Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Neulontavimma

Neulonta on luultua vaarallisempi harrastus.
Neulontavimma

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +274 (374 ääntä)
   No jopas on villapaita :-----------------D

   Lainaa

  2. Tulos: +826 (848 ääntä)
   Kun lanka on 84% akryylia, niin ei se kyllä kauheasti pakkasilla lämmitä.

   Lainaa

  3. spede pasanen haudan takaa 15.12.2016 1:44
   Tulos: -794 (970 ääntä)
   Mitä hittoa kutooko porukka jotain helvetin sukkia ratissa? Oikeesti, paljon ulvotaan siitä että äijät ajelee ylinopeutta tai vetää hallitusti lintassa, mutta sentään ne ei jumalauta kudo jotain huiveja siellä liikenteen keskellä.

   Lainaa

  4. Tulos: +1085 (1093 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Mitä hittoa kutooko porukka jotain helvetin sukkia ratissa? Oikeesti, paljon ulvotaan siitä että äijät ajelee ylinopeutta tai vetää hallitusti lintassa, mutta sentään ne ei jumalauta kudo jotain huiveja siellä liikenteen keskellä.
   Öh... no, itse lukisin rivien välistä että matkustajat siellä autossa kutovat mutta kukin tulkitsee kai tavallaan...

   Lainaa

  5. Tulos: +215 (397 ääntä)
   Miten noi tissit näyttää just photoshopin Warp- toolista tulleilta...

   Lainaa

  6. Tulos: +225 (293 ääntä)
   Montakohan tuhatta uutta jäsentä Neulonta-ryhmä just sai? :D

   Lainaa

  7. Tulos: +8 (308 ääntä)
   Aika vaikea on kommentoida tissejä tuollaisen paidan alta. Sieltä voi löytyä isot muotovaliot, liiveihin pakatut navassaroikkujat tai sukkalaatikon sisältö. Tai sitten ihan tohtorin asentamat kumipallerot, joka olisi näistä vaihtoehdoista huonoin.

   Lainaa

  8. Tulos: +400 (544 ääntä)
   Mautonta kommentoida toisen rintoja. Silikonikommenttikin olisi naurattanut vaan jos sen olisi kirjoittanut ap.

   Lainaa

  9. Tulos: +87 (199 ääntä)
   Kas kun ei lääkäriltä kysynyt mielipidettä. Huvittavaa kun ihmiset kysyy näitä päivänselviä asioita ns. alan asiantuntijalta ja pätee sitten sillä tiedolla. Jos se ensihoidon opettaja ei koskaan ole törmännyt kolaritilanteessa sukkapuikkoihin, niin se ei varmaan tarkoita etteikö niistä vaaraa kolaritilanteessa voisi olla.

   Lainaa

  10. Tulos: -71 (217 ääntä)
   Oon yhden toisen neulontaryhmän kautta törmännyt tuohon Lauraan - ei voi erehtyä - ja muistan hyvin kuinka tissit kiinnitti mun huomioni. Kävin sit kurkkaamaan hänen profiilinsa ja on kyllä aikamoiset

   Lainaa

  11. Tulos: +337 (417 ääntä)
   No, mulla oli ihan samanlaiset ennen synnytystä ja ihan luomut. Olen muuten pienikokoinen ja hoikka, mutta rinnat alkoivat kasvaa murrosiässä jo aikaisin ja kasvoi nopeasti. Mietin monta kertaa pienennysleikkausta, mutta onneksi ne pienenty synnytyksen jälkeen. Häpesin niitä aina, enkä tykännyt kuinka ihmiset kiinnitti niihin huomioo, vaikka yritin käyttää semmoisia paitoja, joilla ne näyttäisi pienemmiltä. Ei ole kiva, kun joku myy paitaansa ja jotkut kommentoi asiattomasti rintoja, tai, että sinä käyt oikein kyylämässä toisen tissejä facebookissa.

   Lainaa

  12. It's a deal 15.12.2016 9:58
   Tulos: +276 (286 ääntä)
   Odotin kuvan nähdessäni, että joku itkee "Tissejäs vaan haluat esitellä ja myydä, lutka!" Sehän on nähty ennenkin kun vaatteet ovat olleet kuvissa jonkun päällä eivätkä lattialla.

   Lainaa

  13. Tulos: +222 (246 ääntä)
   pikkumyy: No, mulla oli ihan samanlaiset ennen synnytystä ja ihan luomut. Olen muuten pienikokoinen ja hoikka, mutta rinnat alkoivat kasvaa murrosiässä jo aikaisin ja kasvoi nopeasti. Mietin monta kertaa pienennysleikkausta, mutta onneksi ne pienenty synnytyksen jälkeen. Häpesin niitä aina, enkä tykännyt kuinka ihmiset kiinnitti niihin huomioo, vaikka yritin käyttää semmoisia paitoja, joilla ne näyttäisi pienemmiltä. Ei ole kiva, kun joku myy paitaansa ja jotkut kommentoi asiattomasti rintoja, tai, että sinä käyt oikein kyylämässä toisen tissejä facebookissa.
   Niinpä! Minullakin oli reilusti alle 50 kiloisena luukasana jo G-kupin tissit ja tuntui, että olisi pitänyt pukeutua hervottomiin telttoihin, ettei olisi jatkuvasti saanut huomiota. Jostain syystä isoja tissejä pidetään asiana, joka kertoo jotain kantajansa luonteesta ja tekee hänestä "vapaata riistaa". Kamala tilanne etenkin alaikäiselle. Nykyään, 15 vuotta myöhemmin ja yli 30 kiloa painavampana rinnat ovat jo X-kuppia, painavat yli 6 kiloa per tissi. Pitäisi saada pudotettua painoa muutama kilo, että saisi nämä poistatettua. Nyt näistä sietää vielä vähemmän kommenttia, kun tekevät tukalan olon 24/7.

   Lainaa

  14. Tulos: -54 (152 ääntä)
   Samaa mieltä Olgan kanssa, on kyllä hyvännäköiset rinnat.

   Lainaa

  15. Tulos: +96 (106 ääntä)
   Neulontaryhmät on siitä mukavia, että meininki on näköjään feissarimokiakin rennompi. Suosittelen neulontaa harrastuksena kaikille - rentouttaa mukavasti.

   Lainaa

  16. Tulos: -146 (168 ääntä)
   pikkumyy: ........Ei ole kiva, kun joku myy paitaansa ja jotkut kommentoi asiattomasti rintoja, tai, että sinä käyt oikein kyylämässä toisen tissejä facebookissa.
   Ei se myynyt sitä paitaa.
   Purr: Nykyään rinnat ovat jo X-kuppia, painavat yli 6 kiloa per tissi.
   joo mitä vittua :DDDDD

   Lainaa

  17. Tulos: -26 (102 ääntä)
   Joo, ulkomaailmassa on riskinsä, niitä voi välttää ainoastaan linnoittautumalla taloonsa ja talokin voi jäädä putoavan taivaankappaleen alle. Mutta... Liikenneturvallisuus on vakava asia. Liikennesäännöt, auton hallinta ja turvavyö ovat meidän mielestämme niin tärkeitä asioita, että olemme pistäneet lakiinkin niin, ettei autoa saa ajaa ennen kuin nämä asiat ovat kunnossa! Käytämme autoillessa turvatyynyjä, pyöräillessä kypärää ja kävellessä heijastimia. Auton kyydissä neulominen on vähän niin kuin takapakkia kaikista näistä turvatoimista. Vähän niin kuin ostaisi parhaat mahdolliset suojavälineet skeittauksen harjoitteluun, ettei vain satu, ja sitten alkaa harjoitella flippejä kantaen kädessään kiehuvan kuumaa vesikupillista. Eihän se vesi siellä kupissa kättä polta niin kauan, kun ei kaadu, mutta sitten jos kaatuu, sattuu kahta kauheammin. Tiedän, että on vähän noloa repiä sukkapuikoista uhkakuvia, mutta varmasti kaikki myönnätte, että ette kyllä enää IKINÄ neuloisi auton kyydissä sen jälkeen, kun kirurgit ovat kertaalleen poistaneet yhden sukkapuikon kylkiluittenne välistä, yhden vatsastanne, yhden kurkustanne ja kaksi viimeistä silmämunasta. Joten eikö olisi helpompi lopettaa autossa neulominen jo nyt, ennen kuin mitään on tapahtunut, kuin vasta sitten, kun olette jo oppineet elämään silmäproteesin kanssa?

   Lainaa

  18. elikkäsjuuh 15.12.2016 11:49
   Tulos: -73 (113 ääntä)
   ihan sairaaaaat, ihan sairaat raitsikat! ihansairaatraitsikat! t. rane ja keravan kollit

   Lainaa

  19. Tulos: -4 (68 ääntä)
   Kala: Joo, ulkomaailmassa on riskinsä, niitä voi välttää ainoastaan linnoittautumalla taloonsa ja talokin voi jäädä putoavan taivaankappaleen alle. Mutta… Liikenneturvallisuus on vakava asia. Liikennesäännöt, auton hallinta ja turvavyö ovat meidän mielestämme niin tärkeitä asioita, että olemme pistäneet lakiinkin niin, ettei autoa saa ajaa ennen kuin nämä asiat ovat kunnossa! Käytämme autoillessa turvatyynyjä, pyöräillessä kypärää ja kävellessä heijastimia. Auton kyydissä neulominen on vähän niin kuin takapakkia kaikista näistä turvatoimista. Vähän niin kuin ostaisi parhaat mahdolliset suojavälineet skeittauksen harjoitteluun, ettei vain satu, ja sitten alkaa harjoitella flippejä kantaen kädessään kiehuvan kuumaa vesikupillista. Eihän se vesi siellä kupissa kättä polta niin kauan, kun ei kaadu, mutta sitten jos kaatuu, sattuu kahta kauheammin. Tiedän, että on vähän noloa repiä sukkapuikoista uhkakuvia, mutta varmasti kaikki myönnätte, että ette kyllä enää IKINÄ neuloisi auton kyydissä sen jälkeen, kun kirurgit ovat kertaalleen poistaneet yhden sukkapuikon kylkiluittenne välistä, yhden vatsastanne, yhden kurkustanne ja kaksi viimeistä silmämunasta. Joten eikö olisi helpompi lopettaa autossa neulominen jo nyt, ennen kuin mitään on tapahtunut, kuin vasta sitten, kun olette jo oppineet elämään silmäproteesin kanssa?
   Höpö höpö, koivuiset ja bambuiset puikot katkeaa kyllä paljon ennen kuin tunkeutuvat nahan ja rasvan läpi sisäelimiin. Eikä ne metallisetkaan niin terävät ole. Eiköhän kolaritilanteessa tosiaan riski loukkaantua tule jostain ihan muualta.

   Lainaa

  20. Tulos: +64 (82 ääntä)
   En tiiä ootko ikinä neulonu, mutta harvemmin ne puikot osoittaa suoraan neulojaan. Muissa kulmissa vatsanlävistämisen riski on olemattoman pieni.
   Kala: Joo, ulkomaailmassa on riskinsä, niitä voi välttää ainoastaan linnoittautumalla taloonsa ja talokin voi jäädä putoavan taivaankappaleen alle. Mutta… Liikenneturvallisuus on vakava asia. Liikennesäännöt, auton hallinta ja turvavyö ovat meidän mielestämme niin tärkeitä asioita, että olemme pistäneet lakiinkin niin, ettei autoa saa ajaa ennen kuin nämä asiat ovat kunnossa! Käytämme autoillessa turvatyynyjä, pyöräillessä kypärää ja kävellessä heijastimia. Auton kyydissä neulominen on vähän niin kuin takapakkia kaikista näistä turvatoimista. Vähän niin kuin ostaisi parhaat mahdolliset suojavälineet skeittauksen harjoitteluun, ettei vain satu, ja sitten alkaa harjoitella flippejä kantaen kädessään kiehuvan kuumaa vesikupillista. Eihän se vesi siellä kupissa kättä polta niin kauan, kun ei kaadu, mutta sitten jos kaatuu, sattuu kahta kauheammin. Tiedän, että on vähän noloa repiä sukkapuikoista uhkakuvia, mutta varmasti kaikki myönnätte, että ette kyllä enää IKINÄ neuloisi auton kyydissä sen jälkeen, kun kirurgit ovat kertaalleen poistaneet yhden sukkapuikon kylkiluittenne välistä, yhden vatsastanne, yhden kurkustanne ja kaksi viimeistä silmämunasta. Joten eikö olisi helpompi lopettaa autossa neulominen jo nyt, ennen kuin mitään on tapahtunut, kuin vasta sitten, kun olette jo oppineet elämään silmäproteesin kanssa?

   Lainaa

  21. Puolikiero_savolainen 15.12.2016 13:54
   Tulos: -138 (182 ääntä)
   pikkumyy: No, mulla oli ihan samanlaiset ennen synnytystä ja ihan luomut. Olen muuten pienikokoinen ja hoikka, mutta rinnat alkoivat kasvaa murrosiässä jo aikaisin ja kasvoi nopeasti. Mietin monta kertaa pienennysleikkausta, mutta onneksi ne pienenty synnytyksen jälkeen. Häpesin niitä aina, enkä tykännyt kuinka ihmiset kiinnitti niihin huomioo, vaikka yritin käyttää semmoisia paitoja, joilla ne näyttäisi pienemmiltä. Ei ole kiva, kun joku myy paitaansa ja jotkut kommentoi asiattomasti rintoja, tai, että sinä käyt oikein kyylämässä toisen tissejä facebookissa.
   Ole vaan ylpeä kaksosistasi! Ymmärrän että asiattomuudet harmittaa asiassa kuin asiassa, mutta sinulla on jotain mistä miljoonat naiset vaan haaveilee: mahtavat daisarit. Vielä jos on pitänyt muotonsa ja nännipihat sopusuhtaiset, niin aijai..

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (37 ääntä)
   joo mitä vittua :DDDDD
   Googleta gigantomastia

   Lainaa

  23. Tulos: -31 (47 ääntä)
   elikkäsjuuh: ihan sairaaaaat, ihan sairaat raitsikat! ihansairaatraitsikat! t. rane ja keravan kollit
   Pamela baywatch!!

   Lainaa

  24. himoneuloja 15.12.2016 16:17
   Tulos: +66 (78 ääntä)
   Hemi: Kas kun ei lääkäriltä kysynyt mielipidettä. Huvittavaa kun ihmiset kysyy näitä päivänselviä asioita ns. alan asiantuntijalta ja pätee sitten sillä tiedolla. Jos se ensihoidon opettaja ei koskaan ole törmännyt kolaritilanteessa sukkapuikkoihin, niin se ei varmaan tarkoita etteikö niistä vaaraa kolaritilanteessa voisi olla.
   Voi varmaan ollakin, kuten vaikka siitä tikkukaramellistä jota juuri suussasi huljuttelet kolarin sattuessa ja joka kolarin jälkeen kaivetaan aivoistasi. Väitän että suurin riski kolaritilanteessa on kuitenkin yhä aina vaan se väärin pakattu auto. Se 5 kilon nyssäkkä siellä hattuhyllyllä tai missä onkaan, tulee useamman kymmenen kilon painolla päähän ja katkasee niskan kolaritapauksessa. Jos mä kuolen siihen että sukkapuikko lävistää mut autokolarissa, niin olenpahan kuollut onnellisena puikkojeni ja lankojeni kanssa :D

   Lainaa

  25. himoneuloja 15.12.2016 16:20
   Tulos: +24 (36 ääntä)
   Kala: Joo, ulkomaailmassa on riskinsä, niitä voi välttää ainoastaan linnoittautumalla taloonsa ja talokin voi jäädä putoavan taivaankappaleen alle. Mutta… Liikenneturvallisuus on vakava asia. Liikennesäännöt, auton hallinta ja turvavyö ovat meidän mielestämme niin tärkeitä asioita, että olemme pistäneet lakiinkin niin, ettei autoa saa ajaa ennen kuin nämä asiat ovat kunnossa! Käytämme autoillessa turvatyynyjä, pyöräillessä kypärää ja kävellessä heijastimia. Auton kyydissä neulominen on vähän niin kuin takapakkia kaikista näistä turvatoimista. Vähän niin kuin ostaisi parhaat mahdolliset suojavälineet skeittauksen harjoitteluun, ettei vain satu, ja sitten alkaa harjoitella flippejä kantaen kädessään kiehuvan kuumaa vesikupillista. Eihän se vesi siellä kupissa kättä polta niin kauan, kun ei kaadu, mutta sitten jos kaatuu, sattuu kahta kauheammin. Tiedän, että on vähän noloa repiä sukkapuikoista uhkakuvia, mutta varmasti kaikki myönnätte, että ette kyllä enää IKINÄ neuloisi auton kyydissä sen jälkeen, kun kirurgit ovat kertaalleen poistaneet yhden sukkapuikon kylkiluittenne välistä, yhden vatsastanne, yhden kurkustanne ja kaksi viimeistä silmämunasta. Joten eikö olisi helpompi lopettaa autossa neulominen jo nyt, ennen kuin mitään on tapahtunut, kuin vasta sitten, kun olette jo oppineet elämään silmäproteesin kanssa?
   Ikävä pilata maalamasi mainio uhkakuva, mutta ei niitä puikkoja neuloessa saa mitenkään niin levälleen että ne tuollai hajautuis, kyllä ne on sit kokolailla kaikki siellä silmämunassa tai kylkiluissa..

   Lainaa

  26. Tulos: +19 (43 ääntä)
   malo: En tiiä ootko ikinä neulonu, mutta harvemmin ne puikot osoittaa suoraan neulojaan. Muissa kulmissa vatsanlävistämisen riski on olemattoman pieni.
   Olen neulonut jatkuvasti aina nelivuotiaasta lähtien, ja siten tiedän, että puikkojen asento vaihtelee neulottaessa. Suurimman osan ajasta kolme puikkoa roikkuu toimettomina ja yleensä sellaisessa kulmassa, etteivät voisi satuttaa neulojaa, siis silloin kun neuloo tavanomaisesti viidellä puikolla. Käsissä olevat kaksi puikkoa osoittavat neulojan asennosta riippuen joko sivuille tai viistosti neulojan keskivartaloa kohti. Puikkoa vaihdettaessa puikot viuhuvat joka suuntaan. Täten neulepuikkojen käyttäytyminen onnettomuustilanteessa riippuu siis aivan siitä, missä vaiheessa riviä mennään. Eli kuten alusta lähtien sanoin, riski on pieni, mutta riski se on silti. Jokainen voi tehdä niin kuin itse haluaa, ja minä haluan tehdä niin, että en neulo autossa. Autossahan tulee aina olla niin kuin kolari tulisi sattumaan hetkenä minä hyvänsä, koska sehän aika kirjaimellisesti voi sattua hetkenä minä hyvänsä. Jos lähdetään niuhottamaan pienistä riskeistä, niin aloitetaan sitten siitä, miten pieni jo itse onnettomuuden riski on silloin, kun kuski on selvänä ja nopeus aisoissa. Miettikää vaikka miten usein olette itse olleet liikenneonnettomuuksissa ja verratkaa sitä siihen lukumäärään, kuinka monta kertaa olette olleet liikenteessä. Onnettomuuksien osuus on olematon! Mutta silti niihin varaudutaan, kun joka päivä jollekulle kuitenkin sattuu jotain. Onnettomuuksiin varautumalla niiden määrä vähenee. Liikenteessä oleminen on maailmanlaajuisesti hyvin yleistä, mutta liikenteessä neulominen sitä vastoin on paljon harvinaisempaa. Eli siis jos ajoneuvojen kyydissä neulominen olisi yleisempi tapa, niin silloin myös neulepuikkotapaturmia tapahtuisi onnettomuuksien yhteydessä useammin. Ja jos joku epäilee, että voiko joku nössö pikku sukkapuikko muka tehdä ihmiselle vahinkoa, niin googlettakaa esim. "knitting needle accident" :D Saattaa väristyttää herkimpiä. Ei sieltä paljoa tuloksia tule, mutta kun on huono onni matkassa, saa sukkapuikollakin aika ällöä jälkeä.

   Lainaa

  27. Kukkahattuneiti 15.12.2016 18:33
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Kaikkea sattuu ja tapahtuu, itsellä on mennyt sukkupuikko pienen matkaa lantion kohdalta ihosta läpi, kun ala-asteella pojat rymistelivät ohi, joku tönäisi minua päin seinää, ja seinän ja minun väliin jäi käsityöpussukassa ollut sukkapuikko.

   Lainaa

  28. Tulos: +13 (39 ääntä)
   Jotenkin näyttäs vähän sumealta tuo rinnan raja. Toivottavasti mun silmät harittaa, en nimittäin jaksa uskoa että joku oikeasti muokkais tissinsä isommiksi, jotta voi jakaa kuvan johonkin käsityöryhmään.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Voihan niillä metallisilla sukkapuikoilla kaapata lentokoneenkin niin ehkä autossakin voi saada pahaa jälkeä aikaan ;)

   Lainaa

  30. Tulos: -13 (35 ääntä)
   Ohhoh, en tiennytkään että tissinsuurennoksia tehdäään myös akryyli+mohair+villa-yhdistelmästä. Oppia ikä kaikki!

   Lainaa

  31. Tulos: -105 (131 ääntä)
   Jeesus: Mautonta kommentoida toisen rintoja. Silikonikommenttikin olisi naurattanut vaan jos sen olisi kirjoittanut ap.
   Jassoo. Miehenä minua ei kyllä yhtään harmittaisi jos joku huomaisi valokuvasta mun jättimäisen meisselin tai joulukinkun kokoiset hauikset ja kommentois siihen että 'onpas meisselillä/hauiksella kokoa.' Mutta ehkä naiset ovatkin sitten vartaloistaan epävarmempia. Sanoisin niin, kommentisi on kuitenkin saanut sen verran peukutusta.

   Lainaa

  32. Tulos: +92 (112 ääntä)
   Kuva on ihan asiallinen, ei mitään vilauttelua, eikä mitään muutakaan epäsiveellistä. Mutta koska kyseisellä naisella sattuu olemaan hyvin muodostuneet rinnat, niin sitten ihmiset kokee olevan oikeutettua ruveta heti huuteleen kaikkia tissijuttuja. Tosi outoa. Mihin hänen teidän mielestänne pitäis pukeutua, että saisi elää rauhassa ilman kaikenmaailman kuolaposkien kommentteja?

   Lainaa

  33. Kiikkustuoli 16.12.2016 3:01
   Tulos: -34 (48 ääntä)
   Kala: Olen neulonut jatkuvasti aina nelivuotiaasta lähtien, ja siten tiedän, että puikkojen asento vaihtelee neulottaessa. Suurimman osan ajasta kolme puikkoa roikkuu toimettomina ja yleensä sellaisessa kulmassa, etteivät voisi satuttaa neulojaa, siis silloin kun neuloo tavanomaisesti viidellä puikolla. Käsissä olevat kaksi puikkoa osoittavat neulojan asennosta riippuen joko sivuille tai viistosti neulojan keskivartaloa kohti. Puikkoa vaihdettaessa puikot viuhuvat joka suuntaan. Täten neulepuikkojen käyttäytyminen onnettomuustilanteessa riippuu siis aivan siitä, missä vaiheessa riviä mennään.
   Erinäisiä vuosikymmeniä sitä on tullut neulottua, mutta yhtään "riviä" en ole kyllä saanut aikaiseksi, lukuisia kerroksia sen sijaan on langasta syntynyt. En ole myöskään onnistunut saamaan puikkoja "viuhumaan joka suuntaan". Neulotaanpa sitten pitkillä, pyörö- tai sukkapuikoilla, puikon pää ei missään vaiheessa osoita neulojaa kohti, vaan puikkoja pidetään poikittain neulojaan nähden. Tosin puikon toinen pää on ylempänä kuin toinen, jolloin kaksi puikkoa muodostaa X:n. Nyt kyllä heräsi uteliaisuus; neulooko Kala jotenkin eritavalla kuin ihminen?

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (40 ääntä)
   Kiikkustuoli: Erinäisiä vuosikymmeniä sitä on tullut neulottua, mutta yhtään “riviä” en ole kyllä saanut aikaiseksi, lukuisia kerroksia sen sijaan on langasta syntynyt. En ole myöskään onnistunut saamaan puikkoja “viuhumaan joka suuntaan”. Neulotaanpa sitten pitkillä, pyörö- tai sukkapuikoilla, puikon pää ei missään vaiheessa osoita neulojaa kohti, vaan puikkoja pidetään poikittain neulojaan nähden. Tosin puikon toinen pää on ylempänä kuin toinen, jolloin kaksi puikkoa muodostaa X:n. Nyt kyllä heräsi uteliaisuus; neulooko Kala jotenkin eritavalla kuin ihminen?
   Jos neulot tavallista kaulaliinaa (tms.), niin silloin yksi puikollinen on yksi kerros. Jos neulot usealla puikolla pyöreää neulosta, kuten tavallista sukkaa viidellä puikolla, niin oletko huomannut, että silloin se yksi kerros jakautuu neljälle puikolle? Silloin yksi puikollinen ei siis ole yksi kokonainen kerros. Yhtä puikollista kukin kutsuu niin kuin kutsuu, minä kutsun yleensä riviksi tai puikoksi. Eli siis yhden rivin neulomisessa on tasan samat vaiheet kuin yhden kerroksen neulomisessa, mutta kerroksen neulomisessa näitä vaiheita on vain nelinkertainen määrä riviin nähden, joten sen takia on tarpeen kuvailla vain yhden rivin neulomisen vaiheita silloin, kun haluaa kuvata yhden kerroksen neulomisen vaiheita. Ja kokeilepa ihan huviksesi tehdä käytännössä noin kuin juuri verbaalisesti kuvasit. Kokeile neuloa kokonainen kerros viidellä puikolla niin, että yksikään puikko ei missään vaiheessa osoita vartaloasi kohti edes pienessä viistossa. En sitten tiedä sinusta ihmisestä, mutta ainakin näin Kalana neuloessa tapahtuu niin, että kun vedän langan vanhan kerroksen silmukan läpi muodostaakseni uuden silmukan, niin seuraavan rivin ja edellisen rivin puikot kiertyvät alakautta osoittamaan vatsaani tuohon kohdun alueelle. Riviä vaihdettaessa edellinen puikko osoittaa minua hetkellisesti tuohon silmien alueelle, siinä juuri ennen kuin neulon seuraavan puikon ensimmäisen silmukan. Jos neuloo vain kahdella puikolla, niin silloin on mahdollista neuloa kokonainen rivi ilman, että osoittaa itseään puikoilla. Sitten pitää kääntää työ. Kerro minulle, miten normaalisti käännät työn, jos puikot eivät kerran senkään aikana osoita vartaloasi kohti? Työnnätkö koko työn kauemmas vartalostasi ja käännät sitä kuin helikopterin roottoria niin, että ylös osoittavat päät osoittavat pääsi yläpuolelle ja alas osoittavat päät osoittavat polviesi yli tyhjään ilmaan? Vai käännätkö työsi kuten normaali ihminen ja viuhautat puikot ympäri niin, että ne hetkellisesti osoittavat vatsasi seudulle? Tämähän koskee pelkkiä kaksi- ja viisipuikkoisia aina oikein-töitä. Jokaisella on oma tyylinsä ja asentonsa neuloa, mutta en usko, että sinun tapasi olisi niin erilainen minun tavastani, ettet tosiaan koskaan osoittelisi vartaloasi puikoilla. Ihan vain havainnollistukseksi: Mieti, että joku kamala tyyppi tulisi, sitoisi sinut tuoliin ja sanoisi tappavansa sinut heti siihen paikkaan, jos et tottele. Sitten hän käskisi sinun neuloa tauotta, ja kertoisi potkaisevansa sinua pian lujaa selkään niin, että lennät eteenpäin. Voisitko todellakin turvallisin mielin neuloa tavanomaisella tyylilläsi tavanomaisessa asennossasi ilman huolen häivää siitä, minne neulepuikot tulevat sinua osumaan? Ja sitten lopuksi vielä se sellainen pikkujuttu. Kun liikenneonnettomuus ei ole mikään tavanomainen neulomistilanne. Tai enhän minä sinusta ihmisestä tiedä, mutta ainakaan minä näin Kalana en yleensä mene liikenneonnettomuuksiin neulomaan. Katsos, kun autoilla on vähän sellainen taipumus mennä ns. mukkelis makkelis kolarin sattuessa. Ja tiedemiehet ovat arvelleet, että auton sisällä olevilla ihmisillä ja esineillä saattaisi olla tämä sama taipumus! Eli vaikka normaalisti neuloisit kuin mikäkin ufo hemmo etkä koskaan osoittaisi puikon kärjellä vartaloasi kohti edes viistossa, niin se saattaa muuttua autokolarin sattuessa. Oikein pahan rysäyksen jäljiltä saatat löytää puikon vaikka säärestäsi, vaikka minäkin kyllä uskon, jos sanot ettet normaalisti neulo jaloillasi. Eli siis tee ihan miten sinua huvittaa, neulo vaikka jokaisella ajomatkalla koko loppuelämäsi ajan. Luultavimmin sinulle ei tule sattumaan yhtään mitään. Mutta se minua ärsyttää, kun yritetään väittää, ettei neulepuikoista muka voisi koitua onnettomuudessa mitään harmia. Sellaisen väärän käsityksen haluan korjata.

   Lainaa

  35. Tulos: -75 (99 ääntä)
   Xfff: Kuva on ihan asiallinen, ei mitään vilauttelua, eikä mitään muutakaan epäsiveellistä. Mutta koska kyseisellä naisella sattuu olemaan hyvin muodostuneet rinnat, niin sitten ihmiset kokee olevan oikeutettua ruveta heti huuteleen kaikkia tissijuttuja. Tosi outoa. Mihin hänen teidän mielestänne pitäis pukeutua, että saisi elää rauhassa ilman kaikenmaailman kuolaposkien kommentteja?
   Mutta jos on oikeasti sitä mieltä että kyseisellä naisella on hyvännäköiset rinnat, eikö sitä saa sanoa?

   Lainaa

  36. niimpä niin 16.12.2016 11:35
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Mitä hittoa kutooko porukka jotain helvetin sukkia ratissa? Oikeesti, paljon ulvotaan siitä että äijät ajelee ylinopeutta tai vetää hallitusti lintassa, mutta sentään ne ei jumalauta kudo jotain huiveja siellä liikenteen keskellä.
   Niihä sitä luulee hallitusti vetävänsä ;) vissiin triggeröidyit

   Lainaa

  37. Tulos: -54 (100 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Ole vaan ylpeä kaksosistasi! Ymmärrän että asiattomuudet harmittaa asiassa kuin asiassa, mutta sinulla on jotain mistä miljoonat naiset vaan haaveilee: mahtavat daisarit. Vielä jos on pitänyt muotonsa ja nännipihat sopusuhtaiset, niin aijai..
   Et nyt ymmärrä sitä universaalia totuutta että nainen ei vain voi olla tyytyväinen mihinkään. Koskaan. Mitenkään. Jos tissit ovat pienet niin naisella tuppaa olemaan itsetunto-ongelmia, jos ne ovat normaalit niin niillä ei saa huomiota, jos ne ovat isot niin niillä saa liikaa huomiota. Jos nainen ei saa huomiota ulkonäöstään niin hän vajoaa itsesääliin ja kuvittelee muiden ajattelevan itsestään ties mitä. Jos hän taas saa huomiota niin siitä tehdään kuitenkin ongelma koska se on aina vääränlaista,liian pervoa, seksististä, tulee väärältä henkilöltä jne... Ja huomiohan on hyväksyttävää vain täydellisiltä unelmamiehiltä. Jokainen päättää itse mitä facebookkiin laittaa ja kenen näkyvillä se on. Ja jos kuljet julkisella paikalla niin et voi asetella sääntöjä että kuka sinua saa katsoa. On tietysti ymmärrettävää että jos joku tuijottaa niin että silmät putoavat päästä tai tissit ovat 6kg wreckinbalssit niin se voi olla ongelmallista.

   Lainaa

  38. Tulos: -49 (89 ääntä)
   Ai niin unohtui vielä se että syy naisen tyytymättömyyteen on tietenkin automaattisesti miehen. Huomasittekos muuten että tässä kyseisessä tapauksessa rintoja kommentoi nainen ja vielä positiiviseen sävyyn?

   Lainaa

  39. Tulos: -12 (42 ääntä)
   Saisinko lisää kuvia tuosta villapaidasta?

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Wiseman: Ai niin unohtui vielä se että syy naisen tyytymättömyyteen on tietenkin automaattisesti miehen. Huomasittekos muuten että tässä kyseisessä tapauksessa rintoja kommentoi nainen ja vielä positiiviseen sävyyn?
   Itse ainakin lähinnä otin kantaa tähän feissarimokien kommenttiketjuun.

   Lainaa

  41. Tulos: -34 (38 ääntä)
   Onko tuo "Laura" nainen,jäätävän kokoiset lapaset :O

   Lainaa

  42. Tulos: -37 (67 ääntä)
   Jeesus: Mautonta kommentoida toisen rintoja. Silikonikommenttikin olisi naurattanut vaan jos sen olisi kirjoittanut ap.
   Vituttaa myös ihmiset jotka a) pahottaa mielensä ja b) tekee sen toisen ihmisen puolesta

   Lainaa

  43. Tulos: -23 (55 ääntä)
   pikkumyy: No, mulla oli ihan samanlaiset ennen synnytystä ja ihan luomut. Olen muuten pienikokoinen ja hoikka, mutta rinnat alkoivat kasvaa murrosiässä jo aikaisin ja kasvoi nopeasti. Mietin monta kertaa pienennysleikkausta, mutta onneksi ne pienenty synnytyksen jälkeen. Häpesin niitä aina, enkä tykännyt kuinka ihmiset kiinnitti niihin huomioo, vaikka yritin käyttää semmoisia paitoja, joilla ne näyttäisi pienemmiltä. Ei ole kiva, kun joku myy paitaansa ja jotkut kommentoi asiattomasti rintoja, tai, että sinä käyt oikein kyylämässä toisen tissejä facebookissa.
   Ihanko oikeasti? Toinen myy paitaa ja toiset asiattomasti kehtaavat tissejä kommentoida? Voi myydä paitaa ja voi myydä paitaa. Huomaatko yhtään miten tuo kuva on otettu? Se on otettu ihan tarkotuksella niin, että rinnat korostuu, eipä nyt liu'uta sivuraitehille. On isoja tissejä, on pieniä tissejä, on myös keskikokosia, mutta kyse onkin nyt siitä miten ne tuodaan esille ja mitäs tässä nyt oikein myytiinkään. Toki ymmärrän kuvakulman siinä mielessä, että jos tekijä halusi tuoda esille sen, että "tämä paita korostaa rintoja". Mutta ei nyt huijata itseämme sillä etteikö myyjä olis ihan tahallaan halunnut tuoda rintavarustustaan esille. Jos ei olis, niin sen olisi voinut ihan helposti kyllä välttää.

   Lainaa

  44. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Heh: Vituttaa myös ihmiset jotka a) pahottaa mielensä ja b) tekee sen toisen ihmisen puolesta
   Eli sinä pahoitat mielesi siitä kun kaikki ei tykkää sun tissikommenteista? Ensinnäkään sinulla ei ole mitään hajua kuka tuo kyseinen nainen on. Toisekseen, vaikka olisikin, niin jotkut asiat ovat yksityisiä ja jotkut julkisia. Toisten intiimialueiden kommentoiminen julkisesti on halventavaa, tuskin hän mitenkään erityisesti haluaa tulla esineellistetyksi. Kuvan voi laittaa johonkin muuhun paikkaan, jos sellaisia haluja on. Joillakin on. Hän ei ole edes mikään julkisuuden henkilö, eikä hän myöskään valinnut joutumistansa feissarimokat.com nettisivulle. Ainiin, mutkun me ollaan internetissä. Internetissä kaikki on sallittua ja millään ei ole mitään väliä tämän 4chanin kasvattaman sukupolven mielestä. Kohteeksi voi ottaa kenet tahansa missä asiayhteydessä tahansa ja jos joku siitä loukkaantuu, niin hän on vain huumorintajuton ja asian voi aina repiä vieläkin irvokkaammaksi.

   Lainaa

  45. Tulos: +38 (56 ääntä)
   riesa: Huomaatko yhtään miten tuo kuva on otettu? Se on otettu ihan tarkotuksella niin, että rinnat korostuu, eipä nyt liu’uta sivuraitehille. On isoja tissejä, on pieniä tissejä, on myös keskikokosia... Jne
   Miten otetaan kuva ilman tissejä? Ehkä jesarilla vois koittaa tietenkin teipata littanaks ja sitten kuvata. Tuleeko muita keinoja mieleen?

   Lainaa

  46. Tulos: -20 (30 ääntä)
   Kerro: Miten otetaan kuva ilman tissejä? Ehkä jesarilla vois koittaa tietenkin teipata littanaks ja sitten kuvata. Tuleeko muita keinoja mieleen?
   Otetaan kuva takaa päin? Rajataan kuvaa niin ettei siinä näy vatsan yläpuolelta mitään? Laitetaan villapaita miehen päälle? Pikselöidään kuvasta rinnat pois?

   Lainaa

  47. Tulos: +28 (38 ääntä)
   foo: Otetaan kuva takaa päin? Rajataan kuvaa niin ettei siinä näy vatsan yläpuolelta mitään? Laitetaan villapaita miehen päälle? Pikselöidään kuvasta rinnat pois?
   Mut tossa takaa päin kuvaamisessa tulee sitten kuvaan mukaan se kaiken pahuuden alku ja juuri, eli peppu. Sekin pitää kai pikselöidä sitten. Parasta olis ehkä kuvata vaan pieni kohta jostain kyljestä tms. ja varoo ettei kudelman läpi näy vaan mitään. Tietty sitten voi jäädä vähän epäselväks, et minkälainen se paita sit lopultakaan on, mut tärkeiden asioiden takia pitää uhrautua.

   Lainaa

  48. Maalaisjärkeä, kiitos 20.12.2016 8:59
   Tulos: -25 (45 ääntä)
   Itsetunto-ongelmaisille ulkonäköön kohdistuva kommentointi on varmasti ongelmallista. Uskallan kuitenkin veikata, että Laura ei olisi tuollaista kuvaa itsestään postannut, jos hänellä sellaisia ongelmia olisi... Muutenkin tämä toisten puolesta tapahtuva mielensäpahoittaminen on sangen valitettava ilmiö.

   Lainaa

  49. Tulos: +35 (55 ääntä)
   Maalaisjärkeä, kiitos: Itsetunto-ongelmaisille ulkonäköön kohdistuva kommentointi on varmasti ongelmallista. Uskallan kuitenkin veikata, että Laura ei olisi tuollaista kuvaa itsestään postannut, jos hänellä sellaisia ongelmia olisi…
   Vaikka Lauralla ei varmasti olekaan itsetunto-ongelmia, niin ei kait se silti sitä tarkoita, että hänen tissinsä olisivat nyt vapaata riistaa kenen tahansa analytoitavaksi jossain internetin anynyymisaitilla? Ihan vaan sen takia kun ovat olemassa? Kuva todellakin linkitettiin hitto soikoon Facebookin neulontasivulle. Ei johonkin yhdistyneet mammografit ry:n nettifoorumille, tai pervopepen palauteblogiin.

   Lainaa

  50. Tulos: -24 (48 ääntä)
   Kerro: Miten otetaan kuva ilman tissejä? Ehkä jesarilla vois koittaa tietenkin teipata littanaks ja sitten kuvata. Tuleeko muita keinoja mieleen?
   No voi hitto sentään, sanoinko ettei rintoja sais näkyä ollenkaan? En. Mutta jos tosissas oot sitä mieltä, ettei tuo kuvakulma korosta rintoja, niin alan olla huolissani sun näkökyvystä. Eli kuvakulmaa muuttamalla, esimerkiksi vähän yläviistosta, ne eivät korostuis noin hemmetisti. Mahoton älämölö jos ihmiset kommentoi kuvassa selvästi korostuvaa asiaa, älkää nyt herranjestas loukkaantuko taas niin herkästi.

   Lainaa

  51. Tulos: +20 (32 ääntä)
   riesa: No voi hitto sentään, sanoinko ettei rintoja sais näkyä ollenkaan? En. Mutta jos tosissas oot sitä mieltä, ettei tuo kuvakulma korosta rintoja, niin alan olla huolissani sun näkökyvystä. Eli kuvakulmaa muuttamalla, esimerkiksi vähän yläviistosta, ne eivät korostuis noin hemmetisti. Mahoton älämölö jos ihmiset kommentoi kuvassa selvästi korostuvaa asiaa, älkää nyt herranjestas loukkaantuko taas niin herkästi.
   Melkein tekisi mieli tehdä graafinen ohjeistus näiden ohjeiden perusteella siitä, että mistä kuvakulmasta pitää kuvata itsensä, jotta kaikilla ei olisi syytä heti lähetä kommentoimaan jotain ruumiinosaa, koska "se korostuu". Eli näillä näkymin parhaat ohjeet olis "Kuvaa esimerkiksi hiukan yläviistosta, jotta rinnat ei korostuisi." Mutta entä jos Laura halusikin korostaa sitä paitaa? Tähän kaipaisin hiukan täsmennystä vielä. Eli jos tarkoitus on kuvata paita itsensä päällä, mutta haluaisi kommentteja pelkästään vaan paidasta, joka mielellään näkyisi kuvasta hyvin? Miten se tehdään? Yläviistosta kuvattuna perspektiivi kuitenkin vääristää niin, että paidan alaosa ei välttämättä näy niin hyvin.

   Lainaa

  52. Maalaisjärkeä, kiitos 21.12.2016 9:03
   Tulos: -24 (40 ääntä)
   ggre: Vaikka Lauralla ei varmasti olekaan itsetunto-ongelmia, niin ei kait se silti sitä tarkoita, että hänen tissinsä olisivat nyt vapaata riistaa kenen tahansa analytoitavaksi jossain internetin anynyymisaitilla? Ihan vaan sen takia kun ovat olemassa? Kuva todellakin linkitettiin hitto soikoon Facebookin neulontasivulle. Ei johonkin yhdistyneet mammografit ry:n nettifoorumille, tai pervopepen palauteblogiin.
   Elämä on huomattavasti helpompaa, jos ei pahoita mieltään aivan kaikesta, etenkään toisten ihmisten puolesta. Minun mielestäni on ihan hyvä, että joku joskus sanoo ääneen sen mitä moni muu - ­­­­­­­­­­­sanoisinko jopa suurin osa - ajattelee. Valitettavaa on myös se, että yhdistät naisen rinnat (tai niihin kohdistuvan kiinnostuksen) pervoiluun.

   Lainaa

  53. Tulos: -21 (33 ääntä)
   ggre: Vaikka Lauralla ei varmasti olekaan itsetunto-ongelmia, niin ei kait se silti sitä tarkoita, että hänen tissinsä olisivat nyt vapaata riistaa kenen tahansa analytoitavaksi jossain internetin anynyymisaitilla? Ihan vaan sen takia kun ovat olemassa? Kuva todellakin linkitettiin hitto soikoon Facebookin neulontasivulle. Ei johonkin yhdistyneet mammografit ry:n nettifoorumille, tai pervopepen palauteblogiin.
   Eipä se kiellettyä ole. Eikä väärin tai mitenkään luonnotonta tai pervoa. On kyllä miellttävää katseltavaa tuollaiset kannut :)

   Lainaa

  54. Tulos: -22 (34 ääntä)
   Myös te nalkuttajat olette osaltanne antamassa huomiota lauran tisseille eikä hänkään varmasti olisi ainakaan kovin ylpeä teistä.

   Lainaa

  55. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Maalaisjärkeä, kiitos: Elämä on huomattavasti helpompaa, jos ei pahoita mieltään aivan kaikesta, etenkään toisten ihmisten puolesta. Minun mielestäni on ihan hyvä, että joku joskus sanoo ääneen sen mitä moni muu – ­­­­­­­­­­­sanoisinko jopa suurin osa – ajattelee. Valitettavaa on myös se, että yhdistät naisen rinnat (tai niihin kohdistuvan kiinnostuksen) pervoiluun.
   Nah, en mä tästä ole mieltäni pahoittanut. Mun mielestä on vaan kummallista, kun tässä ulkonäkökeskeisessä kulttuurissa toisten ulkonäön arvioiminen on jo itsessänsä melkein kansalaisvelvollisuus riippumatta mistä asiasta ollaan puhumassa. Jota harva kyseenalaistaa. Esimerkiksi tässä Lauran tapauksessa hän selkeästi toi esille tekemäänsä vaatekappaletta ja varmaan kaipaillut siihen palautetta. Jo kolmas kommentti keskittyi Lauran rintoihin ja neljännessä kommentissa mietittiin, että ovatko rinnat sittenkin silikonia? Tilanne olisi sama, jos joku täällä vaikka tässä kommenttiketjussa alkaisi suoltamaan tekstiä yht'äkkiä jostain ihan täysin asiaankuulumattomasta, esim. tekstiä Jyrki Kataisen blogista, muiden yrittäessä pysyä asiassa. Kyllähän Jyrkin teksti varmaan ihan asiallista on, mutta täytyykö sitä nyt tähän, ja joka hitsin muuhunkin keskusteluun tunkea? Mun mielestä ei pidä. Kyllähän minunkin mielestäni Lauralla, ja naisilla yleensäkin on kauniit rinnat, mutta onko se asia josta pitäisi huomautella joka tilanteessa julkisesti? Saatan olla ujo maalaispoika ja ehkä vanhanaikainenkin, mutta koitan silti puhua muille ihmisille silleen kun toivoisin että mua puhutellaan. En haluaisi että esim. facebookissa lähdetään arvioimaan vaikka mun sukuelimiä julkisesti (vaikka rinnat ei ihan sama asia olekaan). Jos liityn johonkin harrasteryhmään, niin mun mielestä olis myös kiva, että siellä puhuttaisiin lähinnä siitä harrastuksesta, eikä esim tisseistä. Niistä on kuitenkin netti täynnä tekstiä jo muutenkin ja niiden arvioimiselle on varmaan jo useampiakin facebookkanavia varattuna, jotka haluaa sellaista tehdä. Eipä mulla muuta.

   Lainaa

  56. No tuo selittää 23.12.2016 6:38
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Sinttu: Höpö höpö, koivuiset ja bambuiset puikot katkeaa kyllä paljon ennen kuin tunkeutuvat nahan ja rasvan läpi sisäelimiin. Eikä ne metallisetkaan niin terävät ole. Eiköhän kolaritilanteessa tosiaan riski loukkaantua tule jostain ihan muualta.
   En pitäisi vaarattomana kolaritilanteessa. Riippuu paljon nopeudesta. Pyörremyskyissä olkiakin iskeytyy hirsistä läpi.

   Lainaa

  57. no lämmittähän 23.12.2016 6:40
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Karpalo: Kun lanka on 84% akryylia, niin ei se kyllä kauheasti pakkasilla lämmitä.
   Lämmittää. Lämmittävä komponentti on neuleeseen siältyvä ilma, eikä se lanka.

   Lainaa

  58. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Kala: Joo, ulkomaailmassa on riskinsä, niitä voi välttää ainoastaan linnoittautumalla taloonsa ja talokin voi jäädä putoavan taivaankappaleen alle. Mutta… Liikenneturvallisuus on vakava asia. Liikennesäännöt, auton hallinta ja turvavyö ovat meidän mielestämme niin tärkeitä asioita, että olemme pistäneet lakiinkin niin, ettei autoa saa ajaa ennen kuin nämä asiat ovat kunnossa! Käytämme autoillessa turvatyynyjä, pyöräillessä kypärää ja kävellessä heijastimia. Auton kyydissä neulominen on vähän niin kuin takapakkia kaikista näistä turvatoimista. Vähän niin kuin ostaisi parhaat mahdolliset suojavälineet skeittauksen harjoitteluun, ettei vain satu, ja sitten alkaa harjoitella flippejä kantaen kädessään kiehuvan kuumaa vesikupillista. Eihän se vesi siellä kupissa kättä polta niin kauan, kun ei kaadu, mutta sitten jos kaatuu, sattuu kahta kauheammin. Tiedän, että on vähän noloa repiä sukkapuikoista uhkakuvia, mutta varmasti kaikki myönnätte, että ette kyllä enää IKINÄ neuloisi auton kyydissä sen jälkeen, kun kirurgit ovat kertaalleen poistaneet yhden sukkapuikon kylkiluittenne välistä, yhden vatsastanne, yhden kurkustanne ja kaksi viimeistä silmämunasta. Joten eikö olisi helpompi lopettaa autossa neulominen jo nyt, ennen kuin mitään on tapahtunut, kuin vasta sitten, kun olette jo oppineet elämään silmäproteesin kanssa?
   Jos puikot lentävät kolarin sattuessa noihin suuntiin, niin kutominen kannattaisi lopettaa kokonaan. Ainakin joskus muinoin kutoessani puikot olivat vaakasuorassa linjassa vartaloni kanssa, eivät kohtisuoraan. Vai kudoinkohan väärin? Ja heijastimet ovat todellakin pakolliset, jos haluaa selvitä jalankulkijana hengissä. Jos jäät pimeällä auton alle ilman heijastinta, niin voit syyttää melkein aina itseäsi. Kuten myös pyöräilykypärä. Itsesuojeluvaistoa. Turvatyynyt ja turvavyöt ovat jo lain pakottamat, samoin kännykän käytön kielto ajon aikana, kypärä ja heijastimet vain vahvasti suositeltuja tai niiden käyttämättä jättämisestä ei saa rangaistusta. Sukkapuikot, really?

   Lainaa

  59. Latevaankin 26.12.2016 2:31
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Sinttu: Höpö höpö, koivuiset ja bambuiset puikot katkeaa kyllä paljon ennen kuin tunkeutuvat nahan ja rasvan läpi sisäelimiin. Eikä ne metallisetkaan niin terävät ole. Eiköhän kolaritilanteessa tosiaan riski loukkaantua tule jostain ihan muualta.
   Kyllä ne vaan on niin teräviä että lävistävät ihon. Tuttu oli istunut nimittäin sukkapuikon päälle ja lähes puoli puikkoa oli pakarassa kiinni (onneksi tuhtimpi tätyli niin rasvakudos suojasi).

   Lainaa

  60. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Ole vaan ylpeä kaksosistasi! Ymmärrän että asiattomuudet harmittaa asiassa kuin asiassa, mutta sinulla on jotain mistä miljoonat naiset vaan haaveilee: mahtavat daisarit. Vielä jos on pitänyt muotonsa ja nännipihat sopusuhtaiset, niin aijai..
   Ai että kun riepoo sun kaltaiset ihmiset jotka kuvittelee että kaikilla muillakin on vaan seksistiset ajatukset mielessä. Tajuaksä että just tollasten kommenttien takia osa naisista ei osaa olla mitenkään päin missään kun ei osata muuta nähdä kuin ne "daisarit" (helvetin urpo sana muuten). Tiesitkö et ihmisillä on myös aivot ja tunteet? Ja ettei todellakan ole kohteliaisuus se että minne tahansa mebeekin niin ihmiset profiloi joittenki rintojen takia? Sun kommentti vaan kiteytti just sen mitä naiset on tässä kertonu: tollasten urpojen takia nimenomaan aletaan pukeutumaan telttoihin ja häpeämään jopa kaupassa käyntiä. Helvetin juntti.

   Lainaa

  61. Tulos: +14 (18 ääntä)
   cbcvb: Melkein tekisi mieli tehdä graafinen ohjeistus näiden ohjeiden perusteella siitä, että mistä kuvakulmasta pitää kuvata itsensä, jotta kaikilla ei olisi syytä heti lähetä kommentoimaan jotain ruumiinosaa, koska “se korostuu”. Eli näillä näkymin parhaat ohjeet olis “Kuvaa esimerkiksi hiukan yläviistosta, jotta rinnat ei korostuisi.” Mutta entä jos Laura halusikin korostaa sitä paitaa? Tähän kaipaisin hiukan täsmennystä vielä. Eli jos tarkoitus on kuvata paita itsensä päällä, mutta haluaisi kommentteja pelkästään vaan paidasta, joka mielellään näkyisi kuvasta hyvin? Miten se tehdään? Yläviistosta kuvattuna perspektiivi kuitenkin vääristää niin, että paidan alaosa ei välttämättä näy niin hyvin.
   Täyttä asiaa. Lisäisin vielä että jos paitaa olisi joku asiallisesti ostamassa niin ihan oikeasti on pätevä informaatio sekin että sopiiko paita isompi rintaiselle ollenkan. Neule toki voi joustaa, riippuen siitä miten on neulottu. Mutta on siitä nyt ihan oikeasti apua että ostajakin näkee minkä kokoinen paita on kyseessä. Järjettömän asiatonta käytöstä ihmisiltä se että pitää oikein velvollisuuttaan kommentoida toisen ulkonäköä miettimättä pätkääkään miltä se omalle kohdalle osuessaan tuntuis.

   Lainaa

  62. Tulos: +17 (23 ääntä)
   cbcvb: Melkein tekisi mieli tehdä graafinen ohjeistus näiden ohjeiden perusteella siitä, että mistä kuvakulmasta pitää kuvata itsensä, jotta kaikilla ei olisi syytä heti lähetä kommentoimaan jotain ruumiinosaa, koska “se korostuu”. Eli näillä näkymin parhaat ohjeet olis “Kuvaa esimerkiksi hiukan yläviistosta, jotta rinnat ei korostuisi.” Mutta entä jos Laura halusikin korostaa sitä paitaa? Tähän kaipaisin hiukan täsmennystä vielä. Eli jos tarkoitus on kuvata paita itsensä päällä, mutta haluaisi kommentteja pelkästään vaan paidasta, joka mielellään näkyisi kuvasta hyvin? Miten se tehdään? Yläviistosta kuvattuna perspektiivi kuitenkin vääristää niin, että paidan alaosa ei välttämättä näy niin hyvin.
   Täyttä asiaa. Lisäisin vielä että jos paitaa olisi joku asiallisesti ostamassa niin ihan oikeasti on pätevä informaatio sekin että sopiiko paita isompi rintaiselle ollenkan. Neule toki voi joustaa, riippuen siitä miten on neulottu. Mutta on siitä nyt ihan oikeasti apua että ostajakin näkee minkä kokoinen paita on kyseessä. Järjettömän asiatonta käytöstä ihmisiltä se että pitää oikein velvollisuuttaan kommentoida toisen ulkonäköä miettimättä pätkääkään miltä se omalle kohdalle osuessaan tuntuis.
   foo: Mutta jos on oikeasti sitä mieltä että kyseisellä naisella on hyvännäköiset rinnat, eikö sitä saa sanoa?
   Ööh...ei? Miksi sun olisi ihan pakko päästä sitä päätäsi aukomaan? Miksi sinulla edes olisi automaattisesti oikeus kommentoida toisen ulkonäköä? Voisko vaikka katsoa henkilöä kokonaisena ihmisenä ja sitten vaikka sania että on nätti tms.? Ja tuokin kannattaa tehdä tyylillä eikä kuolata kuin joku vajakki.

   Lainaa

  63. Tulos: 0 (0 ääntä)
   jukkapalmu: Miten noi tissit näyttää just photoshopin Warp- toolista tulleilta...
   Eipä ovi kuitenkaan pullosta/vääntyile.

   Lainaa

  64. Yrjö_Komero 5.3.2023 18:10
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Pudotin kerran virkkuukoukun ja kun yritin ottaa sen kiinni, onnistuin sen iskemään reiteeni pystyyn. Yleisin paikka sukkapuikkolle ihmiskehossa on kuitenkin Gluteus maximus, hyvinä vaihtoehtoina kämmenet ja jalkapohjat. Saattaisin hyvinkin neuloa autossa, mutta kyllä niillä teräksisillä ja puisilla puikoilla onnistuu ihmiskehon lävistämään, kun on riittävästi voimaa matkassa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, rinnat, silikonit, auto, onnettomuus, materiaali, koostumus, turvatyynyt, neulonta, neuloa, neule, villasukka