Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 3

Autiotalon kummitus. Kuvatodiste!
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 82 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1177 (1195 ääntä)
      Voi harmi. Minullakaan ei ole taiteellista silmää.

      Lainaa

    2. Tulos: +923 (1081 ääntä)
      "Taiteellinen silmä" = mielenterveysongelmia?

      Lainaa

    3. Tulos: +733 (739 ääntä)
      "sinulla ei ole "taiteellista silmää"" eli et osaa kuvitella normaaleista asioista paranormaaleja

      Lainaa

    4. totuudensana 17.11.2016 1:23
      Tulos: -223 (407 ääntä)
      Eka kerta ku näis "yliluonnolliset ilmiöt" oikeesti on jotain, mikä jopa _saattais_ olla yliluonnollista (2 vikaa). Yleensä tääl on vaa tyylii niit et "mehulasi kaatu lattialle ja siitä muodostu pääkallon näkönen kuvio!!!!1" mikä ei edes muistuta pääkalloa kuin ehkä etäisesti jne.

      Lainaa

    5. King Arthur 17.11.2016 2:16
      Tulos: +121 (395 ääntä)
      Nää "yliluonnolliset" mokat on nykyään mun inhokkeja koska kommentit on aina kuraa, ja feissarimokien kommentit on normisti yhtä hyvää settiä kun mokat. Tästä aiheesta saadaan vaan jotain "höhöhö uskooks joku, mää en ainakaan ope usko katomuakatomua" -kommentteja ja sit siihen kaveriks diagnosoidaan "mielenterveysongelma".

      Lainaa

    6. Tulos: +747 (763 ääntä)
      Kirsi: “Taiteellinen silmä” = mielenterveysongelmia?
      Mulla on mielenterveysongelmia ja taiteellista silmää mutta en siltikään näe mitään. Kyynel.

      Lainaa

    7. Tulos: +310 (322 ääntä)
      En voi sille mitään että tarkemmin kuvaa katsottuani oikeen puolimmaisen ikunnan alakulmassa näyttäis olevan huurteen muodostava kuva jäniksistä toisiaan pökkimässä

      Lainaa

    8. Englebertius Kurjenkääpä 17.11.2016 2:28
      Tulos: +340 (352 ääntä)
      totuudensana: Eka kerta ku näis “yliluonnolliset ilmiöt” oikeesti on jotain, mikä jopa _saattais_ olla yliluonnollista (2 vikaa). Yleensä tääl on vaa tyylii niit et “mehulasi kaatu lattialle ja siitä muodostu pääkallon näkönen kuvio!!!!1″ mikä ei edes muistuta pääkalloa kuin ehkä etäisesti jne.
      Tuosta tuli mieleen, että miksi yliluonnollisten olentojen viestinnän pitää aina olla jotain pääkalloja tai muuta pelottavaa. Eikö ne voisi välillä muodostaa mehulammikoista yksisarvisia ja banaaneita?

      Lainaa

    9. Tulos: +232 (286 ääntä)
      totuudensana: Eka kerta ku näis “yliluonnolliset ilmiöt” oikeesti on jotain, mikä jopa _saattais_ olla yliluonnollista (2 vikaa).
      "Lattialauta on irti ja narisee kun sen päälle astuu" "Näin unta duunipaikasta" Kyllä on niin yliluonnollista että puntit tutisee. T:Skepsis Ry

      Lainaa

    10. Tulos: +294 (306 ääntä)
      "Meidän pihassa on autiotalo"

      Lainaa

    11. kiikiiconfused 17.11.2016 2:52
      Tulos: +149 (159 ääntä)
      Kirsi: “Taiteellinen silmä” = mielenterveysongelmia?
      Vissiin mulla on sitten vääränlaatuiset ongelmat kun en näe xD

      Lainaa

    12. Tulos: +228 (244 ääntä)
      Viedensky: Voi harmi. Minullakaan ei ole taiteellista silmää.
      Uteliaisuuttani liityin Facebookissa yliluonnollisia ilmiöitä käsittelevään ryhmään että pääsin tirkistelemään päivityksiä, ja todella paljon siellä on juuri tällaisia ihmisiä, jotka herkästi näkee kasvoja kaikissa vähänkin heijastuneissa tai sumeissa kuvissa. Mietin vaan, että voisiko toisilla olla oikeastikin herkemmin viritetty kasvojentunnistus-toiminto. Kaikki ihmisethän näkee kasvoja elottomissakin esineissä, kenties toiset hahmottaa näitä muita hentoisemmista piirteistä? Herkästi leimataan pieneksi vinksahtaneisuudeksi, mutta voihan siinä olla jotain tällaista taustalla, mikä sitten johtaa yliluonnollisiin uskomuksiin kun ei parempaa keksitä.

      Lainaa

    13. Tulos: +81 (97 ääntä)
      Kyllä kun tarpeeksi lähelle zoomasin ja siristelin, löysin molemmista ikkunoista epäselvät kasvonhahmot kun piirtelin ikkunoiden varjostuksille jatketta hieman lisää mielessäni. Yliluonnollista, nah. Mielenkiintoista, Gyl.

      Lainaa

    14. Tulos: +92 (130 ääntä)
      Onhan tuossa ihan selvästi hahmo, tai kaksi. Selkeämmin näkyvä on oikean ikkunan oikeassa laidassa. Se on puolikas naama, lähes koko ikkunan korkuinen. Silmä on noin puolessa välissä oleva tummempi läiskä ja siitä hieman alas oikealle näkyy puolittainen nenä ja suu. Hieman vaaleahkompi alue ympärillä muodostaa erehdyttävästi (kaljun) ihmisen pään muotoisen alueen. Kasvot katsoo suoraan eteenpäin. Toinen hahmo voisi olla vasemmassa laidassa (samassa ikkunassa), hieman ylempänä ja hieman pienempi. Mutta se on paljon epäselvempi. Se ei katso suoraan eteenpäin, vaan hieman viistoon oikealle. Kaksi silmää on näkyvissä ja hieman viistosti kääntynyt nenä ja sen alla kapea suu. Tällä ei tietenkään ole mitään yliluonnollista selitystä, vaan pelkästään ihmisen halu nähdä kasvoja lähes missä vain. Kasvot on se mistä ihminen toisen ihmisen tunnistaa, joten aivot on yliherkkiä näkemään kasvoja.

      Lainaa

    15. Tulos: +42 (64 ääntä)
      Tämä "yliluonnolliset ilmiöt" on uusi ykkössuosikki näistä feissarimokien kategorioista! Aina kun tuon tekstin näkee, tietää että tarjolla on A-luokan sekoilua!

      Lainaa

    16. Tulos: +58 (58 ääntä)
      Yadda: Onhan tuossa ihan selvästi hahmo, tai kaksi. Selkeämmin näkyvä on oikean ikkunan oikeassa laidassa. Se on puolikas naama, lähes koko ikkunan korkuinen. Silmä on noin puolessa välissä oleva tummempi läiskä ja siitä hieman alas oikealle näkyy puolittainen nenä ja suu. Hieman vaaleahkompi alue ympärillä muodostaa erehdyttävästi (kaljun) ihmisen pään muotoisen alueen. Kasvot katsoo suoraan eteenpäin. Toinen hahmo voisi olla vasemmassa laidassa (samassa ikkunassa), hieman ylempänä ja hieman pienempi. Mutta se on paljon epäselvempi. Se ei katso suoraan eteenpäin, vaan hieman viistoon oikealle. Kaksi silmää on näkyvissä ja hieman viistosti kääntynyt nenä ja sen alla kapea suu. Tällä ei tietenkään ole mitään yliluonnollista selitystä, vaan pelkästään ihmisen halu nähdä kasvoja lähes missä vain. Kasvot on se mistä ihminen toisen ihmisen tunnistaa, joten aivot on yliherkkiä näkemään kasvoja.
      Oi, nyt mäkin näen! Vähän alienin näköinen puolikas naama. Kiitos! Mutta ei kyllä "pompsahda silmille". :D

      Lainaa

    17. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Itseasiassa tossa heidin kuvassa oikeassa ikunnassa, oikeassa laidassa jos oikeen tihrustaa niin näyttää aika julmalta skeletornaamalta.

      Lainaa

    18. Tulos: +179 (185 ääntä)
      Öisin kun asetun sänkyyn kuuluu aina seinällä roikkuvan kellon sekuntiviisarin naksutus. Päivällä en koskaan kuule tätä. Onko tämä selvä viesti että kello käy, olisi parasta jo nukahtaa?

      Lainaa

    19. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Outin kannattaisi ehkä ottaa se lattia ylös ja kurkata, missä kunnossa niskat on... Siis lattian niskat, ei omat.

      Lainaa

    20. Tulos: -16 (48 ääntä)
      jukkapalmu: “Meidän pihassa on autiotalo”
      Varasto, aitta, lato..

      Lainaa

    21. Puolikiero_savolainen 17.11.2016 8:06
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      Mietin että mitäpä itse tekisin Heinin tilanteessa? Joskus unissa on vieraillut mitä kummallisimpia henkilöitä, joita en ole tavannut koskaan aiemmin. Noh, onneksi se on vain unta.

      Lainaa

    22. Tulos: +53 (61 ääntä)
      Viedensky: Voi harmi. Minullakaan ei ole taiteellista silmää.
      Eikä mulle henget juttele öisin, parketti vaan narahtaa ihan samalla lailla kuin päivällä, mutta koska päivällä on taustamelua, narahdusta ei huomaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Jos jotain ikkunassa pitää nähdä niin muumien mörkö.

      Lainaa

    24. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Mitähän tuo porukka kelaa sitten jos ja kun kokevat ensimmäisen unihalvauksensa? Lucid-unista nyt puhumattakaan :)

      Lainaa

    25. Tulos: +98 (102 ääntä)
      Outin kannattaisi selvittää talonsa historiaa ihan tosissaan.... Vanhassa talossa lämpötilaerot päivisin ja öisin saattaa aiheuttaa rakenteiden supistumisia/laajentumisia ja siksi lattia narisee vain öisin... Tai sitten saatana on saapunut Outin lattiarakenteisiin.

      Lainaa

    26. Tulos: +76 (80 ääntä)
      Heinin tapaus: Jos on nähnyt noin tarkkaa unta, voisi hyvin epäillä, että on lukenut iltalehdistä yms. juttua aivohalvauksesta selvinneestä ihmisestä tai vastaavaa. Tuli mieleen se, kun lukee pikkujulkkiksista ja radioäänistä kuinka random ihmiset saattaa jäädä kassajonossa jankkaamaan, että "kyllä me ihan varmaan ollaan oltu yläasteella samalla luokalla tai ainaki hengattu yhdessä jossain - ei voi olla sattumaa!". Mieli keksii vaikka mitä. Valemuistoja, muistikuvia, asiat vain jäävät mieleen ja pomppivat unessa esille.

      Lainaa

    27. Tulos: +10 (14 ääntä)
      En mäkään ensin nähnyt mitään tuossa ikkunakuvassa, mutta hetken katsottua näkyi oikean ikkunan oikeassa alareunassa surullinen naama. Piti vielä se toinen etsiä, joka on samassa ikkunassa (oikea), mutta paljon ylempänä ja ihan vasemman karmin vieressä, jokseenkin totisena. Pölyähän nuo vaan on, todennäköisesti vielä lintujen pöllyttämää.

      Lainaa

    28. Tulos: -10 (52 ääntä)
      Ja mikä pelottavinta... Nämä ihmiset saavat mm. äänestää

      Lainaa

    29. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Anu; eiköhän se juna ole jo varikolla.

      Lainaa

    30. Tulos: +50 (58 ääntä)
      Huomatkaa että Heidin kuvaa kommentoinut Aku näkyy harmaalla. Hänkin siis sai potkut ryhmästä saman tien kun uskalsi esittää minkäänlaista kritiikkiä.

      Lainaa

    31. Tulos: +19 (37 ääntä)
      Näin kerran matkustaessani unen jossa kotona oli tapahtunut jotain hirveää, ja se oli niin epätavallisen todentuntuinen että soitin puoliunessa tarkistaakseni (kännykällä, ja tämä oli ennen järkeviä roaming-hintoja ja kapula oli mukana vain oikeita hätätapauksia varten). Kaikki oli aivan kunnossa, ja sitä puhelinlaskua selvitellessäni päätin tästä lähin käyttäytyä rationaalisesti vaikka miten väsyneenä. Tämä tulee aina mieleeni kun ihmiset selostavat ettei vaikka uniin uskomisesta, horoskoopeista, mistä lie kummituksista tai muusta sekoilusta ole harmiakaan -kyllä niistä on.

      Lainaa

    32. Vaniljankukka 17.11.2016 13:07
      Tulos: +41 (51 ääntä)
      totuudensana: Eka kerta ku näis “yliluonnolliset ilmiöt” oikeesti on jotain, mikä jopa _saattais_ olla yliluonnollista (2 vikaa). Yleensä tääl on vaa tyylii niit et “mehulasi kaatu lattialle ja siitä muodostu pääkallon näkönen kuvio!!!!1″ mikä ei edes muistuta pääkalloa kuin ehkä etäisesti jne.
      Miten lattian nariseminen on yliluonnollista?

      Lainaa

    33. Vaniljankukka 17.11.2016 13:12
      Tulos: -2 (26 ääntä)
      Tege: Ja mikä pelottavinta… Nämä ihmiset saavat mm. äänestää
      No jaa...yleensä he eivät kyllä äänestä. Mutta eniten huolestuttaa tuollaisten ihmisten ihan oma elämä ja noiden hörhöyksien jakaminen muille. Aika monessa tapauksessa pinnan alta paljastuu kaikenlaisia henkisiä ongelmia kuten jokin lapsuuden trauma tai muu mielenterveyteen vaikuttava tekijä. "Yliluonnollisten" asioiden kuvittelu jokaisesta asiasta kertoo pikemminkin siitä että kyseisillä henkilöillä on pakottava tarve täyttää joku tyhjiö jollain huuhaalla, ja juosta sitä oikeaa ongelmaa karkuun. Joka voi olla tavanomaisen tylsähkösti vaikkapa vaikea suhde vanhempiin tai koulukiusaaminen. Tai mikä nyt kellekin ikinä onkaan. Toki joskus tapahtuu asioita joita ei ihan aina osaa järjellä selittää mutta nämä mokissa esitetyt "höhröt" on kyllä aika pahasti ka´jahtaneita. Tyhjästä seinästä näkyy mörkö tai aave tms. Tai pitäisi muka näkyä vaikka ei todellakaan näy.

      Lainaa

    34. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Red: Uteliaisuuttani liityin Facebookissa yliluonnollisia ilmiöitä käsittelevään ryhmään että pääsin tirkistelemään päivityksiä, ja todella paljon siellä on juuri tällaisia ihmisiä, jotka herkästi näkee kasvoja kaikissa vähänkin heijastuneissa tai sumeissa kuvissa. Mietin vaan, että voisiko toisilla olla oikeastikin herkemmin viritetty kasvojentunnistus-toiminto. Kaikki ihmisethän näkee kasvoja elottomissakin esineissä, kenties toiset hahmottaa näitä muita hentoisemmista piirteistä? Herkästi leimataan pieneksi vinksahtaneisuudeksi, mutta voihan siinä olla jotain tällaista taustalla, mikä sitten johtaa yliluonnollisiin uskomuksiin kun ei parempaa keksitä.
      Itse näen myös usein kasvoja seinissä ja lautasella. Ei siinä kuitenkaan mitään outoa eikä yliluonnollista ole. Itsellä vaan joskus omaakivaa naureskella mielessään kun kaveri syö jonkun naamaa.

      Lainaa

    35. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Yadda: Onhan tuossa ihan selvästi hahmo, tai kaksi. Selkeämmin näkyvä on oikean ikkunan oikeassa laidassa. Se on puolikas naama, lähes koko ikkunan korkuinen. Silmä on noin puolessa välissä oleva tummempi läiskä ja siitä hieman alas oikealle näkyy puolittainen nenä ja suu. Hieman vaaleahkompi alue ympärillä muodostaa erehdyttävästi (kaljun) ihmisen pään muotoisen alueen. Kasvot katsoo suoraan eteenpäin. Toinen hahmo voisi olla vasemmassa laidassa (samassa ikkunassa), hieman ylempänä ja hieman pienempi. Mutta se on paljon epäselvempi. Se ei katso suoraan eteenpäin, vaan hieman viistoon oikealle. Kaksi silmää on näkyvissä ja hieman viistosti kääntynyt nenä ja sen alla kapea suu. Tällä ei tietenkään ole mitään yliluonnollista selitystä, vaan pelkästään ihmisen halu nähdä kasvoja lähes missä vain. Kasvot on se mistä ihminen toisen ihmisen tunnistaa, joten aivot on yliherkkiä näkemään kasvoja.
      No hyi saatana. Zoomasin ja näin. Kieltämättä aika pelottavannäköinen. En tosin vieläkään usko yliluonnolliseen.

      Lainaa

    36. Tulos: -10 (24 ääntä)
      Missä kohtaa näis kahdes viimeises oli se "moka"?

      Lainaa

    37. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Olenko mä ainoa joka näkee ikkunassa Playboy pupun?

      Lainaa

    38. Tulos: +57 (57 ääntä)
      Mää näin viime viikolla unta jossa bailasin sellasta biisiä kuin Let's Ramble All Night. Heräsin ja se oli jo korvamatona. Olin ihan varma, että se on oikea biisi. Mut ei löytyny vaikka tubetin :D

      Lainaa

    39. Mammuttipähkinä 17.11.2016 16:05
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Zoomasin ikkunaan ja näin siellä tissit.. ihan oikeesti, siellä ne on xD päätä ei tosin ole

      Lainaa

    40. Tulos: +15 (27 ääntä)
      En mäkää taidekouluja käyneenä kyllä näe tuossa yhtää mitää.

      Lainaa

    41. Tulos: +21 (25 ääntä)
      xxx: Tämä “yliluonnolliset ilmiöt” on uusi ykkössuosikki näistä feissarimokien kategorioista! Aina kun tuon tekstin näkee, tietää että tarjolla on A-luokan sekoilua!
      Aivan samaa mieltä! Mia vaikuttaa yllättävän järkevältä, miten häntä ei ole jo erotettu ryhmästä?

      Lainaa

    42. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Tege: Ja mikä pelottavinta… Nämä ihmiset saavat mm. äänestää
      Väsynyt vitsi.

      Lainaa

    43. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Tossa autiotalon oikeanpuolemmaisessa ikkunanruudussa on "kasvot" muodostuneet pölystä niin että naama näkyy puoliksi ja katsoisi päin. Itse näin sen heti vaikken mihkään paranormaalin uskokaan, ehkä olen vain mielenterveysongelmainen.

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (20 ääntä)
      joop: Tossa autiotalon oikeanpuolemmaisessa ikkunanruudussa on “kasvot” muodostuneet pölystä niin että naama näkyy puoliksi ja katsoisi päin. Itse näin sen heti vaikken mihkään paranormaalin uskokaan, ehkä olen vain mielenterveysongelmainen.
      Itse taidekoulun käyneenä en erota siitä siltikään mitään. Voihan siitä etsimällä etsiä jotain, melkein niinku paahtoleivästä Jeesuksen, mutta ei siinä mitään paranormaalia ole. Voi kai omasta peilikuvastakin löytää hulluja juttuja, jos oikein haluaa...

      Lainaa

    45. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Ihminen näkee mitä haluaa nähdä. Jos oikein uskoo että kuvassa missä on kaksi rikkinäistä ikkunaa, näkyy olevinaan jtn muutakin niin kyllä se omassa päässä näyttää siltä. Sitä kutsutaan "mielikuvitukseksi". Useimmat ihmiset erottavat mielikuvituksen ja todellisuuden toisistaan, jotkut eivät.

      Lainaa

    46. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Tuossa Outin jutussa oleva talo on aivan selvästi rinnakkaisulottovuudesta tai miksei kokonaan toisesta Galaksista oleva avaruusolio, joka osaa kommukoida vain öisin.

      Lainaa

    47. GogitoErgoSum 17.11.2016 19:47
      Tulos: -3 (21 ääntä)
      Meidän keittiössä on pöytä, pöydän ääressä on tuolit, vastakkaisella puolella istuu vaimo. Paidassaan on iso kaula-aukko. Kaula-aukosta kurkistavat ne.

      Lainaa

    48. GogitoErgoSum 17.11.2016 19:57
      Tulos: +34 (40 ääntä)
      Jos tuo ikkuna jäi epäselväksi, niin käsittelin kuvan sävyjä, että paremmin näkyy: http://aijaa.com/WGKFs2

      Lainaa

    49. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Voih: Mitähän tuo porukka kelaa sitten jos ja kun kokevat ensimmäisen unihalvauksensa? Lucid-unista nyt puhumattakaan
      Unihalvaus on niin kamala kokemus etten toivo sitä kuin harvoille ja valituille k**ipäille. 2 kertaa elämäni aikana tapahtunut (olen yli 40 v.) ja koko kroppa oli kuin löysä makaroni kummankin kokemuksen jälkeen. :/

      Lainaa

    50. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Kikero: Unihalvaus on niin kamala kokemus etten toivo sitä kuin harvoille ja valituille k**ipäille. 2 kertaa elämäni aikana tapahtunut (olen yli 40 v.) ja koko kroppa oli kuin löysä makaroni kummankin kokemuksen jälkeen.
      Unihalvaus on yleisintä lapsilla. Itsekin olen 4-kymppinen, muistan karmeita unihalvauskokemuksia etenkin alle 12-vuotiaana, sekä sen jälkeen muutaman vuoden välein. Kun herää halvaantuneena ja liikuntakyvyttömänä, on pelottavinta se kaamea kuolemanpelko, ja tietysti kauhu siitä, että halvaus jää pysyväksi...

      Lainaa

    51. Tulos: +4 (20 ääntä)
      pläh: Väsynyt vitsi.
      Ei se ole vitsi, se on ihan totuus että pelottaa tällaiset kanssaihmiset. Pelottavaa on myös se, että normaalissa elämässä todennäköisesti ihan päteviä ihmisiä ja näyttäytyvät normaaleilta, mutta pinnan alla aivan sekaisin ja sen näkee vain nettikirjoitteluista. Olen alkanut kyseisen ryhmän jäsenenä tarkkailemaan minkä alan ammattilaiset ja osaajat kirjoittelevat sekavia juttujaan. Esimerkiksi yllättävän moni johtotehtävissä oleva henkilö on ainakin omien tekstiensä mukaan erittäin harhainen. Myös terveysalalla esim. hoitajissa oli todella psyykkisesti järkkyneitä yksilöitä. Sekin huolettaa, ei pelkästään se äänestäminen kerran alettiin vitsiksi haukkua.

      Lainaa

    52. Tulos: -4 (12 ääntä)
      Pluri: No hyi saatana. Zoomasin ja näin. Kieltämättä aika pelottavannäköinen. En tosin vieläkään usko yliluonnolliseen.
      Yliluonnolliseen ei kannata uskoa valokuvan perusteella. Yliluonnolliset jutut kun ei tartu filmille. Eikä kennolle. Nyrkkisääntö: jos saat sen valokuvatuksi ei ole kyse yliluonnollisesta.

      Lainaa

    53. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Itse näen oikealla puolella ikkunassa suden naaman, mutta en kyllä ihmisten kasvoja saati tosiaan pökkiviä pupuja noista saa millään :D

      Lainaa

    54. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Yadda: Onhan tuossa ihan selvästi hahmo, tai kaksi. Selkeämmin näkyvä on oikean ikkunan oikeassa laidassa. Se on puolikas naama, lähes koko ikkunan korkuinen. Silmä on noin puolessa välissä oleva tummempi läiskä ja siitä hieman alas oikealle näkyy puolittainen nenä ja suu. Hieman vaaleahkompi alue ympärillä muodostaa erehdyttävästi (kaljun) ihmisen pään muotoisen alueen. Kasvot katsoo suoraan eteenpäin.
      Jännä huomio, puhelimen näytöllä näkee tuon heti, mutta tietokoneen ruudusta ei näykkään. (ja tietokoneen ruutu nyt ei ole mikään heikkolaatuisimmasta päästä.)

      Lainaa

    55. Tulos: +19 (25 ääntä)
      ".. ettei henkilö luule puhujaa hulluksi.." vähän myöhäistä tuolle, Anuseni.

      Lainaa

    56. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ehkä minulta sitten löytyy taiteelista silmää, mutta näin Heidin kuvassa heti kahdet kuumottavat kasvonpuolikkaat. :D

      Lainaa

    57. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Olof Palme paljastaa tässä kommentissa murhaajansa, mutta vain taiteellisen silmän omaavat osaavat sen lukea. Minut murhasi ________________

      Lainaa

    58. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Ihme kun käsitettä "taiteilija" käytetään aina kiertopuhumaan jotain ihan muuta. Näen normaaleissa asioissa jotain pähkähullua = "taiteellinen silmä" Minulla on alkoholiongelma = "vietän taiteilijaelämää" Asuntoni on kuin sikolätti = "minulla on taiteellinen organisointikyky" Jaahas.

      Lainaa

    59. Tulos: +11 (23 ääntä)
      GogitoErgoSum: Jos tuo ikkuna jäi epäselväksi, niin käsittelin kuvan sävyjä, että paremmin näkyy: http://aijaa.com/WGKFs2
      Voi jestas. Itsekään en aluksi nähnyt mitään ja ehdin jo ajatella tämän olevan ihan huuhaata, mutta sinä kyllä selvitit tämän asian minulle. Onhan tämä sittenkin aika pelottava juttu! Soitin myös ystävälleni, Skepsiksen perustajalle. Hänkin aluksi vähän naurekseli, että mikä kuva muka, mutta nähtyään kuvan omin silmin hän perui koko Skepsiksen ja tuli uskoon. Sitten soitimme yhdessä hänen ystävälleen, Paaville, ja näytimme kuvan hänelle. Kuvan nähtyään Paavi perui koko kristinuskon, sillä hänen mukaansa Taivaan Isä ei koskaan sallisi tällaisten hirvitysten kurkistella ihmisten ikkunoista, ja täten Jumalaa ei nyt sitten kuulemma ole olemassa.

      Lainaa

    60. Tulos: +14 (18 ääntä)
      "Kelle nalli napsahtaa...." Kaikille niille, jotka tosiaan ottivat rennosti tämän "kamalan vuodon". Mutta tollasta siellä ryhmässä on. Lähetetään kuva vaikka koiran jätöksistä ja laitetaan "Näättekö mitään? Minä näen!" ja sitten alkaa se arvuuttelu, mitä siellä on. Ja kukaan ei tajua, että se on saakeli kärpänen. Tai että se ikkuna on vaan niin paskanen, että se mielikuvitus lähtee muodostamaan kuvaa. Peskää ikkunat, peskää silmälasit, puhdistakaa kameran linssi ja... hankkikaa paremmat kuvausvälineet :P Kaikkein parhaimmat on nämä pikselimössöhirviöt, jotka tuijottavat pikselimössö talossa.

      Lainaa

    61. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Luin, että Heini oli tehnyt FBI-haun.

      Lainaa

    62. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Näin kyllä heti "kasvot" oikeanpuoleisessa ruudussa - en tiedä, olisiko tullut mieleen, ellei olisi annettu ymmärtää, että siinä jotain on. Läppäriltä katselin kuvaa. En ole kuvataiteellinen enkä taikauskoinen, joten varmaan ihan erilaisista hahmotustavoista tai sattumasta on kyse. Myös pilvissä voi nähdä kaikenlaisia hahmoja, jos tykkää katsella. :)

      Lainaa

    63. Tulos: +19 (19 ääntä)
      jukkapalmu: “Meidän pihassa on autiotalo”
      En ota kantaa yliluonnollisuuksiin, mutta maaseudulla on melko yleistä, että vanhojen tilojen pihapiirissä on asumattomia asuinrakennuksia. Pihaan on rakennettu uusi asuintalo, ja vanha on jätetty paikoilleen, mutta asumattomaksi. Parhaimmillaan voi olla parikin tyhjillään olevaa taloa, toinen esim. väentupa tai syytinkimökki.

      Lainaa

    64. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Koitin katsoa kuvaa, mutta eihän siitä mitään selvää saa pakkausartifaktien ja bandigin takia. Kehittelin tällaisen listan kummitusten kuvausta varten: - Kuvat ovat nykyään halpoja, joten voit ottaa useamman kuvan kummituksesta monesta eri kuvakulmasta. - Älä muokkaa kuvaa, vaan toimita kaikki kuvat sellaisena kun ne ovat. - Ota kuvia sekä salamalla, että ilman salamaa, jotta pölypallerot eivät aiheuttaisi turhia spekulaatioita. - Perehdy kameratekniikkaan. Millä tavalla kuva vääristyy tullessaan linssin läpi kennolle? http://www.explainthatstuff.com/lenses.html - Perehdy kuvien pakkaukseen. Facebook esim. konvertoi valokuvat aina haluamaansa pakkaussuhteeseen ja formaattiin. Myös kamera itsessänsä tekee kuville kuvankäsittelyllisiä juttuja riippuen käytetyistä asetuksista ja kameramallista. Tällaisia asioita saattavat olla esim terävöitys ja kromaattisen poikkeaman poistaminen ja värikylläisyyden muuttaminen. Toimita siis valokuvat mielellään RAW-formaatissa, jotta kuville varmuudella ei ole tehty mitään. Voit tallentaa ne vaikka dropboxiin ja antaa linkin haluamaasi uforyhmään. Jos et voi toimittaa raw formaatissa, niin voit ainakin toimittaa originaalin jpg tiedoston. Myös siihen on tallennettuna exif tietoja, joista voidaan tarkistaa mitä kamera on tehnyt kuvalle, tai onko sitä käsitelty esim. photoshopilla. - Muista syödä lääkkeet.

      Lainaa

    65. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Kiu: “Kelle nalli napsahtaa….” Kaikille niille, jotka tosiaan ottivat rennosti tämän “kamalan vuodon”. Mutta tollasta siellä ryhmässä on. Lähetetään kuva vaikka koiran jätöksistä ja laitetaan “Näättekö mitään? Minä näen!” ja sitten alkaa se arvuuttelu, mitä siellä on. Ja kukaan ei tajua, että se on saakeli kärpänen. Tai että se ikkuna on vaan niin paskanen, että se mielikuvitus lähtee muodostamaan kuvaa. Peskää ikkunat, peskää silmälasit, puhdistakaa kameran linssi ja… hankkikaa paremmat kuvausvälineet Kaikkein parhaimmat on nämä pikselimössöhirviöt, jotka tuijottavat pikselimössö talossa.
      Hei, sain tästä idean! Pitäiskö liittyä tollaseen ryhmään, postata ihan tavallinen satunnainen kuva ja laittaa kuvatekstiksi joku näille tyypillinen "tuntuu, että tässä kuvassa olis jotain" ja katsoa, mitä kaikkea siitä löydetään :-D

      Lainaa

    66. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Mievaan: Hei, sain tästä idean! Pitäiskö liittyä tollaseen ryhmään, postata ihan tavallinen satunnainen kuva ja laittaa kuvatekstiksi joku näille tyypillinen “tuntuu, että tässä kuvassa olis jotain” ja katsoa, mitä kaikkea siitä löydetään
      Aika moni on keksinyt tuon ennen sinua. Niitähän me täältä luetaan.

      Lainaa

    67. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Minä näen Heidin kuvassa ikkunassa puolikkaan piparkakku-ukon. Omaanko taiteellisen silmän?

      Lainaa

    68. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mitä: En voi sille mitään että tarkemmin kuvaa katsottuani oikeen puolimmaisen ikunnan alakulmassa näyttäis olevan huurteen muodostava kuva jäniksistä toisiaan pökkimässä
      mitä!? ;O

      Lainaa

    69. Tulos: +4 (10 ääntä)
      mun edellisessä asunnossa tapahtui aivan kummia. 1. telkkari meni AINA kolmen aikaan yöllä päälle, ja siihen tuli sellanen kuva kun ois pitsan heittäny siihen. 2. kerran lähin pois asunnosta, (sinne jäi kissa) kun tulin takaisin en löytänyt kissaa. kun rupesin ettimään kaikki paikat, löysin kissan makuuhuoneen yläkaapista (jossa oli ovi kiinni) enkä tiedä vieläkään miten se oli sinne päässyt, ja saanut oven kiinni. 3. siellä oli kuollu edellinen asukas 4. kuulin omiani (et joku ois huutanu mun nimeä tai jotain) mutta en vieläkään usko mihinkään yliluonnolliseen. on vaan asioita mitä en ymmärrä :o

      Lainaa

    70. Tulos: +9 (9 ääntä)
      GogitoErgoSum: Jos tuo ikkuna jäi epäselväksi, niin käsittelin kuvan sävyjä, että paremmin näkyy: http://aijaa.com/WGKFs2
      aivan! nyt minäkin näen!

      Lainaa

    71. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Hairysteed: Olof Palme paljastaa tässä kommentissa murhaajansa, mutta vain taiteellisen silmän omaavat osaavat sen lukea. Minut murhasi ________________
      sori :( se oli vahinko

      Lainaa

    72. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Autiotalon ikkunassa nään ite puolet ihmisen kasvoista. Oikealla puolella ikkunaa melkein alhaalla näkyy kiinni oleva silmä, nenää ja suuta. Näyttää melko surulliselta kasvoilta. Piti vähän zoomailla, että sen näki.

      Lainaa

    73. Tulos: 0 (4 ääntä)
      http://aijaa.com/HZCKVt Tossa otin screenshotin ja yritin selventää mitä ite näin

      Lainaa

    74. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Olinko ainoa, joka tuon "taiteellisen silmän" puuttumisen käsitti niin että kuva on otettu päin helvettiä? Rajattu miten sattuu jaei tuo nyt erityisen tarkkakaan ole.

      Lainaa

    75. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Hui, mää nään vasemmassa kulmassa lettipäisen tytön! Mutta juu, liityin kanssa tuohon yliluonnollista k18 ryhmään uteliaisuuttani. Esim viimeviikolla siellä joku kysyi et mistä voi johtua kun joskus mun oikea käsi tuoksuu kielolle tms ja toinen ei :D Ihan pimeitä juttuja!

      Lainaa

    76. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Oikean puoleisen ruudun oikeassa reunassa toljottaa Kekkonen ja siinä samassa ruudussa takavasemmalle on Matti-Esko Hytönen

      Lainaa

    77. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Kertokaa minullekin miten unen perusteella "pyydetään lisää ohjausta"? Kiinnostaa kovasti, jäi nimittäin viime yönä hyvä seksiuni ikävästi kesken.

      Lainaa

    78. Tulos: -1 (3 ääntä)
      joku muu: mun edellisessä asunnossa tapahtui aivan kummia. 1. telkkari meni AINA kolmen aikaan yöllä päälle, ja siihen tuli sellanen kuva kun ois pitsan heittäny siihen. 2. kerran lähin pois asunnosta, (sinne jäi kissa) kun tulin takaisin en löytänyt kissaa. kun rupesin ettimään kaikki paikat, löysin kissan makuuhuoneen yläkaapista (jossa oli ovi kiinni) enkä tiedä vieläkään miten se oli sinne päässyt, ja saanut oven kiinni. 3. siellä oli kuollu edellinen asukas 4. kuulin omiani (et joku ois huutanu mun nimeä tai jotain) mutta en vieläkään usko mihinkään yliluonnolliseen. on vaan asioita mitä en ymmärrä
      Miekin oon kuullu useen kerran, että nimeeni huudettas jossain kaukasuudessa :D Tiedä sitte että mitä se on. Kyllä säikähdin viikko sitten kun sängyssä ollessani vierestä kuului kova paukahdus, kuin lasipullo ois kaatunu lattialle. +Joskus ajat sitten heräsin puoliunesta johonkin kovaan ääneen, ihan ku joku ois laukassu jonku aseen korvan juuressa. Lienikö aivot vaa tehneet tässäkin temppujaan vai kummitteleeko meidän pappa? :'D Kun oli kova hirvimieskin... (Tän tän täää)

      Lainaa

    79. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Michael Myers:hän se siellä ikkunassa, luonnottoman isot kasvot mutta kuitenkin. :D

      Lainaa

    80. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Kirsi: “Taiteellinen silmä” = mielenterveysongelmia?
      Tuo kyllä pitää paikkansa ainakin suurimmalle osalle taiteilijoita :D

      Lainaa

    81. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Anu, se ei taida olla mahdollista :D

      Lainaa

    82. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Ööh tuota autiotalo kuvaajaa pilkkaavat tyypit; Ottakaa nyt se silmä käteen ja zoomatkaa vaikka hieman tuota kuvaa. Ainakin oikean puolen ikkunaruudussa on ihan perkeleen pelottavat kasvonpiirteet ja toisessa ikkunassa toinen hahmo.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: autiotalo, kuva, yliluonnollinen, yliluonnollista, uni, enneuni, aivohalvaus, narahdus, lattia, ääni