Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vuoden homo

Vuoden homo on valittu. Pakko muuttaa Espanjaan!
Vuoden homo

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 114 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pahvitonttu 7.2.2017 0:29
   Tulos: +1284 (1530 ääntä)
   Mutta entä ne kaikki lapset joille tungetaan heteroseksuaalisuutta pienestä pitäen, Kristiina? Näitä seksuaalisuuksia vaan tungetaan kaikkialta täällä Suomessa, kukaan lapsi ei oo turvassa!!

   Lainaa

  2. Sirkka Peräreikä 7.2.2017 0:31
   Tulos: -898 (1146 ääntä)
   Kyllä Tuureakin harmittaa nämä homppelijutut, kun vanhetessaan viisastuu ja eheytyy. Mikä on netissä, jää myös nettiin.

   Lainaa

  3. Sirkka Peräreikä 7.2.2017 0:36
   Tulos: -608 (792 ääntä)
   Kyllä loppui Sillanpäänkin fanitus, kun homoksi paljastui! Homo! Hoomooo! Hyi hyi.

   Lainaa

  4. Tulos: +1423 (1531 ääntä)
   On se kyllä jännä, että homous pitäisi jotenkin todistaa, mutta heterouden kohdalla se vaan unohtuu. Ennen kuin olet oikeutettu kutsumaan itseäsi homoksi, pitää kokeeksi naida vähintään kymmentä vastakkaisen sukupuolen edustajaa kama sutran jokaisessa asennossa, sitten sama homma niiden oman sukupuolen edustajien kanssa, mielellään julkisesti, ettet vaan valehtele. Sen jälkeen vielä pedofilian ja huumeidenkäytön peruskurssi, koska homohan ei voi olla ilman niitä (huomatkaa sarkasmi) ja SITTEN vihdoin voit rehellisesti sanoa olevasi homo, paitsi että et voi, koska se olisi homorummutusta.

   Lainaa

  5. Porilainen 7.2.2017 0:48
   Tulos: -196 (306 ääntä)
   Porilaisena uskallan vain sanoa, että on kaksipiippunen juttu. Mm. Jari Ronkainen esitti aluksi argumentteja, joiden takia itsekin tuomitsin asian. Muutamaa päivää myöhemmin kuitenkin Sandra Hagman arvosteli Ronkaisen puheet ja vaihdon itsekin mielipidettä.

   Lainaa

  6. Tulos: +352 (402 ääntä)
   Miten mä arvasin, että tää on täällä? Ihmiset on niin tyhmiä, ettei mitään rajaa...

   Lainaa

  7. Tulos: +447 (493 ääntä)
   Porilainen: Porilaisena uskallan vain sanoa, että on kaksipiippunen juttu. Mm. Jari Ronkainen esitti aluksi argumentteja, joiden takia itsekin tuomitsin asian. Muutamaa päivää myöhemmin kuitenkin Sandra Hagman arvosteli Ronkaisen puheet ja vaihdon itsekin mielipidettä.
   Näin entisenä porilaisena uskallan vain kysyä, miten porilaisuutesi liittyy mihinkään? T: onneksi entinen porilainen

   Lainaa

  8. Harley Quinn 7.2.2017 0:54
   Tulos: +383 (503 ääntä)
   Surullista, niin kovin surullista tämä ihmisten tietämättömyys/ymmärtämättömyys. Vainotaan ihmisiä seksuaalisen suuntautumisen, ihonvärin, kansalaisuuden, uskonnon yms takia vieläkin nykypäivänä. Usko ihmiskuntaan menetetty.

   Lainaa

  9. Tulos: +449 (513 ääntä)
   On niin pienet piirit, etten tunne ainuttakaan (avoimestikkaan) homoseksuaalista ihmistä. Silti on niin vaikea ymmärtää sitä, kuinka joku EI voi ymmärtää ettei homoksi "kasvateta" :'D Ihmisestä tosin toivaan kasvattaa tuomitseva, kapeakatseinen yms.

   Lainaa

  10. Tulos: +629 (677 ääntä)
   Uskomatonta! Kyllä suuri osa 15-vuotiaista tietää olevansa heteroita vaikka ei siinä iässä todellakaan kaikilla ole kokemusta seksuaalisesta kanssakäymisestä eikä tarvi ollakaan. IHAN samoin se prosentuaalisesti pienempi osa tietää myös olevansa homoja samassa iässä, oli fyysisiä kokemuksia tai ei. Sen tietää siitä kumpaan sukupuoleen tuntee seksuaalista kiinnostusta, vinkiksi vaan Markukselle. Ja sitten on myös niitä jotka vasta myöhemmällä iällä tajuaa mitä oikeastaan haluaa, ja hei sekin on ihan ok, silloinkin ehtii. Ja onpa vielä pienenpieni prosentti niitäkin, jotka ei ehkä koko elämänsä aikana koe seksuaalista kanssakäymistä, ja hekin yleensä tietävät tuntevatko vetoa miehiin vai naisiin (vai molempiin). Ei ihminen yhtäkkiä muutu heteroksi tai homoksi sen ensimmäisen kokemuksen perusteella (HALOO MARKUS!!) vaan ne kokemukset syntyy oman kiinnostuksen pohjalta. Jotenkin uskomatonta että jollekin aikuiselle(???) ihmiselle voi olla niin vaikeaa hahmottaa tällaista asiaa. Toivon että tällaiset ihmiset ei ainakaan lisäänny ennen kuin ymmärrys vähän kasvaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +46 (66 ääntä)
   Espanjasta ei tietoa mutta Portugalissa kaikki on toisin.

   Lainaa

  12. Tulos: +458 (504 ääntä)
   Niin ja Kristiinalle tiedoksi... Espanjassa on sama suojaikäraja kuin Suomessakin eli 16 vuotta, mutta tasa-arvoisessa avioliitossa siellä ollaan meitä edellä: samansukupuoliset parit ovat siellä saaneet mennä naimisiin jo yli kymmenen vuotta. No, kohta meilläkin. :)

   Lainaa

  13. Tulos: +62 (98 ääntä)
   Nyt loppuu se homostelu täällä! :P

   Lainaa

  14. Neiti Knatterton 7.2.2017 1:16
   Tulos: +537 (573 ääntä)
   Minusta näissä on perustavanlaatuinen ajatusvirhe se, että homous = homoseksi. Homous lienee vain ihmisen suuntautuminen ja rakkauden kohde? Ei sen seksiin asti tarvitse edetä, koskaan. Homo rakastuu vain oman sukupuolensa edustajaan. Siinä kaikki. Rauhouttukaa ja pitäkää housut jalassa.

   Lainaa

  15. Tulos: +216 (230 ääntä)
   Kristiina ota Markus mukaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +244 (284 ääntä)
   Ahdistaa ja v*tuttaa että on ihmisiä jotka on _kasvatettu_ ajattelemaan noin :/

   Lainaa

  17. spede pasanen haudan takaa 7.2.2017 1:22
   Tulos: -321 (421 ääntä)
   Täähän nyt on ylipäätään ihan jutkujen metkuja ja kulttuurimarxistista mädätystä koko homohomma, mutta langetaan nyt silti. Ensinnäkään, ei mikään ihme että tekee mieli jörniä ukkoja jos nimeksi on annettu "Tuure", toiseksi tässä on taas tämä seksuaalivasemmistolaisten mädätyspsykoosi täydessä latingissa, millon tulee Suomen Top 15-vuotias transu?

   Lainaa

  18. Tulos: +289 (343 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Täähän nyt on ylipäätään ihan jutkujen metkuja ja kulttuurimarxistista mädätystä koko homohomma, mutta langetaan nyt silti. Ensinnäkään, ei mikään ihme että tekee mieli jörniä ukkoja jos nimeksi on annettu “Tuure”, toiseksi tässä on taas tämä seksuaalivasemmistolaisten mädätyspsykoosi täydessä latingissa, millon tulee Suomen Top 15-vuotias transu?
   Please vaihda nimimerkkis. Spede ei ollut noin tyhmä. Päinvastoin.

   Lainaa

  19. P. Eräs Mies 7.2.2017 1:51
   Tulos: -225 (303 ääntä)
   Harley Quinn: Surullista, niin kovin surullista tämä ihmisten tietämättömyys/ymmärtämättömyys. Vainotaan ihmisiä seksuaalisen suuntautumisen, ihonvärin, kansalaisuuden, uskonnon yms takia vieläkin nykypäivänä. Usko ihmiskuntaan menetetty.
   Naulankantaan! Kilvan lyödään heteroa, valkoihoista natiivia suomalaista kuin sikaa säkissä joka suunnasta. Ennen olisi naurattanut, nykymenolla ei... Pahkasikaa ei enää tarvita!

   Lainaa

  20. omituista 7.2.2017 2:21
   Tulos: -310 (392 ääntä)
   Vuoden homo on siis 15-vuotias. Pedofiilit kiittää.

   Lainaa

  21. Suojaikärajoista 7.2.2017 2:27
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Espanjan suojaikä on vissiin muuttunut: http://www.sappho.net/eva/HLE/Liite1.html https://fi.wikipedia.org/wiki/Suojaik%C3%A4raja

   Lainaa

  22. Tulos: +307 (329 ääntä)
   Ennenvanhaan tietäessään kiinnostuksestaan samaa sukupuolta kohtaan, se salattiin mahdollisesti hautaan saakka. Nykyään ihmiset saavat olla julkisesti mitä ovat. Silti monet vanhemmat ihmiset eivät uskalla tulla kaapista ulos. Voin vain kuvitella, kuinka rankkaa on elää sellaisen salaisuuden kanssa. Ja kenties ennenvanhaan luultiin olevansa poikkeavia ja ainoita, koska asioista ei puhuttu. Moni tietää kiinnostuksensa jo nuorena. On vain hyvä, ettei itseään tarvitse piilotella.

   Lainaa

  23. Tulos: +318 (338 ääntä)
   Neiti Knatterton: Minusta näissä on perustavanlaatuinen ajatusvirhe se, että homous = homoseksi. Homous lienee vain ihmisen suuntautuminen ja rakkauden kohde? Ei sen seksiin asti tarvitse edetä, koskaan. Homo rakastuu vain oman sukupuolensa edustajaan. Siinä kaikki. Rauhouttukaa ja pitäkää housut jalassa.
   Tulin tänne kommentoimaan samaa. Jotenkin ihmisiltä unohtuu, että seksuaalinen suuntautuminen ja seksuaalinen käyttäytyminen ovat kaksi erillistä asiaa. Muutenkin huvittavaa, kuinka kiinnostuneita über-heterot ovat toisten ihmisten sänkypuuhista ja kuinka kovasti über-heteromiehet ovat huolestuneita toisten miesten katseen kohteena olemisesta (muka). Tämä kertoo enemmän über-heteromiehen omasta arvomaailmasta ja suhtautumisesta niihin, jotka hän näkee viehättävinä. Naisena kadulla kävelessä saa enemmän ällöttäviä katseita ja kommentteja heteromiehiltä kuin lesbonaisilta yleisessä pukukopissa alasti ollessa...

   Lainaa

  24. Tulos: -301 (359 ääntä)
   Mutta onhan homot kyllä ihan helvetin ällöttäviä ja sairaita ihmisiä

   Lainaa

  25. Turun murre 7.2.2017 4:50
   Tulos: +93 (109 ääntä)
   Onhan Kristiina huomannut, että Espanjastahan niitä katolisia pappeja löytyy paljon enemmän kuin täältä. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014071318487224_ul.shtml

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (61 ääntä)
   amt: Niin ja Kristiinalle tiedoksi… Espanjassa on sama suojaikäraja kuin Suomessakin eli 16 vuotta, mutta tasa-arvoisessa avioliitossa siellä ollaan meitä edellä: samansukupuoliset parit ovat siellä saaneet mennä naimisiin jo yli kymmenen vuotta. No, kohta meilläkin.
   Ainakin ennen Espanjassa on ollut suojaikäraja 13 vuotta.

   Lainaa

  27. Tulos: -157 (271 ääntä)
   Minustakin 15v valitseminen vuoden homoksi on vähän epäilyttävää. Ei suojaiän tms takia, vaan siksi että sen ikäinen tuskin tietää millainen paskamyrsky tuosta voi tulla.

   Lainaa

  28. Tulos: +118 (150 ääntä)
   Koko kriisi alkanut siitä, kun ainakin yksi lehti väitti tämän Tuuren iäksi virheellisesti 15 vuotta. Tuure on siis käsittääkseni 16.

   Lainaa

  29. Tulos: +191 (201 ääntä)
   Kristiina: Espanjassa tällainen on täysin mahdollista. Venäjä esimerkiksi olisi oikeampi paikka sinulle. Onnellisempaa tulevaisuutta sinulle!

   Lainaa

  30. Tulos: -77 (119 ääntä)
   Ympäristö kyllä voi vaikuttaa suuntautumiseen, mutta en enempää lähde ottamaan kantaa ylimpään julkaisuun.

   Lainaa

  31. Tulos: +53 (115 ääntä)
   Kyllä täältä pois pääsee jos homous ahdistaa noin kovin. Eikä siihen tarvitse kuin pätkä köyttä

   Lainaa

  32. Joku Joukahainen 7.2.2017 8:35
   Tulos: +155 (171 ääntä)
   Espanja on kuulemma tosi homoystävällinen paikka, paljon avoimempi kuin vaikka just Suomi. Ainakin näin on sanottu. Ja kyllähän 15-vuotias jo tietää mihin suuntaan tuntee vetoa.

   Lainaa

  33. Tulos: +137 (149 ääntä)
   tiai: On se kyllä jännä, että homous pitäisi jotenkin todistaa, mutta heterouden kohdalla se vaan unohtuu. Ennen kuin olet oikeutettu kutsumaan itseäsi homoksi, pitää kokeeksi naida vähintään kymmentä vastakkaisen sukupuolen edustajaa kama sutran jokaisessa asennossa, sitten sama homma niiden oman sukupuolen edustajien kanssa, mielellään julkisesti, ettet vaan valehtele. Sen jälkeen vielä pedofilian ja huumeidenkäytön peruskurssi, koska homohan ei voi olla ilman niitä (huomatkaa sarkasmi) ja SITTEN vihdoin voit rehellisesti sanoa olevasi homo, paitsi että et voi, koska se olisi homorummutusta.
   Sie unohdit että pitää käydä täyttämässä Kelalla 10 erilaista lomaketta ja sitoutua olemaan homo vähintään kymmenen vuotta. Plus sit on tietty se lääkäritutkimus, jossa tutkitaan että kuka sua oikeasti kiihottaa. /s

   Lainaa

  34. Tulos: +172 (188 ääntä)
   Mitä vanhemmaksi varttuu, sitä enemmän ns. "aikuiset ihmiset" käytöksellään pelottavat. Minä kun nuorena luulin teinien olevan pahin asia maailmassa. Ei vaan tämäkään kohu uppoa järkeen.

   Lainaa

  35. Tulos: +150 (174 ääntä)
   Tuurehan on oikeasti siis 16-vuotias, toisin kuin iltapäivälehdet virheellisesti uutisoivat (jos sillä nyt jotain väliä on). Ja Markus on idiootti.

   Lainaa

  36. Tulos: +42 (50 ääntä)
   ei: Ainakin ennen Espanjassa on ollut suojaikäraja 13 vuotta.
   Espanjassa on tosiaan nykyään suojaikäraja 16 vuotta. Nykyinen laki ollut voimassa pari vuotta. https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe

   Lainaa

  37. Tulos: +124 (140 ääntä)
   Onkohan se niin että täällä ESPANJASSA hommat toimis erillailla? (mainitsinko jo ESPANJAN?)

   Lainaa

  38. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Suojaikärajoista: Espanjan suojaikä on vissiin muuttunut: http://www.sappho.net/eva/HLE/Liite1.html https://fi.wikipedia.org/wiki/Suojaik%C3%A4raja
   Niin on muuttunut. Se on 16 vuotta nykyään Espanjassa kuten Suomessakin.

   Lainaa

  39. Tulos: -78 (104 ääntä)
   Mari: Miten mä arvasin, että tää on täällä? Ihmiset on niin tyhmiä, ettei mitään rajaa…
   Totta, tuossa ekassa postauksessa Markus ihmettelee tuota asiaa, että kun ei tunne ketään homoa henkilökohtaisesti. Kommenttien vastaukset on sitten luokkaa: "Mielipiteesi on väärä, et voi ajatella noin!" Tuollaisista kyllä nousee kyllä konflikteja ihmisten välille todella helposti.

   Lainaa

  40. Tulos: -76 (98 ääntä)
   Hyi helvetti

   Lainaa

  41. Tulos: -128 (180 ääntä)
   Ev.lut. piispa onnittelee alaikäistä vuoden homoa. Ennen tuo olisi ollut niin uskomattoman absurdia, että ketään ei olisi naurattanut. Nyt tuolle nauramista rajoittaa homofoobikoksi leimautumisen pelko. Potentiaaliset naurajat kärsivät homofoobikoksi leimautumisen fobiasta. Kiinnostaisi tietää mitä tulevat sukupolvet tästä keissistä tuumivat. Vai tuntuuko tämä merkitykselliseltä vain tässä ajassa? P.s. Jostain syystä osaa kommenteista ei voi yläpeukuttaa.

   Lainaa

  42. Tulos: +178 (204 ääntä)
   Argh, onko mitään raivostuttavampaa termiä kuin tämä homo-ongelmaisten jostain syystä viljelemä "homostelu"? Joo, mä ajattelin tänään pikkasen heterostella oman poikkikseni kanssa. Mitäs siihen sanotte?

   Lainaa

  43. Tuskinpa saan, mutta... 7.2.2017 10:02
   Tulos: +79 (103 ääntä)
   P. Eräs Mies: Naulankantaan! Kilvan lyödään heteroa, valkoihoista natiivia suomalaista kuin sikaa säkissä joka suunnasta. Ennen olisi naurattanut, nykymenolla ei… Pahkasikaa ei enää tarvita!
   Saiskos esimerkkejä?

   Lainaa

  44. Tulos: +183 (195 ääntä)
   Ja mä kun olen kuvitellut, että kaikilla ihmisillä on seksuaalinen itsemääräämisoikeus ihan ikään katsomatta. Sehän se vasta pedotouhulta kuulostaakin, jos näin ei alle 16 vuotiaalla olisi!

   Lainaa

  45. Tulos: +156 (174 ääntä)
   Sanasta sanaan klassinen "minulla ei ole mitään x/y/z vastaan, mutta...". Siinä kohtaa voi nykyään jo melkein suoraan sanoa, että seuraavaksi näytät että kyllä sulla on.

   Lainaa

  46. Tulos: -95 (159 ääntä)
   Edelleen: tasa-arvon nimissä, kuka on vuoden hetero?

   Lainaa

  47. purppurakruunu 7.2.2017 10:22
   Tulos: +78 (122 ääntä)
   Trii: On niin pienet piirit, etten tunne ainuttakaan (avoimestikkaan) homoseksuaalista ihmistä. Silti on niin vaikea ymmärtää sitä, kuinka joku EI voi ymmärtää ettei homoksi “kasvateta” :’D Ihmisestä tosin toivaan kasvattaa tuomitseva, kapeakatseinen yms.
   Mua aina huvittaa tämä "mutta ei mun kavereissa ole yhtään homoa!" -ajatus. Jos on noin perseestä näkemykset, niin mistähän mahtaa johtua, että sateenkaari-ihmiset karttaa tai pysyy kaapissa...

   Lainaa

  48. Tulos: +182 (198 ääntä)
   Skylla: Edelleen: tasa-arvon nimissä, kuka on vuoden hetero?
   merivoimien ylikersantti Juho Pylvänäinen, palkittiin samassa tilaisuudessa.

   Lainaa

  49. Tulos: +103 (115 ääntä)
   Kristiina muuttaa Espanjaan koska Suomessa on ainakin yksi 16-vuotias homo. Just joo.

   Lainaa

  50. Tulos: -37 (61 ääntä)
   omituista: Vuoden homo on siis 15-vuotias. Pedofiilit kiittää.
   Ei kun se on Suomen homo!

   Lainaa

  51. niimpä niin 7.2.2017 10:31
   Tulos: +49 (85 ääntä)
   Jaanalle tiedoksi, itse nimittäin tiedän montakin joka teininä oli välillä homo sittenkin bi ja eiku sittenkin ihan hetero, hormoonit hyllää ja kiinnostuu eriasioista ja kun jollakin pitää itseään näköjään kutsua niin tämä vaihteli sitä mukaa kun vanheni ennenkuin sitten lopulta löytyi se oma. Ei se ole kaikille niin kristallinkirkkaan selvää onko homo,bi vai hetero.

   Lainaa

  52. Tulos: -56 (70 ääntä)
   Espanjan suojaikäraja on siis 13.. eli siel voi julistaa homoks viel aikaisemmin..!

   Lainaa

  53. Tulos: +134 (148 ääntä)
   Sain Kristiinan puheista sellaisen kuvan, että lapsen huoltaja saa (tai pitäisi saada) päättää lapsen seksuaalisuuden niin kauan kun lapsi on alle 16-vuotias. Nauratti vähän.

   Lainaa

  54. Tulos: +161 (179 ääntä)
   On tää jännää, miten ei voi ihmiset ymmärtää mikä homous on. Itsekin heteromiehenä rupesin seurustelemaan nykyisen vaimon kanssa kun olin 15-vuotias, eikä varmaan Kristiinan tai Markuksen kaltaiset ihmiset näkisi mitään vääryttä siellä. Mutta jos 15-vuotias sanoo et on homo, niin sit se vielä voi "parantua". Hemmetti, aina kun välillä tuntuu että suomessa oltaisiin menty vähän eteenpäin niin tulee joku tällainen.

   Lainaa

  55. Tulos: +83 (103 ääntä)
   Itseäni huvittaa se että ainakin joillain alueilla USA'ssa ei enää kampanjoida HIV'iä tms vastaan "homoille" suunnatuilla kampanjoilla, vaan "miehille joilla on seksiä miesten kanssa". Tiedän, heterotkin saavat HIVin ja nykyisin jo valtaosa tartunnoista on heteroseksistä, mutta eri kohderyhmille on usein omia kampanjoita. Pointti oli se että tämä kohderyhmä piti keksiä koska niin monet miehet selittivät että joojoo, harrastavat naisten kanssa turvaseksiä, ja vasta pitkällä tenttimisellä saatiin selville että seksiä on miesten kanssa myös -mutta sitä ei lasketa koska eivät he nyt mitään HOMOJA ole... Näissä asioissa on kyllä monella niin puurot ja vellit sekaisin että oksat pois, mutta oli miten oli, homous on seksuaalinen suuntautuminen ja joskus identiteetti, ei akti. Ja Markus voisi pohtia että jos homot kasvattaisivat homoja niin miksi sitten heterotkin kasvattavat homoja -ja miksi minusta yksinhuoltajaisän kasvattina ei tullut transmiestä =>

   Lainaa

  56. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Markus tainnu käsittää ton "sen tietää vasta kun kokee" -sanonnan vähän väärin viimeistään vikassa kommentissa

   Lainaa

  57. virolainen toimitsija 7.2.2017 11:52
   Tulos: +90 (104 ääntä)
   Eli siis Markus on vahvasti sitä mieltä, että "homoilulla" voi tuottaa homoja? Odotahan kun nään sinut kadulla ja tulen pussaamaan, saatat yllättyä! Ja Kristiina, jos alle 16-vuotiailla ei olisi itsemääräämisoikeutta, heille voisi käytännössä kuka tahansa tehdä mitä tahansa. Sitä kutsutaan suojaikärajaksi, tsekkaa jos et usko!

   Lainaa

  58. Väärä suunta 7.2.2017 12:08
   Tulos: -123 (153 ääntä)
   Täysin käsittämätöntä että tuon vanhemmat ovat sallineet tuollaisen... Ja sairasta nykypäivän aivopesu missä kirkkokin on rähmällään vaikka se on kiistatonta ja yksinkertaista ettei se kirkkoon kuulu. No, muihin ei voi vaikuttaa niin täytyy kasvattaa omasta jälkipolvesta täyspäisiä.

   Lainaa

  59. Tulos: +117 (137 ääntä)
   Eikä, taas tää... "Mulla ei ole mitään homoseksuaalisuutta vastaan, mutta on se väärin että opetetaan lapsille että on olemassa homoseksuaaleja ja että se on luonnollista." ?????

   Lainaa

  60. Tulos: +35 (49 ääntä)
   Kristiina on täysi idiootti.

   Lainaa

  61. Tulos: +60 (82 ääntä)
   Täähän on vielä kesyä kamaa. Katsokaa fb Aito Avioliittoväen julkiset aivopierut -foorumia, niin näette kuinka oksettavia ihmiset voi olla nuorta kohtaan.

   Lainaa

  62. Mother of Vile Excrement 7.2.2017 12:42
   Tulos: +35 (53 ääntä)
   Eikö vieläkään kukaan ole muistanut tätä: Won't somebody PLEASE think of the CHILDREN!

   Lainaa

  63. Tulos: -77 (131 ääntä)
   Niin tai näin, on sairasta valita vuoden homoksi lapsi. Olisin samaa mieltä myös jos vuoden hetero-titteli jaettaisiin alaikäiselle.

   Lainaa

  64. Tulos: -58 (80 ääntä)
   tiril: merivoimien ylikersantti Juho Pylvänäinen, palkittiin samassa tilaisuudessa.
   Sama kaveri on myös melko rähmällään, ei tarvinn kertoa mihin suuntaan.

   Lainaa

  65. Tulos: +88 (102 ääntä)
   Skylla: Edelleen: tasa-arvon nimissä, kuka on vuoden hetero?
   Samaisessa gaalassa valittiin vuoden heteroksi ylikersantti Juho Pylvänäinen, se sama heppu, joka marssi kesällä Pride Gaalassa. Ja tämänkin asian sai selville ihan vaan Googlaamalla ;)

   Lainaa

  66. Tulos: +77 (97 ääntä)
   Älyttömän paljon perusteluna "väärälle valinnalle" käytetään sitä, että kundin mielenkiinto saattaa jatkossa kohdentua muihinkin kuin poikiin ja miehiin. Mitä sitten? Silloin se pokailee naisia. Koko ongelma on niiden, jotka on nostaneet tämänkin tapahtuman viikon keskustelunaiheeksi. Tuskin hän pokailisi Pekkana Justiinaa, että voivat sukujuhlissa naureskella "vaimo päättää" -vitseille, mikä on useiden juhlien kahvipöydän kohokohta. Ehkä siitä kumpuaa myös kammo ihmisten rentoon suhtautumiseen seksuaalisen suuntautumisen suhteen. Avovaimoni seurusteli ennen naisen kanssa. Mitä ihmeen väliä? Vaikka homo on yhä koulun pihalla haukkumasana, niin harvaapa kenenkään homous enää oikeasti kiinnostaa. Maailma muuttuu, jotkut eivät sen mukana ja protestoivat kummallisin tavoin.

   Lainaa

  67. Tulos: -92 (116 ääntä)
   Trii: On niin pienet piirit, etten tunne ainuttakaan (avoimestikkaan) homoseksuaalista ihmistä. Silti on niin vaikea ymmärtää sitä, kuinka joku EI voi ymmärtää ettei homoksi “kasvateta” :’D Ihmisestä tosin toivaan kasvattaa tuomitseva, kapeakatseinen yms.
   No sitten kai ihmiset syntyy myös murhaajina ja terroristeina ja pedofiileina! Miksi nämäkin tuomitaan kun eivät he itselleen mitään mahda? Ovat vain raukat syntyneet muottiinsa? "Surullista, niin kovin surullista tämä ihmisten tietämättömyys/ymmärtämättömyys. Vainotaan ihmisiä seksuaalisen suuntautumisen, ihonvärin, kansalaisuuden, uskonnon yms takia vieläkin nykypäivänä."

   Lainaa

  68. Tulos: -56 (88 ääntä)
   Jeesus: Kyllä täältä pois pääsee jos homous ahdistaa noin kovin. Eikä siihen tarvitse kuin pätkä köyttä
   Ja jos se ahdistaa että jotkut eivät tykkää näistä niin sama köysi mahtuu sinunkin kaulaan! Et ole millään tavalla ketään muuta arvokkaampi!

   Lainaa

  69. Tulos: -109 (129 ääntä)
   Moraine: Älyttömän paljon perusteluna “väärälle valinnalle” käytetään sitä, että kundin mielenkiinto saattaa jatkossa kohdentua muihinkin kuin poikiin ja miehiin. Mitä sitten? Silloin se pokailee naisia. Koko ongelma on niiden, jotka on nostaneet tämänkin tapahtuman viikon keskustelunaiheeksi. Tuskin hän pokailisi Pekkana Justiinaa, että voivat sukujuhlissa naureskella “vaimo päättää” -vitseille, mikä on useiden juhlien kahvipöydän kohokohta. Ehkä siitä kumpuaa myös kammo ihmisten rentoon suhtautumiseen seksuaalisen suuntautumisen suhteen. Avovaimoni seurusteli ennen naisen kanssa. Mitä ihmeen väliä? Vaikka homo on yhä koulun pihalla haukkumasana, niin harvaapa kenenkään homous enää oikeasti kiinnostaa. Maailma muuttuu, jotkut eivät sen mukana ja protestoivat kummallisin tavoin.
   Ja sinä vielä alat sellaisen kanssa? Ei helvetti mitä touhua :D Mahtaa olla itsekunnioituksesi kohdallaan!

   Lainaa

  70. Tulos: +78 (92 ääntä)
   Neiti Knatterton: Minusta näissä on perustavanlaatuinen ajatusvirhe se, että homous = homoseksi. Homous lienee vain ihmisen suuntautuminen ja rakkauden kohde? Ei sen seksiin asti tarvitse edetä, koskaan. Homo rakastuu vain oman sukupuolensa edustajaan. Siinä kaikki. Rauhouttukaa ja pitäkää housut jalassa.
   Luin tästä paljon keskusteluja ja nimenomaan näin. Paitsi että tässä nimenomaan ajatellaan nyt että joku aikuinen mies on käynyt kiksauttamassa tuon nuoren pojan homoksi. Mikään laki ei estä 15-vuotiaita harrastamasta seksiä keskenään, mutta jostain vedetään nyt kokoajan se suojaikäraja esiin ja itketään sitä että rikotaan lakia kun 15-vuotias harrastaa seksiä aikuisen kanssa eikun siis on homo. Täh?

   Lainaa

  71. Tulos: +83 (95 ääntä)
   wery: Luin tästä paljon keskusteluja ja nimenomaan näin. Paitsi että tässä nimenomaan ajatellaan nyt että joku aikuinen mies on käynyt kiksauttamassa tuon nuoren pojan homoksi. Mikään laki ei estä 15-vuotiaita harrastamasta seksiä keskenään, mutta jostain vedetään nyt kokoajan se suojaikäraja esiin ja itketään sitä että rikotaan lakia kun 15-vuotias harrastaa seksiä aikuisen kanssa eikun siis on homo. Täh?
   Tuo poika voi olla homo olematta harrastanut seksiä yhtään kenenkään kanssa. Kyllä sitä varmaankin huomaa näkeekö märkiä unia naisista vai toisista miehistä.

   Lainaa

  72. Tulos: +35 (49 ääntä)
   Juu.
   foo: Tuo poika voi olla homo olematta harrastanut seksiä yhtään kenenkään kanssa. Kyllä sitä varmaankin huomaa näkeekö märkiä unia naisista vai toisista miehistä.
   Juu. Eiköhän tämän kertomasi itsestäänselvyyden ymmärrä jokainen normaaliälyinen ihminen.

   Lainaa

  73. Tulos: -19 (67 ääntä)
   Ne, joiden mielestä seksuaalinen suuntautuminen on kiinni kasvatuksesta tai joiden mielestä sen voi itse valita, ovat tosiasiassa itse biseksuaaleja. Biseksuaalit voivat valita, kumman sukupuolen kanssa ovat, eikä valinta harmita suuntaan tai toiseen. Suurimmalla osalla ihmisistä ei kuitenkaan tuollaista valinnan mahdollisuutta ole.

   Lainaa

  74. Tulos: +62 (82 ääntä)
   : Ja sinä vielä alat sellaisen kanssa? Ei helvetti mitä touhua Mahtaa olla itsekunnioituksesi kohdallaan!
   Tä? Olet sitä mieltä että kumppanillasi ei saisi olla ollut mitään elämää ennen sinua? Jos liittyisit vaikka ISISiin, sieltä kuulemma saa kokemattomia lapsivaimoja joilla ei ole ollut ei miehiä eikä naisia. Voi yhden kerran, ellei ole muistona tautia tai lasta niin saa kyllä olla todella pohjamudissa itsetunto että kumppanin suhteet ennen tapaamista riivaisivat.

   Lainaa

  75. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Voi ei, Markus pilaa kaikkien heteroiden maineen!

   Lainaa

  76. Tulos: +111 (123 ääntä)
   Voi luoja... - seksuaalinen itsemääräämisoikeus on ihan vauvasta vaariin - suojaikäraja ei ole seksikielto - homous ei ole sama kuin homoseksi - homous ei ole sen kummoisempaa kuin heterouskaan, edes 15-16-vuotiailla

   Lainaa

  77. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Kuinka moni muuten tietää, että viimeksi kun suojaikärajoja muutettiin Suomessa vuosituhannen taitteen tienoilla, suojaikärajaksi piti tulla sama kuin Ruotsissa, eli 15 vuotta. Suojaikärajaksi tuli kuitenkin 16v, koska samassa yhteydessä homoseksin ja heteroseksin suojaikärajat yhdenmukaistettiin. Tähän asti homoseksi suojaikäraja oli ollut 18v ja sen pudottaminen 15v katsottiin liian suureksi riskiksi. Eräänlaista homofobiaa tämäkin?

   Lainaa

  78. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Kristiina, uskon että tuollainen idiotismi ei ole tervetullutta edes siellä Espanjassa. Valitettavasti joudumme pitämään sinut ja homeiset arvosi.

   Lainaa

  79. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Seksuaalisuus ja seksi on eri asiat :)

   Lainaa

  80. Asiantuntija 7.2.2017 17:21
   Tulos: -4 (50 ääntä)
   Homot on hinttejä!

   Lainaa

  81. Tulos: +49 (61 ääntä)
   Ei tarvitse pelätä että maailmasta idiootit kesken loppuisi. Mielipiteitähän tietysti on erilaisia, mutta olisi hienoa jos ihmiset edes kerran elämässään tutkisivat asioita ennen mielipiteen perustamista. Mikä pakottava tarve joillakin ihmisillä on lähteä henkilökohtaisille ristiretkille sellaisia asioita vastaan jotka ei vaikuta heihin henkilökohtaisesti millään tavalla. "Ei MULLA ole mitään homoja vastaan, mutta...", jos sulla ei ole mtn niitä vastaan niin minkä takia vedät juuri ananaksen nenääsi kyseisestä asiasta? Minkä takia tämä asia koskettaa juuri sinua?

   Lainaa

  82. Tulos: +39 (47 ääntä)
   amt: Ja onpa vielä pienenpieni prosentti niitäkin, jotka ei ehkä koko elämänsä aikana koe seksuaalista kanssakäymistä, ja hekin yleensä tietävät tuntevatko vetoa miehiin vai naisiin (vai molempiin).
   Vai kumpiinkaan.

   Lainaa

  83. Tulos: +48 (64 ääntä)
   pena: No sitten kai ihmiset syntyy myös murhaajina ja terroristeina ja pedofiileina! Miksi nämäkin tuomitaan kun eivät he itselleen mitään mahda? Ovat vain raukat syntyneet muottiinsa? “Surullista, niin kovin surullista tämä ihmisten tietämättömyys/ymmärtämättömyys. Vainotaan ihmisiä seksuaalisen suuntautumisen, ihonvärin, kansalaisuuden, uskonnon yms takia vieläkin nykypäivänä.”
   Miksi nämäkin tuomitaan? Miten olis vaikka sellanen heitto, että nää sun esittämät esimerkki-ihmiset satuttaa muita ihmisiä. Kai nyt pedofiilikin voi olla homo, mutta pedofilia on tuomittavaa, ei se homous. Eikä noita nyt todellisuudessa voi ees verrata. Muiden homous voi loukata sua, muttei se seksuaalinen suuntautuminen sua voi satuttaa, toisin kuin joku murhaaja

   Lainaa

  84. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Joopa joo. "Ei mulla mitään ole homoja vastaan, mutta onpa kuitenkin!"

   Lainaa

  85. Tulos: +37 (55 ääntä)
   : Ja sinä vielä alat sellaisen kanssa? Ei helvetti mitä touhua Mahtaa olla itsekunnioituksesi kohdallaan!
   Ei minua pätkääkään kiinnostaisi tai haittaisi jos joku naisystäväni olisi aiemmin nainut toista naista. Se ei koske meidän välistämme suhdetta.

   Lainaa

  86. Tulos: +47 (57 ääntä)
   Mua kammottaa tuo Kristiinan käyttämä termi "seksuaalinen itsemääräämisoikeus"... Mitenkähän se on asian oikein ymmärtänyt?

   Lainaa

  87. Tulos: +53 (63 ääntä)
   Lobo: Mua kammottaa tuo Kristiinan käyttämä termi “seksuaalinen itsemääräämisoikeus”… Mitenkähän se on asian oikein ymmärtänyt?
   Varmaankin että nuori saa itse määrätä olevansa hetero, mutta ei saa määrätä olevansa homo.

   Lainaa

  88. Tulos: +54 (68 ääntä)
   No sitten kai ihmiset syntyy myös murhaajina ja terroristeina ja pedofiileina! Miksi nämäkin tuomitaan kun eivät he itselleen mitään mahda? Ovat vain raukat syntyneet muottiinsa? : pena
   No jotkut ihmiset tosiaankin syntyvät luonnostaan väkivaltaisempina kuin toiset, ja pedofiliallekaan tuskin kukaan mitään voi (en voi oikein kuvitella että joku istuisi alas ja keksisi "hei, kehitänpä itselleni taipumuksen jota kaikki muut pitävät niin vastenmielisenä kuin suinkin ja jota en voi laillisesti tai moraalisesti toteuttaa! Yay, kuulostaa hauskalta!"). Jos joku syntyy tällaisten taipumusten kanssa tai jotenkin saa ne varhaislapsuudessa, niin kyllä, heitä pitäisi sääliä ja tarjota hoitoa, jotta he jättävät taipumuksensa toteuttamatta. Erohan on siinä että homoutta voi toteuttaa kahden suostuvaisen aikuisen välillä (tai kahden suostuvaisen teini-ikäisen) eikä kukaan ole uhri, kun taas pedofilian tai murhanhimon toteuttamisesta kärsii joku sivullinen. Mutta tuntisin kyllä myötätuntoa henkilöä kohtaan joka omaisi moisen taipumuksen mutta myöskin moraalin olla sitä toteuttamatta, kuten alkoholistia kohtaan joka tietää ettei voi juoda eikä juo.

   Lainaa

  89. Tulos: +43 (51 ääntä)
   "Oon vaan nettiä lukennu." Markus, sen huomaa sanomattakin

   Lainaa

  90. Tulos: -43 (57 ääntä)
   Sannni: Tä? Olet sitä mieltä että kumppanillasi ei saisi olla ollut mitään elämää ennen sinua? Jos liittyisit vaikka ISISiin, sieltä kuulemma saa kokemattomia lapsivaimoja joilla ei ole ollut ei miehiä eikä naisia. Voi yhden kerran, ellei ole muistona tautia tai lasta niin saa kyllä olla todella pohjamudissa itsetunto että kumppanin suhteet ennen tapaamista riivaisivat.
   Toki saa olla normaaleja suhteita. Muunlaiset on onneksi helppo seuloa joukosta ilmoittamalla jossain yhteydessä mielipiteensä asiasta niin kyllä se näkyy silloin naamalta.

   Lainaa

  91. Tulos: -18 (34 ääntä)
   Mitkä mahtoivat olla tämän tittelin valintakriteerit?

   Lainaa

  92. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Jimbo: Näin entisenä porilaisena uskallan vain kysyä, miten porilaisuutesi liittyy mihinkään? T: onneksi entinen porilainen
   Näin nykyisenä porilaisena on pakko vastata että city-pubissa tavataan. tuanoinniin ekstiä hei

   Lainaa

  93. kukkista vaan 8.2.2017 10:10
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   omituista: Vuoden homo on siis 15-vuotias. Pedofiilit kiittää.
   Jätkä on oikeesti jo 16v, mut iltalehti uutisoi iän väärin.

   Lainaa

  94. Tulos: -26 (44 ääntä)
   Onko täällä useinkin tapana miinustaa asialliset kysymykset?

   Lainaa

  95. Tulos: +20 (52 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Täähän nyt on ylipäätään ihan jutkujen metkuja ja kulttuurimarxistista mädätystä koko homohomma, mutta langetaan nyt silti. Ensinnäkään, ei mikään ihme että tekee mieli jörniä ukkoja jos nimeksi on annettu “Tuure”, toiseksi tässä on taas tämä seksuaalivasemmistolaisten mädätyspsykoosi täydessä latingissa, millon tulee Suomen Top 15-vuotias transu?
   Hei yp, miten ois jos vaikka poistaisitte nää avoimen trans- ja homofobiset kommentit täältä? Ei näille pitäis antaa mitään tilaa.

   Lainaa

  96. Tulos: +10 (42 ääntä)
   Mä olen fyysisesti mies, mutta identifioidun lesbo naiseksi. Mitään leikkauksia tai hoitoja en ole tekemässä ja itseasiassa olen nainen joka tykkää näyttää mahdollisimman maskuliiniselta ja käyttäytyä miehekkäästi. Ulospäin näytän siis kenties parrakkaalta ja isolta heteromieheltä (vaimo ja lapsetkin löytyy) mutta oikeasti olen siis mieleltäni transseksuaali lesbo nainen. Noh. Leikki sikseen. Onhan se oikeasti hienoa, että tällainen nuori youtubettaja on avoimesti homo ja että saa julkisesti kannustustusta ja hyväksyntää. Varmasti helpottaa monen nuoren homon mieltä nähdä, että oikeasti iso osa yhteiskunnasta heidät hyväksyy sellaisina kuin ovat. Mahdotonta käsittää, miksi toisen ihmisen seksuaalinen suuntautuminen häiritsee ketään muuta.

   Lainaa

  97. Tulos: +20 (34 ääntä)
   : Ja sinä vielä alat sellaisen kanssa? Ei helvetti mitä touhua Mahtaa olla itsekunnioituksesi kohdallaan!
   Mahtaa olla omassa vikaa? Tai lähinnä itseluottamuksessa? Sori, mutta moiset seikat kiinnostaa yhä vähemmän nuorta sukupolvea. Toki aina riittää myös nurkkakunta niitä, joita kaikki on paskaa paitsi oma kusi.

   Lainaa

  98. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Mä nyt ainakin annan Markukselle pisteet siitä että myönsi ettei tunne homoseksuaaleja ja että hänen tietämyksensä aiheesta ei ole kovin perusteellinen. Kaikilla kuitenkin on oikeus omaan persereikään. Eiku siis mielipiteeseen.

   Lainaa

  99. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Lähde: Koko kriisi alkanut siitä, kun ainakin yksi lehti väitti tämän Tuuren iäksi virheellisesti 15 vuotta. Tuure on siis käsittääkseni 16.
   Ööö, mikä ihmeen merkitys sillä iällä muka on?! Oishan se voinu olla vuoden homo vaikka 12 vuotiaana.

   Lainaa

  100. Tulos: +6 (26 ääntä)
   amt: Uskomatonta! Kyllä suuri osa 15-vuotiaista tietää olevansa heteroita vaikka ei siinä iässä todellakaan kaikilla ole kokemusta seksuaalisesta kanssakäymisestä eikä tarvi ollakaan. IHAN samoin se prosentuaalisesti pienempi osa tietää myös olevansa homoja samassa iässä, oli fyysisiä kokemuksia tai ei. Sen tietää siitä kumpaan sukupuoleen tuntee seksuaalista kiinnostusta, vinkiksi vaan Markukselle. Ja sitten on myös niitä jotka vasta myöhemmällä iällä tajuaa mitä oikeastaan haluaa, ja hei sekin on ihan ok, silloinkin ehtii. Ja onpa vielä pienenpieni prosentti niitäkin, jotka ei ehkä koko elämänsä aikana koe seksuaalista kanssakäymistä, ja hekin yleensä tietävät tuntevatko vetoa miehiin vai naisiin (vai molempiin). Ei ihminen yhtäkkiä muutu heteroksi tai homoksi sen ensimmäisen kokemuksen perusteella (HALOO MARKUS!!) vaan ne kokemukset syntyy oman kiinnostuksen pohjalta. Jotenkin uskomatonta että jollekin aikuiselle(???) ihmiselle voi olla niin vaikeaa hahmottaa tällaista asiaa. Toivon että tällaiset ihmiset ei ainakaan lisäänny ennen kuin ymmärrys vähän kasvaa.
   minä joskus nuorena "päätin" että nyt minusta tulee lesbo! ei tullut :( olisin kovasti halunnut.

   Lainaa

  101. Papa pumba baba 9.2.2017 5:46
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   amt: Uskomatonta! Kyllä suuri osa 15-vuotiaista tietää olevansa heteroita vaikka ei siinä iässä todellakaan kaikilla ole kokemusta seksuaalisesta kanssakäymisestä eikä tarvi ollakaan. IHAN samoin se prosentuaalisesti pienempi osa tietää myös olevansa homoja samassa iässä, oli fyysisiä kokemuksia tai ei. Sen tietää siitä kumpaan sukupuoleen tuntee seksuaalista kiinnostusta, vinkiksi vaan Markukselle. Ja sitten on myös niitä jotka vasta myöhemmällä iällä tajuaa mitä oikeastaan haluaa, ja hei sekin on ihan ok, silloinkin ehtii. Ja onpa vielä pienenpieni prosentti niitäkin, jotka ei ehkä koko elämänsä aikana koe seksuaalista kanssakäymistä, ja hekin yleensä tietävät tuntevatko vetoa miehiin vai naisiin (vai molempiin). Ei ihminen yhtäkkiä muutu heteroksi tai homoksi sen ensimmäisen kokemuksen perusteella (HALOO MARKUS!!) vaan ne kokemukset syntyy oman kiinnostuksen pohjalta. Jotenkin uskomatonta että jollekin aikuiselle(???) ihmiselle voi olla niin vaikeaa hahmottaa tällaista asiaa. Toivon että tällaiset ihmiset ei ainakaan lisäänny ennen kuin ymmärrys vähän kasvaa.
   Muuten helvetin hyvin sanottu mutta se mitä tulee sun viimeiseen lauseeseen, on pakko sanoa että valitettavasti tietoisuus ei ole perinnöllistä.

   Lainaa

  102. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Toivottavasti porukka äänestää ahkerasti Kouvolassa tätä herraa.

   Lainaa

  103. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Markus, Jammu-setä tykkäsi pikkutytöistä.

   Lainaa

  104. Tulos: +18 (22 ääntä)
   En voi feissarimokien takia ottaa vakavasti enää mitään, mikä voi tapahtua tai olla tapahtumatta Espanjassa

   Lainaa

  105. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Vaikea samastua aikuiseen ihmiseen, jolle tuo vuoden homo -uutinen herättää muita tuntemuksia kuin "jaa"

   Lainaa

  106. kunniaton ihminen 11.2.2017 21:56
   Tulos: +25 (37 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Täähän nyt on ylipäätään ihan jutkujen metkuja ja kulttuurimarxistista mädätystä koko homohomma, mutta langetaan nyt silti. Ensinnäkään, ei mikään ihme että tekee mieli jörniä ukkoja jos nimeksi on annettu “Tuure”, toiseksi tässä on taas tämä seksuaalivasemmistolaisten mädätyspsykoosi täydessä latingissa, millon tulee Suomen Top 15-vuotias transu?
   En tiedä, mikä tässä kommentissa ällötti eniten: se, että joku uskoo salaliittoteorioihin kuin lapsi pukkiin, se, että puhutaan alentavasti alaikäisen pojan henkilökohtaisista piirteistä (nimi ja seksuaalinen suuntaus), se, että kirjoittaja pitää transsukupuolisia ilmeisesti jonain ihmiseksi kelpaamattomana saastana, vaiko se, että tämä kommenti on saanut, kyllä, 50 yläpeukkua. Miksi maailmassa on tällaisia ihmisiä :(

   Lainaa

  107. perus suomalainen jäärä 11.2.2017 22:18
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   y.ö.h: Mikä pakottava tarve joillakin ihmisillä on lähteä henkilökohtaisille ristiretkille sellaisia asioita vastaan jotka ei vaikuta heihin henkilökohtaisesti millään tavalla. “Ei MULLA ole mitään homoja vastaan, mutta…”, jos sulla ei ole mtn niitä vastaan niin minkä takia vedät juuri ananaksen nenääsi kyseisestä asiasta? Minkä takia tämä asia koskettaa juuri sinua?
   Nimenomaan. Mokan Markuskaan ei tiennyt muita kuin heteroita. Paitsi että kuullut että joku hetero oli joskus muuttunut homoksi... Ei ole rajaa suomalaisen itsepäisyydellä :D

   Lainaa

  108. avoimuutta keskustelukulttuuriin! 11.2.2017 22:33
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Sannni: No jotkut ihmiset tosiaankin syntyvät luonnostaan väkivaltaisempina kuin toiset, ja pedofiliallekaan tuskin kukaan mitään voi (en voi oikein kuvitella että joku istuisi alas ja keksisi “hei, kehitänpä itselleni taipumuksen jota kaikki muut pitävät niin vastenmielisenä kuin suinkin ja jota en voi laillisesti tai moraalisesti toteuttaa! Yay, kuulostaa hauskalta!”). Jos joku syntyy tällaisten taipumusten kanssa tai jotenkin saa ne varhaislapsuudessa, niin kyllä, heitä pitäisi sääliä ja tarjota hoitoa, jotta he jättävät taipumuksensa toteuttamatta. Erohan on siinä että homoutta voi toteuttaa kahden suostuvaisen aikuisen välillä (tai kahden suostuvaisen teini-ikäisen) eikä kukaan ole uhri, kun taas pedofilian tai murhanhimon toteuttamisesta kärsii joku sivullinen. Mutta tuntisin kyllä myötätuntoa henkilöä kohtaan joka omaisi moisen taipumuksen mutta myöskin moraalin olla sitä toteuttamatta, kuten alkoholistia kohtaan joka tietää ettei voi juoda eikä juo.
   Ajattelen samoin: ihmisellä voi olla vaikka lapsuusajan hyväksikäytöstä syntyneitä haitallisia ajatuksia ja taipumuksia, mutta nämä ihmiset, kuten kukaan muukaan, eivät ole syntyneet "pahoina". Sen sijaan, että heitä stigmatisoidaan, suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle ja esim. pedofiliasta puhumista pidetään tabuna, pitäisi näistäkin asioista voida keskustella rakentavasti. Vain keskustelemalla solmut voidaan selvittää. Ja mikä tärkeintä, ennaltaehkäistä tapauksia, joissa ihminen päätyy vahingoittamaan toista. Esimerkiksi katolinen kirkko on surullisenkuuluisa esimerkki siitä, kuinka vaikeneminen vain ja ainoastaan heikentää uhrien asemaa - samalla kun julkinen demonisointi pitää huolen siitä, ettei kukaan pedofiliaan houkutusta kokeva vahingossakaan paljasta taipumustaan kenellekään vapaaehtoisesti.

   Lainaa

  109. EIsynnynnäistä 12.2.2017 0:07
   Tulos: -20 (30 ääntä)
   Trii: On niin pienet piirit, etten tunne ainuttakaan (avoimestikkaan) homoseksuaalista ihmistä. Silti on niin vaikea ymmärtää sitä, kuinka joku EI voi ymmärtää ettei homoksi “kasvateta” :’D Ihmisestä tosin toivaan kasvattaa tuomitseva, kapeakatseinen yms.
   Ei homoksi synnytä.

   Lainaa

  110. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Kristiinalle voin valottaa Espanjassa asuvana, että kyllä on todellakin mahdollista. Espanjassa kun tuppaavat olemaan seksuaalivähemmistöjen asioissa hieman edistyneempiä kuin Suomessa. Juuri toissavuonna juhlittiin 10-vuotista tasa-arvoista avioliittolakia ja ensi vuonna Madrid on maailman pridepääkaupunki. Tervetuloa bilettämään!

   Lainaa

  111. sivustahuutelija 12.2.2017 14:16
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   P. Eräs Mies: Kilvan lyödään heteroa, valkoihoista natiivia suomalaista kuin sikaa säkissä joka suunnasta.
   Ei vaan itseään sivistämätöntä, suvaitsematonta, ja kommenttien sanavalinnoista päätellen myös varsin tunnekylmää epäkelpoa kansalaista.

   Lainaa

  112. Erkki Posti 24.2.2017 15:11
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Kyllä minulle oli seksuaalinen suuntautumiseni 100% selvä jo esikoulussa. Vaikkei siellä opetettu edes esileikkejä. Homoilla voi olla ristiriitaa ympäristöpaineiden takia, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa ei.

   Lainaa

  113. Jakoon laitettu pomelo 14.10.2022 1:28
   Tulos: +1 (1 ääni)
   tiai: On se kyllä jännä, että homous pitäisi jotenkin todistaa, mutta heterouden kohdalla se vaan unohtuu. Ennen kuin olet oikeutettu kutsumaan itseäsi homoksi, pitää kokeeksi naida vähintään kymmentä vastakkaisen sukupuolen edustajaa kama sutran jokaisessa asennossa, sitten sama homma niiden oman [...]
   Heterous on biologinen normaalitila ja elämän edellytys ja sukupuolielimet olemassa lisääntymistä varten. Homous on poikkeama tähän ja toki myös heteron perseseksi innovatiivinen keksintö ja poikkeama biologisesta normaalista. Näitä tosiasioita ei voi kiistää vaikka mitä selittäisi ja mitä mieltä olisi asiasta.

   Lainaa

  114. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jeesus: Kyllä täältä pois pääsee jos homous ahdistaa noin kovin. Eikä siihen tarvitse kuin pätkä köyttä
   Nykyään ikävä kyllä, taitaa homojen hirttäminen olla laitonta. :(

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: homot, homous, homofobia, espanja, Costa del Sol, Tuure Boelius