Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lohjalainen ongelma

Lohjalta poistui sekasauna. Jari ei ole tyytyväinen.
Suurenna näkymä
Lohjalainen ongelma

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 73 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1523 (1593 ääntä)
   Hienosti Jari ei itsekään aluksi ota "suomalaista naista" ja tirkistelyä tosissaan, mutta lopulta kääntää sen jotenkin ahmedien syyksi.

   Lainaa

  2. Tulos: -141 (521 ääntä)
   Rasistien vihapuhe ei ole hauska moka.

   Lainaa

  3. Tulos: +1034 (1098 ääntä)
   Eiköhän Jari ja kaltaisensa ole juurikin se syy seinän ilmestymiseen...

   Lainaa

  4. Tulos: +1125 (1161 ääntä)
   Ihan sama hommasiko sen seinän uimahalliin joku Ahmed, Jari, uimahallin esimiehet vai uimahallikyylääjien keskusliitto, mutta olen iloinen ettei nyt tarvitse istua Jarin kanssa samassa saunassa.

   Lainaa

  5. King Arthur 18.10.2016 3:50
   Tulos: +423 (469 ääntä)
   Siis mitä, seinä naisten ja miesten höyrysaunan väliin? Entäs jos maahanmuuttajat menee nyt... uimaan!? Nii ja tietty naisten pitää painua muualle jos miesten kyyläys haittaa. Sit itketään et miks naisille on omat kuntosalit, sehän on syrjintää. Niin ja jokainen koulu jota olen käynyt on ollut homeessa. Ja *korjattavana*. Ei sitä jumalan hylkäämää poranpärinää ilmaseks oo kuunneltu.

   Lainaa

  6. King Arthur 18.10.2016 3:52
   Tulos: +260 (296 ääntä)
   Rike: Rasistien vihapuhe ei ole hauska moka.
   No kyllä tuolle nyt nauraa aidanseipäätkin. Ne on niin tosissaan kuohuksissa.

   Lainaa

  7. King Arthur 18.10.2016 3:58
   Tulos: +430 (474 ääntä)
   "Ahmed sanoo kukkahattutädille joka on päättävässä asemassa,että höyrysauna ei sovi hänelle häntä alhaisemman naisen kanssa.Se on sillä selvä." Missä maassa nää Jarit elää? Tai siis... mitäh?

   Lainaa

  8. Tulos: +288 (330 ääntä)
   Lainatakseni Petri Himmeän sanoja, "Ennemmin nyrkki perseessä kuin asua Lohjalla".

   Lainaa

  9. Tulos: +373 (423 ääntä)
   Yleensä nää rasistijutut vaan ottaa päähän, mutta tässä on kyllä niin absurdi tapaus että oikeesti jo naurattaa. Saisko tän jotenki painettua oppikirjoihin tms? Oikein malliesimerkki konfirmaatiobiaksesta. Vois laittaa jonnekki sanakirjaan vaikka rasismin määritelmäks...

   Lainaa

  10. Tulos: +122 (136 ääntä)
   "se on sillä selvä" :'D

   Lainaa

  11. Tulos: +402 (426 ääntä)
   Musta tuntuu, ettei maahanmuuttajilla ole ensimmäisenä mielessä mennä saunaan :D Sama kuin väittäisi olevan heidän vikaansa, jos kaupasta on loppu ruisleipä ja salmiakki. Eiköhän ihan uimahallin käyttäjien toiveesta ole lisätty se seinä juurikin kommenteissa mainituin perustein.

   Lainaa

  12. Tulos: +350 (378 ääntä)
   Jari on niitä jotka näkevät ulkomaalaisongelmaa joka paikassa, vaikkei sitä olisikaan. Jarin kaltaiset ihmiset vain haluu nähdä sen joka paikassa.

   Lainaa

  13. Tulos: +70 (82 ääntä)
   Onpa Jarilla pitkä sukunimi

   Lainaa

  14. Tulos: +136 (140 ääntä)
   airiin: Onpa Jarilla pitkä sukunimi
   Pitkä sukunimi tai kaikki etunimet profiilissa.

   Lainaa

  15. Tulos: +153 (215 ääntä)
   Oletteko muuten huomanneet, että kun ihmisiltä nykyään loppuu sanat kesken näissä ihanissa some-väittelyissä, niin he käyttävät "menikö tunteisiin"- fraasia? On muuten helvetin ärsyttävä sanonta, koska sen näkee nykyään lähes joka keskustelussa. Sanonnan käyttö ei kieli mistään muusta kuin "elämäm koulusta". Oli poliittinen kanta sitten mikä tahansa.

   Lainaa

  16. Tulos: -26 (86 ääntä)
   Timo: Oletteko muuten huomanneet, että kun ihmisiltä nykyään loppuu sanat kesken näissä ihanissa some-väittelyissä, niin he käyttävät “menikö tunteisiin”- fraasia? On muuten helvetin ärsyttävä sanonta, koska sen näkee nykyään lähes joka keskustelussa. Sanonnan käyttö ei kieli mistään muusta kuin “elämäm koulusta”. Oli poliittinen kanta sitten mikä tahansa.
   En kyl oo huomannu...tai sit mulla ei mee tunteisiin niin usein, et siitä huomauteltais jatkuvasti. :D

   Lainaa

  17. tilipitappi 18.10.2016 7:37
   Tulos: -201 (295 ääntä)
   Mites te "antirasistit" jotka näette kaikessa rasismia? Ihan yhtä hullunhommaa kaikki..

   Lainaa

  18. Tulos: +106 (126 ääntä)
   Voi hyvä ihme, Jari. Menisit eläintarhaan näytille, eihän kukaan muuten uskoisi sinun olevan totta.

   Lainaa

  19. Tulos: +261 (271 ääntä)
   Jarilla on tosiaan pitkä sukunimi. Hän valittaa lähes joka päivä ryhmässä maahanmuuttajista. Toinen asia josta kirjoittelee lähes päivittäin on se että hänen mielestä Tytyrin kaivos myrkyttää lohjalaisten juomaveden. Porukka alkaa olemaan jokseenkin kyllästynyt koko ukkoon. Sitten kun joku on hänen kanssa eri mieltä niin sitten alkaa haukkuminen ja oman älykkyytensä kehuminen. Tässä kohtaa hän aina mainitsee kuinka hänellä on patentti- ja rekisterihallituksessa joku oma keksintö vuodelta nakki. Sellainen mies se Jari.

   Lainaa

  20. Tulos: +133 (155 ääntä)
   tilipitappi: Mites te “antirasistit” jotka näette kaikessa rasismia? Ihan yhtä hullunhommaa kaikki..
   Enpä ole vielä törmännyt, ei sillä että liittyisi mokaan mitenkään. Sitäkin useammin toki siihen, kuinka monella kriitikolla näyttää olevan vaikeuksia ymmärtää, missä raja yleisen kritiikin ja yleistävän syrjinnän välillä kulkee.

   Lainaa

  21. Tulos: -201 (263 ääntä)
   Voi aikoja voi tapoja. On se naurettavaa menoa kun tunnetusti väkivaltaista ja kivikauteen jämähtänyttä uskonkulttia ei saa arvostella puolikkaalla sanallakaan, mutta yksittäistä miestä saa solvata kuin vierasta sikaa. Tämäkin kommenttiosio täynnä elämästä mitään tietämättömien tyttösten "rasisti-idiootti"-huutelua jota toki minäkin saan niskaani koska en jaa heidän naiiveja arvojaan. Surkeaksi on maailman meno mennyt kun nuoriso on aivopesty pitämään omiaan vihollisina ja tullista tulleita rakastetaan ehdoitta.

   Lainaa

  22. Tulos: -32 (92 ääntä)
   Timo: Oletteko muuten huomanneet, että kun ihmisiltä nykyään loppuu sanat kesken näissä ihanissa some-väittelyissä, niin he käyttävät “menikö tunteisiin”- fraasia? On muuten helvetin ärsyttävä sanonta, koska sen näkee nykyään lähes joka keskustelussa. Sanonnan käyttö ei kieli mistään muusta kuin “elämäm koulusta”. Oli poliittinen kanta sitten mikä tahansa.
   Niin, tai sit se on viesti kiihkoilijalle, että huomattiin jo, että tämä asia kolahti. Voit lakata vauhkoamasta. Silti ne ei tajua. Taisi mennä sinulle tunteisiin? ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +158 (172 ääntä)
   Ainut asia missä Jari oli minusta oikeassa, oli se että ensin homekoulut kuntoon ja sitten vasta isompi uimahalli. Tuo etnisyys-sitä-ja-tätä puolestaan... No, tarpeellinen lienee sanottu.

   Lainaa

  24. Tulos: +52 (68 ääntä)
   Kylis: Lainatakseni Petri Himmeän sanoja, “Ennemmin nyrkki perseessä kuin asua Lohjalla”.
   Tää sankari vaan taitaa tehdä molempia:D

   Lainaa

  25. Tulos: -54 (112 ääntä)
   tilipitappi: Mites te “antirasistit” jotka näette kaikessa rasismia? Ihan yhtä hullunhommaa kaikki..
   No tässä mokassa sitä kyl oli, vaikka osittain oon sun kanssa samaa mieltä. Mun nähdäkseni me kaikki ihmiset ollaan samalla viivalla, mut kyllä mulla on ääretön kunnioitus sitä kohtaan, mitä mm. mun pappa ja muut veteraanit teki sen puolesta, et saatiin olla itsenäisiä. Meillä oli heidän uhrausten hinnalla oma maa, oma jämpti ja reilu, rehti meininki suomalaisina. Tuntuu et se kaikki on nyt muisto vain, ei enää saada olla senkään vertaa Isänmaan asialla ilman rasistinleimaa, että tuotais esille et tällaista turvattomuutta ei haluta. Ei tarvinnu pelätä, ei ees kaupungissa jännittäny kulkee yksin tai kaverin kans, niin harvoin mitään sattu. Nyt ku sanot, et tää on väärin, on tää poliittisesti korrekti ilmapiiri (propagandalehdistö) saanut sun naapurit, sukulaiset ja kaverit vähintäänki hiljaa hyväksymään tän nykymeiningin ja lynkkaukseb, eikä moni halua ottaa ite asiaan kantaa, koska tää mainitsemasi ilmiö.

   Lainaa

  26. Paroni Puolipallo 18.10.2016 9:44
   Tulos: +56 (76 ääntä)
   Rike: Rasistien vihapuhe ei ole hauska moka.
   Vihapuhetta en nähnyt, vaan pelkkää idioottipuhetta. Näinköhän kaikki tällaiset palikat onkin oikeesti trollaavia antirasisteja, jotka on valmiita uhraaamaan oman maineensa, jotta vakavaakaan maahanmuuttokritiikkiä ei kukaan enää ottaisi tosissaan? Eivät tietysti oikeasti ole, mutta se vaikutus näillä Jareilla silti lähinnä on.

   Lainaa

  27. Prööt sanoi aivopieru 18.10.2016 10:07
   Tulos: -131 (143 ääntä)
   Ahaa, höyrysaunassa on siis hymyileminen kielletty.

   Lainaa

  28. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Onko tuo juuri se uimahalli jossa levinnyt bakteereja? Ei kiitos.

   Lainaa

  29. Tulos: +162 (166 ääntä)
   Väliseinä rakennettiin, koska osa miehistä alkoi kiipeillä kaiteen yli ja tirkistellä saunasta naisen suihkutiloihin.

   Lainaa

  30. Viittaa johonkin 18.10.2016 11:03
   Tulos: +19 (35 ääntä)
   Rike: Rasistien vihapuhe ei ole hauska moka.
   Ei niin, ja siksi siitä kannattaakin ilmoittaa poliisin nettivinkkiin.

   Lainaa

  31. Kummallista 18.10.2016 11:07
   Tulos: +194 (210 ääntä)
   Kirsi: Eiköhän Jari ja kaltaisensa ole juurikin se syy seinän ilmestymiseen…
   Minusta on kummallinen tämä suomi-jonnejen harhakuvitelma, ettei raiskaus ja ahdistelu häiritse naista juuri ollenkaan, kun sen tekee suomalainen mies. Naisnäkökulmasta rikos on täsmälleen sama tekijän kansallisuudesta riippumatta. Eikä se, että miehet tirkistelevät, ahdistelevat ja raiskaavat, ole mitään uutta kulttuurissamme, päätellen kuningas Birgerin säätämästä Karjalan naisrauhasta, joka täytti viime viikolla 700 vuotta. En käy höyrysaunoissa, koska en voi olla varma, ettei joku läski pappa istu syliin. Itsekin olen pahasti likinäköinen.

   Lainaa

  32. Tulos: -161 (203 ääntä)
   Minua ärsyttää tämä tekopyhä asenne, että juuri ne vastakkaisen sukupuolen ihmiset eivät saa nähdä valittajaa saunassa tai pukuhuoneessa. Ja hetken päästä ne samat siveyden sipulit esittelevät sulojaan uimahallin puolella pienenpienissä uima-asuissa, jotka eivät piilota todellakaan yhtään mitään. Sillä ei tietenkään ole näille valittajille mitään väliä, että homot ja lesbot voivat aina katsoa, koska ovat samaa sukupuolta. Tuntuu, että ongelma on yleensä valittajan oman pään sisällä. Minua ärsyttää jo nyt, että oma pieni poikani joutuu vieraassa uimahallissakin yksin miesten puolelle, ja minä joudun menemään naisten puolelle. Mieluummin veisin hänet kanssani uimaan sellaiseen paikkaan, jossa saamme peseytyä ja saunoa toistemme kanssa. Sekopäistä tämä suomalaisten tekopyhä häpeily. Minulle ei ole koskaan ollut ongelma käydä sekasaunassa, enkä ole koskaan kokenut minkäänlaista sopimatonta käytöstä. Vaikka olisi ollut samaan aikaan samassa saunassa kuin tällainen valittaja, jonka mielestä varmaan saunan kiukaatkin katsovat häntä ikävästi.

   Lainaa

  33. Tulos: -123 (137 ääntä)
   eihä meillä tässä tasa-arvoisessa maassa seiniä saa enää rakennella. Ei ole sukupuolia, tätähän media ja muut suvakit toitottaa kokoaika..Seinä siis purkuun!

   Lainaa

  34. Tyhmä idiootti 18.10.2016 11:54
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Olen mies ja pidän kaikenlaista tirkistelyä sopimattomana, tapahtui se silmät kiinni tai auki.

   Lainaa

  35. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Rasistit taitavat kyetä käyttämään uhrikorttia "Noi suvakit ei vaan tajuu!!!!" vielä kauan. Jarin logiikka ei todellakaan aukene ihan helposti.

   Lainaa

  36. Tulos: +141 (145 ääntä)
   No onhan se nyt sääli ettei voi enää kuolata nuoria naisia saunassa. Varmasti Ahmedien vika koska kyllähän ne naiset siitä vaan tykkää kun setämiehet vähän tuijottaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +145 (147 ääntä)
   Tuli mieleen, kun muksuna käytiin yhdessä uimahallissa, jossa oli tällainen turkkilainen höyrysauna ja siellä ei ollut mitään aitoja tai seiniä vaan kaikki istuivat sekaisin ja uikkarit tietty oli kiellettyjä. No yks tällainen "vanhempi perussuomalainen herra" istui aina siinä naistenpuolelle vievän oven vieressä, jossa siis höyry kaikkoaa hetkeksi, kun oven avaa ja kailotti kaikille "uimapuku pois",jos joku nainen rikkoi tätä sääntöä, ei hän miehiä viitsinyt vahtia ;) Ällöttävä tyyppi!!

   Lainaa

  38. Tulos: +128 (130 ääntä)
   Muistan itse lapsena höyrysaunassa minua ahdistelleen vanhemman miehen, mies oli ehkä jotain kolmissakymmenissä ja minä ehkä ekaluokkalainen. Istui naisten puolelle päin oikein kaikki esillä jalat suorana edessään ja varpailla yritti kosketella minua. Ällöttää vieläkin, tiedä mitä tuo pervo ja muut kaltaisensa höyryn turvin tehneet.

   Lainaa

  39. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Lohja tuntuu olevan suhteellisen usein edustettuna näissä Feissarimokissa. Miksiköhän näin?

   Lainaa

  40. Tulos: -45 (75 ääntä)
   kammo: Muistan itse lapsena höyrysaunassa minua ahdistelleen vanhemman miehen, mies oli ehkä jotain kolmissakymmenissä ja minä ehkä ekaluokkalainen. Istui naisten puolelle päin oikein kaikki esillä jalat suorana edessään ja varpailla yritti kosketella minua. Ällöttää vieläkin, tiedä mitä tuo pervo ja muut kaltaisensa höyryn turvin tehneet.
   Tämähän se onkin ongelma kun uimahalleissa ei ole henkilökuntaa eikä ole keksitty mitään telekommunikaatio laitteita joilla olla yhteydessä poliisiin.

   Lainaa

  41. Tulos: +164 (170 ääntä)
   Eräs suomentaustainen herrasmies kesällä valitteli sitä, kun nuoret naiset matujen takia eivät enää pukeudu niin paljastavasti kuin ennen. Harmitteli, kun ei enää näe niin paljon nuorten naisten puoliksi paljaita peppuja ja rintavakoja :) Oivoi. Kaiken ne matut kehtaakin pilata suomalaisilta miehiltä!

   Lainaa

  42. Tulos: +115 (119 ääntä)
   Pera: Voi aikoja voi tapoja. On se naurettavaa menoa kun tunnetusti väkivaltaista ja kivikauteen jämähtänyttä uskonkulttia ei saa arvostella puolikkaalla sanallakaan, mutta yksittäistä miestä saa solvata kuin vierasta sikaa. Tämäkin kommenttiosio täynnä elämästä mitään tietämättömien tyttösten “rasisti-idiootti”-huutelua jota toki minäkin saan niskaani koska en jaa heidän naiiveja arvojaan. Surkeaksi on maailman meno mennyt kun nuoriso on aivopesty pitämään omiaan vihollisina ja tullista tulleita rakastetaan ehdoitta.
   Jos viitsisit lukea alkuperäisen keskustelun, ainoa joka siinä puhuu maahanmuuttajista mitään on Jari itse, ja hänkin vain siksi että on nyt vain päättänyt syyttää maahanmuuttajia kaikesta mahdollisesta. Kaikki muut puhuvat siitä että ihan kantasuomalaiset miehet siellä ovat olleet ongelmana.

   Lainaa

  43. Tulos: +177 (185 ääntä)
   Voisiko yksi tämänkin ketjun "maahanmuuttokriitikoista" avata asiaa: Maahanmuuttajat tulevat tänne luullen että suomalaisia naisia saa ahdistella. Helpottaakseen suomalaisten naisten ahdistelua, he sitten vaativat että uimahallin saunaan pitää rakentaa seinä, joten naisia ei voi edes nähdä, saati ahdistella. Naiset komppaavat että saunassa on ahdisteltu ennenkin ja seinä on hyvä. Jari tulee siihen tulokseen että seinästä ei päättänytkään Ahmed, vaan kukkahattu Ahmedin pyynnöstä, olkoonkin että Ahmed haluaa ahdistella naisia ja kukkahattu viherhipit haluavat tulla maahanmuuttajien ahdistelemiksi, minkä johdosta molemmat yrittävät tehdä sen hankalammaksi -ja tämä sortaa suomalaista miestä. Tämä logiikka ei nyt kyllä avaudu mistään kohdasta.

   Lainaa

  44. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Repesin ekan kerran "Voi, menikö tunteisiin" -kohdalla. Tämä on tosi hieno keskustelu, koska tästä näkee keskustelun kehittymisen niin hyvin. "Faktat", aihe ja mielipide muuttuu, mutta kaikki on silti maahanmuuttajien vika. Useimmiten tällaiseen muutokseen tarvitaan ihan useita sivuja tekstiä ja monta kommentoijaa.

   Lainaa

  45. Tulos: +22 (42 ääntä)
   Jaaha :D Lahen ammattikoulun uimahallissa on höyrysauna ja siin on aina ollu välissä seinä! jo ennen kuin näitä elintasopakolaisia lähi-idästä alko ryntäämään... Et mikähä ollun silloin syynä? :D Naisten nipo nipo? vaiko sittenkin se, ettei ole haluttu saada seksuaalisesta häirinnästä ilmoituksia? :)

   Lainaa

  46. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Tolta näyttää kun ihminen on päättänyt syyttää x asiasta x ryhmää/henkilöä. Vaikka mitä sanotaan niin ei usko. :D

   Lainaa

  47. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Pera: Tämähän se onkin ongelma kun uimahalleissa ei ole henkilökuntaa eikä ole keksitty mitään telekommunikaatio laitteita joilla olla yhteydessä poliisiin.
   Kyllä, koska alakouluikäisellä tytöllä tulee ällöttävän äijänkäppänän kosketellessa epäsopivasti heti ensimmäisenä mieleen hakea henkilökunta tai poliisi paikalle. Äly hoi, älä jätä. Aikuisetkaan naiset eivät välttämättä uskalla sanoa ahdistelijalleen mitään, saati sitten PIKKUTYTTÖ, jota AIKUINEN MIES on lääppinyt.

   Lainaa

  48. King Arthur 18.10.2016 21:26
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Pera: Voi aikoja voi tapoja. On se naurettavaa menoa kun tunnetusti väkivaltaista ja kivikauteen jämähtänyttä uskonkulttia ei saa arvostella puolikkaalla sanallakaan, mutta yksittäistä miestä saa solvata kuin vierasta sikaa. Tämäkin kommenttiosio täynnä elämästä mitään tietämättömien tyttösten “rasisti-idiootti”-huutelua jota toki minäkin saan niskaani koska en jaa heidän naiiveja arvojaan. Surkeaksi on maailman meno mennyt kun nuoriso on aivopesty pitämään omiaan vihollisina ja tullista tulleita rakastetaan ehdoitta.
   Niin siis onko se nyt huono asia että naiset on alempiarvoisia vai onko ne "mitään tietämättömiä tyttösiä"? Miksi tää "väää väää en oo rasisti mutta..." -retoriikka on aina niin sekavaa?

   Lainaa

  49. Tulos: +20 (22 ääntä)
   airiin: Onpa Jarilla pitkä sukunimi
   Se on Jari perussuomalainen Virtanen

   Lainaa

  50. TapioRautaWaara 19.10.2016 7:51
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   Timo: Oletteko muuten huomanneet, että kun ihmisiltä nykyään loppuu sanat kesken näissä ihanissa some-väittelyissä, niin he käyttävät “menikö tunteisiin”- fraasia? On muuten helvetin ärsyttävä sanonta, koska sen näkee nykyään lähes joka keskustelussa. Sanonnan käyttö ei kieli mistään muusta kuin “elämäm koulusta”. Oli poliittinen kanta sitten mikä tahansa.
   Tais mennä tunteisiin ;)

   Lainaa

  51. TapioRautaWaara 19.10.2016 7:55
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   wtd: Väliseinä rakennettiin, koska osa miehistä alkoi kiipeillä kaiteen yli ja tirkistellä saunasta naisen suihkutiloihin.
   Hyvä suomi! :D

   Lainaa

  52. Tulos: +59 (71 ääntä)
   rectum: eihä meillä tässä tasa-arvoisessa maassa seiniä saa enää rakennella. Ei ole sukupuolia, tätähän media ja muut suvakit toitottaa kokoaika..Seinä siis purkuun!
   Ei toitota. Ikävää, että niin monien sisälukutaito on niin heikko, sillä ymmärtämättä jää oikea asia, eli ihmisen sosiaalisen sukupuolen (gender) huomioiminen. Saat siis edelleen olla tyttö tai poika tai mies tai nainen, mutta ihmisten lokeroinnista näihin pitäisi päästä eroon. Harmi että klikkiotsikkokulttuuri ja sen mukana kaltaisesi "mukavat ihmiset" haluaa väkisin ymmärtää asioita väärin (toki myös rajoittunut mieli estää asioiden ymmärtämisen), siitä kärsii tasa-arvo ja koko ihmiskunta sen mukana.

   Lainaa

  53. Tulos: +14 (20 ääntä)
   "Mielummin nyrkki p*rseessä, kuin asua Lohjalla" -Vihdin Kuningas ( Youtube ja Taistelu-Jaska, jos ette ymmärtäneet ). Lohjalaiset ovat kyllä oma rotunsa, siltä ainakin tuntuu kun siellä käy.

   Lainaa

  54. Tulos: -25 (53 ääntä)
   Mimmu: Ei toitota. Ikävää, että niin monien sisälukutaito on niin heikko, sillä ymmärtämättä jää oikea asia, eli ihmisen sosiaalisen sukupuolen (gender) huomioiminen. Saat siis edelleen olla tyttö tai poika tai mies tai nainen, mutta ihmisten lokeroinnista näihin pitäisi päästä eroon. Harmi että klikkiotsikkokulttuuri ja sen mukana kaltaisesi “mukavat ihmiset” haluaa väkisin ymmärtää asioita väärin (toki myös rajoittunut mieli estää asioiden ymmärtämisen), siitä kärsii tasa-arvo ja koko ihmiskunta sen mukana.
   Entä kuinkahan tämä käytännössä tulee onnistumaan? Kuulostaa joo hirveän hienolta, että tytöt saa olla tyttöjä ja pojat poikia, mutta ei vaan enää lokeroida näihin, mutta mites sitten esim. pukuhuoneet kouluissa? Ei lokeroida tyttöihin ja poikiin? Kaikki vaan sekaisin samaan pukkariin, vaiko kenties siihen kumpaan koet sinä kyeisenä päivänä kuuluvasi? Tätähän ei toki hormonipäissään teinit väärinkäyttäisi.. Pelkkä tuijottaminen voi olla seksuaalista ahdistelua, kuten jo itse mokasta käy selväksi, joten toivon todella että jatkossakin pukkarit lokeroidaan karkeasti tytöille ja pojille omansa. Vaikka sitten kolmas koppi heille, jotka eivät halua lokeroida itseään.

   Lainaa

  55. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Jarilla näyttää olevan lievä pakkomielle mamuista.

   Lainaa

  56. Tulos: -10 (34 ääntä)
   Mitä mä sanoin niin väärin? Mun mielestä joka ikistä ihmistä pitää auttaa, mut varmistaa kansalaisten turvallisuus samalla. Varmistaa et tulijat on turvallista tänne päästää. En oo pätkääkään rasisti. Mut kyllä mua pelottaa täällä Kajaanissa olla ja mennä, ja ku tietää et samaa porukkaa on ympäri Eurooppaa nyt. Mä toivon niin todella paljon, että tulijat pääsevät länsimaiseen kulttuuriin sisälle, ja jos joskus daeshin koulutuksessa ja aivopesussa olisikin olleet, heräävät ja huomaavat miten hukassa ovat olleet. Enkä halua pelätä meidän nuorison puolestakaan. Kyllähän suurin osa pakolaisista fiksuja on, ja osaavat kunnioittaa naisia esim, mutta joukossa tyhmyys tiivistyy, ja kun on tiettyyn ajatusmalliin lapsena kasvatettu, plus suomalainen alkoholikulttuuri.. Siinäpä näitä mun ajatuksia lisää. Peace.

   Lainaa

  57. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Myy: Entä kuinkahan tämä käytännössä tulee onnistumaan? Kuulostaa joo hirveän hienolta, että tytöt saa olla tyttöjä ja pojat poikia, mutta ei vaan enää lokeroida näihin, mutta mites sitten esim. pukuhuoneet kouluissa? Ei lokeroida tyttöihin ja poikiin? Kaikki vaan sekaisin samaan pukkariin, vaiko kenties siihen kumpaan koet sinä kyeisenä päivänä kuuluvasi? Tätähän ei toki hormonipäissään teinit väärinkäyttäisi.. Pelkkä tuijottaminen voi olla seksuaalista ahdistelua, kuten jo itse mokasta käy selväksi, joten toivon todella että jatkossakin pukkarit lokeroidaan karkeasti tytöille ja pojille omansa. Vaikka sitten kolmas koppi heille, jotka eivät halua lokeroida itseään.
   Siinä suunnitelmassa sanottiin että ei pidä *ilman eri syytä* lokeroida tyttöihin ja poikiin -ie ei lähetetä tyttöjä luistelemaan ja poikia pelaamaan lätkää koska tytöt ja pojat, vaan kysytään kultakin yksilöltä erikseen. Pukkarit samaan malliin kuin ennenkin. Lööpit vain "hiukan" liioittelivat. Uusia kouluja rakennettaessa voitaisiin tosin ottaa huomioon että ei vain transporukoiden, vaan myös erilaisten muiden kehollisten sorsimisten takia, ja miksei niidenkin takia joita häiritsee että miesten/ naisten tiloissa voi olla homo/ lesbo, voisi olla mukavinta ihan kaikille että olisi pukukoppi/ henkilö eikä isoja tiloja.

   Lainaa

  58. Viljaton ruokailija 19.10.2016 18:43
   Tulos: -32 (44 ääntä)
   noni: Yleensä nää rasistijutut vaan ottaa päähän, mutta tässä on kyllä niin absurdi tapaus että oikeesti jo naurattaa. Saisko tän jotenki painettua oppikirjoihin tms? Oikein malliesimerkki konfirmaatiobiaksesta. Vois laittaa jonnekki sanakirjaan vaikka rasismin määritelmäks…
   Ei se itseasiassa ole: "Tästä ovat suomalaiset naiset kommenttien perusteella aivan varmasti jo valittaneet aiemmin jos tilanne on ollut tuo", on itseasiassa hyvä pointti. Ottaen huomioon kuinka paljon maahanmuuttajien käytös uimahalleissa on ollut mediassa esillä, Jari saattaa ollakin jäljillä.

   Lainaa

  59. Spurgugrammi 19.10.2016 20:05
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   King Arthur: “Ahmed sanoo kukkahattutädille joka on päättävässä asemassa,että höyrysauna ei sovi hänelle häntä alhaisemman naisen kanssa.Se on sillä selvä.” Missä maassa nää Jarit elää? Tai siis… mitäh?
   Lohjalla.

   Lainaa

  60. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Sannni: Tämä logiikka ei nyt kyllä avaudu mistään kohdasta.
   Ei sen kuulukaan avautua. Kyseessä ei nimittäin ole samanlainen logiikka kuin mitä logiikalla yleensä käsitetään, vaan lähinnä eräänlaista esipuhetta ja alleviivausta sille mielipiteelle, että maahanmuuttajat ovat nykyään syyllisiä kaikkeen, ihan kaikkeen. Tätä logiikkaa ei ole tarkoituskaan yrittää avata tai ruotia mitenkään, vaan hyväksyä ihan sellaisenaan kyselemättä, muuten vaan "pilaa hyvän jutun".

   Lainaa

  61. Tulos: -22 (30 ääntä)
   Mua ei oo ikinä se kaide haitannu, vaikka mies olenkin, mutta en oo kyllä mitään tirkistellykään - musta tä on just sitä hiton peräänkuulutettua tasa-arvoa.

   Lainaa

  62. moka-addikti 19.10.2016 23:27
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tuli mieleen tämä klassikko, jossa Cartman suree, kun vähemmistöt valtaa "hänen vesipuiston". :D https://www.youtube.com/watch?v=F6BUZZ3qvZM

   Lainaa

  63. Viiden lapsen iskä 21.10.2016 8:30
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Käytiin Oulun Edenissä kylpemässä. Siellä höyrysaunasa miesten ja naisten puoli on kaiteella eroteltu. Vaimo tuli lapsen kanssa toiselta puolelta ja tavattiin paikan päällä. Jäin saunaan vähäksi aikaa heidän mentyään toiselle puolelle ja katsoessani ympärilleni havaitsin, että saunassa yksinään olevat - kantasuomalaiset miehet - käänsivät päänsä aina kyttäämään naisten osaston suuntaan kun siellä suunnassa ovi kävi. Eivät ilmeisesti muuten alastonta naista koskaan näe. Surkuhupaisaa.

   Lainaa

  64. Kukkahattusuvakki 21.10.2016 8:51
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Juomari: Ei sen kuulukaan avautua. Kyseessä ei nimittäin ole samanlainen logiikka kuin mitä logiikalla yleensä käsitetään, vaan lähinnä eräänlaista esipuhetta ja alleviivausta sille mielipiteelle, että maahanmuuttajat ovat nykyään syyllisiä kaikkeen, ihan kaikkeen. Tätä logiikkaa ei ole tarkoituskaan yrittää avata tai ruotia mitenkään, vaan hyväksyä ihan sellaisenaan kyselemättä, muuten vaan “pilaa hyvän jutun”.
   "Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."

   Lainaa

  65. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Juomari: Ei sen kuulukaan avautua. Kyseessä ei nimittäin ole samanlainen logiikka kuin mitä logiikalla yleensä käsitetään, vaan lähinnä eräänlaista esipuhetta ja alleviivausta sille mielipiteelle, että maahanmuuttajat ovat nykyään syyllisiä kaikkeen, ihan kaikkeen.
   Nykyään jos jossain tapahtuu joku rikos, siitä syyllisestään heti ensimmäiseksi maahanmuuttajia ennen kuin asiaa on ehditty tutkia lainkaan. Ja sitten kun poliisilta tulee lausunto että tekijä oli ihan kantasuomalainen, aletaan väittää että poliisi valehtelee ja suojelee maahanmuuttajia. "Mitä poliisi ei kerro meille?"

   Lainaa

  66. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Kukkahattusuvakki: “Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan.”
   Eli toisin sanoen minäkin voisin keksiä täysin omasta päästäni jonkun tarinan maahanmuuttajista ja näiden "maahanmuuttokriitikkojen" mukaan se kelpaisi todisteeksi maahanmuuttajien rikollisuudesta?

   Lainaa

  67. Tulos: -2 (22 ääntä)
   n-87: Mitä mä sanoin niin väärin? Mun mielestä joka ikistä ihmistä pitää auttaa, mut varmistaa kansalaisten turvallisuus samalla. Varmistaa et tulijat on turvallista tänne päästää. En oo pätkääkään rasisti. Mut kyllä mua pelottaa täällä Kajaanissa olla ja mennä, ja ku tietää et samaa porukkaa on ympäri Eurooppaa nyt. Mä toivon niin todella paljon, että tulijat pääsevät länsimaiseen kulttuuriin sisälle, ja jos joskus daeshin koulutuksessa ja aivopesussa olisikin olleet, heräävät ja huomaavat miten hukassa ovat olleet. Enkä halua pelätä meidän nuorison puolestakaan. Kyllähän suurin osa pakolaisista fiksuja on, ja osaavat kunnioittaa naisia esim, mutta joukossa tyhmyys tiivistyy, ja kun on tiettyyn ajatusmalliin lapsena kasvatettu, plus suomalainen alkoholikulttuuri.. Siinäpä näitä mun ajatuksia lisää. Peace.
   Ihmettelin samaa. Kommenttisi oli esimerkiksi terrorismin ja kulttuuristen tasa-arvoerojen takia enemmän kuin oikein. Omat sukulaiseni olivat aikanaan valmiita antamaan kaikkensa jotta siviilit olisivat turvassa, ja historia osoittaa että se onnistui. Minusta on väärin että vahvat ihmiset pakenevat kuin rotat uppoavasta laivasta. Miksi tulijoiden terroristiyhteyksien selvitys on rasismia? Sehän suojelee samalla kaikkia sotaa pakenevia ihmisiä, kun sota ei saavu heidän mukanaan uuteen maahan. Minne ihmiset sitten pakenevat, jos turvallisetkin maat muuttuvat levottomiksi?

   Lainaa

  68. Arthur Brown 23.10.2016 23:25
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kummallista: Minusta on kummallinen tämä suomi-jonnejen harhakuvitelma, ettei raiskaus ja ahdistelu häiritse naista juuri ollenkaan, kun sen tekee suomalainen mies. Naisnäkökulmasta rikos on täsmälleen sama tekijän kansallisuudesta riippumatta.
   Rikostilastot muuten menevät näin... 2014, selvitetyt raiskausepäillyt joilla vakiasuinpaikka Suomessa: Yhteensä 667 Suomalaiset 546 Ulkomaalaiset 121 Afrikkalaiset 33 2014, tuomion saaneet miehet Yhteensä 136, eli 20,4 % epäillyistä Suomalaiset 115, eli 18,8 % epäillyistä Ulkomaalaiset 33, eli 27,3 % epäillyistä Afrikkalaiset 13, eli 39,4 % epäillyistä Saman tyylisiä lukuja muinakin vuosina. Näyttäisi siltä, että tuomion saaminen riippuu pärstäkertoimesta. Vielä karumpaa on se, että selvitetyistä raiskausepäillyistä vain n. 20 % saa tuomion! Tilastot StatFin palvelusta taulukoista "Selvitettyihin rikoksiin syylliseksi epäillyt kansalaisuuden, iän ja asuinpaikan mukaan 2009-2015" ja "Rangaistukset kansalaisuuden, asuinpaikan ja rikoksen mukaan, 2005-2015 (käräjäoikeudet, hovioikeus ensimmäisenä oikeusasteena, rangaistus-määräykset ja rikesakot)" Vuosi 2014 valittu koska oikeusasioiden käsittely Suomessa on tolkuttoman hidasta, jolloin prosessin loppuun saattamisessa kestää aikaa. Tällöin mahdolliset piikit eivät näy suoraan tuomioissa, vaan viiveellä. Joskin nyt kun tarkistaa tilastot niin selvää piikkiä ei kylläkään näy. Vuodesta 2012 lähtien raiskausepäiltyjen lukuumärät ovat: Vuosi, Kaikki, Suomi, Ulkomaat 2012, 715, 558, 157 2013, 746, 617, 129 2014, 667, 546, 121 2015, 759, 613, 146

   Lainaa

  69. vitum_ituhipit!1 27.10.2016 16:19
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kokeminen on 2010-luvun faktaa.

   Lainaa

  70. shadow_witch 2.11.2016 4:03
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Niin no ottamatta kantaa etnisyyteen niin itse olen ollut nuorena uimassa tuola ja ei se kivaa ollut kun siinä suomalainen kaljamahanen vanha ukko kytisteli minkä pysty ja runkkas

   Lainaa

  71. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Jari on jonkun mamupsykoosin vallassa.

   Lainaa

  72. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jari mee jo ittees :D

   Lainaa

  73. Tulos: -14 (16 ääntä)
   Rike: Rasistien vihapuhe ei ole hauska moka.
   Minuakin inhottaa tuollainen moukkamainen syrjintä kantasuomalaisia miehiä kohtaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: rasismi, lohja, sauna, uimahalli, höyrysauna, sekasauna, maahanmuuttajat, mamut, etnisyys, verot, miehet, naiset, kulttuuri