Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tarina riippuu kertojasta

Kaksi versiota samasta tilanteesta. Jokin ei nyt täsmää.
Suurenna näkymä
Tarina riippuu kertojasta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1752 (1780 ääntä)
   Uskottavuudessa Riku voittaa 6-0.

   Lainaa

  2. Tulos: -224 (398 ääntä)
   Kaverukset vetäneet selvästi huumorilla tän :) Toimi kyllä. Olispa mullakin tollasia hupiukkoja fb-kavereissa :D

   Lainaa

  3. Tulos: +1131 (1161 ääntä)
   Hmm..Tuntemattomien helikopteri-esitykset harvemmin ilahduttavat ketään (en tosin ole törmännyt moisiin esityksiin randomin suorittamana, mutta villisti veikkaisin etten nauttisi showsta). Toki joku voisi nauttiakin. :'D Rikun versio silti kuulostaa olevan lähempänä totuutta. Ehkä Eetu ei valehdellut täysin ja heilutti munaansa lähettijannulle eikä suinkaan mimmille?

   Lainaa

  4. Tulos: -131 (209 ääntä)
   Mut oli tää juttu todella tapahtunut taikka ei, ja huumorilla vedetty kokonaan niin hauska tää ainakin oli. ヾ(´▽`)ゝ

   Lainaa

  5. Tulos: -72 (118 ääntä)
   Oliko DHL:n jäbällä ponnari? Taitaa Eetu olla hyvä jutunkertoja!

   Lainaa

  6. joulupukki 13.9.2016 1:26
   Tulos: +575 (583 ääntä)
   In your dreams Eetu

   Lainaa

  7. Tulos: +526 (542 ääntä)
   Nyt on kyllä kardemummaa heitetty ihan huolella Eetun taikinaan

   Lainaa

  8. Tulos: +1273 (1303 ääntä)
   Jos Eetu oikeasti olisi avannut oven alasti ja "pokkana vetänyt helikopterin timmille kuriirimimmille" niin puhelinnumeron sijasta olisi saanut ahdistelusyytteen. Toisin kuin uskomattoman monet äijät kuvittelevat, naiset eivät yleensä ole kovinkaan ilahtuneita siitä, että tuntematon äijä esittelee munaansa.

   Lainaa

  9. Tulos: +1174 (1188 ääntä)
   Poistutaanpa Eetun fantasiamaailmasta todellisuuteen, sillä jos jätkä avaa alasti oven, vetää helikopterin ja ulvoo kuin Tarzan, niin yhdenkään naisen päällimmäisenä ajatuksena ei ole "uuu, miten hauskaa ja seksikästä, annanpa puhelinnumeroni", vaan "mikäs hullu se tämä on, päällekö se aikoo käydä".

   Lainaa

  10. Tulos: +624 (664 ääntä)
   Jos sinulla on penis, niin nyt tarkkana. Tulee sellainen neuvo joka kannattaa ymmärtää: Vaikka (hetero)miehillä ja naisilla voi olla moneenkin asiaan erillainen suhtautumistapa, niin ainakin yksi asia on yhteistä. Me ilahdumme ja kiihotumme yllättäin ja pyytämättä meille esitellyistä mulkuista ihan yhtä paljon kuin tekin. Mieti sitä. Muista se. Ja toimi sen mukaan.

   Lainaa

  11. Tulos: -93 (149 ääntä)
   Hohhoijjaa taas. En tiiä kumnat ärsyttää enemmän, nämä oman elämänsä Tommy Tabermanit vai paikalle rientävät ihmisit kommentein "hahahahhaa:::DD Ei helvetti :D"

   Lainaa

  12. Tulos: +573 (599 ääntä)
   re: Jos Eetu oikeasti olisi avannut oven alasti ja “pokkana vetänyt helikopterin timmille kuriirimimmille” niin puhelinnumeron sijasta olisi saanut ahdistelusyytteen. Toisin kuin uskomattoman monet äijät kuvittelevat, naiset eivät yleensä ole kovinkaan ilahtuneita siitä, että tuntematon äijä esittelee munaansa.
   Ja tämän kun sanoo Eetun kaltaisille tyypeille niin saa kuulla sen "feminatsi!!". Mikä kumma siinä on kun ei tajuta ettei se jalkojen välissä (kaljamahan alla) roikkuva ruipelo herätä mitään positiivisia ajatuksia muilla kuin kantajallaan?

   Lainaa

  13. Tulos: +425 (445 ääntä)
   Riku kirjoittaa että DHL:n jäbä ja Eetulla se onkin mimmi. Ja varmaan se mimmi siinä helikopteria ihastellellessaan äkkiä ehti sen numeronsakin siihen lapun kulmaan raapustaa... Noloa Eetu...

   Lainaa

  14. Mother of Vile Excrement 13.9.2016 8:09
   Tulos: +288 (302 ääntä)
   re: Jos Eetu oikeasti olisi avannut oven alasti ja “pokkana vetänyt helikopterin timmille kuriirimimmille” niin puhelinnumeron sijasta olisi saanut ahdistelusyytteen. Toisin kuin uskomattoman monet äijät kuvittelevat, naiset eivät yleensä ole kovinkaan ilahtuneita siitä, että tuntematon äijä esittelee munaansa.
   Joo, mutta jos on tätä mieltä, niin sitten ollaan "feminatseja" ja "kukkiksia". Voi tuota loisteliasta sanallista ulosantiakin! Kyllä itsepetos on ihmeellinen asia.

   Lainaa

  15. TapioRautaWaara 13.9.2016 8:38
   Tulos: +177 (217 ääntä)
   Eetu eetvartti ja orastava stondis. Sopis uuden Risto Räppääjän nimeks :)

   Lainaa

  16. Tulos: +57 (93 ääntä)
   Poupau: Hmm..Tuntemattomien helikopteri-esitykset harvemmin ilahduttavat ketään (en tosin ole törmännyt moisiin esityksiin randomin suorittamana, mutta villisti veikkaisin etten nauttisi showsta). Toki joku voisi nauttiakin. :’D Rikun versio silti kuulostaa olevan lähempänä totuutta. Ehkä Eetu ei valehdellut täysin ja heilutti munaansa lähettijannulle eikä suinkaan mimmille?
   Eetu on salaa rakastunut Rikuun ja koetti tehdä vaikutuksen. Kun tomppeleille tapahtuu, ne yrittävät koristella juttunsa vähemmän noloiksi. Sen uskon, että Eetu sai stondiksen jo pelkästä itsensä ajattelemisesta alasti, mutta lähetti oli mies ja tilanne kaikkea muuta kuin imarteleva Eetulle. Ekshibitionisteilla harvoin on mitään esitettävää, olen niitä muutaman nähnyt (koska olen nainen ja naisia ahdistellaan), eikä kenenkään kourasta ole näkynyt mitään. Se on niillä aina kourassa koska ne mastrurboivat.

   Lainaa

  17. Super_Factoid 13.9.2016 9:27
   Tulos: +88 (118 ääntä)
   Vituttaa tuollaiset maustajat sen verran, että kiinnijäädessään poistaisin vastaavan tapauksen kavereista.

   Lainaa

  18. Tulos: +307 (313 ääntä)
   "Joskus kannattaa laittaa ittensä likoon". Eiköhän aika moni äijä ole laittanut itsensä likoon tolla penis pöytään -mentaliteetilla, mutta harva on siitä todellisessa elämässä koskaan mitään hyötynyt.

   Lainaa

  19. Tulos: +235 (237 ääntä)
   Pointsit Eetulle siitä, että ilmeisesti toimi tilanteessa oikein. Jos noin käy, täytyy todellakin salamana vetäytyä ovelta hakemaan joku riepu itsensä suojaksi ja takaisin tullessa pahoitella tapahtunutta. Kaikki muu sitten...

   Lainaa

  20. Tulos: +234 (246 ääntä)
   me: Ja tämän kun sanoo Eetun kaltaisille tyypeille niin saa kuulla sen “feminatsi!!”. Mikä kumma siinä on kun ei tajuta ettei se jalkojen välissä (kaljamahan alla) roikkuva ruipelo herätä mitään positiivisia ajatuksia muilla kuin kantajallaan?
   Lisäyksenä: vaikka olisi sixpäkki kaljamahan sijasta ja oikea hypermela, niin sitä ei *silti* halua kukaan nähdä ellei asiasta ole erikseen sovittu. Toisaalta ei siitä kannata liiaksi hermostuakaan: uskon ettei kukaan voi todella olla niin typerä että luulisi "pyytämättä ja yllättäen" ilmestyville peniksille olevan mitään kysyntää, joten he siis kiusaavat ihmisiä tahallaan ja saavat jotain irti siitä että toisen olo on epämukava. Paras jättää omaan arvoonsa.

   Lainaa

  21. Tulos: +227 (229 ääntä)
   Jos (huom jos) olisi pikkuriikkinen mahdollisuus, että Eetun tarina on tosi, niin missä vaiheessa kuriirimimmi kirjoitti puhelinnumeronsa paketin reunaan, ilman että Eetu huomasi? Sulkiko Eetu silmänsä tämän esityksensä ajaksi?

   Lainaa

  22. Tulos: +121 (125 ääntä)
   Ois kiva tietää mitä Eetu vastas tohon Nooran kommenttiin.. vai vastasno mitään :D

   Lainaa

  23. Tulos: +178 (180 ääntä)
   En tiedä, kuvitteleeko Eetu ihan oikeasti, että joku tuon tarinan uskoisi. Tuollaistahan ei tapahdu kuin aikuisviihde-elokuvissa... Ja ehkä se oli Eetun oma puhelinnumero, joka pakettiin oli kirjoitettu ja ei vaan tajunnut stondiksessaan sitä. Joskus kun kuriirit kirjoittelevat käsinkin numeroita pakettien päälle syystä tai toisesta.

   Lainaa

  24. Tulos: +160 (166 ääntä)
   Mielenkiintoista olisi kuulla vielä tämän paketintoimittajan versio tapahtumien kulusta. (löytääkö kukaan fb:stä, onko kavereissa?)

   Lainaa

  25. Tulos: -37 (105 ääntä)
   Minna: Jos sinulla on penis, niin nyt tarkkana. Tulee sellainen neuvo joka kannattaa ymmärtää: Vaikka (hetero)miehillä ja naisilla voi olla moneenkin asiaan erillainen suhtautumistapa, niin ainakin yksi asia on yhteistä. Me ilahdumme ja kiihotumme yllättäin ja pyytämättä meille esitellyistä mulkuista ihan yhtä paljon kuin tekin. Mieti sitä. Muista se. Ja toimi sen mukaan.
   Pätee muuten yllättäen esiteltyihin pilluihinkin yhtä lailla. Toimi sen mukaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +217 (231 ääntä)
   On kyllä täysi mysteeri, että miksi jotkut miehet kuvittelevat kullinsa herättävän mitään mielenkiintoa vastakkaisessa sukupuolessa. Minua ainakin naisena kiinnostaa ihan mies itse, eikä sen elimen ulkonäkö. Parisuhteessa on ihan kivaa, jos poikaystävä välillä kiusoittelee kuvin, mutta sekin siksi, että on tunteita sitä ihmistä kohtaan ja sitä ihmistä haluaa. Miksi tuntemattoman ihmisen pippeli pitäisi kiinnostaa? Tästä huolimatta en kyllä suostu pitämään itseäni kukkiksena tai tiukkapipoisena.

   Lainaa

  27. Tulos: -47 (73 ääntä)
   Tässä sen näkee, miten totuudenmukaisia 95% näistä hassun hauskoista Facebook-kertomuksista on. En jaksanu lukee kumpaakaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Ammas: En tiedä, kuvitteleeko Eetu ihan oikeasti, että joku tuon tarinan uskoisi. Tuollaistahan ei tapahdu kuin aikuisviihde-elokuvissa… Ja ehkä se oli Eetun oma puhelinnumero, joka pakettiin oli kirjoitettu ja ei vaan tajunnut stondiksessaan sitä. Joskus kun kuriirit kirjoittelevat käsinkin numeroita pakettien päälle syystä tai toisesta.
   Aijai, nyt kuvittelen mite Eetu laittaa Kuumaa Sexiviestiä timmille mimmille, hetken päästä omaan numeroon tulee viesti - "Ooh, nyt jo vastaa!" - ja sitten se hämmennys... miltähän se tuntuu lukee oma viettely-yritys saapuneena viestinä? Voisin kuvitella että hieman nolottaa, myös kaikkien niien viestien puolesta jotka on aiemmin menny oikeille vastaanottajille.

   Lainaa

  29. King Arthur 13.9.2016 22:26
   Tulos: +120 (140 ääntä)
   Minna2: Pätee muuten yllättäen esiteltyihin pilluihinkin yhtä lailla. Toimi sen mukaan.
   On varmaan sulle ihan jokapäiväinen ongelma.

   Lainaa

  30. Tulos: -22 (50 ääntä)
   Onko mahdollista että Eetu kirjoitti jutun vitsinä? Näki Rikun jutun ja kirjoitti "oman versionsa". Ei toi Eetun juttu ainakaan uskottavalta kuulosta, eikä oikeastaan siltä, että pitäisikään kuulostaa :D

   Lainaa

  31. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Nora: Onko mahdollista että Eetu kirjoitti jutun vitsinä? Näki Rikun jutun ja kirjoitti “oman versionsa”. Ei toi Eetun juttu ainakaan uskottavalta kuulosta, eikä oikeastaan siltä, että pitäisikään kuulostaa
   Kaikenlaista tullee mieleen kun on orastava stondis. Mutta vitsejä harvemmin.

   Lainaa

  32. Tulos: -5 (23 ääntä)
   TapioRautaWaara: Eetu eetvartti ja orastava stondis. Sopis uuden Risto Räppääjän nimeks
   Niin. Tai Pekka Puupää -rainan. "Pekka - ja Pätkän orastavan stondiksen paluu"

   Lainaa

  33. Mörökölli 14.9.2016 9:52
   Tulos: -76 (94 ääntä)
   Kylläpäs ihmiset taas ovat huumorintajuttomia. Totta helkkarissa molemmissa tarinoissa on värikynää oikeen huolella. Molemmat hauskoja ja totuus löytyy jostain niiden rajalta. Mikään tarina ei koskaan ole hauska jollei sitä väritä. Tarina myöskin muuttuu aina kerronta kertojen välissä hieman.

   Lainaa

  34. kovat on luulot 14.9.2016 11:58
   Tulos: +81 (113 ääntä)
   Jotain kertoo Eetun mielenmaisemasta, että on feminatsi tai kukkis, jos ei lämpene hänen henkilökohtaiselle body-showlle :D Laitan miesten ilkosillaan roikottelun samaan tyrkky-kategoriaan kuin naisten "huolettomasti" leikatut, todella ihonmöytäiset tai käytännössä läpinäkyvät vaatteet. Jos niitä erehtyy pitämään häiritsevän paljastavina, on heti joku muslimi tai misogynisti. T. epämuodikas nainen

   Lainaa

  35. Tulos: +61 (63 ääntä)
   "Onko nyt oikea hetki näyttää munaansa?" Eetu sua saa aina hävetä.

   Lainaa

  36. Tulos: -20 (40 ääntä)
   tuli sellanen tunne, et vaikka oiski näin tapahtunu, niin ovat yhessä sopineet mitä kirjoittaa, molemmat aloitti nimittäin samasta kohasta tekstin, ja lopetti samaan kohtaan.

   Lainaa

  37. Tulos: +96 (110 ääntä)
   kovat on luulot: Jotain kertoo Eetun mielenmaisemasta, että on feminatsi tai kukkis, jos ei lämpene hänen henkilökohtaiselle body-showlle Laitan miesten ilkosillaan roikottelun samaan tyrkky-kategoriaan kuin naisten “huolettomasti” leikatut, todella ihonmöytäiset tai käytännössä läpinäkyvät vaatteet. Jos niitä erehtyy pitämään häiritsevän paljastavina, on heti joku muslimi tai misogynisti. T. epämuodikas nainen
   Siis *genitaalien paljastelu*, joka on yhdentyyppistä seksuaalista ahdistelua, menee mielestäsi samaan kategoriaan kuin paljastava tai jopa vain tyköistuva pukeutuminen? Ei ihme jos saat kuulla olevasi misogynisti.

   Lainaa

  38. Tulos: +72 (86 ääntä)
   Hurma: Siis *genitaalien paljastelu*, joka on yhdentyyppistä seksuaalista ahdistelua, menee mielestäsi samaan kategoriaan kuin paljastava tai jopa vain tyköistuva pukeutuminen? Ei ihme jos saat kuulla olevasi misogynisti.
   Juurikin näin. On ihan eri asia pukeutua kauniisti tai jopa viettelevästi kuin mennä ehdoin tahdoin paljastelemaan itseään jollekulle. Jälkimmäinen on tietoista seksuaalista ahdistelua valikoidulle uhrille.

   Lainaa

  39. AarteenEtsijä 15.9.2016 0:41
   Tulos: -123 (137 ääntä)
   Herne: On kyllä täysi mysteeri, että miksi jotkut miehet kuvittelevat kullinsa herättävän mitään mielenkiintoa vastakkaisessa sukupuolessa.
   "Heh. No ei se kyllä ole :D Voisiko johtua siitä, että täällä oikeassa maailmassa osa meistä naisista ihan todella kiihottuu niistä peniksistä. Meistä seksi on kivaa ja ihanaa ja me haluamme sitä. Se, että aviovaimot hämmästelevät, miksi jotakuta kiinnostaa miehen penis, oikeastaan hauskalla tavalla alleviivaa koko pointin. Kukin tavallaan ja hämmästelkää te, joita se ei kiinnosta. Me korjaamme potin.

   Lainaa

  40. Satunnainen randomi 15.9.2016 3:26
   Tulos: -33 (41 ääntä)
   Minna2: Pätee muuten yllättäen esiteltyihin pilluihinkin yhtä lailla. Toimi sen mukaan.
   Riippuu kyllä ihan siitä millaiseen kantotelineeseen ne on ripustettu.

   Lainaa

  41. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Minna2: Pätee muuten yllättäen esiteltyihin pilluihinkin yhtä lailla. Toimi sen mukaan.
   Vaan kun ei päde. Esimerkiksi Basic Instinct tuskin olisi niin suosittu elokuva jos vilauttelijana olisi ollut Michael Douglas eikä Sharon Stone. :D

   Lainaa

  42. Jaasilviisii 15.9.2016 7:37
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   lillemy: tuli sellanen tunne, et vaikka oiski näin tapahtunu, niin ovat yhessä sopineet mitä kirjoittaa, molemmat aloitti nimittäin samasta kohasta tekstin, ja lopetti samaan kohtaan.
   Ihan sama tuli mieleen. Huumorimiehiä varmaan yrittävät olla,tosin Eetu vaan ei onnistunut tavoitteessaan niin hyvin.

   Lainaa

  43. Tulos: +104 (112 ääntä)
   AarteenEtsijä: “Heh. No ei se kyllä ole Voisiko johtua siitä, että täällä oikeassa maailmassa osa meistä naisista ihan todella kiihottuu niistä peniksistä. Meistä seksi on kivaa ja ihanaa ja me haluamme sitä. Se, että aviovaimot hämmästelevät, miksi jotakuta kiinnostaa miehen penis, oikeastaan hauskalla tavalla alleviivaa koko pointin. Kukin tavallaan ja hämmästelkää te, joita se ei kiinnosta. Me korjaamme potin.
   Aika harvassa ovat sellaiset naiset, joita täysin anonyymi penis sellaisenaan (ei siis johonkin tiettyyn mieheen kiinnittyneenä) kiihottaa. Kiihotutko minkä tahansa peniksen yllättävästä näyttäytymisestä? Satunnainen itsensäpaljastaja saa sinut kiimoihisi?

   Lainaa

  44. Tulos: +72 (76 ääntä)
   AarteenEtsijä: “Heh. No ei se kyllä ole Voisiko johtua siitä, että täällä oikeassa maailmassa osa meistä naisista ihan todella kiihottuu niistä peniksistä. Meistä seksi on kivaa ja ihanaa ja me haluamme sitä. Se, että aviovaimot hämmästelevät, miksi jotakuta kiinnostaa miehen penis, oikeastaan hauskalla tavalla alleviivaa koko pointin. Kukin tavallaan ja hämmästelkää te, joita se ei kiinnosta. Me korjaamme potin.
   On "pieni" ero siinä pitääkö peniksistä vai pitääkö peniksistä jotka hyökkäävät silmille pyytämättä ja yllättäen. Miehistä joilta puuttuu toisen huomioiminen ei ole mihinkään sängyssä, kurjia jyystäjiä, joten peniksen viehättävyys on sen kantajan asenteessa. Voithan harrastaa seksiä myös jyystäjien kanssa jos haluat, asia on yksityinen, mutta itse kyllä pidän miehistä joita kiinnostaa se että naisellakin on kivaa.

   Lainaa

  45. Tulos: -20 (46 ääntä)
   Minna2: Pätee muuten yllättäen esiteltyihin pilluihinkin yhtä lailla. Toimi sen mukaan.
   Sori Minna, ei pidä paikkaansa ! Naisen pillu on maailmankaikkeuden kaunein, paras ja hienoin asia. Jos joku (vaimon lisäksi) haluaa sitä esitellä niin siitä vaan - kunhan ei esittele alaikäisille tai muuten julkista pahennusta herättävästi (tosin mulla henkilökohtaisesti ei mitään sitäkään vastaan). Ja tietysti esittelee omasta vapaasta tahdostaan. Sama koskee rintoja, näin se vaan on. Kukkahattu syvälle silmille jos ei kestä nähdä.

   Lainaa

  46. Tulos: +30 (60 ääntä)
   Satunnainen randomi: Riippuu kyllä ihan siitä millaiseen kantotelineeseen ne on ripustettu.
   Kantoteline? Ei juma, oot sairas päästäs. Ällöttävin, sairain ja esineellistävin nimitys naiselle mitä oon kuullu.

   Lainaa

  47. Tulos: -45 (59 ääntä)
   Sairasta: Kantoteline? Ei juma, oot sairas päästäs. Ällöttävin, sairain ja esineellistävin nimitys naiselle mitä oon kuullu.
   No miten olis semmoinen söpösti kuvaileva kuin: limapumppu

   Lainaa

  48. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Kerttu: Nyt on kyllä kardemummaa heitetty ihan huolella Eetun taikinaan
   Täh? Jos meinaat että on paisutettua niin kyllä se hiiva sitten on eikä kardemummaa :'D höhöööö!

   Lainaa

  49. Tulos: +39 (45 ääntä)
   AarteenEtsijä: “Heh. No ei se kyllä ole Voisiko johtua siitä, että täällä oikeassa maailmassa osa meistä naisista ihan todella kiihottuu niistä peniksistä. Meistä seksi on kivaa ja ihanaa ja me haluamme sitä. Se, että aviovaimot hämmästelevät, miksi jotakuta kiinnostaa miehen penis, oikeastaan hauskalla tavalla alleviivaa koko pointin. Kukin tavallaan ja hämmästelkää te, joita se ei kiinnosta. Me korjaamme potin.
   Itsekin taidan olla aseksuaali kun en välttämättä halua nähdä jokaisen vastaantulijan härpäkkeitä. Mutta tämä taisikin olla provo.

   Lainaa

  50. Satunnainen randomi 18.9.2016 0:55
   Tulos: -23 (31 ääntä)
   Sairasta: Kantoteline? Ei juma, oot sairas päästäs. Ällöttävin, sairain ja esineellistävin nimitys naiselle mitä oon kuullu.
   Päästään siihen että jos se tulee esittelemään yllätyspillua niin mua on turha syyllistää esineellistämisestä, kyllä se nainen siinä vaiheessa esineellistää itsensä.

   Lainaa

  51. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Norppade: Täh? Jos meinaat että on paisutettua niin kyllä se hiiva sitten on eikä kardemummaa :’D höhöööö!
   Kardemummaa maustamiseen ja höystämiseen, hiivaa paisutteluun. Höhöö.

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Hyvä yritys, Eetu, ei mee läpi.

   Lainaa

  53. Tulos: -8 (12 ääntä)
   iloliemi: "Joskus kannattaa laittaa ittensä likoon". Eiköhän aika moni äijä ole laittanut itsensä likoon tolla penis pöytään -mentaliteetilla, mutta harva on siitä todellisessa elämässä koskaan mitään hyötynyt.
   Miehenä monenmoisissa äijäporukoissa oon kohta 50 vuotta kulkenut, mutta en koskaan ole nähnyt kenenkään kaverin tai edes tuntemattoman laittavan itseään tuolla tavalla likoon. Itselleni ei ole tullut edes mieleenkään. Ja en tahtoisi kuulua porukkaan, jossa edes moista harkitaan. Toisin kuin feministitantat, joita ei saa feministitantoiksi kutsua, jotka ovat siinä uskossa, että toi on jotenkin miehinen tapa toimia tai että miehet yleisesti hyväksyy sen. Ei, ei hyväksy. Eikä pidä sen hauskempana kuin tekään. Ehkä joku pikkupoika joskus piti hauskana ennen kuin meni eskariin ja kasvoi henkisesti ikätasolleen. Miksi tää on muuten lähtökohtaisesti aina okei, että naiset yleistää ja kertoo tietävänsä miten miehet yleisesti ajattelee jotenkin pervosti naisista, mutta sitten tällaisen tantan täysin väärän ajatusmallin vastayleistäminen feministitanttamaiseksi näkemykseksi on ehdottoman väärin?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: posti, paketti, kuriiri, DHL, sauna, ovi, kaksi tarinaa, kaksi puolta, kaksi kertojaa