton takia en halua lapsia. Toki siihen liittyy muutakin mutta tuokin osa on aika iso juttu. En nimittäin kestäis tommosta.
   On, on hirveän paha. Siivoaa vessan ja elämä jatkuu. Veikkaan että tuokin taapero on antanut aika paljon enemmän mitä vienyt. Itselle ainakin lapset olivat ja ovat elämän tärkeimpiä asioita, joiden puolesta tekee mitä tahansa.

   Lainaa

  15. It's a deal 30.3.2017 9:33
   Tulos: +356 (360 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: On, on hirveän paha. Siivoaa vessan ja elämä jatkuu. Veikkaan että tuokin taapero on antanut aika paljon enemmän mitä vienyt. Itselle ainakin lapset olivat ja ovat elämän tärkeimpiä asioita, joiden puolesta tekee mitä tahansa.
   Toisaalta, jos tuo on paha, silloin lapsien hankkimatta jättäminen on 100% oikea ratkaisu.

   Lainaa

  16. Tulos: +72 (90 ääntä)
   Satu:
   Mitäs pahaa se kissa oli tehnyt?

   Lainaa

  17. rehellinen ihminen 30.3.2017 9:53
   Tulos: +171 (201 ääntä)
   It’s a deal: Toisaalta, jos tuo on paha, silloin lapsien hankkimatta jättäminen on 100% oikea ratkaisu.
   Ymmärrän kyllä ihmisiä, jotka kokevat "tyhmät" asiat stressaaviksi. Ja arvostan ihmisiä, jotka tunnistavat rajansa ja uskaltavat tunnustaa, ettei heistä ole johonkin (esim. lapsen kasvatukseen), silläkin uhalla, että saattavat saada ylenkatseita "jaksavilta" ihmisiltä. Tekevät palveluksen itselleen ja syntymättömälle lapselle. Valoisampana puolena, voimattomuus ei ole elinikäinen tuomio. Siitä voi päästä yli, omin keinoin tai ammatillisella avulla :) T. vähästäkin paljon stressaava nainen

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (114 ääntä)
   Eikkai kännykotelo ole jo mennyt jonnet ei muista jutuksi? Tuleepa vanha olo :D

   Lainaa

  19. purppurakruunu 30.3.2017 10:46
   Tulos: +149 (175 ääntä)
   Kävin kattomassa ton paljufirman kotisivun tarkistaakseni, oliko kyseessä Facebookin vai jakajan moka ja... wow.
   Haluatko nähdä naapurin muijan alasti? Innostaisiko muuten vaan bikinibabet? Onko suonissasi pienta exhibitionistia? Vuokraa kylpytynnyri eli palju ja pistä bileet pystyyn! Täältä tynnyri ja tulet alle. Päivitettiin tässä syksyn korvalla kalustoakin. Ei tosin omaehtoisesti, kun Rudolf Nussi vei meidän pienemmän paljun.
   Hyi helvetti.

   Lainaa

  20. Tulos: -45 (95 ääntä)
   Mielenkiintoinen fakta: suurella osalla länsimaisista ihmisistä on kissan ulosteista peräisin oleva toksoplasmoosi aivoissaan.

   Lainaa

  21. Tulos: -104 (138 ääntä)
   Luulen pikkumiehen kaataneen hiekat ihan vahingossa. Ikävää, kun äiti ottaa tuollaisesta tilanteesta kuvan ja laittaa facebookiin.

   Lainaa

  22. Tulos: +134 (142 ääntä)
   Lukihäiriö on aika ikävä juttu. Ikävämpää on se ettei kukaan korjaile noita tekstejä ennen julkaisua. Tiedän että on varmaan vähän pinnallista käytöstä, mutta itse en osta mitään firmasta jossa ei osata kirjoittaa. Ei anna hyvää kuvaa tuotteista/myyjästä.

   Lainaa

  23. Kissakaveri 30.3.2017 11:19
   Tulos: +159 (177 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: On, on hirveän paha. Siivoaa vessan ja elämä jatkuu. Veikkaan että tuokin taapero on antanut aika paljon enemmän mitä vienyt.
   Jos kyseessä on paakkuuntuva savipohjainen kissanhiekka (eli se "normikissanhiekka"), voi olla putkiremontti tiedossa. Se on aikamoista liisteriä kastuessaan, eikä ihan helpolla puhdistettavissa. Toivottavasti on omakotitalo, että ei tarvitse muiden kerrostalo- tai rivitaloasujien kustantaa omasta vahingosta johtuvaa remonttia. :(

   Lainaa

  24. Tulos: +49 (75 ääntä)
   purppurakruunu: Kävin kattomassa ton paljufirman kotisivun tarkistaakseni, oliko kyseessä Facebookin vai jakajan moka ja… wow. Hyi helvetti.
   ...pyhät kissat. Kylpytynnyri voisi olla ihan kiva, mutta hankin muualta. Mitä kissoihin tulee, ne kyllä osaavat sotkea hiekkalaatikon sisällön ympäripitkin ihan itse, ja sellaisina ovat erinomaista harjoitusta. Nuori itseni ei olisi pystynyt kestämään ajatusta että ulosteen kanssa pitäisi olla jossain tekemisissä, aikuisena tajuaa että shit happens, kirjaimellisesti, ja on paras olla aseistettuna räteillä, vaipoilla, puhtaalla hiekalla, puhdistusaineilla ja isolla kasalla roskakasseja. (Ja vaikkakin usein luullaan että "harjoituseläimet" heitetään ulos, olen sitä mieltä että lasten on hyvä kasvaa lemmikkien kanssa. Ketuttaa vieläkin oletus etten hoitaisi sekä otusta että lasta niin kauan kuin tarvis on -jos sen tekisin en sopisi vanhemmaksikaan).

   Lainaa

  25. Tulos: -36 (196 ääntä)
   Tuo viimeinen moka vaan vahvisti päätöstäni olla IKINÄ hankkimatta lapsia. Olenko muka ainoa, jonka tekis mieli viskata toi mukula kans sinne vessanpönttöön tollasen teon jälkeen.....

   Lainaa

  26. Esko Mörkö 30.3.2017 12:04
   Tulos: +53 (73 ääntä)
   Joo: Sulla on varmaan hirveesti kavereja.
   Mulla on tasokkaampia kavereita kuin sulla.

   Lainaa

  27. Tulos: +31 (93 ääntä)
   Lavuaariin tuo lapsi ei helposti ylety, ja pöntössä on kansi alhaalla ja kissanhiekkalaatikon pohja (?) sen päällä. Veikkaanpa, että lapsi on kaatanut hiekat lattialle ja loppu on kirjoittajan mielikuvituksen tuotetta, jotta tarina kuulostaisi hauskemmalle. Mutta onneksi lasten tekeminen ei ole pakollista, joten jos ei tuollaista kestä, on paras olla hankkimatta lapsia (niin kuin moni viisaasti täällä jo kommentoikin). Ihan tuo kuuluu lapsiperheen elämään. Me lapsista tykkäävät hoidetaan lasten tuottaminen ja loput keskittyvät verojen maksuun senkin aikaa kuin lapsiperheet ovat lapsivapailla. Tärkeitä tehtäviä yhteiskunnassa molemmat.

   Lainaa

  28. Saku Nauriskäki 30.3.2017 12:09
   Tulos: +49 (95 ääntä)
   Satu: Lapset on elämän suola ja sokeri.
   Ennemminkin strykniini. RIP elämä.

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (125 ääntä)
   Skylla: Tuo viimeinen moka vaan vahvisti päätöstäni olla IKINÄ hankkimatta lapsia. Olenko muka ainoa, jonka tekis mieli viskata toi mukula kans sinne vessanpönttöön tollasen teon jälkeen…..
   Et. Lapset on ällöjä, kissat taas on ihania.

   Lainaa

  30. hepomiesten tietotoimisto 30.3.2017 12:35
   Tulos: +100 (106 ääntä)
   eusmilus: Mielenkiintoinen fakta: suurella osalla länsimaisista ihmisistä on kissan ulosteista peräisin oleva toksoplasmoosi aivoissaan.
   Toinen mielenkiintoinen fakta: toksoplasmoosia ei ole kuitenkaan todettu olevan kissanomistajilla enemmän, kuin niillä joilla ei ole kissaa. Todennäköisemmin siis sen saa esin huonosti pestystä salaatista tms. kuin kissanhiekkalaatikon siivoamisesta.

   Lainaa

  31. hepomiesten tietotoimisto 30.3.2017 12:37
   Tulos: -17 (41 ääntä)
   Kissakaveri: Jos kyseessä on paakkuuntuva savipohjainen kissanhiekka (eli se “normikissanhiekka”), voi olla putkiremontti tiedossa. Se on aikamoista liisteriä kastuessaan, eikä ihan helpolla puhdistettavissa. Toivottavasti on omakotitalo, että ei tarvitse muiden kerrostalo- tai rivitaloasujien kustantaa omasta vahingosta johtuvaa remonttia.
   Avaa lavuaarin hajulukon ja tyhjentää lattiakaivon ennen pesua, niin ei ole mitään ongelmaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +96 (98 ääntä)
   yodo: Luulen pikkumiehen kaataneen hiekat ihan vahingossa. Ikävää, kun äiti ottaa tuollaisesta tilanteesta kuvan ja laittaa facebookiin.
   Silloin kun itse olin pikkuveljen kanssa tyhjentäny meidän avotakan tuhkat olohuoneeseen ei onneksi vielä facebookia ollu. Äiti tosin harrasti maalaamista ja maalasi otetusta kuvasta taulun, joka sitten oli parissakin kirjastoesittelyssä esillä.

   Lainaa

  33. keijonnappi 30.3.2017 12:46
   Tulos: -74 (138 ääntä)
   Skylla: Tuo viimeinen moka vaan vahvisti päätöstäni olla IKINÄ hankkimatta lapsia. Olenko muka ainoa, jonka tekis mieli viskata toi mukula kans sinne vessanpönttöön tollasen teon jälkeen…..
   Todennäköisesti olet ainoa, joka mielellään paiskoo vaippaikäisiä pitkin seiniä. Hakeudu hoitoon.
   Skylla: Tuo viimeinen moka vaan vahvisti päätöstäni olla IKINÄ hankkimatta lapsia. Olenko muka ainoa, jonka tekis mieli viskata toi mukula kans sinne vessanpönttöön tollasen teon jälkeen…..
   Juu. Älä lisäänny. Kukaan ei noin sairasta ihmistä niin läheltä koskisikaan, että lapsen tulo edes olisi mahdollista. Viskaapa vaikka oma pääsi pönttöön. Kokeile kuinka lujaa pystyt kallosi siihen iskemään.

   Lainaa

  34. Tulos: -74 (100 ääntä)
   Esko Mörkö: On se uskomatonta, miten kirjoitustaidottomia melkoinen osa suomalaisista on. P*llu, pallo ja pullo kiinnostanut enempi kuin opiskelu.
   Mitä tekemistä opiskelulla on asian kanssa? Olen huomannut, että surkein yleistietokin on aina niillä ihmisillä jotka ovat eniten kouluissa viihtyneet. Kertoo jotakin koulutuksen tasosta.

   Lainaa

  35. Tulos: -2 (26 ääntä)
   eusmilus: Mielenkiintoinen fakta: suurella osalla länsimaisista ihmisistä on kissan ulosteista peräisin oleva toksoplasmoosi aivoissaan.
   Suurin osa eli puolet...

   Lainaa

  36. Tulos: +131 (165 ääntä)
   Tuli tästä keskustelusta vaan mieleen, miksiköhän joidenkin on niin vaikea hyväksyä että kaikki ei pidä lapsista eikä halua haaskata omaa elämäänsä niiden tekemiseen?

   Lainaa

  37. Tulos: -86 (98 ääntä)
   Ei tossa ekassa oo mitään mokaa, eikä hauskaakaan, koska tuo on niin pieni että vanhat halkopuhelimet ei tohon mahtuis :D Ehkä joku pieni simpukkapuhelin, mutta tää ei oo mitään "jonnet ei muista" -osastoa, koska miksi pitäs tietää joku simpukkapuhelimen suojakotelo(jos tuo nyt ees on se..)?

   Lainaa

  38. Tulos: -36 (72 ääntä)
   Eiks toi ensimmäisen kuvan kotelo ole aika pieni kännykälle? Musta se näytti kokonsa puolesta sopivimmaks linkkarikoteloksi.

   Lainaa

  39. Tulos: +77 (85 ääntä)
   Satu:
   Ite ainaki henkilökohtaisesti kokisin olevani huono äitivaihtoehto, enkä haluais pilata pienen ihmisen elämää sillä. Ei se kuitenkaan oo mikään lemmikki, ja lapsen hankkiminen vaatii aika paljon uhrautumista ja se vie ison osan elämästä. Ite haluan mieluumin keskittyä omaan uraani ja elämäni elämiseen.

   Lainaa

  40. Tulos: +39 (39 ääntä)
   ihanbtw: Eikkai kännykotelo ole jo mennyt jonnet ei muista jutuksi? Tuleepa vanha olo
   näemmä on :O itsellä äidin kanssa yhteisessä varakännykkä käytössä vanha kunnon 3310 ja siinä miun itse tekemä kännykkäkotelo :D

   Lainaa

  41. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Jepjoo: “kevät talven” ja “siirrettäväpalju” Ei tullut yhdyssanarulettista tällä kertaa edes sivuosumaa…
   Huono moittia, jos itse kirjoittaa ruletin yksikön elatiivin kahdella t:llä

   Lainaa

  42. Tulos: -70 (104 ääntä)
   Litton: Ite ainaki henkilökohtaisesti kokisin olevani huono äitivaihtoehto, enkä haluais pilata pienen ihmisen elämää sillä. Ei se kuitenkaan oo mikään lemmikki, ja lapsen hankkiminen vaatii aika paljon uhrautumista ja se vie ison osan elämästä. Ite haluan mieluumin keskittyä omaan uraani ja elämäni elämiseen.
   Kaikessa on puolensa. On hyvä jättää lisääntymättä jos on huonot geenit ja itsekäs luonne.

   Lainaa

  43. Tulos: -95 (141 ääntä)
   "PikkuMIES"??????? Yököttävän epämodernia sukupuolen olettamista. Mistä äiti vpi tietää mitä sukupuolta hänen lapsensa on? Transsukupuolisia on kuitenkin jokin prosentin murto-osa ja kaikkien pitäisi kasvattaa lapsensa sen varalta neutraaleina. Mitä jos tuo lapsi kokeekin aikuisena olevansa vaikkapa kuorma-auto? Kuinka pahalta tuntuukaan, että hänen äitinsä on julkisesti puhunut hänestä miehenä? Ps. Suomi on tylsä kieli koska "hän" on sukupuolisesti neutraali, joten en pääse pahastumaan niin usein kuin aatekollegani monissa muissa maissa.

   Lainaa

  44. Tulos: +94 (102 ääntä)
   Kotelo: Eiks toi ensimmäisen kuvan kotelo ole aika pieni kännykälle? Musta se näytti kokonsa puolesta sopivimmaks linkkarikoteloksi.
   Onhan se ihan liian pieni jollekin nykyaikaselle ruokalautasen kokoiselle phablet-hirvitykselle, mutta joskus oli semmonen trendi että kännyköistä yritettiin tehdä mahdollisimman *gasp* pieniä eikä mahdollisimman isoja.

   Lainaa

  45. Tulos: +52 (64 ääntä)
   yodo: Luulen pikkumiehen kaataneen hiekat ihan vahingossa. Ikävää, kun äiti ottaa tuollaisesta tilanteesta kuvan ja laittaa facebookiin.
   Kissanhiekkalaatikko painaa aika saamaristi, se ei kaadu vahingossa. Varsinkaan kersalta, kyllä se on saanut tosissaan yrittää.

   Lainaa

  46. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Jepjoo: “kevät talven” ja “siirrettäväpalju” Ei tullut yhdyssanarulettista tällä kertaa edes sivuosumaa…
   Eikun "siireltäväpalju".

   Lainaa

  47. Tulos: +45 (59 ääntä)
   Joo: Sulla on varmaan hirveesti kavereja.
   "Kavereja" hahha.

   Lainaa

  48. Tulos: +83 (95 ääntä)
   Lanttu: Tuli tästä keskustelusta vaan mieleen, miksiköhän joidenkin on niin vaikea hyväksyä että kaikki ei pidä lapsista eikä halua haaskata omaa elämäänsä niiden tekemiseen?
   Samaa mieltä, mutta en käyttäisi sanaa "haaskata" paitsi kun on omanhenkisten seurassa. Itse arvostan sekä niitä, jotka tunnistavat, ettei heistä olisi vanhemmiksi että niitä, jotka onnistuvat kasvattamaan vauvoista fiksuja ihmisiä.

   Lainaa

  49. Tulos: +51 (79 ääntä)
   Zekko: “PikkuMIES”??????? Yököttävän epämodernia sukupuolen olettamista. Mistä äiti vpi tietää mitä sukupuolta hänen lapsensa on? Transsukupuolisia on kuitenkin jokin prosentin murto-osa ja kaikkien pitäisi kasvattaa lapsensa sen varalta neutraaleina. Mitä jos tuo lapsi kokeekin aikuisena olevansa vaikkapa kuorma-auto? Kuinka pahalta tuntuukaan, että hänen äitinsä on julkisesti puhunut hänestä miehenä? Ps. Suomi on tylsä kieli koska “hän” on sukupuolisesti neutraali, joten en pääse pahastumaan niin usein kuin aatekollegani monissa muissa maissa.
   Sukupuolineutraalius ja tasa-arvo ei tarkoita sitä että perinteiset heteroseksuaaliset sukupuolet olisivat nykyään jotenkin kiellettyjä. On täysin mahdollista että kyseinen poikalapsi haluaa olla ihan normaali heteroseksuaalinen miespuolinen henkilö.

   Lainaa

  50. Tulos: +73 (91 ääntä)
   Zekko: “PikkuMIES”??????? Yököttävän epämodernia sukupuolen olettamista. Mistä äiti vpi tietää mitä sukupuolta hänen lapsensa on? Transsukupuolisia on kuitenkin jokin prosentin murto-osa ja kaikkien pitäisi kasvattaa lapsensa sen varalta neutraaleina. Mitä jos tuo lapsi kokeekin aikuisena olevansa vaikkapa kuorma-auto? Kuinka pahalta tuntuukaan, että hänen äitinsä on julkisesti puhunut hänestä miehenä? Ps. Suomi on tylsä kieli koska “hän” on sukupuolisesti neutraali, joten en pääse pahastumaan niin usein kuin aatekollegani monissa muissa maissa.
   Jos yrittää jonkinlaista parodiaa, niin kannattaisi varmaan ottaa vähän enemmän selvää siitä asiasta mitä parodioit. Muuten joku saattaa pian luulla ettet tiedä mistä puhut.

   Lainaa

  51. Tulos: -59 (79 ääntä)
   Satu: Jos yrittää jonkinlaista parodiaa, niin kannattaisi varmaan ottaa vähän enemmän selvää siitä asiasta mitä parodioit. Muuten joku saattaa pian luulla ettet tiedä mistä puhut.
   No sinä et ainakaan osoittanut tietäväsi aiheesta mitään. Kerroit vain, että minä en tiedä mistä puhun, mutta et mitenkään osoittanut missä kohtaa parodia meni ohi. Väitätkö ettei sukupuolineutraalia kasvatusta tehdä ja eikö sillä ole kannattajia? Ihan kirjoittamalla hakukoneeseen "gender neutral upbringing" saat asiasta tietoa, niin ei tarvitse tyhjästä huudella. Ole hyvä :)

   Lainaa

  52. Tulos: -55 (89 ääntä)
   foo: Sukupuolineutraalius ja tasa-arvo ei tarkoita sitä että perinteiset heteroseksuaaliset sukupuolet olisivat nykyään jotenkin kiellettyjä. On täysin mahdollista että kyseinen poikalapsi haluaa olla ihan normaali heteroseksuaalinen miespuolinen henkilö.
   Niin mutta eihän sitä lapsesta voi tietää mitä sukupuolta hän tulee olemaan. Arviolta noin 99,87 prosentin todennäköisyydellä hänestä toki tulee mies, mutta eikös meidän kakkien pidä muuttaa puhettamme noiden 0,13 prosentin takia? Mitä heteroudella on tekemistä minkään kanssa? Minä en ottanut seksuaalista suuntautumista puheeksi ollenkaan. Puhuin vain sukupuolesta. Onko sinulla jotain seksuaalivähemmistöjä vastaan vai miten tuo kommenttisi nyt pitäisi tulkita?

   Lainaa

  53. Tulos: +93 (103 ääntä)
   Zekko: No sinä et ainakaan osoittanut tietäväsi aiheesta mitään. Kerroit vain, että minä en tiedä mistä puhun, mutta et mitenkään osoittanut missä kohtaa parodia meni ohi. Väitätkö ettei sukupuolineutraalia kasvatusta tehdä ja eikö sillä ole kannattajia? Ihan kirjoittamalla hakukoneeseen “gender neutral upbringing” saat asiasta tietoa, niin ei tarvitse tyhjästä huudella. Ole hyvä
   No hyvä on, jos se kerran pitää rautalangasta vääntää: sukupuolineutraali kasvatus ei tarkoita sitä, että lapsia pitäisi kasvattaa sukupuolettomiksi olennoiksi joita ei saa sanoa tytöiksi tai pojiksi, vaan sitä että ketään ei yritetä pakottaa väkisin sukupuolen määrittämiin rooleihin. Kutsu poikalastasi kaikin mokomin pojaksi, mutta älä kiellä poikaa vaikkapa pukeutumusta prinsessaksi naamiaisiin, koska se ei ole "poikien asu".

   Lainaa

  54. Tulos: +42 (58 ääntä)
   foo: Sukupuolineutraalius ja tasa-arvo ei tarkoita sitä että perinteiset heteroseksuaaliset sukupuolet olisivat nykyään jotenkin kiellettyjä. On täysin mahdollista että kyseinen poikalapsi haluaa olla ihan normaali heteroseksuaalinen miespuolinen henkilö.
   Muuten ihan asiallinen kommentti, mutta hieman ongelmallista puhua "haluamisesta" sukupuolen ja seksuaalisuuden kohdalla. Ei ole ihmisten haluamiseen perustuvia valintoja nämä.

   Lainaa

  55. Tulos: +32 (48 ääntä)
   "Haluatko nähdä naapurin muijan alasti?" En. On se semmonen emäntä että en tod.

   Lainaa

  56. Tulos: +31 (33 ääntä)
   JS80: Onhan se ihan liian pieni jollekin nykyaikaselle ruokalautasen kokoiselle phablet-hirvitykselle, mutta joskus oli semmonen trendi että kännyköistä yritettiin tehdä mahdollisimman *gasp* pieniä eikä mahdollisimman isoja.
   Eikun kappas joo, onhan se aika lailla kämmenen kokoinen. 3310 varmaan menis ihan näppärästi. Ja kyllä, itseltäni löytyy edelleen sellainen, jopa toimii vieläkin.. Vähän hämmensi vaan, kun luuli sitä huulipunakoteloksi, niin linkkari mahtuis about saman kokoiseen..

   Lainaa

  57. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Kotelo: Eikun kappas joo, onhan se aika lailla kämmenen kokoinen. 3310 varmaan menis ihan näppärästi. Ja kyllä, itseltäni löytyy edelleen sellainen, jopa toimii vieläkin.. Vähän hämmensi vaan, kun luuli sitä huulipunakoteloksi, niin linkkari mahtuis about saman kokoiseen..
   Itsellä käytössä edelleen 3310. Täydellinen puhelin. Ei ole tarvetta älypuhelimelle kun älyä ihan omasta takaa ;D ;D ;D ;D ;D

   Lainaa

  58. Tulos: -25 (83 ääntä)
   Satu: No hyvä on, jos se kerran pitää rautalangasta vääntää: sukupuolineutraali kasvatus ei tarkoita sitä, että lapsia pitäisi kasvattaa sukupuolettomiksi olennoiksi joita ei saa sanoa tytöiksi tai pojiksi, vaan sitä että ketään ei yritetä pakottaa väkisin sukupuolen määrittämiin rooleihin. Kutsu poikalastasi kaikin mokomin pojaksi, mutta älä kiellä poikaa vaikkapa pukeutumusta prinsessaksi naamiaisiin, koska se ei ole “poikien asu”.
   En missään tapauksessa kiellä. Olisi kuitenkin täysin älytöntä olla kertomatta pojilleni (minulla on niitä kaksi) mikä prinsessa on. Prinsessa on hallitsijan tytär ja siten määritelmällisesti naispuolinen. Tästä varmaan voivat kaikki olla yhtä mieltä? Kuitenkin, mikäli poikani haluavat pukeutua naiseksi, minun puolestani he voivat näin täysin vapaasti tehdä. On kuitenkin muistettava, toisin kuin liian moni yliopiston oppiala virheellisesti väittää, että miehet ja naiset poikkeavat hyvin monin osin toisistaan ihan perustavanlaatuisella Biologisella tasolla. Iso osa miesten ja naisten välisistä roolieroista kumpuaa tästä biologisesta pohjasta. Ei suinkaan kaikki ja toki yhteiskuntarakenteilla on myös merkittävä vaikutus. Valitettavasti sukupuolineutraalia kasvatusta käsittelevä kirjallisuus vaikuttaa unohtavan tai jopa kieltävän biologian täysin, ja keskittyy aivan liiallisesti yhteiskunnasta johtuviin sukupuoliroolien jakoon. Ennenkuin biologia otetaan alalla huomioon, koulukuntaa ei voi ottaa vakavasti.

   Lainaa

  59. lapsesieioleerityinen 30.3.2017 18:33
   Tulos: -20 (96 ääntä)
   Taas tulee kommenteissa esiin miten laumasieluiset naiset olettavat kaikkien haluavan lapsia koska onhan se niin mahtavaa kun voi haistella kakkaa, siivota kakkaa, puhua kakasta ja kaikesta muusta maailman joutavimmasta lapsiperheliibalaabasta kun muuta ei herneaivoihin enää mahdu...

   Lainaa

  60. Biologia vs illuusio 30.3.2017 18:41
   Tulos: -35 (75 ääntä)
   Reiska: Muuten ihan asiallinen kommentti, mutta hieman ongelmallista puhua “haluamisesta” sukupuolen ja seksuaalisuuden kohdalla. Ei ole ihmisten haluamiseen perustuvia valintoja nämä.
   On totta että trans-psykoosi voi puhjeta tuosta vaan mutta oma alalajinsa ovat setamuodin perässä juoksevat huomiohuorat ja "uniikit lumihiutaleet".

   Lainaa

  61. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Zekko: Onko sinulla jotain seksuaalivähemmistöjä vastaan vai miten tuo kommenttisi nyt pitäisi tulkita?
   Ei, vaan niiden puolesta. Mutta ihan yhtä lailla en ole seksuaalienemmistöä vastaan. Sinun kommentistasi vain sai käsityksen että nyt kun on sukupuolineutraalius ja tasa-arvo, niin ainoastaan ne vähemmistöt pitäisi hyväksyä.

   Lainaa

  62. Tulos: +40 (72 ääntä)
   lapsesieioleerityinen: Taas tulee kommenteissa esiin miten laumasieluiset naiset olettavat kaikkien haluavan lapsia koska onhan se niin mahtavaa kun voi haistella kakkaa, siivota kakkaa, puhua kakasta ja kaikesta muusta maailman joutavimmasta lapsiperheliibalaabasta kun muuta ei herneaivoihin enää mahdu…
   KIITOS. Näin. Mun aiempikin kommentti sai vihaa kun totesin vaan että en voi sietää asioita joita lapset joskus tekee vahingossa tai tahallaan ja en sen takia halua lapsia. :D Toki on paljon muitakin syitä mutta tuossa yksi. On se niin syntiä sanoa että ei halua lapsia koska ei niistä erityisesti edes pidä. Rehellisyys on paskaa eiks niin äidit? Ennemmin kumminkin olen rehellinen itselleni enkä niitä lapsia hanki, ikinä.

   Lainaa

  63. Tulos: +51 (71 ääntä)
   Masa: Kaikessa on puolensa. On hyvä jättää lisääntymättä jos on huonot geenit ja itsekäs luonne.
   Anteeks mitä? :Ddd Mitä helvetin itsekästä siinä on jos ei halua lapsia? Haloo ihmiset. Vittu miten naurettavaa taas.

   Lainaa

  64. Tulos: +20 (52 ääntä)
   pylynalle: KIITOS. Näin. Mun aiempikin kommentti sai vihaa kun totesin vaan että en voi sietää asioita joita lapset joskus tekee vahingossa tai tahallaan ja en sen takia halua lapsia. Toki on paljon muitakin syitä mutta tuossa yksi. On se niin syntiä sanoa että ei halua lapsia koska ei niistä erityisesti edes pidä. Rehellisyys on paskaa eiks niin äidit? Ennemmin kumminkin olen rehellinen itselleni enkä niitä lapsia hanki, ikinä.
   Siinä lyö varmaan defenssit päälle kun oma arki on raskasta ja alkavat ajattelemaan että jos ei ole lapsia niin elämä on aamusta iltaan juhlaa ilman mitään ongelmia tai vastoinkäymisiä. Ihan sama ilmiö kuin työnsä kuluttamat duunarit jotka meuhkaavat työttömistä. Kyllä se muiden syyllistäminen monesti kumpuaa omista ongelmista. Jännä huomio on se että harvemmin kuulee ketään syyllistettävän siitä että haluaa/on jo hankkinut lapsia. Poislukien ongelmaisimmat elämänkoululaiset joita kauhistellaan.

   Lainaa

  65. Tulos: -14 (46 ääntä)
   Meillä ainakin oli kylppärin ovessa haka, ettei taapero päässyt sinne mesoamaan. Kissan vessa taas oli eteisessä aidan takana, lapsen ulottumattomissa. Pienen lapsen kanssa eläminen on suht vaivatonta kunhan vaan käyttää hiukan hoksottimia. Eikä se täystuhovaihe kestä kuin korkeintaan 3 v. asti. Nykynuoret sen sijaan ovat harvinaisen uusavuttomia ja mukavuudenhaluisia, bilettäminen ja "omaelämä!!" tärkeämpää kuin mikään muu. Ihan hyvä vaan etteivät hanki lapsia kun ovat vieraantuneet maailmasta muutenkin.

   Lainaa

  66. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Tiiviste: Samaa mieltä, mutta en käyttäisi sanaa “haaskata” paitsi kun on omanhenkisten seurassa. Itse arvostan sekä niitä, jotka tunnistavat, ettei heistä olisi vanhemmiksi että niitä, jotka onnistuvat kasvattamaan vauvoista fiksuja ihmisiä.
   Usein, kuten tässäkin ketjussa, puhutaan siitä, että jostain ihmisestä ei ole vanhemmaksi, mikäli tämä ei lapsia halua. Eihän ne millään muotoa korreloi - monesta vanhemmaksi haluavasta ei välttämättä voimavaroista tmv johtuen olekaan ns. vanhemmaksi. Minä uskon, että olisin hyväkin äiti, mutten vain halua saada lapsia.

   Lainaa

  67. Turun murre 31.3.2017 3:53
   Tulos: -15 (33 ääntä)
   ei: “Kavereja” hahha. En ymmärrä mikä tässä on hauskaa. Kielitoimiston sanakirjan mukaan sanan kaveri monikon partitiivi on kavereja tai kavereita. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä.

   Lainaa

  68. Tulos: -35 (59 ääntä)
   Lanttu: Tuli tästä keskustelusta vaan mieleen, miksiköhän joidenkin on niin vaikea hyväksyä että kaikki ei pidä lapsista eikä halua haaskata omaa elämäänsä niiden tekemiseen?
   Miten tästä "lapsettomana ikuisesti" on tullut tällainen samanlainen trendi kuin vegaaneista. Kovaan ääneen täytyy kuuluttaa, ettei todellakaan hanki lapsia ja kuinka eriävät mielipiteet eivät ymmärrä tätä hienoa elämäntapaa. Miksi tästä täytyy tehdä iso juttu? Itse aion hankkia lapsia, mutta miksi pitäisin siitä meteliä? Sen sijaan kaikkien täytyy jokapaikassa painokkaasti korostaa lapsettomana pysymistä. Ilmeisesti hienoa olla trendissä mukana? Muista käyttää ehkäisyä!

   Lainaa

  69. Omat päätökset kunniaan 31.3.2017 9:04
   Tulos: -9 (53 ääntä)
   Choices: Jännä huomio on se että harvemmin kuulee ketään syyllistettävän siitä että haluaa/on jo hankkinut lapsia. Poislukien ongelmaisimmat elämänkoululaiset joita kauhistellaan.
   Ei pidä paikkaansa! Lapsen hankkimisesta syyllistämistä kuulee todella aktiivisesti. Ette ehkä te, joilla ei lapsia ole, mutta me kuullaan, joilla niitä on. Olen ihan samaa mieltä siitä, että lasten hankinta on jokaisen oma asia, enkä arvostele kenenkään valintoja. Ei silti pidä ihmetellä, jos lasten vanhemmat loukkaantuvat ja siirtyvät puolustuskannalle, kun lapsettomat kommentoivat lasten hankkimista tyylillä, että minä en ikinä haluaisi tuollaista, kamalaa. Et sinäkään varmaan tykkäisi, jos joku kommentoisi sinun puolisostasi, että ei voi sietää tuollaisia. Se puoliso on sinun valintasi ja jos joku ei hänestä tykkää, niin peruskohteliaisuus jo sanoo, ettei sitä lauota päin naamaa kuotenkaan. Onhan se ihan suoraan sanottu, että minä en voi sietää sinun lastasi. Ei sitä voi tulkita muulla tavalla.

   Lainaa

  70. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Se on jännä, että ihmiset ottavat asiakseen kommentoida toisten ihmisten päätöksiä, vaikka ne eivät oikeasti edes muille kuulu. Jos joku haluaa lapsia, fine. Jos joku ei halua lapsia, fine. Miksi aina pitää syyllistää sitä mielipidettä, joka ei itselle sovi? Itse en aio hankkia lapsia ja toistuvasti saan kuulla kommentteja, että "et sinä naisena noin saa sanoa", "et vain ole tavannut oikeaa miestä", "et tiedä rakkaudesta mitään ennen kuin olet saanut oman lapset", jne. Todella ärsyttävää, koska minulla on monia syitä, miksi en halua lapsia eikä mikään syyllistäminen tule asiaa muuttamaan. Monet ystäväni ovat jo saaneet ensimmäisen lapsensa, mutta en silti mene heille toitottamaan, miten paljon parempaa elämä olisi ilman lapsia. Toisille sopii toisenlainen elämäntyyli ja toisille toisenlainen. That's it.

   Lainaa

  71. Tulos: +9 (13 ääntä)
   It’s a deal: Toisaalta, jos tuo on paha, silloin lapsien hankkimatta jättäminen on 100% oikea ratkaisu.
   Näinpä näin. Toisena päivänä toinen äityli totesi, kuinka hänen 3-vuotiaansa on tyhjentänyt kaikki äitinsä meikit vessanpönttöön, kaatanut potansisällön perään, leikannut saksilla puhtaat pyykit ja käynyt hakemassa lompakosta 50e setelin, jonka sitten repi. Ei tossa kissanhiekassa siis vielä mitään.

   Lainaa

  72. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Eikös toi eka ole joltain piraattibasaarilta ostettu Leatherman-kotelo...

   Lainaa

  73. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Olen 24v enkä tiennyt mikä ensimmäisessä kuvassa on. Ehkä johtuu siitä etten ole mikään kirvesmies jolla olisi leatherman, tai porvari joka olisi ikinä kantanut kännykkäänsä missään erillisessä kotelossa.

   Lainaa

  74. Tulos: +12 (12 ääntä)
   mies: Olen 24v enkä tiennyt mikä ensimmäisessä kuvassa on. Ehkä johtuu siitä etten ole mikään kirvesmies jolla olisi leatherman, tai porvari joka olisi ikinä kantanut kännykkäänsä missään erillisessä kotelossa.
   Mutta oletko varma ettet sittenkin ole aina halunnut olla... kirvesmies?

   Lainaa

  75. Tulos: +19 (39 ääntä)
   Omat päätökset kunniaan: Ei pidä paikkaansa! Lapsen hankkimisesta syyllistämistä kuulee todella aktiivisesti. Ette ehkä te, joilla ei lapsia ole, mutta me kuullaan, joilla niitä on. Olen ihan samaa mieltä siitä, että lasten hankinta on jokaisen oma asia, enkä arvostele kenenkään valintoja. Ei silti pidä ihmetellä, jos lasten vanhemmat loukkaantuvat ja siirtyvät puolustuskannalle, kun lapsettomat kommentoivat lasten hankkimista tyylillä, että minä en ikinä haluaisi tuollaista, kamalaa. Et sinäkään varmaan tykkäisi, jos joku kommentoisi sinun puolisostasi, että ei voi sietää tuollaisia. Se puoliso on sinun valintasi ja jos joku ei hänestä tykkää, niin peruskohteliaisuus jo sanoo, ettei sitä lauota päin naamaa kuotenkaan. Onhan se ihan suoraan sanottu, että minä en voi sietää sinun lastasi. Ei sitä voi tulkita muulla tavalla.
   Pakko sanoa että liikut kyllä merkillisissä (ja poikkeuksellisissa) piireissä jos on yleistäkin että syyllistetään lasten hankkimisesta. Ja jos kolahtaa noin syvälle se että jotain ärsyttää lapsen häiriköinti niin kannattaa mennä terapiaan. Siitä on yleensä hyötyä epävakaille ja epävakaissa oloissa oleville. Hieno aivopieru tuollainenkin että saa olla mielipide, mutta ei nyt ihan kuitenkaan jos se on väärä :D

   Lainaa

  76. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Sinttu: Suurin osa eli puolet…
   Puolet ei ole suurin osa, vaan vasta puolet...

   Lainaa

  77. Hiekatkoneessa 31.3.2017 17:47
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kristan päivityksessä aika pelottavasti pesukoneen luukku auki...

   Lainaa

  78. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Choices: Siinä lyö varmaan defenssit päälle kun oma arki on raskasta ja alkavat ajattelemaan että jos ei ole lapsia niin elämä on aamusta iltaan juhlaa ilman mitään ongelmia tai vastoinkäymisiä. Ihan sama ilmiö kuin työnsä kuluttamat duunarit jotka meuhkaavat työttömistä. Kyllä se muiden syyllistäminen monesti kumpuaa omista ongelmista. Jännä huomio on se että harvemmin kuulee ketään syyllistettävän siitä että haluaa/on jo hankkinut lapsia. Poislukien ongelmaisimmat elämänkoululaiset joita kauhistellaan.
   ?! Kyllä täälä on taas ihme juttuja vaihteeksi. Päästäänkin sitten siihen toiseen syyhyn miksi en halua lapsia = koska mulla on niin paljon ongelmia jo valmiiksi. Mun elämä on kaukana "juhlasta". :D Ja ois vielä kauempana siitä jos tänne ilmestys lapsi.

   Lainaa

  79. Tulos: +4 (8 ääntä)
   eusmilus: Mielenkiintoinen fakta: suurella osalla länsimaisista ihmisistä on kissan ulosteista peräisin oleva toksoplasmoosi aivoissaan.
   http://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/a-93473 nytkö ne kissanomistajat heittivät vihat sun niskoille? :(

   Lainaa

  80. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Zekko: “PikkuMIES”??????? Yököttävän epämodernia sukupuolen olettamista. Mistä äiti vpi tietää mitä sukupuolta hänen lapsensa on? Transsukupuolisia on kuitenkin jokin prosentin murto-osa ja kaikkien pitäisi kasvattaa lapsensa sen varalta neutraaleina. Mitä jos tuo lapsi kokeekin aikuisena olevansa vaikkapa kuorma-auto? Kuinka pahalta tuntuukaan, että hänen äitinsä on julkisesti puhunut hänestä miehenä? Ps. Suomi on tylsä kieli koska “hän” on sukupuolisesti neutraali, joten en pääse pahastumaan niin usein kuin aatekollegani monissa muissa maissa.
   Sanoiko joku sulle aiemmin tänään vastaan jossakin ja vieläkin vituttaa ni piti tulla purkamaan tänne?

   Lainaa

  81. Tulos: +28 (38 ääntä)
   Kiti: Miten tästä “lapsettomana ikuisesti” on tullut tällainen samanlainen trendi kuin vegaaneista. Kovaan ääneen täytyy kuuluttaa, ettei todellakaan hanki lapsia ja kuinka eriävät mielipiteet eivät ymmärrä tätä hienoa elämäntapaa. Miksi tästä täytyy tehdä iso juttu? Itse aion hankkia lapsia, mutta miksi pitäisin siitä meteliä? Sen sijaan kaikkien täytyy jokapaikassa painokkaasti korostaa lapsettomana pysymistä. Ilmeisesti hienoa olla trendissä mukana? Muista käyttää ehkäisyä!
   En usko että kukaan jättää lapsia tekemättä vaan siksi että olis mukana trendissä :D :D

   Lainaa

  82. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Zekko: “PikkuMIES”??????? Yököttävän epämodernia sukupuolen olettamista. Mistä äiti vpi tietää mitä sukupuolta hänen lapsensa on? Transsukupuolisia on kuitenkin jokin prosentin murto-osa ja kaikkien pitäisi kasvattaa lapsensa sen varalta neutraaleina. Mitä jos tuo lapsi kokeekin aikuisena olevansa vaikkapa kuorma-auto? Kuinka pahalta tuntuukaan, että hänen äitinsä on julkisesti puhunut hänestä miehenä? Ps. Suomi on tylsä kieli koska “hän” on sukupuolisesti neutraali, joten en pääse pahastumaan niin usein kuin aatekollegani monissa muissa maissa.
   Hah ah hahaah ahah ahah ha haaha hahha ihan superhauska eikä lainkaan ylikulutettu juttu yhtään millään kielellä hei keep up the good work

   Lainaa

  83. Tulos: -36 (44 ääntä)
   Lanttu: En usko että kukaan jättää lapsia tekemättä vaan siksi että olis mukana trendissä
   Paitsi vihervassaritransut ja muut hullut. Psykoosiin on nykyään lääkkeitä niin voi palata maan pinnalle ja hyväksyä oman sukupuolensa.

   Lainaa

  84. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Grea: Hah ah hahaah ahah ahah ha haaha hahha ihan superhauska eikä lainkaan ylikulutettu juttu yhtään millään kielellä hei keep up the good work
   Hahahaa! Kiitos kiitos. Hyvä että vitsin originellius saa ansaitsemaansa kunnioitusta. Jos naurusi oli sarkastista (mitä en toki luule hetkeäkään), huomannet, että korvasin "taisteluhelikopterin" "kuorma-autolla".

   Lainaa

  85. Tulos: +36 (36 ääntä)
   psk: Paitsi vihervassaritransut ja muut hullut. Psykoosiin on nykyään lääkkeitä niin voi palata maan pinnalle ja hyväksyä oman sukupuolensa.
   Tuo "vihervassarien" syyllistäminen kaikesta mikä mainitaan alkaa kyllä olla jo vähän kulunut juttu.

   Lainaa

  86. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Skylla: Tuo viimeinen moka vaan vahvisti päätöstäni olla IKINÄ hankkimatta lapsia. Olenko muka ainoa, jonka tekis mieli viskata toi mukula kans sinne vessanpönttöön tollasen teon jälkeen…..
   luultavasti olet :'D en usko että kellekkän on tullut mieleen viskata poika vessanpönttöön. nauroin tälle mielikuvalle hulluna :D siinäpä soitat sitten putkimiehet paikalle :D

   Lainaa

  87. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Toi viimeinen aiheutti kyllä melkoisen naamapalmun. Luojan kiitos lapsia ei ole eikä tule. Joku kuitenkin älähtää mutta älähtäköön. Tähän kohta neljäänkymmeneen ikävuoteen mennessä ei ole vielä koskaan jälkikasvua tehnyt mieli, eikä kyse ole jaksamisesta tms. Uskoisin jopa olevani tarvittaessa ihan hyvä isä mutta kun en nyt vaan halua.

   Lainaa

  88. pylynalle 5.4.2017 3:00
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Lanttu: En usko että kukaan jättää lapsia tekemättä vaan siksi että olis mukana trendissä
   Näinpä. Oon muutenkin enemmän kuullut niinpäin tätä asiaa että teininä lapsen hankkiminen ois "siistiä" eli tavallaan "trendi". Ainakin Amerikassa ilmentynyt paljonkin näitä teiniraskauksia ja puhun nyt niistä tahallisista tapauksista. "Haluan lapsen koska kukaan ei välitä musta" oli aika tavallinen syy näihin tai sitten vaan se että joku julkkis on tullut teininä raskaaksi ja täten joku haluaa itsekkin tyhmänä ja aivan liian nuorena. Ei sillä että se ois väärin haluta lapsia mutta en kumminkaan kannata sitä että lapset tekee lisää lapsia.

   Lainaa

  89. viisas nainen 12.4.2017 20:54
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Hyi: Et. Lapset on ällöjä, kissat taas on ihania.
   Itekin oot ollu lapsi...
   Hyi: Et. Lapset on ällöjä, kissat taas on ihania.
   Itekin oot ollu lapsi... Eli oot ollu ällö?

   Lainaa

  90. Tulos: +7 (7 ääntä)
   ihanbtw: Eikkai kännykotelo ole jo mennyt jonnet ei muista jutuksi? Tuleepa vanha olo
   Harmittaa olla niitä ensimmäisiä kolmikymppisiä Jonneja joille vittuillaan että "muistaako Jonne?" No vittu muistan.

   Lainaa

  91. Tulos: +2 (10 ääntä)
   viisas nainen: Itekin oot ollu lapsi… Itekin oot ollu lapsi… Eli oot ollu ällö?
   Ehkäpä, onneksi ei ole enää lapsi niin ei ole ällöttäväkään! Itekään en kyl aio hankkia kakaroita. Se ajatus jo, että joku kasvaa mun sisällä... Hyi saa****. Ja sit kun pitäs vielä huolehtia siitä ne vuoden päivät... Eih, vaan onnistu.

   Lainaa

  92. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Lanttu: Tuli tästä keskustelusta vaan mieleen, miksiköhän joidenkin on niin vaikea hyväksyä että kaikki ei pidä lapsista eikä halua haaskata omaa elämäänsä niiden tekemiseen?
   Ja ne samat ihmiset ruukaa olla just samanlaisia ku jotku vegaanit: Se v*ttu pitää ilmottaa kaikille aina, vaikka ketään ei kiinnosta. Kun tässä kiinnostuksen kohteita kerran luetellaan, niin eipä muakaan tuo kissan pitäminen paljoa kiinnosta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kotelo, palju, mainos, lapsi, sotku