Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 20

Kännissä oleva orava ei naurata kaikkia.
Keskusteluun liittyvä video: Mielensäpahoittajat, osa 20

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +119 (221 ääntä)
   Can´t stop laughing :D

   Lainaa

  2. Tulos: +454 (686 ääntä)
   Et mä vihaan sitä ku eläimii yli-inhimillistetään. Orava ei ehkä nauti koordinaatiokyvyn ja järjen juoksun heikkenemisestä samoin kuin me itsetuhoiset, tylppäaivoiset mäntit.

   Lainaa

  3. Perunakoira69 22.11.2016 1:06
   Tulos: -23 (77 ääntä)
   Pahoitin kieleni

   Lainaa

  4. Tulos: +100 (220 ääntä)
   Hauskaa näyttäs kurrella olevan. Mitä pahaa tossa nyt oli?

   Lainaa

  5. Tulos: +579 (667 ääntä)
   No oravaa ei kyllä varmaankaan voi auttaa muuten kuin häätämällä pois ja keräämällä käyneet omenat vastaavan varalta pois. Mutta pakko silti on todeta että netissä on paljon "hauskoja" videoita joissa eläin ei voi hyvin ja niistä sitten kymmenet tuhannet tykkäävät ja jakavat. Milloin pelotellaan kissoja ruokapaikallaan ja nauretaan kun eläin pelosta pomppaa metrin ilmaan (ja sitten pelkää vesikupillaan seuraavan viikon), milloin nauretaan jollekin sirkuseläimelle. Ehkä sitten olen kukkahattu, en tiedä, mutta voisi välillä jengi vähän miettiä ennen kuin tykkäävät. Ei nyt ehkä juuri tämän videon kohdalla mutta kumminkin :)

   Lainaa

  6. Tulos: -25 (187 ääntä)
   Sarq: Hauskaa näyttäs kurrella olevan. Mitä pahaa tossa nyt oli?
   Ja säkö osaat metrien päästä tulkita oravasta onko sillä hauskaa vai ei :D aika hyvin, nostan hattuu!

   Lainaa

  7. Tulos: +75 (213 ääntä)
   Niin ja alkoholihan on eläimelle ihan oikeasti oikeasti myrkkyä eli "kännissä" olevat koirat ja linnut voivat ihan oikeasti oikeasti olla kuolemaisillaan, ja vähintäänkin voivat todella huonosti.

   Lainaa

  8. Tulos: +146 (182 ääntä)
   Antton keskittyi olennaiseen, 5/5!:D

   Lainaa

  9. Tulos: +70 (84 ääntä)
   Mut kurrekin varmaan tokeni lopulta.

   Lainaa

  10. Tulos: +373 (391 ääntä)
   Miten meet konkreettisesti tota kurrea auttamaan? Vaihtamalla omenat vesilasiin ja aspiriiniin?

   Lainaa

  11. Tulos: +131 (149 ääntä)
   Luulis käyneiden omenoiden maun olevan sellainen että eläimet luonnostaan välttäs niiden syömistä, mutta ehkäpä silläkin on joku tarkoitus, oli se känni tai kenties ruumiin lämmön nouseminen tms ☺️

   Lainaa

  12. Tulos: +204 (234 ääntä)
   Herranjumala. Kyllä olis jonkun pitänyt mennä tarjoamaan kurrelle lasi vettä ja kyyti kotiin, eikä kärsimykselle nauraa.

   Lainaa

  13. Tulos: +24 (50 ääntä)
   Poingpoing

   Lainaa

  14. Tulos: +64 (122 ääntä)
   Ni.: Luulis käyneiden omenoiden maun olevan sellainen että eläimet luonnostaan välttäs niiden syömistä, mutta ehkäpä silläkin on joku tarkoitus, oli se känni tai kenties ruumiin lämmön nouseminen tms ☺️
   Niin humalahan lisää pintaverenkirtoa ja näin ollen laskee ruumiinlämpöä. Luonnossa "kännissä" oleva orava on kissalle helppo saalis. Lisäksi eläimet ei tule humalaan samalla tavalla kuin ihmiset koska niiden aineenvaihdunta on erilainen. Käytännössä oravalla on nälkä ja se yrittää saada noista mädistä ompuista energiaa vaikkeivät ne hyvältä maistukaan, mutta se hyvin mahdollisesti pääsee tuon johdosta hengestään.

   Lainaa

  15. mörökölli minut vieköön 22.11.2016 3:14
   Tulos: +34 (74 ääntä)
   Ei tietenkään pitäisi kuvata kännistä oravaa, jos se ei ole jonkun mielestä hauskaa.

   Lainaa

  16. Tulos: -11 (33 ääntä)
   Eiköhän sen videon kuvaamisen ja nettiin laiton seurauksena se leviä eikä sen takia että orava söi omenaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +123 (163 ääntä)
   voi kurrea: Niin ja alkoholihan on eläimelle ihan oikeasti oikeasti myrkkyä eli “kännissä” olevat koirat ja linnut voivat ihan oikeasti oikeasti olla kuolemaisillaan, ja vähintäänkin voivat todella huonosti.
   Mikä ihmeen alkoholi? Voi apua nyt oikeesti... Kauhee kriisi siitä, että eläin käyttäytyy kuin eläin. Ne syö myrkkysieniäkin ja ties sun mitä, mutta kyllä nyt käyneet omenat on kauhistus. Ja miten te nyt ihan oikeesti oisitte tota auttaneet? Menny pyydystämään ja vieny johonkin eläinlääkärille? Mitä se sille ois voinut tehdä?

   Lainaa

  18. Suhteellisuutta 22.11.2016 9:04
   Tulos: +141 (189 ääntä)
   ... "Miksi ette auttaneet kärsivää eläintä" kirjoitti Nora samalla kun mutusti pekoniin käärittyjä kananugettejaan.

   Lainaa

  19. Tulos: -44 (132 ääntä)
   Humalan ihannointi kertoo lähinnä idiotiasta. Se on myrkytystila, jossa keskushermosto ei toimi normaalisti. Kuten idiooteilla, joilla älli ei ikinä toimi kunnolla. En halua katsoa videotakaan, olen nähnyt yliannoksen känniapinoita elämäni aikana.

   Lainaa

  20. Jukka Kukkulan sukka 22.11.2016 9:13
   Tulos: +151 (179 ääntä)
   Niin, että miten olisi pitänyt auttaa? Ja miten eroaa esim. Avaraluonto -ohjelmasta? Siinähän kuvataan kaikkea luonnossa elävien eläinten kuolemia, synnytystä, parittelua... Eikö kuvaustiimin pitäisi viedä niitä eläimiä lääkärille, jotta saisivat synnyttää turvallisesti? Ja kaikki muutkin luonto-ohjelmat nyt boikottiin. Ja kärpäslätkät pannaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +72 (134 ääntä)
   Ärsyttääkö muitakin että jos sanotaan kukkahattutädiksi niin vastaus on tyyliä "ei ole hattua päässä ei" tai tiukkapipoiseksi niin "en käytä pipoja"?

   Lainaa

  22. Vatsalihaksetvahvistuu 22.11.2016 9:26
   Tulos: -1 (29 ääntä)
   Tää on helposti tän vuoden hauskin video!

   Lainaa

  23. Tulos: +60 (78 ääntä)
   Mulmeli: Mikä ihmeen alkoholi? Voi apua nyt oikeesti… Kauhee kriisi siitä, että eläin käyttäytyy kuin eläin. Ne syö myrkkysieniäkin ja ties sun mitä, mutta kyllä nyt käyneet omenat on kauhistus. Ja miten te nyt ihan oikeesti oisitte tota auttaneet? Menny pyydystämään ja vieny johonkin eläinlääkärille? Mitä se sille ois voinut tehdä?
   Myrkkysienet eivät toimi esimerkiksi oravan elimistössä samalla tavalla kuin ihmisten. Ts. ne eivät aiheuta myrkytystilaa vaan toimivat ihan ravintona. Kyllä mua vähän säälitti toi orava vaikka hauska tuo video olikin. Toivon vaan ettei joudu petoeläimen saaliiksi koska tuossa tilassa se on melko todennäköistä.

   Lainaa

  24. Tulos: +68 (82 ääntä)
   Miten Noran mielestä sitä oravaa olisi pitänyt auttaa? Ja miten se sitä oravaa haittaa että kuvaaja hihittelee sille? Tuleeko sille nyt elinikäiset henkiset traumat?

   Lainaa

  25. Tulos: +114 (128 ääntä)
   Rasmus: Myrkkysienet eivät toimi esimerkiksi oravan elimistössä samalla tavalla kuin ihmisten. Ts. ne eivät aiheuta myrkytystilaa vaan toimivat ihan ravintona. Kyllä mua vähän säälitti toi orava vaikka hauska tuo video olikin. Toivon vaan ettei joudu petoeläimen saaliiksi koska tuossa tilassa se on melko todennäköistä.
   Jos tuo orava ei joudu petoeläimen saaliiksi, silloin todennäkösesti joku toinen orava tai hiiri tai jänis joutuu petoeläimen saaliiksi. Se kuuluu luonnon kiertokulkuun että noita syödään, ei sitäkään tässä kannattaisi kauheesti harmitella.

   Lainaa

  26. Tulos: +53 (103 ääntä)
   Minä olen kovan luokan eläintenystävä, mutta minusta tällaisten tapahtumien videointi on ihan ok. Käyneistä marjoista ja hedelmistä humaltuminen on luonnollinen asia, vaikka se sille humaltuvalle eläinyksilölle onkin ikävää ja mahdollisesti kohtalokasta. Sitten jos oravaa sattuisi jonkin ihmisen toiminnan johdosta, niin se olisi eri asia, mutta luonnonantimia oravat syövät riippumatta siitä, onko ihmisiä lähimailla vai ei. Ei humalaista oravaa tarvitse minusta auttaa, luonto hoitaa niin kuin hoitaa. Videoiminen on sinällään jopa hyvä juttu, kun eihän sitä ihan joka päivä pääse tällaista näkemään. Ihmisille on sivistävää päästä tutustumaan tällaisiin luonnonilmiöihin videokuvan kautta. Mutta naureskelu ja huumorin repiminen on kuitenkin eri asia, enkä katso sitä hyvällä. Vaikka oravan olo ei olekaan ihmisen vika, vaikka villieläintä ei voikaan juuri auttaa, niin sillä on kuitenkin aika paha olla. Ei siinä ole mitään hauskaa. Suosittelen terapiaa ihmisille, jotka huvittuvat eläimen kärsimyksistä.

   Lainaa

  27. Tulos: +84 (94 ääntä)
   Samaa mieltä että joillain on nyt joku pääkappale vähän turhan kireällä, mitä sitten käytättekin. En katso hyvällä sitä, tosiaankaan, jos lemmikkieläintä tahallaan säikytellään tai riivataan "hauskan" videon saamiseksi (vaikka se kissa + kurkku meemi -ne luulevat sitä käärmeeksi, otusparat, ei tuollainen ole kivaa). Sama tuossakin -jos kurrella on taju kankaalla niin hyvä, sen voisi kai viedä pieneläinsairaalaan, mutta jos se on vain sekaisin, niin miten edes ottaisitte sen kiinni? Ajaisitte sen vielä peloissaan puuhun josta se sitten tippuisi? Olisi anteeksiantamatonta tarjota lemmikilleen alkoholia, mutta jos kerran asiat ovat miten ovat, niin yhtä hyvinhän sitä voi nauraa. Ei kaikkea voi kontrolloida. Itse rakentelen liukuesteitä jotta hömelö kissani ei kaiken aikaa juoksisi pää edellä seinään, mutta jos (ja kun) se sitten kuitenkin juoksee, niin onhan se hullunkurinen näky.

   Lainaa

  28. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Orava: "Vittu ku mää oon kännissä... MÄÄ NIIN KÄRSIN!!"

   Lainaa

  29. Tulos: -55 (77 ääntä)
   voi kurrea: No oravaa ei kyllä varmaankaan voi auttaa muuten kuin häätämällä pois ja keräämällä käyneet omenat vastaavan varalta pois. Mutta pakko silti on todeta että netissä on paljon “hauskoja” videoita joissa eläin ei voi hyvin ja niistä sitten kymmenet tuhannet tykkäävät ja jakavat. Milloin pelotellaan kissoja ruokapaikallaan ja nauretaan kun eläin pelosta pomppaa metrin ilmaan (ja sitten pelkää vesikupillaan seuraavan viikon), milloin nauretaan jollekin sirkuseläimelle. Ehkä sitten olen kukkahattu, en tiedä, mutta voisi välillä jengi vähän miettiä ennen kuin tykkäävät. Ei nyt ehkä juuri tämän videon kohdalla mutta kumminkin
   Mä ainakin nautin noista kyseisistä pelotteluvideoista paljon. Olen ehkä sairas, mutta en välitä.

   Lainaa

  30. Mark Spenser 22.11.2016 14:54
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   murri: Et mä vihaan sitä ku eläimii yli-inhimillistetään. Orava ei ehkä nauti koordinaatiokyvyn ja järjen juoksun heikkenemisestä samoin kuin me itsetuhoiset, tylppäaivoiset mäntit.
   Jah, mitäs teet sitten itse? Orava joko oppii, että ei syö niitä omenia jatkossa, tai sitten syö niitä jatkossa. Se on niin yksinkertaista. Kännisiä oravia on ollut maailmassa varmaan jo silloin kun ihminen ei edes kävellyt maan päällä.

   Lainaa

  31. Tulos: +42 (52 ääntä)
   voi kurrea: Niin ja alkoholihan on eläimelle ihan oikeasti oikeasti myrkkyä eli “kännissä” olevat koirat ja linnut voivat ihan oikeasti oikeasti olla kuolemaisillaan, ja vähintäänkin voivat todella huonosti.
   Ihmisillehän alkoholi ei tuota tunnetusti tee.

   Lainaa

  32. Tulos: +71 (77 ääntä)
   Karmea opetusvideo, nyt lukemattomat oravat nähtyään videon syöksyvät omenoiden kimppuun unohtaen perheensä ja muut velvollisuudet!

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (73 ääntä)
   Orava on humalassa ja pomppii hangessa hassusti -> Kukkahattutädit suuttuu kun kukaan ei auta Mies on humalassa ja pomppii hangessa hassusti -> "Herranjumala mikä heittiö hyihyi mene pois!"

   Lainaa

  34. Vaniljankukka 22.11.2016 21:33
   Tulos: +68 (80 ääntä)
   murri: Et mä vihaan sitä ku eläimii yli-inhimillistetään. Orava ei ehkä nauti koordinaatiokyvyn ja järjen juoksun heikkenemisestä samoin kuin me itsetuhoiset, tylppäaivoiset mäntit.
   No eiks se taas oo sitä yli-inhimillistämistä että ihmisen pitäis juosta villin eläimen perässä ja tehdä asialle "jotain"? Kysymys kuuluu: mitä hittoa tolle olisi pitänyt tehdä? Viedä selviämisasemalle? Pitäisikkö ihmisen loikkia jokaisessa metikössä ettimässä ne loputki eläimet jotka on vetäny käyneitä marjoja jne.? Ja olisikko ihminen vaan pikkasen vieraantunu luonnosta kun alkaa pitämään oravan kännitilaa kärsimyksenä? Tiesitkö muuten, että on tutkittu et osa eläimistä vetää noita käyneitä safkoja ihan tarkotuksella? Jossain päin Afrikan mannerta oli jopa ihan joku tietty paikka minne kokoontu norsuista apinoihin joukko eläimia vetää nimenomaan käyneitä hedelmiä. Yli-inhimillistetään vaan lisää ja aletaan puuttumaan luonnonvaraisten eläimiä itse vetämiin känneihin, just joo. Se on hieman eri asia jos joku tahallaan huumaa eläimen jollakin ihmjisten viinalla kuin sitten se että eläin itse syö jotain fucking marjoja. -_-

   Lainaa

  35. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Vaniljankukka: No eiks se taas oo sitä yli-inhimillistämistä että ihmisen pitäis juosta villin eläimen perässä ja tehdä asialle “jotain”? Kysymys kuuluu: mitä hittoa tolle olisi pitänyt tehdä? Viedä selviämisasemalle? Pitäisikkö ihmisen loikkia jokaisessa metikössä ettimässä ne loputki eläimet jotka on vetäny käyneitä marjoja jne.? Ja olisikko ihminen vaan pikkasen vieraantunu luonnosta kun alkaa pitämään oravan kännitilaa kärsimyksenä? Tiesitkö muuten, että on tutkittu et osa eläimistä vetää noita käyneitä safkoja ihan tarkotuksella? Jossain päin Afrikan mannerta oli jopa ihan joku tietty paikka minne kokoontu norsuista apinoihin joukko eläimia vetää nimenomaan käyneitä hedelmiä. Yli-inhimillistetään vaan lisää ja aletaan puuttumaan luonnonvaraisten eläimiä itse vetämiin känneihin, just joo. Se on hieman eri asia jos joku tahallaan huumaa eläimen jollakin ihmjisten viinalla kuin sitten se että eläin itse syö jotain fucking marjoja. -_-
   Lisäksi kuten tässä on jo sanottu, eläimet ovat vetäneet kännejä marjoista ennen kuin koko ihmistä edes oli. Pitäisikö meidän huolestua siitäkin? Olemmeko me jotenkin syyllisiä siihen että jo dinosaurukset saattoivat heilua kännissä?

   Lainaa

  36. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Ennen kuin ryntää pelastamaan oravaa humalalta, kannattaa tutustua eläinten päihteidenkäyttöön ;) Syystä tai toisesta monet nisäkäslajit tykkäävät mussuttaa päätä sotkevia kasveja, ja palaavat tilaisuuden tullen apajille. Ei me ihmiset olla kovin erityislaatuisia tässä asiassa.

   Lainaa

  37. kiikiiconfused 23.11.2016 1:16
   Tulos: -15 (29 ääntä)
   Nauroin täällä vaikka ressukkahan se on, voi pientä. Toivottavasti pääsi jonnekin turvalliseen paikkaan nukkumaan kännin pois x) On sitä kyllä itse tullut ihan tahallaan juotettua hämähäkkejä, ampiaisia ja kärpäsiä, ja niille sitten naureskeltua. Koittakaas joskus juottaa hämis tai lukki känniin ja seurailkaa kun menee jaloissaan solmuun x)

   Lainaa

  38. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Oon monesti katellut oravia hyppimässä puissa ja oon ihmetellyt, onko maailmassa MITÄÄN mikä saisi ne joskus kompastumaan. Tässä videossa vastaus. Ja mikä helvetti muuten on mielensäpahoittajilla niin vaikea tajuta, että se on TÄYSIN eri asia nauraako tällaiselle tilanteelle vai onko joku ihminen itse juottanut oravan känniin. En koskaan naura videoille missä eläintä kiusataan tahallaan vaan päin vastoin suljen ne hyvin pikaisesti. Mutta ei tässä kukaan sille oravalle ollut tehnyt mitään! Voi jumalauta. Kuulemma linnutkin saattavat joskus tulla esim. käyneistä pihlajanmarjoista känniin. Siinä olisikin eläinlääkärillä ihmettelemistä kun joku kuskaisi vastaanottoon kokonaisen tilhiparven ja pyytäisi auttamaan niitä!

   Lainaa

  39. Tulos: +14 (14 ääntä)
   No olinpas puusilmä, linnut mainittiinkin jo mokassa. Ihan sama, kuitenkin tyhmää vetää videosta herne nenään.

   Lainaa

  40. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Vetäväthän savanninkin eläimet ihan tietoisesti kännejä, mitä pahaa siinä on?

   Lainaa

  41. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Jos ette usko niin netistä löytyy videoita. Kirahvit ovat hupaisimpia nousuhumalassa.

   Lainaa

  42. Tulos: -38 (44 ääntä)
   Humalaiset eläimet ovat halpaa lystiä kun menevät känniin niin pienestä. On tullut juotettua lintuja koiria ja kissoja. Jossain vaiheessa linnut luovuttavat kun eivät jaksa lentää :D

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Ihmiset on taas niin vieraantuneet luonnosta. Vaikka ihmisiä ei olisi koskaan täällä planeetalla ollukaan, tämä orava olisi syönyt noita omenoita, eikä sitä olisi kukaan auttanut. Okei, ei olisi kukaan sille nauranutkaan, mutta tajuaako orava että sille nauretaan? Joutuuko se hakeutumaan terapiaan selviytyäkseen masennuksesta? Ja sitten jotkut oikein kärsivät siitä kuinka tämä poloinen on nyt helppo saalis jollekin petoeläimelle. MITÄ!?!? Mitä se peto sitten tekee jos ei syö?! Kuolee? EIKÄ! Mutta kun kaikkien pitää elää ikuisuus onnellisena ja päästä taivaaseen ja voi että Jeesus auttakoon kaikkia eläviä, paitsi heitä jotka nauravat tälle.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Haluan mennä naimisiin Anttonin kanssa!

   Lainaa

  45. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Niin no, eläimet ei koe samalla tavalla humalatilaa kuin ihminen. Kyseessä on ihan oikea myrkytystila ja tuskin eläimestä itsestään kamalan hauska.

   Lainaa

  46. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Rasmus: Myrkkysienet eivät toimi esimerkiksi oravan elimistössä samalla tavalla kuin ihmisten. Ts. ne eivät aiheuta myrkytystilaa vaan toimivat ihan ravintona. Kyllä mua vähän säälitti toi orava vaikka hauska tuo video olikin. Toivon vaan ettei joudu petoeläimen saaliiksi koska tuossa tilassa se on melko todennäköistä.
   Täytynee todeta, että saaliiksi se voi ja joutuukin ihan ilman tuota humalaakin. Normaalia kiertoa tuolla villieläinten keskuudessa. Jos oikeesti kaikki jotka on voi ei ja jauhee tätä videota kohtaan kulkis oikeessa metässä muutaman viikon niin saattas tajuta. Tommosia videoita sattuu joskus eteen, mutta eipä niitä mitä tuolla metsässä tapahtuu, kun ne oravat tai linnut on kännissä siellä. meinaan oikeesti! Tuossa ei ole mitään kummaa muutaku se, että on saatu kameralle toi. Myöskään oravalle ei olisi voinut tehdä mitään. Vatsahuuhteluko? :)

   Lainaa

  47. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Mä katoin joskus jotain luonto-ohjelmaa, missä kerrottiin miten kaikki villieläimet päihtyy. Ihan tarkoituksella aina palaavat syömään myrkyllisiä kasveja. Ja tämä päti ihan hyönteisistä hevosiin. Ei humala ole pelkästään ihmisten etuoikeus.

   Lainaa

  48. TapioRautaWaara 24.11.2016 10:52
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Onks tää se sama kurre joka voitti suomen lätkäjenginkans mm kultaa -95? Samanlainen ilme oli kyl. Vaan rillit puuttu nii en ihan tunnistanu :/

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Vaakku: Ärsyttääkö muitakin että jos sanotaan kukkahattutädiksi niin vastaus on tyyliä “ei ole hattua päässä ei” tai tiukkapipoiseksi niin “en käytä pipoja”?
   Ei. Mutta ne ihmiset ärsyttää, jotka sanoo muita kukkahattutädeiksi. Keksisivät jo jotain uutta. Tai jos ei keksi niin olisivat hiljaa.

   Lainaa

  50. viinalla höystetty orava À la carte 25.11.2016 12:17
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Halojata: Niin humalahan lisää pintaverenkirtoa ja näin ollen laskee ruumiinlämpöä. Luonnossa “kännissä” oleva orava on kissalle helppo saalis. Lisäksi eläimet ei tule humalaan samalla tavalla kuin ihmiset koska niiden aineenvaihdunta on erilainen. Käytännössä oravalla on nälkä ja se yrittää saada noista mädistä ompuista energiaa vaikkeivät ne hyvältä maistukaan, mutta se hyvin mahdollisesti pääsee tuon johdosta hengestään.
   Rasmus: Myrkkysienet eivät toimi esimerkiksi oravan elimistössä samalla tavalla kuin ihmisten. Ts. ne eivät aiheuta myrkytystilaa vaan toimivat ihan ravintona. Kyllä mua vähän säälitti toi orava vaikka hauska tuo video olikin. Toivon vaan ettei joudu petoeläimen saaliiksi koska tuossa tilassa se on melko todennäköistä.
   Kauheaa miten voit olla noin julma.. et piittaa yhtään petoeläimen hyvinvoinnista, jos se ei saa kylmässä pakkasessa syödäkseen.. toivottavasti et koskaan omista lemmikkiä..

   Lainaa

  51. Tulos: +4 (8 ääntä)
   H: Humalan ihannointi kertoo lähinnä idiotiasta. Se on myrkytystila, jossa keskushermosto ei toimi normaalisti. Kuten idiooteilla, joilla älli ei ikinä toimi kunnolla. En halua katsoa videotakaan, olen nähnyt yliannoksen känniapinoita elämäni aikana.
   Silti täällä niitä videoita kattelet.. Tokihan meidän kaikkien velvollisuus on puuttua asiaan, ja hommata kurre seuraavaan vapaaseen AA-ryhmän kokoontumiseen.. Samalla valtion puolesta voitaisiin laittaa noottia viroon etteivät myy oraville halvemmalla mätiä omenoita, kuin mitä niitä saa valtion monopolista ostamalla suomessa.

   Lainaa

  52. Ämpäreitä 27.11.2016 17:22
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kyllä ne eläimetkin itseään ihan tietoisesti päihdyttää. Ei syytä siis hysteeriseen panikointiin.

   Lainaa

  53. kännieläimet 28.11.2016 19:39
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   No jo taas jengi panikoi. Ihan tunnettu ilmiö tuo että eläimet jopa tahallaan vetävät käyneitä hedelmiä ja marjoja (ja muitakin päätä sekoittavaa).

   Lainaa

  54. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Snagge: Ja sitten jotkut oikein kärsivät siitä kuinka tämä poloinen on nyt helppo saalis jollekin petoeläimelle. MITÄ!?!? Mitä se peto sitten tekee jos ei syö?! Kuolee? EIKÄ! Mutta kun kaikkien pitää elää ikuisuus onnellisena ja päästä taivaaseen ja voi että Jeesus auttakoon kaikkia eläviä, paitsi heitä jotka nauravat tälle.
   Mutta johan ne Disneyn piirretytkin opettivat että vain söpöjen kasvissyöjien kuuluu saada syödä, ei petoeläinten.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: orava, video, kännissä, eläinrääkkäys, YouTube