Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 23

Nyt kannattaa olla tarkkana! Joulukuusen latvatähtikin saattaa loukata jotakin.
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 23
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Yökyöpeli 20.12.2016 0:22
   Tulos: +1369 (1399 ääntä)
   Mariannen huumori on tainnut roikkua hirressä jo pidemmän aikaa.

   Lainaa

  2. Tulos: +781 (799 ääntä)
   Ei riipu, mutta on ohjeet kuinka voi riippua.

   Lainaa

  3. kansankynttilä 20.12.2016 0:55
   Tulos: +617 (623 ääntä)
   Miksi Kaisa on sydämeeni joulun teet ryhmässä?

   Lainaa

  4. Tulos: +353 (385 ääntä)
   Outoa että hirttosilmukasta tullee vain itsari mieleen vaikka keksintö on alunperin tarkoitettu muiden ihmisten hirttämiseen. Hevosvarkaiden yms. Toimisi se sellaisessa vieläkin.

   Lainaa

  5. Huumorintaju jäljellä 20.12.2016 1:20
   Tulos: +613 (625 ääntä)
   No huhhuh... Itse olen ollut vaikeasti masentunut niin kauan kuin muistan, ja itsemurha on käynyt useasti lähellä. Silti tämä nauratti. Itseasiassa juuri tällaiset pienet hauskat asiat auttavat jaksamaan. Jokaisella toki omanlaisensa huumorintaju, mutta maailmassa on muitakin asioita joiden tähden kannattaa loukkaantua, kuin tyyny.

   Lainaa

  6. Tulos: +62 (114 ääntä)
   Onko tää sopiva lahja masentuneelle :')

   Lainaa

  7. Tulos: +432 (444 ääntä)
   Minulta on kuollut paras ystävä hirttäytymällä. Silti tämä huvitti. Ja olisi huvittanut tuota nimenomaista ystäväänikin, hän piti juuri tällaisesta karummasta huunorista. Elämä ei ole kuolemanvakavaa.

   Lainaa

  8. Tulos: +293 (301 ääntä)
   Kyllä mä itsekin masentuneena oon sitä mieltä, että musta huumori auttaa jaksamaan. Mitä iloa on siitä, että kaikesta pahoittaa mielensä? Eiköhän tässä maailmassa oo ihan tarpeeks murheita ilmankin, joten parempi kun ei ota kaikkea niin vakavasti. :)

   Lainaa

  9. Tulos: +244 (254 ääntä)
   Pidemmän aikaa masennusta sairastaneena ja sitä lopullista ratkaisuakin miettineenä (luopunut niistä ajatuksista, tahdon elää) naurahdin tuolle tyynylle. Toi aidosti hyvän mielen, että sai hymyn kasvoilleen. Onhan tuo nyt ihan pirun huvittava :')

   Lainaa

  10. Naurun paikka 20.12.2016 9:05
   Tulos: +157 (161 ääntä)
   No niin, siinäs kuulitte. Huumoripoliisi Marianne kertoo, ettei tuossa ole mitään hauskaa. Voitte lakata virnuilemasta.

   Lainaa

  11. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Riippuu köydestä.

   Lainaa

  12. Tulos: +66 (82 ääntä)
   Jeesus ei rakasta synkällä huumorintajulla varustettuja. Voi sentään. ;(

   Lainaa

  13. kirppistelijä 20.12.2016 10:04
   Tulos: +142 (146 ääntä)
   Olen tuossa ryhmässä ja kommentteja oli aika paljon enemmän. Osa tosiaan näki hauskuuden tässä, kun ei mennyt suunnittelijalla ajatus ihan putkeen, mutta osa tosiaan veti hernettä nenään, että "ei tässä ole mitään hauskaa, ei tälle saa nauraa". Jengi, kun ei tajua, ettei tässä naureta sille, että joku tekee itsemurhan. Ja joku taisi jopa pahoittaa mielensä siksi, että tämä tyyny laittaa ajatuksia itsetuhoisten mieliin, eli tyynyn vika siis, jos joku keksii hirttää itsensä. On meitä moneen junaan, mutta pitäisi tuollaisessa ryhmässä ymmärtää olla pahoittamatta mieltään näistä mokista. Nykyään ihmiset ei vaan tunnu osaavan sivuuttaa asioita, jotka heitä ärsyttää vaan pitää aina kommentoida ja alkaa itkeä, miten on väärin tällaista julkaista.

   Lainaa

  14. Tulos: +129 (133 ääntä)
   Tuota strömssiä kun luin niin Pia myöhemmin kertoi itse masennuksestaan ja Marianne päätti kommenttiketjun totemalla että Pian empatiakyvyttömyys johtuu siis masennuksesta :DD marianne sanoi vielä että ei hänellä ole mitään traumoja itsemurhasta mutta hän sattuu olemaan paljon inhimillisempi kuin nämä naureskelijat...

   Lainaa

  15. Tulos: +90 (90 ääntä)
   kansankynttilä: Miksi Kaisa on sydämeeni joulun teet ryhmässä?
   Toivoo, että saisi joulun sydämeensä?

   Lainaa

  16. Tulos: +90 (94 ääntä)
   kansankynttilä: Miksi Kaisa on sydämeeni joulun teet ryhmässä?
   Haluaa sydämeensä joulun teet?

   Lainaa

  17. Tulos: +26 (116 ääntä)
   Ihmisillä on joku käsittämätön tarve loukkaantua toisten puolesta. Hyvänä esimerkkinä toimii monet tummaihoisiin liittyvät läpät, joista ei loukkaannu sunkaan ne tummaihoiset, vaan ihan valkoihoiset -usein naisihmiset- ja vetävät herneen nenään sekä tottakai taskustaan vielä rasistikortin. Vaikka itse läppä ei loukkaisikaan ketään. Musta huumori (siis MUSTA huumori, thih) kun ei oikein uppoa kaikille, etenkin sarkasmintaju tuntuu olevan harvinainen kyky nykyisessä kaikesta loukkaannutaan-maailmassa.

   Lainaa

  18. Tulos: +46 (66 ääntä)
   Kaisalla on kuusenneulasia väärässä paikassa. Tuo tyyny on hauska. Ei se saa ketään hirttäytymään majakkaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +60 (60 ääntä)
   "Ei riipu" Repskops

   Lainaa

  20. Mörököllitär 20.12.2016 13:11
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Huonommilla hetkilläni oon just niin kuin Kaisa. Sillä erotuksella, että vetäydyn omiin oloihini, suljen puhelimen ja facebookin, väsään tuplavalkovenäläisen, kääriydyn vilttiin ja murisen pehmoleluille. Kaisankin kannattaa kokeilla! :)

   Lainaa

  21. Negatiivari 20.12.2016 13:44
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Mitäpä sillä joulukuusellakaan. Jouluhan on kohta jo mennyt.

   Lainaa

  22. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Täällä vielä yksi vakavan masennuksen sairastanut synkistelijä jota tuo tyyny vain nauratti. Vielä huonommin sitä omaa synkkyyttään kestää jos siitä ei saa edes yrittää repiä vähän huumoria.

   Lainaa

  23. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Mistä noin mahtavia tyynyjä saa?!

   Lainaa

  24. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Marianne ei taida olla Brittihuumorin ystävä :) En ole muuten koskaan ymmärtänyt niitä ihmisiä jotka eivät ymmärrä kuivaa ja mahdollisimman mustaa huumoria.

   Lainaa

  25. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Vai sydämeeni riidan teen. Kuinkahan monta kertaa tuonkin ryhmän perustaja pitää ilmiantaa, että edes yksi hänen monista valeprofiileistaan suljettaisiin?

   Lainaa

  26. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Tylsimys: Outoa että hirttosilmukasta tullee vain itsari mieleen vaikka keksintö on alunperin tarkoitettu muiden ihmisten hirttämiseen. Hevosvarkaiden yms. Toimisi se sellaisessa vieläkin.
   Ja sitäkään solmua ei taidettu keksiä hirttämistä varten. Vaan jälkikäteen todettu, että täähän toimii tämmöseenkin.

   Lainaa

  27. Tulos: +33 (33 ääntä)
   foo: Haluaa sydämeensä joulun teet?
   Ostin Stockmannilta Jouluteetä, siinä on pehmeä piparkakunmaku. :*

   Lainaa

  28. Mother of Vile Excrement 20.12.2016 19:48
   Tulos: -58 (66 ääntä)
   Onneksi tässäkin kommenttiketjussa on tsiljoona näitä parempia ihmisiä vakuuttelemassa, että kyllä heillä huumorintaju riittää vaikka mihin, vaikka työpaikka meni, talo paloi, mies/vaimo jätti ja koirakin karkasi naapurin kissan kanssa... mutta hei kattokaa kun mä olen niin huumorintajuinen enkä loukkaannu mistään niinku nuo toiset!!! Enks olekin hyvä!!!

   Lainaa

  29. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Ruttu: Minulta on kuollut paras ystävä hirttäytymällä. Silti tämä huvitti. Ja olisi huvittanut tuota nimenomaista ystäväänikin, hän piti juuri tällaisesta karummasta huunorista. Elämä ei ole kuolemanvakavaa.
   Ja mun lapseni hirttäytyi, silti nauroin.

   Lainaa

  30. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Kaisa on passiivinen ja ärsyyntynyt? Miltähän hän vaikuttais aktiivisesti ärsyyntyneenä...

   Lainaa

  31. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Onneksi tässäkin kommenttiketjussa on tsiljoona näitä parempia ihmisiä vakuuttelemassa, että kyllä heillä huumorintaju riittää vaikka mihin, vaikka työpaikka meni, talo paloi, mies/vaimo jätti ja koirakin karkasi naapurin kissan kanssa… mutta hei kattokaa kun mä olen niin huumorintajuinen enkä loukkaannu mistään niinku nuo toiset!!! Enks olekin hyvä!!!
   En oo parempi ihminen mutta ymmärrän että huumori on vaikea laji ja kaikki vitsit ei naurata kaikkia, mutta en vedä raivareita sen takia että jonkun huumorintaju ei mätsää omani kanssa. P.S. Oon masentunut ja naurahdin tyynylle.

   Lainaa

  32. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Huumorintaju jäljellä: No huhhuh… Itse olen ollut vaikeasti masentunut niin kauan kuin muistan, ja itsemurha on käynyt useasti lähellä. Silti tämä nauratti. Itseasiassa juuri tällaiset pienet hauskat asiat auttavat jaksamaan. Jokaisella toki omanlaisensa huumorintaju, mutta maailmassa on muitakin asioita joiden tähden kannattaa loukkaantua, kuin tyyny.
   Eikä varsinkaan latvatähden tähden.

   Lainaa

  33. Jouluntähti on ehdoton 21.12.2016 11:48
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Joulukuusen koristeita on laidasta laitaan. Esimerkiksi meillä laitetaan latvaan enkeli. Joulun tähtiäkin on erilaisia, on Beetlehemin tähti, torttu, kukka (en tykkää), kinkku yms.

   Lainaa

  34. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Huumorintaju jäljellä: No huhhuh… Itse olen ollut vaikeasti masentunut niin kauan kuin muistan, ja itsemurha on käynyt useasti lähellä. Silti tämä nauratti. Itseasiassa juuri tällaiset pienet hauskat asiat auttavat jaksamaan. Jokaisella toki omanlaisensa huumorintaju, mutta maailmassa on muitakin asioita joiden tähden kannattaa loukkaantua, kuin tyyny.
   Nii ehkä sitä kehittää vähän erilaisen huumorintajun kun on näitä kokemuksia - itekki hörähdin :P

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (30 ääntä)
   Mielestäni tuo tyyny ei ollut hauska,koska olen masentunut. Eikä teidän muidenkaa masentuneiden ihmisten pidä nauraa tuommoiselle. Se ei vaa kuulu masennuksen imagoon. Masennus kunniaan!

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (10 ääntä)
   wtd: Kaisalla on kuusenneulasia väärässä paikassa. Tuo tyyny on hauska. Ei se saa ketään hirttäytymään majakkaan.
   oli hauska tai ei, en haluis itelleni tuota tyynyä. enkä pahoittanut mieltäni tosta.

   Lainaa

  37. purppurakruunu 21.12.2016 15:47
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Jouluntähti on ehdoton: Joulukuusen koristeita on laidasta laitaan. Esimerkiksi meillä laitetaan latvaan enkeli. Joulun tähtiäkin on erilaisia, on Beetlehemin tähti, torttu, kukka (en tykkää), kinkku yms.
   Meni hetki tajuta, että toi jälkimmäinen lause ei tarkoittanut, että jotkut tyypit laittaa kinkun kuusenlatvaan.

   Lainaa

  38. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Onhan tuo tyyny aika karu. Tavallaan hauska ja sopivan yksinkertainen, että melkein kaikki tajuaa. En usko, että vahingossa olisi tehty. Joku vaan tajunnut, että aina on yks ihmisryhmä, joka ostaa. Todennäköisesti noita tuollaisia myydään samalla tahdilla tai paremmin kun vastaavia merimiessolmulla. Vitsituotteet on aika menestyvä tuoteryhmä.

   Lainaa

  39. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Riippuu siitä mistä se roikkuu... Ihan hieno tyyny kieltämättä.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (16 ääntä)
   Ruma Elsa: Ostin Stockmannilta Jouluteetä, siinä on pehmeä piparkakunmaku. :*
   Saako sen makuista teetä dippaamalla teepussit pipariin? Mister Ällö, I miss u

   Lainaa

  41. Tulos: -27 (29 ääntä)
   Marianne, tapa ittes. Hirttämällä. Kiitos.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, tyyny, itsemurha, hirttoköysi, majakka, joulukuusi, latvatähti, joulukuusenkoriste