Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Marinoitu liha

Prisman allergiavaroitus lähtee käsistä.
Suurenna näkymä
Marinoitu liha

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lord knows I'm a Voodoo Chile 7.2.2017 0:35
   Tulos: +775 (805 ääntä)
   Ite en syö kuin omia hiuksiani.

   Lainaa

  2. Tulos: +474 (584 ääntä)
   Tämäkin on hyvä esimerkki siitä kuinka kaikki meuhkaavat ruokavaliostaan, joten mitens ois jos ne kasvissyöjävitsit vaihdettais vaikka EN SYÖ MARINOITUA LIHAA vitseiksi?

   Lainaa

  3. Tulos: +40 (94 ääntä)
   En tiedä teistä muista, mutta itselläni saattoi ehkä vähäsen valua jotain poskea pitkin.

   Lainaa

  4. Tulos: +172 (192 ääntä)
   Mä oon naturellisti. Eli naturalisti. Ei marinaateille HEI HEI HEI! Ite suolaankin ruokani

   Lainaa

  5. Tulos: +204 (264 ääntä)
   Kaikki lihat, jotka marinoituja on, on marinoiduttuja, niitä ei pidä syödä, ettei pienet vaatteet pue päälleen noidanlihaa. Marinaadi on Mariaanien haudan tuhkaa, siitä tehdään sandaaleita ja tunneleita. Suosittele en, suosin ennen enemmän ensisijaista ensiesitystä. /x

   Lainaa

  6. Tulos: +253 (267 ääntä)
   Näitä oman rummun paukuttajia on nykyään ihan hirveesti liikenteessä. Mistäköhän johtuu?

   Lainaa

  7. Tulos: +56 (70 ääntä)
   No jopas ny taas.

   Lainaa

  8. KaroliinaCZ 7.2.2017 1:02
   Tulos: +274 (284 ääntä)
   Mari: Näitä oman rummun paukuttajia on nykyään ihan hirveesti liikenteessä. Mistäköhän johtuu?
   Sosiaalisesta mediasta. Se päästää ääneen kaikkia, myös noita, joilla ei ole mitään sanottavaa...

   Lainaa

  9. Tulos: +88 (100 ääntä)
   Itkeäkö vai nauraa? Itkunauraa lienee vastaus.

   Lainaa

  10. voi kurrea 7.2.2017 1:11
   Tulos: +224 (236 ääntä)
   Olen semmosen kuullut, että tuoretiskeillä öljyttäisiin pinnalta kuivahtanut pihvi, ja että siellä saatetaan pippuroida maustamaton pihvi kun se ei enää ole supertuore. Mutta tämän kuulin sellaiselta vanhan kansan tyypiltä jonka kokemukset sattaa olla jostain pikkukyläkaupasta. Vähän väittäisin ettei ketjut käytä vanhaa lihaa :D miettikää kuinka monet, tuhannet, työntekijät sen tietäis jos niin tehtäis. Yks ilmo jonnekki ni olis koko pulju kiinni.

   Lainaa

  11. spede pasanen haudan takaa 7.2.2017 1:25
   Tulos: -229 (269 ääntä)
   Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.

   Lainaa

  12. Tulos: -12 (36 ääntä)
   x: Kaikki lihat, jotka marinoituja on, on marinoiduttuja, niitä ei pidä syödä, ettei pienet vaatteet pue päälleen noidanlihaa. Marinaadi on Mariaanien haudan tuhkaa, siitä tehdään sandaaleita ja tunneleita. Suosittele en, suosin ennen enemmän ensisijaista ensiesitystä. /x
   Hell yeah dude! Kanaa hakklihaa!

   Lainaa

  13. Tulos: -47 (103 ääntä)
   Toi S kana pakettihinta muistaakseni 2,99e vetää kyllä pohjat. Viimeksi oli valkoisia jänteitä paketissa melkein enemmän kuin itse lihaa. Jäi kyllä syömättä.

   Lainaa

  14. Minä olen asiallinen 7.2.2017 1:53
   Tulos: +275 (301 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.
   Mun yks tuttu joka oli alalla töissä aikoinaan, sanoi että sä oot ihan perseestä

   Lainaa

  15. PekkaKana 7.2.2017 2:52
   Tulos: +139 (143 ääntä)
   Ei kyllä nykyisin pidä paikkaansa, että vanhaa lihaa myytäisiin uudelleen paketoituna. 90-luvulla sitä harrastettiin kyllä, varsinkin pienemmissä kaupoissa.

   Lainaa

  16. Tulos: +235 (247 ääntä)
   En ihan ymmärrä noita jotka sanoo että tossa kuvassa liha näyttäisi jotenkin 'normaalia' ällömmältä. Kyllä ihan mun kotimarinaditki tolta näyttää. Lihapaloja kastikkeessa.

   Lainaa

  17. Tulos: +86 (164 ääntä)
   "Olen 4. tason vegaani. En syö mitään mikä langettaa varjon."

   Lainaa

  18. Sano ei jeesukselle 7.2.2017 8:08
   Tulos: -100 (168 ääntä)
   Googul: Tämäkin on hyvä esimerkki siitä kuinka kaikki meuhkaavat ruokavaliostaan, joten mitens ois jos ne kasvissyöjävitsit vaihdettais vaikka EN SYÖ MARINOITUA LIHAA vitseiksi?
   Anna kun arvaan, tulit ihan vaan kertomaan, että olet vegaani? Koska se liittyy tähän marinoituun lihaan, miten?

   Lainaa

  19. Tulos: +86 (102 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.
   Kulttuurimaissa eläimistä käytetään kaikki osat.

   Lainaa

  20. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Auta luontoa - syö marinoitua lihaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +63 (91 ääntä)
   Sano ei jeesukselle: Anna kun arvaan, tulit ihan vaan kertomaan, että olet vegaani? Koska se liittyy tähän marinoituun lihaan, miten?
   Se vissiin liittyy siten, kuinka tuossa keskustelussa niin monet haukkuvat marinoitua lihaa ja vertailevat sitä marinoimattoman lihan paremmuuteen. Vaikka ketjussa ei kyse ollut siitä mikä on parasta, vaan varoitettiin tuosta allergiavaarasta, oli niin monien kuitenkin pakko tulla ilmoittamaan ketjuun etteivät syö kamalaa marinoitua lihaa. Kun normi on, että kasvissyöjät tuputtavat monesti omaa elämäntapaansa muille, samalla haukkuen ja halveksuen niitä lihansyöjiä. Tossa marinadi-ketjussa ei vaan ollut sitä moralisointia. Itse kyllä ymmärsin aloittajan pointin

   Lainaa

  22. Tulos: +18 (40 ääntä)
   jebukebu: “Olen 4. tason vegaani. En syö mitään mikä langettaa varjon.”
   Tästä nyt on pakko antaa miinusta, kun se on level 5 vegan, joka ei syö mitään mikä langettaa varjon. Ärsyttää, kun lähtee aivan lapasesta nämä kommentit: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=level+5+vegan&defid=1780168 Sitten se on kyllä kopioitu muuallekin, esim Transamericaan (2005).

   Lainaa

  23. Tulos: +87 (97 ääntä)
   Mitään en ymmärrä mutta mun mielestä Spede vois pysyä siellä hautuumaan mullissa jos ei sillä ole tuon parempaa kommentoitavaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +40 (54 ääntä)
   Halojata: En ihan ymmärrä noita jotka sanoo että tossa kuvassa liha näyttäisi jotenkin ‘normaalia’ ällömmältä. Kyllä ihan mun kotimarinaditki tolta näyttää. Lihapaloja kastikkeessa.
   No joo, eihän tuo aivan perinteinen mainoskuva ole. Taitaa olla loisteputken alla otettu kuva ja vaaleaa taustaa vasten, niin se tekee tuollaisen "harmahtavan" sävyn tuohon. Ei nyt sinänsä normaalia ällömpää, kunhan vaan osaa ajatella kuvausolot.

   Lainaa

  25. Tulos: -13 (43 ääntä)
   Onhan noi reilun 70 liha/kanaprosentilla olevat marinoidut tuotteet yleensä huonompia kuin naturellit. Perinteistä valheellista säästämistä.

   Lainaa

  26. Seppo Saviniemi 7.2.2017 10:04
   Tulos: +89 (95 ääntä)
   voi kurrea: Olen semmosen kuullut, että tuoretiskeillä öljyttäisiin pinnalta kuivahtanut pihvi, ja että siellä saatetaan pippuroida maustamaton pihvi kun se ei enää ole supertuore. Mutta tämän kuulin sellaiselta vanhan kansan tyypiltä jonka kokemukset sattaa olla jostain pikkukyläkaupasta. Vähän väittäisin ettei ketjut käytä vanhaa lihaa miettikää kuinka monet, tuhannet, työntekijät sen tietäis jos niin tehtäis. Yks ilmo jonnekki ni olis koko pulju kiinni.
   "No mut Pirkko joka tuntee yhen Ranen, joka tuntee yhen Matin joka tuntee yhen Sepin, joka on Saarioisella töissä kerto näin. Sitä paitsi kuulemma osa "kanasta" ei ees oo lihaa vaan silikoonia. Näin on."

   Lainaa

  27. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Lord knows I’m a Voodoo Chile: Ite en syö kuin omia hiuksiani.
   Ainakin on itsekasvatettua :D Ja kynnet kanssa.

   Lainaa

  28. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Omien elämäntapavalintojen julistaminen on hiukan rasittavaa seurattavaa. On ihmeen yleistä ja kovaäänistä. Myönnän kyllä välillä ääneen hymyileväni sille "mistä tunnistat vegaanin" -jutulle, mutta ei tuo "mistä tiedät, että henkilö ei osta valmiiksi marinoitua lihaa" -läppä eroa vegaaniläpästä miltään olennaiselta osalta. Lupaan jatkossa nauraa tasapuolisesti kaikille "mistä tiedät, että joku on tehnyt mielestään tärkeän elämäntapavalinnan" -vitselle. Tämä ei ole mielestäni tärkeä elämäntapavalinta.

   Lainaa

  29. Tulos: +91 (99 ääntä)
   Jonas: Onhan noi reilun 70 liha/kanaprosentilla olevat marinoidut tuotteet yleensä huonompia kuin naturellit. Perinteistä valheellista säästämistä.
   Ja kun se marinadi saa muutkin lihapalaset kuin sisäfileet maistumaan hyvältä, niin onhan se nyt ihan kerta kaikkiaan huutava vääryys myydä niitä kaupassa ja hyödyntää teurastetusta eläimestä kaikki syömäkelpoiset osat eikä vain niitä parhaita paloja? Siinä mielessä totta, että jos 400 g naturellia ja 400 g marinoitua maksaa saman verran, niin aika kalliit on marinadit kun niistä saa maksaa samaa kilohintaa kuin lihasta.

   Lainaa

  30. Valtakunnanihmettelijä 7.2.2017 10:33
   Tulos: -29 (47 ääntä)
   Googul: Tämäkin on hyvä esimerkki siitä kuinka kaikki meuhkaavat ruokavaliostaan, joten mitens ois jos ne kasvissyöjävitsit vaihdettais vaikka EN SYÖ MARINOITUA LIHAA vitseiksi?
   Yllätys että jo toisessa keskusteluun vedetty mukaankasvissyönti :D

   Lainaa

  31. Tulos: +2 (16 ääntä)
   skörä: Uusimmat
   Taisit lukea vähän rivien välistä omiasi, vai puhuinko tosiaan vääryydestä, että näitä myydään? Hinta-laatusuhde nyt on yleensä naturellissa parempi. Toki mielipide-ero meillä on myös siinä, että nuo teolliset marinadit maistuisi yleisesti hyvältä.

   Lainaa

  32. Tulos: +111 (121 ääntä)
   Eläin kun menettää ihmisen vuoksi henkensä niin kyllä siitä pitää kaikki käyttää hyödyksi. Ne ihymiset joille ei kelpaa mikään muu kuin se priima ja kaikki muu pitäisi heittää roskiin, niin ovat rasite luonnolle. Rapea kanan nahka kyllä kelpaa kokonaisen broilerin kyljestä, mutta nugettimuodossa se roskaa. Älytöntä tuhlausta ja egoilua "minä syön paremmin kuin naapurini".

   Lainaa

  33. Tulos: +58 (60 ääntä)
   On kyllä ihmeellistä miten nykyisin jokaikisestä asiasta pitää saada aikaseks vastakkainasettelu. Noh, ainakin hallitus kiittelee, toisiaan vastaan tappeleva kansa ei jaksa tapella valtiota vastaan.

   Lainaa

  34. Tulos: -25 (49 ääntä)
   MisterT: Älytöntä tuhlausta ja egoilua “minä syön paremmin kuin naapurin
   Tällä logiikalla suomalaista ruokaa ei pitäisi ostaa ollenkaan. Täällä esimerkiksi kasvisten tuottaminen vie energiaa ihan törkeän paljon enemmän kuin esimerkiksi Espanjassa. Pitäisikö siitä saada itselleen hyvä omatunto, mitä huonompaa ruokaa ostaa? Esimerkiksi HK:n lihapullat 15% lihapitoisuudella on ilmeisesti todellinen luonnonsuojeluteko. Noita kun syö viisi päivää putkeen, niin on ilmeisesti oikeutettu sisäfileeseen.

   Lainaa

  35. Tulos: +69 (77 ääntä)
   Jonas: Tällä logiikalla suomalaista ruokaa ei pitäisi ostaa ollenkaan. Täällä esimerkiksi kasvisten tuottaminen vie energiaa ihan törkeän paljon enemmän kuin esimerkiksi Espanjassa. Pitäisikö siitä saada itselleen hyvä omatunto, mitä huonompaa ruokaa ostaa? Esimerkiksi HK:n lihapullat 15% lihapitoisuudella on ilmeisesti todellinen luonnonsuojeluteko. Noita kun syö viisi päivää putkeen, niin on ilmeisesti oikeutettu sisäfileeseen.
   No, eläimestä kun ei saa nypättyä ainoastaan sitä sisäfilettä. Mukana tulee paljon muitakin ruhonosia jotka pitää hyödyntää. Ei siitä tule mitään jos me syödään vain haineväkeittoa ja heitetään loppuhai takaisin mereen kuten kiinalaiset keisarit tekevät.

   Lainaa

  36. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Trii: Mä oon naturellisti. Eli naturalisti. Ei marinaateille HEI HEI HEI! Ite suolaankin ruokani
   Minä olen naturisti. Ei vaatteille HEI HEI HEI! Itse pesenkin määnbuubsini. Sry, pahasti ot.

   Lainaa

  37. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Galaki: En tiedä teistä muista, mutta itselläni saattoi ehkä vähäsen valua jotain poskea pitkin.
   Marinadia kenties?

   Lainaa

  38. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Kyllähän niihin usein piilotetaan rutaleet, mutta pitääkö päivän selvästä asiasta ruveta ruikuttamaan?

   Lainaa

  39. Lihansyöjä 7.2.2017 13:11
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Marinadien ulina-arvo näyttää jäävän toiseksi vain sille että joku postaa kuvia kokonaisista eläinten ruhoista ennen kuin ne on nätisti nauheliha-paketeissa.

   Lainaa

  40. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Siis mitä nyt? Minä en syö valmiiksi marinoitua lihaa, mutta ei kyllä kiinnosta pätkääkään, mitä joku toinen syö tai on syömättä. En usko myöskään ketään kiinnostavan minun ruokavalioni.

   Lainaa

  41. Tulos: -37 (55 ääntä)
   MisterT: No, eläimestä kun ei saa nypättyä ainoastaan sitä sisäfilettä. Mukana tulee paljon muitakin ruhonosia jotka pitää hyödyntää. Ei siitä tule mitään jos me syödään vain haineväkeittoa ja heitetään loppuhai takaisin mereen kuten kiinalaiset keisarit tekevät.
   No ei kai siinä ongelmaa olekaan, jos joku näitä jänteistä, luista ja nahkasta tehtyjä sekoituksia suostuu ostamaan. Itse en kuitenkaan koe siihen olevani velvollinen, vaikka lihaa syönkin. Kyllä eläimessä on paljon muitakin hyviä osia kuin sisäfile.

   Lainaa

  42. Tulos: +50 (60 ääntä)
   - Mistä tunnistaa ihmisen joka syö vain naturel-lihaa, ei valmiiksi marinoitua? - Älä huoli, kyllä hän sen kertoo sinulle.

   Lainaa

  43. Tulos: +50 (60 ääntä)
   Sano ei jeesukselle: Anna kun arvaan, tulit ihan vaan kertomaan, että olet vegaani? Koska se liittyy tähän marinoituun lihaan, miten?
   Nope, olen sekasyöjä :D nauran vain sille kuinka näitä vegaanivitsejä täytyy vääntää jos joku kysäisee kasvisvaihtoehtoa, kun samana aikaan kaikki mahdolliset muut luomu-uskovaiset ja kemikaalitutkalaiset saa olla rauhassa.

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Just: Tästä nyt on pakko antaa miinusta, kun se on level 5 vegan, joka ei syö mitään mikä langettaa varjon. Ärsyttää, kun lähtee aivan lapasesta nämä kommentit: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=level+5+vegan&defid=1780168 Sitten se on kyllä kopioitu muuallekin, esim Transamericaan (2005).
   Transamericanista tuon lainasinkin. Simpsonit-alkuperää en tiennyt.

   Lainaa

  45. Tulos: +36 (48 ääntä)
   Kuka muka syö jotain kaupan valmiiksi teurastettua ja paloiteltua lihaa? Mä kasvatan, teurastan, paloittelen ja maustan ihan ite omat lihani.

   Lainaa

  46. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Maritta on taas näitä "Yksi tuttu kertoi, naapurin kissa tiesi sanoa, varma tieto, kokemusta on!!1!" paskanpuhujia. Tuo marinaadimoska on halvempaa kuin liha, mm. siksi sitä noissa on.

   Lainaa

  47. Lycka till 7.2.2017 18:26
   Tulos: -12 (26 ääntä)
   Vapaasti suomentaen: Kuinka välttää kuolema: Ravinnon vaikutus 15 suurimman kuolemanaiheuttajamme ennaltaehkäisemiseen, pysäyttämiseen ja kääntämiseen. https://www.youtube.com/watch?v=lXXXygDRyBU Suosittelemisen arvoinen katsottava kelle tahansa kuvan kaltaisia tuotteita yhä kuluttavalle.

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (36 ääntä)
   Lycka till: Vapaasti suomentaen: Kuinka välttää kuolema: Ravinnon vaikutus 15 suurimman kuolemanaiheuttajamme ennaltaehkäisemiseen, pysäyttämiseen ja kääntämiseen. https://www.youtube.com/watch?v=lXXXygDRyBU Suosittelemisen arvoinen katsottava kelle tahansa kuvan kaltaisia tuotteita yhä kuluttavalle.
   Kuoleman välttäminen kuulostaa kamalalta. Tämä maapallo on hyvin äkkiä täynnä, jos kaikilla yhtäkkiä on ikuinen elämä. Puhumattakaan elämän laadusta parisataavuotiaassa kropassa tai jopa tuhatvuotiaassa kropassa. Ei kiitos.

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Siitän myöskin itse omat lihani. Sen paremmaksi ei kukaan voi laittaa!

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Jonas: No ei kai siinä ongelmaa olekaan, jos joku näitä jänteistä, luista ja nahkasta tehtyjä sekoituksia suostuu ostamaan. Itse en kuitenkaan koe siihen olevani velvollinen, vaikka lihaa syönkin. Kyllä eläimessä on paljon muitakin hyviä osia kuin sisäfile.
   Ulkofile?

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (10 ääntä)
   onko auli myös miehen nimi vai

   Lainaa

  52. Tulos: -16 (30 ääntä)
   Nimesi: Kuoleman välttäminen kuulostaa kamalalta. Tämä maapallo on hyvin äkkiä täynnä, jos kaikilla yhtäkkiä on ikuinen elämä. Puhumattakaan elämän laadusta parisataavuotiaassa kropassa tai jopa tuhatvuotiaassa kropassa. Ei kiitos.
   Vau, mikä viisas lumihiutale! Tottahan tosissaan lääkäri osaa neuvoa kuinka elää ihan kirjaimellisesti ikuisesti! Eiköhän kyseessä ole hitaan ja tuskallisen kuoleman välttäminen joka laskee tuota elämän laatua kovakouraisesti sen lyhyemmän elinkaaren aikana, hui, kuulostaako vieläkin kamalalta... Ei varmaan, siksihän monet valitsevat sen kohtalon itselleen. Tai vaihtoehtoisesti itse valitun tietämättömyyden vuoksi, koska eivät tahdo olla avoimia oppimiselle enää nuoruudessa pinttyneiden tapojen jälkeen.

   Lainaa

  53. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Zerkalo: Itkeäkö vai nauraa? Itkunauraa lienee vastaus.
   Se kirjoitetaan "itkeääkkkö vaikko nauraakkko".

   Lainaa

  54. Arkkienkeli 8.2.2017 17:58
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   PekkaKana: Ei kyllä nykyisin pidä paikkaansa, että vanhaa lihaa myytäisiin uudelleen paketoituna. 90-luvulla sitä harrastettiin kyllä, varsinkin pienemmissä kaupoissa.
   Ai? Yksi arvostettu kauppa stadin keskeisimmällä paikalla jäi viimeksi vuonna 2008 kiinni vanhan lihan myynnistä.

   Lainaa

  55. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Fm_mF: Se kirjoitetaan “itkeääkkkö vaikko nauraakkko”.
   se kiriottettaaan itkijäkkö vahikkop nauraajikkoj AAPOCALYPSU NYTTEN TAHI HUMOEN ; T DAVID HUME NOU OUGHT FROM IS

   Lainaa

  56. Oma valinta 9.2.2017 8:56
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Marinoitua lihaa on myynnissä, koska jotkut sitä ostavat. End of story.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Lord knows I’m a Voodoo Chile: Ite en syö kuin omia hiuksiani.
   Mutta millä peset hiuksesi!? Et voi olla varma mitä aineita kaupan shampoissa ja hoitoaineissa on! Kasvatathan omat kasvit joista teet saippuaa ja hoitoainetta? Entä mistä suihkuvetesi tulee!?

   Lainaa

  58. moka-addikti 7.3.2017 16:12
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Lord knows I’m a Voodoo Chile: Ite en syö kuin omia hiuksiani.
   Kuukauden paras kommentti. :''D

   Lainaa

  59. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Itsellenikin kelpaa kaikki liha mitä tarjotaan ja jos näen vegaanin niin heti alkaa iljettämähän ja tekis mieli väkisellä syöttää sille lihaa ja niin jotta sen on pakko syörä se.

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Marinoidun lihan halpuus johtunee paljolti myös siitä että marinoitu liha säilyy kauemmin hyvänä(ja stoki alhaisemmasta lihaprosentista myös) verrattuna marinoimattomaan. Tämä ei tarkoita sitä että se liha olisi pilaantunutta tai muuten huonompilaatuista. Itse ostan lähinnä marinoimattomia koska en tykkää useimpien marinaadien mauista.

   Lainaa

  61. Laktoositon peura 3.6.2020 9:20
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.
   Ravut syö ruumiita. Mieti sinä rikas suomenruotsalainen sitä seuraavan kerran rapujuhlissas. Myös kaviaari on murhaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: liha, prisma, allergia, sinappi, marinadi, ruoka