Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 72

Black Friday ja alennusten aiheuttama massahysteria on virallisesti rantautunut Suomeen.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 72

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. vittukusainmätkyjä 29.11.2016 0:38
   Tulos: +280 (362 ääntä)
   Tuntui, että mokien lukemisessa jäi jotain vajaaksi, koska kommentteja ei ole ehtinyt vielä tulla. :(

   Lainaa

  2. Tulos: +311 (429 ääntä)
   Alempi on aivan totta, me suomalaiset olemme tyhmä kansa

   Lainaa

  3. tympääntynyt 29.11.2016 1:00
   Tulos: -468 (654 ääntä)
   Mä en ole koskaan ymmärtänyt sitä että kritisoidaan muiden ihmisten kaupassakäyntiä. Mitä te valittajat itse siellä teette jos kuvailette tuota hysteeriseksi maailmanlopuksi "kun kauppa on kiinni yhden päivän". Kaupat on olemassa sitä varten, että siellä ostetaan tavaraa ja bisnes pyörii. Jos teitä ahdistaa se, tai olette muiden yläpuolella, ÄLKÄÄ MENKÖ sinne kauppaan tavallisten kuolevaisten sekaan. Viljelkää omat perunanne, niin ei tartte kytätä mitä naapurin Maikin ostoskärrystä löytyy - HERRANJUMALA SE OSTI VIIKON RUUAT KERRALLA! Mitä se kuvittelee, että vieraita saisi juhannukseksi/jouluksi?

   Lainaa

  4. Tulos: -61 (187 ääntä)
   Miksei haettaisi arjen säästöjä suuremmista mittakaavoista, että voi elää muuten normaalisti ja välillä ostaa itselleen jotain tärkeää. Lopetin röökin polton, jolla säästää jo aika paljon. Netti on puhelimen kautta, koska se yleensä on liittymään yhdistetty(nopeakin vielä). Vaatteet voikin ostaa sesongin ulkopuolella, jolloin kaupat yrittää vanhoista kausivaatteista eroon. Auton korjaan itse tutkimalla ohjeet netistä ja osia metsästämällä halvalla. Lomamatkat teen ostamalla kaikki palvelut erikseen. Näillä ja muilla konsteilla pyrin säästämään johonkin, mitä tuollaisilla mitättömillä kerta-alennuksilla ei saa. Oma säästökohde on laadukkaampi auto, jonka jälkeen alan taas säästämään esim. pihalliseen asuntoon.

   Lainaa

  5. Tulos: +224 (258 ääntä)
   Heräsi vain kysymys, että miksi Eci oli sitten itse hairahtunut sinne kaupan remppa-avajaisiin? Taisi ihan omaakin uteliaisuutta kutkutella.

   Lainaa

  6. Tulos: +132 (148 ääntä)
   Jaa ei ne ollukkaa vaan jenkit jotka on tyhmiä :D

   Lainaa

  7. Tulos: +219 (241 ääntä)
   tympääntynyt: Mä en ole koskaan ymmärtänyt sitä että kritisoidaan muiden ihmisten kaupassakäyntiä. Mitä te valittajat itse siellä teette jos kuvailette tuota hysteeriseksi maailmanlopuksi “kun kauppa on kiinni yhden päivän”. Kaupat on olemassa sitä varten, että siellä ostetaan tavaraa ja bisnes pyörii. Jos teitä ahdistaa se, tai olette muiden yläpuolella, ÄLKÄÄ MENKÖ sinne kauppaan tavallisten kuolevaisten sekaan. Viljelkää omat perunanne, niin ei tartte kytätä mitä naapurin Maikin ostoskärrystä löytyy – HERRANJUMALA SE OSTI VIIKON RUUAT KERRALLA! Mitä se kuvittelee, että vieraita saisi juhannukseksi/jouluksi?
   Sulta tais nyt mennä mokien pointti reippaasti ohi. Mutta hyvä jos avautuminen helpotti! :D

   Lainaa

  8. Tulos: -210 (304 ääntä)
   Jes: Jaa ei ne ollukkaa vaan jenkit jotka on tyhmiä
   Kaikki amerikassa ovat kehitysvammaisia. Usa pitäisi ydinpommittaa. Amerikka on syöpä

   Lainaa

  9. Postikortti 29.11.2016 3:48
   Tulos: -182 (292 ääntä)
   naknak: Kaikki amerikassa ovat kehitysvammaisia. Usa pitäisi ydinpommittaa. Amerikka on syöpä
   Olet aivan oikeassa. Tosin nyt on toivoa näkyvissä, kun saatiin oikea mies johtoon.

   Lainaa

  10. purppurakruunu 29.11.2016 3:56
   Tulos: +143 (163 ääntä)
   Red: Heräsi vain kysymys, että miksi Eci oli sitten itse hairahtunut sinne kaupan remppa-avajaisiin? Taisi ihan omaakin uteliaisuutta kutkutella.
   Vaihtoehtoisesti, maito loppu.

   Lainaa

  11. King Arthur 29.11.2016 5:38
   Tulos: +125 (135 ääntä)
   tympääntynyt: Mä en ole koskaan ymmärtänyt sitä että kritisoidaan muiden ihmisten kaupassakäyntiä. Mitä te valittajat itse siellä teette jos kuvailette tuota hysteeriseksi maailmanlopuksi “kun kauppa on kiinni yhden päivän”. Kaupat on olemassa sitä varten, että siellä ostetaan tavaraa ja bisnes pyörii. Jos teitä ahdistaa se, tai olette muiden yläpuolella, ÄLKÄÄ MENKÖ sinne kauppaan tavallisten kuolevaisten sekaan. Viljelkää omat perunanne, niin ei tartte kytätä mitä naapurin Maikin ostoskärrystä löytyy – HERRANJUMALA SE OSTI VIIKON RUUAT KERRALLA! Mitä se kuvittelee, että vieraita saisi juhannukseksi/jouluksi?
   No oliko ne oliivit aidon vihreitä?

   Lainaa

  12. Paremmin tietäjä 29.11.2016 5:45
   Tulos: +151 (165 ääntä)
   Minä haluan tykätä Ecin päivityksestä. Niin ja minä en ikinä mene avajaisiin tai suureen ääneen julistettuihin alennusmyynteihin. Kerran kävin Hulluilla Päivillä Stockmannilla, kun olin muutenkin pk-seudulla ja mukanani ollut tuttavamummeli halusi. Mummelikin tuli siihen tulokseen, että tässä oli nyt tuli sitten käytyä kaksi kertaa samalla. (ensimmäinen ja viimeinen, jos joku ei tätä ole vielä kuullut).

   Lainaa

  13. Tulos: +51 (71 ääntä)
   Oliskohan ne namut saanut pussittaa esim. puoli tuntia aikaisemmin ja punnita sit ysiltä? Vaikkei jälkiviisaus paljo auta. Seuraavan tarjousriitelyn ratkaisemiseen korkeintaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +129 (149 ääntä)
   tympääntynyt: Mä en ole koskaan ymmärtänyt sitä että kritisoidaan muiden ihmisten kaupassakäyntiä. Mitä te valittajat itse siellä teette jos kuvailette tuota hysteeriseksi maailmanlopuksi “kun kauppa on kiinni yhden päivän”. Kaupat on olemassa sitä varten, että siellä ostetaan tavaraa ja bisnes pyörii. Jos teitä ahdistaa se, tai olette muiden yläpuolella, ÄLKÄÄ MENKÖ sinne kauppaan tavallisten kuolevaisten sekaan. Viljelkää omat perunanne, niin ei tartte kytätä mitä naapurin Maikin ostoskärrystä löytyy – HERRANJUMALA SE OSTI VIIKON RUUAT KERRALLA! Mitä se kuvittelee, että vieraita saisi juhannukseksi/jouluksi?
   Taidat olla karkkihyllyllä konttaaja :D

   Lainaa

  15. Haudankaivaja 29.11.2016 5:58
   Tulos: -89 (123 ääntä)
   naknak: Kaikki amerikassa ovat kehitysvammaisia. Usa pitäisi ydinpommittaa. Amerikka on syöpä
   Miten Usa muka liittyy Amerikkaan?

   Lainaa

  16. Tulos: -83 (91 ääntä)
   vittukusainmätkyjä: Tuntui, että mokien lukemisessa jäi jotain vajaaksi, koska kommentteja ei ole ehtinyt vielä tulla.
   2k16 kuka muka lukee jotain kommentteja!

   Lainaa

  17. Tulos: +111 (129 ääntä)
   Haudankaivaja: Miten Usa muka liittyy Amerikkaan?
   Katso kartasta.

   Lainaa

  18. Mother of Vile Excrement 29.11.2016 8:19
   Tulos: +54 (70 ääntä)
   .: Alempi on aivan totta, me suomalaiset olemme tyhmä kansa
   Ennemminkin ahne. Miksi muuten kukaan käyttäisi aikaansa yhdenkään ämpärin jonottamiseen.

   Lainaa

  19. Sano ei jeesukselle 29.11.2016 9:35
   Tulos: -70 (112 ääntä)
   Mikä siinä on että olet kaupassa, mutta on uskomattoman paha mieli siitä, että siellä on muitakin? Ja jos tulee vaan paha mieli niin onko sinne pakko tunkea? Vai ihan tosiaanko luulit, että olit ainoa joka bongas jonkun lehden etusivulta sen kahvi/ämpäri/pakastepussi/tms tarjouksen? Ja ennen kaikkea, jos on niin tyhmä, ettei näistä ongelmista selviä, niin onko sitten pakko vielä kiusata meitä muita tolla valittamisella?

   Lainaa

  20. Tulos: +247 (249 ääntä)
   Sano ei jeesukselle: Mikä siinä on että olet kaupassa, mutta on uskomattoman paha mieli siitä, että siellä on muitakin? Ja jos tulee vaan paha mieli niin onko sinne pakko tunkea? Vai ihan tosiaanko luulit, että olit ainoa joka bongas jonkun lehden etusivulta sen kahvi/ämpäri/pakastepussi/tms tarjouksen? Ja ennen kaikkea, jos on niin tyhmä, ettei näistä ongelmista selviä, niin onko sitten pakko vielä kiusata meitä muita tolla valittamisella?
   Pointti on siinä, että vaikka kuinka olis hypersupermegatarjous niin aikuiset ihmiset vois silti käyttäytyä eikä parkkeerata yksityisille pihoille ja murjoa lapsia jalkoihinsa alennushuurupäissään.

   Lainaa

  21. Tulos: +167 (167 ääntä)
   Sano ei jeesukselle: Mikä siinä on että olet kaupassa, mutta on uskomattoman paha mieli siitä, että siellä on muitakin? Ja jos tulee vaan paha mieli niin onko sinne pakko tunkea? Vai ihan tosiaanko luulit, että olit ainoa joka bongas jonkun lehden etusivulta sen kahvi/ämpäri/pakastepussi/tms tarjouksen? Ja ennen kaikkea, jos on niin tyhmä, ettei näistä ongelmista selviä, niin onko sitten pakko vielä kiusata meitä muita tolla valittamisella?
   Luulisin, että kyse täällä ei ole siitä, etteikö ihmiset tiedä väkimäärästä, vaan lähinnä siitä, ettei edes aikuiset ihmiset osaa käyttäytyä asiallisesti.

   Lainaa

  22. Tulos: +72 (80 ääntä)
   naknak: Tämän takia spykoosissa olevilta sairailta paskoilta pitäisi silmät kaivertaa lusikalla ulos ja hirttää puutarhaletkulla ja polttaa roviolla!!!!
   Rauhotu ny.

   Lainaa

  23. Tulos: -20 (30 ääntä)
   ...Pakatkaa lapset?????

   Lainaa

  24. Lasinalunen 29.11.2016 10:31
   Tulos: +125 (131 ääntä)
   Onkohan Eci jotain sukua Cannalle?

   Lainaa

  25. Tulos: +54 (122 ääntä)
   "Vois kuvitella että toi olis ollu lasten juttu mutta aikuiset ihmiset tappelevat karkeista" Jaa, aikuisetko ei saa haluta karkkia alennuksesta? Kenties niillä aikuisilla on omat lapset odottamassa kotona sitä namipussia.

   Lainaa

  26. Tulos: +147 (147 ääntä)
   Sano ei jeesukselle: Mikä siinä on että olet kaupassa, mutta on uskomattoman paha mieli siitä, että siellä on muitakin? Ja jos tulee vaan paha mieli niin onko sinne pakko tunkea? Vai ihan tosiaanko luulit, että olit ainoa joka bongas jonkun lehden etusivulta sen kahvi/ämpäri/pakastepussi/tms tarjouksen? Ja ennen kaikkea, jos on niin tyhmä, ettei näistä ongelmista selviä, niin onko sitten pakko vielä kiusata meitä muita tolla valittamisella?
   Itsehän tulkitsin niin, että ongelma ei ollut se, että kaupassa on muitakin, vaan se, että ne muut käyttäytyy helvetin tyhmästi.

   Lainaa

  27. Tulos: +49 (65 ääntä)
   Ämpärin jonotus on suomalaisten karnevaalit.

   Lainaa

  28. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Red: Heräsi vain kysymys, että miksi Eci oli sitten itse hairahtunut sinne kaupan remppa-avajaisiin? Taisi ihan omaakin uteliaisuutta kutkutella.
   Jos se oli siellä töissä?

   Lainaa

  29. Sano ei jeesukselle 29.11.2016 12:11
   Tulos: -17 (55 ääntä)
   E: Itsehän tulkitsin niin, että ongelma ei ollut se, että kaupassa on muitakin, vaan se, että ne muut käyttäytyy helvetin tyhmästi.
   Niin ja tyhmästihän käyttäytyy aina just ne kaikki muut ku minä :D

   Lainaa

  30. Tulos: -5 (47 ääntä)
   .: Alempi on aivan totta, me suomalaiset olemme tyhmä kansa
   Puhu vaan omasta puolestasi, eikös se yleistäminen kansan kohdalla ollutkaan rasismia?

   Lainaa

  31. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Ymmärrän valittajia, sillä kanssaihmisten typeryys on ärsyttävää, mutta ymmärrän myös valittajista valittajia, sillä valittaminen on ärsyttävää. Oma ratkaisuni on, että jos kaupassa on alennusmyynti, eliminoin turhan stressin enkä mene sinne ollenkaan. Kotiini tulee ainakin S-ryhmän ja Stockmannin mainoslehdet, joissa kyseisistä iljetyksistä varoitetaan, joten osaan varautua hyvissä ajoin...

   Lainaa

  32. Toimistovosu 29.11.2016 15:06
   Tulos: +40 (76 ääntä)
   Kirkkonummen Prisma päätti pistää Pian lasta ajatellen karkit alennukseen ja sit niitä alekarkkeja halus ostaa muutkin, jopa aikuiset. Senkin siat! Onneks Pia otti neuvokkaana teistä ihan tunnistettavan kuvan ja nyt tosi moni tietää, että ketkä vei karkin lapsen kädestä.

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (32 ääntä)
   ÖLLÄ.RM: …Pakatkaa lapset?????
   Jos sulla olisi omia lapsia niin ymmärtäisit

   Lainaa

  34. Tulos: +64 (82 ääntä)
   Toimistovosu: Kirkkonummen Prisma päätti pistää Pian lasta ajatellen karkit alennukseen ja sit niitä alekarkkeja halus ostaa muutkin, jopa aikuiset. Senkin siat! Onneks Pia otti neuvokkaana teistä ihan tunnistettavan kuvan ja nyt tosi moni tietää, että ketkä vei karkin lapsen kädestä.
   Ei ollut pointti tuossa, vaan siinä että aikuiset ihmiset eivät osaa käyttäytyä mitä tulee hurjiin alennusprosentteihin. Ei tuo nyt kovin terveeltä vaikuta että konttaillaan lattiarajoissa karkkien perässä

   Lainaa

  35. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Olen itsekin törmännyt tuollaiseen älyttömään tönimiseen ja ohitteluun kun ihmiset on tarjousjuttujen tai ilmaisen tavaran perässä. Silloin jätän itse suosiolla väliin.

   Lainaa

  36. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Ämpärijaot sun muut -5c tonnikalasta häppeningit ovat kuitenkin sosiaalinen tapahtuma, eventti kuten asian voi muodikkaasti ilmaista. Toki tappeleminen irtokarkeista on asiatonta, mutta naapurin moikkaaminen ämpärijonossa tyyliin "katos, sinäkin oot lähteny" on aina sosiaalisempaa, kuin somessa stalkkaaminen ja uliseminen.

   Lainaa

  37. Tulos: -13 (19 ääntä)
   vittukusainmätkyjä: Tuntui, että mokien lukemisessa jäi jotain vajaaksi, koska kommentteja ei ole ehtinyt vielä tulla.
   Mä sain veronpalautusta. Älysin hakea veronmaksukyvyn alentumisvähennystä.

   Lainaa

  38. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Ämpäreistä puheenollen, en oo ikinä ymmärtänyt miten se on muilta ihmisiltä pois jos joku jonottaa ämpäreitä. Yleensä siellä sisällä on sitäpaitsi tavaraa eikä kukaan ihan nimenomaan niitä ämpäreitä jonota. Ja ennen kuin kukaan tulee sanomaan niin ei, en ole itse ole jonottanut, en vain ymmärrä miten se muita niin paljon haittaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Jaa että aikuiset eivät saa suu vaahdossa hamuta karkkeja? Ei namut ole lasten yksinoikeus :(

   Lainaa

  40. Vaniljankukka 30.11.2016 2:03
   Tulos: +17 (55 ääntä)
   Lol: “Vois kuvitella että toi olis ollu lasten juttu mutta aikuiset ihmiset tappelevat karkeista” Jaa, aikuisetko ei saa haluta karkkia alennuksesta? Kenties niillä aikuisilla on omat lapset odottamassa kotona sitä namipussia.
   Eli itselleen ja omalle lapselleen saa ostaa karkkia siten että runnoo toisten lapset kenttään? Sori nyt en ihan jaa kanssasi tätä ideologiaa.

   Lainaa

  41. Vaniljankukka 30.11.2016 2:06
   Tulos: +19 (51 ääntä)
   Asdasd: Jos sulla olisi omia lapsia niin ymmärtäisit
   Ai että me lapsettomat emme voisi käyttää omia aivojamme ilman että tulisimme raskaaksi, synnyttäisimme ja kasvattaisimme niitä lapsia? Ok. Tai hetkinen, voidaan me. Ps. Ajattelu on sallittua myös lasten vanhemmille.

   Lainaa

  42. Vaniljankukka 30.11.2016 2:07
   Tulos: +8 (24 ääntä)
   Huuh: Ei ollut pointti tuossa, vaan siinä että aikuiset ihmiset eivät osaa käyttäytyä mitä tulee hurjiin alennusprosentteihin. Ei tuo nyt kovin terveeltä vaikuta että konttaillaan lattiarajoissa karkkien perässä
   Puhumattakaan siitä et miten saastaisia ne lattialla pyörineet karkit on. Hyi hele...

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (20 ääntä)
   .: Alempi on aivan totta, me suomalaiset olemme tyhmä kansa
   Niin totta. Laita jollekin mitään tekemättömälle euron arvoiselle krääsälle hinnaksi 20 eur, sitten sanot että "black friday" ja annat siitä krääsän hinnasta 9% alennusta niin jumaliste SEITSEMÄN KILOMETRIN JONOT!!1! Ihmiset ottavat päivän töistä vapaata ja ajavat 200 kilsaa suuntaansa sen takia. :-o

   Lainaa

  44. Seffekainen 30.11.2016 21:36
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Ennemminkin ahne. Miksi muuten kukaan käyttäisi aikaansa yhdenkään ämpärin jonottamiseen.
   Aina kun tulee tää ämpärin jonotus kommentti, ihmiset unohtaa että ei ne ämpärit ollut tyhjiä :D Tuotteita niissä oli sisällä ja esim. 100€ lahjakortteja... kyllä on ollut (opiskelijana) kausia että ostokset on sentti peliä, niin kyllä silloin kaikki yleishyödylliset tarpeet kelpaa, vaikka joutuiskin vähän jonottaa :D

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Voin vaa kuvitella mitä tapahtu K-kaupalla kun siel tänään jaettiin ilmasia ämpäreitä...

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Eki seksikkäästi c:llä kirjoitettuna, eli Eci. Muuten kyllä totta.

   Lainaa

  47. TapioRautaWaara 5.12.2016 18:57
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Onkeks sain karkkii! T.Konttaava mummo!

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Perunankeittäjät ne on just tommosia...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Black Friday, alennus, karkit, kuva, karkki, kauppa, kaupassa, ämpärit, remontti