Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 265

Kaupan kuumottavat varashälyttimet.
Sekalaisia. osa 265

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +722 (872 ääntä)
   Jjamii! on todennäköisesti sellainen tyypillinen alkoholisoitunut isimies, joka istuu illat koneella kaljapurkki kourassa ja laittelee typerää vonkausviestiä kaikille tutuille ja tuntemattomille naisille. Haukkuu omaa puolisoaan pihtariksi, kun nainen ei ole halukkuutta osoittanut vaikka Jami on reipas ja tekee kotityöt. Ottaa kaljaa vain rentoutuakseen, harmitukseen ja iloon. Myös asennuskaljat ja saunakaljat kuuluvat jokaiseen päivään.

   Lainaa

  2. Tulos: +1147 (1161 ääntä)
   Jaakko, puhut asiaa. Vielä jonkin tovin marketista selviämisen jälkeen pitää vältellä taskuista minkään tavaroidensa haeskelua, ettei vartija kamerasta katso, että nyt rehentelen ryöstösaaliilla

   Lainaa

  3. Tulos: +830 (848 ääntä)
   Jotenkin samaistuin tuohon Jaakon tekstiin. Silloin tällöin tulee tunne että myyjät kyylää, asiakkaat kyylää ja kaikki vartijat ovat hengittämässä niskaan. Tämä siis pätee lähinnä ruokakauppoihin. Joskus harvoin ilman ostoksia kaupasta lähtiessä itse siirryn vauhdikkaasti pelonsekaisissa tunnelmissa ovista ulos, ja jos ulkona vielä 20 metrin jälkeenkään kukaan ei ole napannut olkapäästä, tuuletan hiljaa mielessäni. Joskus saatan jopa ostaa jonkun patukan ihan vaan ettei tarvitse kestää sitä kuumotusta mikä ilman ostoksia poistuessa tulee.

   Lainaa

  4. Minä vain 1.12.2016 1:24
   Tulos: +574 (584 ääntä)
   Samaistun vahvasti Jaakon ajatuksiin. Ja sen yhden ainoan kerran kun menin ostamatta mitään Prismasta kassan ohi nokka pystyssä, niin kappas kappas.. Varashälyttimet alkoi piippaamaan ja pienen keskustelun ja laukkuni tutkiskelun jälkeen pyydettiin vartija paikalle joka löysi laukustani lainaamani kirjaston kirjan joka sai hälyttimet huutamaan. Sen jälkeen olen palannut tuohon Jaakon meininkiin.

   Lainaa

  5. Tulos: +690 (700 ääntä)
   Sama juttu itsellä kun poliisiauto ajaa ohi: koitan näyttää täysin syyttömältä, vaikka en rikokseen olekaan syyllistynyt.

   Lainaa

  6. Tulos: +314 (382 ääntä)
   Isä ja tyttö samassa ryhmässä? :)

   Lainaa

  7. Tulos: +166 (202 ääntä)
   Myönnän: Jouduin lukemaan Antin kommentin useaan kertaan ennen kuin välähti. Menen nukkumaan :D

   Lainaa

  8. Tulos: -176 (314 ääntä)
   Mä vihaan juttua: ba-dum-tssh. Se on tarkoitettu kuitiksi heikkoon vitsiin, mutta on itsessään vielä heikompi juttu.

   Lainaa

  9. Tulos: +183 (189 ääntä)
   Jaakon juttuun on helppo samaistua. Minä käyn yleensä kaupassa tyhjän repun kanssa, ja automaattisesti ja tiedostamattakin tulee avattua reppu oikein levälleen siinä kassan päädyssä että kaikki varmaan näkevät ettei siellä ole mitään.

   Lainaa

  10. Tulos: +168 (174 ääntä)
   Jes: Isä ja tyttö samassa ryhmässä?
   Ryhmä on julkinen.

   Lainaa

  11. Tulos: +45 (61 ääntä)
   Jes: Isä ja tyttö samassa ryhmässä?
   Kun et kehtaa naamatusten kysyä, tee se facebookissa.

   Lainaa

  12. Tulos: +57 (99 ääntä)
   GJN: Myönnän: Jouduin lukemaan Antin kommentin useaan kertaan ennen kuin välähti. Menen nukkumaan
   Mä en tajunnut, haluatko valaista?

   Lainaa

  13. Tulos: +153 (167 ääntä)
   Tintin: Mä en tajunnut, haluatko valaista?
   Samalla kun lähetin kommentin vitsi aukes... mietin liikaa jotain turtles-juttuja!

   Lainaa

  14. Tataariukko 1.12.2016 9:06
   Tulos: -7 (43 ääntä)
   Helenan päivitys on mielestäni pilkunnussintaa. Lause ei kaipaa ainoatakaan pilkkua. Rasittavaa, luettavaa, on.

   Lainaa

  15. Tulos: +141 (141 ääntä)
   Minä vain: Samaistun vahvasti Jaakon ajatuksiin. Ja sen yhden ainoan kerran kun menin ostamatta mitään Prismasta kassan ohi nokka pystyssä, niin kappas kappas.. Varashälyttimet alkoi piippaamaan ja pienen keskustelun ja laukkuni tutkiskelun jälkeen pyydettiin vartija paikalle joka löysi laukustani lainaamani kirjaston kirjan joka sai hälyttimet huutamaan. Sen jälkeen olen palannut tuohon Jaakon meininkiin.
   Minulla kävi kerran niin, että Suomalaisessa kirjakaupassa yhden kirjan varashälytintä ei millään saatu deaktivoitua. Myyjä sitten saattoi minut kaupan porteille ja sanoi, että saan lähteä menemään, vaikka hälytinportit huutavatkin, kun kuitenkin tiedetään, etten ole varastanut mitään. En kuitenkaan tajunnut vielä siinä tilanteessa sitä, että se kirja tulee tietysti piippaamaan vielä muidenkin kauppojen porteilla! Sain siis Sokoksella kivat sisääntulofanfaarit. Myyjä onneksi näki, että portit huusivat jo sisääntullessani, eli etten ollut varastanut mitään. Hän kutsui vartijan paikalle auttamaan, ja tämä vartijakin joutui piippaamaan matematiikankirjani varashälytinpiipparillaan monta kertaa, ennen kuin se deaktivoitui.

   Lainaa

  16. Tulos: +7 (113 ääntä)
   Ei tuo kilpikonna vitsi aukea vieläkää. Selittäkää

   Lainaa

  17. Tulos: +61 (81 ääntä)
   Kävin niinku Tintillä. Sempä tosiaan tajuaa sitte vähä myöhemmin. Otetaan komento takas.

   Lainaa

  18. Lasinalunen 1.12.2016 11:13
   Tulos: +193 (199 ääntä)
   Donatello: Ei tuo kilpikonna vitsi aukea vieläkää. Selittäkää
   kilpi = rekisterikilpi konna = varas

   Lainaa

  19. Tulos: +26 (42 ääntä)
   Kala: Minulla kävi kerran niin, että Suomalaisessa kirjakaupassa yhden kirjan varashälytintä ei millään saatu deaktivoitua. Myyjä sitten saattoi minut kaupan porteille ja sanoi, että saan lähteä menemään, vaikka hälytinportit huutavatkin, kun kuitenkin tiedetään, etten ole varastanut mitään. En kuitenkaan tajunnut vielä siinä tilanteessa sitä, että se kirja tulee tietysti piippaamaan vielä muidenkin kauppojen porteilla! Sain siis Sokoksella kivat sisääntulofanfaarit. Myyjä onneksi näki, että portit huusivat jo sisääntullessani, eli etten ollut varastanut mitään. Hän kutsui vartijan paikalle auttamaan, ja tämä vartijakin joutui piippaamaan matematiikankirjani varashälytinpiipparillaan monta kertaa, ennen kuin se deaktivoitui.
   Minä olen huomannut, että jostain syystä tietoverkoissa käytettävä RJ45-kaapeli laukaisee kauppojen varashälyttimet. Kerran kun ostin Stockmannilta kameralaukun, huomasin että kyseinen laukku laukaisee kauppojen varashälyttimet. Tutkin asiaa myöhemmin kotona ja huomasin että laukun taskuun oli jostain tullut sellainen vaatteissa käytettävä hälytinlätkä. Olisikohan joku myymälävaras irrottanut sen jostain vaatteesta ja tunkenut sinne kameralaukkuun?

   Lainaa

  20. Tulos: +92 (94 ääntä)
   foo: Minä olen huomannut, että jostain syystä tietoverkoissa käytettävä RJ45-kaapeli laukaisee kauppojen varashälyttimet. Kerran kun ostin Stockmannilta kameralaukun, huomasin että kyseinen laukku laukaisee kauppojen varashälyttimet. Tutkin asiaa myöhemmin kotona ja huomasin että laukun taskuun oli jostain tullut sellainen vaatteissa käytettävä hälytinlätkä. Olisikohan joku myymälävaras irrottanut sen jostain vaatteesta ja tunkenut sinne kameralaukkuun?
   Todennäköisemmin ihan kaupan työntekijät sen sinne laittaneet. Näitä extrahälyttimiä pistetään välillä tuotteisiin outoihinkin paikkoihin tehostamaan varkauksien estoa, jotta ne ei ensinnäkään löydy niin helposti ja myöskin hämäämään, eli jos varas on jo yhden hälyn saanut irti tuotteesta, ei välttämättä tajua etsiä sitä toista. Tää on ihan peruskamaa, kokemusta on kun itsekin myymälässä työskentelen.

   Lainaa

  21. Tulos: +13 (39 ääntä)
   foo: Minä olen huomannut, että jostain syystä tietoverkoissa käytettävä RJ45-kaapeli laukaisee kauppojen varashälyttimet. Kerran kun ostin Stockmannilta kameralaukun, huomasin että kyseinen laukku laukaisee kauppojen varashälyttimet. Tutkin asiaa myöhemmin kotona ja huomasin että laukun taskuun oli jostain tullut sellainen vaatteissa käytettävä hälytinlätkä. Olisikohan joku myymälävaras irrottanut sen jostain vaatteesta ja tunkenut sinne kameralaukkuun?
   RJ45 ei ole kaapeli, vaan tietynlainen liitin kaapelin päässä.

   Lainaa

  22. Tulos: +64 (64 ääntä)
   pena: RJ45 ei ole kaapeli, vaan tietynlainen liitin kaapelin päässä.
   Kiitos tarkennuksesta.

   Lainaa

  23. Tulos: -20 (88 ääntä)
   Skyrim: Jjamii! on todennäköisesti sellainen tyypillinen alkoholisoitunut isimies, joka istuu illat koneella kaljapurkki kourassa ja laittelee typerää vonkausviestiä kaikille tutuille ja tuntemattomille naisille. Haukkuu omaa puolisoaan pihtariksi, kun nainen ei ole halukkuutta osoittanut vaikka Jami on reipas ja tekee kotityöt. Ottaa kaljaa vain rentoutuakseen, harmitukseen ja iloon. Myös asennuskaljat ja saunakaljat kuuluvat jokaiseen päivään.
   Todennäköisesti? Ja kaikki tämä siitä, kun tyyppi kirjoitti "tekis pillua mieli"? Olet todennäköisesti Sherlock.

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (63 ääntä)
   as: Todennäköisesti? Ja kaikki tämä siitä, kun tyyppi kirjoitti “tekis pillua mieli”? Olet todennäköisesti Sherlock.
   *pillua tekis mieli

   Lainaa

  25. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Mä en ikinä ees kehtaa lähtee kaupasta ostamatta mitää :D Ostan sit vaan jonku suklaapatukan tms. jos en löytäny sitä mitä olin hakemassa.

   Lainaa

  26. Profeetta Muahahahahahaamad 1.12.2016 18:33
   Tulos: -34 (64 ääntä)
   Jes: Isä ja tyttö samassa ryhmässä?
   Joo olis helpompi soittaa suoraan likalle ja kysästä josko irois

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Kala: Minulla kävi kerran niin, että Suomalaisessa kirjakaupassa yhden kirjan varashälytintä ei millään saatu deaktivoitua. Myyjä sitten saattoi minut kaupan porteille ja sanoi, että saan lähteä menemään, vaikka hälytinportit huutavatkin, kun kuitenkin tiedetään, etten ole varastanut mitään. En kuitenkaan tajunnut vielä siinä tilanteessa sitä, että se kirja tulee tietysti piippaamaan vielä muidenkin kauppojen porteilla! Sain siis Sokoksella kivat sisääntulofanfaarit. Myyjä onneksi näki, että portit huusivat jo sisääntullessani, eli etten ollut varastanut mitään. Hän kutsui vartijan paikalle auttamaan, ja tämä vartijakin joutui piippaamaan matematiikankirjani varashälytinpiipparillaan monta kertaa, ennen kuin se deaktivoitui.
   Minulla joskus yläasteikäisenä kävi niin, että äitini oli tuonut Prismasta minulle suuren ruokaostosmäärän mukana uuden koululaukun, mutta kassalta oli niitä ostoksia piipatessa jäänyt huomaamatta, että siinä laukun hihnassa oli kiinni sellainen vaatteissakin käytettävä häly, eikä sitä siksi oltu otettu irti. En minäkään tajunnut laukkua käydä tällaisten varalta läpi, ennen kuin kävin juuri jossain kaupassa ja portit alkoikin huutamaan... :D Onneksi oli kuitti tallella joten selvittiin sillä, että käytiin Prismassa poistattamassa se häly, mutta oli aika jäätävä tunne kun alkoi kaupan portit yhtäkkiä mesoamaan kun olin kävelemässä sisään.

   Lainaa

  28. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Mul kans huusi yks ripsari kolmessa kaupassa ennen ku tajusin et se on se, ei oltu deaktivoitu sitä metallihälyä tokmannilla ku ostin sen.. onneks huusi hälyt vaa vaatekaupois ni tiesi etten oo vieny mitää mut kyl kuumotti :p

   Lainaa

  29. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Frayed: Todennäköisemmin ihan kaupan työntekijät sen sinne laittaneet. Näitä extrahälyttimiä pistetään välillä tuotteisiin outoihinkin paikkoihin tehostamaan varkauksien estoa, jotta ne ei ensinnäkään löydy niin helposti ja myöskin hämäämään, eli jos varas on jo yhden hälyn saanut irti tuotteesta, ei välttämättä tajua etsiä sitä toista. Tää on ihan peruskamaa, kokemusta on kun itsekin myymälässä työskentelen.
   No silloin kyllä Stockmann teki virheen kun ei poistanut sitä hälyä sieltä kun minä sen laukun ostin. Enhän minä voinut edes tietää että se on siellä.

   Lainaa

  30. purppurakruunu 2.12.2016 0:02
   Tulos: +87 (99 ääntä)
   as: Todennäköisesti? Ja kaikki tämä siitä, kun tyyppi kirjoitti “tekis pillua mieli”? Olet todennäköisesti Sherlock.
   ...naimisissa, julkiseen seksinhaku-Facebook-ryhmään. Ei tässä nyt kovin kummoinen profiloija tarvitse olla, että pystyy kuvittelemaan ihmistyypin.

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Jaakon tapaisia keissejä sattuu usein, ihan vartijoillekin vapaa-ajalla. Näppärin tunnistaa kaukaa, siihen kehittyy silmä. Epävarmoissa jutuissa tarkistetaan tallenne ja vanhan tutun kanssa sitten vaan puututaan ja tarkistetaan. Mikään laki ei tuotesuojaporteista sano mitään. Portit joskus huutaa huutamisen ilosta. Voi olla liittimet, vanhat viivakoodit, unohtuneet kovahälyt tai huonosti deaktivoidut tarrahälyt, niin tavallinen ihminen haluaa asian selvittää. Voi ihan huoletta asioida, vartijat ryömii kopistaan vasta, kun on 100% varma setti.

   Lainaa

  32. King Arthur 2.12.2016 3:23
   Tulos: +128 (128 ääntä)
   Itsellä oli tuo kauppajuttu ennen tosi paha mutta sitten jotenkin pääsin yli siitä. Sitten sattui tapaus omassa lähikaupassa. Olin jo pakannut tavarani ja poistumassa tiskiltä kun käännyin katsomaan oliko jotain jäänyt. Tiskillä oli lompakkoni! Käännyin takaisin nappaamaan sen ja poistuin ripeästi etten häiritsi seuraavaa asiakasta. Olin jo väliovien takana kun joku tarttui kotkankynsillä käsivarrestani, otti lompakkoni ja tiuski "Anna se vittu takas!" Silloin tajusin tutkia laukkuni ja identtinen lompakkoni oli siellä. Kyseessä oli varsin tunnistettavasti kuvioitu lompakko ja onnistuin kädet täristen näyttämään rikoksen uhrille että kyseessä oli vilpitön erehdys. Nainen ei näyttänyt sympatiaa, nakkeli niskojaan ja palasi kassalle. En usko että oli sellainen ihminen joka selittää kassahenkilökunnalle mistä oli kyse. Aikauhee se kävelymatka kotiin. Vieläkin ajattelen arkisilla kauppareissuilla että katsovat että tuolta se lompakkovaras nyt tulee. Silmä kovana. :(

   Lainaa

  33. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Tai sitten Vilma vaan halusi heittää hyvän läpän ohimennen.

   Lainaa

  34. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Itselle kävi teininä niin, että oli jostain kaupasta tarttunut kengän pohjaan sellanen hälytarra, mitä nyt esim. kosmetiikassa yleensä on. Pitkään syynäsivät laukkua ja skannailivat sillä hälytunnistinsydeemillä ennen kun löysivät syyn. Olihan se aika noloa kun varsinkin kaikki vanhemmat ihmiset siinä kassajonossa silmäilivät aika tuimasti. Ja kyllä, vieläkin kuumottaa mennä kassojen ohi ostamatta mitään.

   Lainaa

  35. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Sus: Jotenkin samaistuin tuohon Jaakon tekstiin. Silloin tällöin tulee tunne että myyjät kyylää, asiakkaat kyylää ja kaikki vartijat ovat hengittämässä niskaan.
   Minä päinvastoin yritän näyttää mahdollisimman epäilyttävältä hiipparilta - ihan vain huvikseni ja vain koska voin - mutta vielä ainakaan eivät ole koskaan kiinni ottaneet.

   Lainaa

  36. Tulos: -21 (45 ääntä)
   R2D2: Jaakon juttuun on helppo samaistua. Minä käyn yleensä kaupassa tyhjän repun kanssa, ja automaattisesti ja tiedostamattakin tulee avattua reppu oikein levälleen siinä kassan päädyssä että kaikki varmaan näkevät ettei siellä ole mitään.
   onko sulla muita harrastuksia kun mennä ja tulla kaupasta tyhjän repun kaa?

   Lainaa

  37. Tulos: +47 (47 ääntä)
   joku muu: onko sulla muita harrastuksia kun mennä ja tulla kaupasta tyhjän repun kaa?
   On.

   Lainaa

  38. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Eräässä lähikaupassa on tapana aina kun menee kassalle,pyytää reppujen avaamista yms. Ihan totaalisen turhaa toimintaa. Muutaman kerran olen koittanut näyttää huolellisesti kaikki repun taskut ja lokerot,niin ei kelpaa. Riittää kun näyttää sen ison lokerot puoliksi. Jos varustelu on siellä niin tavallista,että kaikkia vakioasiakkaitakin pitää kiusata joka kerta, niin olisiko vartijan tai myymäläetsivän palkkaaminen mitään?

   Lainaa

  39. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Jdjdj: Eräässä lähikaupassa on tapana aina kun menee kassalle,pyytää reppujen avaamista yms. Ihan totaalisen turhaa toimintaa. Muutaman kerran olen koittanut näyttää huolellisesti kaikki repun taskut ja lokerot,niin ei kelpaa. Riittää kun näyttää sen ison lokerot puoliksi. Jos varustelu on siellä niin tavallista,että kaikkia vakioasiakkaitakin pitää kiusata joka kerta, niin olisiko vartijan tai myymäläetsivän palkkaaminen mitään?
   Joo, useilla ns. ongelma-alueilla sellainen käytäntö on rasittava, mutta tarpeellinen. Pienillä kaupoilla ei ole välttämättä varaa muuhun kuin kiertävään piirivartijaan, joka sitten tulee vartin sisään paikalle ja myymälä haluaa istuttaa käytännön, joka ennaltaehkäisee näpistyksiä ja samalla voi saada jonkun kiinnikin. Jos hävikki varkauksien myötä olisi pieni, käytäntö poistuisi samantien. Tai sitten kauppias/myymäläpäällikkö on liian vainoharhainen. Totuus on, että kyllähän niitä ns. tavallisia kansalaisia pääsee joka päivä karkuun, kun niitä kaikkia ei voi seurata samaan aikaan, vaikka kuinka hyvä olisi veivaamaan kameroita.

   Lainaa

  40. TapioRautaWaara 5.12.2016 17:47
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Multa lohkeis isille ja tyväärille.

   Lainaa

  41. Tulos: -8 (20 ääntä)
   purppurakruunu: …naimisissa, julkiseen seksinhaku-Facebook-ryhmään. Ei tässä nyt kovin kummoinen profiloija tarvitse olla, että pystyy kuvittelemaan ihmistyypin.
   Kuvittelu ei tee siitä silti todennäköistä, se on pelkkää subjektiivista tulkintaa.

   Lainaa

  42. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Kotikaupungissani oli kirjaston kirjoihin tullu sellaset magneetit niihin kirjoihin varkauksien estämiseksi. Ei ne kirjaston porteilla huutanu, mutta muissa kaupoissa kyllä. Tais olla varkaille hyvä tilaisuus käyttää viiden sormen alennustaan, kun aika harvaa tutkittiin, kun jokainen kirjaston kirjoja kantava huusi kauppojen porteilla. Tuon parin kuukauden hullutuksen jälkeen en ole todellakaan miettinyt, näytänkö varkaalta poistuessani kaupasta tyhjin käsin. Sen verran ne laitteet siihen aikaan piippaili.

   Lainaa

  43. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Kauppojen hälyt ovat pientä verrattuna siihen, millaisen hälytyksen eräs tuttava sai aikaan lentokentällä unohdettuaan banaanin kitaralaukkuun...:D Ilmeisesti banaanilla on sama koostumus kuin jollakin tunnetulla räjähteellä ja läpivalaisulsitehan näki siinä siis metallijohtoja ja räjähdettä vastaavaa ainetta

   Lainaa

  44. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kirsi: Sama juttu itsellä kun poliisiauto ajaa ohi: koitan näyttää täysin syyttömältä, vaikka en rikokseen olekaan syyllistynyt.
   Joskus vielä nostan kättä poliisille ihan vaan näyttääkseni että mulla ei oo mitään salattavaa.

   Lainaa

  45. TapioRautaWaara 7.12.2016 22:16
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Kuvaaja: Joskus vielä nostan kättä poliisille ihan vaan näyttääkseni että mulla ei oo mitään salattavaa.
   Mä nostan samasta syystä keskisormen.

   Lainaa

  46. Rottanpää 31.12.2016 3:43
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Mulla tuo viattomalta näyttäminen ulottuu joskus jo siihen shoppailuhetkeenkin. Joka kerta kun en osaa päättää mitä ostaisin ja hypistelen useampaa tuotetta käsissäni, pitää tuotteet laittaa takaisin hyllyyn ehkä vähän liioitellun selvästi. Että varmasti kamerasta näkevät että tavara meni takaisin hyllyyn eikä pujahtanut taskuun tai hihansuusta sisään. Taskujen kopelointi kesken ostosten on kanssa paha. Talvisin varsinkin pitää joskus niistää kesken ostosten. Sitähän en siis koskaan tee hyllyjen lähellä, vaan keskellä käytävää ja taas mahdollisimman selkeästi niin ettei kukaan vaan vahingossa voi luulla mun laittaneeni taskuun jotain. Ja kerran kuumotti kun kävin ilman koria ostamassa mausteita. Maustelista oli puhelimessa, ja mausteet valittuani meinasin laittaa puhelimen takaisin taskuun samalla kädellä missä maustepussitkin oli. Mutta kaikkein pahin on kyllä se kun joutuu käydä kahdessa eri kaupassa jonkun tietyn tuotteen perässä, eikä tottumuksesta huomaa ottaa ensimmäisestä kuittia mukaan. (Joskus sen siinä jo pakatessa ennen seuraavaa asiakasta tajuaakin, mutta eihän sitä siinä enää kehtaa pyytää kun kerta ehti jo sanoa ettei sitä kuittia tarvitse.)

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Avril: Kauppojen hälyt ovat pientä verrattuna siihen, millaisen hälytyksen eräs tuttava sai aikaan lentokentällä unohdettuaan banaanin kitaralaukkuun…:D Ilmeisesti banaanilla on sama koostumus kuin jollakin tunnetulla räjähteellä ja läpivalaisulsitehan näki siinä siis metallijohtoja ja räjähdettä vastaavaa ainetta
   "Varokaa, sillä on banaani!" "Enkä minä epäröi käyttää sitä!" - sarvikuonosotilas ja Zephir-apina, Babar-elokuva

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: isä, tytär, kilpikonna, auto, varastettu, varashälytin, kauppa, kaupassa, syyllinen, pakastemarjat, mansikat, pakaste, hepatiitti, ulkomaalaiset