Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Jäähyväispuhe

  Suurenna näkymä

  57 kommenttia

  1. renkeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +676 (718 ääntä)

   Ookei.. Minkähän ikäinen Anu onkaan..? :o

     Lainaa

  2. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -89 (423 ääntä)

   ¨katoppas, huomionhakuinen tyttö, eipä ole enään yllätys.

     Lainaa

  3. Elmeri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +895 (905 ääntä)

   Tyypillinen somekupla: Kun ihmiset jakavat faceen vain huippuhetkensä, kaikki kuvittelevat että muilla on mielenkiintoisempi elämä kuin heillä. Ruoho on aina vihreämpää…

     Lainaa

  4. hernesti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +617 (627 ääntä)

   … realistinen elämä? Voiko elämä olla epärealistinen?

     Lainaa

  5. Kanapojke kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +279 (285 ääntä)

   hernesti:
   … realistinen elämä? Voiko elämä olla epärealistinen?

   Vastauksen taidat saada Anun kavereilta :D

     Lainaa

  6. BMW-mies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -200 (320 ääntä)

   Naiset on naisille pahimpia.

     Lainaa

  7. Kalehmainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +611 (627 ääntä)

   Keskityn elämään irl eikä facebook kiinnosta. Ps oon instassa. Joku ei täsmää

     Lainaa

  8. Kerttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +171 (373 ääntä)

   Huvittaa aina ne ihmiset jotka jakavat kuvia lähestulkoon pelkästään seuraavista asioista; ystävien tai puolisoiden järjestämistä yllätyksistä, aamiaisista, kukkakimpuista, lahjoista jne.
   Reissuja tehdään ihan mahdottomasti ja niistä otetaan upeita kuvia ja mahdollisimman paljon, joka nurkalla eri poseeraus.
   Onnistunut sisustus muistetaan kuvata, samoin upeat maisemat kaikilla niillä lenkeillä jotka tehdään kun ollaan älyttömän reippaina yksin tai silloin kun ollaan perinteisillä lenkeillä oman rakkaan kanssa romanttisesti tunnelmoimassa yhteistä aikaa auringon kullatessa heidän hiuksiaan.
   Nämä ihmiset muistavat jakaa somessa kuvan onnistuneesta kakusta ja täydellisesti suunnitelluista juhlistaan, eivätkä ikinä laittaisi kuvaa siitä ensimmäisestä yrityksestä kyseisestä kakusta – joka kerättiin roskiin lattialta.
   Tärkeintä on se että minkään näköistä statusta nostavaa materiaalia ei jätetä julkaisematta. Tälläisillä ihmisillä on myös yleensä joku tietty fanijoukko joka käy tykkäilemässä heidän julkaisuistaan tunnollisen säännöllisesti.

   En koskaan kadehdi näitä ihmisiä, päin vastoin.
   Sitä tulee miettineeksi mitä ihmisen päässä liikkuu (vai liikkuuko mitään) kun täydellisen elämän illuusion luominen somessa on niin isossa osassa elämää.

     Lainaa

  9. wat kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (102 ääntä)

   Hirvee eukko.

     Lainaa

  10. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +335 (437 ääntä)

   BMW-mies:
   Naiset on naisille pahimpia.

   En tiedä missö 50-luvun mainoskuplassa elät, mutta ihan joka tavalla miehet on kyllä kautta aikain olleet naisille pahempia.

     Lainaa

  11. Kiti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +196 (220 ääntä)

   Se vasta onkin huvittavaa, jos pitää koko tuskainen elämä jakaa faceen. Ja kun tajutaan, ettei muut avaudu samoin niin siitä sitten avaudutaan.

     Lainaa

  12. Paremmin tietäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +277 (303 ääntä)

   King Arthur: En tiedä missö 50-luvun mainoskuplassa elät, mutta ihan joka tavalla miehet on kyllä kautta aikain olleet naisille pahempia.

   Työskentelen itse miesvaltaisella alalla. Jossain vaiheessa sain ahaa-elämyksen. Kun mies puhuu jaskaa toisesta ihmisestä, ei se olekaan keskustelua vaan juoruilua ihan yhtä lailla ja miehetkin osaavat kiusata myös työelämässä.

     Lainaa

  13. Banaani kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +154 (168 ääntä)

   Kerttu:
   Huvittaa aina ne ihmiset jotka jakavat kuvia lähestulkoon pelkästään seuraavista asioista; ystävien tai puolisoiden järjestämistä yllätyksistä, aamiaisista, kukkakimpuista, lahjoista jne.
   Reissuja tehdään ihan mahdottomasti ja niistä otetaan upeita kuvia ja mahdollisimman paljon, joka nurkalla eri poseeraus.
   Onnistunut sisustus muistetaan kuvata, samoin upeat maisemat kaikilla niillä lenkeillä jotka tehdään kun ollaan älyttömän reippaina yksin tai silloin kun ollaan perinteisillä lenkeillä oman rakkaan kanssa romanttisesti tunnelmoimassa yhteistä aikaa auringon kullatessa heidän hiuksiaan.
   Nämä ihmiset muistavat jakaa somessa kuvan onnistuneesta kakusta ja täydellisesti suunnitelluista juhlistaan, eivätkä ikinä laittaisi kuvaa siitä ensimmäisestä yrityksestä kyseisestä kakusta – joka kerättiin roskiin lattialta.
   Tärkeintä on se että minkään näköistä statusta nostavaa materiaalia ei jätetä julkaisematta. Tälläisillä ihmisillä on myös yleensä joku tietty fanijoukko joka käy tykkäilemässä heidän julkaisuistaan tunnollisen säännöllisesti.

   En koskaan kadehdi näitä ihmisiä, päin vastoin.
   Sitä tulee miettineeksi mitä ihmisen päässä liikkuu (vai liikkuuko mitään) kun täydellisen elämän illuusion luominen somessa on niin isossa osassa elämää.

   Periaatteessa ihmiset (monet heistä) ovat pyrkineet aina tähän samaan. Nykyään välineenä siihen sattuu toimimaan some, joten vaikutus voi olla erilainen kuin joskus. En itse ole sitä mieltä että tämä “statuksen nostattaminen” on ihan noin laskelmoitua kuin luulet, ja olen jopa niinkin hurjiin taipuvainen uskomaan, että jakamalla hyviä hetkiä ihmiset haluavat toisinaan jakaa hyvää fiilistä ja jopa osoittaa kiitollisuutta. Mutta ihmisiä on kyllä kuitenkin kaikenlaisia.

     Lainaa

  14. purppurakruunu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +108 (126 ääntä)

   Banaani: Periaatteessa ihmiset (monet heistä) ovat pyrkineet aina tähän samaan. Nykyään välineenä siihen sattuu toimimaan some, joten vaikutus voi olla erilainen kuin joskus. En itse ole sitä mieltä että tämä “statuksen nostattaminen” on ihan noin laskelmoitua kuin luulet, ja olen jopa niinkin hurjiin taipuvainen uskomaan, että jakamalla hyviä hetkiä ihmiset haluavat toisinaan jakaa hyvää fiilistä ja jopa osoittaa kiitollisuutta. Mutta ihmisiä on kyllä kuitenkin kaikenlaisia.

   ↑Tämä.

   Ite oon aina verrannut someen postaamista kuulumisista kertomiseen. Kun joku kysyy, mitä teit viikonloppuna, et varmaankaan kerro koko 48 tunnin tapahtumia kaikessa tylsyydessään, vaan ne mielenkiintoisimmat jutut. Suurin ero on ehkä se, että kaikesta saa nykyään otettua valokuvan, enkä mä sitäkään varsinaisesti itsekehuskeluna pitäisi. Helpompaa se on kuvalla näyttää, miten täydellisen kakun sai kuin saikin aikaan, oli sitten kyseessä yritys numero yksi tai kolmesataa.
   Tietysti, jos niitä kakkuja ja lahjoja ja muita aletaan tekemään sillä ajatuksella, että on jotain mielenkiintoista laittaa Faceen, voidaan olla ongelman äärellä, mutta veikkaan tätä tapahtuvan melko vähän.

     Lainaa

  15. Viera kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +96 (120 ääntä)

   Mistäköhän se meinaa löytää sen kaupungin, missä on (vain) kolme vessaa?

   Ps. Oon instanssa, tulkaa sinne tykkäämään mun oman navan tuijottelusta.

     Lainaa

  16. Jorkka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -36 (60 ääntä)

   Mitä vittua just luin?

     Lainaa

  17. Puolikiero_savolainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +73 (83 ääntä)

   Ja niin hiljaisuus laskeutui Anun fb-profiilin ylle.. Tulevaisuudentutkijat ihmettelevät vielä vuosisatoja mitä kävikään ja OKT järven rannalla.. Noh, pääsi Anu Vantaan Koivukylään (hrr) yksiöön.

   Anu sulla on vielä raskas tie edessä. Muista ettet ole parempi kuin kukaan muu, ja kukaan muu ei ole parempi kuin sinä. Onnea matkaan.

     Lainaa

  18. Kala kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +93 (101 ääntä)

   “Minun elämäni on realistinen, te kaikki taas olette puolestanne surrealistisia. Niin, Tarja, minä tarkoitan myös sinua. Vedä siis nyt nuo korvasi ulos nenästäsi ja kuuntele, sillä nyt minä aion kertoa, miksen enää jaksa Facebookia.”

     Lainaa

  19. Kala kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (42 ääntä)

   Ja MITÄ minun kuvakkeelleni on tapahtunut? Aikaisemmin se oli nätti ja sininen, mutta nyt sama, autofillin muistama sähköpostiosoite antaakin minulle jonkun tyhmän sinipunaisen ):

     Lainaa

  20. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +68 (106 ääntä)

   Kerttu:
   Huvittaa aina ne ihmiset jotka jakavat kuvia lähestulkoon pelkästään seuraavista asioista; ystävien tai puolisoiden järjestämistä yllätyksistä, aamiaisista, kukkakimpuista, lahjoista jne.
   Reissuja tehdään ihan mahdottomasti ja niistä otetaan upeita kuvia ja mahdollisimman paljon, joka nurkalla eri poseeraus.
   Onnistunut sisustus muistetaan kuvata, samoin upeat maisemat kaikilla niillä lenkeillä jotka tehdään kun ollaan älyttömän reippaina yksin tai silloin kun ollaan perinteisillä lenkeillä oman rakkaan kanssa romanttisesti tunnelmoimassa yhteistä aikaa auringon kullatessa heidän hiuksiaan.
   Nämä ihmiset muistavat jakaa somessa kuvan onnistuneesta kakusta ja täydellisesti suunnitelluista juhlistaan, eivätkä ikinä laittaisi kuvaa siitä ensimmäisestä yrityksestä kyseisestä kakusta – joka kerättiin roskiin lattialta.
   Tärkeintä on se että minkään näköistä statusta nostavaa materiaalia ei jätetä julkaisematta. Tälläisillä ihmisillä on myös yleensä joku tietty fanijoukko joka käy tykkäilemässä heidän julkaisuistaan tunnollisen säännöllisesti.

   En koskaan kadehdi näitä ihmisiä, päin vastoin.
   Sitä tulee miettineeksi mitä ihmisen päässä liikkuu (vai liikkuuko mitään) kun täydellisen elämän illuusion luominen somessa on niin isossa osassa elämää.

   Aika kateelliselta tekstisi kyllä kuulostaa…

   Itse ainakin jaan lähinnä vain kivoja kuvia (Instassa, fb:tä tulee käytettyä ihan muuhun kuin oman elämän jakamiseen), koska ne ovat muistoja itselleni. Ei ennen sosiaalista mediaakaan otettu kuvia epäonnistuneista kakuista, laitettu niitä valokuva-albumeihin ja näytetty vieraille – ei ellei tapahtumaan liittynyt jotakin hauskaa. Kyllä nekin albumit olivat täynnä reissukuvia ja synttärijuhlia. Jotkut nyt vaan periaatteesta haluavat aina haukkua nykyaikaa ja kuvitella, että ennen asiat olivat toisin ja paremmin.

     Lainaa

  21. Am am am kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +20 (38 ääntä)

   Elmeri:
   Tyypillinen somekupla: Kun ihmiset jakavat faceen vain huippuhetkensä, kaikki kuvittelevat että muilla on mielenkiintoisempi elämä kuin heillä. Ruoho on aina vihreämpää…

   Tyypillistä ja inhimillistä kateutta ja leveilynhalua. Ei siinä mitään uutta ole. Kulissit on pystytetty aina. Ja jos aikuisikään pääsee tajuamatta sitä, niin eipä ole häävit eväät.

     Lainaa

  22. Mummo Ankka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +61 (77 ääntä)

   Minulla on kolmivessainen ja kuusihuoneinen talo järven rannalla ym. tilpehöörit, mutta onpa jo ikääkin yli puoli vuosisataa. Niin kova homma sen kaiken hankkimisessa oli, että nuoremmille sanoisin vain: hankkikaa oikea elämä ja tehkää mitä haluatte, mutta älkää haaskatko lyhyttä elämäänne jossain naamakirjassa.

   Senkin ajan voi käyttää unelmiensa tavoitteluun. Ja jos jonkun mielestä unelmien tavoittelussa on jotain vikaa, niin miettikääs, millainen maailma olisi jos jokainen toteuttaisi painajaisiaan.

     Lainaa

  23. Rampe&Naukkis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +39 (45 ääntä)

   Ja nyt oot feissarimokissakin.

     Lainaa

  24. Tintin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (47 ääntä)

   Banaani: Periaatteessa ihmiset (monet heistä) ovat pyrkineet aina tähän samaan. Nykyään välineenä siihen sattuu toimimaan some, joten vaikutus voi olla erilainen kuin joskus. En itse ole sitä mieltä että tämä “statuksen nostattaminen” on ihan noin laskelmoitua kuin luulet, ja olen jopa niinkin hurjiin taipuvainen uskomaan, että jakamalla hyviä hetkiä ihmiset haluavat toisinaan jakaa hyvää fiilistä ja jopa osoittaa kiitollisuutta. Mutta ihmisiä on kyllä kuitenkin kaikenlaisia.

   itse esim en jakaisi esim pilalle menneen kakun kuvaa ihan siitä syystä ettei se ole mitenkään kuvan arvoinen tilanne. Tottakai ihmiset jakaa asioita joista ovat ylpeitä ja näkevät kuvan arvoisia!

     Lainaa

  25. Voih kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (33 ääntä)

   hernesti:
   … realistinen elämä? Voiko elämä olla epärealistinen?

   Kyllä se tuntuu monella somepäivittäjällä olevan.

     Lainaa

  26. LUL kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -13 (15 ääntä)

   FeelsAmazingMan :gun:

     Lainaa

  27. Rokko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (19 ääntä)

   Daniel Wellington…

     Lainaa

  28. Lanttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (86 ääntä)

   Tottakai ihmiset jakaa mielummin niitä hyviä hetkiä somessa kuin niitä ikäviä. Tai ainakin itse jakaisin mielummin niitä hienoja kuvia Australian reissulta kuin niitä käyntejä psykiatrin vastaanotolta tai itkuja auton alle jääneestä lemmikistä.

     Lainaa

  29. Åryts kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (26 ääntä)

   Eksponenttiin sata. Juuh.

     Lainaa

  30. Toimistovosu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (30 ääntä)

   Tää sama on havaittavissa ihan IRL. Aika paljon enemmän ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa on hyvin toimeen tulevilla ja kauniilla ihmisillä, kuin vaikkapa työttömällä yksinhuoltajalla. Mitähän se kertoo ihmislajista?

   Kerttu:
   Huvittaa aina ne ihmiset jotka jakavat kuvia lähestulkoon pelkästään seuraavista asioista; ystävien tai puolisoiden järjestämistä yllätyksistä, aamiaisista, kukkakimpuista, lahjoista jne.
   Reissuja tehdään ihan mahdottomasti ja niistä otetaan upeita kuvia ja mahdollisimman paljon, joka nurkalla eri poseeraus.
   Onnistunut sisustus muistetaan kuvata, samoin upeat maisemat kaikilla niillä lenkeillä jotka tehdään kun ollaan älyttömän reippaina yksin tai silloin kun ollaan perinteisillä lenkeillä oman rakkaan kanssa romanttisesti tunnelmoimassa yhteistä aikaa auringon kullatessa heidän hiuksiaan.
   Nämä ihmiset muistavat jakaa somessa kuvan onnistuneesta kakusta ja täydellisesti suunnitelluista juhlistaan, eivätkä ikinä laittaisi kuvaa siitä ensimmäisestä yrityksestä kyseisestä kakusta – joka kerättiin roskiin lattialta.
   Tärkeintä on se että minkään näköistä statusta nostavaa materiaalia ei jätetä julkaisematta. Tälläisillä ihmisillä on myös yleensä joku tietty fanijoukko joka käy tykkäilemässä heidän julkaisuistaan tunnollisen säännöllisesti.

   En koskaan kadehdi näitä ihmisiä, päin vastoin.
   Sitä tulee miettineeksi mitä ihmisen päässä liikkuu (vai liikkuuko mitään) kun täydellisen elämän illuusion luominen somessa on niin isossa osassa elämää.

     Lainaa

  31. Kerttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +46 (52 ääntä)

   Huomautan ettei kirjoitukseni pointti ollut että negatiivisia julkaisuja pitäisi jakaa mieluummin/ollenkaan, tai julkaisuja ankeasta elämästä.
   On totta että jopa suurin osa ihmisistä haluaa jakaa hyviä kokemuksiaan levittääkseen hyvää fiilistä, mutta tekstini koski pelkästään niitä jotka tosiaan elävät elämäänsä kännykkä kädessä saadakseen someen kattavasti materiaalia “täydellisestä” elämästään.

     Lainaa

  32. Laiffii kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +90 (92 ääntä)

   Itselläni ainakin on melko paska ja tylsä elämä, mutta totta kai jaan kuvia juuri niistä hyvistä hetkistä, kuten reissuista ja muista kivoista tapahtumista. Miksi pitäis jakaa niitä hetkiä kun puoliso tulee toistuvasti umpikännissä kuset housussa kotiin pitkän ryyppyputken jälkeen, tai sitä pohjatonta yksinäisyyttä, vaikka onkin ihmisten seurassa, väsymystä ja muuta realismia? Jotenkin tuntuu siltä, että jos jakaa niitä hyviä juttuja, niin sitten on täydellinen elämä ja ei sellaista saisi jakaa, ettei jollekulle tule paha mieli. Sitten jos jakaa sitä elämän tuomaa paskaa, on kamala huomiohuora. Asiahan on niin, että ihmisiä ei oikeasti kiinnosta kenenkään elämä, oli se hyvää tai paskaa.

     Lainaa

  33. JoJo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +20 (22 ääntä)

   … mikäköhän siinä Wellingtonin kellossa on niin oleellista?

     Lainaa

  34. foo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (5 ääntä)

   Rokko:
   Daniel Wellington…

   Hei, minullakin on Daniel Wellingtonin kello.

     Lainaa

  35. foo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -21 (35 ääntä)

   Pena: Et sitten ymmärrä naisista yhtään mitään Nainen on naiselle susi!

   Femina feminae lupus.

     Lainaa

  36. Juomari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (8 ääntä)

   Daniel Wellingtonin kello.

     Lainaa

  37. Raino kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -44 (64 ääntä)

   Itselläni on mitä mahtavin elämä, joita just Anun kaltaiset surkimukset alkavat itkemään, kun vähän somessa kehuskelee kun on kuukauden sisään ostanut jo kolmannen auton tai kuinka taas sai pⅰIIua eräältä aika suositulta suomalaismallilta. Parasta hupia on ottaa valokuva palkkapäivänä omasta viidensadan euron setelipinosta, ja nauttia näitten köyhien Anujen reaktioita . :D

     Lainaa

  38. y.ö.h kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (9 ääntä)

   Kerttu:
   Huvittaa aina ne ihmiset jotka jakavat kuvia lähestulkoon pelkästään seuraavista asioista; ystävien tai puolisoiden järjestämistä yllätyksistä, aamiaisista, kukkakimpuista, lahjoista jne.
   Reissuja tehdään ihan mahdottomasti ja niistä otetaan upeita kuvia ja mahdollisimman paljon, joka nurkalla eri poseeraus.
   Onnistunut sisustus muistetaan kuvata, samoin upeat maisemat kaikilla niillä lenkeillä jotka tehdään kun ollaan älyttömän reippaina yksin tai silloin kun ollaan perinteisillä lenkeillä oman rakkaan kanssa romanttisesti tunnelmoimassa yhteistä aikaa auringon kullatessa heidän hiuksiaan.
   Nämä ihmiset muistavat jakaa somessa kuvan onnistuneesta kakusta ja täydellisesti suunnitelluista juhlistaan, eivätkä ikinä laittaisi kuvaa siitä ensimmäisestä yrityksestä kyseisestä kakusta – joka kerättiin roskiin lattialta.
   Tärkeintä on se että minkään näköistä statusta nostavaa materiaalia ei jätetä julkaisematta. Tälläisillä ihmisillä on myös yleensä joku tietty fanijoukko joka käy tykkäilemässä heidän julkaisuistaan tunnollisen säännöllisesti.

   En koskaan kadehdi näitä ihmisiä, päin vastoin.
   Sitä tulee miettineeksi mitä ihmisen päässä liikkuu (vai liikkuuko mitään) kun täydellisen elämän illuusion luominen somessa on niin isossa osassa elämää.

   Itseänikin huvittaa, mutta ei siksi että luulisin ihmisten tekevän sitä tietoisesti. Koska se ei ole tietoista toimintaa. Jotkut toki tekee sitä ihan tietoisesti, mutta suurinosa ihmisistä ei koskaan pysähdy miettimään mitä tekee. Somessa on helppo jakaa onnistumiset muiden kanssa.

     Lainaa

  39. Örmy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (18 ääntä)

   Mitä ihmeen tavoiteltavaa unelmaelämää on joku Daniel Wellingtonin kello? Nehän on jotain satasen kiinapaskoja?

     Lainaa

  40. Herne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (28 ääntä)

   Mulla on useimmiten ihan umpitylsä elämä. Teen töitä, lenkkeilen ja olen kotona kissan kanssa. Mitä ihmettä mä siitä edes jakaisin johonkin someen? Jos vuodessa käy kerran tai pari jossain reissussa, niin toki siitä on helpompi laittaa päivitystä menemään. Eli mun elämästä menee ne kohokohdat jakoon, kun ei tässä normielämässä ihan tosiaan ole mitään kerrottavaa. En mä niitä kaikki lenkkeilykertojakaan viittisi heittää julkisuuteen.

     Lainaa

  41. Nimesi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +30 (34 ääntä)

   Mieleeni on jäänyt todella kauniisto koristellut piparit kaverin päivityksestä, ja kaveri kirjoitti kuvatekstiin, että näistä piti tulla piparitalo, mutta se romahti, joten nyt ne syödään erikseen. Todella lämminhenkinen ja ihana päivitys. Kauniita olivat joka tapauksessa ja ihanan rohkeaa uskaltaa todeta, ettei aina kaikki mene putkeen. Ne täydellisen näköiset lavastetut päivitykset eivät jää millään muotoa mieleen, mutta tämä jäi.

     Lainaa

  42. Sannni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (38 ääntä)

   Isoäiti jo opetti että ellei ole muista mitään hyvää sanottavaa niin parempi olla hiljaa. Somea pitää lukea sillä suodattimella että ei kellään niin täydellistä ole, mutta täyspäinen ihminen ei halveeraa ystäviään tai rakkaitaan julkisesti, mutta kylläkin kiittää jos on kiitettävää. Ei se tarkoita että elämä olisi sen täydellisempi kuin kellään muullakaan, kuuluu vain käytöstapoihin.

     Lainaa

  43. Piilevä kyky kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (14 ääntä)

   http://www.danielwellington.com “Pyrimme täydellisyyteen” :D

   Facebookissa kiinnostavimpia on sellaiset päivitykset, joissa on jotain hauskaa. Muutama FB-kaveri osaa hyvän tarinankerronnan ja jutut ovat omaperäisiä, ei muilta varastettuja ikivanhoja vitsejä.

     Lainaa

  44. yjty kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (18 ääntä)

   Taitaa olla Anulla olla sen verta pitkät aallonpituudet, että täytyy olla varsinainen avaruusteleskooppi, jos aikoo samalle taajuudelle päästä. Varmaan niissä facebooktyöryhmissäkin olet joukon koossa pitävä voima.
   En tykkää ilkeilystä, tai toisten mielen pahoittamisesta, mutta jossain tapauksessa ihmiselle pitää kertoa suoraan, jos ajattelutapa on typerää ja itsekästä. Anun tapauksessa se on sitä. Ehkä sä saat sen kellon, ehkä et, tuskin se sua onnelliseksi tekee.

     Lainaa

  45. Kellomies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (8 ääntä)

   Minulla on DW:n kello. Elän siis epärealistista elämää. Mitähän elämää eläisinkään, jos omistaisin Tag Heuerin tai edes Rollen.

     Lainaa

  46. TapioRautaWaara kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (9 ääntä)

   foo: Hei, minullakin on Daniel Wellingtonin kello.

   Minulla teetä.

   Ja kyllä ihmisillä näyttäää kaikki olevan päivityksien arvosia. Voi vⅰttu.

     Lainaa

  47. Catuh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (15 ääntä)

   Viera:
   Mistäköhän se meinaa löytää sen kaupungin, missä on (vain) kolme vessaa?

   Ps. Oon instanssa, tulkaa sinne tykkäämään mun oman navan tuijottelusta.

   Ja niiden vessojen pitää olla rannalla.

     Lainaa

  48. Jen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (24 ääntä)

   Kyse on niistä henkilöistä, joiden elämän yleisesti tiedetään olevan sekaisin, mutta he jakavat statuksia “kullan kanssa Lontoossa” (121 kuvaa), “murut Hoplopissa” (24 kuvaa) ja “kulta toi ihanan yllätyksen (Fazerin suklaalevy)” (6 kuvaa).

   Useimmat tietävät kuitenkin totuuden heidän arjestaan ja tuo ristiriitaisuus aiheuttaa hämmennystä. Etenkin silloin, kun he eroavat seuraavalla viikolla ruusuisen facebook-arjen jälkeen.

     Lainaa

  49. yjty kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   Kellomies:
   Minulla on DW:n kello. Elän siis epärealistista elämää. Mitähän elämää eläisinkään, jos omistaisin Tag Heuerin tai edes Rollen.

   Sori jos kommenttini sai puolustuskannalle. :) Tarkoitus ei ollut hyökätä hienoja kelloja vastaan, vaan koittaa ottaa kantaa siihen, että jonkun elämän tarkoitus jostain eriskummallisesta syystä on saada hieno kello ja kallis talo 3 vessalla jne.

   Onnellisuus ei tule ulkopuolelta, vaan se on sisäinen ominaisuus. Kyky nauttia siitä mitä itsellä jo on nyt. Jos kokee voivansa tulla onnelliseksi vasta sitten kun saa jotain jota ei vielä ole, niin siitä seuraa loputonta itsesäälissä rypemistä ja kateutta aina sinne hautaan asti.

     Lainaa

  50. Anni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (10 ääntä)

   Kerttu:
   Huvittaa aina ne ihmiset jotka jakavat kuvia lähestulkoon pelkästään seuraavista asioista; ystävien tai puolisoiden järjestämistä yllätyksistä, aamiaisista, kukkakimpuista, lahjoista jne.
   Reissuja tehdään ihan mahdottomasti ja niistä otetaan upeita kuvia ja mahdollisimman paljon, joka nurkalla eri poseeraus.
   Onnistunut sisustus muistetaan kuvata, samoin upeat maisemat kaikilla niillä lenkeillä jotka tehdään kun ollaan älyttömän reippaina yksin tai silloin kun ollaan perinteisillä lenkeillä oman rakkaan kanssa romanttisesti tunnelmoimassa yhteistä aikaa auringon kullatessa heidän hiuksiaan.
   Nämä ihmiset muistavat jakaa somessa kuvan onnistuneesta kakusta ja täydellisesti suunnitelluista juhlistaan, eivätkä ikinä laittaisi kuvaa siitä ensimmäisestä yrityksestä kyseisestä kakusta – joka kerättiin roskiin lattialta.
   Tärkeintä on se että minkään näköistä statusta nostavaa materiaalia ei jätetä julkaisematta. Tälläisillä ihmisillä on myös yleensä joku tietty fanijoukko joka käy tykkäilemässä heidän julkaisuistaan tunnollisen säännöllisesti.

   En koskaan kadehdi näitä ihmisiä, päin vastoin.
   Sitä tulee miettineeksi mitä ihmisen päässä liikkuu (vai liikkuuko mitään) kun täydellisen elämän illuusion luominen somessa on niin isossa osassa elämää.

   Ai, kyllä mun elämä on täynnä just kaikkee ihanaa. Jos tuntee noin suurta kateutta muiden elämää kohtaan ni kannattaa varmaan tehdä omalle jotain… Sucks to be you?!

     Lainaa

  51. Eeppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   Ja niin tämäkin avautuminen hukkuu facebookin syötteessä taustakohinaan arviolta kymmenessä minuutissa. Huomenna tätä ei kukaan muista edes nähneensä.

     Lainaa

  52. piipuupiipuu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (5 ääntä)

   Rupesi tekemään mieli Daniel Wellingtonin kelloa.

     Lainaa

  53. Hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (3 ääntä)

   hernesti:
   … realistinen elämä? Voiko elämä olla epärealistinen?

   Hei mä tässä joka päivä mietin et miten kaikki on ihan epärealististä. Miten tili voi olla miinuksella viis hunttia ja se ei saa aikaan mitään? Toisaalta jos sairastamisen tähden on menny vähän heikosti niin parantuessa voi olla että normaalit jutut hienoja ja sit taas pikku vastoinkäymiset ei tunnu missään.

     Lainaa

  54. C2H5OH kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   foo: Hei, minullakin on Daniel Wellingtonin kello.

   Ennen oli monessa maatalossa vellikello. XD

     Lainaa

  55. Jennyjenny kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (5 ääntä)

   DW kello maksaa ehk 120€ et isot ei oo haaveet.

     Lainaa

  56. Tinka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (3 ääntä)

   Poista ite ne kaverit, jotka ei sun maailmankuvaan sovi.

     Lainaa

  57. foo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (2 ääntä)

   “Osa on soitellut, olenko hengissä.” Entä jos hän olisi vastannut tuohon ettei ole?

     Lainaa

  58. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , ,