Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tuiki, tuiki tähtönen

Vietetäänkö täällä joulua vai juhlitaanko saatanaa?
Tuiki, tuiki tähtönen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +878 (908 ääntä)
      Helena vois vaikka kattoo googlen kuvahausta mikä on pentagrammi...

      Lainaa

    2. Tulos: +559 (619 ääntä)
      Entäs 15-sakarainen tähti? Triple time the satan? Epämiellyttävä ajatus, että tuollaisilla ihmisillä on äänioikeus.

      Lainaa

    3. Tulos: +241 (367 ääntä)
      Vitun hihhulit...

      Lainaa

    4. Tulos: -142 (176 ääntä)
      Ei Helena sitten tullut ajatelleeksi, että jos Heikki haluaisi sellaisen hienon Daavidin tähden (tai on jo sen hankkinut), sille tehdään tilaa myymällä kamala noitatähti pois? Mitä muutakaan sillä voisi tehdä? Kaupankäynnin maailma on niin vaikia.

      Lainaa

    5. Tulos: +134 (430 ääntä)
      Uskontoon katsomatta, uskovaiset on tyhmiä.

      Lainaa

    6. Tulos: +18 (266 ääntä)
      Kyllähän tuo pentagrammi on, mutta muuten Helena on kyllä ihan pihalla. Kristinuskossa nuo viisi viivaa symboloi Kristuksen viittä haavaa. Väärinpäin käännettynä liittyy satanismiin.

      Lainaa

    7. Järjenääni 6.12.2016 1:19
      Tulos: +160 (376 ääntä)
      Skyrim: Uskontoon katsomatta, uskovaiset on tyhmiä.
      Yleistäminen vielä typerämpää.

      Lainaa

    8. Tulos: +231 (231 ääntä)
      Helenalla ei loista.

      Lainaa

    9. Tulos: +197 (227 ääntä)
      Nipo: Ei Helena sitten tullut ajatelleeksi, että jos Heikki haluaisi sellaisen hienon Daavidin tähden (tai on jo sen hankkinut), sille tehdään tilaa myymällä kamala noitatähti pois? Mitä muutakaan sillä voisi tehdä? Kaupankäynnin maailma on niin vaikia.
      Missä kohti tuossa oli myynti-ilmoitus?

      Lainaa

    10. Tulos: +260 (266 ääntä)
      "Viisisakarainen risti" Miltähän semmonen näyttäis...

      Lainaa

    11. Tulos: +131 (161 ääntä)
      Ja näiden takia jeesus kuoli? Hävetkää! Jeesusta ei voisi vähempää kiinnostaa vaikka siinä olisi tuhat tähteä.

      Lainaa

    12. Tulos: +221 (231 ääntä)
      Eikö saatananpalvojien tähti vielä "seiso" yhdellä sakaralla? Eli toi kuvan tähti ei todellakaan liity saatananpalvontaa mitenkään.

      Lainaa

    13. Tulos: +62 (126 ääntä)
      Skyrim: Uskontoon katsomatta, uskovaiset on tyhmiä.
      Kannattaako nyt taas yllyttää ihmisiä väittelemään jostain totaalisen asian vieressä olevasta asiasta? Älykkyys ei ole ihan noin yksiselitteinen asia.

      Lainaa

    14. Tulos: +74 (82 ääntä)
      Mari: Väärinpäin käännettynä liittyy satanismiin.
      kyllä ja ei, 1800 -luvulla jonkun humpuukimaakarin Englantilaisen kaupunkilaiskeskiluokan ajanvietteeksi keksimä "satanismi" sisältää pentagrammin käytön "saatanallisena" symbolina, muta Kirkon mielestä se ei sitä kuitenkaan ole koskaan ollut oli se mitenkä päin tahansa (taino nykyään ilmeisesti populäärikulttuurin kautta harhaluulo lienee jo levinnyt Kirkkoonkin)

      Lainaa

    15. Tulos: +153 (155 ääntä)
      Hohhoh. Olisi Helenankin ollut ihan syytä googlettaa "pentagrammi" ja todeta, että viisisakaraisela tähdellä on monia merkityksiä. Liittyy myös kristinuskoon.

      Lainaa

    16. Siis mitä nyt taas 6.12.2016 8:24
      Tulos: +81 (95 ääntä)
      Sopii Googlesta etsiskellä että mitäs eri merkityksiä pentagrammiin liittyykään, sekä oikein- että väärinpäin olevaan. Ja Wikipedia ei sitten kelpaa ainoaksi lähteeksi. Tällaiset ihmiset vain ärsyttävät. Jos jotkut viitsisivät vähän ottaa selvää asioista niin ei aina tarvitsisi katsella kieroon meitä jotka kyseistä merkkiä käyttävät. Tosin luulen että tuon tapauksessa ei mikään selittäminen tai selventäminen auttaisi.

      Lainaa

    17. Tulos: +163 (167 ääntä)
      Helenalle joulu on varmasti yhtä helvettiä. Noita tähtiä ku löytyy näihin aikoihin joka paikasta, meet sitte kauppaan tai kävelet vaan kadulla. Rauha hänen sielulleen.

      Lainaa

    18. purppurakruunu 6.12.2016 12:45
      Tulos: +80 (84 ääntä)
      Tuli yhtäkkiä mieleen yks yläasteen uskonnonmaikka, joka näki väärinpäin käännetyn ristin sisältävän bändilogon yhden hevarin vihon reunassa, ja aloitti pitkän paasauksen siitä, miten hirveää on, että Pietarin risti kaikessa pyhyydessään on noin pilattu saatananpalvojien käytössä ja että miten aina kun joku piirtää ristin ylösalaisin, hän tosiasiassa vahvistaa Pietarin ja Kristuksen henkeä eikä palvo Saatanaa. Oli muuten tällä vuosikymmenellä tämä tapahtuma.

      Lainaa

    19. Tulos: +113 (113 ääntä)
      Helena on kai sitten juutalainen, jotka ei edes joulua vietä, jos kerran Daavidin tähteä kaipaa. (Ja mainittakoon että en siis vihaa juutalaisia, kunhan vain huvittuneena totean.) Että oikein viisisakarainen risti. Ja vielä saatananpalvojien. Perehdypä Helena symboliikkaan ja sitten puhutaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -61 (89 ääntä)
      Jdjdj: Kannattaako nyt taas yllyttää ihmisiä väittelemään jostain totaalisen asian vieressä olevasta asiasta? Älykkyys ei ole ihan noin yksiselitteinen asia.
      Hihhuli spotted.

      Lainaa

    21. Kaikilla ei mee hyvin 6.12.2016 13:48
      Tulos: +10 (30 ääntä)
      Voi pyhä Kristus.

      Lainaa

    22. Tulos: +85 (87 ääntä)
      Haluaisin nähdä, miten saatananpalvoja manailee demoneitaan oikeinpäin seisovan, tuikkivin valoin koristellun, kultaiseksi maalatun joulukoristeen avulla :) Tulee mieleen vanha kunnon "MYYTÄVÄNÄ PENTGRAMMI SEINÄLIPPU".

      Lainaa

    23. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Kiihkoilijoiden kanssa ei auta keskustella tai ainakaan väitellä mistään heidän kiihkonkohteistaan.

      Lainaa

    24. Tulos: +21 (35 ääntä)
      Kaarne: Helena on kai sitten juutalainen, jotka ei edes joulua vietä, jos kerran Daavidin tähteä kaipaa. (Ja mainittakoon että en siis vihaa juutalaisia, kunhan vain huvittuneena totean.) Että oikein viisisakarainen risti. Ja vielä saatananpalvojien. Perehdypä Helena symboliikkaan ja sitten puhutaan.
      Tänä vuonnahan Chanukka alkaa sattumoisin joulukuun 24. päivänä, eli siis jouluaattona, joka suomalaisille tuntuu olevan se "joulupäivä" virallisen joulupäivän sijaan :) Se on siis maailmanlaajuisesti todellinen juhlapäivä.

      Lainaa

    25. Tulos: +38 (58 ääntä)
      Vertsu: Hihhuli spotted.
      Yksisilmäinen itseään täynnä oleva postmoderni monoliitti spotted.

      Lainaa

    26. Tietämättömät 6.12.2016 15:20
      Tulos: +47 (55 ääntä)
      Ahdistaa tälläiset "kiihkouskovaiset" jotka eivät edes tiedä, että pentagrammi on ikivanha symboli joka muunmuassa kristinuskossa kuvastaa Kristuksen viittä haavaa

      Lainaa

    27. Tulos: -12 (38 ääntä)
      Tietämättömät: Ahdistaa tälläiset “kiihkouskovaiset” jotka eivät edes tiedä, että pentagrammi on ikivanha symboli joka muunmuassa kristinuskossa kuvastaa Kristuksen viittä haavaa
      Jep, niin on monen uskovaisenkin mielestä naurettavaa tuollainen joka pensaikossa demonien näkeminen. Ahdistut ilmeisesti tällä hetkellä ryhmästä, joiden ajattelutapaa pidät tyhmänä. Jotta yhteiskunta toimisi edes lähes kunnolla, niin väitän, että täällä tarvitaan myös "tyhmiä". Oikeastaan täällä tarvitaan kaikenlaisia ihmisiä ja kaikille taattu sananvapaus on Suomen vahvuus. Niin sanotussa "älykkäiden valtiossa" tuskin olisi asiat yhtään sen paremmin kuin täälläkään. Voisin keskustella tällaisesta yhteiskuntamallista vaikka kuinka paljon, jos löytäisin foorumin jossa sellaisesta puhutaan.

      Lainaa

    28. Tulos: -21 (31 ääntä)
      Vaakku: Helena vois vaikka kattoo googlen kuvahausta mikä on pentagrammi…
      Ja sinä ja hän voisitte kumpikin googlata hakusanan "taikausko"

      Lainaa

    29. Tulos: +48 (58 ääntä)
      Kala: Haluaisin nähdä, miten saatananpalvoja manailee demoneitaan oikeinpäin seisovan, tuikkivin valoin koristellun, kultaiseksi maalatun joulukoristeen avulla Tulee mieleen vanha kunnon “MYYTÄVÄNÄ PENTGRAMMI SEINÄLIPPU”.
      Jonkun täytyy tehdä tästä video. Pieni would-be satanisti on lukenut että pentagrammi pitäisi olla, ja polttelee sitten mustaksi spraymaalatuita joulukynttilöitä led-valot hiuksissaan ja manaa joulukoristetta pohtien että mikäköhän nyt on vinossa kun Beelzebub ei vaan ilmaannu... Kaulakoruna pitäisi toki olla partaterä, mutta kun ei niitä helpolla löydä niin pinkki Venus-kertakäyttöterä on saanut kelvata.

      Lainaa

    30. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Hellevin mielestä Pietari oli kaiketi saatananpalvoja... sen risti kun on ylös-alasin... se risti liittyy Kristinuskoon.. Saatananpalvojilla on iha oma ristinsä...

      Lainaa

    31. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Onkohan Helena ikinä huomannut, että mm. Yhdysvaltojen,EU:n,Kiinan, edesmenneen Neuvostoliiton ja Brasilian lipuissa on pentagrammeja? Ja Jouluhankin oli alunperin pakanajuhla ja Joulupukki-taru on myös pakanallista perää että että... Saatana ja sen kätyrit ovat kaikkialla!

      Lainaa

    32. Vierailija 7.12.2016 0:37
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Kaarne: Helena on kai sitten juutalainen, jotka ei edes joulua vietä, jos kerran Daavidin tähteä kaipaa. (Ja mainittakoon että en siis vihaa juutalaisia, kunhan vain huvittuneena totean.) Että oikein viisisakarainen risti. Ja vielä saatananpalvojien. Perehdypä Helena symboliikkaan ja sitten puhutaan.
      Juutalaiset ei nosta meteliä tähdestä, oli siinä vaikka sata sakaraa. Tää on sellanen yksi judaismiin pohjautuva lahko, joka demonisoi kaiken mikä liikkuu ja etenkin sen mikä ei liiku. Tunnen yhden naisen joka hurahti aivan täysin tähän ajatusmalliin. Kaikki kristilliset juhlat on saatanasta ja ainoa oikea oppi on noudattaa juutalaisia lakeja. Sen enempää en jäänyt paasaustaan seuraamaan vaan poistin hänet facekavereista. Uskoa saa mihin haluaa, mutta toisten pakottaminen samaan muottiin ei ole mistään kotoisin.

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Vierailija: Juutalaiset ei nosta meteliä tähdestä, oli siinä vaikka sata sakaraa. Tää on sellanen yksi judaismiin pohjautuva lahko, joka demonisoi kaiken mikä liikkuu ja etenkin sen mikä ei liiku. Tunnen yhden naisen joka hurahti aivan täysin tähän ajatusmalliin. Kaikki kristilliset juhlat on saatanasta ja ainoa oikea oppi on noudattaa juutalaisia lakeja. Sen enempää en jäänyt paasaustaan seuraamaan vaan poistin hänet facekavereista. Uskoa saa mihin haluaa, mutta toisten pakottaminen samaan muottiin ei ole mistään kotoisin.
      Tiedän näitä myös. Monessakin porukassa on tapana väittää, että "kaikki muut on saatanasta" ja vain meidän opetukset on oikein. Sillon on kyse tosiaan lahkosta. Yks mielenkiintoinen esimerkki on tämä Koivuniemen lahko, joka oli uutisissakin pari vuotta(?) sitten. Tutkin silloin aika paljonkin heidän toimintaansa, ihan mielenkiinnosta ja löysin kaikenlaista settiä. Eräässä saarnassa ajettiin läskeyden demoneita ulosta jne.. eh.

      Lainaa

    34. Vaniljankukka 7.12.2016 2:32
      Tulos: +24 (30 ääntä)
      riesa: Helenalle joulu on varmasti yhtä helvettiä. Noita tähtiä ku löytyy näihin aikoihin joka paikasta, meet sitte kauppaan tai kävelet vaan kadulla. Rauha hänen sielulleen.
      Helenan tuttavapiirissä olevat lapsiraukat piirtelee päivähoidossa tai koulussa tähtiä ja saa haukut niskaansa. Jäähylle toi täti ja vähän äkkiä... -.-

      Lainaa

    35. Vaniljankukka 7.12.2016 2:38
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      Sannni: Jonkun täytyy tehdä tästä video. Pieni would-be satanisti on lukenut että pentagrammi pitäisi olla, ja polttelee sitten mustaksi spraymaalatuita joulukynttilöitä led-valot hiuksissaan ja manaa joulukoristetta pohtien että mikäköhän nyt on vinossa kun Beelzebub ei vaan ilmaannu… Kaulakoruna pitäisi toki olla partaterä, mutta kun ei niitä helpolla löydä niin pinkki Venus-kertakäyttöterä on saanut kelvata.
      Sami Hedberg, Ismo Leikola ja Niko Kivelä on niin nähty. Jos te kaksi yhdistätte voimanne ja perustatte stand up-kiertueen niin mä ainaki ostan lipun. :D Pitkästä aikaa näin loistavia kommentteja täällä, piristi ainakin mun iltaa. :)

      Lainaa

    36. Tulos: -6 (30 ääntä)
      Uskovaiset..

      Lainaa

    37. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Miarez93: Vitun hihhulit…
      Eipäs pilata hihhuleiden mainetta tällä sekoilulla..m

      Lainaa

    38. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Amerikan lippu on täynnä saatanaa...

      Lainaa

    39. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Helli: Eipäs pilata hihhuleiden mainetta tällä sekoilulla..m
      Mitäpä jos ajateltaisiin jokaista ihmistä ihan yksilönä. Jokainen voi pilata ihan itse oman maineensa. Miltä se kuullostaa sinusta? :)

      Lainaa

    40. Tulos: +10 (12 ääntä)
      mandi: “Viisisakarainen risti” Miltähän semmonen näyttäis…
      Ortodokseilla on viisisakarainen risti.

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Hysteriaa lähentelevä asioista mitään tietämätön henkilö siellä näemmä taas puhuu noidista niinkuin olisi huono asia olla sellainen. :P

      Lainaa

    42. Satunnainen randomi 7.12.2016 16:24
      Tulos: +3 (13 ääntä)
      Jdjdj: Kannattaako nyt taas yllyttää ihmisiä väittelemään jostain totaalisen asian vieressä olevasta asiasta? Älykkyys ei ole ihan noin yksiselitteinen asia.
      Kyllä se vaan joskus tuntuu olevan. Luetaan juutalaisten mytologiaan pohjaavaa satukirjaa kiistämättömänä totuutena.

      Lainaa

    43. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Sannni: Jonkun täytyy tehdä tästä video. Pieni would-be satanisti on lukenut että pentagrammi pitäisi olla, ja polttelee sitten mustaksi spraymaalatuita joulukynttilöitä led-valot hiuksissaan ja manaa joulukoristetta pohtien että mikäköhän nyt on vinossa kun Beelzebub ei vaan ilmaannu… Kaulakoruna pitäisi toki olla partaterä, mutta kun ei niitä helpolla löydä niin pinkki Venus-kertakäyttöterä on saanut kelvata.
      Helmi!

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Ensin puhutaan tähdestä, sitten puhutaan rististä. Koittais jo päättää.

      Lainaa

    45. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Satunnainen randomi: Kyllä se vaan joskus tuntuu olevan. Luetaan juutalaisten mytologiaan pohjaavaa satukirjaa kiistämättömänä totuutena.
      Ihmiskunta on olemassaolonsa aikana pitänyt monenlaisia asioita totuutena, eikä sillä ole ollut älykkyyden kanssa mitään tekemistä. Se että joku ajattelee eri tavalla kun suurin osa, ei tee hänestä tyhmempää kun ne muut. Älykkyyden mittaamiseen on ihan eri menetelmät. Nykyään länsimaissa on vallalla ns. kulttuurimarxistinen ajattelutapa, joka ei varsinaisesti ole yhtään sen älykkäämpää kuin muutkaan ideologiat. Se ei tule johtamaan parempaan yhteiskuntaan, vaikka siihen jotkut kovasti haluavat uskoa.

      Lainaa

    46. TapioRautaWaara 7.12.2016 21:17
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Hihhei hihhulit!

      Lainaa

    47. Satunnainen randomi 8.12.2016 5:55
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Jdjdj: Ihmiskunta on olemassaolonsa aikana pitänyt monenlaisia asioita totuutena, eikä sillä ole ollut älykkyyden kanssa mitään tekemistä. Se että joku ajattelee eri tavalla kun suurin osa, ei tee hänestä tyhmempää kun ne muut. Älykkyyden mittaamiseen on ihan eri menetelmät. Nykyään länsimaissa on vallalla ns. kulttuurimarxistinen ajattelutapa, joka ei varsinaisesti ole yhtään sen älykkäämpää kuin muutkaan ideologiat. Se ei tule johtamaan parempaan yhteiskuntaan, vaikka siihen jotkut kovasti haluavat uskoa.
      Totta toinen puoli tuossakin. Uskomukset ovat uskoville yhtä todellisia kuin harhat hulluille. Siinä mielessä kaikki uskonnotkin ovat tosia, että kukapa uskoisi mihinkään minkä itse tietää valheeksi. Eri asia onkin että pystyykö ajattelemaan sen laatikon ulkopuolelta mikä uskonnossa annetaan.

      Lainaa

    48. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Satunnainen randomi: Totta toinen puoli tuossakin. Uskomukset ovat uskoville yhtä todellisia kuin harhat hulluille. Siinä mielessä kaikki uskonnotkin ovat tosia, että kukapa uskoisi mihinkään minkä itse tietää valheeksi. Eri asia onkin että pystyykö ajattelemaan sen laatikon ulkopuolelta mikä uskonnossa annetaan.
      Itsekritiikki on erittäin oleellinen juttu kenelle tahansa. Uskonto ei oikeasti ole syy siihen, että maailman tila on tällä hetkellä ihan perseestä. Ihmisessä on selkeästi taipumus itsekkääseen toimintaan ja sille antautuva koittaa aina löytää jonkun oikeutuksen omalle käytökselleen vallitsevasta eettisestä ajattelutavasta. Tällä tavalla voi ajatella tekevänsä aina pelkästään hyviä juttuja, vaikka oma toiminta voi olla oikeesti yks osatekijä kaikkiin niihin itse pahoina pitämiin asioihin. Hyvä esimerkki on vaikka PETA niminen eläinsuojelujärjestö.

      Lainaa

    49. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Kala: Haluaisin nähdä, miten saatananpalvoja manailee demoneitaan oikeinpäin seisovan, tuikkivin valoin koristellun, kultaiseksi maalatun joulukoristeen avulla Tulee mieleen vanha kunnon “MYYTÄVÄNÄ PENTGRAMMI SEINÄLIPPU”.
      Pitää siinä valot olla. Ei ne demonit muuten näe tulla

      Lainaa

    50. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Jeps: Eikö saatananpalvojien tähti vielä “seiso” yhdellä sakaralla? Eli toi kuvan tähti ei todellakaan liity saatananpalvontaa mitenkään.
      Ylösalaisin liittyy satanismiin ja noin päin wiccaan ja yleensä noituuteen. Terveisin uuspakana 20v jonka ensimmäinen polku oli aikanaan wicca.

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Hyi kun alko ällöttää tollanen kommentointi. Ja Daavidin tähtihän on juutalaisten symboli, ei mikään yleismaailmallinen kristinuskon merkki.

      Lainaa

    52. Toinen uuspakana 10.12.2016 15:08
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Uuspakana: Ylösalaisin liittyy satanismiin ja noin päin wiccaan ja yleensä noituuteen. Terveisin uuspakana 20v jonka ensimmäinen polku oli aikanaan wicca.
      Lisätäänpä vielä: Ylösalaista pentagrammia käyttävät myös nuo mainitsemasi Wiccat, ainakin joissain suuntauksissa ylösalainen pentagrammi on merkki "second degree"-statuksesta, tosin tuota ylösalaista pentagrammia on alettu korvaamaan kolmion muotoisella merkillä, juurikin tuon satanismiin yhdistetyn mielikuvan takia.

      Lainaa

    53. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Satanismi ja saatananpalvonta ovat täysin eri asioita. Ei kannata alkaa leijumaan jos ei tuota perusasiaa edes ymmärrä.

      Lainaa

    54. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Helenan mielestä kaikkien pitäis olla juutalaisia

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tähti, joulu, joulutähti, saatananpalvoja, daavidintähti, pentagrammi, noita, noidat, noituus