Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kuvakooste, osa 122

  Kaikkien aikojen rivoimmat lastenvaatteet.
  Suurenna näkymä
  Kuvakooste, osa 122

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1031 (1065 ääntä)
   Römpsätiikeri

   Lainaa

  2. Tulos: +378 (410 ääntä)
   On kyllä jäätävä pöksyt... Mun kaverilla oli joku aika sitten Instassa kuva vanhoista 90-luvun pyöräilyshortseista jotka oli "n*ekerikuningas"-kuosiset, sellaset mustat isohuuliset naamat jossa oli tottakai neonväriset koristeet.

   Lainaa

  3. Tulos: +548 (558 ääntä)
   Take your camel toe to the next level!

   Lainaa

  4. Tulos: +275 (285 ääntä)
   Kissa ilmeisesti saanut vähän liikaa berokkaa ja hypännyt ikkunasta ulos.

   Lainaa

  5. Tulos: +244 (254 ääntä)
   Ymmärrän hyvin ikkunasta hypännyttä kissaa:D se polttelu minkä tuosta saa suuhun on kamala.

   Lainaa

  6. Pöytä osaa puhua 16.8.2016 1:50
   Tulos: -122 (200 ääntä)
   Tämän kommentin kirjoittamisen tekijä alkaa olla hiukan huolissaan suomen kielen nykyisestä kehityssuunnasta...

   Lainaa

  7. Tulos: +258 (278 ääntä)
   Mitähän tuonkin kuosin suunnittelija on oikein ajatellut?

   Lainaa

  8. Tulos: +180 (216 ääntä)
   Pulutossu: Mitähän tuonkin kuosin suunnittelija on oikein ajatellut?
   No mitähän luulet? ;)

   Lainaa

  9. Tulos: +174 (236 ääntä)
   Miten mä katoin, että tuossa lomakuvassa on mies ja parrakas nainen?

   Lainaa

  10. Tulos: +148 (158 ääntä)
   Mitäpä aattelitte tehdä pari kuukautta? Löytyskö töitä?

   Lainaa

  11. Tulos: +295 (305 ääntä)
   "Molo"-nimiseltä merkiltä römpsätiikerikuosi. :DD

   Lainaa

  12. Tulos: +154 (162 ääntä)
   Eikös Molo ole vieläpä lastenvaatemerkki? :D

   Lainaa

  13. Tulos: -74 (218 ääntä)
   Jeps: Ymmärrän hyvin ikkunasta hypännyttä kissaa:D se polttelu minkä tuosta saa suuhun on kamala.
   Eipä nuole toista kertaa. Millainen kissanomistaja antaa elukkansa ulkoilla vapaasti? Ei vissiin pelota, että älyvapaa jousiampuja sen täräyttä nuolella hengiltä tai leikkaa siltä korvat tai ilves syö tai auto jyrää patalapuksi? Leikkuupuimurikin tekee kivaa silppua pienestä kissasta, joka väijyy hiiriä pellossa. Kissa osaa pitää itsestään huolta,mutta ei se ihmiselle pärjää jos sekopäähän törmää. Eikä ilvekselle.

   Lainaa

  14. Tulos: +112 (198 ääntä)
   Helga: Eipä nuole toista kertaa. Millainen kissanomistaja antaa elukkansa ulkoilla vapaasti? Ei vissiin pelota, että älyvapaa jousiampuja sen täräyttä nuolella hengiltä tai leikkaa siltä korvat tai ilves syö tai auto jyrää patalapuksi? Leikkuupuimurikin tekee kivaa silppua pienestä kissasta, joka väijyy hiiriä pellossa. Kissa osaa pitää itsestään huolta,mutta ei se ihmiselle pärjää jos sekopäähän törmää. Eikä ilvekselle.
   Taidettiin törmätä sekopäähän...

   Lainaa

  15. Tulos: +55 (107 ääntä)
   Helga: Eipä nuole toista kertaa. Millainen kissanomistaja antaa elukkansa ulkoilla vapaasti? Ei vissiin pelota, että älyvapaa jousiampuja sen täräyttä nuolella hengiltä tai leikkaa siltä korvat tai ilves syö tai auto jyrää patalapuksi?
   Mitä helvettiä...

   Lainaa

  16. Sorsapulla 16.8.2016 9:27
   Tulos: +356 (380 ääntä)
   Helga: Eipä nuole toista kertaa. Millainen kissanomistaja antaa elukkansa ulkoilla vapaasti? Ei vissiin pelota, että älyvapaa jousiampuja sen täräyttä nuolella hengiltä tai leikkaa siltä korvat tai ilves syö tai auto jyrää patalapuksi? Leikkuupuimurikin tekee kivaa silppua pienestä kissasta, joka väijyy hiiriä pellossa. Kissa osaa pitää itsestään huolta,mutta ei se ihmiselle pärjää jos sekopäähän törmää. Eikä ilvekselle.
   Tyypillisimmät kissojen kuolintavat 1) Ilves söi 2) Leikkuupuimuri silppusi 3) Jousiampuja leikkasi kissalta korvat 4) Poretabletti. Lisää riskiä kaikkiin edellä mainittuihin.

   Lainaa

  17. TapioRautaWaara 16.8.2016 10:02
   Tulos: +61 (77 ääntä)
   Nää oli kyllä kaikki kerrankin hyviä. Tiikerin korvakarvatkin sai ihan uuden ilmeen uudella asettelulla :D Ja pärähtäny kissa

   Lainaa

  18. Tulos: +123 (131 ääntä)
   Tulisi varmaan halvemmaksi ostaa paikan päältä uusi paluulippu kuin oleskella Maltalla kaksi kuukautta.

   Lainaa

  19. Tulos: +37 (53 ääntä)
   Minni: Römpsätiikeri
   molon römpsätiikeri

   Lainaa

  20. Tulos: +41 (125 ääntä)
   Ehkä minä olen vain nipo, mutta minusta on kyllä vähän kummallista eikä kauhean hauskaa että kissanomistaja jättää pillereitä katin ulottuville, olkoot nyt sitten vain vitamiinipillereitä. Ne eivät silti välttämättä ole hyväksi kissoille.

   Lainaa

  21. Tulos: +55 (79 ääntä)
   Sorsapulla: Tyypillisimmät kissojen kuolintavat 1) Ilves söi 2) Leikkuupuimuri silppusi 3) Jousiampuja leikkasi kissalta korvat 4) Poretabletti. Lisää riskiä kaikkiin edellä mainittuihin.
   Itse asiassa tuolla maalla omat vanhemmat pitää kissoja vapaana maatilalla (toki pieni hyöty rottakannan hillitsemisessä) ja kissojen elinikä ei ole kovin montaa vuotta. Todistetusti nro 2 osui yhden kissamme kohtaloksi naapurin toimesta, ilvestä on epäilty ainakin yhden katoamisesta, viimeisin kuolema oli auton alle jääminen. Omat kaupunkilaisneitikissani pidän visusti sisällä huostassa, ulkoilu vain valvotusti. Haluan niiden elävän mahdollisimman pitkän ja hyvän elämän.

   Lainaa

  22. Mörökölli 17.8.2016 9:13
   Tulos: -48 (96 ääntä)
   Kissa ei ole sisäeläin. Se kuuluu maaseudulle missä saa vaeltaa mielensä mukaan.
   moi: Itse asiassa tuolla maalla omat vanhemmat pitää kissoja vapaana maatilalla (toki pieni hyöty rottakannan hillitsemisessä) ja kissojen elinikä ei ole kovin montaa vuotta. Todistetusti nro 2 osui yhden kissamme kohtaloksi naapurin toimesta, ilvestä on epäilty ainakin yhden katoamisesta, viimeisin kuolema oli auton alle jääminen. Omat kaupunkilaisneitikissani pidän visusti sisällä huostassa, ulkoilu vain valvotusti. Haluan niiden elävän mahdollisimman pitkän ja hyvän elämän.

   Lainaa

  23. Tulos: +57 (81 ääntä)
   Mörökölli: Kissa ei ole sisäeläin. Se kuuluu maaseudulle missä saa vaeltaa mielensä mukaan.
   Siinä tapauksessa niin on koirakin. Ja hevonen. Ja ihan kaikki lemmikit. Vai meinaatko todella, että kissa on joku erityistapaus, jolla jostain kumman syystä biologisella tasolla on Paljon Suurempi tarve päästä pihalle juoksentelemaan irti villinä ja vapaana? Minusta on aina yhtä hämmentävää kohdata tuo mielipide. Jännä, ettei kukaan ajattele samoin vaikkapa hevosista, vaikka ne vasta nauttisivatkin tuolla villinä ja vapaana juoksentelusta, eikä niille, isoja eläimiä kun ovat, ole todellakaan reilua elää suurin osa elämästään kopissa, jossa ei mahdu edes kääntymään. Eikä hevoselta varmaan kovin herkästi vieras ihminen leikkaa korvia, eikä kettukaan vie. Mutta ainiin, hevonenhan voisi olla vaaraksi ihmisille autoteillä. Kissasta vaan tulee pannukakku, ei haittaa autoilijoita. Vedän tästä johtopäätöksen, etteivät ihmiset mitään kissan parasta ajattele, sitä on vaan helpompi pitää ulkona kun näin sitä ei tarvitse aktivoida tai herranjumala - itse käyttää pihalla. Siksi kissa on "helppo" lemmikki. Kun sen voi päästää ulos yksinään rilluttelemaan, eikä siitä ole varsinaisesti vaaraa muille ihmisille. Jos koirien ja hevosten kanssa tilanne olisi sama, antaisivat ihmiset varmasti niidenkin vaellella mielensä mukaan - elleivät tietysti ne olisi niin paljon kalliimpia kuin kissat.

   Lainaa

  24. Mörökölli 18.8.2016 8:09
   Tulos: -10 (30 ääntä)
   Ihmisen kuuluu huolehtia jo kesyttämistään eläinlajeista. Lemmikkien pito on sinänsä eettisesti väärin, koska ne ovat silloin vain meidän hyödykkeitä. Mutta kyllä. Eläimet kuuluvat luontoon. Hevosen pitäminen karsinassa ei ole sen parempi kuin kissan pitäminen sisällä.
   huh: Siinä tapauksessa niin on koirakin. Ja hevonen. Ja ihan kaikki lemmikit. Vai meinaatko todella, että kissa on joku erityistapaus, jolla jostain kumman syystä biologisella tasolla on Paljon Suurempi tarve päästä pihalle juoksentelemaan irti villinä ja vapaana? Minusta on aina yhtä hämmentävää kohdata tuo mielipide. Jännä, ettei kukaan ajattele samoin vaikkapa hevosista, vaikka ne vasta nauttisivatkin tuolla villinä ja vapaana juoksentelusta, eikä niille, isoja eläimiä kun ovat, ole todellakaan reilua elää suurin osa elämästään kopissa, jossa ei mahdu edes kääntymään. Eikä hevoselta varmaan kovin herkästi vieras ihminen leikkaa korvia, eikä kettukaan vie. Mutta ainiin, hevonenhan voisi olla vaaraksi ihmisille autoteillä. Kissasta vaan tulee pannukakku, ei haittaa autoilijoita. Vedän tästä johtopäätöksen, etteivät ihmiset mitään kissan parasta ajattele, sitä on vaan helpompi pitää ulkona kun näin sitä ei tarvitse aktivoida tai herranjumala – itse käyttää pihalla. Siksi kissa on “helppo” lemmikki. Kun sen voi päästää ulos yksinään rilluttelemaan, eikä siitä ole varsinaisesti vaaraa muille ihmisille. Jos koirien ja hevosten kanssa tilanne olisi sama, antaisivat ihmiset varmasti niidenkin vaellella mielensä mukaan – elleivät tietysti ne olisi niin paljon kalliimpia kuin kissat.

   Lainaa

  25. Tulos: +31 (47 ääntä)
   Mörökölli: Ihmisen kuuluu huolehtia jo kesyttämistään eläinlajeista. Lemmikkien pito on sinänsä eettisesti väärin, koska ne ovat silloin vain meidän hyödykkeitä. Mutta kyllä. Eläimet kuuluvat luontoon. Hevosen pitäminen karsinassa ei ole sen parempi kuin kissan pitäminen sisällä.
   Olen kanssasi monesta asiasta samaa mieltä, mutta varsinaisesti kaikki eläimet eivät kuulu luontoon. Kissaa ei tavata luonnonvaraisena ja se hävittääkin rutkasti reviirinsä luonnonvaraisten eläinten kantaa. Ihan tästä syystä kissaa ei mielestäni tule päästää ulkoilemaan vapaana. Lemmikkien omistajien tuleekin luoda eläimilleen parhaat mahdolliset olosuhteet. Esimerkiksi juuri kissalle voi rakentaa ulkotarhan tai sitä voi ulkoiluttaa valjaissa, jos sisältä ei löydy tarpeeksi virikkeitä.

   Lainaa

  26. Tulos: +5 (25 ääntä)
   Milla: Olen kanssasi monesta asiasta samaa mieltä, mutta varsinaisesti kaikki eläimet eivät kuulu luontoon. Kissaa ei tavata luonnonvaraisena ja se hävittääkin rutkasti reviirinsä luonnonvaraisten eläinten kantaa. Ihan tästä syystä kissaa ei mielestäni tule päästää ulkoilemaan vapaana. Lemmikkien omistajien tuleekin luoda eläimilleen parhaat mahdolliset olosuhteet. Esimerkiksi juuri kissalle voi rakentaa ulkotarhan tai sitä voi ulkoiluttaa valjaissa, jos sisältä ei löydy tarpeeksi virikkeitä.
   Niin, siis ei kuulu suomen luontoon. Kissa on alunperin kesytetty kai pohjois-afrikassa ja siellä se kuului luontoon siinä missä mikä hyvänsä muukin. Näppäränä rotanpyytäjänä se vaan on levinnyt ihan kaikkialle, mutta kuuman ja kuivan ilmaston aiheuttamia sopeumia sillä on vieläkin, esimerkiksi todella väkevä virtsa ja niin tehokkaat munuaiset ettei tarvitse juurikaan juotavaa. Meillä katit kylläkin kulkevat vapaana pihalla juuri siksi että luonnonvarainen vesimyyräkanta on täällä todella vahva enkä halua myrkyttää omaa kasvimaatani millään. Ja ei, ainakaan ne myyränkarkottimet mitä meillä on eivät niihin peijooniin tehoa. Meillä ei itseasiassa olisi ainoatakaan kissaa ellei tätä jumalatonta myyräongelmaa olisi.

   Lainaa

  27. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Sorsapulla: Tyypillisimmät kissojen kuolintavat 1) Ilves söi 2) Leikkuupuimuri silppusi 3) Jousiampuja leikkasi kissalta korvat 4) Poretabletti. Lisää riskiä kaikkiin edellä mainittuihin.
   :D :D Mahtava!

   Lainaa

  28. Tulos: +9 (25 ääntä)
   En ota kantaa kissojen irti pitoon, mutta hevosien oloista korjaisin vähän. Eläinsuojelulaki määrittää hevosen karsinan vähimmäiskoon. Karsinan koko on suhteessa hevosen korkeuteen ja minimikokoisenakin hevonen mahtuu vallan hyvin kääntymään karsinassaan ympäri sekä nukkumaan oikoisenaan kyljellään. Lisäksi useimmat hevoset ulkoilevat päivittäin ulkotarhoissa useita tunteja, parhaimmillaan 12 tuntia tai enemmänkin. Myös pihatot ovat ylestyneet. Niissähän hevonen voi itse ratkaista milloin oleilee pihaton sisällä ja milloin ulkona.
   huh: Siinä tapauksessa niin on koirakin. Ja hevonen. Ja ihan kaikki lemmikit. Vai meinaatko todella, että kissa on joku erityistapaus, jolla jostain kumman syystä biologisella tasolla on Paljon Suurempi tarve päästä pihalle juoksentelemaan irti villinä ja vapaana? Minusta on aina yhtä hämmentävää kohdata tuo mielipide. Jännä, ettei kukaan ajattele samoin vaikkapa hevosista, vaikka ne vasta nauttisivatkin tuolla villinä ja vapaana juoksentelusta, eikä niille, isoja eläimiä kun ovat, ole todellakaan reilua elää suurin osa elämästään kopissa, jossa ei mahdu edes kääntymään. Eikä hevoselta varmaan kovin herkästi vieras ihminen leikkaa korvia, eikä kettukaan vie. Mutta ainiin, hevonenhan voisi olla vaaraksi ihmisille autoteillä. Kissasta vaan tulee pannukakku, ei haittaa autoilijoita. Vedän tästä johtopäätöksen, etteivät ihmiset mitään kissan parasta ajattele, sitä on vaan helpompi pitää ulkona kun näin sitä ei tarvitse aktivoida tai herranjumala – itse käyttää pihalla. Siksi kissa on “helppo” lemmikki. Kun sen voi päästää ulos yksinään rilluttelemaan, eikä siitä ole varsinaisesti vaaraa muille ihmisille. Jos koirien ja hevosten kanssa tilanne olisi sama, antaisivat ihmiset varmasti niidenkin vaellella mielensä mukaan – elleivät tietysti ne olisi niin paljon kalliimpia kuin kissat.

   Lainaa

  29. Apinakapina 20.8.2016 16:54
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   Meänkielisiä hönttejä

   Lainaa

  30. Tulos: -8 (26 ääntä)
   moi: Itse asiassa tuolla maalla omat vanhemmat pitää kissoja vapaana maatilalla (toki pieni hyöty rottakannan hillitsemisessä) ja kissojen elinikä ei ole kovin montaa vuotta. Todistetusti nro 2 osui yhden kissamme kohtaloksi naapurin toimesta, ilvestä on epäilty ainakin yhden katoamisesta, viimeisin kuolema oli auton alle jääminen. Omat kaupunkilaisneitikissani pidän visusti sisällä huostassa, ulkoilu vain valvotusti. Haluan niiden elävän mahdollisimman pitkän ja hyvän elämän.
   Auton alle jäänyt kissa - "tuolla maalla"? Epäilenpä etteivät vanhempasi asu maalla, vaan jossain lähellä pikkukaupungin keskustaa. Mahtavatko vanhempasi rokottaa ja ennenkaikkea leikkauttaa kissalaumansa, ettei niillä olisi valtavan suurta reviiriä, mikä moninkertaistaa onnettomuusriskit? Meidän kissat ovat maalla asuessamme aina vapaana, eivätkä jää puimurien tai autojen alle - mutta meillä onkin talo oikeasti umpikorvessa, saaressa, eikä missään maantien varressa. Leikatut, hyvinruokitut ja huolella hoidetut kissat eivät karkaile tai seikkaile naapurin puimurin kimpussa. Elinikä yli 15 vuotta, eikä niille tule rappeutumis- ja autoimmuunisairauksia, kuten sisälläeläville kaupunkilaisserkuilleen.

   Lainaa

  31. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Meillä leikkaamattomia kissoja aina kotona ja yksikään ei ole auton alle jääny ja hyvin on vanhimmat kissat eläneet yli 15 vuotta. Ainut leikattu kolli joka on ollu niin kuoli alle 10 vuoren ikäisenä. Ja mitä tulee pentuihin niin niistä pääsee eroon kyllä aika helposti kun vain osaa homman.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, kissa, tiikeri, Molo, housut, kuosi, vaate, vaatteet, kaksimielinen, lento, loma, matka, malta, liput, lentoliput, lentolippu, poretabletti