Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 35

Etkö sinä mitään osaa?
Kahakka kirpputorilla, osa 35

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +992 (1046 ääntä)
   Miksi saa olla vain yksi pääkuva?

   Lainaa

  2. Jami Sahala 23.2.2017 2:43
   Tulos: +1047 (1565 ääntä)
   Tommoset akat sääntökirja tuherossa on kyllä ärsyttäviä toden totta tosiaan

   Lainaa

  3. Tulos: +402 (480 ääntä)
   Onpas kallis, ihan uusi maksaa vain 25 euroa enemmän. Ja se on muuten Vaasan sormus, eikä Wasa sormus.

   Lainaa

  4. Tulos: -127 (631 ääntä)
   Jami Sahala: Tommoset akat sääntökirja tuherossa on kyllä ärsyttäviä toden totta tosiaan
   Tuossa ryhmässä on 26 000 jäsentä. Pitkät sääntölistat ovat isommissa ryhmissä ihan syystä ja ne ovat yleensä kasvaneet sitä mukaan kun ongelmia on tullut esille. Vain yksi pääkuva, ei turhia tykkäyksiä, kaikki kuvat seinän sijaan kansioissa, ynnä muut säännöt saattavat tuntua turhilta ja tiukilta, mutta loppujen lopuksi ne ihan oikeasti helpottavat kaikkien osapuolien kaupankäyntiä. Ja ei, en ole minkään tällaisen ryhmän ylläpitäjä tai sääntöjen keksijä, ihan vain monen kirppariryhmän jäsen.

   Lainaa

  5. Tulos: +435 (603 ääntä)
   Noi sääntöviidakot aiheuttaa syöpää

   Lainaa

  6. Tulos: +430 (488 ääntä)
   Sinä: Miksi saa olla vain yksi pääkuva?
   koska jos noi klikkaa auki ja kommentoi vain toisen alle niin kuvat erkanee toisistaan ja lähtee seilaamaan sivua erillään ja niistä häviää samalla toi myyntiteksti.

   Lainaa

  7. Dpardiwuau 23.2.2017 4:51
   Tulos: +85 (113 ääntä)
   Mmmmm, sääntöjä...

   Lainaa

  8. Tulos: +179 (385 ääntä)
   Ei nuo säännöt niin vaikeita ole. "Sääntöviidakosta" vain puhuvat ne jotka eivät ole sääntöjä vilkaisseetkaan ja sitten valittavat. Onneksi tyhmien sääntöjen sijaan voi olla toimivia sääntöjä :) Ei siis mitään "Virallinen todistus poliisilta, että huonekalu on vegaaninen"

   Lainaa

  9. Tulos: +156 (220 ääntä)
   Sinänsä ei mikään ihme jos ärsyttää sillä ensimmäinen kommentti on ilmeisesti turha, kun kyseessä ei kerran ole huutokauppa. (Ainakin tuon huutokauppaa koskevan kohdan osalta siis, sääntöjen lukemisen muistutus näemmä oli hyvinkin aiheellista.) En tosin itse lähtisi ostamaan mitään ihmiseltä joka raivostuu noinkin nopeasti jollekulle joka vaan yrittää auttaa.

   Lainaa

  10. Rototiltti 23.2.2017 6:30
   Tulos: +8 (40 ääntä)
   Saikohan Jesse sormuksen myytyä? Kauppiaan jutut kyllä oli.

   Lainaa

  11. Tulos: +132 (164 ääntä)
   No hei, Jessen liitto on kariutunut ja Jesseä vituttaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +59 (237 ääntä)
   Säästää paljon hermojaan kun pysyttelee poissa noiden elämäänsä kyllästyneiden kotiäitien leikkikentiltä

   Lainaa

  13. Tulos: +103 (133 ääntä)
   Ymmärrän kyllä Jessen tunteita mutta en symppaa käytöstä. Harmillisen usein suomalainen jättää niin kauan kokonaan sanomatta kun v% on alle 80, jonka jälkeen ollaan jo jo sitä hernettä niin paljon nenässä että purkautuminen tuntuu tulevan jo eri päästä sitten ulos ja tehokas kritiikki on hukkaan heitetty unelma.

   Lainaa

  14. Tulos: -19 (117 ääntä)
   kirppu: koska jos noi klikkaa auki ja kommentoi vain toisen alle niin kuvat erkanee toisistaan ja lähtee seilaamaan sivua erillään ja niistä häviää samalla toi myyntiteksti.
   Mitä jos vaan kommentoi tohon julkaisuun eikä yksittäisiin kuviin? Aivan turha poistaa tota julkaisua sääntöjen takia jos joku ei osaa kommentoida selkeästi. Oma häpeä :P

   Lainaa

  15. Tulos: +84 (176 ääntä)
   Naurettavia sääntöjä kyllä on, mutta en ostais tollaselta juntilta ämmittelevältä umpiluupäältä mitään

   Lainaa

  16. hepomiesten tietotoimisto 23.2.2017 9:19
   Tulos: +79 (215 ääntä)
   Jos joku ei harrasta noita fb-kirppareita päivät pitkät, kuten pienten lasten äidit (vanha jää pieneksi ja isompaa tarttis saada), sääntöjen perusteet eivät aukene! Yritin kerran myydä astianpesukoneenjollain fb-kirppiksellä ja ilmoitus poistui muutamassa minuutissa. En jaksanut edes vaivautua katsomaan, minkä virheen tein. Onnistuin kuitenkin myymään yhden auton autotalli.comissa osina, lukuisille eri ostajille, ilman että tarvitsi edes koskea koko kotteroon ja jäljelle jäivät enää kilvet, jotka kävin nakkaamassa katsastuskonttorille, että tätä autoa ei enää ole. Kukaan ei nillittänyt mitään ilmoituksesta. Miesten kanssa kaikki on paljon suoraviivaisempaa. Tulen tulevaisuudessa ostamaan ja myymään kaikki lastenvaatteet ja vauvatarvikkeet varaosa.comissa tai jossain sellaisessa. Edes facebookin rekisteröitymisen käyttöehdot eivät ole niin pitkät kuin noiden kirppisten säännöt, eikä kukaan jaksa niitä käyttöehtojakaan lukea.

   Lainaa

  17. hepomiesten tietotoimisto 23.2.2017 9:27
   Tulos: -9 (105 ääntä)
   ^lisäys Jesse saa myytyä sormuksensa vaikka huoltoasemalla mustalaiselle, todettuaan akkojen fb-kirppikset liian vaikeaksi ostaa tai myydä yhtään mitään. Jopa antaminen on sääntöjä noudattaen liki mahdotonta. nimim. tuleva äiti

   Lainaa

  18. Tulos: +83 (125 ääntä)
   Säännöistä: olen myynyt ja ostanut kahdenlaisella kirpparilla: sellaisella jossa seinäkuvat on sallittu eikä kuvien laittoa ole muutenkaan erityisesti ohjeistettu tai rajoitettu. Toisella kirpparilla on myyntikuvat teemoittain kansioissa, ja lisäkuvat on kuvan kommenttikentissä. Okei, ehkä jälkimmäinen on myynnin aloittavalle hieman työläämpi, mutta kun muutama tavara on myynnissä ja kaikki tehty järkevästi, on homma tosi tosi paljon iisimpää. Ja ostaja kiittää, kun tietää tasan mistä etsiä mitä. Ja vanhentuneet kuvat poistetaan, niin ei tarvitse kysellä, että vieläkö tämä on jne.

   Lainaa

  19. Tulos: +112 (120 ääntä)
   kirppu: koska jos noi klikkaa auki ja kommentoi vain toisen alle niin kuvat erkanee toisistaan ja lähtee seilaamaan sivua erillään ja niistä häviää samalla toi myyntiteksti.
   Niin paitsi jos ryhmänylläpijätä ymmärtäisivät säätää ryhmänsä asetuksista ryhmän kirppariryhmäksi, jolloin myynti-ilmoitukseen saa useamman kuvan ja se pysyy silti kasassa eikä tarvitse pelleillä kommenttikuvien kanssa.

   Lainaa

  20. Tulos: +40 (92 ääntä)
   Yy yy säännöt on perseestä eikä niiden tarkoitus ole missään nimessä ylläpitää yleistä järjestystä. Onhan niitä absurdeja sääntöhelvettejäkin fb-kirppareilla nähty, mutta ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että niitä sääntöjä ei tarvitsisi tai kannattaisi olla ollenkaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +73 (91 ääntä)
   Itse tykkään kansio käytännöstä. Ostajana on helpompi selata. Esim. Jos etsin housuja menen housu kansioon enkä selaa koko seinää läpi.

   Lainaa

  22. Tulos: +22 (56 ääntä)
   SÄÄÄÄÄÄÄNNNNÖTTTT!!!!!! Tulee mieleen se eräs vanha Aku Ankka sarjakuva jossa Aku pääsi postille töihin, ja muilutti asiakasta sata - nolla. Tyyliin "...ja kaiken lisäksi postimerkki on asteen murto-osan vinossa, KUINKA TE JULKEATTE!?" tjms.

   Lainaa

  23. Ymmärtäkää 23.2.2017 13:34
   Tulos: +71 (105 ääntä)
   Monet vihaa näitä 'sääntöhelvettejä', koska myyvät vain tuotteen eivätkä osta mitään. Muutama syy yleisimmin ihmisiä ärsyttäville säännöille: 1.Kuvat oikeisiin kansioihin Selkeyttää ostajien etsimistä. Ei tarvitse selata tuhansia seinäkuvia, kun voi mennä vain 'lastenvaatteet' kansioon ja löytää heti. 1.5 Kansioon, ei seinälle. Kun kuvia alkaa olla liikaa seinällä, vuosien päästä ryhmän kuvat alkavat lakata toimimasta/pätkivät. Näkyy ja ei näy, koska vanhoja tuotteita ei poisteta. Selkeytän vain. En siis ole minkään kirppariryhmän mukana, mutta itse muissa ryhmissä adminina/modena toimiessa tullut tutuksi. Ajatelkaa ennen kuin tuomitsette. Ei kaikki 'sääntöhelvetit' ole sellaisia kuin joissain kirppariryhmissä olevat naurettavat "Tämä ja tämä pitää näkyä, ei tätä ja tätä" jne. nakutus. :)

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (46 ääntä)
   mandi: Onpas kallis, ihan uusi maksaa vain 25 euroa enemmän. Ja se on muuten Vaasan sormus, eikä Wasa sormus.
   Kyse on kullasta, ei mistään puhelimesta :E

   Lainaa

  25. Tulos: +6 (28 ääntä)
   mandi: Onpas kallis, ihan uusi maksaa vain 25 euroa enemmän. Ja se on muuten Vaasan sormus, eikä Wasa sormus.
   Siksipä siinä olikin laittomasti ilmaisu /tarjous.

   Lainaa

  26. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Juunas: SÄÄÄÄÄÄÄNNNNÖTTTT!!!!!! Tulee mieleen se eräs vanha Aku Ankka sarjakuva jossa Aku pääsi postille töihin, ja muilutti asiakasta sata – nolla. Tyyliin “…ja kaiken lisäksi postimerkki on asteen murto-osan vinossa, KUINKA TE JULKEATTE!?” tjms.
   Pohjois-Koreassa on ihan oikeasti sääntöjä, että postimerkkien, joissa on Kim Il-sungin tai Kim Jong-ilin naama, täytyy olla ehdottomasti suorassa. Myös jos sanomalehden, jossa on Kim Il-sungin tai Kim Jong-ilin kuva, taittaa, täytyy olla ehdottoman tarkka ettei taitos mene kyseisen Johtajan naaman yli vaan naama menee kokonaisuudessaan yhdelle puolelle ja säilyy suorana. Kirjassa "Pohjois-Korea" tarinan päähenkilö, noin 13-vuotias tyttö, oli paleltumassa kotiinsa ja joutui syyllistymään hirvittävään rikokseen: polttamaan kotinsa seinällä olevat Kim Il-sungin ja Kim Jong-ilin kuvat jotta saisi edes vähän lämmikettä. Hän oli säästänyt ne viimeiseksi.

   Lainaa

  27. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Sinä:
   Jokainen pääkuva on yksittäinen postaus. Jos sä pistät monta kuvaa samasta tuotteesta sinne, niin se vie tilaa ja yksittäisinä postauksina ne vaan hukkuu sinne muiden sekaan.

   Lainaa

  28. En kauheesti silti käytä 23.2.2017 16:34
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   FB on suunniteltu lähinnä paskanjauhantaan. Kenenkään ei tarvtse ihmetellä miksi siellä on monimutkaisempaa myydä/ostaa kuin huutonetissä, torilla tai autotallissa. Jos sääntöjä ei opettele niin ostot ja myynnit vain jää niille jotka opetteli.

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (73 ääntä)
   Jami Sahala: Tommoset akat sääntökirja tuherossa on kyllä ärsyttäviä toden totta tosiaan
   huomaa et joku ei oo saanu koskaan tai yli 10v... Kyllä joka kirpparilla fb:ssä on säännöt ja yleensä miehet tuppaa niistä enite valittaa ku sanoo... naiset on vain "okei korjaan ilmoituksen" miehet tekee kärpäsestä härkäsen fb kirpuilla koska ei jaksa lukea pientä sääntö nippua...

   Lainaa

  30. King Arthur 23.2.2017 20:33
   Tulos: +4 (60 ääntä)
   Äijät ei osaa muuta ku rääpii päätään jos ryssivät hommat. Parhaat fb-kirppiskaupat on tehty aina naisten kanssa.

   Lainaa

  31. Ihmettelijä 23.2.2017 23:09
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Juunas: SÄÄÄÄÄÄÄNNNNÖTTTT!!!!!! Tulee mieleen se eräs vanha Aku Ankka sarjakuva jossa Aku pääsi postille töihin, ja muilutti asiakasta sata – nolla. Tyyliin “…ja kaiken lisäksi postimerkki on asteen murto-osan vinossa, KUINKA TE JULKEATTE!?” tjms.
   Kunnes sitten kohtasivat toistamisiin suojatien vieressä!

   Lainaa

  32. Tulos: -22 (44 ääntä)
   : Tuossa ryhmässä on 26 000 jäsentä. Pitkät sääntölistat ovat isommissa ryhmissä ihan syystä ja ne ovat yleensä kasvaneet sitä mukaan kun ongelmia on tullut esille. Vain yksi pääkuva, ei turhia tykkäyksiä, kaikki kuvat seinän sijaan kansioissa, ynnä muut säännöt saattavat tuntua turhilta ja tiukilta, mutta loppujen lopuksi ne ihan oikeasti helpottavat kaikkien osapuolien kaupankäyntiä. Ja ei, en ole minkään tällaisen ryhmän ylläpitäjä tai sääntöjen keksijä, ihan vain monen kirppariryhmän jäsen.
   Mee muualle pätemään. -jesse

   Lainaa

  33. Tulos: +23 (39 ääntä)
   MP: Kyse on kullasta, ei mistään puhelimesta :E
   Se on Kalevalan sormus. Kalevalassa nimenomaan hinnassa niin paljon ilmaa, että käytetyn tuotteen hinnan TULISI olla merkittävästi alhaisempi. Jos on kultaan sijoittamassa, ei sitä kannata ostaa designkorujen muodossa.

   Lainaa

  34. Tulos: +16 (34 ääntä)
   "Miehet" <- sanoi ei kukaan?

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Moni täällä puolustelee fb-kirppisten sääntöjä, ja on totta, että niiden syntymiselle on syynsä, MUTTA. Itse olin muinoin ryhmässä, jossa rikottiin jatkuvasti sääntöjä. Ylläpitäjä hermostui, laittoi pitkän saarnan seinälle. Kun sitten huomautin, että hänen sääntönsä oli epäselvästi laadittu ja ehdotin muutamaa pientä muokkausta virkkeisiin, sain huudot ja lensin ulos ryhmästä, koska ylläpitäjän julkaisuja ei saanut kommentoida turhaan. Eli joillakin kirppiksillä homma toimii ja säännöille on syynsä, toisilla säännöt ovat vain näiden wannabe-diktaattorien turhanpäiväisiä keksintöjä.

   Lainaa

  36. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Onkohan vituttanu jonkun muunkin "lehmän" säännöt, kun myydään sormusta nimettömästä...

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (12 ääntä)
   : Tuossa ryhmässä on 26 000 jäsentä. Pitkät sääntölistat ovat isommissa ryhmissä ihan syystä ja ne ovat yleensä kasvaneet sitä mukaan kun ongelmia on tullut esille. Vain yksi pääkuva, ei turhia tykkäyksiä, kaikki kuvat seinän sijaan kansioissa, ynnä muut säännöt saattavat tuntua turhilta ja tiukilta, mutta loppujen lopuksi ne ihan oikeasti helpottavat kaikkien osapuolien kaupankäyntiä. Ja ei, en ole minkään tällaisen ryhmän ylläpitäjä tai sääntöjen keksijä, ihan vain monen kirppariryhmän jäsen.
   Vitsit että minä tykkään näistä pisteyttäjistä. Kuvastaa suomen kansaa, sanot jotain järkevää tai selität jonkun asian, niin saat potkut virasta :D

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (7 ääntä)
   mandi: Onpas kallis, ihan uusi maksaa vain 25 euroa enemmän. Ja se on muuten Vaasan sormus, eikä Wasa sormus.
   Jos onkin 18 karaattinen, eikä nykyinen koyhä 14?

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (26 ääntä)
   : Tuossa ryhmässä on 26 000 jäsentä. Pitkät sääntölistat ovat isommissa ryhmissä ihan syystä ja ne ovat yleensä kasvaneet sitä mukaan kun ongelmia on tullut esille. Vain yksi pääkuva, ei turhia tykkäyksiä, kaikki kuvat seinän sijaan kansioissa, ynnä muut säännöt saattavat tuntua turhilta ja tiukilta, mutta loppujen lopuksi ne ihan oikeasti helpottavat kaikkien osapuolien kaupankäyntiä. Ja ei, en ole minkään tällaisen ryhmän ylläpitäjä tai sääntöjen keksijä, ihan vain monen kirppariryhmän jäsen.
   Mitäpä jos sitä kaupankäyntiä harjoitettaisiin sille tarkoitetulla alustalla, eikä paikassa jossa tarvitsee repiä stressiä tykkäyksistä tai kuvan oikeasta sijainnista?

   Lainaa

  40. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Nuo Facebook-kirpparit ovat ilmeisesti jonkinlainen elämäntapa. Ainakin minulle tori ja huuto ovat paljon parempia. Niissä ei tarvitse "keskustella" muiden käyttäjien kanssa. Käydään vain kauppaa.

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Foo: Nuo Facebook-kirpparit ovat ilmeisesti jonkinlainen elämäntapa. Ainakin minulle tori ja huuto ovat paljon parempia. Niissä ei tarvitse “keskustella” muiden käyttäjien kanssa. Käydään vain kauppaa.
   Huutis on ok, mutta Torilta löytyy niin paljon urpoja ettei siellä kehtais mitään myydä. Ihan sama mitä myy ja mihin hintaan ja vaikka ilmoituksessa lukisi kissankokoisin kirjaimin VAIN HAKU, niin heti on joku Pertsa laittamassa viestiä, että "moi ostan kymmenen euroa halvemmalla jos tuot keskustaan". Tuolla ylempänä joku jo valittikin, että yhyy naisten kanssa ei voi tehdä kauppoja, mutta Torissa ne on kyllä aina miehiä jotka on aina vaatimassa tavaraa puoli-ilmaiseksi kotiovelle tuotuna.

   Lainaa

  42. Tulos: +3 (33 ääntä)
   Symppaan tässä tapauksessa kyl Jesseä. Kyl muaki vituttais jo ylipäätää lähtee myymään mitään facekirpparilla.

   Lainaa

  43. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Facebook nyt vaan on alustana ihan naurettavan surkea minkään valtakunnan kirpputorin ylläpitämiseen. Myykää mieluummin torissa, tai huudossa. Nyt te vaan lahjoitatte tietojanne ilmaiseksi Facebookille, joka myy ne mainostajille. Facebook on surkea nettisivu, jota ei kannattaisi käyttää muutenkaan hirveesti.

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Wiggin: Kalevalassa nimenomaan hinnassa niin paljon ilmaa, että käytetyn tuotteen hinnan TULISI olla merkittävästi alhaisempi.
   Miksi muka? Jos siinä ei ole näkyviä vikoja, ei "käytetty" kultasormus ole mitenkään erilainen kuin uusi. Samalla tavalla se on metallinen rinkula joka ei tee mitään. Ihan eri asia jos kyse on jostain elektronisesta laitteesta tai muusta asiasta joka konkreettisesti kuluu käytössä.

   Lainaa

  45. Tulos: +4 (8 ääntä)
   xtxt: Miksi muka? Jos siinä ei ole näkyviä vikoja, ei “käytetty” kultasormus ole mitenkään erilainen kuin uusi. Samalla tavalla se on metallinen rinkula joka ei tee mitään. Ihan eri asia jos kyse on jostain elektronisesta laitteesta tai muusta asiasta joka konkreettisesti kuluu käytössä.
   Ihmisillä on vain yleensä käsitys että sillä sekunnilla kun jonkin ottaa pakkauksesta pois, sen arvo romahtaa alle yhteen prosenttiin alkuperäisestä.

   Lainaa

  46. Tulos: -3 (25 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Jos joku ei harrasta noita fb-kirppareita päivät pitkät, kuten pienten lasten äidit (vanha jää pieneksi ja isompaa tarttis saada), sääntöjen perusteet eivät aukene! Yritin kerran myydä astianpesukoneenjollain fb-kirppiksellä ja ilmoitus poistui muutamassa minuutissa. En jaksanut edes vaivautua katsomaan, minkä virheen tein. Onnistuin kuitenkin myymään yhden auton autotalli.comissa osina, lukuisille eri ostajille, ilman että tarvitsi edes koskea koko kotteroon ja jäljelle jäivät enää kilvet, jotka kävin nakkaamassa katsastuskonttorille, että tätä autoa ei enää ole. Kukaan ei nillittänyt mitään ilmoituksesta. Miesten kanssa kaikki on paljon suoraviivaisempaa. Tulen tulevaisuudessa ostamaan ja myymään kaikki lastenvaatteet ja vauvatarvikkeet varaosa.comissa tai jossain sellaisessa. Edes facebookin rekisteröitymisen käyttöehdot eivät ole niin pitkät kuin noiden kirppisten säännöt, eikä kukaan jaksa niitä käyttöehtojakaan lukea.
   Tätä se on naisvaltaisilla toimialoilla. "Että hei nyt tytöt meidän pitäis tehdä joku sääntöjuttu tähän keittiöhommaan" ja siitä alkaa alamäki.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Kitty: Huutis on ok, mutta Torilta löytyy niin paljon urpoja ettei siellä kehtais mitään myydä. Ihan sama mitä myy ja mihin hintaan ja vaikka ilmoituksessa lukisi kissankokoisin kirjaimin VAIN HAKU, niin heti on joku Pertsa laittamassa viestiä, että “moi ostan kymmenen euroa halvemmalla jos tuot keskustaan”. Tuolla ylempänä joku jo valittikin, että yhyy naisten kanssa ei voi tehdä kauppoja, mutta Torissa ne on kyllä aina miehiä jotka on aina vaatimassa tavaraa puoli-ilmaiseksi kotiovelle tuotuna.
   Valitettavasti nihilistiurpoja löytyy molemmista sukupuolista, ja niille yhteinen piirre on hyöriä em. kaltaisilla kauppapaikoilla nillittämässä. Netti mahdollistaa moisten laumailun.

   Lainaa

  48. Voi ei se on taas se 1.7.2020 21:48
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sinä: Miksi saa olla vain yksi pääkuva?
   Eipä saa, uudet säännöt.

   Lainaa

  49. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Samaa mieltä jessen kanssa. Ihan mahotonta tuo myyminen joissaki ryhmissä sääntöjen takia

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, sormus, kirpputori, kirppis, kirppari, säännöt, riita