Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kanipalstan kuulumiset

Tapatko kanisi siemenillä?
Kanipalstan kuulumiset

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kalehmainen 24.11.2016 1:07
   Tulos: +618 (666 ääntä)
   Katariina vaikuttaa oikein vakaalta ja tasapainoiselta ihmiseltä. Kumma kun ei eläinten kanssa pärjännyt

   Lainaa

  2. Tulos: +737 (753 ääntä)
   Tuntuu olevan joka eläinryhmä täynnä hulluja

   Lainaa

  3. Tulos: 0 (226 ääntä)
   Luin eka, että Iinalla ikävä edesmennyttä kuppaa :D

   Lainaa

  4. Tulos: +653 (685 ääntä)
   Nää feissarimokien lemmikkiryhmäpostaukset on aina täynnä hulluja. Suurin osa meistä lemmikin omistajista on ihan normaaleja. Mä lupaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +188 (214 ääntä)
   Tämän takia eläimiä ei saisi antaa lemmikeiksi. Ainoastaan oikeasti pätevät saisivat omistaa eläimiä eikä sekopäät!!

   Lainaa

  6. Muumi (kopio)2 24.11.2016 2:03
   Tulos: +85 (217 ääntä)
   Olisin luullut että maissilla tulisi herkullisempi kani.

   Lainaa

  7. Tulos: +72 (178 ääntä)
   Mä kun luulin että kissaihmiset on hulluja. Ilmeisesti kanin omistajat vetää vielä överimmäks ❤

   Lainaa

  8. Tulos: +422 (426 ääntä)
   Lillukarva: Tuntuu olevan joka eläinryhmä täynnä hulluja
   Ei tarvitse olla eläinryhmä, vaan muutenkin mikä tahansa faceryhmä...

   Lainaa

  9. Turun murre 24.11.2016 2:44
   Tulos: +188 (196 ääntä)
   Katariinan nimiehdotuksista tuli mieleeni lapsuuden naapuri, jolla oli cockerspanielit Campari ja Carillo.

   Lainaa

  10. Tulos: +160 (174 ääntä)
   Kalehmainen: Katariina vaikuttaa oikein vakaalta ja tasapainoiselta ihmiseltä. Kumma kun ei eläinten kanssa pärjännyt
   Ennemmin känniseltä. Nimiehdotuksetkin jo paljastaa, mitä sillä on mielessä.

   Lainaa

  11. Tulos: +282 (286 ääntä)
   Innolla odotan koska porukka ottaa yhteen kultakaloista.

   Lainaa

  12. Tulos: +313 (323 ääntä)
   : Mä kun luulin että kissaihmiset on hulluja. Ilmeisesti kanin omistajat vetää vielä överimmäks ❤
   Kysyin joskus Kissat ryhmässä kokemuksia kissan sairastelusta ja kerroin miten meillä on käyty läpi lääkärit ja monet lääkkeet ja mitä nyt onkaan tehty kuuden vuoden aikana. Järkyttävä määrä näitä -"kannattas varmaan viedä lääkäriin eikä tälä kysellä" Niin, mainitsin kyllä käyttäneeni useasti lääkärissä ja mitä helvettiä varten ne ryhmät sitten on ellei kokemuksien jakamista. Lähdin ryhmästä. Onko tosiaan näin, että normaalit ihmiset ovat vähemmistö nykypäivänä? Netin mukaan näin on...

   Lainaa

  13. Paremmin tietäjä 24.11.2016 6:56
   Tulos: +172 (178 ääntä)
   Nakkirakki: Ei tarvitse olla eläinryhmä, vaan muutenkin mikä tahansa faceryhmä…
   Korjaus. Mikä tahansa ryhmä missä tahansa netissä.

   Lainaa

  14. Tulos: +120 (134 ääntä)
   Noona on näitä tee se itse tyyppejä, vain omat keinot sallitaan ja todetaan toimivina.

   Lainaa

  15. Tulos: +201 (211 ääntä)
   Tulihan kaikille nyt selväksi, että Noona on 28-vuotias, _aikuinen_ ihminen? Harmi ettei se käy ilmi käytöksestä.

   Lainaa

  16. Vartia / lukijon käyny 24.11.2016 7:10
   Tulos: -65 (131 ääntä)
   Omppuoskarin Jyrsijän Herkkuahan tuossa syötetään. Olen syöttänyt tuota vuosia meidän kaneille.

   Lainaa

  17. jänöjussukka 24.11.2016 7:13
   Tulos: +198 (206 ääntä)
   Eikö kanien pitäisi syödä heinää yms. ruohokasveja ja oksia

   Lainaa

  18. Tulos: +153 (167 ääntä)
   jänöjussukka: Eikö kanien pitäisi syödä heinää yms. ruohokasveja ja oksia
   Pitäskö liittyä ryhmään ja mennä selittää et meidän kani syö vaan keppejä ja puolukan varpuja :D vois sit syödä poppareita kommentteja lukiessa ;) ei oo kyllä kania,,, voisko joku lainata kuvausta varten? :D

   Lainaa

  19. Muijat ja lemmikit :/ 24.11.2016 7:33
   Tulos: -65 (121 ääntä)
   Perus turrinomistajat... Miksi näillä ihme tyypeillä on aina joku "yksilöllinen", (epä)edukseen erottuva nimi? Esim. Noona?

   Lainaa

  20. Tulos: +121 (127 ääntä)
   Helli: Kysyin joskus Kissat ryhmässä kokemuksia kissan sairastelusta ja kerroin miten meillä on käyty läpi lääkärit ja monet lääkkeet ja mitä nyt onkaan tehty kuuden vuoden aikana. Järkyttävä määrä näitä -”kannattas varmaan viedä lääkäriin eikä tälä kysellä” Niin, mainitsin kyllä käyttäneeni useasti lääkärissä ja mitä helvettiä varten ne ryhmät sitten on ellei kokemuksien jakamista. Lähdin ryhmästä. Onko tosiaan näin, että normaalit ihmiset ovat vähemmistö nykypäivänä? Netin mukaan näin on…
   Jep, nää lääkärikommentit on älyttömiä. Ei lapsiakaan kiikuteta jokaikisesta asiasta (pienestä palovammasta, aknesta tms.) lääkäriin samantien, ellei tilanne pahene. Siitä huolimatta esim. vinkit palovamman nopeaan parantamiseen voivat olla tervetulleita. Jonkinlainen tilannetaju pitäisi olla eläimienkin hoidossa. Toisaalta, ehkä lääkäristä toitottaminen on vain sen tulosta, ettei moni omistaja viitsi ollenkaan hoidattaa kissojaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +39 (97 ääntä)
   Vartia / lukijon käyny: Omppuoskarin Jyrsijän Herkkuahan tuossa syötetään. Olen syöttänyt tuota vuosia meidän kaneille.
   Joo en usko et mitenköön hirveän vahingollista on, mutta kanit ei ole jyrsijöitä. Mut jos antaa myös heinää niin en itse näe mitään vikaa tuossa ruuassa. Molemmilla postauksen ihmisistä näyttäisi olevan joku ongelma.

   Lainaa

  22. Tulos: -138 (144 ääntä)
   Miksi nykyään kaneista käytetään nimitystä pupu? Eikö se olekaan satuolento?

   Lainaa

  23. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Lasis: Pitäskö liittyä ryhmään ja mennä selittää et meidän kani syö vaan keppejä ja puolukan varpuja vois sit syödä poppareita kommentteja lukiessa ei oo kyllä kania,,, voisko joku lainata kuvausta varten?
   Mun kani syö noita heinän lisäksi :D
   jänöjussukka: Eikö kanien pitäisi syödä heinää yms. ruohokasveja ja oksia
   Joo, näkkäri kans menee, oksat, varvut, tuoreet.

   Lainaa

  24. Vapaamaalari 24.11.2016 9:01
   Tulos: +32 (56 ääntä)
   Helli: Kysyin joskus Kissat ryhmässä kokemuksia kissan sairastelusta ja kerroin miten meillä on käyty läpi lääkärit ja monet lääkkeet ja mitä nyt onkaan tehty kuuden vuoden aikana. Järkyttävä määrä näitä -”kannattas varmaan viedä lääkäriin eikä tälä kysellä” Niin, mainitsin kyllä käyttäneeni useasti lääkärissä ja mitä helvettiä varten ne ryhmät sitten on ellei kokemuksien jakamista. Lähdin ryhmästä. Onko tosiaan näin, että normaalit ihmiset ovat vähemmistö nykypäivänä? Netin mukaan näin on…
   Miten normaalit ihmiset edes voisivat olla vähemmistö? Ehkä ne "normaalit" ihmiset ovat jossain muualla kuin siellä virtuaalitodellisuudessa. Aika huolestuttavaa että nykyään liian monet muodostaa käsityksensä ihmisistä ja yhteiskunnan tilasta sen perusteella mitä muutamat sekopäät(nimettöminä) netissä huutelevat...

   Lainaa

  25. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Lillukarva: Tuntuu olevan joka eläinryhmä täynnä hulluja
   Niin tuntuu olevan moni muukin ryhmä.

   Lainaa

  26. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Lillukarva: Tuntuu olevan joka eläinryhmä täynnä hulluja
   ...joille pullistunut ego tärkeämpi kuin eläimen lajityypillinen ruoka ja hyvinvointi. Ite elää varmaan pelkällä HK:n sinisellä ja kaljalla. Syökää muut mitä syötte...

   Lainaa

  27. TapioRautaWaara 24.11.2016 10:28
   Tulos: -57 (67 ääntä)
   Voisin heittää noi friidut kaneinensa mun soppaan porisee :)

   Lainaa

  28. Tulos: +98 (116 ääntä)
   säilyvyys: Joo en usko et mitenköön hirveän vahingollista on, mutta kanit ei ole jyrsijöitä. Mut jos antaa myös heinää niin en itse näe mitään vikaa tuossa ruuassa. Molemmilla postauksen ihmisistä näyttäisi olevan joku ongelma.
   Taas näitä "minä olen vuosia tehnyt näin joten olen oikeassa" kommentoijia :D Haluaisin uskoa että jos sinullekin uutta tietoa tulee niin pystyt sen ainakin ottamaan vastaan ilman että samantien hylkäät. Siis ihan vain vaikka tutkiaksesi onko asia tosiaan näin vaikka et samantien sitä hyväksyisi. Se että siemenet eivät tosiaan kuulu kanien ruokavalioon ei ole mikään mielipide vaan fakta. Niissä olevat rasvat pikkuhiljaa rasvoittavat kanien sisäelimet. Vaikka kani varmasti tuolla ruoalla elää niin kuolee nuorempana ja pikkuhiljaa tuskallisesti. Olen pahoillani kaniesi puolesta.

   Lainaa

  29. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Ipe: Miksi nykyään kaneista käytetään nimitystä pupu? Eikö se olekaan satuolento?
   Muista ihmisistä en tiedä, mutta itse olen puhunut jämiseläimistä pupuina siitä asti, kun opin puhumaan... En tietenkään virallisemmissa yhteyksissä, mutta arjessa ihan näppärä sana silloin, kun ei voi/jaksa eritellä sitä, onko kyseessä kani, jänis vai rusakko. ;)

   Lainaa

  30. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Helli: Kysyin joskus Kissat ryhmässä kokemuksia kissan sairastelusta ja kerroin miten meillä on käyty läpi lääkärit ja monet lääkkeet ja mitä nyt onkaan tehty kuuden vuoden aikana. Järkyttävä määrä näitä -”kannattas varmaan viedä lääkäriin eikä tälä kysellä” Niin, mainitsin kyllä käyttäneeni useasti lääkärissä ja mitä helvettiä varten ne ryhmät sitten on ellei kokemuksien jakamista. Lähdin ryhmästä. Onko tosiaan näin, että normaalit ihmiset ovat vähemmistö nykypäivänä? Netin mukaan näin on…
   Fb:ssä on ryhmä: Vastuulliset kissanomistajat. Siellä on täyspäistä väkeä ja saa kunnollisia vastauksia. Joitakin hulluja sinnekin välillä ilmestyy, mutta häipyvät nopeasti, kun käy ilmi, että ovat väärässä paikassa.

   Lainaa

  31. Tulos: +90 (94 ääntä)
   Syöttääkö Noona kanille jyrsijän ruokaa? Kani ei ole jyrsijä.

   Lainaa

  32. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Meillä pupulle annetaan illalla pellettejä ja porkkanaa (joskus omenaakin), heinää ja omenapuun oksia on koko ajan tarjolla. Olen myös kuullut tästä, että siemeniä ei saisi pupuille antaa, minkä takia on aika hämäävää, että monissa siemeniä sisältävien pakkausten kyljessä on pupun kuva.

   Lainaa

  33. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kyllähän se peilissä on usein vika jos eläin on v*ttumoinen, koskee siis ihan kaikkia elukoita.

   Lainaa

  34. Tulos: +4 (48 ääntä)
   : Mä kun luulin että kissaihmiset on hulluja. Ilmeisesti kanin omistajat vetää vielä överimmäks ❤
   Käyhän tutustumassa koiraihmisiin, niillä viiraa oikeasti kaikista eniten. Sanon tämän ihan kokemuksella.

   Lainaa

  35. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Koiraihmisenä mä aattelin että hulluin porukka löytyy meidän piireistä. Ehkä olin sitten väärässä!

   Lainaa

  36. Tulos: +55 (55 ääntä)
   Lillukarva: Tuntuu olevan joka eläinryhmä täynnä hulluja
   Niin on. Minulla on kissa, eikä ole käynyt edes mielessä että johonkin kissaryhmään liittyisin. Todennäköisesti oppisin sieltä vain sen että olen jo 18 vuoden ajan kasvattanut kissaani täysin väärin, ja että minun hoitomenetelmillä kissa kuolee alle kuukaudessa.

   Lainaa

  37. eiootottaprkl 24.11.2016 17:21
   Tulos: -16 (32 ääntä)
   Helli: Kysyin joskus Kissat ryhmässä kokemuksia kissan sairastelusta ja kerroin miten meillä on käyty läpi lääkärit ja monet lääkkeet ja mitä nyt onkaan tehty kuuden vuoden aikana. Järkyttävä määrä näitä -”kannattas varmaan viedä lääkäriin eikä tälä kysellä” Niin, mainitsin kyllä käyttäneeni useasti lääkärissä ja mitä helvettiä varten ne ryhmät sitten on ellei kokemuksien jakamista. Lähdin ryhmästä. Onko tosiaan näin, että normaalit ihmiset ovat vähemmistö nykypäivänä? Netin mukaan näin on…
   Ei, typerillä ihmisillä on vaan enemmän aikaa huudella ympäri internetsiä, koska ovat työttömiä.

   Lainaa

  38. elikkäsjuuh 24.11.2016 17:48
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   semmoset passiivis-aggressiiviset hymiöt sieltä Noona!

   Lainaa

  39. Tulos: +63 (65 ääntä)
   eiootottaprkl: Ei, typerillä ihmisillä on vaan enemmän aikaa huudella ympäri internetsiä, koska ovat työttömiä.
   Voi kumpa nimenomaan tyhmät olisivatkin aina työttömiä ja maailma olisi muutoinkin oikeudenmukainen paikka.

   Lainaa

  40. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Parhaita nää "jos sulla ei siihen mun mixiin oo varaa..." :D viimeisenä oljenkortena vedotaan siihen, että vastakkainen kanta johtuu varallisuuden puutteesta :D

   Lainaa

  41. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Facen eläinryhmät tuntuu olevan täynnä näitä idiootteja. Kuitenkin, näin ihan oikeana hulluna toivoisin et ihmiset lopettais "hullu"-nimityksen viljelemisen haukkumistarkoituksessa. Tai ylipäätään silloin kun ei oikeasti edes puhuta hulluista (siis mielenterveysongelmaisista) vaan idiooteista. Ei yks haukku haavaa tee, mutta kun sitä joutuu kuulemaan melkein päivittäin niin tulee väkusinkin aika epätervetullut olo, ihan kuin mussa olis ihan vitusti jotain vikaa tai kuin mä olisin joku yleinen vitsi vain koska mulla sairaus. Silleen sama juttu kuin "retardin" tai "vammasen" käyttö haukkumasanana.

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (13 ääntä)
   riesa: Tulihan kaikille nyt selväksi, että Noona on 28-vuotias, _aikuinen_ ihminen? Harmi ettei se käy ilmi käytöksestä.
   Joo moni poliitikkokin on jo yli 40 mutta silti käyttäytyvät kuin pikku penikat! Luulitko että ikä on joku mittari mistä voi tämmösiä asioita sitte tarkastella! Tämä laji on umpivituntyhmää se on ainoita faktoja mitä tidän!

   Lainaa

  43. mörökölli minut vieköön 25.11.2016 15:33
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   : Mä kun luulin että kissaihmiset on hulluja. Ilmeisesti kanin omistajat vetää vielä överimmäks ❤
   Ei se ole kiinni siitä, mitä lemmikkiä pitää tai pitääkö mitään. Yksinkertaisesti: K A I K K I on hulluja :)

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (18 ääntä)
   wallabui: Taas näitä “minä olen vuosia tehnyt näin joten olen oikeassa” kommentoijia Haluaisin uskoa että jos sinullekin uutta tietoa tulee niin pystyt sen ainakin ottamaan vastaan ilman että samantien hylkäät. Siis ihan vain vaikka tutkiaksesi onko asia tosiaan näin vaikka et samantien sitä hyväksyisi. Se että siemenet eivät tosiaan kuulu kanien ruokavalioon ei ole mikään mielipide vaan fakta. Niissä olevat rasvat pikkuhiljaa rasvoittavat kanien sisäelimet. Vaikka kani varmasti tuolla ruoalla elää niin kuolee nuorempana ja pikkuhiljaa tuskallisesti. Olen pahoillani kaniesi puolesta.
   Mun kani ainakin eli 10 vuotiaaksi tommosilla ruuilla kunnes naapurin koira tappoi sen. Repi ulkohäkistä läpi. Ei ollut ajokoiran kestävä häkki kaupungissa. Kiva kun nuita rakkeja pidetään irti...

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Muijat ja lemmikit <span class="wp-smiley emoji emoji-uneasy" title=":/">:/</span> : Perus turrinomistajat… Miksi näillä ihme tyypeillä on aina joku “yksilöllinen”, (epä)edukseen erottuva nimi? Esim. Noona?
   Juu terve, ihan normaali nimi Carl on ja kaksi chinchillaa, että.

   Lainaa

  46. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Akvaarioharrastajilla on sukset ristissä ihan yhtä usein kuin muillakin. Eläimet on iso juttu, niihin suhtaudutaan suurella tunteella. Eikä syyttä. Siltikin ylilyöntejä tulee, ikävä kyllä.
   rr jtt: Innolla odotan koska porukka ottaa yhteen kultakaloista.

   Lainaa

  47. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Helli: Kysyin joskus Kissat ryhmässä kokemuksia kissan sairastelusta ja kerroin miten meillä on käyty läpi lääkärit ja monet lääkkeet ja mitä nyt onkaan tehty kuuden vuoden aikana. Järkyttävä määrä näitä -”kannattas varmaan viedä lääkäriin eikä tälä kysellä” Niin, mainitsin kyllä käyttäneeni useasti lääkärissä ja mitä helvettiä varten ne ryhmät sitten on ellei kokemuksien jakamista. Lähdin ryhmästä. Onko tosiaan näin, että normaalit ihmiset ovat vähemmistö nykypäivänä? Netin mukaan näin on…
   Normaalit ihmiset ei vaan notku somessa...

   Lainaa

  48. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Ja aina on yks Laura, joka tulee neuvomaan toisia eläinten ruokinnassa.

   Lainaa

  49. pördelspördels 29.11.2016 14:35
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Hienoa hienoa.. Näin kaninomistajana ei voi kuin sääliä Noonan(mikä vitun nimi tämä oikeasti on?) kania. Että voikin olla typerä ämmä, ei jumalauta.

   Lainaa

  50. Tulos: -6 (10 ääntä)
   rr jtt: Innolla odotan koska porukka ottaa yhteen kultakaloista.
   No eihän ketään nyt kiinnosta ei-pörröisten ja ei-söpöjen eläinten kohtelu

   Lainaa

  51. Tulos: -19 (19 ääntä)
   Ei v*ttu. Mikään nosta enemmän kierrosta kun tää ainainen kitinä toisten eläinten ruokinnasta. Ei luulis toisen päänsärky olevan jos mitä toinen eläimelleen syöttää kunhan se ei mitään rotanmyrkkyä ole.

   Lainaa

  52. Leso harakka 25.1.2022 21:19
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   QB: Ei v*ttu. Mikään nosta enemmän kierrosta kun tää ainainen kitinä toisten eläinten ruokinnasta. Ei luulis toisen päänsärky olevan jos mitä toinen eläimelleen syöttää kunhan se ei mitään rotanmyrkkyä ole.
   ei rotanmyrkkyä mutta eikö se aikamoista kaninmyrkkyä ole, jos tukkii suoliston.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: nimiehdotus, kanit, puput, nimi, ruoka, ruokavalio, siemenet