Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 16

Ammattinyrkkeily on pahoinpitelyä.
Mielensäpahoittajat, osa 16

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Minä vain 1.9.2016 0:48
   Tulos: +1249 (1315 ääntä)
   Markuksen vaimo on vissiin pamahtanut raskaaksi pyhän hengen avustuksella.

   Lainaa

  2. Tulos: +118 (338 ääntä)
   Ärsyttääks ketään muuta tuo pistepistepiste joka lauseen lopussa enemmän kuin itse moka? Kyllä minä nyt vaan niin mieleni pahoitin...

   Lainaa

  3. Kanoootttti 1.9.2016 0:57
   Tulos: +377 (477 ääntä)
   No kyllä se on melko lailla vitsi kaikissa muissakin yhteyksissä.

   Lainaa

  4. miinaharava 1.9.2016 1:23
   Tulos: +192 (288 ääntä)
   Markus, eiköhän se melkonen läppä oo jo muutenkin.

   Lainaa

  5. Tulos: +181 (405 ääntä)
   jotenkin herttaista, että tästäkin maasta löytyy vielä ihmisiä, jotka uskovat mieluummin satuihin kuin tieteeseen. voi markus, takaisin terveystiedon tunneille.

   Lainaa

  6. Tulos: +244 (258 ääntä)
   Lola: Ärsyttääks ketään muuta tuo pistepistepiste joka lauseen lopussa enemmän kuin itse moka? Kyllä minä nyt vaan niin mieleni pahoitin…
   Enemmän häiritsi se, ettei ollut pistepistepiste vaan pistepiste.

   Lainaa

  7. Tulos: +301 (345 ääntä)
   Voi näitä tosikkoja. Olen minäkin uskovainen, mutta voin silti nauraa hyvälle jeesusvitsille. Kaikesta pitää voida laskea leikkiä. Loukkaamaan tarkoitetut jutut on sitten asia erikseen.

   Lainaa

  8. antiteisti 1.9.2016 4:02
   Tulos: -82 (214 ääntä)
   öäö uskovaiset kadotkaa jo

   Lainaa

  9. Tulos: -77 (227 ääntä)
   antiteisti: öäö uskovaiset kadotkaa jo
   Kristityt katoavatkin ja korvautuvat suvaitsevaisilla muslimeilla.

   Lainaa

  10. Tulos: +38 (176 ääntä)
   Hassuinta tässä on se, että tilastoien mukaan 80% ei usko näihin pyhä henki satuihin, mutta silti vielä 70% kuuluu kirkkoon ja maksaa tämän taikauskon ylläpitämisestä joissain tapauksissa useita tuhansia vuodessa. Kuulumalla kirkkoon ylläpidät näitä arvoja.

   Lainaa

  11. Tulos: +52 (114 ääntä)
   Jep jep: Kristityt katoavatkin ja korvautuvat suvaitsevaisilla muslimeilla.
   En tiennytkään että 1+1=1.

   Lainaa

  12. Tulos: +31 (91 ääntä)
   Lola: Ärsyttääks ketään muuta tuo pistepistepiste joka lauseen lopussa enemmän kuin itse moka? Kyllä minä nyt vaan niin mieleni pahoitin…
   Ei.. Minun mielestä se on ihan ok..

   Lainaa

  13. Tulos: +100 (114 ääntä)
   Minäkään en ymmärrä nyrkkeilyä, mutta en rupea siitä kukkahattuilemaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +18 (78 ääntä)
   Neitsyt Maria ei muuten ollut neitsyt. Käännösvirhe.

   Lainaa

  15. Tulos: -70 (96 ääntä)
   Ja kukaan ei huomannut ensimmäisessä olevaa virhettä? Mätkönen-Putkonen...

   Lainaa

  16. Tulos: -47 (65 ääntä)
   Norppade: Ja kukaan ei huomannut ensimmäisessä olevaa virhettä? Mätkönen-Putkonen…
   Anteeksi, Mätkynen.

   Lainaa

  17. Tulos: +98 (114 ääntä)
   Norppade: Ja kukaan ei huomannut ensimmäisessä olevaa virhettä? Mätkönen-Putkonen…
   Niin ja sehän ei millään voinut olla leikkisä väännös.

   Lainaa

  18. Tulos: -21 (57 ääntä)
   antiteisti: öäö uskovaiset kadotkaa jo
   Uskovaiset, tulkaa tänne luokseni! Jätetään maailma syntisille

   Lainaa

  19. Tulos: +36 (52 ääntä)
   Norppade: Anteeksi, Mätkynen.
   Anteeksi, Potkonen.

   Lainaa

  20. Tulos: +79 (91 ääntä)
   Norppade: Ja kukaan ei huomannut ensimmäisessä olevaa virhettä? Mätkönen-Putkonen…
   Ei, koska se oli tarkoituksellisesti väännetty Mätkyseksi. Sinun kommentissasi sen sijaan myös Potkonen on kirjoitettu väärin...

   Lainaa

  21. Tulos: +93 (133 ääntä)
   Minä vain: Markuksen vaimo on vissiin pamahtanut raskaaksi pyhän hengen avustuksella.
   Ihan varmasti. On muuten merkillinen juttu, miten moni Rooman keisareista ja sitä ennen jumalista ja kuninkaista syntyi perimätiedon mukaan neitseestä. Ilmeisesti henki oli tosi vahva tuohon aikaan ja naiset ylen hedelmällisiä. Joskus tuota pelkää raitiovaunussa. Ja koska tällainen tahraton sikiäminen oli Välimeren ja Lähi-idän kulttuureissa jumaluuden merkki, niin Jeesuksenkin tarinaan piti siitä ottaa mallia. Olisihan se kieltämättä ollut vähän nolompi juttu, jos evankeliumissa nyt lukisi, että Joosef-setä pani salaa ja avioliiton ulkopuolella paksuksi alaikäisen veljentyttärensä Marian.

   Lainaa

  22. Rasismus Clinicus Morbidicus 1.9.2016 8:57
   Tulos: +15 (83 ääntä)
   Jep jep: Kristityt katoavatkin ja korvautuvat suvaitsevaisilla muslimeilla.
   Mielenterveysongelmiin (kuten fobioihin ja vainoharhaisuuteen) on olemassa hyvää ja tehokasta hoitoa. Typeryyttä valitettavasti ei voida hoitaa, sillä äly on vahvasti periytyvä ominaisuus, jota ei voi ostaa, lainata tai varastaa itselleen lisää.

   Lainaa

  23. Tulos: -51 (77 ääntä)
   Lola: Ärsyttääks ketään muuta tuo pistepistepiste joka lauseen lopussa enemmän kuin itse moka? Kyllä minä nyt vaan niin mieleni pahoitin…
   Mua ainakin ärsyttää sunkaltaiset pilkunnussiat...

   Lainaa

  24. Tulos: -29 (63 ääntä)
   2/10: En tiennytkään että 1+1=1.
   Et myöskään tainnut tietää, että 1 x 1 = 1

   Lainaa

  25. Tulos: -40 (122 ääntä)
   Näitä näyttää nyt tulevan pareittain. Olisivatkohan nuo Klikinsäästäjät uskaltaneet korvata tuon Pyhään Henkeen kohdistuvan vittuilunsa jollakin Muhammediin kohdistuvalla? Vastausvaihtoehto esim. tyyliin: "yhdeksänvuotiaina islamin profeetan käsittelyssä". Ainakin olisi rasistin leima heilahtanut vähän äkkiä. Siksi ehkä turvallisempaa irvailla kristityille kuin muslimeille.

   Lainaa

  26. emmätajuu 1.9.2016 10:28
   Tulos: +114 (134 ääntä)
   Jorkku: Mua ainakin ärsyttää sunkaltaiset pilkunnussiat…
   Mikä on pilkunnussika?

   Lainaa

  27. TapioRautaWaara 1.9.2016 11:32
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Nyt meni maksa. Pox.

   Lainaa

  28. Tulos: -38 (106 ääntä)
   Jep jep: Kristityt katoavatkin ja korvautuvat suvaitsevaisilla muslimeilla.
   Tässä olet valitettavasti oikeassa, vaikka eihän sitä moni täällä tunnu ymmärtävän. Jos tämänkaltainen maahanmuutto jatkuu vielä vuosiakin, niin voimme jo 20vkuluttua todeta olevamme vähemmistö omassa maassamme. 50v eteenpäin, niin meitä ei enää paljoa ole. Puhun tässä nyt ylipäätään valkoisesta rodusta. Valkoinen saa keskimäärin 1.7lasta. Muslimit reilusti yli 4, ei tarvitse kauhea nero olla, että pystyy tekemään johtopäätöksiä. Nuo muslimit tulevat sikiämään Euroopassa kuin syöpä.

   Lainaa

  29. Postimies? 1.9.2016 13:45
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Vastausvaihtoehdoista jäi puuttumaan postimies-efekti...

   Lainaa

  30. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Jorkku: Mua ainakin ärsyttää sunkaltaiset pilkunnussiat…
   *nussijat

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (54 ääntä)
   Rasismus Clinicus Morbidicus: Mielenterveysongelmiin (kuten fobioihin ja vainoharhaisuuteen) on olemassa hyvää ja tehokasta hoitoa. Typeryyttä valitettavasti ei voida hoitaa, sillä äly on vahvasti periytyvä ominaisuus, jota ei voi ostaa, lainata tai varastaa itselleen lisää.
   Totta. Eihän ne muslimit suvaitsevaisia olekaan. Laskin vain leikkiä. :D

   Lainaa

  32. Tulos: -4 (46 ääntä)
   Jep jep: Kristityt katoavatkin ja korvautuvat suvaitsevaisilla muslimeilla.
   Kristinusko ja suvaitsevaisuus sulkevat toisensa pois? Mä kun ajattelin sen olevan koko UT:n pointti.

   Lainaa

  33. Tulos: +40 (68 ääntä)
   Torola: Näitä näyttää nyt tulevan pareittain. Olisivatkohan nuo Klikinsäästäjät uskaltaneet korvata tuon Pyhään Henkeen kohdistuvan vittuilunsa jollakin Muhammediin kohdistuvalla? Vastausvaihtoehto esim. tyyliin: “yhdeksänvuotiaina islamin profeetan käsittelyssä”. Ainakin olisi rasistin leima heilahtanut vähän äkkiä. Siksi ehkä turvallisempaa irvailla kristityille kuin muslimeille.
   Turvallisempaa? Miten olisi ihan vaan siksi, että meillä tunnetaan islamia huomattavasti huonommin kuin tarina jeesuksen neitseellisestä syntymästä, joten vitsi on ymmärrettävissä useammalle.

   Lainaa

  34. Tulos: -40 (58 ääntä)
   Tommi on varmaankin niitä sivarissa loisineita narukäsiä. Hyi olkoon.

   Lainaa

  35. Tulos: -43 (71 ääntä)
   Rasismus Clinicus Morbidicus: Mielenterveysongelmiin (kuten fobioihin ja vainoharhaisuuteen) on olemassa hyvää ja tehokasta hoitoa. Typeryyttä valitettavasti ei voida hoitaa, sillä äly on vahvasti periytyvä ominaisuus, jota ei voi ostaa, lainata tai varastaa itselleen lisää.
   Se on kyllä huomattu, ylipistosta tulee nimittäin ne kaikkein idiooteimmat ihmiset nykyään. Aivopesu toimii nimittäin vain idioottien kohdalla, viisaat osaavat kyseenalaistaa asioita.

   Lainaa

  36. Tulos: +57 (77 ääntä)
   Hahhah: Se on kyllä huomattu, ylipistosta tulee nimittäin ne kaikkein idiooteimmat ihmiset nykyään. Aivopesu toimii nimittäin vain idioottien kohdalla, viisaat osaavat kyseenalaistaa asioita.
   Se, että huutaa sormet korvissa "EN KUULE OLEN OIKEASSA LÄLLÄLLÄLLÄÄÄ" ei ole kyseenalaistamista.

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (46 ääntä)
   Z: Hassuinta tässä on se, että tilastoien mukaan 80% ei usko näihin pyhä henki satuihin, mutta silti vielä 70% kuuluu kirkkoon ja maksaa tämän taikauskon ylläpitämisestä joissain tapauksissa useita tuhansia vuodessa. Kuulumalla kirkkoon ylläpidät näitä arvoja.
   Itse pidän kristillisiä arvoja erittäin hyvinä. Tykkään myös kristillisistä traditioista. Esim. kirkkohäät toivon saavani joskus itsekin kokea. En usko itse jumalaan mutta kuulun kirkkoon. Jokaisen oma valinta.

   Lainaa

  38. nyt kiinnosti 1.9.2016 20:33
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   asdfasd: Neitsyt Maria ei muuten ollut neitsyt. Käännösvirhe.
   No mikä on se oikea käännös???

   Lainaa

  39. King Arthur 1.9.2016 21:41
   Tulos: +39 (67 ääntä)
   Standup mestari Dara O'Briainiltakin kysyttiin että miksi pilkkaat kristittyjä mutta et muslimeja. Dara vastasi että syitä on kaksi: 1) En tiedä siitä hevonvittujakaan. 2) Ettekä tiedä tekään. Että niin hyvin ovat valkoiset ja kristityt kadonneet länsimaista ja tulleet "korvatuiksi". Voi että teitä huolikimppuja.

   Lainaa

  40. suvatsematon 1.9.2016 21:54
   Tulos: -20 (34 ääntä)
   jepni: Tässä olet valitettavasti oikeassa, vaikka eihän sitä moni täällä tunnu ymmärtävän. Jos tämänkaltainen maahanmuutto jatkuu vielä vuosiakin, niin voimme jo 20vkuluttua todeta olevamme vähemmistö omassa maassamme. 50v eteenpäin, niin meitä ei enää paljoa ole. Puhun tässä nyt ylipäätään valkoisesta rodusta. Valkoinen saa keskimäärin 1.7lasta. Muslimit reilusti yli 4, ei tarvitse kauhea nero olla, että pystyy tekemään johtopäätöksiä. Nuo muslimit tulevat sikiämään Euroopassa kuin syöpä.
   Aivan totta, onneksi valkoisten asia on saanut uutta nostetta altrightin julkisuuden myötä. Mitä Trump loppujen lopuksi saa aikaan, niin tämän kautta on rotuteema ja altright-ideat nousseet tapetille. Toisen maailmansodan traumoista olisi hyvä pikku hiljaa päästä yli ja huomata, miten suurin osa sen ajan valtavirtatieteen ja -politiikan toimivista ideoista, kuten eugeniikka ja biologinen ihmiskuva on hylätty lähes täysin guilt by association-logiikalla ja natsileimalla.

   Lainaa

  41. muodikas goy 1.9.2016 22:01
   Tulos: -10 (50 ääntä)
   Tuli muuten mieleen tästä Pyhä Henki-teemasta. Miten laadukasta Pyhän Hengen sperma on eugeniikan kannalta? Onko ihmeiden teko ja vetten päällä kävely tai mikä tärkeintä, veden muuttaminen viiniksi perinnöllistä? Tämän selvittämiseksi kun Pyhä Henki seuraavan kerran päättää tulla nussimaan maanpäällisiä naisia, tältä olisi hyvä saada spermanäytteet ja mahdollisille jälkeläisille samantien geenitestit. Miten monessa polvessa jumalaisuus periytyy?

   Lainaa

  42. hyvä poika 1.9.2016 22:11
   Tulos: -3 (45 ääntä)
   muodikas goy: Tuli muuten mieleen tästä Pyhä Henki-teemasta. Miten laadukasta Pyhän Hengen sperma on eugeniikan kannalta? Onko ihmeiden teko ja vetten päällä kävely tai mikä tärkeintä, veden muuttaminen viiniksi perinnöllistä? Tämän selvittämiseksi kun Pyhä Henki seuraavan kerran päättää tulla nussimaan maanpäällisiä naisia, tältä olisi hyvä saada spermanäytteet ja mahdollisille jälkeläisille samantien geenitestit. Miten monessa polvessa jumalaisuus periytyy?
   Varmaan yritit olla hassunhauska "tiedeuskovainen" ateisti :)

   Lainaa

  43. muodikas goy 1.9.2016 23:03
   Tulos: -32 (44 ääntä)
   hyvä poika: Varmaan yritit olla hassunhauska “tiedeuskovainen” ateisti
   Haista vittu cuck!

   Lainaa

  44. Tulos: +59 (75 ääntä)
   Pelottavinta on, että lääkiksessä on ihmisiä, jotka eivät usko evoluutioon. Nimimerkillä järkyttynyt fuksi.

   Lainaa

  45. Tulos: -33 (47 ääntä)
   King Arthur: Standup mestari Dara O’Briainiltakin kysyttiin että miksi pilkkaat kristittyjä mutta et muslimeja. Dara vastasi että syitä on kaksi: 1) En tiedä siitä hevonvittujakaan. 2) Ettekä tiedä tekään. Että niin hyvin ovat valkoiset ja kristityt kadonneet länsimaista ja tulleet “korvatuiksi”. Voi että teitä huolikimppuja.
   Voi että sinua ylimielistä vähättelijää. Ehkä sinäkin joskus vielä näet.

   Lainaa

  46. Tulos: -6 (36 ääntä)
   E: Turvallisempaa? Miten olisi ihan vaan siksi, että meillä tunnetaan islamia huomattavasti huonommin kuin tarina jeesuksen neitseellisestä syntymästä, joten vitsi on ymmärrettävissä useammalle.
   Kysy sitä Jari Tervolta. Hän kertoi uskaltavansa televisiossa heittää Raamatun lattialle, mutta ei uskalla tehdä samaa Koraanille. Tervo ei toiminut tunnettuisuuspohjalta vaan ihan pelon pohjalta. Mitäköhän Tervo tietää mitä sinä et tiedä?

   Lainaa

  47. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Jorkku: Mua ainakin ärsyttää sunkaltaiset pilkunnussiat…
   Se on pilkunnussija, J:llä.

   Lainaa

  48. King Arthur 2.9.2016 15:59
   Tulos: +27 (37 ääntä)
   Torola: Voi että sinua ylimielistä vähättelijää. Ehkä sinäkin joskus vielä näet.
   "Ehkä sinäkin joskus vielä näet." Tää on aina kummallinen vastaus. Tulee sellainen olo ettei kukaan ole onnellisempi kuin nämä tyypit sitten kun se heidän kehittelemä rodullinen kauhuskenaario toteutuukin. Näen mielessäni miten nää tyypit hyppii ja huutaa innoissaan "Siinäs näitte! Hahahahaaaaa!" Niin että haluatko "tulla korvatuksi" niillä huiman pelottavilla muslimeilla vai estää sen? I'm confus.

   Lainaa

  49. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Rasismus Clinicus Morbidicus: Mielenterveysongelmiin (kuten fobioihin ja vainoharhaisuuteen) on olemassa hyvää ja tehokasta hoitoa. Typeryyttä valitettavasti ei voida hoitaa, sillä äly on vahvasti periytyvä ominaisuus, jota ei voi ostaa, lainata tai varastaa itselleen lisää.
   Oikeastaan asia on niin, että "typeryyttä" voi hoitaa, jos siis olettaa, että tarkoitit "typeryydellä" keskimääräistä vähäisempiä älynlahjoja. Älykkyys koostuu niin monista muistakin asioista kuin vain geeneistä, eli joku voi kasvaa ihan fiksuksi ihmiseksi, vaikkei syntyessään olisikaan älyn jättiläinen. Sama pätee toisinpäin. Jos lapsi joutuu kasvamaan lannistavassa ja kapeakatseisessa ilmapiirissä, huonolla ruokavaliolla ja ilman mahdollisuuksia kehittäviin harrastuksiin, hänen aivonsa eivät pääse kehittymään niin kuin ne voisivat paremmissa olosuhteissa kehittyä. Älykkyys periytyy geenien lisäksi myös tapaperintönä, mutta periytyvyydestään huolimatta älykkyys muuttuu koko eliniän ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että omaa älykkyyttään voi kehittää huomattavin tuloksin vielä aikuisiälläkin. Kokeile vaikka elää viikon ajan niin, että alat opetella uuden instrumentin soittoa, opiskelet päivittäin jotain (esim. kouluainetta), altistat aivojasi uudenlaisille ärsykkeille (musiikkityyleille, mauille, tuoksuille, liikuntamuodoille, seuralle, ympäristöille...) ja sen lisäksi tietysti syöt terveellisesti, nukut hyvin ja liikut tarpeeksi. Voin luvata, että huomaat omissa henkisissä kyvyissäsi selvän eron jo viikossa, ellet sitten esim. sairasta jotain superharvinaista sairautta, joka estää uusien hermokytkösten muodostumisen aivoissasi. Tai jos haluat, niin voit kokeilla toisinkin päin: elä viikko latistavasti kotisohvalla makoillen, sokeria ahmien ja tv:tä tuijottaen, ja vältä kaikkea uutta sekä ponnisteluja vaativaa. Voilà, olet muuttunut tyhmemmäksi. Pää toimii sitä paremmin, mitä enemmän sitä käyttää.

   Lainaa

  50. Tulos: +21 (31 ääntä)
   suvatsematon:suurin osa sen ajan valtavirtatieteen ja -politiikan toimivista ideoista, kuten eugeniikka ja biologinen ihmiskuva on hylätty lähes täysin guilt by association-logiikalla ja natsileimalla.
   eugeniikka saattaa vaikuttaa hyvältä ajatukselta niin kauan ku uskoo et omat geenit ois eugenikkojen mielestä voittaja-ainesta. mutta mitenkähä hyvää matskua sisäsiittoset, kansantautiset suomalaiset niissä kisoissa olis? kuinka monelle tämän päivän "jee valkonen rotu" -tyypeistä tulis ikävä yllätys maaliviivalla?

   Lainaa

  51. Tulos: -11 (31 ääntä)
   King Arthur: “Ehkä sinäkin joskus vielä näet.” Tää on aina kummallinen vastaus. Tulee sellainen olo ettei kukaan ole onnellisempi kuin nämä tyypit sitten kun se heidän kehittelemä rodullinen kauhuskenaario toteutuukin. Näen mielessäni miten nää tyypit hyppii ja huutaa innoissaan “Siinäs näitte! Hahahahaaaaa!” Niin että haluatko “tulla korvatuksi” niillä huiman pelottavilla muslimeilla vai estää sen? I’m confus.
   Onko hirmumyrskystä varoittava meterologi onnellinen ja huutaa "siinäs näitte", kun ennustamansa myrsky iskee? Ei ole. Lakkaa projisoimasta omaa lapsellisuuttasi meihin muihin. Emme ole kuten sinä.

   Lainaa

  52. Chrysostomus 6.9.2016 18:18
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Ei se ole vitsi. Myös Markus voi tulla raskaaksi pyhästä hengestä ihan samalla todennäköisyydellä kuin poikaystävänsä siemenestäkin.

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Lola: Ärsyttääks ketään muuta tuo pistepistepiste joka lauseen lopussa enemmän kuin itse moka? Kyllä minä nyt vaan niin mieleni pahoitin…
   Eipä tuo sinällään ärsytä... enemmän sellaset ihmiset jotka koko ajan tekee sitä... niin kuin jokaisen lauseen jälkeen... tai muuten vaan kokoajan...

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (1 ääni)
   Tommi on 100 % soijapoika vegaani.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Klikinsäästäjät, nyrkkeily, väkivalta, olympialaiset, mitali, Mira Potkonen, uskonto, pyhä henki

 • Uusimmat

 • Kategoriat