Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kimppakyyti, osa 15

Kimppakyyteihin kelpaa monenlainen valuutta, emmekä nyt puhu edes "luonnossa" maksamisesta.
Suurenna näkymä
Kimppakyyti, osa 15

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +978 (1050 ääntä)
   Henrik voi selittää tarinaansa suksiboksissa tai takapaksissa.

   Lainaa

  2. Tulos: +734 (756 ääntä)
   Seppo pääsee pian poliisikyydillä

   Lainaa

  3. Tulos: +412 (436 ääntä)
   Auttaako se :D:D:D MITÄ.

   Lainaa

  4. Tulos: +333 (365 ääntä)
   Jeesus pelastaa mutta ei sillä kyytiä saa

   Lainaa

  5. TapioRautaWaara 6.9.2016 5:25
   Tulos: +201 (231 ääntä)
   Haha Taitaa olla että näillä kyydeillä perille pääsee ehkä ruumissäkissä. En kyllä ite uskaltais kenenkään noista kyytiin. Onneksi on oma auto.

   Lainaa

  6. purppurakruunu 6.9.2016 7:46
   Tulos: +228 (234 ääntä)
   "Taas."

   Lainaa

  7. Tulos: +304 (312 ääntä)
   Noo Henrik pääsee ihan hyvin apostolin kyydillä

   Lainaa

  8. Tulos: +170 (182 ääntä)
   Itse maksoin kerran kaupassa tarinalla Väinämöisestä.

   Lainaa

  9. Tulos: -57 (109 ääntä)
   Höh, ei edes poskipusupalkalla kelpaa kyyti. Outoa sakkia.

   Lainaa

  10. Tulos: -58 (94 ääntä)
   T: Noo Henrik pääsee ihan hyvin apostolin kyydillä
   118 km kävelemiseen menee jonkin aikaa. ;)

   Lainaa

  11. Tulos: +273 (277 ääntä)
   Seppo ajelee jonnekkin keskelle metsää. "Nyt on viattoman halin aika!" Eih.

   Lainaa

  12. Tulos: +53 (73 ääntä)
   TapioRautaWaara: Haha Taitaa olla että näillä kyydeillä perille pääsee ehkä ruumissäkissä. En kyllä ite uskaltais kenenkään noista kyytiin. Onneksi on oma auto.
   Eihän tossa kyytiä tarjoa ku Seppo.

   Lainaa

  13. Tulos: -26 (50 ääntä)
   Tuli mieleen tuttu tilanne: – Mitä tuli läksyks? – Ota ite selvää!

   Lainaa

  14. Tulos: -79 (131 ääntä)
   Henrikillä oli hyvä ajatus, mut toteutus tökki ihan alusta asti. Ensin pitäs ujuttautua kyytiin, ja sit se pari tuntia evankelioimista. :D Ei mut oikeesti. Vihollinen pistää tapakristityt karttamaan Jeesuksen Kristuksen nimeä, ja vängällä ei saa ku vastareaktion aikaan. Eli ihan hyvä et kertoi heti kättelyssä. Ja veikkaan että kyyti jopa järjestyi, Suomessa on valtava herätys menossa, ihmiset janoavat Totuutta. Kymmeniä, parhaillaan satoja tulee täällä viikoittain uskoon ja pelastuu! Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!

   Lainaa

  15. Tulos: +101 (121 ääntä)
   Voi pahus: Henrikillä oli hyvä ajatus, mut toteutus tökki ihan alusta asti. Ensin pitäs ujuttautua kyytiin, ja sit se pari tuntia evankelioimista. Ei mut oikeesti. Vihollinen pistää tapakristityt karttamaan Jeesuksen Kristuksen nimeä, ja vängällä ei saa ku vastareaktion aikaan. Eli ihan hyvä et kertoi heti kättelyssä. Ja veikkaan että kyyti jopa järjestyi, Suomessa on valtava herätys menossa, ihmiset janoavat Totuutta. Kymmeniä, parhaillaan satoja tulee täällä viikoittain uskoon ja pelastuu! Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!
   Ihan ystävällismielisenä vinkkinä, tuollainen tyhjä evankelisointi ei ole sen vetoavampaa kuin se vänkääminenkään. Tunget täysin tuntemattomien ihmisten reviirille väittämään että tiedät jotain heistä jota he eivät itse tiedä (että heidän päänsä ovat "vihollisen" sekoittamia ja Jeesus rakastaa heitä), esittämättä tälle väitteelle mitään perusteita, ja useimmat ihmiset eiät pidä sellaisesta kohtelusta. Sinun kaltaisesi ihmiset ovat yksi syy miksi pysyn itse mieluiten kaukana uskonnosta, en pidä ihmisistä jotka kohtelevat muita alentavasti ja paasaavat tietävänsä totuuden vaikka heidän väitteillään ei ole mitään todistettavaa totuuspohjaa. (Disclaimer: Minulla ei ole mitään uskonnollisia ihisiä vastaan. Vain huonokäytöksisiä tyrkyttäjiä.)

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Tarkoitin luonnollisesti *eivät ja *ihmisiä, minulla on sipsinmuruja näppäimistössä.

   Lainaa

  17. Tulos: +48 (72 ääntä)
   Voi pahus: Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!
   Jeesus kuoli aika monta sukupolvea ennen syntymääni. En edes tuntenut häntä. Olenko minä jotenkin jotain velkaa Jeesukselle? Ei minulla tässä ollut mitään valinnan varaa. Ja kaikki tämä tietenkin olettaen että mitään Jeesusta koskaan edes oli. Edes se ei ole täysin varmaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +1 (17 ääntä)
   T: Noo Henrik pääsee ihan hyvin apostolin kyydillä
   Jep, Pietarin kyydillä vaan. :) kyllä kyydistä pitää maksaa, vaikka olisi kuinka hienoja tarinoita.

   Lainaa

  19. Tulos: +2 (42 ääntä)
   foo: Jeesus kuoli aika monta sukupolvea ennen syntymääni. En edes tuntenut häntä. Olenko minä jotenkin jotain velkaa Jeesukselle? Ei minulla tässä ollut mitään valinnan varaa. Ja kaikki tämä tietenkin olettaen että mitään Jeesusta koskaan edes oli. Edes se ei ole täysin varmaa.
   Lainaamasi teksti ei sinua edellyttänyt mihinkään toimenpiteisiin, jos tarkkoja ollaan. Nimimerkki "voi pahus" toivotti, että Jeesus itse todistaisi olemassaolonsa sinulle ihmein ja merkein. Eikö tämä ole ihan tervetullut lähestymistapa?

   Lainaa

  20. Tulos: +59 (65 ääntä)
   Voi pahus: Henrikillä oli hyvä ajatus, mut toteutus tökki ihan alusta asti. Ensin pitäs ujuttautua kyytiin, ja sit se pari tuntia evankelioimista. Ei mut oikeesti. Vihollinen pistää tapakristityt karttamaan Jeesuksen Kristuksen nimeä, ja vängällä ei saa ku vastareaktion aikaan. Eli ihan hyvä et kertoi heti kättelyssä. Ja veikkaan että kyyti jopa järjestyi, Suomessa on valtava herätys menossa, ihmiset janoavat Totuutta. Kymmeniä, parhaillaan satoja tulee täällä viikoittain uskoon ja pelastuu! Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!
   Voin kertoa että jos minun kyytiini tulisi tällainen ihminen joka kesken matkan alkaisi paasata Jeesuksesta eikä kehotuksesta huolimatta pitäisi suutaan kiinni niin saisi ihan vapaasti kävellä loppumatkan vain Jeesus Kristus seuranaan.

   Lainaa

  21. docventures tänään klo 21! 7.9.2016 20:49
   Tulos: +2 (24 ääntä)
   foo: Jeesus kuoli aika monta sukupolvea ennen syntymääni. En edes tuntenut häntä. Olenko minä jotenkin jotain velkaa Jeesukselle? Ei minulla tässä ollut mitään valinnan varaa. Ja kaikki tämä tietenkin olettaen että mitään Jeesusta koskaan edes oli. Edes se ei ole täysin varmaa.
   Itse asiassa, Jeesuksesta historiallisena henkilönä ei ole edes yhtä todistetta /tosin olen netissä törmännyt useampaankin, joiden mielestä todisteita on enemmän kuin riittävästi. Ikinä ei kuitenkaan niin montaa, että riittäisi minulle asti kerrottavaksi). Vain Raamattu tarinoineen, uskoo ken tahtoo :D

   Lainaa

  22. docventures tänään klo 21! 7.9.2016 21:06
   Tulos: +25 (33 ääntä)
   Voi pahus: Henrikillä oli hyvä ajatus, mut toteutus tökki ihan alusta asti. Ensin pitäs ujuttautua kyytiin, ja sit se pari tuntia evankelioimista. Ei mut oikeesti. Vihollinen pistää tapakristityt karttamaan Jeesuksen Kristuksen nimeä, ja vängällä ei saa ku vastareaktion aikaan. Eli ihan hyvä et kertoi heti kättelyssä. Ja veikkaan että kyyti jopa järjestyi, Suomessa on valtava herätys menossa, ihmiset janoavat Totuutta. Kymmeniä, parhaillaan satoja tulee täällä viikoittain uskoon ja pelastuu! Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!
   [Vihollinen pistää tapakristityt karttamaan Jeesuksen Kristuksen nimeä, ja vängällä ei saa ku vastareaktion aikaan. Eli ihan hyvä et kertoi heti kättelyssä.] Tässä selostus millä tavoin Vihollinen saa minut mm. ajattelemaan: - en itse huutele turuilla ja toreilla olevani ateisti, en siis ymmärrä miksi kokisit itse olevasi oikeutettu julkiseen julistukseen - voisin ihan hyvin keskustella Jeesuksesta, mutta koska koen myötätuntoa uskovaisia kohtaan, en sitä tee. Mm. sellaiset väitteet kuten "Jeesuksen historiallisesta olemassa olosta ei ole yhtään todistetta" (faktoihin perustuva toteamus, ei pyrkimys piikitellä), "Jeesus voi ottaa minuun yhteyttä milloin ja miten haluaa, mutta reiluun 20 vuoteen ei ole mitään kuulunut" (olen ollut kaikelle avoin ja mm. etsikkoaikani viettänyt), "miksi Jeesus tarvitsee minun kannatukseni tehdäkseen hyvää eli suojellakseen minua ja muita luomuksiaan pahoilta asioilta?" (en vain voi ymmärtää, mitä kaiken luojalle merkitsee tsemit hänen luomuksiltaan. Mielestäni aika itserakasta, varsinkin kun ottaa huomioon käsityskykymme rajallisuuden) ovat kokemukseni mukaan uskovaisen näkökulmasta loukkauksia. En halua loukata, ja koska en näytä voivan puhua uskonasioista omasta ateistin näkökulmastani ilman, että loukkaan, koen eettisemmäksi pitää suuni kiinni. - Jos joku kertoo minulle uskostaan heti kättelyssä, en koe minkäänlaista vastareaktiota. Ihmisillä on syynsä uskoa niinkuin uskoo. Aika pahaa settiä on Saatana päähäni laittanut? [Ja veikkaan että kyyti jopa järjestyi, Suomessa on valtava herätys menossa, ihmiset janoavat Totuutta. Kymmeniä, parhaillaan satoja tulee täällä viikoittain uskoon ja pelastuu!] Juu, ei. Edes kirkon silkkihansikkain käsittelemät tutkimukset eivät tue tätä väitettä. Menossa on suuri uskosta luopuminen, kun nykyiset suuret "kristittysukupolvet", eli kulttuurikristityt ovat tajuamassa että heillä ei ole syytä kuulua kirkkoon. Jotkut sitten ovat muuttumassa entistä uskovaisemmiksi tämän vastareaktiona, mutta huomattavin trendi on nimenomaan uskonnollisesta viitekehyksestä luopumisen suuntaan. [Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!] Kiva, ei häiritse minua, jos siis näin luulet. En vain ymmärrä, miksi kaikkivaltias henkilö haluaisi muka-uhrata osan itsestään voidakseen antaa itselleen anteeksi omien luomuksiensa epätäydellisyyden. Siis en YMMÄRRÄ, ei että EN HALUA. Mutta varmaan tässä on joku niin korkea ajatus takana, etten minä sitä kuolevaisena ja vielä harhaan johdettuna pysty ymmärtämään. Ja koska kaikkivaltias on kaikkivaltias, näin on kaiketi tarkoitettukin.

   Lainaa

  23. Nonparelli 7.9.2016 21:47
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Mursu: 118 km kävelemiseen menee jonkin aikaa.
   Eikös juutalaiset vaeltaneet myöskin "jonkin aikaa"? :D

   Lainaa

  24. eri tyyppi 8.9.2016 2:11
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   docventures tänään klo 21!: - en itse huutele turuilla ja toreilla olevani ateisti, en siis ymmärrä miksi kokisit itse olevasi oikeutettu julkiseen julistukseen - voisin ihan hyvin keskustella Jeesuksesta, mutta koska koen myötätuntoa uskovaisia kohtaan, en sitä tee. Mm. sellaiset väitteet kuten “Jeesuksen historiallisesta olemassa olosta ei ole yhtään todistetta” (faktoihin perustuva toteamus, ei pyrkimys piikitellä), “Jeesus voi ottaa minuun yhteyttä milloin ja miten haluaa, mutta reiluun 20 vuoteen ei ole mitään kuulunut” (olen ollut kaikelle avoin ja mm. etsikkoaikani viettänyt), “miksi Jeesus tarvitsee minun kannatukseni tehdäkseen hyvää eli suojellakseen minua ja muita luomuksiaan pahoilta asioilta?” (en vain voi ymmärtää, mitä kaiken luojalle merkitsee tsemit hänen luomuksiltaan. Mielestäni aika itserakasta, varsinkin kun ottaa huomioon käsityskykymme rajallisuuden) ovat kokemukseni mukaan uskovaisen näkökulmasta loukkauksia. En halua loukata, ja koska en näytä voivan puhua uskonasioista omasta ateistin näkökulmastani ilman, että loukkaan, koen eettisemmäksi pitää suuni kiinni. - Jos joku kertoo minulle uskostaan heti kättelyssä, en koe minkäänlaista vastareaktiota. Ihmisillä on syynsä uskoa niinkuin uskoo. Aika pahaa settiä on Saatana päähäni laittanut? Juu, ei. Edes kirkon silkkihansikkain käsittelemät tutkimukset eivät tue tätä väitettä. Menossa on suuri uskosta luopuminen, kun nykyiset suuret “kristittysukupolvet”, eli kulttuurikristityt ovat tajuamassa että heillä ei ole syytä kuulua kirkkoon. Jotkut sitten ovat muuttumassa entistä uskovaisemmiksi tämän vastareaktiona, mutta huomattavin trendi on nimenomaan uskonnollisesta viitekehyksestä luopumisen suuntaan. [Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!] Kiva, ei häiritse minua, jos siis näin luulet. En vain ymmärrä, miksi kaikkivaltias henkilö haluaisi muka-uhrata osan itsestään voidakseen antaa itselleen anteeksi omien luomuksiensa epätäydellisyyden. Siis en YMMÄRRÄ, ei että EN HALUA. Mutta varmaan tässä on joku niin korkea ajatus takana, etten minä sitä kuolevaisena ja vielä harhaan johdettuna pysty ymmärtämään. Ja koska kaikkivaltias on kaikkivaltias, näin on kaiketi tarkoitettukin.
   Kiitos pitkästä ja asiallisesta vastauksesta! Uskon, että höpöttelyni tullaan miinustamaan bittiavaruuden ö-mappiin, mutta ei se mitään. Toivottavasti edes joku yksittäinen virke on jollekin hyödyllinen. En loukkaantunut viestistäsi. Itseasiassa luin tekstisi erittäin kiinnostuneena ja vilpittömästi haluan oppia myös sinulta jotain. Uskon, että kaikilta ihmisiltä voi oppia jotain. Tavoitteeni ei myöskään ole saarnata ihmisille kokoajan. Puhukoon elämäni ja tekoni uskoni puolesta, tai sitten sitä vastaan. Koen kuitenkin järkeväksi vastata järkevään viestiin osaamallani tavalla, kuitenkaan syyllistämättä ketään tms. Pari kertaa luin viestisi ennenkuin lähdin vastailemaan. Väite "Jeesuksesta ei ole yhtään historiallista todistetta" on valitettavasti (rajallisen) käsitykseni valossa väärä, mutta ymmärrän hyvin jos sinulla on tarve ajatella niin. Toki minullakin on tarve ajatella vastakkaisella tavalla, joten tämä ei varsinaisesti ole todiste. Kuitenkin vain erittäin harva ammattimainen historiantutkija on lähtenyt samalle linjalle kanssasi huolimatta nykyaikaisesta liberaalista raamatun tulkintatavasta, joka on yleinen esim. Helsingin yliopistossa. On tietenkin eri asia väitellä vaikka siitä, että nousiko Jeesus kuolleista, tai tekikö hän ihmetekoja. Hänen historiallisuuttansa on erittäin vaikea lähteä kiistämään. Todisteet noudattavat loogista tapahtumaketjua. Ensin yksi ukko, joka tekee vain muutaman vuoden asioita ja pieni porukka = vähän historiallisia tekstejä. Sitten yht' äkkiä porukka kasvaa isoksi ja tekstejä on vaikka millä kielellä ja todella paljon. Kaikilla ihmisillä on ennakkoluulonsa. Minulla ainakin on. Olen syntynyt kristittyyn perheeseen ja kasvanut uskoon sisälle. En koe oloani erityisen mukavaksi esim. baarissa, mutta se ei estä minua menemästä sellaiseen, jos joku kaveri pyytää tms. Tämä johtuu ennakkoluuloistani. Mutta olen silti vakuuttunut, että Jumala voi olla siellä lähibaarissa ajoittain enemmän läsnä, kuin lähiseurakunnassa. En nyt tarkoita, että ajattelisin lähibaarin olevan se ensisijainen paikka Jumalan etsimiseen, mutta haluan sanoa, että asiat harvoin ovat ihan niin yksiselitteisiä. Jumala ei asu ihmisten tekemissä rakennuksissa, vaan ihmisissä. Olen kanssasi samaa mieltä, että menossa on suuri uskosta luopuminen. Tuo on myös raamatun näkökulma asiaan. Laitan vain maininnan niistä. Katsokoon kuka katsoo: 2. kirje Timoteukselle 3 2. Pietarin kirje 3: 3-> Matteus 24: 37-> 2. Tessalonikalaiskirje 2: 3 En syytä sinua ymmärtämättömyydestä, en itsekään ymmärrä kunnolla! Koitan kuitenkin valottaa oman ajattelutapani tämän ristihomman suhteen, jos se hiukan avaisi jotain: Jumala huomasi, että ihmiset on pahoja. Jumala totesi, että kaikella pahalla pitää olla loppunsa ja kun sen "mitta" (jota en tiedä) tulee täyteen, niin tulee rangaistus tämän edellä mainitun mitan mukaan. Halukkaille pitää antaa mahdollisuus kääntyä ja pelastua. Koska mistään pahasta ei voi syntyä mitään hyvää, kuten vaikka omenapuusta ei voi kasvaa päärynöitä (molemmat noista on kyl hyviä), niin Jumala käytti "xiit koodeja" ja toi maailmaan uuden ihmisen, Jeesuksen, joka oli osa häntä itseään ja kuitenkin täydellisesti ihminen ja joka ei kuitenkaan tehnyt syntiä. Niinpä jos tämä henkilö joka ei itse ollut syyllistynyt rangaistusta vaativaan rikokseen, suostui ottamaan rangaistuksen itsellensä -voitiin se katsoa maksetuksi. Tämä edellyttää kuitenkin niiltä jotka haluavat saada ne rikoksensa anteeksi kuuliaisuutta tälle henkilöllä, joka on ottanut ne rangaistukset päällensä. Muuten tämä logiikka ei toimi.

   Lainaa

  25. Hairysteed 8.9.2016 12:56
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Ei taida yksityisautoilu poistua ihan heti maailmasta!

   Lainaa

  26. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Sopisi paremmin, jos Henrik olisi TARJOAMASSA kyytiä, ja maksuksi riittää, että kuuntelee hänen Jeesus- höpinöitään.

   Lainaa

  27. TapioRautaWaara 10.9.2016 9:22
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   docventures tänään klo 21!: [Vihollinen pistää tapakristityt karttamaan Jeesuksen Kristuksen nimeä, ja vängällä ei saa ku vastareaktion aikaan. Eli ihan hyvä et kertoi heti kättelyssä.] Tässä selostus millä tavoin Vihollinen saa minut mm. ajattelemaan: - en itse huutele turuilla ja toreilla olevani ateisti, en siis ymmärrä miksi kokisit itse olevasi oikeutettu julkiseen julistukseen - voisin ihan hyvin keskustella Jeesuksesta, mutta koska koen myötätuntoa uskovaisia kohtaan, en sitä tee. Mm. sellaiset väitteet kuten “Jeesuksen historiallisesta olemassa olosta ei ole yhtään todistetta” (faktoihin perustuva toteamus, ei pyrkimys piikitellä), “Jeesus voi ottaa minuun yhteyttä milloin ja miten haluaa, mutta reiluun 20 vuoteen ei ole mitään kuulunut” (olen ollut kaikelle avoin ja mm. etsikkoaikani viettänyt), “miksi Jeesus tarvitsee minun kannatukseni tehdäkseen hyvää eli suojellakseen minua ja muita luomuksiaan pahoilta asioilta?” (en vain voi ymmärtää, mitä kaiken luojalle merkitsee tsemit hänen luomuksiltaan. Mielestäni aika itserakasta, varsinkin kun ottaa huomioon käsityskykymme rajallisuuden) ovat kokemukseni mukaan uskovaisen näkökulmasta loukkauksia. En halua loukata, ja koska en näytä voivan puhua uskonasioista omasta ateistin näkökulmastani ilman, että loukkaan, koen eettisemmäksi pitää suuni kiinni. - Jos joku kertoo minulle uskostaan heti kättelyssä, en koe minkäänlaista vastareaktiota. Ihmisillä on syynsä uskoa niinkuin uskoo. Aika pahaa settiä on Saatana päähäni laittanut? [Ja veikkaan että kyyti jopa järjestyi, Suomessa on valtava herätys menossa, ihmiset janoavat Totuutta. Kymmeniä, parhaillaan satoja tulee täällä viikoittain uskoon ja pelastuu!] Juu, ei. Edes kirkon silkkihansikkain käsittelemät tutkimukset eivät tue tätä väitettä. Menossa on suuri uskosta luopuminen, kun nykyiset suuret “kristittysukupolvet”, eli kulttuurikristityt ovat tajuamassa että heillä ei ole syytä kuulua kirkkoon. Jotkut sitten ovat muuttumassa entistä uskovaisemmiksi tämän vastareaktiona, mutta huomattavin trendi on nimenomaan uskonnollisesta viitekehyksestä luopumisen suuntaan. [Jeesus rakastaa myös sinua, joka luet. Niin paljon, että Hän kärsi ristinkuoleman, ettei sinua tuomittaisi vaan saisit iankaikkisen elämän. Todistakoon tämän Herra itse sinulle ihmein ja merkein!] Kiva, ei häiritse minua, jos siis näin luulet. En vain ymmärrä, miksi kaikkivaltias henkilö haluaisi muka-uhrata osan itsestään voidakseen antaa itselleen anteeksi omien luomuksiensa epätäydellisyyden. Siis en YMMÄRRÄ, ei että EN HALUA. Mutta varmaan tässä on joku niin korkea ajatus takana, etten minä sitä kuolevaisena ja vielä harhaan johdettuna pysty ymmärtämään. Ja koska kaikkivaltias on kaikkivaltias, näin on kaiketi tarkoitettukin.
   En jaksanu lukee :/

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (11 ääntä)
   En tavallisesti kommentoi kommentteja, mutta tämä oli sellainen, että piti ihan ääneen hymyillä. Joillakin on sana hallussa.
   Naxu: Henrik voi selittää tarinaansa suksiboksissa tai takapaksissa.

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Tuula. Manu. Seppo.

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Jumala lähetti 2 enkeli luokseni ennen joulua kertomaan Jumalan sanaa. Mutta silloin pelkäsin liikaa kuulla sitä ja siksi en voinut ottaa Jumakaa vielä sydämeeni ja nyt olen koittanut Jumalalta pyytää anteeksi tyhmyyttäni. Haluan ottaa Jeesuksen ja Jumalan sydämeeni ja tarvitsen siihen apua.

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (7 ääntä)
   es: Jumala lähetti 2 enkeli luokseni ennen joulua kertomaan Jumalan sanaa. Mutta silloin pelkäsin liikaa kuulla sitä ja siksi en voinut ottaa Jumakaa vielä sydämeeni ja nyt olen koittanut Jumalalta pyytää anteeksi tyhmyyttäni. Haluan ottaa Jeesuksen ja Jumalan sydämeeni ja tarvitsen siihen apua.
   Ja miten tämä liittyy itse keskusteluun?

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (6 ääntä)
   TapioRautaWaara: En jaksanu lukee
   Kiitos kun kerroit!

   Lainaa

  33. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Jostain syystä hörähdin Joonatanin kommentille, nenästä tuli tavaraa ulos :D

   Lainaa

  34. epätietoinen itä-Hämeestä 3.11.2020 12:08
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Systeri on taksikuski. Kerran syyspimeällä iltayöstä hän sai kyytiinsä suoraselkäisen, leveästi hymyilevän nuorehkon miehen, joka halusi taksilla kotiinsa. Kesken matkan, moottoritiellä tämä mies yhtäkkiä karjaisi lujaa: -Jumalalle kiitos tästä ilmasta! Sisko meinasi ajaa ulos tieltä, kun pelästyi. Taivaalta satoi silloin vaakatasossa räntää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kimppakyyti, bussi, auto, liput, lippu, maksu, korvaus, Jeesus, uskonto