Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 161

Uusi tapaa rahastaa festarilipuilla.
Kirpputorin löytöjä, osa 161

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +175 (217 ääntä)
   Vai että semmosta...

   Lainaa

  2. totuudensana 2.8.2016 1:08
   Tulos: +114 (142 ääntä)
   Oishan se ihan kiva "once in a lifetime"- kokemus.

   Lainaa

  3. Tulos: +478 (488 ääntä)
   Pasilla on varsin pitävä myyntipuhe :D

   Lainaa

  4. Tulos: +232 (248 ääntä)
   Muistoksi jonkun toisen liput? Huhhuh

   Lainaa

  5. Tulos: +372 (396 ääntä)
   Enpä itsekään tiennyt molon olevan myös lastenvaatemerkin nimi.

   Lainaa

  6. Tulos: +260 (278 ääntä)
   Tuli tuosta vanhojen lippujen myymisestä mieleen se, kuinka jotkut myyvät netissä positiivisia raskaustestejä

   Lainaa

  7. Tulos: +90 (102 ääntä)
   Pasi: Shut up and take my money!

   Lainaa

  8. Mother of Vile Excrement 2.8.2016 7:25
   Tulos: +168 (174 ääntä)
   Mahtaakohan tuo Jelenan "matkalaukku" mennä vielä käsimatkatavarana..?

   Lainaa

  9. Tulos: +5 (113 ääntä)
   möö: Tuli tuosta vanhojen lippujen myymisestä mieleen se, kuinka jotkut myyvät netissä positiivisia raskaustestejä
   Niitä ostavat naiset, jotka haluavat huijata miehen kanssaan naimisiin.

   Lainaa

  10. Blomsterhattatantta 2.8.2016 7:58
   Tulos: +61 (141 ääntä)
   Naapuri: Enpä itsekään tiennyt molon olevan myös lastenvaatemerkin nimi.
   Ja luulisi, että suomen kielessä tuotemerkit kirjoitetaan isolla, oli niiden typografia firman logossa mikä tahansa, erisnimistä kun on kyse. Kovin kummallista jättää nämä äidinkielen idiomit oppimatta ja osaamatta ja sitten toisessa yhteydessä ihmetellä 10 vuotta maassa asuneen maahanmuuttajan "huonoa" suomen kieltä "sympaattisena". Se onkin sitä, mutta syntyperäisen pitää osata, koska ihmislapsen kielikoulu alkaa jo ennen syntymää, jos tämän vanhemmat osaavat puhua.

   Lainaa

  11. Tulos: +123 (155 ääntä)
   Torola: Niitä ostavat naiset, jotka haluavat huijata miehen kanssaan naimisiin.
   Jossain keskiajalla nämä. Käsittääkseni mikään raskaus ei pakota ketään kenenkään kanssa naimisiin.

   Lainaa

  12. Tulos: +180 (200 ääntä)
   Satun päivityksessä vähän haiskahtaa se vanha tuttu "heheh, kirjoitan tahallani tekstiä jonka voi tulkita kaksimielisesti, voi hupsis"

   Lainaa

  13. Tulos: -57 (123 ääntä)
   NipaMan: Jossain keskiajalla nämä. Käsittääkseni mikään raskaus ei pakota ketään kenenkään kanssa naimisiin.
   Minä en ainakaan veisi ketään alttarille vaan varaisin ajan aborttiin.

   Lainaa

  14. Tulos: +110 (120 ääntä)
   pera: Minä en ainakaan veisi ketään alttarille vaan varaisin ajan aborttiin.
   Ennemmin voisi abortoida koko suhteen. Aika huonolla pohjalla suhde, jos tarvitsee valehdella raskautensa. Ja jos jollakin tämän kommentin lukevista naisista on koskaan käynytkään moinen feikkaus mielessä niin kannattaa vähän miettiä omaa mielenterveyttään ja riippuvuuttaan miehiin.

   Lainaa

  15. Terveydeksi! 2.8.2016 12:10
   Tulos: +91 (111 ääntä)
   pera: Minä en ainakaan veisi ketään alttarille vaan varaisin ajan aborttiin.
   No onneksi se ei ole sun päätös (ellet ole nainen?).

   Lainaa

  16. Tulos: +44 (54 ääntä)
   Denim värinen molo.... nasty! Onko sitä pidetty ehkä pakastimessa vai jääny oven väliin ?

   Lainaa

  17. Tulos: -26 (56 ääntä)
   Blomsterhattatantta: Ja luulisi, että suomen kielessä tuotemerkit kirjoitetaan isolla, oli niiden typografia firman logossa mikä tahansa, erisnimistä kun on kyse. Kovin kummallista jättää nämä äidinkielen idiomit oppimatta ja osaamatta ja sitten toisessa yhteydessä ihmetellä 10 vuotta maassa asuneen maahanmuuttajan “huonoa” suomen kieltä “sympaattisena”. Se onkin sitä, mutta syntyperäisen pitää osata, koska ihmislapsen kielikoulu alkaa jo ennen syntymää, jos tämän vanhemmat osaavat puhua.
   Etpä kyllä itsekään mitään kovin sujuvaa äidinkieltä kirjoita :)

   Lainaa

  18. Tulos: +20 (46 ääntä)
   Tulin ajatelleeksi ett jonkun pakottaminen naimisiin on tietysti psykopaatin temppu (ja sitä paitsi ei tässä missään 50-luvulla eletä eikä naisen maine tai tulevaisuus mene YH-äitiydestä pilalle eikä mies saa haulikosta, joten miten se kävisi edes päinsä? Se että tunnustaa isyyden -jos siis on -ja maksaa elatusmaksut ajallaan riittää ihan hyvin siihen että voi kävellä tilanteesta pois omatunto puhtaana). Abortti on naisen päätös, mutta naimisiinmeno on kyllä molempien. Mutta jospa kyseessä olisikin käytännön pila? Tunnen pariskuntia joilla on aika hurja huumorintaju toistensa suhteen, ja antaisi miehen uskoa jutun sanotaan 30 sekuntia. Konsultoin miestäni että olisiko moinen miehelle hauskaa, ja hän totesi että jos on *todella* rankka huumorintaju, ja tosiaan jättää sen siihen 30 sekuntiin, niin järkytyksestä toivuttua olisi. Päätän siis uskoa että nämä olisi tarkoitettu pilan päiten, koska haluan säilyttää jotain uskoa ihmiskuntaan. Eihän kukaan voi olla niin tyhmä... kai mies haluaisi toisenkin raskaustestin, sellaisen terveyskeskuksen tekemän? Miten neuvolan ultrat? Ei häitä yhdessä yössä järjestetä, ja eronkin sitä paitsi saa? Koko idea olisi ei vain psykoottinen vaan myös älytön.

   Lainaa

  19. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Viime vuosikymmenen puolella, kun olimme kavereiden kanssa päästy täysi-iän iloisuuteen, tuli pari kertaa vastaan kummallisia "olen raskaana" -huijauksia parisuhteen jatkon toivossa. Kai sitä tyhmäkin ihmislapsi jonkin verran viisastuu kun vastaavaa ei ole tullut vuosiin vastaan. Raskaudesta naimisiin taitaa kuitenkin olla historiaa suurimman osan elämässä ja jos naimisiin tuosta mentäisiinkin, millainen suhde jatkuu kun tuommoinen huijaus tulee ilmi?

   Lainaa

  20. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Mua aina mietityttää toi raskaustestihuijaus.. että se on mitenpäin vaan tosi ilkeetä vaikka antas uskoo vaa sen 30sek.. voi tulla sellanen paniikkiapuaeeeei-reaktio, tai sit sellanen JEEoonkisalaatoivonu reaktio.. ja se ny ois viel surkeempaa niin. Ja sit viel hyväl säkää päätetään et jaa no tehääs si oikeesti ja sit huomataan et ei voikkaan saada lapsia. Eh?

   Lainaa

  21. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Yhdysvalloissahan baseball-keräilijät maksavat innolla kymmeniä tuhansia dollareita pääsylipuista otteluun, joka käytiin puoli vuosisataa sitten.

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (29 ääntä)
   En ole sellaisesta huijauksesta kuullut että joku olisi väittänyt olevansa raskaana eikä oikeasti olisi ollut, mutta kaverin kaveri yritti salaa tulla raskaaksi jollekin jenkkiäijälle jonka kanssa hän ei nyt oikeestaan edes seurustellut. Miestä ei oikeen kiinnostanut koko touhu ja tyttö päätti että jos he saavat lapsen yhdessä niin rakkaus roihuaa, he muuttavat yhdessä Ameriikkaan ja elämä on upeata. Ei se sitten yllättäen kuitenkaan mennyt ihan noin.

   Lainaa

  23. moka-addikti 9.8.2016 16:42
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   möö: Tuli tuosta vanhojen lippujen myymisestä mieleen se, kuinka jotkut myyvät netissä positiivisia raskaustestejä
   Siis onko tää oikeesti joku juttu!?

   Lainaa

  24. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Kulostikohan kenenkään muun mielestä potentiaalisesti kaksimieliseltä tuo Jennyn "ukon kanssa"?

   Lainaa

  25. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Itse tiedän tapauksen, jossa nainen valehteli seurustelukumppanilleen raskauden. Tämä nainen oli häiriintynyt persereikä ja tavallaan kai oli ihan onni, että vauvaa ei tullutkaan vaan sen sijaan ero parille. Ei tuollainen tasapainoisen tai kumppaniaan rakastavan ihmisen temppu ole. Kieroa manipulointia ja erittäin kuvottavaa käytöstä.

   Lainaa

  26. Tulos: 0 (0 ääntä)
   hh: Pasilla on varsin pitävä myyntipuhe :D
   Pasilla on kengät isonneet.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, laukku, matkalaukku, Molo, merkki, lastenvaatteet, Ruisrock, liput, lippu, festivaalit, festarit