Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 45

Tungetaanko tuo toosaan?
Mammapalstalta päivää, osa 45

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Luomuteurastaja 10.1.2017 2:06
   Tulos: -654 (732 ääntä)
   Olen mies ja tuli täytenä yllätyksenä, että tampoonista voi saada sienitartunnan. Toinen ylläri ihan bonuksena oli että sen sienen saa poistettua pihdeillä. Eikö noihin ole joku rasva jo keksitty?

   Lainaa

  2. Tulos: +251 (287 ääntä)
   *hieroo silmiään hämmennyksestä*

   Lainaa

  3. Accidents Never Happen 10.1.2017 2:23
   Tulos: +279 (315 ääntä)
   Luomuteurastaja: Olen mies ja tuli täytenä yllätyksenä, että tampoonista voi saada sienitartunnan. Toinen ylläri ihan bonuksena oli että sen sienen saa poistettua pihdeillä. Eikö noihin ole joku rasva jo keksitty?
   Juuh, jooh, juuh.

   Lainaa

  4. Tulos: +1160 (1218 ääntä)
   Siis... kehitetty urheilukäyttöön, mutta sitten keksitty, että myös menkkojen aikana kätsy? Eli alunperin urheilijat käyttäneet pehmotamponia ihan muuten vaan, kun on niin mukava, ja vasta myöhemmin on huomattu että hei, tätähän vois käyttää myös kuukautisten aikaan!

   Lainaa

  5. hurjakarhu 10.1.2017 3:45
   Tulos: +254 (276 ääntä)
   Äityleissä nähdään aina viisauden suuri määrä.

   Lainaa

  6. KaroliinaCZ 10.1.2017 3:49
   Tulos: +232 (272 ääntä)
   Luomuteurastaja: Olen mies ja tuli täytenä yllätyksenä, että tampoonista voi saada sienitartunnan. Toinen ylläri ihan bonuksena oli että sen sienen saa poistettua pihdeillä. Eikö noihin ole joku rasva jo keksitty?
   ... ¿Qué?

   Lainaa

  7. Zähköjohtoporras 10.1.2017 5:03
   Tulos: -1 (31 ääntä)
   KaroliinaCZ: … ¿Qué?
   https://www.youtube.com/watch?v=nFM1GyxB_sk

   Lainaa

  8. Tulos: +355 (375 ääntä)
   hivenen hankalampi luetunymmärtämistehtävä, mutta näin sen tulkitsen: Kyseessä pehmeä tamponi, joka on kehitelty urheilijoille, mutta sitten joku on keksinyt, että koska se on pehmeä ja joustava niin sitä ei tarvitse ottaa seksin ajaksi pois vaan voi antaa olla paikoillaan, niin ei tarvitse pelätä kuukautisveren valuvan ja sotkevan seksin aikana. Nyt vaan ongelmana on se, että työntyykö se seksin seurauksena syvemmälle sisään ja jää sinne.

   Lainaa

  9. Tulos: +105 (193 ääntä)
   Joskus kännissä harrastin exäni kanssa seksiä ja seuraavana aamuna tajusin että minullahan oli ollut tamponi paikoillaan koko ajan... Täytyi olla miehen todella kännissä ettei tuntenut sitä, tai sitten minun jos mies lykkikin väärään reikään. ;P Ehdottaisin kyllä että odottaa vaan suosiolla menkkojen loppumista, ei aina tarvita yhdyntää että voi pitää kivaa... ;)

   Lainaa

  10. neiti Knatterton 10.1.2017 7:52
   Tulos: -154 (326 ääntä)
   Tamponi tai muu sisäinen kuukautissuoja _ei_ _voi_ _koskaan_ juuttua vaikeasti naisen sisälle, eikä milloinkaan häviä sinne tai jää pysyvästi sisään. Itsepintainen pelko, naiset eivät edelleenkään tunne itseään. Kaikki mikä joutuu pieneen ihmiskohtuun (se ei ole mikään suuri ja tuntematon taikametsä), tulee aikanaan ulos sieltä: vauvat, tamponit, kuukautiskupit, kondominkappaleet ym. Tuollainen sieni kiinnostaisi itseäkin... Käytän tosin nykyään pelkkää kuukuppia, mikään ei ole niin kätevä ja käytännössä ilmainen, kun sen on kerran ostanut.

   Lainaa

  11. Tulos: +107 (133 ääntä)
   Pakko tulla kertomaan, että nuo toimii kyllä. Menee kasaan miehen tieltä ja hyvin pitää paikat siistinä ainakin menkkojen loppupuolella. Pois ottaminen on välillä kikkailua, mutta aina se on kivuttomasti lähtenyt, viimestään pienen odottelun jälkeen, kun se on täyttynyt vähän ja palautunut muotoonsa. Ainut, että ton kanssa ei kannata ihan perälle lykkiä, tuppaa sattumaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +417 (427 ääntä)
   neiti Knatterton: Tamponi tai muu sisäinen kuukautissuoja _ei_ _voi_ _koskaan_ juuttua vaikeasti naisen sisälle, eikä milloinkaan häviä sinne tai jää pysyvästi sisään. Itsepintainen pelko, naiset eivät edelleenkään tunne itseään. Kaikki mikä joutuu pieneen ihmiskohtuun (se ei ole mikään suuri ja tuntematon taikametsä), tulee aikanaan ulos sieltä: vauvat, tamponit, kuukautiskupit, kondominkappaleet ym. Tuollainen sieni kiinnostaisi itseäkin… Käytän tosin nykyään pelkkää kuukuppia, mikään ei ole niin kätevä ja käytännössä ilmainen, kun sen on kerran ostanut.
   Nyt on kyllä pakko sanoa, että emätin on eri asia kuin kohtu, ja emättimestä ei kohtuun asti saa kyllä tamponia työnnettyä kuin ehkä välittömästi synnytyksen jälkeen. Kuukautisten aikaankin kohdunkaula on varsin napakasti supussa, eikä rajuinkaan seksi saa siitä tamponia tai muutakaan läpi tungettua.

   Lainaa

  13. neiti Knatterton 10.1.2017 8:16
   Tulos: -261 (297 ääntä)
   RIP: Joskus kännissä harrastin exäni kanssa seksiä ja seuraavana aamuna tajusin että minullahan oli ollut tamponi paikoillaan koko ajan… Täytyi olla miehen todella kännissä ettei tuntenut sitä, tai sitten minun jos mies lykkikin väärään reikään. ;P Ehdottaisin kyllä että odottaa vaan suosiolla menkkojen loppumista, ei aina tarvita yhdyntää että voi pitää kivaa…
   Tamponi on ihan hyvä pitää seksin ajan paikallaan: pitää liian kuukautisvuodon aisoissa. Ei se vahingoita naista/ katoa mihinkään kohdusta. Kohdun lihakset pumppaavat kaiken ylimääräisen sieltä ulos. Ei tarvitse pelätä turhaan mitään mystistä suurta vahinkoa, jos tamponi "kuitenkin juuttuu ja jää ikiajoiksi kohdun syövereihin". Kohdun mittakaavassa kyse on senteistä. Kyllä se kaiken sieltä ulos sylkäisee. :*

   Lainaa

  14. Tulos: -116 (172 ääntä)
   No hyi saasta. Kiitos nyt tästäkin tiistaiaamun tietoiskusta.

   Lainaa

  15. Tulos: +39 (91 ääntä)
   Luomuteurastaja: Olen mies ja tuli täytenä yllätyksenä, että tampoonista voi saada sienitartunnan. Toinen ylläri ihan bonuksena oli että sen sienen saa poistettua pihdeillä. Eikö noihin ole joku rasva jo keksitty?
   Kyse on sienitamponista (vrt. pesusieni), eikä tavallisesta tamponista, josta saisi tartunnan. Sienitamponeita, tai ns. pehmeitä tamponeita käyttävät mm. prostituoidut, ettei tarvitse pitää töistä taukoa kuukautisten vuoksi.

   Lainaa

  16. KlaaraKotko 10.1.2017 9:13
   Tulos: +183 (211 ääntä)
   Olenko minä sitten vammaisen mallinen kun olen tosiaan saanut tampoonin niin syvälle ettei se ilman lääkäriä pois lähtenyt. En siis voi suositella seksi ja tampooni comboa, älkää ihmiset olko ikinä niin humalassa tai tyhmiä :D oli meinaan hyvinkin nolo tilanne lääkärissä.

   Lainaa

  17. Mother of Vile Excrement 10.1.2017 9:22
   Tulos: -110 (160 ääntä)
   jhmj: No hyi saasta. Kiitos nyt tästäkin tiistaiaamun tietoiskusta.
   Arvostan tätä kommenttia. Jostain syystä juuri tämän sivun kommenttipalstalla ihmiset katsovat tarpeelliseksi avautua aivan liian henkilökohtaisista eritekokemuksistaan, joista kukaan tervejärkinen ihminen EI halua kuulla. Eikä minulla edes nimimerkki ole sieltä herkkävatsaisimmasta päästä...

   Lainaa

  18. Tulos: +12 (60 ääntä)
   Noista oli juttu joku aika sitten. Pornotähdet ainaki käyttää just ettei tarvi menkkojen takii lykkää kuvauksii ;) Ilmeisesti ovat sekä mukavia että huomaamattomia kun niitä muutamat tuppasivat unohtamaan paikalleen, vasta ku vastanäyttelijä huomauttelee hajusta muistetaan et Ainii laitoin viikko sit sen tamponin..........

   Lainaa

  19. Tulos: +107 (121 ääntä)
   KlaaraKotko: Olenko minä sitten vammaisen mallinen kun olen tosiaan saanut tampoonin niin syvälle ettei se ilman lääkäriä pois lähtenyt. En siis voi suositella seksi ja tampooni comboa, älkää ihmiset olko ikinä niin humalassa tai tyhmiä oli meinaan hyvinkin nolo tilanne lääkärissä.
   Emättimen syvyydessä on naisten välillä eroja. Ihan niinkuin penisten pituuksissakin.

   Lainaa

  20. hepomiesten tietotoimisto 10.1.2017 10:38
   Tulos: +187 (195 ääntä)
   Missä ihmiset on olleet biologiantuntien aikaan? Kohtu ja emätin ovat kaksi eri asiaa ja kohtu itsessään on lihas. Ja noi soft-tamponit ovat käteviä niin seksiä harrastaessa kuin muutenkin narullisten tamponien sijasta. Ainut opettelua vaativa asia on pois ottaminen, kun ei tosiaan ole sitä narua, josta vetää.

   Lainaa

  21. Tulos: +222 (234 ääntä)
   Hauskaa kun jengi tulee pätemään kuinka muut eivät tunne anatomiaa ym. Ja seuraavassa lauseessa väittävät että tamponia pidetään/se voisi mitenkään päätyä kohtuun. Kokeilkaapa piruuttanne miehet ja naiset vaginan sisuksia, ei sieltä pääse eteenpäin kuin kohdunkaulaa pitkin joka on se lihapötkö emättimen keskellä. Ja sen pääty on niin tiukasti kiinni että suuri osa synnytyksenkin ajasta menee kun elimistö repii sitä kaikin voimin auki.

   Lainaa

  22. hepomiesten tietotoimisto 10.1.2017 10:48
   Tulos: -43 (123 ääntä)
   KlaaraKotko: Olenko minä sitten vammaisen mallinen kun olen tosiaan saanut tampoonin niin syvälle ettei se ilman lääkäriä pois lähtenyt. En siis voi suositella seksi ja tampooni comboa, älkää ihmiset olko ikinä niin humalassa tai tyhmiä oli meinaan hyvinkin nolo tilanne lääkärissä.
   Et. P***u ei oöe mikään pohjatonkaivo ja se on varsin samansyvyinen vielä naisilla. Luultavasti vaan panikoit, etkä keksinyt oikeaa tekniikkaa avittaaksesi sitä esim. punnaamalla pois sieltä/sormietäisyydelle.

   Lainaa

  23. Tulos: +178 (186 ääntä)
   neiti Knatterton: Tamponi on ihan hyvä pitää seksin ajan paikallaan: pitää liian kuukautisvuodon aisoissa. Ei se vahingoita naista/ katoa mihinkään kohdusta. Kohdun lihakset pumppaavat kaiken ylimääräisen sieltä ulos.
   Edelleenkin kohtuun asti eivät mene. Onneksi, koska ei-steriilit vierasesineet kohdussa aiheuttavat tulehduksen varsin helposti.

   Lainaa

  24. Tulos: +115 (157 ääntä)
   Miksei vaan harrasta seksiä suihkussa jos veri inhottaa tai sitten ole sitä muutamaa päivää ilman seksiä? Ei luulisi olevan ihan noin rakettitiedettä.

   Lainaa

  25. Tulos: +56 (114 ääntä)
   "...kehitetty urheilukäyttöön ku on mukava..." Öööö, siis ovatko normitampoonit olleet perinteisesti mallia käpy? Ja nyt vasta tämän myötä älytty että hei toisiaan, näitähän vois tehdä myös pehmeinä, ovat paljon mukavampia silleen!? T: mies

   Lainaa

  26. Toimistovosu 10.1.2017 12:56
   Tulos: +17 (51 ääntä)
   Aloin kaivata inttijuttuja.

   Lainaa

  27. Tulos: +116 (138 ääntä)
   Mikä siinä menkkavuodossa on niin kamalaa? Maailman luonnollisin asia. Kyllä, tässä puhuttiin nyt tamppooneista ja porukka meni ihan hysteeriseksi ja alkoi selittää ties mitä soopaa täällä kommenteissa myös... Ja mitä tulee seksiin ja menkkoihin, niin en oo koskaan tavannut miestä ketä se häiritsisi. Itse en niinkään välitä, mutta toisaalta pystyn oleen muutaman päivän ilman.

   Lainaa

  28. Tulos: -24 (62 ääntä)
   Paska ja veri on maailman vanhimmat liukasteet.

   Lainaa

  29. Tulos: +120 (134 ääntä)
   Kai: Mikä siinä menkkavuodossa on niin kamalaa? Maailman luonnollisin asia. Kyllä, tässä puhuttiin nyt tamppooneista ja porukka meni ihan hysteeriseksi ja alkoi selittää ties mitä soopaa täällä kommenteissa myös… Ja mitä tulee seksiin ja menkkoihin, niin en oo koskaan tavannut miestä ketä se häiritsisi. Itse en niinkään välitä, mutta toisaalta pystyn oleen muutaman päivän ilman.
   Mua häiritsee. Naisena. Mä olen niin helvetin kipeä menkkojen ajan (paskalla käyminenki käy kipeää) ettei tarvitse kyllä kenenkään tulla pökkimään silloin. Kyl sen 5pv kestää, sen jälkeen voi taas painaa. Näemmä täälläkin monelle saa suositella kertaamaan sitä biologiaa. Onko sitä vaain hihitelthy bilsantunneil jos noin naisen anatomia on hukassa?

   Lainaa

  30. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Luomuteurastaja: Olen mies ja tuli täytenä yllätyksenä, että tampoonista voi saada sienitartunnan. Toinen ylläri ihan bonuksena oli että sen sienen saa poistettua pihdeillä. Eikö noihin ole joku rasva jo keksitty?
   Mies, et taida tuntea sen paremmin naisen anatomiaa kuin fysiikan lakeja.

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (78 ääntä)
   Onneks oon aseksuaali niin ei tarvii tällaisiakaan miettiä :D

   Lainaa

  32. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Ihan hyvin sinne pilluun saa hävitettyä esineitä. Itseltä meni jonkin aikaa että opin ottamaan 48h-pessaarin pois ilman mitään vetonaruja jne. Gynekologi antoi alkuun sellaisen kaivelulusikankin mutta en ikinä oppinut käyttämään sitä. Kertakäyttökäsineet ovat olleet kaikkein paras apuväline, ainakin näin pitkäsormiselle (ja -kyntiselle).

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (98 ääntä)
   Jos sitä seksiä pitää menkkojenkin aikana harrastaa mutta veri ällöttää, suosittelisin tutkimaan muita kuin penis vaginassa tyyppistä seksiä (yllätys, seksi voi tarkoitta muutakin kuin sitä!). Ja pakko vielä sanoa, että kaikki menkoista kärsivät ei oo naisia, transihmisiä on olemassa ;)

   Lainaa

  34. Tulos: +31 (33 ääntä)
   höhö: Mua häiritsee. Naisena. Mä olen niin helvetin kipeä menkkojen ajan (paskalla käyminenki käy kipeää) ettei tarvitse kyllä kenenkään tulla pökkimään silloin. Kyl sen 5pv kestää, sen jälkeen voi taas painaa. Näemmä täälläkin monelle saa suositella kertaamaan sitä biologiaa. Onko sitä vaain hihitelthy bilsantunneil jos noin naisen anatomia on hukassa?
   Mut siihen ei taidakaan auttaa edes pehmeä tamponi...

   Lainaa

  35. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Joose: “…kehitetty urheilukäyttöön ku on mukava…” Öööö, siis ovatko normitampoonit olleet perinteisesti mallia käpy? Ja nyt vasta tämän myötä älytty että hei toisiaan, näitähän vois tehdä myös pehmeinä, ovat paljon mukavampia silleen!? T: mies
   Kutakuinkin näin, tosin ei normitampooni erityisen epämukava oo, paitsi just ehkä jos on urheilija ja tekee jotain, no, telinevoimistelua? Jossa joutuu rutistelemaan lantion aluetta eri asentoihin.

   Lainaa

  36. Sitten Niin 11.1.2017 0:11
   Tulos: -29 (69 ääntä)
   RIP: Joskus kännissä harrastin exäni kanssa seksiä ja seuraavana aamuna tajusin että minullahan oli ollut tamponi paikoillaan koko ajan… Täytyi olla miehen todella kännissä ettei tuntenut sitä, tai sitten minun jos mies lykkikin väärään reikään. ;P Ehdottaisin kyllä että odottaa vaan suosiolla menkkojen loppumista, ei aina tarvita yhdyntää että voi pitää kivaa…
   No kyllä tarvii, siis yhdyntää. Sen kerran kun on munaa saatavilla, niin ihan sama vaikka veri roiskuisi. Kaikilla ei ole 24h parisuhdetta, ja jos tapaan miestäni käytännössä vain viikonloppuisin (eikä olla ihan nuoria että homma menisi kuin kaniineilla), pitäisi joka viides kerta jättää yhdyntä väliin kuukautisten takia. Ei pysty ei kykene. Enkä viitsi miestä laittaa silloin minua oraalisestikaan tyydyttämään.

   Lainaa

  37. Tulos: +90 (96 ääntä)
   neiti Knatterton: Tamponi on ihan hyvä pitää seksin ajan paikallaan: pitää liian kuukautisvuodon aisoissa. Ei se vahingoita naista/ katoa mihinkään kohdusta. Kohdun lihakset pumppaavat kaiken ylimääräisen sieltä ulos. Ei tarvitse pelätä turhaan mitään mystistä suurta vahinkoa, jos tamponi “kuitenkin juuttuu ja jää ikiajoiksi kohdun syövereihin”. Kohdun mittakaavassa kyse on senteistä. Kyllä se kaiken sieltä ulos sylkäisee. :*
   Mitä sä oikein selität? Ei tampponia mihinkään kohtuun tungeta :DDD ja silti emättimen sisälle voi jäädä tavaraa jumiin/unohtua ja aiheuttaa tulehdustilan. Joskus on jopa penis jäänyt vaginaan jumiin, kun jostain syystä naiselle on tullut lihaslukko. Ei siis minulla, mutta näinkin voi käydä.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Mietin muuten ihan samaa kuin Soila!

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (39 ääntä)
   Evan: Jos sitä seksiä pitää menkkojenkin aikana harrastaa mutta veri ällöttää, suosittelisin tutkimaan muita kuin penis vaginassa tyyppistä seksiä (yllätys, seksi voi tarkoitta muutakin kuin sitä!). Ja pakko vielä sanoa, että kaikki menkoista kärsivät ei oo naisia, transihmisiä on olemassa
   Tämä.

   Lainaa

  40. Tulos: -30 (42 ääntä)
   Voit aina antaa myös suuseksiä, jos kakkoshommat ei kiinnosta!
   RIP: Joskus kännissä harrastin exäni kanssa seksiä ja seuraavana aamuna tajusin että minullahan oli ollut tamponi paikoillaan koko ajan… Täytyi olla miehen todella kännissä ettei tuntenut sitä, tai sitten minun jos mies lykkikin väärään reikään. ;P Ehdottaisin kyllä että odottaa vaan suosiolla menkkojen loppumista, ei aina tarvita yhdyntää että voi pitää kivaa…

   Lainaa

  41. Tulos: -35 (43 ääntä)
   hurjakarhu: Äityleissä nähdään aina viisauden suuri määrä.
   Suomeksi yh-äitejä. Onneksi niitä fiksujakin on olemassa.

   Lainaa

  42. Tulos: -23 (33 ääntä)
   Piu: Tämä.
   Eihän tuon kirjoittaja ollut tosissaan..eihän?

   Lainaa

  43. Tulos: -20 (58 ääntä)
   gaius: Voit aina antaa myös suuseksiä, jos kakkoshommat ei kiinnosta!
   Tai sinä voit tunkea kurkkua peffaasi? Tuonne alueelle ei kannata oikeasti pahemmin tunkea mitään, se kostautuu sitten vanhemmiten. Kiva varmaan pitää kakkavaippoja 40-50 vuotiaana :)

   Lainaa

  44. Luonnollinen asia 11.1.2017 15:56
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   Menkkaseksi on ihan parasta eikä mitään suojia tarvita. Jos ällöttää tai ei oo muuta ehkäsyä käytössä, niin kondomi on keksitty. Ja suihkuun toki mennään sitte aktin jälkeen. Menkkojen aikana ainaki mun paikat on extra hellänä ja seksi tuntuu hyvältä. Ja halujaki on enemmän sillon.

   Lainaa

  45. King Arthur 11.1.2017 18:42
   Tulos: +21 (33 ääntä)
   Joose: “…kehitetty urheilukäyttöön ku on mukava…” Öööö, siis ovatko normitampoonit olleet perinteisesti mallia käpy? Ja nyt vasta tämän myötä älytty että hei toisiaan, näitähän vois tehdä myös pehmeinä, ovat paljon mukavampia silleen!? T: mies
   No ei se pumpulipötkö kauheen mukava ole. Itsellä pienet paikat ja runsas vuoto joten turvonnut tuppoköksä luisuu ihsn itsestään esim. urheillessa. Ei uskalla edes yskäistä.

   Lainaa

  46. Tulos: -31 (49 ääntä)
   pssst: hankkikaa hormonikierukka. Eipä tarvi kärvistellä verilättypäivien parissa. Käy myös toisenlaiset vahingot minimiin ;)

   Lainaa

  47. Tulos: +11 (11 ääntä)
   neiti Knatterton: Tamponi tai muu sisäinen kuukautissuoja _ei_ _voi_ _koskaan_ juuttua vaikeasti naisen sisälle, eikä milloinkaan häviä sinne tai jää pysyvästi sisään. Itsepintainen pelko, naiset eivät edelleenkään tunne itseään. Kaikki mikä joutuu pieneen ihmiskohtuun (se ei ole mikään suuri ja tuntematon taikametsä), tulee aikanaan ulos sieltä: vauvat, tamponit, kuukautiskupit, kondominkappaleet ym. Tuollainen sieni kiinnostaisi itseäkin… Käytän tosin nykyään pelkkää kuukuppia, mikään ei ole niin kätevä ja käytännössä ilmainen, kun sen on kerran ostanut.
   kyl mie tunnen itteni :D ja no itse en kyllä seksiä harrastele menkkoje naika ja jos mies tahoo ni saakoo kärsiä itse verisestä menosta...

   Lainaa

  48. Tulos: +45 (59 ääntä)
   Miksi mä luen näitä kommentteja...

   Lainaa

  49. Aina näin päin 12.1.2017 18:50
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   gaius: Voit aina antaa myös suuseksiä, jos kakkoshommat ei kiinnosta!
   Antaa kyllä voi, mutta mitäs sitten kun itsekin jotain haluaisi? Jos mies haluaa kakkoshommia, niin siihen on lelut keksitty...

   Lainaa

  50. Tulos: +53 (53 ääntä)
   Pakko jakaa. Kerran tollanen jäi mun sisään. Oli synnytysten jäljiltä pientä kohdunlaskeumaa ja se meni pahasti syvälle kohdunkaulan taakse, ns. pussinpohjaan. Illalla sitä yritin ulos saada. Seuraavana päivänä kaverini yritti vetää sitä ulos, mutta ei hänkään ylettänyt. Oli mentävä lääkäriin. Lekuri joutui kaivamaan sitä 20 minsan ajan ulos. Oli ihan pirun vaikee homma. Piti väännellä kohtua ja yrittää pyydystää tamponia. Tamponi ehti olla inessä n. 15 h. Helvetillinen vanhan veren katku pöllähti huoneeseen ku se viimein saatiin ulos. Viikon päästä mietin mikä hitto on ku alavatsa niin kipee ettei liikkua enää pystyny. Oli kohtutulehdus tullut sitten. Enkä oo muuten ainoo joka on joutunu käydä lekuris poistattamassa.

   Lainaa

  51. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Olenko ainoa,joka joutui lukemaan monta kertaa,että lukiko tuossa tampooni paketissa todellakin Joy Division?! Heh! Piti ihan googlettaa.Näköjään tuo tampooni merkki on olemassa.

   Lainaa

  52. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Voivoivoi: Tai sinä voit tunkea kurkkua peffaasi? Tuonne alueelle ei kannata oikeasti pahemmin tunkea mitään, se kostautuu sitten vanhemmiten. Kiva varmaan pitää kakkavaippoja 40-50 vuotiaana
   Sitä mä vaan tässä mietin, että hän otkohan muistanut lopettaa paskantamisen? Ettei sit tarvi kulkee niissä vaipoissa kun peräreikä kummiskim leviää (sehän ei palaudu!) kun tuleekin isompi shaisse.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: äitylit, kuva, tamponit, menkat, veri