Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuka maksaa kulut?

Paskamyrsky! Vanhojen tanssit johtavat vessaremonttiin.
Suurenna näkymä
Kuka maksaa kulut?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +244 (254 ääntä)
   Voi pojat taas tuli paskaa

   Lainaa

  2. Huumori-Heikki 21.2.2017 1:01
   Tulos: +146 (170 ääntä)
   Paska juttu. (Ehe ehe)

   Lainaa

  3. Anneli Persvago 21.2.2017 1:10
   Tulos: +594 (640 ääntä)
   Keittiössä wc-pytty? :O Olishan se kätevä. Vaan tässä näkee, että koskaan ei kannata alkaa järjestämään mitään yhteistä juttua, koska JOS jotain tapahtuu, niin joudut pahimmillaan itse maksumieheksi. Parhaimmillaankin saat osaksi v*ttuilua ja uhkailua.

   Lainaa

  4. Tulos: +193 (199 ääntä)
   Aika pönttöö porukkaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +281 (303 ääntä)
   Keittiön WC-pönttö.

   Lainaa

  6. Neiti Knatterton 21.2.2017 1:19
   Tulos: +159 (355 ääntä)
   Tomas on kurja saituri. 3:) Juuri se tyyppi, joka tulee kyllä aina kädet taskussa osakunnan juhliin, mutta ei koskaan tuo muuta kuin suuren suunsa. Jos Tomasta pyytää tuomaan jotain mukanaan, hän pelmahtaa paikalle vain kahta kättä heittäen, koska ei löytänyt _mistään_ sitä mitä pyydettiin. Jos Tomas lupaa itse tuoda jotain mukanaan, hän unohtaa sen kotiin tai mamman luo Kuhmoisiin. Jos kaikkien pitää ottaa vähän rahaa mukaan, Tomas skippaa, koska hän ei löytänyt yhtään pankkiautomaattia. Tomakselle kaste!

   Lainaa

  7. Tulos: +168 (242 ääntä)
   Sattuu päähän ton tekstin lukeminen. Eikö lukiossa tarvitse osata enää perusäidinkieltä? Keittiön wc-pöntön >.<

   Lainaa

  8. Sami Kuupas 21.2.2017 1:31
   Tulos: -5 (105 ääntä)
   Nikin viimeinen "kommentti". :D

   Lainaa

  9. MM-kisat ja AA-kerho 21.2.2017 1:57
   Tulos: -51 (121 ääntä)
   Kaira: Sattuu päähän ton tekstin lukeminen. Eikö lukiossa tarvitse osata enää perusäidinkieltä? Keittiön wc-pöntön >.<
   No miten se sitten kirjotetaan? Vai onko suru nyt siitä ettei kirjaimet ollu isot? Koska se on aika pikkujuttu.

   Lainaa

  10. Tulos: +274 (280 ääntä)
   Anneli Persvago: Keittiössä wc-pytty? Olishan se kätevä. Vaan tässä näkee, että koskaan ei kannata alkaa järjestämään mitään yhteistä juttua, koska JOS jotain tapahtuu, niin joudut pahimmillaan itse maksumieheksi. Parhaimmillaankin saat osaksi v*ttuilua ja uhkailua.
   Uskoisin että keittiön yhteydessä on ollut pieni sosiaalitila keittiöhenkilökunnalle, ettei kokin tarvitse kipittää toispual rakennusta pissimään. Eli ollut joku isompi tila vuokrattuna, ei 151 lärviä nyt ihan kerrostalokaksioon mahdu bailaamaan.

   Lainaa

  11. Tulos: -121 (439 ääntä)
   Tyypillistä lukiolaista. Amikset olis jo asentanut uuden pöntön paikalleen. #meneejollakinäskönenlausetunteisiin #sad

   Lainaa

  12. Tulos: +171 (187 ääntä)
   Täällähän oli aiemminkin se moka, missä ehkä yksi tyyppi pilasi juhlissa kaiken, talon omistajat alkoivat vaatia yhteiskolehtia kaikilta osallistujilta ja lopuksi todettiin, ettei ole laillista vaatia henkilöä maksamaan vahingoista, joiden aiheutumiseen ei itse ole osallistunut.

   Lainaa

  13. Tulos: +109 (143 ääntä)
   Paskoi wc-pöntön? Eikö se pönttö ole siihen tarkoitettu?

   Lainaa

  14. Tulos: +242 (282 ääntä)
   Pölli: Tyypillistä lukiolaista. Amikset olis jo asentanut uuden pöntön paikalleen. #meneejollakinäskönenlausetunteisiin #sad
   Haluaisin nähdä, miten lähäri asentaa vessanpöntön!

   Lainaa

  15. Jälkiviisas keke 21.2.2017 7:42
   Tulos: +84 (126 ääntä)
   Tossa herää useempi kysymys, -saako 500e maksulla vuokranantajalta paperin missä lukee ettei ole enää mistään vastuussa? Jos paskasta vettä on tulvinu lattioille voi sieltä vielä tulla monta uutta asiaa. -pönttö meni paskomisesta tukkoon, miten se on vuokralaisen vastuulla? Sukkahousut, villapaidat, tampponit ja kortsut pöntössä saattaa aiheuttaa vuokralaiselle korvausvastuun -miksi juhliin ei otettu parilla kympillä vakuutusta? isossa tapahtumassa tapaturmiakin sattuu. Näin saisi vakuutusyhtiön tarkastajan omalla puolelle.

   Lainaa

  16. Keijukeiju 21.2.2017 7:44
   Tulos: -12 (70 ääntä)
   "Paskoi keittiön pöntön"? "Vessasta tuli vedet keittiöön asti"?

   Lainaa

  17. Tulos: -16 (46 ääntä)
   Kotivakuutukset on olemassa tällaisia tapaturmia varten,hyvällä tuurilla siellä on sitten kohta myös vesivahinko...

   Lainaa

  18. Tulos: +151 (161 ääntä)
   On muuten 500 euroa kova hinta pöntölle ja asennukselle. Maksaa pitää tietysti kun kerran rikkoo, ei siinä mitään, mutta toivottavasti joku järjestäjistä on saanut laskun nähtäväkseen eriteltynä, ettei paikan omistaja peri samalla mitään pahan mielen lisää. Vaikka toisaalta, jos siitä on kerran tullut jätevedet keittiöön, niin sitten on tietysti pitänyt hoitaa paikalle putkimiehen lisäksi myös siivooja...

   Lainaa

  19. Tulos: +4 (44 ääntä)
   viimenen kommentti kuuulostaa lähinnä ggolehaulta ...

   Lainaa

  20. Tulos: +92 (130 ääntä)
   Kala: Täällähän oli aiemminkin se moka, missä ehkä yksi tyyppi pilasi juhlissa kaiken, talon omistajat alkoivat vaatia yhteiskolehtia kaikilta osallistujilta ja lopuksi todettiin, ettei ole laillista vaatia henkilöä maksamaan vahingoista, joiden aiheutumiseen ei itse ole osallistunut.
   Eihän se oo joo mut reilua se on kaikkien sit tollasessa paskatilanteessa osallistua. 5e kun ei ole ihan hirveästi sen sijaan et koko potti kaatuu parin tyypin niskaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Hyvä mäihä siinä mielessä et se ryökäle on hajonnut sieltä keittiön läheisyydestä, yleensähän esim. ravintoloissa, ja tämmösissä isommissa "yleisissä" tiloissa ne köökit on vesieristettyjä. Muuten olis napsahtanut vähän isompi lasku.

   Lainaa

  22. Tulos: +135 (141 ääntä)
   Moni ehkä unohtaa että sen pöntön ja asennuksen lisäks on varmasti ostettu myös siivouspalvelu jos siellä on lainehtinut. Hyvä on toivoa ettei vesivahinkoa ole tullut

   Lainaa

  23. Tulos: -89 (95 ääntä)
   Vuokra-asumisen ihanuutta..hahhah.

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (72 ääntä)
   Jorkku: Kotivakuutukset on olemassa tällaisia tapaturmia varten,hyvällä tuurilla siellä on sitten kohta myös vesivahinko…
   Meidän mulkulla naapurilla ei ollut kotivakuutusta ja aiheutti vesivahingon. Arvaa ketkä joutuivat maksumiehiksi? Jokaiselle maksettavaa 1500 euroa.

   Lainaa

  25. Tulos: -20 (50 ääntä)
   #Vanhat vai #ABInat? :D lukiolaisia kuitenkin Ja olisihan kyllä varomatonta rahan käyttöä, jos rahaa antaa ilman kirjallista laskua. Eli pointti sielläkin.

   Lainaa

  26. htrygeyudyueshdff 21.2.2017 11:18
   Tulos: +14 (72 ääntä)
   Tomas rehellisesti tunnustaa olevansa pönttö, kun kirjoittaa, että Aake "uhkaa pönttöö pään dippauksella," eikä pönttöön. Yleistä mokissa, aina saa ihmetellä, miksi n-kirjaimia puuttuu valtavasti. Välillä ne voidaan jättää lausumatta, jolloin on okei jättää myös kirjoittamatta, mutta usein ne ovat hyvin tärkeä osa sanaa, joka jää vajaaksi ilman ännää.

   Lainaa

  27. Tulos: +126 (132 ääntä)
   joop: Moni ehkä unohtaa että sen pöntön ja asennuksen lisäks on varmasti ostettu myös siivouspalvelu jos siellä on lainehtinut. Hyvä on toivoa ettei vesivahinkoa ole tullut
   Ja pahimmillaan omistaja on joutunut perumaan jo sovittuja varauksia, koska paskassa lilluva keittiö ei oikein täytä hygieniavaatimuksia.

   Lainaa

  28. Puolikiero_savolainen 21.2.2017 12:03
   Tulos: +39 (51 ääntä)
   Nuorissa on toivo ja tulevaisuus! Hyviä veronmaksajia teistä vielä tulee. Maksakaa se 3 e ja risat, ja jatkakaa elämää. *hymiö*

   Lainaa

  29. Viralliset hinnat 21.2.2017 13:29
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   WC-pönttö maksaa 200, auto 20 000 ja asunto 100 000.

   Lainaa

  30. Tulos: +84 (86 ääntä)
   500 kuulostaa esim vakuutuksen omavastuuosuudelta.

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Tampereen Yhteiskoulun Lukio oli kaukaa viisas ja määräsi valmiiksi 100€ oksennusmaksun.

   Lainaa

  32. Tulos: +39 (55 ääntä)
   Jälkiviisas keke: Tossa herää useempi kysymys, -saako 500e maksulla vuokranantajalta paperin missä lukee ettei ole enää mistään vastuussa? Jos paskasta vettä on tulvinu lattioille voi sieltä vielä tulla monta uutta asiaa. -pönttö meni paskomisesta tukkoon, miten se on vuokralaisen vastuulla? Sukkahousut, villapaidat, tampponit ja kortsut pöntössä saattaa aiheuttaa vuokralaiselle korvausvastuun -miksi juhliin ei otettu parilla kympillä vakuutusta? isossa tapahtumassa tapaturmiakin sattuu. Näin saisi vakuutusyhtiön tarkastajan omalla puolelle.
   lainaus " paskoi pöntön" uskoisin tarkoitetun että pisti pöntön ns. paskaksi, tuhansiksi pillun päreiksi, R I K K O I, T U H O S I, H A J O I T T I. Toisekseen, vakuutus ei korvaa tarkoituksella rikottua omaisuutta, wc-istuin on kuitenkin sen verran kovaa tekoa ettei ihan pikkuvahingosta mene rikki.

   Lainaa

  33. Tulos: +45 (51 ääntä)
   No oisko vaikka reilukerho ja vaan joku kertos kuka sen pöntön rikkoi. Joku sen tietää kuitenki, niin iha turha nillittää. Tässä kun kolkuttelevat jo täysikäisyyttä niin olettaisi tämmöseen kykenevän.

   Lainaa

  34. kiikiiconfused 21.2.2017 16:45
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Aikoinaa, ku ite olin lukios, oli jossai jotku bileet ja siel vedettii aika hyvä siivouslasku, kaikille osallistuneille 8e lisää maksettavaa. Onneks ite en ollu siel pippalois (niis oli aina listat et ketkä on ollu siel)

   Lainaa

  35. Tulos: -43 (85 ääntä)
   Ei pahalla mutta eipä paljon muutenkaan: kyllä minäkin vastaavassa tilanteessa mielelläni näkisin laskun perusteluineen. 500 euroa... niin tarkalleen ottaen mistä? Nyt tämä vaikuttaa ihan liikaa osastolta "vituttaa siivota vittu laitan laskun vaiks emt, 500 eur XD LOL".

   Lainaa

  36. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Juunas: 500 euroa… niin tarkalleen ottaen mistä? Nyt tämä vaikuttaa ihan liikaa osastolta “vituttaa siivota vittu laitan laskun vaiks emt, 500 eur LOL”.
   Miten rikkinäinen wc-pönttö siivotaan takaisin pelikuntoon? Veikkaan että toi 500 on vakuutuksen omavastuu, lopullinen hinta tietysti voinut olla vaikka triplat.

   Lainaa

  37. Tulos: +48 (90 ääntä)
   hähtäh: Miten rikkinäinen wc-pönttö siivotaan takaisin pelikuntoon? Veikkaan että toi 500 on vakuutuksen omavastuu, lopullinen hinta tietysti voinut olla vaikka triplat.
   Ihan perusteltua kysyä rahansa perään, tytöt koitti kuitenkin alunperin pyytää 755e summaa 500e laskuun... Mitähän suunnittelivat sillä ylimäärällä hankkivansa?

   Lainaa

  38. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Voi saatana kyllä nykynuoret näyttää vittu kiroilevan niin perkeleesti nykyään vittu

   Lainaa

  39. Tulos: +45 (49 ääntä)
   wempula: lainaus ” paskoi pöntön” uskoisin tarkoitetun että pisti pöntön ns. paskaksi, tuhansiksi pillun päreiksi, R I K K O I, T U H O S I, H A J O I T T I. Toisekseen, vakuutus ei korvaa tarkoituksella rikottua omaisuutta, wc-istuin on kuitenkin sen verran kovaa tekoa ettei ihan pikkuvahingosta mene rikki.
   Tiedä miten kovaa tekoa, hajuvesipullo putosi kerran ja pönttö halkesi sieltä alhaalta.

   Lainaa

  40. Tulos: -81 (91 ääntä)
   Mitä siellä nyt oli tapahtunut? Miten voi "Paskoa wc- pöntön?" Ja jos on niin ääliö että päästää 150 ihmistä kotiinsa niin ihan on oma moka.

   Lainaa

  41. Tulos: +92 (94 ääntä)
   jukkapalmu: Mitä siellä nyt oli tapahtunut? Miten voi “Paskoa wc- pöntön?” Ja jos on niin ääliö että päästää 150 ihmistä kotiinsa niin ihan on oma moka.
   Vai olisiko kyseessä ... vuokrattu tila näitä kemuja varten?

   Lainaa

  42. Kylkannattaa 21.2.2017 19:35
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   jukkapalmu: Mitä siellä nyt oli tapahtunut? Miten voi “Paskoa wc- pöntön?” Ja jos on niin ääliö että päästää 150 ihmistä kotiinsa niin ihan on oma moka.
   Paskoa tarkoittaa myös rikkoa. Kyseessä oli vuokratila.

   Lainaa

  43. Tulos: +42 (46 ääntä)
   sale n.: On muuten 500 euroa kova hinta pöntölle ja asennukselle. Maksaa pitää tietysti kun kerran rikkoo, ei siinä mitään, mutta toivottavasti joku järjestäjistä on saanut laskun nähtäväkseen eriteltynä, ettei paikan omistaja peri samalla mitään pahan mielen lisää. Vaikka toisaalta, jos siitä on kerran tullut jätevedet keittiöön, niin sitten on tietysti pitänyt hoitaa paikalle putkimiehen lisäksi myös siivooja…
   Ajattelitko että pelkkä pöntön asennjs piisaa, jos on paskavettä keittiö täynnä? Maksaa se siivouskin.

   Lainaa

  44. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Ymmärrän molempia osapuolia. Roosaa selvästi veetuttaa omaan niskaan topahtanut 500 lasku, ja Tomas, vaikkakin asiallisesti kyselee, vaikuttaa varmaan äkkii tuossa tilanteessa vänkääjältä joka on valmis jättämään juhlan järjestäjät laskun maksumiehiksi. Tomas taas kyselee ihan asiallisia. Jos lasku on 500, miksi vaaditaan yhteensä yli 700 egen summaan?

   Lainaa

  45. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Ennustan, että muutaman vuoden sisällä tällaiset bileet tulevat loppumaan. Syy on se, että muutama vastaava tapaus, joissa ei suostuta maksamaan muutaman euron summaa ja homma kaatuu yhden/parin niskaan, johtaa siihen, että kukaan ei uskalla järjestää asioita, kun syyllistä ei saa käytännössä koskaan vastuuseen. Jos syyllistä ei haluta kertoa, ei sitä sitä saa selville mitenkään.

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (23 ääntä)
   wempula: lainaus ” paskoi pöntön” uskoisin tarkoitetun että pisti pöntön ns. paskaksi, tuhansiksi pillun päreiksi, R I K K O I, T U H O S I, H A J O I T T I. Toisekseen, vakuutus ei korvaa tarkoituksella rikottua omaisuutta, wc-istuin on kuitenkin sen verran kovaa tekoa ettei ihan pikkuvahingosta mene rikki.
   Ai ei vai? Ite oon kotona saanu pöntön rikki ku seisoin pöntön päällä ja yritin saada tavaraa ylähyllyltä, jonka takia sit kaatusin ja rikoin päntön päälläni.

   Lainaa

  47. Tulos: +17 (37 ääntä)
   Lobo: Ihan perusteltua kysyä rahansa perään, tytöt koitti kuitenkin alunperin pyytää 755e summaa 500e laskuun… Mitähän suunnittelivat sillä ylimäärällä hankkivansa?
   Ehkä Roosa oli huomioinut, ettei kuitenkaan saa maksua koko porukalta ja pyöristi siksi ylöspäin, sillä vähän epäilen, että jokainen noista 151 ihmisestä olisi maksanut, vaikka olisikin pyydetty tuo 3,31 €. Jos tapahtuisi ihme, että melkein jokainen noin isosta porukasta maksaisi 5 €, niin sitten rahaa jäisi yli, mutta todennäköisemmin kaikki ei maksa, jolloin yhden hengen osuuden pitäisikin olla isompi kuin 3,31 €, jotta koko 500 € saataisiin kokoon. 5 €:n maksulla saadaan rahat kokoon, jos 2/3 porukasta eli 100 henkilöä maksaa, mutta suostuukohan niinkään moni? Tai ehkäpä Roosa yksinkertaisesti halusi rahaa vähän itselleenkin, mutta kehtaisiko hän olla julkisesti niin ahne? Tuskin hänelle tuli yllätyksenä, että joku haluaa tietää laskun summan.

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (32 ääntä)
   Ymmärrän että nämä vajakit ovat Kouvolasta (Suomen perseenreikä), mutta kai sentään sielläkin on lukioon kirjoitustaito pääsyvaatimuksena?

   Lainaa

  49. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Yllättävän moni on täällä Tomasia (vai Tomasta) vastaan. Asiallisesti kysyy miksi pitää maksaa ja saa vittuilua vastaukseksi. Tietty alkoi sitten vängätä, mutta tuon "vittu maksa ku sanotaa" (32 tykkäystä muuten) jälkeen ymmärrän kyllä Tomasin suhtautumisen. Lukiolaiselle muuten tuo 5 € "turhasta" on suht iso raha. Vituttaa varmasti maksaa, kun ei ole itse tehnyt mitään muuta kuin ollut väärässä paikassa väärään aikaan.

   Lainaa

  50. Kirjautuminen epäonnistui 23.2.2017 9:55
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Tässähän tämä: http://www.feissarimokat.com/2015/04/sohvakarajat/ Sohvakäräjillä mokakommentoijatkin olivat ihan sitä mieltä, että tietenkään ei pidä maksaa yhteisesti. Tässä mokassa yhtä yksimielisesti puolletaan maksamista. Mistä ero johtuu? Vuokrattu juhlapaikka vs. yksityisasunto, vai mikä?

   Lainaa

  51. tähänpaskaankyllästynyt 23.2.2017 11:01
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Tässähän tämä: http://www.feissarimokat.com/2015/04/sohvakarajat/ Sohvakäräjillä mokakommentoijatkin olivat ihan sitä mieltä, että tietenkään ei pidä maksaa yhteisesti. Tässä mokassa yhtä yksimielisesti puolletaan maksamista. Mistä ero johtuu? Vuokrattu juhlapaikka vs. yksityisasunto, vai mikä?
   no tuossa toisessa tapauksessa pyydettiin 2000e kun oli oksennettu matolle ja sohvalle sekä syyllinen itse myönsi teon. Toisessa tapauksessa oli oikeasti hajonnut arvokas esine ja sen asentaminen maksaa luultavasti 50-100e jos lattoita joudutaan uusimaan niin se on helposti yli tuhat euroa

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Arvuuttaja: Ymmärrän että nämä vajakit ovat Kouvolasta (Suomen perseenreikä), mutta kai sentään sielläkin on lukioon kirjoitustaito pääsyvaatimuksena?
   Kyllä se persereikä on parisataa kilometriä lännempänä ;)

   Lainaa

  53. jälkiviisas keke 23.2.2017 11:37
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   wempula: lainaus ” paskoi pöntön” uskoisin tarkoitetun että pisti pöntön ns. paskaksi, tuhansiksi pillun päreiksi, R I K K O I, T U H O S I, H A J O I T T I. Toisekseen, vakuutus ei korvaa tarkoituksella rikottua omaisuutta, wc-istuin on kuitenkin sen verran kovaa tekoa ettei ihan pikkuvahingosta mene rikki.
   Tapahtumiin voi ottaa vakuutuksia jotka korvaa myös ilkivallan. Silloin toki pitää tehdä rikosilmoitus, mutta se tuskin haittaa.

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (23 ääntä)
   tähänpaskaankyllästynyt: no tuossa toisessa tapauksessa pyydettiin 2000e kun oli oksennettu matolle ja sohvalle sekä syyllinen itse myönsi teon. Toisessa tapauksessa oli oikeasti hajonnut arvokas esine ja sen asentaminen maksaa luultavasti 50-100e jos lattoita joudutaan uusimaan niin se on helposti yli tuhat euroa
   Lisäksi on vähän eri asia mielestäni, jos ollaan oikeasti isolla joukolla yhteisissä tuumissa vuokrattu tila yhteiseen käyttöön, jonka vuokran maksuun luultavasti kaikki paikalla olevat joutuvat osallistumaan. Miksi sitten yllättävien kulujen eteen sattuessa, vain pari tyyppiä joutuisivat (syyttöminä hekin) olemaan vastuussa, jos muutkin kulut jaetaan? Kämppäkeississä tääsen, lähtökohtaisesti jokainen on kuitenkin vastuussa itse omasta asunnostaan ja sen irtaimistosta(mikä ei tietenkään vähennä rikkojan omaa vastuuta rikkomastaan)joten ei ole kovin perusteltua maksattaa muilla hatusta vetämäänsä ylisuurta hintaa kaikilta, jotka ovat sattuneet olemaan tarpeeksi "rikospaikkaa" lähellä.

   Lainaa

  55. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Vuokraaja on vastuussa paikasta, näin se on aina ollut.

   Lainaa

  56. homo jaakko 27.2.2017 17:28
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Vittuako vuokrasi, se on kikkelis kokkelis.

   Lainaa

  57. viralliset ja epäviralliset vastuut 25.3.2017 9:43
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Lobo: Ihan perusteltua kysyä rahansa perään, tytöt koitti kuitenkin alunperin pyytää 755e summaa 500e laskuun… Mitähän suunnittelivat sillä ylimäärällä hankkivansa?
   Olettivat että eivät kuitenkaan saa kaikkia maksamaan, joten ne jotka maksaa, maksaa vähän enemmän. Mitään laillista keinoahan tuollaiseen yhteisvastuulliseen maksuun pakottamiseksi ei ole. Joko vahingon maksaa vahingon tekijä, tai sitten sen maksaa tapahtuman järjestäjä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vanhojen tanssit, vessa, WC, vessanpönttö, remontti, korjaus, vaurio, vesivahinko, vuoto, lasku, putkimies