Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koirankakka kaikilla mausteilla

Oletko jo kokeillut lihaliemireseptiä?
Koirankakka kaikilla mausteilla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 86 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +443 (473 ääntä)
   Paska juttu.

   Lainaa

  2. Tulos: +321 (505 ääntä)
   On se kumma että lihaliemet on jaksanu kaataa yksitellen kakkojen päälle, samalla vaivalla olisi itse kerännyt kaikki pois :'D Mutta jokainen omalla tavallaan, eikö niin.

   Lainaa

  3. Tulos: +348 (378 ääntä)
   Ei ole kiva nähdä tältä!!!! Siispä ratkaisen ongelman... lihaliemellä?

   Lainaa

  4. Tulos: +576 (614 ääntä)
   Pakko sanoa, että aika kusipäistä toimintaa niin Sofialta kuin ulkoiluttajiltakin. Ymmärrän kyllä, että noi koiranpaskat osaa vituttaa kun ihmiset ei osaa niitä siivota, mutta äly hoi älä jätä.

   Lainaa

  5. Tulos: +74 (86 ääntä)
   Voihan kakka

   Lainaa

  6. Tulos: +88 (104 ääntä)
   Ei se ole kiva nähdä tältä!!

   Lainaa

  7. Kyrsiintynyt 24.1.2017 1:51
   Tulos: +3 (273 ääntä)
   Ei sillä, näkee noita paskoja keskellä kävelykatua niin saattasimpa ihan huvikseni väkertää kanssa ja kaadella liemet päälle. Alkaiskohan sen jälkeen kadota ne paskat sinne pusseihin, niinkuin kuuluu asuinalueella tehdä? Tai alkaa poliisiksi ja tylsyydessä kytätä ulkoiluttajia ja joka kerta ku jättävät jälkeensä paskat, iskee sakon kouraan (se siis on sakonalainen teko). Alkais varmaan loppumaan : D

   Lainaa

  8. Tulos: -117 (171 ääntä)
   En siivoa koskaa

   Lainaa

  9. Alkaa riittää 24.1.2017 2:42
   Tulos: +272 (294 ääntä)
   Aiheestahan tuo narisee. Odottakaas kun lumet sulaa.. katu on hetken aikaa oikeasti paskaränni. Mutta että lihalientä herra mun jee :D

   Lainaa

  10. Myrkkymuratti 24.1.2017 3:42
   Tulos: +22 (40 ääntä)
   Logiikka.

   Lainaa

  11. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Voihan kakkaz.

   Lainaa

  12. Tulos: +147 (169 ääntä)
   Eikohan tuo lähinnä houkuttele nurkille kaikkia muita elukoita. Koirat kun pääsäntäisesti ovat hihnassa, jossa omistaja voi estää niitä syömästä tuota. Ja itse suurena koirien ystävänä ymmärrän kyllä, että se paska voi ärsyttää ja näyttäähän se rumalta ja todella epämiellyttävää jos siihen astuu, mutta ihan tosi hei!

   Lainaa

  13. Tulos: -148 (232 ääntä)
   Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta...? ;)

   Lainaa

  14. Tulos: +61 (121 ääntä)
   Hep0: En siivoa koskaa
   Sä et taida olla oikea ihminen omistamaan koiraakaan sitten. Jos ottaa jonkun asian vastuullensa, niin siitä pitää huolehtia kaikkia nyansseja myöten. Vois perustaa jonkun sakkofirman koiran kakattajia varten. Dna testit vaan joka kakasta ja lasku jätösten jättäjälle. Kaikenlaiset roskastajat ja saastuttajat on kyl sen verran rasittavaa porukkaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +53 (61 ääntä)
   keräis noi kakat isoon kasaan ja laittais siihen kyltin "kiitos kennelliitto", sit rasahtelis rusinat jengillä mukavasti.

   Lainaa

  16. Tulos: -126 (214 ääntä)
   Kannattaa ripotella paljon suklaata piskinulkoiluttajien reiteille. Loppuu koiranpaskaongelmat aika nopeesti. :D

   Lainaa

  17. Tulos: +127 (159 ääntä)
   Jos jonkun koira nyt sattuis nuo lihaliemikakat syömään ja siitä sairastumaan, menisi rangaistus väärään osoitteeseen. Eihän se ole koiran vika, jos se sattuu kakkimaan paikkaan, jossa se ihmisiä häiritsee

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (71 ääntä)
   Raino: Kannattaa ripotella paljon suklaata piskinulkoiluttajien reiteille. Loppuu koiranpaskaongelmat aika nopeesti.
   Minun koiran pitäisi syödä kilo taloussuklaata että saisi myrkytysoireita, kymmenen kg painava koira joutuisi syömään n.200g. Aika paljon saa tosiaan ripotella ja isoissa kasoissa ettei koiranomistajat kerkiä puuttumaan siihen että koirat syö suklaata kadulta...

   Lainaa

  19. Tulos: +46 (70 ääntä)
   hiphei: Jos jonkun koira nyt sattuis nuo lihaliemikakat syömään ja siitä sairastumaan, menisi rangaistus väärään osoitteeseen. Eihän se ole koiran vika, jos se sattuu kakkimaan paikkaan, jossa se ihmisiä häiritsee
   Koirat syö omaa ulostettaan ihan yleisesti muutenkin. Niiden mahalaukku on ihan erilainen jätemylly verrattuna ihmisiin.

   Lainaa

  20. Tulos: -2 (48 ääntä)
   Sofialta puuttuu ilmeisesti pari kakkaa hiekkalaatikosta.

   Lainaa

  21. Koiranomistaja 24.1.2017 8:08
   Tulos: +133 (151 ääntä)
   hiphei: Jos jonkun koira nyt sattuis nuo lihaliemikakat syömään ja siitä sairastumaan, menisi rangaistus väärään osoitteeseen. Eihän se ole koiran vika, jos se sattuu kakkimaan paikkaan, jossa se ihmisiä häiritsee
   Tämä! En ymmärrä ihmisiä(tuossakin ylempänä suklaansyöttäjä ja tämä lihalieminainen), jotka haluavat koiraa rankaista ja aiheuttaa sille kärsimystä. Tajuatteko te, että ei se koira siellä ulkona tiedä minne se saa paskoa ja minne ei?

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Eiköhän se tajua, ja luottaa siihen että vaikka koiraa itseään ei kakansyöminen haittaa, omistajasta se voi olla iljettävää. Tyhmää toimintaa niin koiranulkoiluttajilta kuin lihaliemen heittelijältäkin.
   Koiranomistaja: Tämä! En ymmärrä ihmisiä(tuossakin ylempänä suklaansyöttäjä ja tämä lihalieminainen), jotka haluavat koiraa rankaista ja aiheuttaa sille kärsimystä. Tajuatteko te, että ei se koira siellä ulkona tiedä minne se saa paskoa ja minne ei?

   Lainaa

  23. Tulos: +76 (96 ääntä)
   Koiranomistaja: Tämä! En ymmärrä ihmisiä(tuossakin ylempänä suklaansyöttäjä ja tämä lihalieminainen), jotka haluavat koiraa rankaista ja aiheuttaa sille kärsimystä. Tajuatteko te, että ei se koira siellä ulkona tiedä minne se saa paskoa ja minne ei?
   No eihän se koira sitä tiedäkään, mut ne ihmiset, eli koiranomistajat tietää. Silti vastoin kaikkea sivistykseen kuuluvaa yleistä käsitystä joidenkin on ne koirat silti on pakko paskottaa uimarannoille ja ihmisten pihoille ja yleisille alueille ja lasten hiekkalaatikoille ja ties mihin, eikä voida millään siivota omia sotkuja. Jos otat koiran, niin hoidat koiran. Kyllä kai te nyt ymmärrätte, että tuollainen sapettaa muita ihmisiä, jotka siinä paskan keskellä sitten joutuu kävelemään ja keväisin hengittämään sitä kuivunutta ilmassa pöllyävää koiranpaskaa. Toki on vastuullisiakin koiranomistajia. Toivottavasti suurin osa heistä, mutta valitettavasti välillä tuntuu että ovatkin vähemmistössä, kun kävelee keväällä tuolla pihalla ja joutuu loikkimaan niinku joku kenguru, ettei astuis niihin paskoihin, joita on välillä puolen metrin välein, kun nää eläinten ystävät on koko talven käyneet lannottamassa. Ulosteet ei kuulu kaupunkialueille. Jos haluatte niitä levittää, niin hommatkaa maatila.

   Lainaa

  24. Tulos: +88 (94 ääntä)
   Ymmärrän täysin kyllä hermostumisen tuohon jos jatkuvasti joku paskattaa koiransa tonne oman talon eteen. Joo, olisi hän voinut ne siitä itse kerätä pois samalla vaivalla, mutta taas olisi seuraavana päivinä ollut uudet. Kuka tommosta jaksaa pitkän aikaa? Koiranomistajan vikahan se on eikä se ole muiden asia koota sen koiran jätöksiä sieltä. Lihaliemijuttu tosin... voi luoja.

   Lainaa

  25. Tulos: +45 (53 ääntä)
   Tiedän sen, että sama henkilö on aiemminkin lisäillyt kuvia kun koiria on paskotettu samalle paikalle eikä ole siistitty pois. Kai se on joku "Vittu minä en jaksa enää"-tyyppinen reaktio, mutta onhan tuo nyt silti aika erikoinen tapa reagoida. Noh, ei ainakaan enää haise pahalle vaan miellyttävä, ruokaisa tuoksu. Voin kuvitella kun lihaliemikakan päälle astuu, tulee vain nälkä kun kengät alkaa haisemaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Tuohon ensimmäiseen julkaisuun oli joku kommentoinut tyyliin "kaada siihen lihalientä päälle, niin eiköhän joku toinen koira sen siitä korjaa pois". Aloittaja (ulkomaalainen) ei ilmeisesti täysin käsittänyt vinkin olevan vitsi, ja kokeili tätä ja laittoi kuvan ryhmään ja sai sitten ison P****myrskyn.

   Lainaa

  27. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Kerran joku oli laittanut autoni päälle koiranpaskapussin. Kiitos nyt oikein kovasti sille koiranomistajalle, joka sen siihen laitoit. Roskis olisi ollut vieressä. Jaksoit kuitenkin tehdä oikein ja kerätä koirasi ulosteet siitä maasta, ni ei hirveen iso vaiva olis ollut laittaa sitten vielä niitä siihen vieressä olevaan roskikseen. Ihme pelleilyä oikeesti.

   Lainaa

  28. Tulos: -47 (65 ääntä)
   Tossava: Ei se ole kiva nähdä tältä!!
   Kuulostaa ihan joltain mamulta. Milloinkohan suvakit tajuavat, että hallitsematon maahanmuutto johtaa juuri tällaisten koirankakka-lihaliemi-episodien räjähdysmäiseen lisääntymiseen?

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Jo: Koirat syö omaa ulostettaan ihan yleisesti muutenkin. Niiden mahalaukku on ihan erilainen jätemylly verrattuna ihmisiin.
   Itse olen ajatellut kysästä kaupungilta josko saisin oman koirani heidän palkkalistoilleen, sen verran hanakkaasti olisi kantamassa oman kortensa kekoon kaupungn siisteyden puolesta. TS. mä olen sitten se joka siivoo ne, joita ei kukaan muu siivoa. Vihaan piittaamattomia ihmisiä.

   Lainaa

  30. Tulos: +36 (60 ääntä)
   Itse koiranomistajana korjaan aina jätökset jos keskustassa liikutaan. Muutoin asutaan taajaman ulkopuolella missä ihmisiä ei haittaa jos paskaa on tien varsilla. Itseä kyllä ärsyttää myös ne jotka eivät kerää, siitä saa kaikki koiranomistajat syyt niskoilleen. Enkä ymmärrä myöskään niitä jotka keräävät sen kakan jos joku sattuu näkemään, sitten se pussi heitetään mihin sattuu. Koirankakka maatuu 3kuukaudessa mutta sen biohajoavanpussin kanssa se kestää 3 vuotta. Eniten kyllä ärsyttää ne jotka tuolta keskustasta ajavat tätä maantietä seuraavaan kaupunkiin ja heittelevät matkan varrella kyllä kaiken roskan autosta tielle. Ja tosiaan yhdyn siihen että jos olet ihminen joka tumppaa vaikka vain sen röökisi maahan ja jättää siihen tai syljet vain sen hemmetin purkan suusta, ei kannata maatuvista koiranpaskoista kitistä.

   Lainaa

  31. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Miksi pitää koiria rangaista omistajan laiskuudesta?

   Lainaa

  32. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Kyllä se vituttaa koiranomistajia ihan yhtä paljon ettei kaikki siivoo paskansa pois. Mut yhtä paljon vituttaa kyllä viikonloppuaamuisin kun kaupunki on täynnä mäkkärin aterioita ja pizzalaatikoita. Toisaalta joku käy vissiin niitä siivoamassa, kun yleensä eivät säily maassa yhtä kauan kun koirankakkaa.
   ssd: No eihän se koira sitä tiedäkään, mut ne ihmiset, eli koiranomistajat tietää. Silti vastoin kaikkea sivistykseen kuuluvaa yleistä käsitystä joidenkin on ne koirat silti on pakko paskottaa uimarannoille ja ihmisten pihoille ja yleisille alueille ja lasten hiekkalaatikoille ja ties mihin, eikä voida millään siivota omia sotkuja. Jos otat koiran, niin hoidat koiran. Kyllä kai te nyt ymmärrätte, että tuollainen sapettaa muita ihmisiä, jotka siinä paskan keskellä sitten joutuu kävelemään ja keväisin hengittämään sitä kuivunutta ilmassa pöllyävää koiranpaskaa. Toki on vastuullisiakin koiranomistajia. Toivottavasti suurin osa heistä, mutta valitettavasti välillä tuntuu että ovatkin vähemmistössä, kun kävelee keväällä tuolla pihalla ja joutuu loikkimaan niinku joku kenguru, ettei astuis niihin paskoihin, joita on välillä puolen metrin välein, kun nää eläinten ystävät on koko talven käyneet lannottamassa. Ulosteet ei kuulu kaupunkialueille. Jos haluatte niitä levittää, niin hommatkaa maatila.

   Lainaa

  33. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Jenssi: Kyllä se vituttaa koiranomistajia ihan yhtä paljon ettei kaikki siivoo paskansa pois. Mut yhtä paljon vituttaa kyllä viikonloppuaamuisin kun kaupunki on täynnä mäkkärin aterioita ja pizzalaatikoita. Toisaalta joku käy vissiin niitä siivoamassa, kun yleensä eivät säily maassa yhtä kauan kun koirankakkaa.
   Niitä roskia siivoaa kunnan työntekijät, sekä partiolaiset joskus (ilmaiseksi). Ja joo, ihan totaalisen perseestä molemmat. Kaikki itkee, kun on valtiolla rahat lopussa ja sitten samalla kuitenkin kaikki paiskoo kaikkee rojua maahan, jota siivoamaan tarvii lähettää palkattuja työntekijöitä. Hölmöläisten maa tämä Suomi. Eräskin tyyppi lesotti sillä roskastamisellansa sanoen, että auttaa mielestänsä Suomen työttömiä heittämällä roskia maahan.

   Lainaa

  34. Tulos: -16 (38 ääntä)
   Näitä valittavia pässejä ja mielensäpahoittajia on nykyään ihan liikaa netissä ja feissarimokissa. On tietty koiran ulkoiluttajalta paskamaista toimintaa, mutta vielä paskamaisempaa toimintaa on Sofialla, joka ei viitsi käyttää puolta minuuttia kakan keräämiseen, mutta viitsii kuitenkin käyttää hitosti enemmän aikaa siihen, että houkuttelee rottia tai sairastuttaa jonkun viattoman koiran ja sitten ylpeilee toiminnallaan netissä.

   Lainaa

  35. Tulos: +34 (54 ääntä)
   Rupeaa vaan kylvämään sinne lihapullia ja makkarapaloja. Hysteeriset koiranomistajat rupeavat varoittelemaan myrkyistä ja kiertävät seudun jatkossa.

   Lainaa

  36. Tulos: +15 (37 ääntä)
   Lehtinen: Itse koiranomistajana korjaan aina jätökset jos keskustassa liikutaan. Muutoin asutaan taajaman ulkopuolella missä ihmisiä ei haittaa jos paskaa on tien varsilla. Itseä kyllä ärsyttää myös ne jotka eivät kerää, siitä saa kaikki koiranomistajat syyt niskoilleen. Enkä ymmärrä myöskään niitä jotka keräävät sen kakan jos joku sattuu näkemään, sitten se pussi heitetään mihin sattuu. Koirankakka maatuu 3kuukaudessa mutta sen biohajoavanpussin kanssa se kestää 3 vuotta. Eniten kyllä ärsyttää ne jotka tuolta keskustasta ajavat tätä maantietä seuraavaan kaupunkiin ja heittelevät matkan varrella kyllä kaiken roskan autosta tielle. Ja tosiaan yhdyn siihen että jos olet ihminen joka tumppaa vaikka vain sen röökisi maahan ja jättää siihen tai syljet vain sen hemmetin purkan suusta, ei kannata maatuvista koiranpaskoista kitistä.
   minäkin siivoan jätökset keskustassa, mutta en täältä metsän keskeltä. ja minä kyllä siivoan muitten ihmisten roskia/lasinsiruja maasta, ja samat ihmiset valittaa että koiranpaska joka maatuu just parissa kuukaudessa on pahapaha. sama se on kieltää sitten esim lintujakin paskomasta ja varastamasta ruokaa torilla. se koiranpaska on ihan luontaista tuotetta. tupakantumpit ja lasinsirut on minusta isompi ongelma. ja täällä naapurustossa on eräs kissa, joka sitten saa vapaana kusta ja paskoa minne lystää. minulla on sentään koira aina kiinni (paitsi metsässä), ja yritän rajoittaa sitä tekemästä jätöksiä paikoille, joista siitä voi olla joillekkin jotakin haittaa. tai sitten jos vahinko on jo tapahtunut, kerään jätökset mukaan ja roskiin. ja nyt joku tulee urputtamaan että: "anna osoittees, ni mäki tuun paskoo sun pihalle, ku sun koiras paskoo minne sattuu". juu tervetuloa vaan, jos se on jotenki mukavampi kuin vessassa käyminen. itse käyn ainakin mieluumin vessassa rauhassa, kuin paskoisin jonkun (tuntemattoman(ko)?) pihalle.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Normipäivä vaasassa.

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (25 ääntä)
   No tuskin se kerääminen olisi varsinaista ongelmaa korjannut. Nyt sentään jotain yritystä :)
   Apuva: On se kumma että lihaliemet on jaksanu kaataa yksitellen kakkojen päälle, samalla vaivalla olisi itse kerännyt kaikki pois :’D Mutta jokainen omalla tavallaan, eikö niin.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (33 ääntä)
   Meillä on lähellä pelto, joka menee hiljakseen liikennöidyn asuintien varrella. Tien toisella puolella on harvakseltaan omakotitaloja, toisella puolella tämä kyseinen pelto. Tai niitty kai se on, kesannolla, whatever, sitä ei viljellä. Kaikkien koirat paskoo siihen pellon puolelle syvähköön ojaan, kesät talvet, sehän on paskaa täynnä muutenkin. No tänään kävelytin koiraa sitä kautta, ja typykkäkin tietää että siihen saa tarpeensa tehä, ne ei lumestakaan silmään pistä, ellei oikein tarkkaan etsimällä eti. Muualta kyllä poimin, kerrottakoon, paitsi puskista, piilosta ja vaikeapääsyisiltä paikoilta, kuten syvien ojien pohjilta. NOH, ihana aurinkoinen kevätpäivä, koira kyykkää siinä tyytyväisenä ja elämä maistuu, ai jaijai. Tunnelma särkyy, kun meitä vastaan tulee keski-ikäinen mieshenkilö, lenkkeilyllä hänkin, joka mulkaisee meitä pahalla silmällä. Näky ihan selvästi että sitä ärsytti. Melkein sanoikin jotain, ei ollut kaukana. Tän johdosta minä omalta osaltani herkkänä ihmisenä käperryin kuoreeni, katsahdin toisaalle häpeällisesti, ja siinä samalla aloin miettiä toimintaani ja kyseenalaistamaan koko touhua. Lähinnä nyt kyselen teiltä; saako pellolla olla paskaa?!

   Lainaa

  40. Tulos: +17 (23 ääntä)
   On perseestä kun ihmiset eivät siivoa koiriensa läjiä (ja tumppejaan ja purkkiaan ja lasinsirujaan, jos kaikki muukin roskaaminen nyt pitää mainita että tästä saa luvan valittaa), mutta eipä se taida tuolla konstilla korjaantua.

   Lainaa

  41. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
   Täh? Minkä takia heittäisin roskia luontoon? Roskis on keksitty.

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
   Itse ajattelen täysin samoin ja siksi heittelenkin kaikki roskani pitkin naapurien pihoja ja pyöräteitä. On siellä koiranpaskaakin ja jokainen naapuri varmasti heittää jotain roskia muualle kuin roskikseen, eli oma vika.

   Lainaa

  43. Tulos: +34 (40 ääntä)
   4tr5: Täh? Minkä takia heittäisin roskia luontoon? Roskis on keksitty.
   Tämä. Kuka riemuidiootti heittää roskia mihinkään muualle kuin roskikseen, saati olettaa, että joku muu niin tekee? Ei tässä nyt keskiajalla eletä.

   Lainaa

  44. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Selvensi osaltaan hämmennykseni kun sain kiitoksia Vaasassa koiran jätöksien korjaamisesta kaupunkialueella, mun mielestä kuuluu asiaan hoidetuilla piha-alueilla jne. Ne ojat ja metsät ja pellot ei kuulu tähän lajiin todellakaan, ja tästä päinvastainen esimerkki, kerran valitettu turhasta kakan keruusta kun se biohajoava pussi kuormittaa ilmeisesti luontoa tai jätehuoltoa, mene ja tiedä. Mutta ilmeisesti tämä koirankakka on edelleen Suomessa se polttavin puheenaihe, ollaan me suht huvittavia :)

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Sakotusfirma ja dna-testit... Sakotusoikeus ei ole jokamiehen oikeus. Noi testit ei ihan ilmaisia ole eikä tolle idealle varmaankaan (?) löydy rahoitusta/rahoittajaa. Muuten tästä tulee mieleen lähinnä se, ettei ihmisillä ole oikeita ongelmia vaan niitä pitää tehdä.

   Lainaa

  46. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
   No en minä ainakaan heitä. Ja koiranpaska jalkakäytävällä, tai oikeastaan missä tahansa muualla kuin roskiksessa, vituttaa.

   Lainaa

  47. Tulos: +30 (32 ääntä)
   En kyllä ymmärrä miks se on niin vaikeeta jollekkin kerätä se paska pois. Kerrankin kävelyllä ollessa sattumalta huomasin että koiranpaskalaatikon eteen, telineen tolpanjuureen oli koira vääntäny hirveen paskakasan. Telineessä myös on pusseja, joten ei olis ollu ihan hirvee vaiva.

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Bustedass: ... meitä vastaan tulee keski-ikäinen mieshenkilö, lenkkeilyllä hänkin, joka mulkaisee meitä pahalla silmällä. Näky ihan selvästi että sitä ärsytti. Melkein sanoikin jotain, ei ollut kaukana. Tän johdosta minä omalta osaltani herkkänä ihmisenä käperryin kuoreeni, katsahdin toisaalle häpeällisesti, ja siinä samalla aloin miettiä toimintaani ja kyseenalaistamaan koko touhua. Lähinnä nyt kyselen teiltä; saako pellolla olla paskaa?!
   Saa kai sitä pellolla olla. Mut tuo "paha silmä" on kyl aikas tulkinnanvarainen juttu. Jotkut ihmiset näyttää "pahalta silmältä", vaikka koittaisivat hymyillä ystävällisesti. Tyyppi ei kuitenkaan sanonut mitään, joten aikeensa ainakin mun mielestä jäi aika epäselväksi. Sakkofirman kustannukset tietenkin maksaisi sakkojen saajat, samaan tyyliin kun parkkiakkoja saa nykyään yksityisiltä firmoilta. Sama firma voisi tietenkin valvoa myös roskaamista. Alueen pitää olla vain selkeästi merkitty yksityinen alue ja kyltissä pitää olla mainittuna mahdollinen sakko sääntöjen rikkomisesta. Toki aika pientä nyhräystä tuollainen, mutta toisaalta miksikäs ei, jos se saisi ihmiset pitämään paikat siistinä. Alkuvaiheessa saisi varmaan ihan kivasti tuottoja, kun lähettelisi 120e sakkoja, joka sisältäisi esim 80e tutkimuskustannuksen ja 40e sakko-osan.

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Juhani: Minun koiran pitäisi syödä kilo taloussuklaata että saisi myrkytysoireita, kymmenen kg painava koira joutuisi syömään n.200g. Aika paljon saa tosiaan ripotella ja isoissa kasoissa ettei koiranomistajat kerkiä puuttumaan siihen että koirat syö suklaata kadulta…
   Joo meitä varten vois ostaa kans valmiiks 4 levyä maitosuklaata. Ei mut hei, tarjouksia kyttäämään seuraavaks! Ps. Älyvapaata touhua, viattomat kärsii ja lihaliemetkin menee hukkaan.

   Lainaa

  50. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Juuri eilen katsoin lähiparkkipaikkaa, jonka lumipenkassa pieni lapsi leikki. Voi luoja kun satun tietämään kyseisen parkkipaikan lumipenkat olevan täynnä koiran paskaa. Keväisin voin pahoin lumien sulaessa, paljastaessaan paskaa täynnä olevat parkkiruudut. Onko siinäkin ideana, että kyllä ne maatuu? Asfaltilla? Joo ei maadu. Minä en ainakaan alkaisi toisten lemmikkien jätöksiä keräilemään. Näkevätpä itse sitten paskansa määrän lumen sulettua. Toisaalta lihaliemikikka on siitä hyvä, että mahdollisesti sama ulkoiluttaja huomaa ulosteet ja kokee häpeää ja nolostuu aiheuttamastaan kurapaskan näköisestä alueesta. Jokainen voi opettaa koiransa paskomaan ojiin ja pusikkoihin. On vain omistajan vika, jos koiralla on niin kova hätä, että täytyy heti talon pihalle paskoa ja omistajan vika, jos ei ymmärrä koiransa paskoneen väärään paikkaa korjaten jälkensä. Näyttää huonoa esimerkkiä muille ulkoiluttajille. "Ei muutkaan kerää niin en minäkään. Vaikka postilaatikon edessä paskoisi tai kaupan oven eteen. Mitä välii?"

   Lainaa

  51. Kunhan vastasin 25.1.2017 10:27
   Tulos: +14 (24 ääntä)
   : No en minä ainakaan heitä. Ja koiranpaska jalkakäytävällä, tai oikeastaan missä tahansa muualla kuin roskiksessa, vituttaa.
   Koirien jätökset eivät ole mitenkään erityisen hyvää lannoitetta, sillä se ei ole mikään kasvissyojä. Eräässä lähipuistossa on nurmikolla alueita, joihin kertyy talven aikana kymmeniä koirankakkoja. Vielä heinäkuussa näkee, missä on ollut koirankakka, koska niissä kohdissa on ruskea kuolleen ruohon laikku. Vasta elokuussa ympäröivä ruoho leviää peittämään nämä laikut. Ja sama sitten seuraavana talvena. Minä lajittelen omat roskani, enkä pistä ongelmajätteitä tai elektroniikkaromua tavalliseen roskikseen, enkä etenkään tiputtele roskia maahan. Miksi niin moni muu pitää oikeutenaan sotkea ympäristöä?

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Kunhan vastasin: Koirien jätökset eivät ole mitenkään erityisen hyvää lannoitetta, sillä se ei ole mikään kasvissyojä. Eräässä lähipuistossa on nurmikolla alueita, joihin kertyy talven aikana kymmeniä koirankakkoja. Vielä heinäkuussa näkee, missä on ollut koirankakka, koska niissä kohdissa on ruskea kuolleen ruohon laikku. Vasta elokuussa ympäröivä ruoho leviää peittämään nämä laikut. Ja sama sitten seuraavana talvena. Minä lajittelen omat roskani, enkä pistä ongelmajätteitä tai elektroniikkaromua tavalliseen roskikseen, enkä etenkään tiputtele roskia maahan. Miksi niin moni muu pitää oikeutenaan sotkea ympäristöä?
   Koira on sekasyöjä, niin kuin esim. sikakin. Itse en ole missään nähnyt ruskeita läiskiä siinä missä koiran paskaa on ollut. Teidän kaupungin maaperä on varmaan jotenkin omalaatuista. Sitä tosin en ymmärrä miksi niitä ei ole sieltä puistosta alkujaankaan kerätty pois. Ihmiset kävelee siellä eikä ole mukavin kokemus läjän päälle astua. Eri asia jos jossain ojan pohjassa on.

   Lainaa

  53. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Joo sitä paskaahan onki nii kiva pestä kengistä ja mennä esim. omaan autoon niiden paskasten kenkien kans. Ja kaikki sen takia että uusavuttomat laiskat idiootit ei osaa niitä paskoja kerätä. Tyhmyydestä tuossa on suurimmaks osaks kysymys kuitenkin.

   Lainaa

  54. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Täälläpäin koiranulkoiluttajat kerää paskaa juu ja heittää ne kakkapussit PUUHUN. Ei harmainta aavistustakaan miksi :D Ja joo, en kävele puitten alta.

   Lainaa

  55. Mother of Vile Excrement 25.1.2017 13:00
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kunhan vastasin: Minä lajittelen omat roskani, enkä pistä ongelmajätteitä tai elektroniikkaromua tavalliseen roskikseen, enkä etenkään tiputtele roskia maahan. Miksi niin moni muu pitää oikeutenaan sotkea ympäristöä?
   Kiitos ja arvostus. Hyvä että on fiksujakin ihmisiä.

   Lainaa

  56. Kettuuntunut 25.1.2017 14:21
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Kiitti kovasti lihaliemikakoista... Kerään oman koirani jätökset ja koira kerää loput. On koprofagi. Koiran vatsa ei kestä suolaa. Tuollainen keljuilu aikaansaa räjähtävän ripulin. Sellaisen hallitsemattomasti suihkuavan ripulin, jota koira jaksaa pidätellä nippa nappa pihalle asti, kun juoksemme kolmelta aamuyöllä pihalle. Täällä on niin kylmä, että vesipaska ehtii jäätyä laatoitukseen, ennen kuin ehdin kaapia kaikki 3m3 alueelle levinneet pierulätäköt ja -pisarat pois. Että GG ja paskaa lopputalvea teillekin... Kirjaimellisesti.

   Lainaa

  57. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Jep, laitetaan maatuva aine mieluummin muoviseen pussiin joka ei sitten maadu. Kakittakaa ne koirat jossain tien sivussa. Enemmän mua haittaa tupakat ja purkat, niistä ei saa maa edes mitään ravinteita

   Lainaa

  58. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Nerokas idea :D Täytyykin pistää muistiin!

   Lainaa

  59. Tulos: -10 (22 ääntä)
   Lihaliemen voisi myös korvata laksatiiveilla maustetuilla herkkupaloilla. Siinä olisi sitten pommitusta kerrakseen :D

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Juomari: Kuulostaa ihan joltain mamulta. Milloinkohan suvakit tajuavat, että hallitsematon maahanmuutto johtaa juuri tällaisten koirankakka-lihaliemi-episodien räjähdysmäiseen lisääntymiseen?
   Vai oliskohan tyyppi vaan esim. suomenruotsalainen? Ei niistä kaikki täydellisesti suomea osaa.

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Juomari: Kuulostaa ihan joltain mamulta. Milloinkohan suvakit tajuavat, että hallitsematon maahanmuutto johtaa juuri tällaisten koirankakka-lihaliemi-episodien räjähdysmäiseen lisääntymiseen?
   Kaikkee ne siellä mv-lehdessä keksiikin. Ai maahanmuuttajat lisää nykyään lihaliemiepisodeja.

   Lainaa

  62. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Meillä kävi joku immeinen kusettamassa koiraansa postilaatikkoon, eikä eräs naapureistani pitänyt siitä ollenkaan. En kyllä minä itsekään hirveästi siitä perustanut, mutten olisi tehnyt asialle mitään. Ehdotin kuitenkin naapurille että voisin tehdä kytin ja niin sitten teionkin. Koiran kusettaminen sillä paikalla loppui, vaikka kyltti itse ei pysynyt kovin montaa kuukautta paikoillaan

   Lainaa

  63. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Jjx: Sä et taida olla oikea ihminen omistamaan koiraakaan sitten. Jos ottaa jonkun asian vastuullensa, niin siitä pitää huolehtia kaikkia nyansseja myöten. Vois perustaa jonkun sakkofirman koiran kakattajia varten. Dna testit vaan joka kakasta ja lasku jätösten jättäjälle. Kaikenlaiset roskastajat ja saastuttajat on kyl sen verran rasittavaa porukkaa.
   En minäkään siivoa. Kas kun syrjässä maalla asuu, ei tarvitse. Kaikki eivät koirineen asu taajamassa, missä taas ymmärrän tuon kakkakiukuttelun. On kuitenkin äärimmäisen typerää arvostella kenenkään kykyä hoitaa koiraansa sillä perusteella, siivoaako omistaja kakkoja vai ei.

   Lainaa

  64. Tulos: -2 (10 ääntä)
   oli näköjään vaikeata vaan siivota ne poies

   Lainaa

  65. Tulos: +3 (11 ääntä)
   öhmi: Meillä kävi joku immeinen kusettamassa koiraansa postilaatikkoon
   Että mitä että?!

   Lainaa

  66. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Näitä kommentteja lukiessa on pakko huomauttaa, että voi myös olla tilanteita, joissa ne koiran jätökset jää kadunkulmaan itsestä riippumattomista syistä. Meidän koira ainakin taitaa sellaisen ripuloinnin jalon taidon, että toisinaan tavaraa lentää kuin painepesurista vettä konsanaan ja mikään tähänastinen yritys ei oo vielä onnistunut sen pois siivoamisessa kakkapusseja käyttäen. Toinen hankala tilanne tulee vastaan, kun koira vääntää jonkun lämpimän torttukasan juuri sopivasti vesilätäkköön tai suojakelilumikasaan, jonne se myös uppoaa näkymättömiin. Ihan aina jokainen koirankakka tienvarressa ei edusta mitään syvää välinpitämättömyyttä toisia kadunkulkijoita kohtaan.

   Lainaa

  67. Tulos: +10 (14 ääntä)
   nanoponi: Näitä kommentteja lukiessa on pakko huomauttaa, että voi myös olla tilanteita, joissa ne koiran jätökset jää kadunkulmaan itsestä riippumattomista syistä. Meidän koira ainakin taitaa sellaisen ripuloinnin jalon taidon, että toisinaan tavaraa lentää kuin painepesurista vettä konsanaan ja mikään tähänastinen yritys ei oo vielä onnistunut sen pois siivoamisessa kakkapusseja käyttäen. Toinen hankala tilanne tulee vastaan, kun koira vääntää jonkun lämpimän torttukasan juuri sopivasti vesilätäkköön tai suojakelilumikasaan, jonne se myös uppoaa näkymättömiin. Ihan aina jokainen koirankakka tienvarressa ei edusta mitään syvää välinpitämättömyyttä toisia kadunkulkijoita kohtaan.
   Nyt on pakko tarttua tähän (persettä) polttavaan topikkiin vähän tarkemmin. Ootko varma että on täysin susta itsestäsi riippumaton syy? Kuulostaa nimittäin meikän mielestä vähän välinpitämättömyydeltä, ei kadunkulkijoita, mutta lemmikkiäs kohtaan, jos näin suoraan nyt sopii sanoa. Itelle tulis mieleen, että se ripulointi liittyis johonkin ruoansulatusongelmaan, allergiaan tai muuten sopimattomaan ravintoon, ehkä? Voi olla jotain muutakin, mutta se ei oo kyllä takuulla ole mikään taito eikä normaalia, lemmikkis ihan takuulla voi huonosti. Elli tietänee sanoa tarkemmin, mutta tilanne olis hyvä sun korjata, olettaen että puppe on sulle rakas ja haluat että sillä on hyvä olla. Jep. Sori, en halua täys kusipää olla, mutta koita nyt ees vähän tuntee empatiaa kaverias kohtaan. Se ei ite päätä, mitä se syö.

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Hep0: En siivoa koskaa
   Kuolet nuorena häätölappu kourassa

   Lainaa

  69. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Bustedass: Nyt on pakko tarttua tähän (persettä) polttavaan topikkiin vähän tarkemmin. Ootko varma että on täysin susta itsestäsi riippumaton syy? Kuulostaa nimittäin meikän mielestä vähän välinpitämättömyydeltä, ei kadunkulkijoita, mutta lemmikkiäs kohtaan, jos näin suoraan nyt sopii sanoa. Itelle tulis mieleen, että se ripulointi liittyis johonkin ruoansulatusongelmaan, allergiaan tai muuten sopimattomaan ravintoon, ehkä? Voi olla jotain muutakin, mutta se ei oo kyllä takuulla ole mikään taito eikä normaalia, lemmikkis ihan takuulla voi huonosti. Elli tietänee sanoa tarkemmin, mutta tilanne olis hyvä sun korjata, olettaen että puppe on sulle rakas ja haluat että sillä on hyvä olla. Jep. Sori, en halua täys kusipää olla, mutta koita nyt ees vähän tuntee empatiaa kaverias kohtaan. Se ei ite päätä, mitä se syö.
   Itseasiassa en maininnut kommentissani mitään siitä, oonko käyttänyt koiraani lääkärissä vai en. Mutta kun asia nyt tuli puheeksi niin kyllä, lääkäri on tutkinut mun koiraani juuri suolisto-ongelmien vuoksi ja pääsyylliseksi paljastuivat ruoka-allergiat, joita onkin näköjään hyvin monta. Monien erikoisruokavaliokokeilujen jälkeen koirulille on löytynyt sopiva muona ja kokeilemalla ollaan myös saatu selville muitakin sopivia ruoka-aineksia. Silti aina silloin tällöin mun koirani maha menee sekaisin hetkeksi. Näin saattaa käydä, jos on ollut liian "jännittävä päivä" eli ollaan esimerkiksi oltu kylässä ja mun koirani on leikkinyt riehakkaasti koko päivän koirakaverin kanssa tai jos joku perheenjäsen ei oo ollut kotona hetkeen esimerkiksi jonkin matkan takia.

   Lainaa

  70. Tulos: +7 (11 ääntä)
   dfgngf: Kerran joku oli laittanut autoni päälle koiranpaskapussin. Kiitos nyt oikein kovasti sille koiranomistajalle, joka sen siihen laitoit. Roskis olisi ollut vieressä. Jaksoit kuitenkin tehdä oikein ja kerätä koirasi ulosteet siitä maasta, ni ei hirveen iso vaiva olis ollut laittaa sitten vielä niitä siihen vieressä olevaan roskikseen. Ihme pelleilyä oikeesti.
   Tai sitten joku luuli tai päätteli, että sun koirasi jätökset (en tiedä, onko sulla koiraa) on taas tossa hänen nurkillaan ja päätti kostaa väärälle henkilölle. Joka tapauksessa aika lapsellista touhua, olipa syy mikä hyvänsä.

   Lainaa

  71. Tulos: +9 (13 ääntä)
   123: Jep, laitetaan maatuva aine mieluummin muoviseen pussiin joka ei sitten maadu. Kakittakaa ne koirat jossain tien sivussa. Enemmän mua haittaa tupakat ja purkat, niistä ei saa maa edes mitään ravinteita
   Käsittääkseni ne pussit on biohajoavia ja kun se paska ei maadu siinä asvaltillakaan. Ihan oikeastiko te kakkojen jättäjät kuvittelette tekevänne hienon teon ravitsemalla maata? Ja joo, on purkat ja tumpitkin ällöttäviä, mutta ei se koirankakkojen kuvottavuutta poista.

   Lainaa

  72. Tulos: +4 (6 ääntä)
   nanoponi: Itseasiassa en maininnut kommentissani mitään siitä, oonko käyttänyt koiraani lääkärissä vai en. Mutta kun asia nyt tuli puheeksi niin kyllä, lääkäri on tutkinut mun koiraani juuri suolisto-ongelmien vuoksi ja pääsyylliseksi paljastuivat ruoka-allergiat, joita onkin näköjään hyvin monta. Monien erikoisruokavaliokokeilujen jälkeen koirulille on löytynyt sopiva muona ja kokeilemalla ollaan myös saatu selville muitakin sopivia ruoka-aineksia. Silti aina silloin tällöin mun koirani maha menee sekaisin hetkeksi. Näin saattaa käydä, jos on ollut liian “jännittävä päivä” eli ollaan esimerkiksi oltu kylässä ja mun koirani on leikkinyt riehakkaasti koko päivän koirakaverin kanssa tai jos joku perheenjäsen ei oo ollut kotona hetkeen esimerkiksi jonkin matkan takia.
   Okei, tosi hyvä juttu. En vaan ihmettelis asiaa yhtään, vaikka tämmönen olisikin vaan hauskaa jonku tampion mielestä, mut hyvä kuulla et asian laita ei teillä ole niin. Kirjoitit preesenssissä, niin oletin ettei asia välttämättä oo joko hoidossa, tai sitä oo ees ajateltu koiran kannalta, mut kiitos selvennyksestä. Hyvässä lykyssä tää meidän kanssakäyminen saa ajattelemaan jonkun toisen, jonka lemmikki päästelee varpusparvia. Kaikki ei vaan tiedä, tai niitä ei kiinnosta.

   Lainaa

  73. Tulos: -10 (22 ääntä)
   nanoponi: Näitä kommentteja lukiessa on pakko huomauttaa, että voi myös olla tilanteita, joissa ne koiran jätökset jää kadunkulmaan itsestä riippumattomista syistä. Meidän koira ainakin taitaa sellaisen ripuloinnin jalon taidon, että toisinaan tavaraa lentää kuin painepesurista vettä konsanaan ja mikään tähänastinen yritys ei oo vielä onnistunut sen pois siivoamisessa kakkapusseja käyttäen. Toinen hankala tilanne tulee vastaan, kun koira vääntää jonkun lämpimän torttukasan juuri sopivasti vesilätäkköön tai suojakelilumikasaan, jonne se myös uppoaa näkymättömiin. Ihan aina jokainen koirankakka tienvarressa ei edusta mitään syvää välinpitämättömyyttä toisia kadunkulkijoita kohtaan.
   Se ei silti tarkoita että jätosten jättäminen kadulle olisi hyväksyttävää. Koiraa voi lähes aina estää menemästä esim lammikkoon. 99% koirista on muutenkin täysiä turhakkeita joten niiden aiheuttama haitta on aina tarpeetonta. Poislukien tietysti esim. opaskoirat tai muut välttämättömät. Ps. Kannattaisi oikeasti viedä piikille tuollainen ripulisuihku.

   Lainaa

  74. Tulos: +5 (13 ääntä)
   k: Se ei silti tarkoita että jätosten jättäminen kadulle olisi hyväksyttävää. Koiraa voi lähes aina estää menemästä esim lammikkoon. 99% koirista on muutenkin täysiä turhakkeita joten niiden aiheuttama haitta on aina tarpeetonta. Poislukien tietysti esim. opaskoirat tai muut välttämättömät. Ps. Kannattaisi oikeasti viedä piikille tuollainen ripulisuihku.
   Vittuako sinä olet sanomaan kenen pitäisi viedä lemmikkinsä piikille. Eläinlääkärillä ollaan käyty ja sopiva ruokavalio löydetty, sillä hyvä. Kukaan ei kaipaa tuollaista kommentointia.

   Lainaa

  75. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
   Voin rehellisesti sanoa, että ei, minä en nakkaa koskaan mitään roskaa luontoon. En kävellessä, enkä autoillessa ja voin myös sanoa että tulee melkoinen moraalisaarna jos samassa autossa joku muu meinaa ikkunasta heivata jotain pihalle. Ja sellainen olen ollut peruskoulusta asti. Takin taskut täynnä roskaa kun ei roskiksia ole ollut lähellä.

   Lainaa

  76. Tulos: +9 (13 ääntä)
   "Joku heittää tupakintiumpin tai sylkäsee purkan" PALJON mieluummin astun tupakantumpin päälle tai purkkaan matkalla autoon. Koiranpaska ei kuulu kaupunkiin, ei kaupungin puistoihin. Joskus lapsena oli hauska hyppiä lehtikasoissa jne, omien lapsien ei voi antaa tehdä niin kun koiranpaskaa on puistot täynnä. Joten nostan peukkua lihaliemityypille. PS. meillä oli koira, paskat eivät jääneet asvaltille jne. Eikä koira saanut paskoa kulkuväylälle.

   Lainaa

  77. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Ei vittu mikä idiootti tämä Sofia...

   Lainaa

  78. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Norriska: Vittuako sinä olet sanomaan kenen pitäisi viedä lemmikkinsä piikille. Eläinlääkärillä ollaan käyty ja sopiva ruokavalio löydetty, sillä hyvä. Kukaan ei kaipaa tuollaista kommentointia.
   Voit huviksesi arvata paljonko minä välitän piskistäsi. Suurimmalla osalla koiran omistajista ei ole mitään kunnon syytä koiran pitämiseen ja ne saisi laittaa piikille. On täysin luonnollinen reaktio että ihmiset ärsyyntyvät kun raahaat pitkin katuja meluavaa ja paskaista otustasi jonka ainut tehtävä on pilata ilmaa :D

   Lainaa

  79. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Sopan sinäkin keitit Sofia lol

   Lainaa

  80. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kerran näin, että koirankakkakikkareisiin oli laitettu pienet Suomen liput iloisesti törröttämään. :)

   Lainaa

  81. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Paskat kantoon ja sujautus lähimpään postilaatikkoon jossa lukee Sofia....

   Lainaa

  82. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Kaikki undulaattia isommat lemmikkieläimet pitäisi ylipäätään kieltää kaupungeista. Jos haluatte koiran, kissan tai hevosen, muuttakaa maalle. Siellä niillä on tilaa paskoa vaikka jokainen pelto täyteen ilman että muiden täytyy sietää ulosteita julkisilla paikoilla.

   Lainaa

  83. puhtaus hyvä 16.9.2017 1:58
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Kummallisia kakkaintoilijoita noi koirantaluttajat. Jos he oikeasti niin rakastaa kakkaansa, opettakoot koiran tekemään tekosensa oman oven eteen sen sijaan että pakottavat sitä toisille. Meilläpäin tontti alkaa just kiveyksestä ja yleinen metsäalue alkaa 30 metrin päästä. Silti täytyy tortut pudottaa meidän oven eteen yksityisalueelle. Se on vandalismia ja tihutyötä, rikos. Niin kauan kun nuo lannanlevittäjät eivät jätä osoitetta että tuotteen voi palauttaa tai tontin puhdistuksesta lähettää laskun, kaikki pälpätys toisen kodin turmelemisoikeudestaan on vale. Niinkuin koira oppii sisäsiistiksi se oppii myös ohittamaan toisen kodin ja tekemään tarpeensa vieressä olevaan kunnan maahan. Koira oppisi hetkessä, se ääliö narun toisessa päässä ei opi, päässä tyhjiö. Ikäänkuin ei olisi saanut ihmisyyden perusopetusta. Nekin harvat jotka mukamas poimii läjät mukaansa jättävät toisen kodin eteen hajujäljen, oli sitten kakka tai pissa, jonka jälkeen muut koirat pitää samaa paikkaa vessanaan. Hihna tiukalla vaan ohi ihmiskodin kohdalla ja opeta koirasi pysähtymään siellä missä se on laillista. Kummallisia kakkaintoilijoita noi koirantaluttajat. Jos he oikeasti niin rakastaa kakkaansa, opettakoot koiran tekemään tekosensa oman oven eteen sen sijaan että pakottavat sitä toisille. Meilläpäin tontti alkaa just kiveyksestä ja yleinen metsäalue alkaa 30 metrin päästä. Silti täytyy tortut pudottaa meidän oven eteen yksityisalueelle. Se on vandalismia ja tihutyötä, rikos. Niin kauan kun nuo lannanlevittäjät eivät jätä osoitetta että tuotteen voi palauttaa tai tontin puhdistuksesta lähettää laskun, kaikki pälpätys toisen kodin turmelemisoikeudestaan on vale. Niinkuin koira oppii sisäsiistiksi se oppii myös ohittamaan toisen kodin ja tekemään tarpeensa vieressä olevaan kunnan maahan. Koira oppisi hetkessä, se ääliö narun toisessa päässä ei opi, päässä tyhjiö. Ikäänkuin ei olisi saanut ihmisyyden perusopetusta. Nekin harvat jotka mukamas poimii läjät mukaansa jättävät toisen kodin eteen hajujäljen, oli sitten kakka tai pissa, jonka jälkeen muut koirat pitää samaa paikkaa vessanaan. Hihna tiukalla vaan ohi ihmiskodin kohdalla ja opeta koirasi pysähtymään siellä missä se on laillista.

   Lainaa

  84. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Hävittää pitääs koirat jos kerran ei ymmärretä jotta joka paikkahan ei paskota.

   Lainaa

  85. Tulos: -1 (1 ääni)
   Anonyymi: Tuohon ensimmäiseen julkaisuun oli joku kommentoinut tyyliin “kaada siihen lihalientä päälle, niin eiköhän joku toinen koira sen siitä korjaa pois”. Aloittaja (ulkomaalainen) ei ilmeisesti täysin käsittänyt vinkin olevan vitsi, ja kokeili tätä ja laittoi kuvan ryhmään ja sai sitten ison P****myrskyn.
   Aloittaja on suomenruotsalainen.

   Lainaa

  86. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Meinaako se että koirat tykkää mausteesta ja rasvasta? Vai luuleekohan se, että lihaliemessä on lihaa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, lihaliemi, kakka, uloste, koirat, jätökset, siivota, syödä