Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kielletyt aiheet

  Facebook-ryhmien säännöistä löytyy taas kauniita asioita.
  Suurenna näkymä
  Kielletyt aiheet

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +914 (934 ääntä)
   Mitenkähän mirri ja tulitikut - sallittu vai kielletty?

   Lainaa

  2. Tulos: +1171 (1187 ääntä)
   "Valtaa ei tule antaa niille, jotka sitä halajavat."

   Lainaa

  3. Tulos: -141 (681 ääntä)
   Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.

   Lainaa

  4. Tulos: +57 (83 ääntä)
   Vika on oikeasti sääntösuomen facebook ryhmästä

   Lainaa

  5. Tulos: +541 (567 ääntä)
   Siis mitä? Miksi ryhmän säännöissä on mainittuna lasi viiniä ja kissa kielletty? Miksi? . Kuva mun kissasta halailemassa jägermaister pulloa aiheuttaisi varmaan kissan huostaanoton, lasun(mulla ei oo lapsia, eikä tosin enää sitä kissaakaan), ryhmästä pois potkimisen, oikeudenkäynnin ja usean "nyt puhuu kissat ryhmän yp/järkyttynytryhmänjäsen/opettaja/mies/nainen/naapuri/tämäesine/PatrikLaine" -otsikot iltapäivälehtiin.

   Lainaa

  6. Tulos: +155 (175 ääntä)
   In a weird way, they have too much power.

   Lainaa

  7. Tulos: +370 (376 ääntä)
   Jotkut vaan humaltuu vallasta. Olkoon se valta niinkin vähäpätöistä kun FB-ryhmässä ylläpitäjänä toimiminen.

   Lainaa

  8. Tulos: +619 (623 ääntä)
   Kysy mitä vaan - kukaan ei saa vastata.

   Lainaa

  9. Tulos: +320 (326 ääntä)
   Mikä tää juttu on et nää fb-ylläpitäjät alkavat oman ryhmän perustamisen jälkeen pitämään itseään Jumalasta seuraavina o_O

   Lainaa

  10. Tulos: +374 (398 ääntä)
   Kysy mitä vaan - Admin blokkaa Tuo kissaryhmä kuulostaa kuin ylläpidossa olisi Päivi Räsänen.

   Lainaa

  11. Tulos: +141 (161 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Tai voishan se olla niinki päin, että ne, joilla sitä valtaa on jo esim. töiden tai jonkun järjestön kautta ei päädy facebookiin heiluttamaan kirppariryhmän valtikkaa, kun kerta pääsee ihan palkankin kanssa väärinkäyttämään valta-asemaansa. Ja jos johtoasemassa olevista suurin osa on miehiä, niin todennäkösemmin löytää netistä nää loput hullut, joista suurin osa ois sitte naisia. Nimim. ollu useempikin valtaansa aika summamutikassa käyttäny pomo erinäisissä työpaikoissa... myymäläpäälliköt varsinki tuntuu olevan erityisen hullua sakkia

   Lainaa

  12. Tulos: +325 (343 ääntä)
   Kissa tuhkakuppina - kielletty

   Lainaa

  13. Tulos: +98 (136 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   No hohhoijaa, pitikö ne pörssiyhtiötkin tähän nyt sotkea. :D

   Lainaa

  14. Tulos: +282 (284 ääntä)
   Olisin halunnut tietää, mitä yv:tä Tenho mahtoi saada :/

   Lainaa

  15. Tulos: +74 (78 ääntä)
   En tiiä pitäskö itkee vai nauraa

   Lainaa

  16. Tulos: +29 (57 ääntä)
   Spykoosit tulilla!!

   Lainaa

  17. Tulos: +214 (272 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Tää ois ollu hyvä kommentti ilman tuota naurettavan sovinistista loppupuhetta.

   Lainaa

  18. purppurakruunu 29.11.2016 3:52
   Tulos: +142 (146 ääntä)
   jukkapalmu: Kissa tuhkakuppina – kielletty
   Kerää natsat pois, niin varmaan käy.

   Lainaa

  19. Tulos: +116 (116 ääntä)
   Tuolla ryhmässä juuri viikonloppuna joku ylläpitäjä oli kai kännissä, kun hän poisti jokaisen, joka sanoi hänelle vähänkään vastaan jossakin ihan naurettavassa asiassa :D

   Lainaa

  20. Paremmin tietäjä 29.11.2016 5:48
   Tulos: +169 (175 ääntä)
   Ihmiset valittavat sääntösuomesta, mutta annas olla kun tavis saa valtaa itsensä perustaman ryhmän tai palstan jumalana...

   Lainaa

  21. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Älä nyt, siitä ei puhuttu mitään.
   jukkapalmu: Kissa tuhkakuppina – kielletty

   Lainaa

  22. KaroliinaCZ 29.11.2016 6:49
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   Tekee mieli nyt liittyä siihen ryhmään ja alkaa kommentoimaan, mä haluan tietää, mitä ne ylläpitäjät laittaa noissa viesteissa :D

   Lainaa

  23. Tulos: +94 (96 ääntä)
   Olen jo kauan sitten huomannut, että fb-ryhmät on helvetin esikartanoita. Silti aika ajoin liityn mielenkiintoisilta kuulostaviin ryhmiin. Ja poistun pian pettyneenä, sillä meno on aiheesta riippumatta sama.

   Lainaa

  24. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Tuon ryhmän ylläpito pitäisi passittaa pakkohoitoon, mutta veikkaan, että peli on jo menetetty...

   Lainaa

  25. Tulos: +173 (191 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Stanfordin vankilakokeen testiryhmä koostui miehistä. Vaikka onhan tuo facebookissa vinkuminen tietysti paljon pahempi kuin esim. Vankilakokeessa ilmennyt väkivaltainen vallankäyttö, siksipä ne miehet siellä pörssiyhtiöissä. Jos nyt näiden asioiden välille haluaa lähteä jotain yhteyksiä vetämään.

   Lainaa

  26. Mother of Vile Excrement 29.11.2016 8:13
   Tulos: +133 (135 ääntä)
   Miten se B. Virtanen sanoikaan: "Valta turmelee. Ja mitätön valta turmelee mitättömän ihmisen."

   Lainaa

  27. King Arthur 29.11.2016 8:14
   Tulos: +114 (118 ääntä)
   Tuleeko kissaryhmän ylläpito näytön läpi jos postaan kuvan kissanmuotoisesta viinipullosta? Vaikka vain kertoakseni että sen tassu on paskassa?

   Lainaa

  28. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Näiden facebook ryhmien ylläpitäjät tavanomaisesti perustavat ryhmän vain itsensä eikä muiden takia, koska se on vain niin kiva pystyä määräämään muita.

   Lainaa

  29. Tulos: +121 (123 ääntä)
   No mutta tottakai kissojen sekä päihteiden ja/tai tulentekovälineiden esittäminen samassa kuvassa on kiellettyä! Kissat oppivat herkästi esimerkistä ja etenkin ottavat mallia pahoista vaikutteista.

   Lainaa

  30. Tulos: +141 (169 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Ai naiset menee sekaisin vallasta? Mites sitten kaikki sekopää diktaattorit ovat olleet ja edelleen ovat miehiä? Ja entäpä nämä äijät, joilla on sairas tarve hallita vaimonsa ja lastensa elämää, kun eivät muunlaista valtaa saa? Vallan väärinkäyttö ei kuule ole mikään sukupuolesta riippuva asia. Erittäin naurettavaa muutenkin tehdä tuollaisia johtopäätöksiä "kymmenistä" facebook-ryhmistä, joka tarkoittaa ehkä n. 20 naista n. 3 miljardin joukosta. Jos laajentaisit näkökulmaasi facebookin ulkopuolelle, saattaisit huomata tuollaista sekopäisyyttä ihan kummankin sukupuolen osalta. Facebookin aktiivisin käyttäjäryhmä on sitä paitsi nuoret naiset, joten on loogista, että naisia vilisee facebook-jutuissa eniten. Miehet sitten sekoilee muualla.

   Lainaa

  31. Asiattomuudentuntija 29.11.2016 9:19
   Tulos: +119 (121 ääntä)
   Aikamoinen viinilasi -gate tuossa. Omenamehu sallittu mainittaessa, vaapukkamehussa ollaan jo riskirajoilla.

   Lainaa

  32. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Mursukka: Älä nyt, siitä ei puhuttu mitään.
   vielä

   Lainaa

  33. Asiantuntia 29.11.2016 11:05
   Tulos: +11 (45 ääntä)
   Kuka kirjoittaa "varotus"? No tietenkin elämäm koulu lainen! Muutenkin sellaiset säännöt, että kuka hemmetti tuohon viitsii liittyä?

   Lainaa

  34. Oisin kysynyt 29.11.2016 11:45
   Tulos: +113 (113 ääntä)
   Hah, kävin yrittämässä liittyä Kysy mitä vaan - muut vastaavat -ryhmään, mutta eivät kuulemma tällä hetkellä ota uusia jäseniä ja tieto päivitetty sinne eilen.

   Lainaa

  35. Huvittunut edelleen... 29.11.2016 12:10
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Täällä lisää tietoa tuon kissaryhmän perustajasta, makoisia lukuhetkiä ja myötähäpeän määrää: http://www.pilvenreunalla.ajatukset.fi/blogi/2016/08/19/12013

   Lainaa

  36. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Just meinasin korkata Cato Negro pullon, mutta en enää uskalla ... tonttu voi katsoa ikkunan takaa?

   Lainaa

  37. Pakkopaitaa odottaessa. 29.11.2016 13:01
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Ton kissaryhmän perustajahan on oikeastikin mielenterveydellisesti epävakaa ja sairas. Ja tässä näkyy lopputulos.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Oisin kysynyt: Hah, kävin yrittämässä liittyä Kysy mitä vaan – muut vastaavat -ryhmään, mutta eivät kuulemma tällä hetkellä ota uusia jäseniä ja tieto päivitetty sinne eilen.
   Taitaa tuosta ryhmästä tulla ylläpitäjien ja heidän omien henkilökohtaisten kaveriensa suljettu Hyvä Veli -konklaavi.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Mitä: Siis mitä? Miksi ryhmän säännöissä on mainittuna lasi viiniä ja kissa kielletty? Miksi? . Kuva mun kissasta halailemassa jägermaister pulloa aiheuttaisi varmaan kissan huostaanoton, lasun(mulla ei oo lapsia, eikä tosin enää sitä kissaakaan), ryhmästä pois potkimisen, oikeudenkäynnin ja usean “nyt puhuu kissat ryhmän yp/järkyttynytryhmänjäsen/opettaja/mies/nainen/naapuri/tämäesine/PatrikLaine” -otsikot iltapäivälehtiin.
   varo mitä kommentoit! kohta on karhuryhmä ja supo ovellas! vielä ehit paeta maasta!

   Lainaa

  40. Tulos: +68 (68 ääntä)
   jukkapalmu: Kissa tuhkakuppina – kielletty
   entäs tuhkakuppi kissana? onko sallittu?

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (19 ääntä)
   foo: Taitaa tuosta ryhmästä tulla ylläpitäjien ja heidän omien henkilökohtaisten kaveriensa suljettu Hyvä Veli -konklaavi.
   Ei itseasiassa. Olen itse ollut kyseisessä ryhmässä jo hyvän aikaa ja kyllä tuolla jo ehkä reilu kk sitten ilmoiteltiin, että ei enää hyväksytä uusia jäseniä, koska on määrä räjähtänyt käsiin nyt lähiaikoina. Muuten mua kyllä huvittaa välillä tuon ryhmän modejen toiminta. Ja kiinnostaa myös kovasti aina, että mitä niissä yksityisviesteissä on.

   Lainaa

  42. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Olit ihan oikeassa viimeiseen kohtaan saakka - se on täyttä paskaa.

   Lainaa

  43. Tulos: -66 (92 ääntä)
   uskoprosti: Tää ois ollu hyvä kommentti ilman tuota naurettavan sovinistista loppupuhetta.
   Totuus sattuu.

   Lainaa

  44. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Isäntä ja sytkäri -kuvat ovat ilmeisesti sitten sallittuja?

   Lainaa

  45. Hyvääjoulua 29.11.2016 20:08
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Voihan kissanpaska sentään.

   Lainaa

  46. Spurgugrammi 29.11.2016 20:56
   Tulos: +4 (30 ääntä)
   Vähän semmonen tuntuma tuli noista kissaryhmän säännöistä, että ryhmän ylläpitäjät itse tuskin haluaisi leikkiä mitään pikkuhitlereitä, mutta ryhmä on täynnä yliherkkiä joka asiasta valittajia, joten tehokas ennaltaehkäisy on katsottu helpommaksi kaikille.

   Lainaa

  47. Tulos: +70 (70 ääntä)
   Mitä: Siis mitä? Miksi ryhmän säännöissä on mainittuna lasi viiniä ja kissa kielletty? Miksi? . Kuva mun kissasta halailemassa jägermaister pulloa aiheuttaisi varmaan kissan huostaanoton, lasun(mulla ei oo lapsia, eikä tosin enää sitä kissaakaan), ryhmästä pois potkimisen, oikeudenkäynnin ja usean “nyt puhuu kissat ryhmän yp/järkyttynytryhmänjäsen/opettaja/mies/nainen/naapuri/tämäesine/PatrikLaine” -otsikot iltapäivälehtiin.
   Ku lasu on lastensuojeluilmoitus nii tulisko sulla sitte kissansuojeluilmoitus eli kisu? Hehehahahöhö.

   Lainaa

  48. Jaakko Ihaa 30.11.2016 13:46
   Tulos: +20 (28 ääntä)
   Taivaassa Jeesus istuu Jumalan oikealla puolella, heidän välissään ovat vain kaikki internet-moderaattorit.

   Lainaa

  49. Härkäruoska 30.11.2016 13:53
   Tulos: +8 (22 ääntä)
   Spurgugrammi: Vähän semmonen tuntuma tuli noista kissaryhmän säännöistä, että ryhmän ylläpitäjät itse tuskin haluaisi leikkiä mitään pikkuhitlereitä, mutta ryhmä on täynnä yliherkkiä joka asiasta valittajia, joten tehokas ennaltaehkäisy on katsottu helpommaksi kaikille.
   Jos näin on, niin oikea ratkaisu on potkia kukkahatut pois ryhmästä eikä antaa painoarvoa elämäntapanaan ahdistuville ja puolestaloukkaantuville ihmisjätteille. SJW:t ovat läpeensä kuvottavaa paskaa.

   Lainaa

  50. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Asiantuntia: Kuka kirjoittaa “varotus”? No tietenkin elämäm koulu lainen! Muutenkin sellaiset säännöt, että kuka hemmetti tuohon viitsii liittyä?
   "Varotus" on murretta ja puhekieltä. Alkaa jo tympimään tuo "elämänkoululaisen" viljeleminen. Keksikää uusi vitsi tai käyttäkää sitä edes oikein.

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Hienoa kun ryhmän etusivulla lukee "ryhmään ei tällä hetkellä hyväksytä uusia jäseniä". Voi Jeesus, faceryhmä ja näin pahasti on noussut nuppiin

   Lainaa

  52. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Olin jo ihan hämmentynyt, miksi niin paljon peukkuja alhaallavaikka ihan hyvä kommentti. Sitten luin vikan osan

   Lainaa

  53. Keittiöpsykologi 30.11.2016 20:58
   Tulos: -14 (24 ääntä)
   Kissaryhmän säännöissä ainakin huomaa, että alkoholiin, tupakkaan, ynnä muihin päihteisiin ja varomatomaan tulenkäsittelyyn liittyvät asiat ovat sensuurin kohteina. Toisin sanoen kaikki sellainen on kielletty, josta joku voisi tehdä ilmiannon, lasu-ilmoituksen, jne. Tämä saattaa johtua siitä, että ao. sääntöjen luojalla on ehkä rankkoja kokemuksia ja traumoja näistä kieltämistään aiheista. Täten hän ei varmaan haluaisi että hän itse, sen enempää kuin kukaan muukaan, joutuisi alttiiksi ja kärsisi näistä asioista. Jos on pienikin sauma suojella tai estää ennalta muita kokemasta jotain, mistä on itse traumatisoitunut, voin kuvitella että asianomainen henkilö yrittäisi näin tehdä. Esimerkiksi alkoholistien lapsi suhtautuu todennäköisesti hyvin kielteisesti alkoholiin ja kaikkeen alkoholiin liittyvään. Saitteko mitä ajan takaa?

   Lainaa

  54. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Siis tuo kissa ja viinilasi-kuvan kielto vetää jo melkein sanattomaksi. Onko kuvapostauksen kiellossa oletus, että omistaja on alkoholisti, vai että kissa on alkoholisti? Tekisi mieli mennä tohon ryhmään vain trollailemaan kahden hyvin hoidetun mirrini kanssa ,:D

   Lainaa

  55. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Keittiöpsykologi: Kissaryhmän säännöissä ainakin huomaa, että alkoholiin, tupakkaan, ynnä muihin päihteisiin ja varomatomaan tulenkäsittelyyn liittyvät asiat ovat sensuurin kohteina. Toisin sanoen kaikki sellainen on kielletty, josta joku voisi tehdä ilmiannon, lasu-ilmoituksen, jne. Tämä saattaa johtua siitä, että ao. sääntöjen luojalla on ehkä rankkoja kokemuksia ja traumoja näistä kieltämistään aiheista. Täten hän ei varmaan haluaisi että hän itse, sen enempää kuin kukaan muukaan, joutuisi alttiiksi ja kärsisi näistä asioista. Jos on pienikin sauma suojella tai estää ennalta muita kokemasta jotain, mistä on itse traumatisoitunut, voin kuvitella että asianomainen henkilö yrittäisi näin tehdä. Esimerkiksi alkoholistien lapsi suhtautuu todennäköisesti hyvin kielteisesti alkoholiin ja kaikkeen alkoholiin liittyvään. Saitteko mitä ajan takaa?
   Alkoholistien lasten joukko on niin hirvittävän suuri, etten tekisi mitään näin rajuja yleistyksiä. Varsinkin, kun kovin moni meistä ajautuu itse alkoholin tai muiden päihdyttävien aineiden suurkuluttajiksi.

   Lainaa

  56. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Keittiöpsykologi: Esimerkiksi alkoholistien lapsi suhtautuu todennäköisesti hyvin kielteisesti alkoholiin ja kaikkeen alkoholiin liittyvään. Saitteko mitä ajan takaa?
   Olen samaten vastaan moista yleistystä alkoholistien lapsista. Komppaan Sinttua. Ja voisimmeko jättää turhat ja ah-niin-ärsyttävät anglismit pois ja suosia suomen rikasta ja kaunista kieltä? > Tajusitteko, mitä ajan takaa? Harvemmin näin provoonnun, että lähden ulisemaan. Kiitoksia vereni kuohautuksesta Keittiöpsykologille.

   Lainaa

  57. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Saako laittaa kuvan kissasta ja Aaltomaljakosta?

   Lainaa

  58. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Niinpä, näkeehän sen jo maailmanhistoriasta, että miehillä ei vaan ole mitään taipumusta valta-aseman väärinkäyttöön eikä korruptioon, toisin kuin naisilla luontaisesti on! ...

   Lainaa

  59. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Tege: Kyllähän se jo aikoinaankin tehtiin psykologinen testi miten valta turmelee osan ihmisistä. Ihmisiä kerättiin vankilaan, osa laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi. Lopulta koe keskeytettiin vain muutaman päivän jälkeen koska meininki karkasi ihan käsistä. Facebookin ryhmissä helppo nähdä miten pienikin valta voi korruptoida ihmisen ihan pelkän facebookin ryhmän kautta. Hyviä esimerkkejä nämä kissaryhmät, kirpputorit ja yliluonnollista-ryhmä. Jostain syystä etenkin naisilla on taipumusta tällaisiin, varsinkin mitä itse omakohtaisesti nähnyt kymmenissä eri ryhmissä pitkin facebookkia. Ei tarvi ihmetellä miksi itketään ettei pörssiyhtiöiden johdossa ole naisia.
   Totuuden puhumisesta taas yli 9000 miinusta :D Naiset on kyllä kunnon ääliöitä ja niitä ei pitäisi päästää edes nettiin, saati sitten mihinkään vastuulliseen asemaan.

   Lainaa

  60. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Kyseisessä ryhmässä saa puhua kissanpaskasta paska-nimellä, mutta jos sanoo esimerkiksi "paska juttu" niin siitä tipahtaa varoitus. Säännöillä yritetään suojella "lapsia" joita ryhmässä on kuulemma "todella paljon." Anteeksi jos pahoitan nyt jonkun mielen, mutta enemmänkin kyseisessä ryhmässä on mielenterveyspotilaita joita ylläpidossakin on. Ylläpito on ryhmässä täysin mielivaltainen ja heittää porukkaa pihalle jos toisen asiallinen mielipide ei kohtaa ylläpitäjän omaa näkemystä asioista. Että sellaisia hulluja kissanaisia.

   Lainaa

  61. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Pisu: Kyseisessä ryhmässä saa puhua kissanpaskasta paska-nimellä, mutta jos sanoo esimerkiksi “paska juttu” niin siitä tipahtaa varoitus. Säännöillä yritetään suojella “lapsia” joita ryhmässä on kuulemma “todella paljon.” Anteeksi jos pahoitan nyt jonkun mielen, mutta enemmänkin kyseisessä ryhmässä on mielenterveyspotilaita joita ylläpidossakin on. Ylläpito on ryhmässä täysin mielivaltainen ja heittää porukkaa pihalle jos toisen asiallinen mielipide ei kohtaa ylläpitäjän omaa näkemystä asioista. Että sellaisia hulluja kissanaisia.
   Sanan "paska" käyttö on siis OK kun sitä käytetään kirjaimellisesti, ei OK kun sitä käytetään kuvainnollisesti? Miten sen merkitys ja tyyli siinä muka muuttuu?

   Lainaa

  62. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Paremmin tietäjä: Ihmiset valittavat sääntösuomesta, mutta annas olla kun tavis saa valtaa itsensä perustaman ryhmän tai palstan jumalana…
   Itsensä perustaman -> itse perustamansa

   Lainaa

  63. TapioRautaWaara 5.12.2016 18:52
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ei jumalauta! :'D

   Lainaa

  64. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ajatelin ehdottaa noille et tekisivät listan siitä mistä voisi kysyä saisivat lyhyemmän listan.

   Lainaa

  65. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Entäs kissasta tehty kynttilänjalka? -> sallittu

   Lainaa

  66. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Jurrrro: Entäs kissasta tehty kynttilänjalka? -> sallittu
   Mutta entäs kynttilänjalasta tehty kissa, onko sallittu?

   Lainaa

  67. Tulos: +2 (2 ääntä)
   kissan jalasta tehty kynttilä

   Lainaa

  68. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Apua! Meidän kissan paras "lelu" ja rakkain piilopaikka on tyhjä kaljalaatikko :D.

   Lainaa

  69. Vastarannan Kiiski 18.4.2019 13:31
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Joku sisäpiirin jäsen vois laittaa kuvan punaviinilasillisesta kissansa kanssa ja täydentää selitykseksi: Kissan jalka paskassa ja lasissa omenamehua

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: säännöt, kissat, kysy mitä vaan, ylläpito, viesti, yksityisviesti, kuvat